Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-11-2017
<p>Όχι, δεν είναι καλή ημέρα για να επιχειρήσετε μια επανασύνδεση . Ο Ουρανός ανάδρομος από το ζώδιό σας είναι ακόμα σε αντίθεση με την Αφροδίτη, και μπορεί να σας κάνει να έχετε υπερβολικές ανάγκες, αλλά και υπερβολικό εκνευρισμό.

Ταύρος

Μια ανάγκη για επιστροφή σε παλιές αγάπες είναι λογική, με την Αφροδίτη να είναι πολύ ενεργή καθώς κινείται προς σύνοδο με τον Δία αλλά είναι και σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό. Όμως πρέπει να μετρήσετε πολύ τις δυνάμεις σας, δεν θα είναι εύκολο το θέμα.

Δίδυμοι

Αν το ζήτημά σας είναι μια επανασύνδεση, μπορείτε να την επιτύχετε, αλλά με μεγάλη σοβαρότητα. Ο Ερμής από τον αντίθετό σας Τοξότη δημιουργεί πολλές δυνατότητες να τα βρείτε με ένα πρώην ταίρι σας, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ ειλικρινείς.

Καρκίνος

Είστε πολύ φορτισμένοι συναισθηματικά . Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και με την Αφροδίτη σας δημιουργεί κυκλοθυμία αλλά και τρελή ζήλια . Περιμένετε να ηρεμήσετε λίγο και μετά προσπαθείτε μια επανασύνδεση.

Λέων

Παρά το γεγονός ότι ο Ήλιος από τον Σκορπιό είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα πριν εκφράσετε την επιθυμία επιστροφής σε μια σχέση. Η Σελήνη από το ζώδιό σας κοντράρεται με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό και η ημέρα είναι δύσκολη.

Παρθένος

Ο Ερμής στον καυτό Τοξότη μπορεί να σας δημιουργεί την ανάγκη να δείτε πάλι ένα άτομο από το παρελθόν, ειδικά αν και η οικογένειά σας έχει σχέσεις με κάποιον τρόπο μαζί του. Αλλά θα πρέπει να ετοιμάσετε πολύ προσεκτικά την στρατηγική σας.

Ζυγός

Θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή στο θέμα της επανασύνδεσης και να δώσετε χρόνο στην ψυχή σας να ηρεμήσει. Με την Αφροδίτη να είναι σε ένα έντονο τετράγωνο με την Σελήνη ίσως να σας έχουν πιάσει πολλά  παράπονα.

Σκορπιός

Δεν είναι και η καλύτερη ημέρα για επανασύνδεση, και αυτό παρά το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας είναι σε εξάγωνο με τον Ήλιο από το ζώδιό σας. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας επίσης, είναι σε τετράγωνο με την Σελήνη στον Λέοντα. και ζηλεύετε τόσο πολύ, που καλό είναι να μην ξεκινήσετε συζήτηση με πρώην σύντροφο.

Τοξότης

Είναι μια πολύ δυνατή ημέρα για επανασύνδεση, όπως και όλη αυτή η περίοδος. Ο κυβερνήτης σας ο Δίας κινείται έχει άψογη σχέση με την Αφροδίτη από τον 12ο Οίκο σας, τον Σκορπιό και είστε ακαταμάχητοι.

Αιγόκερως

Η δυνατή δράση του Κρόνου από τον Τοξότη που είναι σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό μπορεί να ανοίξει την παρτίδα της επιστροφής σε μια γνώριμη αγκαλιά . Το ίδιο πολύ βοηθητική είναι και η όψη εξαγώνου ανάμεσα στον Πλούτωνα από το ζώδιό σας με τον Ήλιο από τον Σκορπιό.

Υδροχόος

Ο ανάδρομος Ουρανός δεν επιτρέπει να έχετε μια σταθερή επανένωση με κάποιον άνθρωπο που αγαπάτε. Είναι πολύ καλύτερο να ξεκαθαρίσετε το πεδίο των σχέσεών σας γενικά, δεν έχετε πολύ χρόνο μέχρι την αλλαγή ζωδίου για τον Ουρανό, που περνάει στον Ταύρο και απαιτεί από εσάς μεγάλη σοβαρότητα.

Ιχθείς

Είναι εξαιρετική η επιρροή του εξαγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα, αλλά και η σχέση τριγώνου που έχει με τον Ποσειδώνα βοηθάει όντως σε μια επανασύνδεση. Το θέμα είναι αν την θέλετε, γιατί είστε τόσο γοητευτικοί που ανοίγονται νέες ευκαιρίες.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Κριός Είναι μια πραγματικά πολύ καλή ημέρα για επανασύνδεση. Με τον Ουρανό να είναι από το δικό σας το ζώδιο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Στην προσπάθεια σας να εργαστείτε σε σχέση με μία επανασύνδεση, η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-10-2017

Κριός Δεν είναι και η πιο εύκολη ημέρα για επανασύνδεση, ούτε γενικά είναι μια εύκολη εποχή. Με τον Ουρανό ανάδρομο στο ζώδιό σας να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-4-2017

Επανασυνδέσεις  Ζωδίων 12-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-4-2017

Κριός Η σημερινή ημέρα, αν και στον 7ο Οίκο σου υπάρχει ο ανάδρομος Δίας που κάνει δύσκολη σχέση με τον Πλούτωνα, έχει κάποια εύνοια στο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Κριός Δεν είναι καθόλου κατάλληλη η στιγμή για να δοκιμάσεις – ειδικά σήμερα – μια επανασύνδεση. Ο ανάδρομος Δίας από τον χώρο των...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Κριός Παρά το γεγονός ότι η ανάδρομη Αφροδίτη από σήμερα στο ζώδιό σου σαφώς και ευνοεί τις επανασυνδέσεις, δεν θα σε αφήσει έτσι εύκολα...