Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-11-2017
<p>Κριός – Εννιά των Πεντάκτινων

Μπορεί να έχετε τα παράπονα και τις ανησυχίες σας σήμερα όσον αφορά το σύντροφό σας, ωστόσο η χημεία και η αναμφισβήτητη έλξη μεταξύ σας, θα λύσει τα προβλήματα.

Ταύρος – Ντάμα των Σπαθιών

Μην αγχώνεστε όσον αφορά τα θέματα τα οποία φαίνονται ριψοκίνδυνα σε εσάς, τα οποία έχουν σχέση με την καθημερινότητα του συντρόφου σας. Μην προσπαθείτε να βοηθήσετε, χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Δίδυμοι – Οκτώ των Πεντάκτινων

Μπορεί να χρειαστείτε μια μικρή βοήθεια από το αγαπημένο σας πρόσωπο σήμερα, όσον αφορά κάποιο πρακτικό θέμα, που ίσως έχει να κάνει με τον οικονομικό σας τομέα, ωστόσο η έλλειψη επικοινωνίας δε θα βοηθήσει.

Καρκίνος – Ο Ιππότης των Σπαθιών

Έχετε κάνει κάποια σωστά και κάποια λάθος βήματα όσον αφορά τη σχέση σας αυτήν την περίοδο, και οι αποφάσεις για τις οποίες δεν ήσασταν σίγουροι, ίσως σας κουράσουν σήμερα.

Λέων – Έξι των Σπαθιών

Μια μικρή μελαγχολία είναι πιθανό να σας ρίξει τη διάθεση σήμερα, χωρίς να μπορέσετε να βρείτε από πού πηγάζει, ωστόσο το ταίρι σας θα σας βοηθήσει να την ξεπεράσετε σύντομα.

Παρθένος – Ο Ερημίτης

Μπορεί η κούρασή σας να είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο η ερωτική σας διάθεση είναι πεσμένη σήμερα, ωστόσο το ταίρι σας δεν πρόκειται να σας παρεξηγήσει, μιας και γνωρίζει τα πρόγραμμά σας.

Ζυγός – Ο Μάγος

Εάν έχετε κάποιο ραντεβού με ένα πρόσωπο που σας αφορά ερωτικά, είναι πιθανό να γνωρίσετε μεγάλη επιτυχία, αρκεί να μην είστε περισσότερο συναισθηματικοί απ' όσο πρέπει απόψε.

Σκορπιός – Τέσσερα των Σπαθιών

Ίσως νιώσετε πως υπάρχει ένα αγεφύρωτο κενό επικοινωνίας με το αγαπημένο σας πρόσωπο αυτήν την περίοδο, ωστόσο η ψυχραιμία σας, θα φροντίσει να μην συναντήσετε προβλήματα λόγω αυτού.

Τοξότης -  Η Μεγάλη Ιέρεια

Η ερωτική σας διάθεση και η ρομαντική ατμόσφαιρα που αργά, αλλά σταθερά έχετε χτίσει για τη σχέση σας, θα σας βοηθήσει πολύ σήμερα, όσον αφορά τη διάθεση που θα έχει το ταίρι σας.

Αιγόκερως – Τρία των Πεντάκτινων

Πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι όσον αφορά τις καθημερινές σας ασχολίες, μιας και αν προσπαθήσετε να αποκτήσετε αναμνήσεις με το ταίρι σας, θα είστε πιο ήρεμοι στην καθημερινότητά σας.

Υδροχόος – Το Άρμα Αντίστροφα

Μια αίσθηση απογοήτευσης ίσως σας κυριεύσει αυτήν την περίοδο, αν και ξέρετε πως κανονικά δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, ωστόσο κάποιο φλερτ ίσως σας κινήσει το ενδιαφέρον.

Ιχθύς – Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων Αντίστροφα

Κάποια λάθος εκτίμηση όσον αφορά ένα πρόσωπο για το οποίο ίσως ενδιαφέρεστε ερωτικά αυτήν την περίοδο, μπορεί να σας στερήσει άσκοπα τον ενθουσιασμό που νιώθατε μαζί του.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 25-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 25-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 25-6-2018

Αυτά που έχετε κατά νου, να εκφράσετε σαν παράπονα, μέσα στην σχέση σας και στον άνθρωπο σας,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-2-2018

Κριός – Η Σελήνη Οι ανησυχίες σας ίσως γίνουν ισχυρές αυτήν την περίοδο, μιας και το ένστικτό σας σε σχέση με τα προβλήματα της σχέσης...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-10-2017

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Αντίστροφα Οι παράλογες ανησυχίες είναι ένα φυσικό στάδιο ώστε να καταφέρετε να εμπιστευτείτε πλήρως το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-9-2017

Κριός – Ντάμα των Σπαθιών Η ρομαντική σας διάθεση μειώνεται και τη θέση της παίρνουν οι αμφιβολίες και οι άσκοπες ανησυχίες που ίσως...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-9-2017

Κριός – Πέντε των Σπαθιών Ίσως είχατε κάποιες ανησυχίες σε σχέση με τις οποίες δράσατε και οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν. Λόγω αυτού...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...