Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-11-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Το γενικότερο θετικό κλίμα σας καλεί έτσι ώστε να επιτρέψετε στον εαυτό σας ελευθερία κινήσεων. Μην κάνετε πίσω, είναι ώρα για μεγαλύτερη δράση. Μην αφαιρέσετε όμως τον ρομαντισμό κατά την προσέγγισή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σας επηρεάζει μέσα από το τρίγωνό της με τον κυρίαρχο του παρελθόντος, Χείρωνα, έτσι ώστε να μπορέσετε να προσεγγίσετε αλλιώς και βαθύτερα το πρόσωπο του ερωτικού σας παρελθόντος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μπορείτε να ανεβάσετε τον πήχη, με το σημαντικότατο εξάγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ερμή. Είστε σε θέση να αντιληφθείτε παραπάνω από όσα οι άλλοι νομίζουν. Κάντε την κίνησή σας, με την ιδιαίτερη γοητεία που εκπέμπετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η Σελήνη που κυβερνά το ζώδιό σας έχει πλέον εισέλθει στους Ιχθείς. Επενδύστε στην ανεπτυγμένη φαντασία σας. το παρελθόν θέλει ρομαντισμό και τώρα μπορείτε να τον προσφέρετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Προσέξτε με το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ήλιου, με την Σελήνη, έτσι ώστε να αποφύγετε να εξωτερικεύσετε την σύγχυσή σας. η δυσκολία σας ως προς το να πάρετε αποφάσεις σας καλεί να μην κάνετε κάποια σημαντική κίνηση ακόμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Με την Σελήνη να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Ερμή γίνεστε δυναμικοί και έχετε τεταμένη αντίληψη. Αξιοποιήστε την διαίσθησή σας για να κάνετε την σωστή κίνηση, στη σωστή στιγμή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη να βρίσκεται τώρα σε τρίγωνο με τον πληγωμένο και νοσταλγικό Χείρωνα, ήρθε η ώρα να σταματήσετε να σκέφτεστε για το αν πρέπει ή όχι να κάνετε την κίνησή σας με άτομο από το παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Με την Αφροδίτη από το ζώδιό σας να έρχεται σε τρίγωνο με τον Χείρωνα θα καταφέρετε να φέρετε τις καταστάσεις έτσι ώστε να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπο από το παρελθόν σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Χείρωνα, ο οποίος σας επηρεάζει, μπορείτε τώρα να έρθετε σε μεγαλύτερη και πιο βαθιά σχέση με το πρόσωπο που σας απασχολεί από το παρελθόν σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Τώρα, με την Σελήνη σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Κρόνο θα καταφέρετε να έρθετε σε άμεση επικοινωνία με τον έρωτα όπως τον βιώσατε στο παρελθόν. Είναι στιγμή για δράση από την πλευρά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με την επιρροή τώρα του εξαγώνου της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, καταφέρνετε να έρθετε σε μία κατάσταση ευχάριστη και δημιουργική. Επενδύστε αυτή την   θετική συγκυρία, σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Η Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας φέρει ευαισθησία και ρομαντισμό, ενώ η επιρροή του τριγώνου της Αφροδίτης με τον Χείρωνα, που είναι στο ζώδιό σας ανάδρομος, σας επηρεάζει ώστε να έρθετε σε επικοινωνία με το ερωτικό σας παρελθόν.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη οι καταστάσεις μπαίνουν σε μία νέα τροχιά. Με την θέση του ανάδρομου Ερμή ως...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αυτή τη στιγμή ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, καλώντας σας στο να προχωρήσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Στην προσπάθεια σας να εργαστείτε σε σχέση με μία επανασύνδεση, η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...