Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-12-2017
<p>Κριός – Ο Θάνατος

Πρέπει να είστε έτοιμοι σήμερα να αποχαιρετήσετε μια σχέση, έναν άνθρωπο ή ένα συναίσθημα. Ο Θάνατος δεν είναι κυριολεκτική κάρτα, είναι συμβολική και σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα πραγματικότητα.

Ταύρος – Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα

Έρχονται αλλαγές που προς το παρόν τις φοβάστε στο πεδίο του έρωτα. Θα χρειαστεί να κρατηθείτε από τις αξίες της ζωής σας σαν να είναι χειρολαβές, γιατί θα βρεθείτε σε απρόσμενες εξελίξεις.  

Δίδυμοι – Ο Πύργος

Μια ξαφνική αλλαγή είναι πολύ πιθανή, ειδικά αν μαζί με το ταίρι σας ή γενικά με ανθρώπους που αγαπάτε έχετε και οικονομικές συναλλαγές ή γενικά περιουσιακά στοιχεία. Φυλαχτείτε, η μοίρα κινείται μέσα από την απώλεια σήμερα για εσάς.

Καρκίνος – Δέκα των Σπαθιών

Κάποια προδοσία βιώνεται και δεν την έχετε ακόμα συνειδητοποιήσει. Η ερωτική σας ζωή σας επιφυλάσσει σήμερα μια πικρή αλήθεια, που όταν την αποδεχτείτε και την κατανοήσετε σε βάθος θα είστε πολύ δυνατότεροι.

Λέων – Ο Κρεμασμένος

Περνάτε σε μια φάση που θα πρέπει έναντι θεών και ανθρώπων όπως λέμε να υπερασπιστείτε τις ερωτικές σας επιλογές. Μπορεί να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα κατάσταση, αλλά ενέχει τον κίνδυνο να μην μπορείτε μετά να απεγκλωβιστείτε.

Παρθένος – Ο Ερημίτης

Παρά το γεγονός ότι για όλους είναι μια δύσκολη κάρτα, για εσάς είναι πολύ οικεία, μιας και σχετίζεται με το ζώδιό σας. Είστε σε μια φάση ανασκόπησης του παρελθόντος,  μετράτε λάθη και απώλειες για να βγείτε μετά πιο δυνατοί στο φως.

Ζυγός – Τέσσερα των Σπαθιών

Έχετε μια δύσκολη επικοινωνία με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ίσως να μην επικοινωνούν μαζί σας αυτοί που θέλετε  - ίσως να νιώθετε ότι σας αφήνουν έξω από σημαντικές συνομιλίες.  

Σκορπιός – Πέντε των Πεντάκτινων

Δεύτερη ημέρα που αυτή η δύσκολη κάρτα εμφανίζεται μπροστά σας. Η ζωή σας και σε ερωτικό επίπεδο και γενικότερα περνάει από μια δύσκολη φάση, όπου θα πρέπει να προσέξετε να μην χάσετε όλα όσα έχετε χτίσει.  

Τοξότης – Έξι των Σπαθιών

Θα πρέπει να κάνετε μια καινούρια αρχή. Ίσως μια σχέση να μην σας γεμίζει πια, ίσως η μοναξιά να σας έχει γίνει βάρος. Πρέπει να σαλπάρετε για νέες αγκαλιές σύντομα, άμεσα.    

Αιγόκερως – Η Αρχιέρεια Αντίστροφα

Νιώθετε ότι έχει βουβαθεί η εσωτερική σας φωνή και δεν έχετε καθοδήγηση στον έρωτα.  Νιώθετε απροστάτευτοι και χωρίς μηνύματα για το πού οδεύουν οι σχέσεις σας. Ηρεμήστε και μην δημιουργείτε οι ίδιοι στον εαυτό σας ψυχολογικό πανικό.

Υδροχόος – Τρία των Σπαθιών

Μια δύσκολη κατάσταση εξελίσσεται στον ερωτικό σας τομέα. Ίσως να έχετε παλιά πληγώσει ανθρώπους που τώρα σας κάνουν αντίποινα. Ίσως να υπάρχει ένα δύσκολο παιχνίδι εξουσίας με κάποιους ανθρώπους, στο οποίο σήμερα τουλάχιστον δεν θα κερδίσετε.

Ιχθείς – Δύο των Κυπέλλων

Μετά από μια δύσκολη περίοδο επιτέλους ανατέλλει μια όμορφη κάρτα. Θα μοιραστείτε ζεστά συναισθήματα με τους ανθρώπους που αγαπάτε ενώ δεν αποκλείεται καθόλου να ζήσετε ένα νέο και πολλά υποσχόμενο φλερτ.  

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-4-2018

Έχετε τραβήξει επιτέλους την δύσκολη προσοχή κάποιου, που τόσο καιρό έχετε στο ερωτικό σας στόχο.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Το τοπίο αρχίζει και φωτίζεται στον ερωτικό τομέα. Είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε αλλαγές που θα μας επιτρέψουν να πάμε ένα βήμα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Παράδοξες διαθέσεις και ανατρεπτικά συναισθήματα θα κυριαρχήσουν σήμερα στο ψυχολογικό και ερωτικό πεδίο. Είναι αλήθεια ότι όλος ο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ο έρωτας όλα τα μπορεί και όλα τα υπομένει, αλλά πού μένει; Πώς θα τον βρούμε, πώς θα ενώσουμε την ζωή μας με ένα άτομο που μας ενδιαφέρει...