Αστρολογικά Ερωτικά Tips 12-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 12-12-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Χαλαρώστε τώρα, αλλά αξιοποιήστε την πράγματι πολύ θετική ημέρα που ανοίγεται μπροστά μας. Είναι ώρα για να επιλέξετε ορισμένες κινήσεις πιο μελετημένες και λογικά επεξεργασμένες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Με την Σελήνη σε εξάγωνο αυτή τη φορά με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη, βγάζετε ορισμένα γλυκύτατα και πάρα πολύ θετικά συναισθήματα που θα σας καθοδηγήσουν σε μαγικές καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Η αίσθηση του καθήκοντος αυξάνεται για εσάς, με το εξάγωνο Σελήνης-Ερμή. Με τον Ήλιο σε αμφίδρομη σύνοδο με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή είσαστε σε μία από τις πιο θετικές φάσεις της περιόδου, αξιοποιήστε την.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη θα σας φέρει πιο κοντά με το αγαπημένο σας πρόσωπο και σε ένα βαθύτερο επίπεδο θα επικοινωνήσετε ειλικρινά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος σε αμφίδρομη σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη έρχεται για να φέρει μεγάλη κατανόηση απέναντι στις καταστάσεις και σας στηρίζει για να κάνετε τολμηρές κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Ο Ήλιος και ο κυβερνήτης σας Ερμής ως ανάδρομος βρίσκονται τώρα σε σύνοδο, ελευθερώνοντας ακόμα περισσότερο την λογική σας ικανότητα και την διορατικότητά σας. Αξιοποιήστε αυτά στην βαθύτερη κατανόηση των καταστάσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η Σελήνη σε εξάγωνο με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη σας δίνει τώρα την ευκαιρία να προχωρήσετε σε κινήσεις οι οποίες θα εμβαθύνουν την επικοινωνία με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα αποφύγετε κινήσεις που θα φέρουν εντάσεις, εξαιτίας της εμφάνισης των ανασφαλειών σας. μην είστε καταπιεστικοί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής βρίσκονται στο ζώδιό σας και από εκεί σχηματίζουν την μεταξύ τους εξαιρετική σύνοδο. Τώρα λοιπόν μπορείτε να δείτε σε μεγαλύτερο βάθος τις καταστάσεις και να έχετε πιο άμεσες προσεγγίσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Προσπαθήστε να δράσετε έχοντας κατά νου το ότι στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι πιο απλά απ’ ό,τι φαίνονται. Αυτό ας είναι η πυξίδα σας για την περίοδο την οποία διανύουμε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Αυτή τη στιγμή, εκτός από την αμεσότητα των δράσεών σας απαιτείται και το να προσπαθήσετε να δείτε σε μεγαλύτερο βάθος τις καταστάσεις που αφορούν στον αισθηματικό σας τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Μην ξεχνάτε πω είστε σε φάση κατά την οποία ευνοείστε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, έως και τις 23/12/17. Μην αφήνετε λοιπόν αναξιοποίητη την περίοδο, αναλάβετε δράση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Θα βγείτε ευνοημένοι εάν αντιληφθείτε το πού κινείται η ημέρα αστρολογικά. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ξέρετε πολύ καλά εσείς από νέα ξεκινήματα. Ε, τώρα, ένα νέο ξεκίνημα έχουμε αστρολογικά και εσείς είσαστε από...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Έχετε την επιλογή σας σήμερα: είτε θα συνεχίσετε με δυναμισμό τις κινήσεις σας, είτε θα επιλέξετε μία...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, επηρεάζεστε για μία εβδομάδα να καταστήσετε τον...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη του αστερισμού σας, τον Άρη περνάτε σε άλλη φάση. Είσαστε σε...