Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/12 - 24/12/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/12 - 24/12/2017
<p>Κριός ή Ωροσκόπος Κριός

Η λογική είναι ένα δύσκολο πράγμα που έρχεται δύσκολα σε όλα τα παθιασμένα συναισθήματα που ρέουν μέσα σας. Αλλά ο ενθουσιασμός σας ενάντια σε μια πρόκληση σας δίνει δύναμη. Εάν μπορείτε να αποφύγετε μια μεγάλη απόφαση σχετικά με την σχέση σας, αυτό το Σκ, να ξέρετε ότι το να αναβάλετε για μια άλλη μέρα θα λειτουργήσει προς όφελός σας αυτή τη στιγμή.

Ταύρος ή Ωροσκόπος Ταύρος

Υπάρχει μια ισχυρότερη αίσθηση περιπέτειας στον αέρα αυτό το ΣΚ που επιβιώνει ακόμα και μετά από περιπετειώδη σεληνιακή πορεία. Ενώ αυτό δεν έχει ακόμη να κάνει με ρομαντικές υποθέσεις, οι θεοί της αγάπης σας παρακολουθούν με ενδιαφέρον, έτοιμοι να πηδήξουν επί του σκάφους μέσα σε λίγες μέρες. Προς το παρόν, θα ακολουθήσει μια ρομαντική αίσθηση περιπέτειας.

Δίδυμοι ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Οι δυνάμεις που παίζουν στο μέτωπο της σχέσης έχουν πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα και οι επαγγελματικοί θεοί δεν έχουν επείγουσα ατζέντα. Ανεξάρτητα από το πόσο απασχολημένοι είστε, η πρώτη προτεραιότητά σας θα είναι οι σχέσεις σας, ακόμα κι αν πρέπει να περιμένετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για μια απάντηση.

Καρκίνος ή Ωροσκόπος  Καρκίνος

Αν και δεν θα είναι αμέσως προφανές, η επιστροφή του Κρόνου σε ένα περιπετειώδες μέρος του χάρτη σας είναι καλή είδηση και για τα θέματα της καρδιάς και τις σχέσεις σας. Ο Κρόνος σας βοηθάει και άμεσα, στον ΣΚ, ενώ υπόσχεται να υποστηρίξει όλες τις ρομαντικές περιπέτειες και σχέσεις για τα επόμενα τρία χρόνια.

Λέων ή Ωροσκόπος Λέων

Για πρώτη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια, ο ήλιος ξοδεύει μια ολόκληρη μέρα στον τομέα των σχέσεών σας χωρίς τον Κρόνο, τον σκληρό έλεγχο του κόσμου. Ο Κρόνος και ο Ήλιος σας ευνοούν, το ΣΚ  είναι η πρώτη, τελευταία και μοναδική περίοδος όπου μπορείτε να αποδράσετε από το στρατόπεδο εκκίνησης σχέσεων του παρελθόντος και να δημιουργήσετε ένα νέο σημείο εκκίνησης.

Παρθένος ή Ωροσκόπος Παρθένος

Ελάχιστα μετά την αποχώρηση του Κρόνου από τον Τοξότη ξεκινάει ένα σημείο εκκίνησης σχέσεων τριών ετών που η σοβαρότητα γίνεται το επίκεντρο των σχέσεών σας. Με τους ελέγχους της πραγματικότητας και την δύναμη από την Αφροδίτη και τον Ερμή, οι πλανήτες αγάπης και επικοινωνίας είναι σε θέση να ανασυνταχθούν, έτοιμοι να αρχίσουν τη φάση ανασυγκρότησης.

Ζυγός ή Ωροσκόπος Ζυγός

Ήρθε η ώρα να αφήσετε άλλους να λάμψουν. Αν είστε μόνοι, η ανιδιοτέλεια και η προθυμία σας να ακούσετε θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τη μαγνητική σας έκκληση. Είναι πολύ εύκολο ασκώντας την διπλωματία να τραβήξετε τελικά την ερωτική προσοχή.

Σκορπιός ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Είναι πιο πιθανό να αναστατώσετε τον σύντροφό σας και να δείξετε την αγάπη σας με πρακτικές χειρονομίες. Προσπαθήστε να αποφύγετε την κατάχρηση και την υπερβολική ανάλυση της αγάπης. Αν δεν ληφθούν μέτρα για να αποφευχθεί αυτό, υπάρχει η πιθανότητα η αγάπη σας να γίνει υπερβολική ρουτίνα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.    

Τοξότης ή Ωροσκόπος Τοξότης

Η άνευ όρων αγάπη είναι ο τρόπος να πάει καλά το ΣΚ. Καλείστε να είστε ανιδιοτελείς, να βοηθήσετε, να καταλάβετε και να υπηρετήσετε. Θα μπορούσε να είναι δύσκολο να βρεθεί ικανοποίηση αν δεν κάνετε αυτή τη διαδρομή.   

Αιγόκερως ή Ωροσκόπος  Αιγόκερως

Είστε πιο εντυπωσιακοί τώρα, και έχετε διάθεση για μυστικά. Αυτός ο κύκλος θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την αρχή μιας μυστικής σχέσης. Επίσης, οι περιστάσεις ή το δικό σας αποθεματικό μπορεί να σας εμποδίσουν να δηλώσετε ανοιχτά ή να εκφράσετε τις ανάγκες σας.

Υδροχόος ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Ενώ σε εξωτερικό επίπεδο δείχνει να σας απασχολεί η καριέρα σας σε ένα μυστικό δωμάτιο της ψυχής σας αρχίζουν να συνωθούνται οι πόθοι. Είναι πολύ πιθανό αυτό το ΣΚ να μοιραστείτε μια αρχική φλόγα με κάποιο άτομο με το οποίο συνεργάζεστε, τάση που θα εξακολουθήσει και στον νέο χρόνο.

Ιχθείς ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Η δυναμική δράση του Ποσειδώνα αυτό το ΣΚ σας δημιουργεί την ανάγκη να χαθείτε λίγο από τον κόσμο και να ασχοληθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε ή φλερτάρετε. Αυτό είναι τέλειο, αρκεί να μην ξεχνάτε ότι οι δεσμεύσεις που έχετε θα επανέλθουν την Δευτέρα.       

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 17-18/03/2018

Σαββατοκύριακο Αγάπης 17-18/03/2018

Σαββατοκύριακο Αγάπης 17-18/03/2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την επιρροή που δέχεστε από τη Νέα Σελήνη το Σάββατο, είσαστε έτοιμο να προχωρήσετε στην πολυπόθητη ανανέωση....

Σαββατοκύριακο Αγάπης 10-3/11/3/2018

Σαββατοκύριακο Αγάπης 10-3/11/3/2018

Σαββατοκύριακο Αγάπης 10-3/11/3/2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης την Κυριακή βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό, έχετε την ευκαιρία σας για δυναμικές...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 3/3 – 4/3/2018

Σαββατοκύριακο Αγάπης 3/3 – 4/3/2018

Σαββατοκύριακο Αγάπης 3/3 – 4/3/2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να έχετε περισσότερη άνεση απέναντι στις κινήσεις σας, καθώς το γενικότερο κλίμα εύνοιας σας...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/2 – 26/2/2018

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/2 – 26/2/2018

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/2 – 26/2/2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καθώς μέσα στο σαββατοκύριακο συνεχίζετε να δέχεστε την επιρροή της όψης του τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 16/12-17/12/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης  16/12-17/12/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 16/12-17/12/2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι νέες αρχές βρίσκονται κοντά σας και εάν δεν έχετε προχωρήσει ακόμα σε κινήσεις οι οποίες ευνοούν προς αυτή...