Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-12-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Προσοχή απέναντι στις υπερβολές σήμερα. Προσπαθήστε να βρείτε τα προσωπικά σας όρια, αποφεύγοντας να κάντε κινήσεις που θα σας βγάλουν εκτός παιχνιδιού. Να είστε μέσα στο κλίμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Με την Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό σας, να εισέρχεται πλέον στον αστερισμό του Αιγόκερω, με την παρουσία του Κρόνου, αντιμετωπίζετε μελαγχολικά συναισθήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μείνετε ο εαυτός σας. βέβαια, είσαστε Δίδυμοι και έτσι ο εαυτός σας έχει πολλές έννοιες και εκφάνσεις. Ακόμα και έτσι λοιπόν, εσείς πρέπει να παραμείνετε αυτό που είστε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Εάν αποζητάτε ένα πραγματικό κλίμα ασφάλειας, από σήμερα μπορείτε να αρχίσετε να το διεκδικείται. Εάν όμως αυτό δεν ανταποκρίνεται σε καταστάσεις του ερωτικού σας παρελθόντος, έπειτα αναλάβετε πρωτοβουλίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Υπάρχουν αστρολογικές καταστάσεις, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν τελικά σε μπερδεμένα ερωτικά ζητήματα, τα οποία θα σας απασχολήσουν γιορτινά. Να παραμένετε δυνατοί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Είσαστε πολύ ενισχυμένοι από άποψη δύναμης και αυτό είναι κάτι το οποίο θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε με αποφασιστικότητα και περεταίρω βεβαιότητα για τις κινήσεις σας, από εδώ και πέρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μην κάνετε κινήσεις ο οποίες καταλαβαίνετε πως δεν ωφελούν. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο, από το ζώδιο του Αιγόκερω, έχετε κάποια αυτοκαταστροφική διάθεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μην μένετε στο παρελθόν, με την έννοια των ενοχών. Αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα σας κυνήγησε κάτι τέτοιο και τώρα σας κυνηγάει και πάλι, αντισταθείτε απέναντι σε ενοχές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Ανοίξτε την αγκαλιά σας σε αυτό που είναι πραγματικό και σας γεμίζει όντως. Μην δώσετε χώρο στο να αναπτυχθούν καταστάσεις που γνωρίζετε και μόνοι σας πως δεν είναι ουσιαστικές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, με την παρουσία και μάλιστα καταλυτική, του κυβερνήτη σας Κρόνου, ξεπεράστε αυτή την μελαγχολική σας διάθεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Ορισμένες φορές κρύβουμε τα συναισθήματά μας και έτσι τα καταπιέζουμε. Όσο και αν είστε κοινωνικό ζώδιο, κρατάτε μία πλευρά του εαυτού σας καλά κρυμμένη. Βρείτε ισορροπίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Μάθετε πράγματα από την ημέρα των Χριστουγέννων. Αναλύστε το πώς συμπεριφέρεστε σε σχέση με τον αισθηματικό σας κόσμο, αφήστε τους άλλους και επικεντρωθείτε στο τι κάνετε εσείς.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...