Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/1 – 7/1/2018

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/1 – 7/1/2018
<p>Κριός

Η αστάθεια θα σας συνοδέψει αρχικά όταν πρόκειται για την αγάπη και τον έρωτα. Είτε θα σας μπερδέψει είτε κάποιος που αγαπάτε δεν θα ανταποκρίνεται με τον τρόπο που θέλετε. Μην ασκείτε πιέσεις σε κανέναν και μην ενεργείτε παρορμητικά, πρέπει να χαλαρώσετε και να παρατηρήσετε, να αντικατοπτρίσετε και να αμφισβητήσετε τα συναισθήματά σας.

Ταύρος

Να μην φοβηθείτε να συμμετέχετε σε δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν και κυρίως μη διστάσετε να αισθάνεστε ότι έχετε ιδιαίτερη σχέση με κάποιον. Δείξτε ενδιαφέρον, κάνετε προτάσεις και αφιερώστε χρόνο για να γνωρίσετε τα μέσα και τα άκρα της ζωής του αγαπημένου σας ενδιαφέροντος και των μελλοντικών στόχων.

Δίδυμοι

Η ειλικρίνεια θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή. Ξεκινήστε αναγνωρίζοντας τα αληθινά σας συναισθήματα και εκφράζοντας τι κάνετε και δεν σας αρέσει. Μια σχέση που δεν βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την πίστη δεν έχει πολλές ελπίδες για επιβίωση. Η ομαλή συζήτηση θα ενθαρρύνει τη μακροζωία των σχέσεών σας.

Καρκίνος

Βγείτε από την ζώνη ασφάλειας και τολμήστε να κάνετε την πρώτη κίνηση. Η αγάπη είναι στα αστέρια, αλλά αν δεν ακολουθήσετε τα συναισθήματά σας και δεν κάνετε κάτι για να συμβεί, θα έχετε λύπη. Μην ντρέπεστε  να ανοίξετε την καρδιά σας και να κάνετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας γνωστά.

Λέων

Ένα παιχνιδιάρικο πρόσωπο που βγάζετε αυτήν την εβδομάδα θα προσελκύσει κάποιον με τον οποίο μπορείτε να διασκεδάσετε. Μην αισθάνεστε την ανάγκη να δεσμευτείτε όταν χρειάζεστε χρόνο για να αφήσετε τα συναισθήματά σας να αναπτυχθούν και τα προσωπικά σας σχέδια για το μέλλον να ξεδιπλωθούν.

Παρθένος

Με το να βγείτε λίγο έξω από τα συνηθισμένα θα προσελκύσετε την προσοχή κάποιου. Η κοινωνικοποίηση, η συναναστροφή με τους παλιούς φίλους και τα ταξίδια θα ενθαρρύνει πιθανές συναντήσεις. Μην αφήσετε μια ευκαιρία να ξεφύγει. Μιλήστε και κάντε ένα πρώτο ραντεβού, αν δείτε κάποιον που σπινάρει το ενδιαφέρον σας. Εναπόκειται σε εσάς να κάνετε τα πράγματα να συμβούν.

Ζυγός

Η αρνητικότητα θα αποτρέψει μια καλή σχέση. Μην βγάλετε εύκολα  συμπεράσματα ή αφήσετε άλλους να σας καταστρέψουν την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα κάποιον που σας ενδιαφέρει. Μια κατάσταση που αντιμετωπίζετε θα σας αφήσει να αισθάνεστε αβέβαιοι για το μέλλον σας. Όταν πρόκειται για αγάπη, θα χρειαστεί κοινή λογική.

Σκορπιός

Αυτήν την εβδομάδα θα βρεθείτε με κάποιον από το παρελθόν σας που κάνει ακόμα την καρδιά σας να χτυπάει. Η επανασύνδεση στην κατάλληλη στιγμή μπορεί να μετατρέψει μια φιλία σε μια ρομαντική σχέση. Πάρτε μια διαφορετική προσέγγιση και θα έχετε διαφορετικά αποτελέσματα. Μην φοβάστε να είστε μοναδικοί. Προσφέρετε κάτι το ιδιαίτερο που θα δελεάσει.

Τοξότης

Δεν είναι πιθανό να δώσετε ή να πάρετε μια ευθεία απάντηση όταν πρόκειται για υποθέσεις της καρδιάς. Μην βγάλετε εύκολα συμπεράσματα ή μην πάρετε ένα ναι ή όχι ως ευαγγέλιο. Μια έλξη σε κάποιον εντελώς διαφορετικό από εσάς θα χρειαστεί χρόνο, υπομονή και τρυφερή φροντίδα.

Αιγόκερως

Σημειώστε τη διακεκομμένη γραμμή. Είτε περπατάτε μακριά από κάποιον ή προς την κατεύθυνση του συναισθηματικά, πρέπει να είστε σταθεροί, πραγματικοί και να έχετε όλες τις σωστές απαντήσεις για να ξεκινήσετε μια σοβαρή σχέση ή να τελειώσετε εύκολα μια προβληματική.

Υδροχόος

Θα θελήσετε να κάνετε προσωπικές αλλαγές, αλλά πρώτα εξετάστε τις συνέπειες. Μην αντιδράτε υπερβολικά ή αγνοείτε τις καλές συμβουλές. Περιορίστε την επιεική συμπεριφορά που οδηγεί σε μια κακή απόφαση που θα μετανιώσετε. Όταν πρόκειται για υποθέσεις της καρδιάς, πάρτε το χρόνο σας και επανεξετάστε τη στρατηγική σας.

Ιχθείς

Θα ζείτε σε έναν ονειρικό κόσμο ερωτικά αυτήν την εβδομάδα. Είναι καλό να καθορίσετε τα πρότυπά σας ψηλά, αλλά να είναι ρεαλιστική η πορεία προς ένα ευτυχές τέλος. Η αυτο-εξαπάτηση είναι εμφανής όταν προσπαθείτε να αξιολογήσετε αν κάποιος είναι ερωτευμένος ή όχι. Μην υπερβάλετε στην προσπάθεια να κερδίσετε την αγάπη κάποιου. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 29/1 – 4/2/2018

Ομοερωτικές Προβλέψεις 29/1 – 4/2/2018

Ομοερωτικές Προβλέψεις 29/1 – 4/2/2018

Κριός Οι σχέσεις είναι πολύ τυχερό πεδίο σήμερα. Γίνονται ακόμα πιο ευχάριστες καθώς προχωρά η εβδομάδα. Ο διαλογισμός και η...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 8/1 – 14/1/2018

Ομοερωτικές Προβλέψεις 8/1 – 14/1/2018

Ομοερωτικές Προβλέψεις 8/1 – 14/1/2018

Κριός Αφιερώστε χρόνο για να πείτε στους ανθρώπους που είναι σημαντικοί εσάς πόσο σας ενδιαφέρουν. Φανταστείτε τη χαρά που θα έχουν αν...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 18/12 – 24/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 18/12 – 24/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 18/12 – 24/12/2017

Κριός Ο ενθουσιασμός και η προθυμία σας να δοκιμάσετε νέα πράγματα θα οδηγήσει σε συναντήσεις με ανθρώπους εξίσου δυναμικούς όπως...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/12 – 10/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/12 – 10/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/12 – 10/12/2017

Κριός Αν είστε μόνοι, μπορείτε να συναντήσετε κάποιον και να αρχίσετε μια συναρπαστική και σταθερή ρομαντική σχέση. Εάν είστε ήδη σε μια...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Κριός Μια εβδομάδα κυριολεκτικά καυτή! Η εκπληκτική όψη τριγώνου που κάνει ο Δίας με τον Κρόνο, σας φέρουν τον έρωτα που θέλετε, όπως τον...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 19/06 – 25/06/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 19/06 – 25/06/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 19/06 – 25/06/2017

Κριός Εάν η σχέση είχε σκοπό να φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, θα πρέπει να σας κάνει ευτυχισμένους και ειρηνικούς. Αν δεν είστε,...