Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-1-2018
<div>

Κριός – Άσσος των Σπαθιών

Μπορεί να υπάρχουν μερικές ερωτήσεις ή αβεβαιότητες, αλλά η ενέργεια του ξίφους θα περικόψει τα ερωτικά προβλήματα. Αυτή η κάρτα μερικές φορές θεωρείται ότι υποδεικνύει νέα πνευματική κατάσταση. Ως εκ τούτου, είναι ένας ιδιαίτερα καλός υπαινιγμός για νέα φλερτ που περιλαμβάνουν πνευματική σύνδεση. Παρόλο που η κάρτα αντιπροσωπεύει φιλοδοξία και αποφασιστικότητα, είναι επίσης μια κάρτα της δικαιοσύνης. 

Ταύρος – Επτά των Ράβδων

Μετά την επιτυχία, θα πρέπει να αγωνιστείτε για να παραμείνετε στην κορυφή του έρωτα. Δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού, αλλά υπάρχει ανάγκη για επιμονή. Η κυρίαρχη θέση σας βοηθά να εξασφαλίσετε την τελική νίκη σας, αλλά μόνο εάν συνεχίσετε να καταβάλλετε τις καλύτερες προσπάθειές σας. 

Δίδυμοι – Τέσσερα των Πεντάκτινων

Θέλετε να διασφαλίσετε την σχέση σας. έχετε φτάσει σε ένα σημείο ολοκλήρωσης και θέλετε να περιχαρακώσετε τα κεκτημένα σας. καθόλου κακό, αρκεί να μην αφυδατώσετε την σχέση σας.

Καρκίνος – Η Σελήνη

Εκπληκτική συγχρονικότητα. Σήμερα που ολοκληρώνεται η φάση του γεμίσματος της Σελήνης, η οποία είναι κυβερνήτης σας, έρχεται και η κάρτα της Σελήνης. Να είστε τόσο συναισθηματικοί όσο νιώθετε την ανάγκη, είστε πολύτιμοι άνθρωποι.

Λέων – Η Αρχιέρεια Αντίστροφα

Κάτι παράξενο έρχεται στην ζωή σας σήμερα. Έχετε μια τάση να βγείτε έξω από τα όρια, να πείτε περισσότερα από όσα πρέπει να αποκαλύψετε μυστικά. Προσέξτε το αλκοόλ, θα σας κάνει να χάσετε το μέτρο.

Παρθένος – Ο Κρεμασμένος

Είστε έτοιμοι να κάνετε θυσίες για την αγάπη σας. Αυτό είναι πολύ καλό αν είστε σε μια σχέση που σας γεμίζει χαρά και εμπιστοσύνη. Αλλά θα πρέπει να μελετήσετε καλά τα δεδομένα, μήπως βρεθείτε κοινωνικά απομονωμένοι.

Ζυγός – Η Αυτοκράτειρα

Είστε σε μια πολύ δυναμική φάση της ερωτικής σας ζωής. Θέλετε να κάνετε καλό στους ανθρώπους που αγαπάτε, είστε πολύ ερωτικοί, πρόθυμοι να δώσετε από την δύναμή σας. Καλός οιωνός για μια νέα σχέση.

Σκορπιός – Ο Αυτοκράτορας

Περιμένετε μια στήριξη για να νιώσετε καλά ψυχολογικά και να πάρουν μπροστά οι μηχανές της ψυχής σας για τον νέο χρόνο, και όντως θα την έχετε αυτήν την στήριξη. Είστε έτοιμοι για μια πολύ σταθερή σχέση.

Τοξότης – Το Αστέρι

Συχνά βγαίνει το Αστέρι στο ρίξιμό σας. Είστε σε μια πολύ όμορφη φάση της ερωτικής σας ζωής, είτε το αναγνωρίζετε είτε όχι. Πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν να κάνουν συνολικά με την ανάπτυξή σας, είστε επάνω στο κύμα.

Αιγόκερως – Οκτώ των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά γενικά με τις σχέσεις σας. ενώ εσείς προσέχετε τις λεπτομέρειες, ίσως το ταίρι σας να σας χαλάει το οικοδόμημα. Χαλαρώστε, είναι μέρες γιορτής, όλα συγχωρούνται.

Υδροχόος – Τέσσερα των Σπαθιών

Μια βαθιά απομόνωση σας έχει πιάσει. Δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε καλά με τους ανθρώπους που αγαπάτε, ίσως μια απόσταση ή πρακτικά προβλήματα να μην σας επιτρέπουν να είστε με αυτούς που θέλετε.

Ιχθείς – Ντάμα των Ράβδων

Έχετε μια έντονη και θετική ψυχολογική βοήθεια από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, πιθανόν μια εύπορη γυναίκα, για να λύσετε θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα. Είστε δυνατοί και έτοιμοι για σοβαρές σχέσεις. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-7-2018

Έχετε όλον τον χρόνο μπροστά σας, για να κλείσετε παλιά ερωτικά κεφάλαια στην ζωή σας,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 9-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 9-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 9-7-2018

Μπορεί και να μην είστε ακόμη τόσο έτοιμοι σε ψυχικό επίπεδο, για να βρείτε την δυναμική και να φύγετε από τοξικές σχέσεις,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 15-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 15-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 15-5-2018

Είσαστε ερωτικά αναστατωμένοι, και αυτό είναι κάτι που ήδη φαίνεται στον λόγο και στις κινήσεις σας.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-5-2018

Δεν θέλετε αυτήν τη εποχή στη ζωή σας, άλλα ερωτικά προβλήματα. Ήδη έχετε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-5-2018

Είσαστε μέσα σε πολλά ζητήματα ερωτικά μπερδεμένοι, και μάλλον έχετε χάσει και την προσωπική σας ισορροπία

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Κριός – Το Πέντε των Σπαθιών Είναι μια ημέρα έντασης και διαπληκτισμών στον ερωτικό τομέα. Παρά το γεγονός ότι έχεις μεγάλη πνευματική...