Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-1-2018
<div>

Κριός – Άσσος των Σπαθιών

Μπορεί να υπάρχουν μερικές ερωτήσεις ή αβεβαιότητες, αλλά η ενέργεια του ξίφους θα περικόψει τα ερωτικά προβλήματα . Αυτή η κάρτα μερικές φορές θεωρείται ότι υποδεικνύει νέα πνευματική κατάσταση. Ως εκ τούτου, είναι ένας ιδιαίτερα καλός υπαινιγμός για νέα φλερτ που περιλαμβάνουν πνευματική σύνδεση. Παρόλο που η κάρτα αντιπροσωπεύει φιλοδοξία και αποφασιστικότητα, είναι επίσης μια κάρτα της δικαιοσύνης. 

Ταύρος – Επτά των Ράβδων

Μετά την επιτυχία, θα πρέπει να αγωνιστείτε για να παραμείνετε στην κορυφή του έρωτα. Δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού, αλλά υπάρχει ανάγκη για επιμονή. Η κυρίαρχη θέση σας βοηθά να εξασφαλίσετε την τελική νίκη σας, αλλά μόνο εάν συνεχίσετε να καταβάλλετε τις καλύτερες προσπάθειές σας. 

Δίδυμοι – Τέσσερα των Πεντάκτινων

Θέλετε να διασφαλίσετε την σχέση σας. έχετε φτάσει σε ένα σημείο ολοκλήρωσης και θέλετε να περιχαρακώσετε τα κεκτημένα σας. καθόλου κακό, αρκεί να μην αφυδατώσετε την σχέση σας.

Καρκίνος – Η Σελήνη

Εκπληκτική συγχρονικότητα. Σήμερα που ολοκληρώνεται η φάση του γεμίσματος της Σελήνης, η οποία είναι κυβερνήτης σας, έρχεται και η κάρτα της Σελήνης. Να είστε τόσο συναισθηματικοί όσο νιώθετε την ανάγκη, είστε πολύτιμοι άνθρωποι.

Λέων – Η Αρχιέρεια Αντίστροφα

Κάτι παράξενο έρχεται στην ζωή σας σήμερα. Έχετε μια τάση να βγείτε έξω από τα όρια, να πείτε περισσότερα από όσα πρέπει να αποκαλύψετε μυστικά . Προσέξτε το αλκοόλ, θα σας κάνει να χάσετε το μέτρο.

Παρθένος – Ο Κρεμασμένος

Είστε έτοιμοι να κάνετε θυσίες για την αγάπη σας. Αυτό είναι πολύ καλό αν είστε σε μια σχέση που σας γεμίζει χαρά και εμπιστοσύνη . Αλλά θα πρέπει να μελετήσετε καλά τα δεδομένα, μήπως βρεθείτε κοινωνικά απομονωμένοι.

Ζυγός – Η Αυτοκράτειρα

Είστε σε μια πολύ δυναμική φάση της ερωτικής σας ζωής. Θέλετε να κάνετε καλό στους ανθρώπους που αγαπάτε, είστε πολύ ερωτικοί, πρόθυμοι να δώσετε από την δύναμή σας. Καλός οιωνός για μια νέα σχέση.

Σκορπιός – Ο Αυτοκράτορας

Περιμένετε μια στήριξη για να νιώσετε καλά ψυχολογικά και να πάρουν μπροστά οι μηχανές της ψυχής σας για τον νέο χρόνο, και όντως θα την έχετε αυτήν την στήριξη. Είστε έτοιμοι για μια πολύ σταθερή σχέση.

Τοξότης – Το Αστέρι

Συχνά βγαίνει το Αστέρι στο ρίξιμό σας. Είστε σε μια πολύ όμορφη φάση της ερωτικής σας ζωής, είτε το αναγνωρίζετε είτε όχι. Πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν να κάνουν συνολικά με την ανάπτυξή σας, είστε επάνω στο κύμα.

Αιγόκερως – Οκτώ των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά γενικά με τις σχέσεις σας. ενώ εσείς προσέχετε τις λεπτομέρειες, ίσως το ταίρι σας να σας χαλάει το οικοδόμημα. Χαλαρώστε, είναι μέρες γιορτής, όλα συγχωρούνται.

Υδροχόος – Τέσσερα των Σπαθιών

Μια βαθιά απομόνωση σας έχει πιάσει. Δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε καλά με τους ανθρώπους που αγαπάτε, ίσως μια απόσταση ή πρακτικά προβλήματα να μην σας επιτρέπουν να είστε με αυτούς που θέλετε.

Ιχθείς – Ντάμα των Ράβδων

Έχετε μια έντονη και θετική ψυχολογική βοήθεια από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, πιθανόν μια εύπορη γυναίκα, για να λύσετε θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα. Είστε δυνατοί και έτοιμοι για σοβαρές σχέσεις. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2018

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Ίσως νιώσετε πως ένα μεγάλο βάρος το οποίο αφορούσε τη σχέση σας και σας είχε κουράσει για καιρό, τελειώνει...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-1-2018

Κριός Η Εγκράτεια Έτοιμοι είσαστε να δείτε πιο λογικά τις καταστάσεις. Μην φοβάστε, αυτό δεν θα στερήσει τίποτα από τον πρακτικό...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Να είσαστε έτοιμοι για ορισμένες αλλαγές. Μην φοβάστε να δείξετε ένα πιο ερωτικό πρόσωπο σήμερα. Έχουμε όλοι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Κριός – Το Πέντε των Σπαθιών Είναι μια ημέρα έντασης και διαπληκτισμών στον ερωτικό τομέα. Παρά το γεγονός ότι έχεις μεγάλη πνευματική...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...