Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-1-2018
<p>Κριός Ο Ήλιος

Μετά από την καταιγίδα, έρχεται ηλιοφάνεια. Το ζεστό φως του Ηλίου έρχεται για να καθαρίσει την μελαγχολία της υγρής φύσης. Αυτό είναι δεδομένο και νομοτελειακό. Θυμηθείτε το.

Ταύρος Το Άρμα

Μην χάνετε την στόχευσή σας από ορισμένες σημαντικότερες ερωτικές καταστάσεις. Μην επηρεάζεστε από μικρές περιπέτειες που απλώς σας αποπροσανατολίζουν, βρείτε ισορροπίες.

Δίδυμοι Η Αρχιέρεια

Χρειάζεται να καταλάβετε βαθύτερα ορισμένα μεγαλύτερα νοήματα, τα οποία βρίσκονται στον εσωτερικό σας κόσμο και τελικά εκφράζονται, μέσω των ερωτικών σας κινήσεων.

Καρκίνος Ο Πύργος

Ό,τι χτίζετε πρέπει να ξέρετε πως είναι πιθανότατο να καταστραφεί την ακριβώς ίδια στιγμή, που θα ολοκληρώσετε το χτίσιμο. Μάθετε λοιπόν να χτίζετε επάνω σε άλλα θεμέλια.

Λέων Η Σελήνη

Δείτε τις καταστάσεις με διαφορετικό βλέμμα. Το βλέμμα του λύκου ως αρχετυπικό σύμβολο ανταποκρίνεται σε αυτό που χρειάζεστε,. Να είσαστε έτοιμοι για τα πάντα και πάντα.

Παρθένος Οκτώ των Κυπέλλων

Δυσκολεύεστε να αξιολογήσετε το κατά όσον είσαστε πραγματικά ο εαυτός σας. ας το απαντήσουμε εμείς αυτό, για να σας βοηθήσουμε: όλοι έχουμε ξεχάσει ποιοι είμαστε, προβάλλοντας ακατάπαυστα τον εαυτό που θέλουν οι άλλοι να είμαστε.

Ζυγός Η Δύναμη

Θυμηθείτε το τραγούδι: «τίποτα δεν χτίζεται επάνω στην άμμο, όλα στην πέτρα χτίζονται, μα εγώ θα χτίσω πάνω στην άμμο, σαν να ‘ταν η άμμος πέτρα». Άρα, χρειάζεται χαλαρότητα, όχι σκληρότητα, αλλά υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Σκορπιός Δυο των Ράβδων

Βρείτε τις κρυφές πτυχές των καταστάσεων που νοηματοδοτούν με διαφορετικό τρόπο τα πράγματα στον ερωτικό σας τομέα. μην τρομάζετε, αυτό είναι κάτι που το ζώδιό σας μπορεί να το καταφέρει.

Τοξότης Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα

Μάθετε πως από εδώ και πέρα πρέπει να πάρετε απόφαση πως εσείς είσαστε το κεντρικό πρόσωπο στη ζωή σας. μην αγχώνεστε, καθώς αυτό δεν σημαίνει πως οι άλλοι δεν θα έχουν αξία για εσάς.

Αιγόκερως Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα

Μπορείτε να κάνετε ορισμένες κινήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τη  επιρροή σας. Να είσαστε σταθεροί και να ην διακατέχεστε από άγχος ή προσωπικές αγκυλώσεις.

Υδροχόος Δύο των Σπαθιών

Ορισμένες φορές οι κινήσεις που πρέπει να κάνουμε για να περιέχουμε τον ερωτικό μας στόχο είναι πολύ λιγότερες απ’ ό,τι νομίζουμε. Αν έχετε αυτό στο νου σας, θα είσαστε πιο άνετοι.

Ιχθείς Έξι των Σπαθιών

Όταν αρχίζουμε να παίρνουμε έναν δρόμο στον ερωτικό τομέα, δεν πρέπει να σταματάμε, διότι τότε χάνουμε το νήμα των κινήσεών μας. Από την άλλη, δεν πρέπει να κάνουμε υπερβολικές κινήσεις. Βρείτε ισορροπία.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 15-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 15-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 15-5-2018

Είσαστε ερωτικά αναστατωμένοι, και αυτό είναι κάτι που ήδη φαίνεται στον λόγο και στις κινήσεις σας.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-3-2018

Κριός – Η Δύναμη Είναι μία εξαιρετική στιγμή αυτή η ώρα, για να κάνετε ορισμένες απαιτητικές κινήσεις, μην σταθείτε πουθενά, πάρτε τις...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-1-2018

Κριός Έξι των Ράβδων Με ορισμένες κινήσεις οι οποίες δεν θα έχουν μόνο τον ενθουσιασμό, αλλά και την κριτική σας σκέψη, μαζί με μία...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Από τώρα μπορείτε να καταφέρετε ορισμένες κινήσεις ο οποίες θα γράψουν σημαντικά και για το υπόλοιπο πολύ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-1-2018

Κριός -Επτά των Πεντάκτινων Μην παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς. Να είσαστε πιο ήρεμοι. Δεν είναι ανάγκη να δένεστε με ενοχλητικές και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Να είσαστε έτοιμοι για ορισμένες αλλαγές. Μην φοβάστε να δείξετε ένα πιο ερωτικό πρόσωπο σήμερα. Έχουμε όλοι...