Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-2-2018
<p>Κριός – Ο Κόσμος

Ο Κόσμος αντιπροσωπεύει όλες τις παγκόσμιες απολαύσεις που είναι εκεί έξω για να χαρείτε και σας αποκαλύπτει ότι είστε σε θέση να αποκτήσετε ερωτικά τα πάντα. Βρίσκεστε σε μια πορεία προς τη σeξουαλική εκπλήρωση και περιμένετε νέες περιπέτειες. Αυτό το συναρπαστικό νέο ταξίδι μπορεί να πάρει στροφές και στροφές, αλλά όταν η εκπλήρωση σας είναι ο στόχος, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ταύρος – Ο Κρεμασμένος

Ο Κρεμασμένος άνθρωπος παρουσιάζεται σε μια ανάποδη θέση, αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά, είναι στην πραγματικότητα αρκετά ήρεμος για τη δυσάρεστη κατάσταση του και είστε και εσείς έτσι. Έχετε ένα κρυφό σeξι σχέδιο για να πετύχετε μια επανασύνδεση, ή έχετε το μάτι σας σε κάποιον νέο σύντροφο; Έχετε μια μοναδική άποψη, όταν πρόκειται για την αγάπη σήμερα. Το ταντρικό είδος έρωτα όχι μόνο οδηγεί σε μια υψηλότερη συνείδηση, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε μια απίστευτη απελευθέρωση επίσης!

Δίδυμοι – Δέκα των Ράβδων

Η χαλάρωση στο σπίτι, αν αυτό είναι δυνατό, ή η φροντίδα του, μπορεί να μετατρέψει την ηΣελήνη αυτήσας σε μια αρκετά ικανοποιητική εμπειρία. Η οικογένεια ή άλλοι πολύ στενοί φίλοι μπορούν επίσης να καταλάβουν, κατά πάσα πιθανότητα ευχάριστα, μέρος του χρόνου σας.

Καρκίνος – Η Σελήνη

Είχατε σeξουαλικούς φόβους στο παρελθόν, αλλά έχετε κάνει σπουδαία δουλειά να τους ξεπεράσετε. Η κάρτα Σελήνης δείχνει ότι κάτι ήταν κρυμμένο, αλλά τώρα που το έχετε φέρει στο φως είστε έτοιμοι να αποκτήσετε μια πραγματική μορφή σeξουαλικής ευδαιμονίας. Δεν λείπει πλέον το θάρρος να κάνετε την πρώτη κίνηση, αφήνοντάς σας να αποπλανήσετε το αντικείμενο της επιθυμίας σας, κάτι που θα ανακουφίσει κάπως την πίεση. Να είστε δεκτικοί. Καταργήστε την ψευδαίσθηση. Το να βλέπετε ότι αξίζετε την εκπλήρωση είναι το πρώτο βήμα για να την βρείτε.

Λέων – Ο Ήλιος

Πολύ ευοίωνη κάρτα. Τα πράγματα έχουν με κάποιο άτομο εδώ και πολύ καιρό και η ταυτόχρονη κορύφωση της συγχώνευσης σας πρέπει να είναι εκρηκτική. Σας γεμίζει αυτή η σχέση με αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια που σας ταιριάζει. Δεν κρύβετε τίποτα, αλλά με κάποιο τρόπο δεν αισθάνεστε εκτεθειμένοι. Το να γίνεστε εκδηλωτικοί έξω ή σε δημόσιους χώρους είναι hot!

Παρθένος – Ο Τρελός

Αυτή η κάρτα δηλώνει τις σeξουαλικές σας δυνατότητες και ικανότητες και δείχνει τον ενθουσιασμό για όλα τα ερωτικά στοιχεία, ενώ σας ενθαρρύνει ακόμα να δώσετε προσοχή στους πιθανούς κινδύνους και συνέπειες στην πορεία. Ο Τρελός λέει ότι όλα είναι δυνατά, αλλά μόνο επειδή προσφέρονται ορισμένες σeξουαλικές απολαύσεις δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμμετέχετε στα πάντα.

Ζυγός – Ο Πύργος

Ο Πύργος δείχνει τα πάντα να καταρρέουν γύρω σας, αλλά όταν πρόκειται για την αγάπη σας, αυτό δεν πρέπει να είναι αρνητικό πράγμα. Μόλις απελευθερωθείτε από μια ανθυγιεινή σχέση ή σeξουαλική συνήθεια, θα είστε τελικά ελεύθεροι να προχωρήσετε σε κάτι νέο και καλύτερο. Η απελευθέρωση μπορεί να οδηγήσει σε κάθε είδους παθιασμένες απολαύσεις, οπότε προχωρήστε και δημιουργήστε αυτή τη σeξουαλική συνάντηση που έχετε στο μυαλό σας. Όταν συμβεί τελικά, θα πρέπει να είναι εξαιρετικά αξέχαστη.

Σκορπιός – Το Αστέρι

Το Αστέρι λέει ότι σήμερα οι προοπτικές για τη σεξουαλική σας ζωή δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερες. Έχετε κάθε λόγο να πιστεύετε ότι κάτι που ελπίζετε θα γίνει πραγματικότητα σήμερα και θα είναι πνευματικό και εμπνευσμένο. Είστε επίσης ένας πολύ εξειδικευμένος ερωτικός σύντροφος, και η σκληρή δουλειά που βάζετε για να ευχαριστήσετε το ταίρι σας δεν παραβλέπεται - αντίθετα ανταμείβεται.

Τοξότης – Το Αστέρι

Η εστίαση στην σχέση σας και τους στόχους της αγάπης είναι μια σοφή επιλογή για την ημέρα. Υπάρχει και ένα απαλό αεράκι με καλή τύχη εκεί. Εάν δεν το έχετε κάνει ακόμα, προτιμήστε τον καθορισμό των στόχων σας για το έτος ή το μέλλον.

Αιγόκερως – Ο Τροχός της Τύχης

Η εμφάνιση της κάρτας του  Τροχού μπορεί να είναι ο κομιστής καλών ειδήσεων. Η τύχη σας πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο. Κάποιος που είναι φυσικά ντροπαλός μπορεί τελικά να σας δώσει το πράσινο φως, ή μπορεί να πάρετε πολύ πιο οικεία μηνύματα με κάποιον από ό, τι νομίζατε ότι θα μπορούσατε. Δεν υπάρχει όριο για την τύχη σας σήμερα, αλλά απλά θυμηθείτε ότι όλα θα είναι προσωρινά. Ο τροχός της τύχης σας υπενθυμίζει ότι η μοίρα σας δεν είναι ποτέ ρυθμισμένη και το μόνο που μπορείτε να βασιστείτε ότι θα συμβεί σίγουρα είναι η αλλαγή.

Υδροχόος – Οι Ερωτευμένοι

Η κάρτα αυτή μιλά για μια ένωση ερωτικού πάθους, αμοιβαίας ελκυστικότητας και ισχυρής σeξουαλικής σύνδεσης. Εάν δεν την έχετε βρει ακόμα στη ζωή σας, αναμένετε ότι ο τύπος σύνδεσης που ξεπερνάει την άμεση ικανοποίηση μπαίνει στο επίκεντρο της ζωής σας πολύ σύντομα. Το να ακούτε τις σαρκικές επιθυμίες σας περισσότερο παρά τον εγκέφαλό σας μπορεί να είναι δύσκολο για σας, αλλά η εμφάνιση αυτής της κάρτας σημαίνει ότι είστε έτοιμοι να το ξεπεράσετε αυτό το θέμα και να βρείτε το είδος της εμπειρίας που σας ικανοποιεί σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Ιχθείς – Η Υψηλή Ιέρεια

  1. Η Υψηλή Ιέρεια βρίσκεται σε θέση να κρίνει, ο απώτερος στόχος της είναι ένα ισορροπημένο ερωτικό βασίλειο. Αυτό συμβαίνει τώρα με την αγάπη σας. Η εμφάνιση αυτής της κάρτας δείχνει ότι αγωνίζεστε να πάρετε τα πάντα για να μπορείτε να επιτύχετε υψηλότερη σeξουαλική ικανοποίηση. Τι φαίνεται ασταθές; Και πώς μπορείτε να επαναφέρετε την κατάσταση έτσι ώστε να βρίσκεστε σε μια άνετη θέση και πάλι; Η ισορροπία είναι το κλειδί. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-7-2018

Έχετε όλον τον χρόνο μπροστά σας, για να κλείσετε παλιά ερωτικά κεφάλαια στην ζωή σας,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-5-2018

Δεν θέλετε αυτήν τη εποχή στη ζωή σας, άλλα ερωτικά προβλήματα. Ήδη έχετε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-5-2018

Είσαστε μέσα σε πολλά ζητήματα ερωτικά μπερδεμένοι, και μάλλον έχετε χάσει και την προσωπική σας ισορροπία

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-4-2018

Θα βρεθείτε σε ένα ερωτικό δίλλημα, που ακουμπά έναν ιδιαίτερο άνθρωπο που σας αγαπάει και το ξέρετε

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Κριός – Το Πέντε των Σπαθιών Είναι μια ημέρα έντασης και διαπληκτισμών στον ερωτικό τομέα. Παρά το γεγονός ότι έχεις μεγάλη πνευματική...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...