Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 9-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 9-2-2018
<p>Κριός – Ο Πύργος

Αυτή είναι μια κάρτα για την αλλαγή, όχι για την καταστροφή και μπορεί να είναι ριζοσπαστικό μήνυμα για τα ερωτικά σας θέματα. Ευτυχώς ο Πύργος δεν είναι τόσο τρομακτικός ούτε τόσο δυσοίωνος όσο η γραφική αναπαράσταση στα περισσότερα είδη αναπαράστασης. Το να προσπαθείτε να κρατήσετε υπερβολικά σφιχτά το status quo μπορεί να είναι καταστροφικό τώρα. Μετακινήστε με το ταίρι σας την προσοχή σας σε ενδεχόμενες αλλαγές.

Ταύρος – Οι Ερωτευμένοι Αντίστροφα

Οι ρομαντικές σχέσεις σας είναι πιθανό να πηγαίνουν καλά, αλλά μόνο εάν και εσείς και ο σύντροφός σας είστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίζετε ο ένας τον άλλον ως ισότιμο μέλος της σχέσης. Εάν δεν συμβαίνει αυτό από τον ένα ή τον άλλο, ίσως είναι καιρός να προχωρήσετε παρακάτω.  Δίδυμοι – Τρία των Κυπέλλων

Είναι πιθανό να έχετε να αντιμετωπίσετε ένα ερωτικό δίλλημα, αλλά με χαριτωμένο και ανοιχτόκαρδο τρόπο. Πολύ φλερτ, πολλές παρέες, μια ανοιχτή κοινωνικά διάθεση σας περιμένει σήμερα. Επίσης είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης, ειδικά αν το πρώην ταίρι σας εξακολουθεί να ανήκει στον φιλικό σας κύκλο.

Καρκίνος – Τρία των Σπαθιών

Μια πολύ δυσχερής ημέρα σας περιμένει, εδικά αν είστε ήδη σε μια σχέση, θα πρέπει να ετοιμαστείτε για συγκρούσεις. Σε καμία περίπτωση μην αφήσετε κανέναν, ούτε ακόμα και τους ανθρώπους που αγαπάτε πολύ να πάρουν πολύ αέρα και να σας πουν πικρά λόγια, δεν το αξίζετε.

Λέων – Ο Ήλιος

Δεύτερη ημέρα που ο Ήλιος έρχεται στο ερωτικό σας ρίξιμο. Είναι πολύ πιθανό να έχετε μια πολύ σημαντική νέα γνωριμία, τόσο σημαντική που σας κάνει να λάμπετε. Πάντως εσείς είστε το δυνατό σκέλος της σχέσης, όσο κι αν κάποιο άτομο σας έχει εντυπωσιάσει πολύ. 

Παρθένος – Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Είναι πολύ πιθανόν να πάρετε σύντομα ένα σημαντικό μήνυμα για τα ερωτικά σας θέματα, ένα μήνυμα σημαντικό και ελπιδοφόρο. Ωστόσο δεν θα πρέπει να περιμένετε ότι κάποια σχέση σας θα έχει χαρακτήρα εντελώς μόνιμο, μόνο και μόνο επειδή κάποια πρόσκαιρα μηνύματα υπόσχονται κάτι τέτοιο. Για να στεριώσει η σχέση σας θέλει δουλειά.

Ζυγός – Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων

Όταν αυτή η κάρτα εμφανίζεται, είναι ένα σήμα που επιτρέπει στην παιδική πλευρά του εαυτού σας να εμφανιστεί. Η ενέργειά της είναι ένα αναζωογονητικό και ενθαρρυντικό σημάδι. Μπορεί να υποδηλώνει ότι κάποιος - πιθανότατα κάποιος που είναι νεότερος από εσάς, έρχεται πολύ κοντά με ένα μήνυμα για σας.

Σκορπιός – Εννιά των Ράβδων

Δώστε προσοχή στη σκέψη σας και χρησιμοποιήστε τη δύναμη της θέλησής σας για να την κατευθύνετε προς πιο θετικές επιδιώξεις που θα σας απαλλάξουν από την ανησυχία σας για πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Αυτό το είδος σκέψης θα αποβάλει την ενέργειά σας και θα οδηγήσει σε κακή υγεία. Ερωτικά είστε σε αμφιβολίες.  

Τοξότης – Δέκα των Κυπέλλων

Είναι ώρα για πάρτι! Μην ξεχάσετε να χαίρεστε τα πάντα  και να ανταμείψετε τον εαυτό σας για τα επιτεύγματά σας. Απολαύστε τους φίλους και την οικογένειά σας όταν έχετε την ευκαιρία. Η ζωή δεν αφορά πάντα την εργασία, αφορά κατά κύριο λόγο τον έρωτα και αυτό σήμερα το ξέρετε καλά.

Αιγόκερως – Έξι των Σπαθιών Αντίστροφα

Είστε σε ένα σοβαρό ερωτικό αδιέξοδο. Αυτό το αδιέξοδο είναι μια καταθλιπτική κατάσταση του νου που δεν κινείται προς τα εμπρός εξαιτίας της αναποφασιστικότητας. Προτού να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά, θα πρέπει να κάνετε κάποιο σοβαρό λάθος με το ταίρι σας, ένα λάθος που θα σας αποδείξει πως ίσως χρειάζεστε μια απόσταση μεταξύ σας.  

Υδροχόος – Επτά των Κυπέλλων

Μην είστε τόσο επικριτικοί με τον εαυτό σας και μην πιέζετε τον εαυτό σας τόσο σκληρά. Πρέπει να αφιερώσετε μια στιγμή και να αξιολογήσετε πόσο μακριά έχετε φτάσει τόσο στην συνολική σας εξέλιξη όσο και ερωτικά. Αρχίστε να κρατάτε ένα ημερολόγιο με τα επιτεύγματά σας για μελλοντική αναφορά. Και μην αφήνετε κανέναν να σας ρίχνει το ηθικό.

Ιχθείς – Πέντε των Κυπέλλων

Κοιτάξτε στον εαυτό σας με αγάπη και περιποιηθείτε τον εαυτό σας ευγενικά, μην αφήνεστε τόσο πολύ στο να μετράτε τα λάθη και τις απώλειες από το παρελθόν. Αυτή τη στιγμή ο έρωτας φαίνεται με κάποιον τρόπο να είναι μια χαμένη υπόθεση, αλλά όχι, δεν έχουν χαθεί όλα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-7-2018

Η προσοχή σας αυτό το χρονικό διάστημα, είναι σε ένα καινούργιο άτομο,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-6-2018

Μην είστε τόσο σίγουροι για τα αισθήματα, που δηλώνει πως έχει κάποιος πρώην σας.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-4-2018

Έχετε τραβήξει επιτέλους την δύσκολη προσοχή κάποιου, που τόσο καιρό έχετε στο ερωτικό σας στόχο.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Κριός – Άσσος των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο) Ενώ θα ήθελες ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, δεν το τολμάς. Κάτι σε κρατάει πίσω. Πολύ πιθανόν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...