προϊόντα -

Βρες δουλεια

Βρες δουλεια

Μην μένουμε άλλο αδρανείς! Πρέπει να βρεις δουλειά! Τώρα! Μάλλον, για την ακρίβεια, εργασία. Αυτή είναι το «καλό κομμάτι», εκείνο που παράγουμε έργο. Αλλά δουλειά τη λέμε, τόσα χρόνια τώρα. Μην αλλάξουμε το γούρι.

Είναι μια εποχή δύσκολη και μπλα – μπλα, τα έχουμε πει χίλιες φορές αυτά. Μην αναμασάμε τα ίδια. Δράση και συντονισμός είναι τα δυο απαραίτητα για να βγάλουμε αυτήν την εποχή. Πολλοί άνθρωποι έχουν βρεθεί από τη μια στιγμή στην άλλη χωρίς τη δουλειά τους. Αν είσαι ένας από αυτούς, δεν είσαι μόνος σου, να το ξέρεις, να το καταλάβεις. Και να το παλέψεις.

Εμείς εδώ δεν θα μπούμε στο πολιτικό μέρος. Έχει και αυτό τη μεταφυσική του, την αστρολογία του και όλα τα σχετικά. Αλλά εδώ θα μιλήσουμε για εσένα. Για το τι πρέπει να κάνεις για να ξαναμπείς στο παιχνίδι. Γιατί κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, αλλά δεν είναι μόνος.

Μη θεωρούμε ναι και σώνει ότι αυτή είναι η χειρότερη περίοδος που έχει περάσει η ανθρωπότητα, έτσι; Και οι υπερβολές πρέπει να έχουν ένα σταματημό κάποτε. Δεν λέμε ότι τα πράγματα είναι καλά, αλλιώς δεν θα συζητούσαμε για το πώς θα βρούμε μια δουλειά, αλλά πού θα επενδύσουμε το περίσσευμα από αυτήν που ήδη έχουμε.

Αυτό που λέμε είναι ότι η ζωή δεν είναι ένα ευθύγραμμο τμήμα. Υπάρχουν και καμπύλες, υπάρχουν και τα «κάτω». Όλες οι κατιούσες καμπύλες κάποτε τελειώνουν. Ανησυχία και πανικό έπρεπε να νιώθουμε όταν τα πράγματα πήγαιναν εξαιρετικά καλά, γιατί και οι ανιούσες καμπύλες τελειώνουν. Αλλά δεν αρέσει καθόλου στον άνθρωπο να το βλέπει αυτό, ότι οι φωτεινές ημέρες κρύβουν μέσα στους τον σπόρο των σκοτεινών και το ανάποδο. Γιν γεν, αν θυμόσαστε.

Τώρα λοιπόν είμαστε στο σκοτεινό ημικύκλιο, στο γεν. Το σκοτάδι έχει και άλλα χαρακτηριστικά: είναι παθητικό, αρνητικό και αδρανές. Δεν παύει όμως να έχει μέσα του τον σπόρο της αλλαγής.

Για να ανθίσει αυτός ο σπόρος πρέπει να νικήσουμε την αδράνεια . Δεν πρέπει να αφεθούμε στη μοιρολατρία. Και για να τα καταφέρουμε χρειάζεται να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας. Έχουμε πολλές, αυτό είναι σίγουρο.

Φτιάχνουμε λοιπόν ένα καλό βιογραφικό . Με όλα του τα καλά. Και ξέρετε πού το δείχνουμε πρώτα και κύρια; Στον εαυτό μας. Έχουμε την τάση να ξεχνάμε τι έχουμε καταφέρει, ποιοι είμαστε, πόσα πολλά μπορούμε. Ας αφιερώσουμε μια μέρα για να συνοψίσουμε όλα αυτά τα καλά στοιχεία που μας συναποτελούν. Δεν έχει νόημα να γράφουμε στο βιογραφικό «είναι συνεργάσιμος και εργατικός» και εμείς να μην το καταλαβαίνουμε πως πράγματι, έτσι είναι, μπορούμε να τα δώσουμε όλα σε μια δουλειά γιατί το έχουμε ξανακάνει με μεγάλη επιτυχία .

Το δεύτερο που πρέπει να κάνουμε, είναι να αγοράσουμε ένα ρούχο που θα το έχουμε μόνον για να πηγαίνουμε στα επαγγελματικά ραντεβού που θα μας προκύψουν. Ή ένα μικρό και διακριτικό κόσμημα. Κάτι που θα το φορτίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα αποτελεί το μυστικό μας όπλο, τη σχέση μας με το σύμπαν, το κουμπί μας. Για να σας πείσω να το κάνετε θα σας πω πως το κάνουν όλοι οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες, και όχι, δεν είναι προληπτικοί, είναι γνώστες.

Τρίτον, το έχουμε ξαναπεί αλλά δεν πειράζει λίγη επανάληψη, «καρφώνουμε» τις επαγγελματικές μας συναντήσεις πάνω σε ευνοϊκά για εμάς προσωπικά αστρολογικά δεδομένα. Όσο και να έχουμε καλές προθέσεις, αν δεν λάβουμε υπόψη μας τον αστρολογικό δυναμικό χώρο, τι να γίνει, θα έχουμε ματαιώσεις, αναβολές και δυσαρμονίες. Επίσης να θυμίσουμε ότι καμία μεγάλη επιχειρηματική ή πολιτική ενέργεια δεν γίνεται σε άσχετο αστρολογικό χρόνο. Καμία όμως, ας το καταλάβουμε, καμία.

Το τέταρτο βήμα μας για να επιτύχουμε να πιάσουμε τη δουλειά που μας ενδιαφέρει είναι να λάμπουμε όταν θα μας δουν πρώτη φορά. Είναι σημαντικό, όχι μόνον για να κάνουμε καλή εντύπωση, αλλά για να εισπράξουμε και εμείς αντίστοιχη δύναμη με αυτήν που εκπέμπουμε. Ένα καλό και πολύ πρωινό μπάνιο θα ξυπνήσει τον οργανισμό. Πριν την συνάντηση ας δώσουμε στον εαυτό μας 10 λεπτά ησυχίας, να τα βρούμε με τον εαυτό μας, γιατί πάμε να τον εκθέσουμε, πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και χωρίς εσωτερικές διαμάχες. Και ας δώσουμε και λίγο χρόνο στο σύμπαν να προλάβει να δει ότι κάτι προσπαθούμε εδώ. Μη βιαζόμαστε, δεν χρειάζεται. Ήρεμες κινήσεις, ήρεμη αναπνοή και μια μικρή πολυτέλεια χρόνου θα μας ετοιμάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να κάνουμε ένα βήμα γεμάτο σιγουριά και επιτυχία.

Από εμάς, όλες μας τις ευχές. Το εννοούμε πραγματικά, να το ξέρετε.

 Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

 Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του 

 Κάλεσε τώρα από :
σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75 €/λεπτό με ΦΠΑ

 Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Στην Νεα Δουλεια!
Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να προσέξετε στη νέα σας δουλειά; Θα σας προτείνουμε να αποφύγετε τα τέσσερα βασικά λάθη που ενοχλούν και...
Ο καλος συναδελφος
Υπάρχει περίπτωση να πάθουμε ζημιά, από τους συναδέλφους; Στην δουλειά μας πάντοτε αναζητούμε έναν φίλο. Πάντοτε στο επαγγελματικό...
Μια δουλεια ονειρο
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως η δουλειά που κάνουν δεν τους ταιριάζει, έτσι είναι μελαγχολικοί και νοιώθουν καταπιεσμένοι. Επίσης δεν...
Εργασία και γόητρο
Η δουλειά μου, με κάνει ξεχωριστό άτομο μέσα στην κοινωνία. Εγώ δεν είμαι οποιοσδήποτε, το αποδεικνύει η δουλειά που κάνω. Και άλλες...
Αθλητική Αστρολογία
Ο Εκλεκτός του Μίτσελ
Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες. Είναι γνωστό ότι ο Μίτσελ τα πάει ...
Καθάριος, όνομα και πράγμα!
Ο νεαρός μέσος έχει φανεί ότι είναι ένα από τα πιο ...
Όλα για τον Τρομοκράτη!
Ο ένας και μόνος Τζιμπούρ, ο Τρομοκράτης που λατρεύει ...
Μεσιέ Αμπιντάλ
Μπορεί ένας Παρθένος στο ζώδιο να είναι τόσο ...
Celebrities
Ο Christopher Walken ως… Captain Hook
Έναν από τους πιο γνωστούς ήρωες των παραμυθιών θα ...
Ελένη Χατζίδου: «Έχω ...
Θέλει να κάνει οικογένεια η Ελένη Χατζίδου; ...
Reese Witherspoon Υποψηφιότητα ...
Η Reese Witherspoοn έχει ήδη κατακτήσει ένα Όσκαρ και πλέον ...
Γιώργος Σατσίδης: Τι λέει ...
Ο Γιώργος Σατσίδης βρίσκεται αρκετά χρόνια στον χώρο ...
Κατερίνα Λάσπα: «Έμαθα ν’ ...
Η Κατερίνα Λάσπα είναι από τις γυναίκες που προσέχουν ...
Μάνος Ιωάννου: «Έχω ...
Ο Μάνος Ιωάννου είναι λάτρης των social media και των extreme ...
Σονγκιούλ Οντέν: Πρέσβειρα ...
Η Σονγκιούλ Οντέν είναι πρέσβειρα του ΟΗΕ κατά της ...
Η… «σιωπή» του Martin Scorsese
Μια νέα ταινία για τον Martin Scorsese. Πρόκειται ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου