Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, τον Άρη, σας καλεί αυτή τη στιγμή να προχωρήσετε σε ορισμένες κινήσεις οι οποίες έχουν ως βάση τον δυναμισμό σας. Προσοχή σε αυτό το σημείο, αποφύγετε εντάσεις!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Με το τετράγωνο που η Σελήνη σχηματίζει τώρα με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη δεν θα είσαστε σε θέση ακόμα να προχωρήσετε στις κινήσεις τις οποίες θα επιθυμούσατε. Δείξτε κάποια υπομονή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Είναι μία καλή στιγμή για αν παρατηρήσετε τα πράγματα. Δείτε τις καταστάσεις και το τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτές. Μην λειτουργείτε παρορμητικά και να εξετάσετε τα πράγματα πριν δράσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η είσοδος της κυβερνήτης σας Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω σας μπερδεύει κάπως συναισθηματικά και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείτε. Νοιώστε λοιπόν πιο άνετα τώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Μπορείτε πιο εύκολα να νοιώσετε μία ηρεμία, αλλά και μία αυτοπεποίθηση. Πρέπει να αντιληφθείτε την πηγή ορισμένων συναισθημάτων σας αυτή τη στιγμή, για να τα κατανοήσετε καλύτερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Δίνετε χρόνο στις καταστάσεις και βρίσκεστε σε μία φάση που θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε πρωτοβουλίες. Μπορεί να μην είσαστε πλήρως κατατοπισμένοι για το πώς ακολουθείτε κινήσεις, όμως έχετε μία γενική βάση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε τετράγωνο με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη, εμφανίζεστε να φεύγετε από την ουσία του αισθηματικού σας τομέα και αυτό θα σας δυσκολέψει για σήμερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Νοιώστε άνετα να δράσετε. Πρώτα από όλα όμως πρέπει να πάρετε και ορισμένες αποφάσεις και αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι το οποίο γίνεται βιαστικά και χωρίς σκέψη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Είσαστε σε φάση αλλαγών και ανανέωσης. Πρέπει να αντιληφθείτε πως από την πλευρά σας πρέπει να κατανοήσετε τις καταστάσεις του τελευταίου διαστήματος, όχι για να πάρετε ευθύνες, αλλά για να προχωρήσετε στις κινήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Με την Σελήνη να εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο προσέξτε ώστε να μην φανείτε κοινωνικά πολύ κλειστοί. Από την άλλη, προσπαθήστε έτσι ώστε να αξιοποιήσετε την μεγάλη σας προσήλωση στους στόχους σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, αξιοποιήστε την κοινωνικότητά σας και την αυξημένη σας γοητεία, για να προχωρήσετε τώρα πιο δυναμικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Το πόσο λογικά μπορείτε να δείτε τα πράγματα είναι σε θέση να κρίνει ορισμένες καταστάσεις. Γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθήστε να δώσετε κάποια παραπάνω προσοχή στο να είσαστε κάπως ρεαλιστές, για αν έχουν ώθηση οι κινήσεις σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...