Αστρολογικά Ερωτικά Tips 12-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 12-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Είσαστε έτοιμοι για κινήσεις οι οποίες εκτός από τον δυναμισμό, ο οποίος βέβαια απαιτείται, θα χαρακτηρίζονται επίσης και από ιδιαίτερη φαντασία,. Να είσαστε έτοιμοι για να δράσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Γνωρίζετε καλύτερα τι είναι αυτό το οποίο πρέπει να κάνετε, όμως παραδέχεστε ίσως πως δεν είναι ακόμα και η πιο θετική σας στιγμή. Περιμένετε λίγο ακόμα να σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, σε ό,τι αφορά τις σημαντικές σας αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Είναι πολύ σημαντικό το ότι με συγκέντρωση μπορείτε να προσηλωθείτε απέναντι στους στόχους σας. μία σημαντική συμβουλή που έχουμε να σας δώσουμε είναι το να συμπεριφέρεστε άνετα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Οι όψεις που η κυβερνήτης σας Σελήνη σχηματίζει σας οδηγούν σε μία εσωτερική αρμονία, αλλά αποφύγετε κατά την επικοινωνία σας να βρίσκεστε σε μία συνεχή και ανούσια διαφωνία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Με το εξάγωνο που ο Ήλιος που κυβερνά το ζώδιό σας, σχηματίζει μαζί με την Σελήνη, προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία μέσα σας, ώστε να την εξωτερικεύσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Δώστε χρόνο απέναντι σε ορισμένες καταστάσεις. Μάθετε καλά πως πρέπει ορισμένα πράγματα να τα κρατάτε κρυφά. Μην ανοίγετε λοιπόν τα δικά σας χαρτιά αυτή τη στιγμή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Νοιώθετε άνετοι απέναντι σε ορισμένες κινήσεις και ίσως αυτό εκδηλώνεται τώρα περισσότερο από όσο θα νομίζατε. Μετρήστε τον χρόνο και πράξτε αναλόγως, αλλά μην βιάζεστε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Με την σύνοδο που η Σελήνη μαζί με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα αυτή τη στιγμή σχηματίζει προσπαθήστε να νοιώσετε πιο άνετα απέναντι στο να επικοινωνήσετε, αποφύγετε όμως τις ζήλιες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Η Σελήνη σε εξάγωνο μαζί με τον κυβερνήτη σας Δία καταφέρνει να δώσει μία άλλη οπτική στα πράγματα, για εσάς. Είσαστε ευγενείς και δείχνετε κατανόηση απέναντι στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Νοιώστε την συγκέντρωση στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεστε. Έχετε στόχευση και ξέρετε τώρα καλύτερα το τι είναι εκείνο το οποίο θα έπρεπε να κάνετε, όμως δεν είσαστε έτοιμοι για πρωτοβουλίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, αυτό το οποίο θα πρέπει τώρα να προσέξετε ως αρνητικό στοιχείο της ημέρας είναι οι άνευ λόγου και αιτίας διαφωνίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Έχετε περισσότερη φαντασία, αλλά και δυναμισμό. Αυτά τα δύο μπορούν πολύ αρμονικά να συνδυαστούν μεταξύ τους. Βρίσκετε τώρα μία σημαντική εσωτερική ισορροπία.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...