Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 23-4 εως 30-4-2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 23-4 εως 30-4-2018
<p>Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα “κλέβει” την παράσταση από τις υπόλοιπες πλανητικές όψεις της εβδομάδας και φέρνει μαζί της σημαντικές και σοβαρές δυσκολίες. Εκνευρισμός, καβγάδες, ανομίες, ακόμα και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών σε ακραίες περιπτώσεις. Είναι μία πλανητική κατάσταση που θα επηρεάσει ολόκληρο το ζωδιακό, αλλά ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).  

 ΚΡΙΟΣ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Υπάρχει ένταση στην ατμόσφαιρα και ένα διάχυτο αίσθημα καταπίεσης που οδηγεί σε “εκρήξεις”. Αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με το ταίρι σας, κυρίως το Σάββατο, καθώς τα αποτελέσματα θα είναι δυσάρεστα και οριστικά. Για τους ελεύθερους του ζωδίου, θα ήταν καλό να αποφύγετε τη δημιουργία σχέσης τώρα, ιδιαίτερα με άτομα που δε γνωρίζετε καλά, γιατί υπάρχουν μυστικά που ενδεχομένως κρύβουν κινδύνους. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τεταμένη ατμόσφαιρα υπάρχει και στο χώρο εργασίας σας. Είναι πιθανό να ακούσετε, ακόμα, και για ομαδικές απολύσεις. Θα είναι φρόνιμο να μην αναμιχθείτε, να μη διαμαρτυρηθείτε και να μην απαιτήσετε τίποτα, δεδομένου ότι είστε τόσο ευάλωτοι, όσο και οι υπόλοιποι. Η Δευτέρα είναι πολύ καλύτερη μέρα για να λύσετε τις διαφωνίες σας και να εκφράσετε τις ενστάσεις σας. 

ΤΑΥΡΟΣ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Διανύετε καλή περίοδο και δεν είναι καθόλου απίθανο, από την Κυριακή, η σχέση σας να πάει ένα βήμα παραπέρα. Αποφύγετε τις συγκρούσεις, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, γιατί ενδέχεται να χαλάσει την καλή διάθεση και τις θετικές προδιαγραφές που υπάρχουν. Το τέλος της εβδομάδας θα ευνοήσει και τους ελεύθερους, καθώς μια νέα γνωριμία μπορεί να έχει πολύ θετική και σοβαρή εξέλιξη. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η κακή οικονομική διαχείριση, σας έχει φέρει σε δύσκολη θέση, με αποτέλεσμα να γίνει η καθημερινότητά σας δυσλειτουργική. Προγραμματίστε σωστά τις υποχρεώσεις σας, διότι υπάρχει κίνδυνος για επιπλέον απώλειες. Παρ' όλα αυτά, στον εργασιακό σας χώρο ξεκινάει μια πιο “ζωηρή” περίοδος με έντονη κινητικότητα και κοινωνικότητα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αρχίζει να διαφαίνεται μια ισχυρότερη ανάγκη για συντροφικότητα. Ο κυβερνήτης του οίκου των αισθηματικών σας περνάει στο δικό σας ζώδιο και δημιουργεί ένα ανάλαφρο κλίμα, αλλά και διάθεση να περάσετε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας. Αυτή η πλανητική αλλαγή θα ευνοήσει και τους αδέσμευτους του ζωδίου, φέρνοντας στη ζωή σας νέα πρόσωπα και νέες σχέσεις. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η καριέρα σας είναι αντιμέτωπη με το χάος αρκετό καιρό τώρα. Η κατάσταση αυτή συνεχίζει να υφίσταται και σας προκαλεί ένα αίσθημα αβεβαιότητας, παρ' όλα αυτά, υπάρχουν στιγμές που η τύχη σάς ευνοεί. Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σας η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και πιθανώς λανθασμένη διαχείριση μπορεί να προκαλέσει σημαντική απώλεια, ειδικότερα την Παρασκευή και το Σάββατο. Προσοχή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο “ μήνας του μέλιτος” τελείωσε και καλείστε να πατήσετε γερά στη γη. Οι δεσμευμένοι, αυτή την εβδομάδα, είναι πιθανό να έρθετε σε αλλεπάλληλες συγκρούσεις  με το ταίρι σας, που αν επιτρέψετε να οδηγηθούν στα άκρα, είναι πιθανό να φέρει ολέθριες συνέπειες για τη σχέση σας. Για τους ελεύθερους δεν είναι καλή περίοδος για νέες γνωριμίες και ενάρξεις σχέσεων, ίσως κρύβονται επικίνδυνα μυστικά. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι συνεχόμενες ανατροπές στα επαγγελματικά σας, σας έχουν προκαλέσει ένα μικρό σοκ, με συνέπεια να υπολειτουργείτε και να μην αποδίδετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας. Στα οικονομικά, ωστόσο, προς το τέλος της εβδομάδας, έχετε μια σημαντική αλλαγή, που μπορεί να αποδειχθεί μακροχρόνια επικερδής. Φροντίστε μόνο να κάνετε σωστή διαχείριση. 

ΛΕΩΝ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Επικρατεί νηνεμία στον αισθηματικό σας τομέα, όμως να θυμάστε πως είναι για καλό. Είναι πιθανό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να εκδηλωθούν εντάσεις και γκρίνιες, που δε θα αφορούν όμως άμεσα στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Λέοντες κάνετε γνωριμίες, τις οποίες όμως, κρατάτε στον.. “πάγο”, και πολύ σοφά πράττετε, δεδομένου ότι οι πλανητικές επιρροές δεν ευνοούν νέες σχέσεις. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έχετε κάνει λάθη στη διαχείριση των εσόδων σας, γεγονός που προκαλεί αναστάτωση στην καθημερινότητά σας. Ανασυνταχθείτε και διευθετήστε τις υποχρεώσεις σας, διότι έρχονται θετικές αλλαγές στην καριέρα σας, που αν σας βρουν ανοργάνωτους, υπάρχει πιθανότητα να σας επιφέρουν χάος και δυσκολία στην προσαρμογή. Απομακρυνθείτε από πιθανές εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Εξάρσεις ζήλιας και τάση για μαραθώνιους καβγάδες θα έχετε αυτήν την εβδομάδα. Είναι πιθανό, αν χάσετε τον αυτοέλεγχο σας, να προκαλέσετε ρήξεις που πιθανώς να είναι και οριστικές. Ψυχραιμία και υπομονή! Για τους αδέσμευτους του ζωδίου είναι η πλέον ακατάλληλη περίοδος για νέες γνωριμίες και καινούργιες σχέσεις. Και να θυμάστε πως ό, τι λάμπει  δεν είναι χρυσός.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Υπάρχει “ξηρασία”, εδώ και λίγο καιρό, στα οικονομικά σας, με αποτέλεσμα να αγχώνεστε και να υπολειτουργείτε στη δουλειά. Αυτή η κατάσταση δεν είναι μόνιμη, αφού ο κυβερνήτης του οίκου των οικονομικών σας αλλάζει ζώδιο, με αποτέλεσμα την εντονότερη κινητικότητα, τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο. Στα επαγγελματικά ξεκινούν αλλαγές με τις οποίες οφείλετε να συμφιλιωθείτε.

ΖΥΓΟΣ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οι συνεχείς ανατροπές προκαλούν αστάθεια στη σχέση σας και αυτό σας εκνευρίζει, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε την έντασή σας στο ταίρι σας. Αυτή η στάση είναι πιθανό να αποδειχτεί ζημιογόνα. Συμβιβαστείτε με τις αλλαγές που έρχονται και συγκρατηθείτε, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Οι αδέσμευτοι κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που δεν προσφέρουν, όμως, ασφάλεια και μονιμότητα. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οικονομικά συναντάτε εμπόδια και καθυστερήσεις, κάτι που όπως φαίνεται δε σας πτοεί, καθώς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, βρίσκετε λύσεις. Στον εργασιακό σας χώρο, όμως, οι λύσεις αυτές αγνοούνται και δεν αποκλείεται, αυτήν την εβδομάδα να εκδηλωθούν εντάσεις και καυγάδες. Αποφύγετε οποιαδήποτε ανάμειξη σε μία τέτοια συγκυρία, καθώς μπορεί να βλάψει την επαγγελματική σας υπόληψη και θέση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Νιώθετε να χάνετε την επικοινωνία με το/τη σύντροφό σας και σας δημιουργείται ένα αίσθημα απογοήτευσης. Προσπαθήστε να μην εκδηλώσετε τις ανησυχίες σας αυτήν την εβδομάδα, διότι είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε μοιραία σύγκρουση. Οι ελεύθεροι του ζωδίου κάνετε γνωριμίες σε φιλικό επίπεδο, οι οποίες όμως, αργά ή γρήγορα, δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε κάποιον ερωτικό δεσμό. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορεί στα οικονομικά σας να αντιμετωπίζετε δυσκολίες, όμως βρίσκετε τον τρόπο μετουσιώνετε το αρνητικό σε θετικό. Στην καριέρα σας, μια απροσδόκητη αλλαγή έρχεται για να αναγνωρίσει και να επιβραβεύσει τον κόπο σας. Ωστόσο, την εβδομάδα που διανύετε θα έρθετε αντιμέτωποι με προκλήσεις και εντάσεις που θα φέρουν ανακατατάξεις. Παραμείνετε αμέτοχοι και θα βγείτε κερδισμένοι. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις σχέσεις σας, η επικοινωνία γίνεται με δυσκολία, με αποτέλεσμα να εκδηλώνονται εντάσεις. Αποφύγετε αυτή την εβδομάδα τις ρήξεις, γιατί ενδέχεται να είναι οριστικές. Οι ελεύθεροι του ζωδίου είναι πιθανό να κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά θα ήταν φρόνιμο να αποφύγετε τη βιαστική δημιουργία μιας νέας σχέσης, πριν βεβαιωθείτε για το ποιόν του ανθρώπου που έχετε απέναντι σας. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στην καριέρα σας διανύετε μια εβδομάδα κατά την οποία αντιμετωπίζετε δυσκολία στην επικοινωνία, με αποτέλεσμα να υπολειτουργείτε. Ωστόσο, με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους, το κλίμα αλλάζει, κάνοντας καλύτερη την επικοινωνία, ενώ ξεκινά μια περίοδος έντονης κινητικότητας. Παρ' όλα αυτά, στα οικονομικά αντιμετωπίζετε δυσκολίες, που αν δεν προσέξετε, είναι πιθανό να προκαλέσουν σημαντική απώλεια ποσού. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο κυβερνήτης των αισθηματικών σας αλλάζει ζώδιο και δημιουργεί κοινωνικότερη διάθεση, κυρίως διασκεδάσεις, γεγονός που σας φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σας, απολαμβάνοντας ποιοτικό χρόνο. Αν προκύψουν ζήλιες και εντάσεις, αποφύγετε να ασχοληθείτε περαιτέρω, καθώς ενδέχεται να χαλάσει το θετικό κλίμα. Για τους ελεύθερους, αυξάνεται η κοινωνικότητά σας και οι γνωριμίες που θα προκύψουν, θα είναι ευχάριστες και διασκεδαστικές. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έχει αρχίσει να διαφαίνεται μία αλλαγή στον οικονομικό σας τομέα. Τα πράγματα κινούνται με ρυθμούς “χελώνας”, αλλά προς το θετικό και έτσι θα συνεχίσουν για λίγο διάστημα ακόμα, έως ότου οι αλλαγές να γίνουν θεαματικότερες. Στον εργασιακό σας χώρο υπάρχει μια βραδύτητα που σας προκαλεί εκνευρισμό και δυσχεραίνει την επικοινωνία σας με τους άλλους. Ωστόσο, ξεκινά έντονη κινητικότητα αλλά και κοινωνικότητα στα επαγγελματικά σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η επικοινωνία με το ταίρι σας γίνεται δύσκολη και σας προκαλεί έκδηλο εκνευρισμό. Διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας και αποφύγετε τις συγκρούσεις γιατί ενδέχεται να “χαλάσουν” οι θετικές προδιαγραφές που προβλέπονται για το τέλος της εβδομάδας. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, μια γνωριμία που στην αρχή μπορεί να φανεί ανέφικτη ίσως εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το κοκαλάκι της νυχτερίδας φαίνεται πως έχετε στον τομέα της καριέρας, κάτι που δεν ισχύει και τόσο για τα οικονομικά σας. Τα τελευταία βρίσκονται σε χάος, γεγονός που δυσκολεύει την καθημερινότητά σας. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση στον εργασιακό σας χώρο, καθώς μπορεί να έχει ολέθρια αποτελέσματα. 

ΙΧΘΥΕΣ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Νιώθετε πως δεν επικοινωνείτε πια με το/τη σύντροφό σας και εκδηλώνετε τη δυσφορία σας με αλλεπάλληλες εκρήξεις. Θα ήταν καλό, τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα, να αποφύγετε τις ρήξεις γιατί ενδέχεται να είναι οριστικές. Οι ελεύθεροι κάνετε γνωριμίες, οποίες ωστόσο δεν έχουν προοπτικές για κάτι περισσότερο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η κακή διαχείριση προκαλεί εκνευρισμό και δυσχεραίνει την καθημερινότητά σας, προκαλώντας ασυνεννοησία και διαφωνίες. Δεν αποκλείεται να υπάρξει απώλεια ποσού, εξαιτίας της απροσεξίας σας. Στον αντίποδα, τα επαγγελματικά σας  διανύουν περίοδο άνθησης και ενδεχομένως, προς το τέλος της εβδομάδας, να λάβετε κάποιας μορφής επιβράβευση με μακροχρόνια ισχύ.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 14/5 εως 20/5/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 14/5 εως 20/5/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 14/5 εως 20/5/2018

Για τους δεσμευμένους του ζωδίου, είναι μία εβδομάδα κατά την οποία παίρνετε από κοινού αποφάσεις με το/τη σύντροφό σας για ζητήματα που...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες αυτήν την εβδομάδα με τη σχέση σας, καθώς είναι πιθανό το ταίρι σας να παρερμηνεύσει την κοινωνικότητά σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 30/4 εως 7/5/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 30/4 εως 7/5/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 30/4 εως 7/5/2018

Δουλεύετε αδιάκοπα για την επαγγελματική σας καταξίωση και καταφέρνετε σημαντικές νίκες, όμως ενδέχεται η συμπεριφορά σας να γίνει πιο...

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16/4 εώς 22/4/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16/4 εώς 22/4/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16/4 εώς 22/4/2018

Εβδομάδα με σκαμπανεβάσματα η ερχόμενη, καθώς ξεκινά γλυκά και κλείνει δύσκολα. Έως την Τετάρτη το κλίμα είναι εξαιρετικό για να

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 9/4 εώς 15/4/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 9/4 εώς 15/4/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 9/4 εώς 15/4/2018

Διανύετε δύσκολη περίοδο με το ταίρι σας και η αλήθεια είναι πως αυτή θα συνεχιστεί μέχρι τέλος του μήνα

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 1/4 Εώς 8/4/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 1/4 Εώς 8/4/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 1/4 Εώς 8/4/2018

ΓΕΝΙΚΑ: Δύσκολη περίοδος για τα παρορμητικά ζώδια(Αιγόκερως-Κριός-Καρκίνος-Ζυγός).