Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-4-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Βάλτε σε μια προτεραιότητα την οικονομική σας ζωή, που μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες θα σας δώσει άνεση αλλά και θα σας ανοίξει πόρτες, για νέες και σημαντικές συνεργασίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Είσαστε σε ένα στάδιο αβεβαιότητας, με αυτήν την αισθηματική σχέση που διατηρείτε. Μάλλον θα πρέπει να διαλέξετε τι θέλετε. Απλά μια συμβατική σχέση, ή έναν δυνατό έρωτα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Δεν θέλετε να σας χαϊδεύουν τα αυτιά. Ζητάτε από τους ανθρώπους γύρω σας ( συνεργάτες / φίλους ), να είναι αληθινοί απέναντι σας. Κάτι ανάλογο θα απαιτήσετε πια και από τον σύντροφο σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Είναι μεγάλο το ψυχικό κόστος πάνω σας, με αυτούς τους χωρισμούς και τις επανασυνδέσεις, που βιώνετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Βρείτε τελικά τι θέλετε και πράξτε το.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Η παρουσία ενός νέου ανθρώπου στην ζωή σας, μόνο σε θετικό  σας έχει βγει.  Τώρα που ο έρωτας είναι πολύ κοντά σας, και εσείς από την μεριά σας, κάντε ότι καλύτερο μπορείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Ιδανικό το ξεκίνημα που θα κάνετε σε κάποια εργασιακή σας υπόθεση. Από τα μέσα του νέου μήνα, ήδη θα αρχίσετε να βλέπετε και την τσέπη σας να γεμίσει με χρήμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Οι μέρες είναι εμφανέστατα επηρεασμένες, από τις συζητήσεις που κάνετε με τον άνθρωπο σας, γύρω από το μέλλον σας. Σίγουρα οι λύσεις θα βρεθούν και θα γίνουν και πράξη. 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Άθελα σας, έχετε προκαλέσει στον χώρο της εργασίας σας, κάποια πικάντικα σχόλια, που μιλούν για έναν κρυφό έρωτα. Προσέξτε πολύ περισσότερο πλέον την εικόνα σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Πολλές οι ανατροπές, που θα έρθουν από το παρελθόν σας, και θα ζητούν μια ακόμη ευκαιρία για επανασύνδεση. Εσείς είστε αυτοί που κρατάτε τις λύσεις και τις οριστικές αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Μπορεί μέσα στην σχέση σας, να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες, αλλά σίγουρα με ένα πιο σοβαρό διάλογο, όλα μπορούν να επιλυθούν. Στο ίδιο μήκος κύματος, είναι και τα επαγγελματικά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Έχετε έμπνευση, είστε σε μια ανεβασμένη ψυχολογία και αυτό που τελικά ζητάτε, είναι να σας εμφανιστούν οι ευκαιρίες, για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Είσαστε ακόμη ενοχλημένοι, από τις συμπεριφορές του συντρόφου σας, που δεν κάνει κάτι περισσότερο για την σχέση σας. Ίσως να μην μπορεί ακόμη. Άρα δώστε χρόνο για αλλαγές.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...