Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 12/8 - 19/8/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 12/8 - 19/8/2018
<p class="Standard">ΚΡΙΟΣ

Κατά το ξεκίνημα της εβδομάδας η διάθεσή σας είναι ιδιαίτερα ρομαντική, όμως θα ήταν προτιμότερο να κρατήσετε ένα μέρος του ρομαντισμού σας για κάποια άλλη στιγμή που ενδεχομένως θα είναι καλύτερη τόσο για εσάς, όσο και για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι μέρες είναι καλές γενικότερα, αλλά απαιτείται από εσάς να έχετε μία πιο πραγματιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων γύρω σας, παρά την ιδεαλιστική με την οποία τείνετε να βλέπετε τα πράγματα. Από εκεί και πέρα η εβδομάδα σας εξελίσσεται πολύ καλύτερα, καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσετε τη συναισθηματική σας διάθεση, ανανεώνοντας τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα δείτε την ερωτική σας ζωή σας να αλλάζει ριζικά, εφόσον φυσικά επιτρέψετε στους άλλους ανθρώπους να σας πλησιάσουν. Αν το κάνετε να είστε σίγουροι πως μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε από τις νέες καταστάσεις που προκύπτουν στη ζωή σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Από την αρχή της εβδομάδας σας απασχολεί ιδιαίτερα ο αισθηματικός τομέας με τη Δευτέρα και την Τρίτη να αποτελούν εξαιρετικές μέρες για την ερωτική σας ζωή. Είστε πιο ελκυστικοί από ποτέ και έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε θετικές προδιαγραφές για τη σχέση σας, δίνοντάς της χρώμα και πιο συγκεκριμένα το χρώμα που θέλετε εσείς. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά η ερωτική διάθεση παραμένει στα ύψη, όμως υπερισχύει το χαλαρό καλοκαιρινό κλίμα, φέρνοντας πιο ήρεμες στιγμές ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, ενώ παράλληλα η μεταξύ σας ψυχική σύνδεση γίνεται ισχυρότερη. Οι ελεύθεροι του ζωδίου έλκετε συνεχώς ανθρώπους που σας έλκουν με την ίδια ισχύ. Ίσως προς το τέλος της εβδομάδας να χρειαστεί να μπείτε σε μία διαδικασία “διαλογής”, η οποία θα σας προκαλέσει μία σύγχυση. Αν σας ενδιαφέρει να κρατήσετε αυτούς τους ανθρώπους σε πλατωνικό επίπεδο, έχει καλώς, αν όμως όχι θα πρέπει να επιλέξετε και αυτό ίσως χαλάσει την καλή διάθεση που έφτιαξαν εκείνοι για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενδεχομένως κάποιες συζητήσεις ή κουτσομπολιά σας υπονομεύουν στο να κατανοήσετε με σαφήνεια πόσο μεγάλο είναι το διακύβευμα για τα αισθηματικά σας, κυρίως στην αρχή της εβδομάδας. Μην αναλώνεστε σε μικρολεπτομέρειες που σας κάνουν να χάνετε το δάσος. Εστιάστε σε αυτά που είναι σημαντικά και αποφύγετε να σταματάτε κάθε τρεις και λίγο για να απαντήσετε ή να ασχοληθείτε με κακεντρεχείς ανθρώπους. Βάλτε στο επίκεντρο τη σχέση σας, αν είστε δεσμευμένοι, ή το άτομο που σας ενδιαφέρει, αν είστε ελεύθεροι και αφήστε τους άλλους να μιλούν. Στα μέσα της εβδομάδας, βέβαια, ελαφραίνει αρκετά το κλίμα και σας επιτρέπει να νιώσετε κι εσείς πιο χαλαρά και λιγότερο επηρεασμένοι από αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Αυτό σας αφήνει να δείξετε στο ταίρι σας αγάπη, στοργή και φροντίδα, κάτι που το απολαμβάνει και το εκτιμά δεόντως, ενώ οι ελεύθεροι βλέπετε λίγο πιο καθαρά τις προοπτικές ενός προσώπου, τις οποίες μέχρι τώρα αγνοούσατε. Προς το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια άγνωστες σε εσάς πτυχές των σχέσεών σας, αλλά μην τρομοκρατείστε. Θα είναι για καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να μη βλέπετε άλματα προόδου στα αισθηματικά σας, ειδικά στην αρχή της εβδομάδας, αλλά μην απογοητεύεστε γιατί αυτό δεν αποκλείει να γίνονται μικρά, σταθερά βήματα που σας οδηγούν προς το στόχο σας, όποιος κι αν είναι αυτός. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε τις διαδικτυακές εφαρμογές γνωριμιών, γιατί ενδέχεται οι άνθρωποι που θα γνωρίσετε να απέχουν παρασάγγας από την ιδανική εικόνα που είχατε πλάσει στο μυαλό σας. Οι δεσμευμένοι, συνεχίστε ακριβώς αυτό που κάνατε. Όχι μόνο κάνετε το/τη σύντροφό σας να νιώθει πολύ ξεχωριστός/ή, αλλά θα δείτε ότι θα σας ανταποδώσουν πολλαπλάσια ό,τι έχετε προσφέρει μέχρι τώρα. Στα μέσα της εβδομάδας, βέβαια, αναμένονται ορισμένες προστριβές, αλλά τίποτα το σοβαρό. Οι ελεύθεροι είναι σημαντικό να προχωρήσετε με περισσότερο θάρρος και πρωτοβουλία προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, χωρίς ωστόσο να πιέσετε τον εαυτό σας με ανώφελα χρονοδιαγράμματα. 

ΛΕΩΝ

Στην αρχή της εβδομάδας θα θελήσετε να επαναξιολογήσετε τόσο καταστάσεις, όσο και ανθρώπους και είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε, χωρίς όμως να βιαστείτε να βάλετε τελείες. Στα μέσα της εβδομάδας, τόσο τα αισθηματικά, όσο και ο τομέας της φιλίας εξομαλύνονται, βρίσκουν κοινούς ρυθμούς και όλοι ξέρουν πόσο χαρούμενοι μπορείτε να γίνεται όταν αυτοί οι δύο τομείς της ζωής σας συνταιριάζονται αρμονικά. Είτε είστε ελεύθεροι, είτε όχι, ενδέχεται να προχωρήσετε σε μία συζήτηση που θα καθορίσει κάποιες σημαντικές βάσεις στο εγγύς μέλλον. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να εμπιστευθείτε το ένστικτο, την καρδιά αλλά και το μυαλό σας και να επαναπροσδιορίσετε κάποιες ενδεχομένως αθέατες (ακόμα) τουλάχιστον δυναμικές που προκύπτουν από τη σχέση σας ή το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ανοίξτε τα μάτια σας και την αντίληψή σας, τώρα περισσότερο από ποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά αρκετά καλά για εσάς, φίλοι Παρθένοι, αφού ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε ή όχι σε σχέση, αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε -ή μάλλον αρχίζετε να κατανοείτε- ορισμένα πράγματα που μέχρι τώρα σας άφηναν μετέωρους. Η κατανόηση αυτή θα σας οδηγήσει στο να αρχίσετε να οργανώνετε (ω, τι έκπληξη!) την “στρατηγική σας” αλλά αυτή τη φορά, θα σας βγει σε καλό. Φροντίστε μόνο να μην το υπεραναλύσετε. Στα μέσα της εβδομάδας εστιάζετε περισσότερο στη βελτίωση της υγείας καθώς και της εμφάνισής σας, με σκοπό να εντυπωσιάστε το ταίρι σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Προσέξτε μόνο στην υπερπροσπάθειά σας αυτή μη μείνετε στο περιτύλιγμα. Άλλωστε, είστε ιδιαίτερα ενδιαφέροντες άνθρωποι και δεν έχετε παρά να είστε ο εαυτός σας.  Προσοχή χρειάζεται και ο παρορμητισμός σας αυτήν την εβδομάδα, καθώς θα έχετε μια τάση να αντιδράτε ιδιαίτερα συναισθηματικά στο περιβάλλον σας. Ακούστε τη γνώμη κάποιου πιο...γειωμένου.

ΖΥΓΟΣ

Το παρελθόν σας απασχολεί έντονα αυτήν την εβδομάδα, καθώς έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα από παλιά που ζητούν τώρα επίμονα λύση. Είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι καλείστε να επανορθώσετε λάθη του παρελθόντος που αφορούν στη σχέση σας ή σε δικούς λάθος χειρισμούς γενικότερα στην ερωτική σας ζωή. Ό, τι κι αν είναι αυτό είναι απαραίτητο να βρείτε τη λύση προκειμένου να προχωρήσετε μπροστά. Η συνέχεια της εβδομάδας είναι σαφώς καλύτερη, καθώς γίνεστε το επίκεντρο της προσοχής και το σημαντικότερο είναι πως δεν χρειάζεται να καν να προσπαθήσετε. Το ταίρι σας, σας δίνει την προσοχή που χρειαζόσασταν προκειμένου να νιώσετε ασφάλεια και να προσφέρετε κι εσείς με τη σειρά σας σε αυτή τη σχέση. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί, είτε το θέλετε, είτε όχι, αυτήν την εβδομάδα επίσης μαγνητίζετε τα βλέμματα ανθρώπων που σας έλκουν. Φαίνεται πως είστε ανοιχτοί σε προτάσεις και αυτές που πρόκειται να λάβετε αυτήν την εβδομάδα είναι ιδιαίτερα αναζωογονητικές και ενδιαφέρουσες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άτομα από το φιλικό σας τομέα σας εκμυστηρεύονται δικά τους προσωπικά ζητήματα, τα οποία όμως μπορεί, εφόσον εμπλέκεστε περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε, να αποτελέσουν πρόβλημα για τη δική σας σχέση. Είναι σημαντικό να στηρίζουμε τους φίλους, ωστόσο καλό θα ήταν αυτό να γίνεται έως εκεί που δεν μπορεί να βλάψει εμάς τους ίδιους. Μην επιτρέψετε στη φιλία να προκαλέσει έμμεσα ταραχές στη σχέση σας, αφενός γιατί είναι κάτι που δε σας αφορά άμεσα και αφετέρου, εάν δεν είστε στο 100% σας, δε θα μπορέσετε να προσφέρετε τη βοήθεια που θέλετε. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί θα βρεθείτε σε δίλημμα, καθώς αυτήν την εβδομάδα το ενδιαφέρον σας μοιράζεται στα δύο, γεγονός που σας δυσκολεύει, όχι ότι δε σας αρέσει, απλώς σας δυσκολεύει... Οι άνθρωποι που σας διεκδικούν το κάνουν κάνουν ακόμα δυσκολότερο, γιατί ο καθένας/μια ξεχωριστά σας καλύπτει σ' ό, τι δεν μπορεί ο άλλος/η άλλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι δεσμευμένοι αυτήν την εβδομάδα θα έχετε...τάσεις φυγής, καθώς η περιβόητη ανεξαρτησία σας χτυπάει κόκκινο. Πάρτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, ούτως ή άλλως το ταίρι σας ξέρει πόσα σημαίνει για εσάς αυτό. Από την άλλη, αν είστε ελεύθεροι, αυτή η εβδομάδα θα είναι ένα εξαιρετικό πεδίο για νέες γνωριμίες, συζητήσεις και συναντήσεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Είναι γνωστό ότι ο αυθορμητισμός σας μερικές φορές σάς προκαλεί μπελάδες, ωστόσο τώρα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για εσάς, οπότε μόνο καλά αποτελέσματα μπορείτε να έχετε αν είστε αυθόρμητοι (αν είστε, δηλαδή, ο συνήθης εαυτός σας). Παρ' όλα αυτά, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην ελαφρότητα και την επιπολαιότητα ακόμα με την οποία αντιμετωπίζετε τα πράγματα, καθώς η επιδερμική προσέγγισή σας, μπορεί να σας κάνει να παραβλέψετε σημαντικές λεπτομέρειες που θα εκπέμπει ο/η σύντροφός σας ή το άτομο που σας έχει κατακτήσει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εβδομάδα έρευνας αυτή που ξεκινάει, ιδιαίτερα αν είστε ελεύθεροι, καθώς θα σας δώσει την ευκαιρία, με την προϋπόθεση ότι θα την αξιοποιήσετε κι εσείς, να μάθετε περισσότερα πράγματα για το πρόσωπο που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Ρωτήστε, μιλήστε με κοινούς σας γνωστούς, συζητήστε. Οι πληροφορίες που θα πάρετε τώρα θα καθορίσουν την πορεία και την προοπτική της μεταξύ σας σχέσης. Αν, από την άλλη είστε δεσμευμένοι, αξιοποιήστε αυτήν την ευνοϊκή συγκυρία για να μάθετε σε βάθος καλύτερα το/τη σύντροφό σας. Η διαδικασία αυτή όχι μόνο θα σας δέσει αλλά θα οδηγήσει και στο επόμενο στάδιο την εμπιστοσύνη που έχετε ο ένας στον άλλον. Μπορεί να είστε εργασιομανείς, μπορεί η δουλειά σας να σας δίνει δύναμη και καύσιμο για να προχωράτε, ωστόσο είναι σημαντικό να αφιερώσετε λίγο χρόνο στα αισθηματικά σας, με όποιον τρόπο μπορείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας, δεν αποκλείεται να οδηγηθείτε σε μία πολύ σημαντική για εσάς απόφαση, αφού έχετε μία πλήρη εικόνα των συναισθημάτων και των επιθυμιών σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βαδίζετε στη σχέση σας με τη βεβαιότητα ότι εσείς και το ταίρι σας είστε σύμφωνοι σε όλοι. Πότε ήταν όμως η τελευταία φορά που συζητήσατε κάτι τέτοιο; Είναι μία καλή στιγμή να κάνετε μία κουβέντα εφ' όλης της ύλης με το/τη σύντροφό σας, προκειμένου να είστε σίγουροι πως η σχέση σας πηγαίνει εκεί που θέλετε και οι δύο. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά θα νιώσετε πως η μεταξύ σας πνευματική σύνδεση είναι ισχυρότερη από ποτέ και τίποτα δε μπορεί να μπει ανάμεσά σας. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που ανεβάζουν μεν την αυτοπεποίθηση σας, όμως διαπιστώνετε πως δε θέλετε τα ίδια πράγματα με αυτούς. Μην εμμένετε σε καταστάσεις που σας πνίγουν μόνο και μόνο επειδή νιώθετε ασφάλεια, γιατί είναι πολύ πιθανό να χάσετε ευκαιρίες με ανθρώπους που είναι το ίδιο ενδιαφέροντες και θέλουν τα ίδια πράγματα με εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ασχολείστε περισσότερο με τους φίλους, παρά με την προσωπική σας ζωή. Ούτως ή άλλως χρειάζεστε χρόνο και χώρο προκειμένου να σκεφτείτε πιο καθαρά και να αποφασίσετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Από την Τετάρτη και μετά επικεντρώνετε το ενδιαφέρον στην αισθηματική σας ζωή, γνωστοποιώντας στο/στη σύντροφό σας τα “θέλω” σας. Τα σχέδιά σας έχουν ως άξονα εσάς τους ίδιους και επιτέλους αντιμετωπίζετε πιο μεστά την προσωπική σας ευτυχία, όπως κι αν μεταφράζεται κάτι τέτοιο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου διαπιστώνετε πως θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που κάνατε όλο αυτόν τον καιρό και όπως φαίνεται αυτά δεν περιλαμβάνουν την πιθανότητα μίας νέας σχέσης, έτσι αποφασίζετε να μείνετε για λίγο μόνοι, χωρίς όμως αυτό να αποκλείει το αναζωογονητικό φλερτ από τη ζωή σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 5/8 - 12/8/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 5/8 - 12/8/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 5/8 - 12/8/2018

Είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι η ερωτική σας διάθεση, ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας, θα είναι ισχυρή.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 29/7 - 5/8/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 29/7 - 5/8/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 29/7 - 5/8/2018

Έχετε όλη την καλή διάθεση να δείξετε το ενδιαφέρον σας και να γίνετε δοτικοί, όμως ιδιαίτερα στην αρχή της εβδομάδας, οι προσπάθειές σας...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 22/7 - 29/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 22/7 - 29/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 22/7 - 29/7/2018

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα και σε συνδυασμό με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει εντάσεις και αλλαγές, κυρίως...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 8/7 - 15/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 8/7 - 15/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 8/7 - 15/7/2018

Η αρχή αυτής της εβδομάδας ξεκινάει με ένα σταθερό μεγάλο τετράγωνο μεταξύ του Ταύρου, του Λέοντα, του Υδροχόου και του Σκορπιού.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 18/6 εως 24/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 18/6 εως 24/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 18/6 εως 24/6/2018

Ένα είναι σίγουρο. Δεν θα βαρεθεί κανείς από τις επιρροές αυτής της εβδομάδας. Είναι μέρες γεμάτες με υπερβολή, αντιρρήσεις, τσακωμούς...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες αυτήν την εβδομάδα με τη σχέση σας, καθώς είναι πιθανό το ταίρι σας να παρερμηνεύσει την κοινωνικότητά σας.