Ήλιος στον Ζυγό, Με στόχο την ισορροπία…

Ήλιος στον Ζυγό, Με στόχο την ισορροπία…

Oroskopos.tv


Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού 23/9 στις 04:17 το πρωί όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23/10 στις 14:45 όπου θα  μπει στο ζώδιο του Σκορπιού. Ο Ζυγός είναι ζώδιο  του Αέρα , και ανήκει στον Παρορμητικό Σταυρό. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού είναι παρορμητικά, ευέλικτα, με καλή θέληση, αγαπούν τις αρμονικές επαφές ενώ αποφεύγουν τις προστριβές γιατί φοβούνται την σύγκρουση. Επίσης,  η ζωδιακή περιοχή του Ζυγού συμβολίζει τον διάλογο, έχει ανάγκη για επικοινωνία, ειρήνη και ισορροπία και το μότο της είναι “ ισχύς εν τη ενώσει”.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 25/9 ο Ήλιος θα σχηματίσει αντίθεση με την Σελήνη – Πανσέληνος στον Κριό (1ο 59’), η όψη αυτή είναι έντονα συγκρουσιακή, καθώς η ανάγκη να επιτύχουμε την ισορροπία ανάμεσα στις εσωτερικές μας ανάγκες και στο περιβάλλον μας είναι επιτακτική, κάτω από τη επιρροή της όψης τετραγώνου με τον Κρόνο, που θα γίνει ακριβείας την επόμενη μέρα, θα νιώσουμε αρκετά πιεσμένοι, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 26/9 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (2ο 51’), η όψη αυτή είναι έντονα περιοριστική καθώς τίποτα δεν είναι δεδομένο, ενώ η επιτυχία έρχεται μετά από πολύ προσπάθεια, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 27/9 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Άρη (4ο 40’), η όψη αυτή δίνει τόλμη και θάρρος , χωρίς όμως να είναι έντονα συγκρουσιακή όψη, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 9/10 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με την Σελήνη- Νέα Σελήνη (15ο 48’), η Νέα Σελήνη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, ωστόσο, επειδή κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου με τον Πλούτωνα το βασικό της αίτημα είναι ο μετασχηματισμός, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 12/10 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα (18ο 47’), η όψη αυτή δίνει έντονη εσωστρέφεια καθώς οδεύει προς την μεταμόρφωση του, ενώ αρνείται οποιαδήποτε εξωτερική βοήθεια, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Το ταξίδι του Ήλου στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού θα στρέψει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα πρέπει να μάθετε να συνυπάρχετε μέσα στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας, καθώς η τελική νίκη έρχεται μέσα από τη συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα στρέψει την προσοχής σας στο χώρο της εργασίας σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα φέρει ισορροπία στις  σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, ενώ είναι ιδανική περίοδος για να ασχοληθείτε με την υγεία και την φυσική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια περίοδο για εσάς τους Διδύμους κατά τη διάρκεια της οποίας η δημιουργικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη, ενώ θα χαρείτε το παιχνίδι του φλερτ ή ένας νέος έρωτας θα σας ενθουσιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις οικογενειακές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα μέλος της οικογένειας σας.

ΛΕΩΝ

Μια ευχάριστη περίοδος ξεκινά για εσάς τους  Λέοντες, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μικρές κοντινές αποδράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις οικονομικές σας υποθέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, ενώ θα είστε έντονα κτητικοί, χρησιμοποιώντας γλυκές μεθόδους, απέναντι στο ερωτικό σας σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας εγκαινιάζει την νέα γενέθλια χρονιά σας. Κατά την διάρκεια της παραμονής του θα έχετε πολύ έντονα την ανάγκη να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας, ωστόσο, η επιτυχία θα συντελεστεί μόνο αν συγκρουστείτε με το παλιό και μεταμορφωθείτε. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα προχωρήσετε στον σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων σας. Επίσης είναι μια περίοδος κατά την οποία το παρασκήνιο θα είναι πολύ έντονο γύρω σας, ενώ ευνοεί και την δημιουργία σχέσεων οι οποίες θα πρέπει να μείνουνε για λίγο καιρό κρυφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή θα δώσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ενώ μέσα από φίλους είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα στρέψει την προσοχή σας στην εξέλιξη της καριέρας σας. Μέσα από μια νέα συνεργασία θα έρθει η επαγγελματική άνοδος και η καταξίωση για την οποία κοπιάζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με όαση θα μοιάζει το επόμενο χρονικό διάστημα για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού τον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα αφυπνίσει την ανάγκη σας για μάθηση και για εμπειρίες. Ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του είναι πιθανό να βρείτε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός ατόμου από το εξωτερικό ή από διαφορετική κουλτούρα.

ΙΧΘΥΣ

Στα βαθιά νερά της αυτογνωσίας θα σας οδηγήσει η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα καταλάβετε πως για να καταφέρετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας και να σας αγαπήσουν οι άλλοι γύρω σας, θα πρέπει να βρείτε πρώτα εσείς την ισορροπία μέσα σας και να αγαπήσετε εσείς τον εαυτό σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Με οδηγό την διαίσθηση…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 22/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή – Αρη , προσοχή στις εντάσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο πλανήτης της επικοινωνίας και της νόησης Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγ ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, λόγια τρυφερά…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του σκορπιού  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσει ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ερμή – Ανάδρομης Αφροδίτης , Ερωτικά μηνύματα

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Σκορπιού , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, μην φοβηθείς την αλλαγή…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, Όχι λόγια… Μόνο πράξεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u