Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2020


Προσωπικός αριθμός & ο μήνας τρία (3).

Πριν προχωρήσουμε στις αριθμολογικές προβλέψεις του Αυγούστου, να θυμηθούμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ας υποθέσουμε ότι κάποιος είναι γεννημένος στην 1/8/2020. Για να βρούμε τον προσωπικό του αριθμό, αρκεί να προσθέσουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του, ώσπου να καταλήξουμε σε μονοψήφιο νούμερο : 1 + 8 + 2 + 0 + 2 + 0 = 13 = 1 + 3 = 4. Επομένως ο προσωπικός αριθμός του εν λόγω ατόμου είναι το τέσσερα (4). Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Μας αποκαλύπτουν στοιχεία τόσο για το πεπρωμένο, όσο και για τον χαρακτήρα μας.

Ο Αύγουστος του 2020 είναι μήνας τρία (3). Τούτο γιατί αν προσθέσουμε την αριθμητική του αξία οκτώ (8), επειδή είναι ο 8ος μήνας, στην αριθμητική αξία του έτους τέσσερα (4), επειδή 2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4, μας δίνει το άθροισμα 12 : 8 + 4 = 12. Στην αριθμολογία σχεδόν πάντα μετατρέπουμε τους αριθμούς σε μονοψήφιους, οπότε : 12 = 1 + 2 = 3.

Σύμφωνα με εκείνα που γράψαμε στις ετήσιες αριθμολογικές προβλέψεις του 2020, ο αριθμός τρία (3), τόσο στην δυτική, όσο και στην ινδική Αριθμολογία, «επηρεάζεται» από τον πλανήτη Δία. Κατά συνέπεια ο μήνας αυτός θα έχει μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτού του πλανήτη. Τα οποία είναι : η πατρότητα (ουσιαστική ή συμβολική), η διδαχή ή η εκπαίδευση, η διεύρυνση, η επέκταση, η αντοχή, η δικαιοσύνη, ο γάμος, η πειθαρχία, η αφθονία, η εργασία κτλ.

Εκείνοι-ες που θα ωφεληθείτε κατά τι παραπάνω αυτόν τον μήνα, άσχετα από τον προσωπικό σας αριθμό, θα είστε όσοι-ες έχετε γεννηθεί στις 3, 12, 21 και 31, οποιουδήποτε μήνα. Επίσης εκείνοι-ες που έχετε προσωπικό αριθμό το 3, αλλά και τους αριθμούς 1, 2 και 9, που είναι φιλικοί αριθμοί με το 3.

Επίσης θα έχετε επιπλέον εύνοια, όσοι-ες έχετε ως αρχικά ή ως διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμό σας τα γράμματα Γ, γ – Λ, λ – Τ, τ , που αντιστοιχούν στον αριθμό 3. Τα Α, α – Ι, ι – Ρ, ρ , που ανήκουν στον αριθμό 1, φιλικό με το 3. Τα γράμματα Β, β – Κ, κ – Σ, σ , που ανήκουν στον επίσης φιλικό με το 3 αριθμό 2. Και το γράμμα Θ, θ, που αντιπροσωπεύει τον αριθμό 9, παρομοίως φιλικό με το 3. * Η παραπάνω αντιστοιχία αριθμών και γραμμάτων βασίζεται στην πυθαγόρεια αριθμολογία. ** Όταν λέμε ονοματεπώνυμο εννοούμε εκείνο που αναγράφεται στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς μας. *** Στο λατινικό αλφάβητο τα γράμματα που αντιστοιχούν στο 3 είναι τα C, c – L, l – U, u.

                              Προσωπικός αριθμός ΕΝΑ [ 1 ]

Οι χαμένες ισορροπίες σας θα ξαναβρεθούν, κυρίως μέσα από την καλή σχέση ή συνεργασία με ένα υπεύθυνο άτομο. Μπορείτε γενικότερα να ποντάρετε πάνω στην εμπιστοσύνη σε αξιόπιστους ανθρώπους, που ενδεχομένως θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν σε μπερδεμένες υποθέσεις σας. Ακόμη κι αν τα πράγματα είναι στρωμένα στην ζωή σας και πηγαίνουν καλά, και πάλι θα έχετε πλάι σας ένα ή περισσότερα άτομα με καλή χημεία με εσάς, είτε μιλάμε για επαγγελματικά θέματα, είτε για προσωπικά.

Τα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα βρεθείτε σε μία δημιουργική, όσο και χαρούμενη στιγμή του γάμου ή του δεσμού σας. Ίσως να νιώσετε ότι κουράζεστε λίγο περισσότερο από το ταίρι σας, για τις καθημερινές υποχρεώσεις, όμως, εφόσον προβλέπεται καλή συνεννόηση, τούτο δεν θα σας ενοχλήσει πολύ. Αργότερα ενδέχεται να αλλάξει κάπως αυτή η «μονόπλευρη» ισορροπία. Στους-στις ανύπαντρους-ες είναι πιθανόν να γίνει πρόταση γάμου. Η οργάνωση του κοινού σας μέλλοντος είναι από τα πράγματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας. Θα κάνετε σχέδια για αγορές, αλλαγές, οικονομικούς προγραμματισμούς κτλ. Χωρίς ωστόσο να χάσετε το μεταξύ σας πάθος, αν και μάλλον θα έρθει σε δεύτερη μοίρα έναντι του δημιουργικού σας οίστρου.

Αν ο Αύγουστος σας βρίσκει χωρισμένους-ες, και δεν ξέρετε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα του χωρισμού σας, η απάντηση μάλλον θα σας ευχαριστήσει. Μία πολύ καλή ευκαιρία επανασύνδεσης θα ενώσει και πάλι εσάς και τον-την πρώην σας. Προσέξτε κυρίως να τονώσετε το σημείο ή τα σημεία που υπήρξαν αδύναμα. Για παράδειγμα, εάν πριν δεν δίνατε χώρο στο πάθος, ώστε να ανθήσει μεταξύ σας, φροντίστε τώρα να ενισχύσετε αυτό το κομμάτι. Ή αν δεν υπήρξατε συνεπείς στην οργάνωση της σχέσης σας, αλλά τα δίνατε όλα μόνο στις στιγμές πάθους, γίνετε τώρα πιο διαθέσιμοι-ες κτλ. Με αυτήν την τακτική η επανασύνδεση θα σταθεροποιηθεί.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες προβλέπεται να πέσετε σε καλά χέρια. Μία-ένας ταιριαστή-ος με εσάς γυναίκα ή άντρας αντίστοιχα, θα έρθει στον μοναχικό δρόμο σας και θα φέρει ανατροπές. Θα δείξετε ενδιαφέρον για αυτήν την νέα γνωριμία, αφού οι διαισθητικές σας πληροφορίες θα σας λένε ότι «πετύχατε» κελεπούρι! Το ίδιο ασφαλώς θα ισχύει κι από την-τον άλλην-ον. Αν υπάρχει πραγματική επιθυμία να μπείτε σε σχέση, τίποτα δεν θα σας εμποδίσει. Το βασικό στοιχείο, που θα είναι ότι ταιριάζετε, θα το έχετε από την αρχή της γνωριμίας σας.

Στην εργασία σας, όσοι εργάζεστε, θα δείτε άνοδο. Αυτή μπορεί να έχει ξεκινήσει ήδη. Πιθανόν να αρχίσει να φαίνεται, μόλις ένα καινούριο και ικανό πρόσωπο αναλάβει μέσα στον μήνα μία καίρια θέση. Γενικότερα στην δουλειά σας φαίνεται να υπάρχει καλή οργάνωση. Στην περίπτωση που συνεργάζεστε με κάποιον άλλον, η συνεργασία αυτή προβλέπεται επιτυχής. Αν δραστηριοποιήστε σε χώρο, που απευθύνεται σε ευρύ κοινό, όπως καλλιτεχνικό, πολιτικό κτλ, θα βρεθείτε σε μία αρκετά δυνατή στιγμή και θα έχετε αλληλοϋποστήριξη με ένα ή περισσότερα άτομα του χώρου σας. Οι οικονομικές σας απολαβές γενικότερα, προβλέπονται δίκαιες και επαρκείς.

Όσοι δεν βρίσκεστε προς το παρόν σε κάποια εργασία και σκέφτεστε αυτόν το μήνα να δραστηριοποιηθείτε, θα έχετε μία καλή ευκαιρία, δια μέσου γνωστού σας ατόμου. Κάποιος θα μιλήσει επαινετικά για εσάς και θα επιδιώξει την επαγγελματική σας αποκατάσταση. Ο χώρος που θα σας προτείνει δεν θα είναι καθόλου ευκαταφρόνητος. Δεν αποκλείεται να είναι κι ένας χώρος που ήταν στους επαγγελματικούς σας στόχους. Εσείς αρκεί να πιστέψετε στην καλή σας τύχη και να το πάρετε ζεστά, ώστε να δώσετε καλές εντυπώσεις. Κατά τ’ άλλα, ξεκινάτε ένα νέο επαγγελματικό κεφάλαιο, με ευχάριστες έως και αρκετά καλές οικονομικές αμοιβές.

                                        Προσωπικός αριθμός ΔΥΟ [ 2 ]

Ο μήνας αυτός θα σας φέρει μπροστά σε καρμικά διλήμματα! Αν και ανήκετε σε έναν αριθμό που πιστεύει στις ανθρώπινες σχέσεις, τούτες θα τις ζήσετε σε μία άλλη μορφή. Ένα αγώνας δασκάλου και μαθητή, ή μία πάλη άνισων μεγεθών, τύπου Δαβίδ-Γολιάθ, θα εξελιχθούν αυτόν το μήνα στην ζωή σας.

Ίσως στον δεσμό ή στον γάμο σας να υπάρχει μία γλυκόπικρη ένταση. Από την μία αγαπάτε ο ένας τον άλλον και νοιάζεστε, κι από την άλλη καταπιέζεστε μεταξύ σας. Όμως για τώρα θα φύγουμε από αυτήν την κατάσταση, όπως αυτή φαίνεται, και με την φαντασία μας θα σας μετατρέψουμε σε σύμβολα. Αυτή, λοιπόν, η «ίντριγκα» δεν είναι παρά οι δύο διαφορετικές εκδηλώσεις του Σύμπαντος.  Ο ένας-μία από τους δύο σας εκπροσωπεί το λογικό, το συνετό, κι ο άλλος-η το συναισθηματικό, το απερίσκεπτο. Αγωνίζεστε να επικρατήσετε ο ένας πάνω στον άλλον, όμως τούτο δεν θα γίνει σχεδόν ποτέ, γιατί το ίδιο το Σύμπαν προάγεται μέσα από τις αντιθέσεις του, πχ. φωτεινή ύλη-σκοτεινή ύλη, Φωτιά-πάγος κτλ. Βρείτε τον τρόπο να κατανοήσετε ότι είναι τύχη που σκέφτεστε διαφορετικά, και διασκεδάστε με τις αντιθέσεις σας. Μην κουνάτε το δάχτυλο ο ένας στον άλλον, αν θέλετε να ευτυχίσετε στο μέλλον.

Οι χωρισμένοι-ες κι όσοι-ες σας παρηγορούν, θα χρειαστεί να καταλάβετε ότι όσο ψάχνετε το δίκιο σας, τόσο απομακρύνεστε από την ή τον πρώην σας. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να ασκείτε ποτέ κριτική στον άλλον, όμως είναι διαφορετικό όταν το κάνετε γεμίζοντάς τον, κι αλλιώτικο αδειάζοντάς τον. Για παράδειγμα, η φράση : «Τίποτα δεν κάνεις σωστά», θα μπορούσε να ειπωθεί  : «Αφού μπορείς να το κάνεις σωστά, γιατί δεν είσαι συγκεντρωμένος-η;» κτλ. Πέραν όμως από τα λεκτικά τρικ, η ουσία είναι ο καθένας-μία σας να αποδέχεται την-τον άλλη-ον όπως είναι, και σε καμία περίπτωση να μην βάζει τον εαυτό του-της σε ανώτερη θέση. Οι ευκαιρίες της επανασύνδεσης θα είναι αρκετές αυτόν τον μήνα. Θα επιτύχουν, εφόσον δεν μπλοκάρετε το μυαλό σας από διανοητικά σχήματα, που ελέγχουν την σκέψη σας.

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα με την σκέψη σας να τρέχει γύρω-τριγύρω από το συναισθηματικό σας μέλλον, θα πάρετε σύντομα την απάντηση. Μία γυναίκα ή ένας άντρας αντίστοιχα, θα εμφανιστεί στον δρόμο σας, προκαλώντας σας διαισθητικές ενοράσεις. Ενδεχομένως κι εσείς σ’ αυτήν-ον. Με λίγα λόγια μία υπερκόσμια πληροφορία θα σας ωθήσει να γνωρίσετε καλύτερα αυτήν την γυναίκα ή αυτόν τον άντρα. Μπορεί κάτι στον χαρακτήρα της-του να σας ενοχλεί, αλλά από την άλλη θα νιώθετε πως θέλετε να προχωρήσετε μαζί της-του. Η γνωριμία σας θα εξελιχθεί σε σχέση, μόνο αν δεχτείτε τους συμβιβασμούς που θα χρειαστεί να κάνετε. Τούτοι όμως οι συμβιβασμοί θα λαξεύσουν τον εγωισμό σας, ή τον εγωισμό του άλλου, και θα έχουν πνευματική διάσταση.

Η εργασία σας, για όσους εργάζεστε, θα εξελιχθεί πολύ καλά. Θα υπάρχει αλληλοβοήθεια μέσα στον επαγγελματικό χώρο σας, παρόλο που μερικές φορές μπορεί να ανταλλάσετε μπηχτές! Είναι πιθανόν να μάθετε καινούρια πράγματα γύρω από την δουλειά σας, μέσα από νέες εμπειρίες ή δια μέσου ενός ταχύρυθμου σεμιναρίου. Εάν έχετε έναν-μία προϊστάμενο-η που σας εκπαιδεύει ή σας ελέγχει καλοπροαίρετα, διατηρείστε στάση σεβασμού προς το πρόσωπό του, και μην  συμπεριφέρεστε με υπερβολική οικειότητα απέναντί του-της. Οι οικονομικές αποδοχές σας θα είναι σταθερές ή με προσαυξήσεις. Αυτόν τον μήνα προβλέπονται για εσάς ευχάριστες χρηματικές εκπλήξεις.

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν κι αναζητάτε μία καινούρια εργασία, θα ευνοηθείτε ως επί το πλείστον από ένα δυναμικό άτομο. Θα χρειαστεί να είστε καταδεκτικοί και να μην αρνείστε στον εαυτό σας ότι χρειάζεστε βοήθεια. Η νέα σας εργασία είναι πιθανόν να έχει παρόμοιο αντικείμενο με εκείνο που είχατε κάνει στο παρελθόν. Παρόλα αυτά θα μάθετε και νέα πράγματα. Θα έχει μόνιμο χαρακτήρα και ικανοποιητικά οικονομικά δεδομένα. Θα αξίζει να διεκδικήσετε την παραμονή σας εκεί με την εργατικότητα και την καλή συμπεριφοράς σας.

                                       Προσωπικός αριθμός ΤΡΙΑ [ 3 ]

Ο Αύγουστος θα σας φέρει τις ισορροπίες που θέλετε. Τόσο στο υλικό, όσο και στο ψυχικό κομμάτι της ζωής σας. Δίπλα σας θα έχετε ανθρώπους με τους οποίους  θα μπορείτε να νιώσετε εμπιστοσύνη, εσείς για εκείνους κι εκείνοι για εσάς. Αν χρειαστείτε βοήθεια, θα την  έχετε. Αν κάποιος ζητήσει την δική σας βοήθεια, επίσης θα του την δώσετε.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα μπουν τα πράγματα στην θέση τους, με την καλή έννοια. Παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις, που ενδεχομένως προϋπήρξαν, τώρα θα λυθούν με την συγχρονισμένη καλή θέληση και των δύο σας. Η απόφαση ότι προέχει η ισορροπία του γάμου ή του δεσμού σας, έναντι του προσωπικού σας πείσματος, θα γίνει κοινό απόκτημα, σώζοντας την… τελευταία στιγμή το γκρέμισμα της σχέσης σας. Παρόλα αυτά, εάν κάποιοι-ες αφήσετε την σχέση σας να συντριβεί, τούτο θα σημαίνει ότι κανένα ψυχικό όφελος δεν θα είχατε πλέον από την διατήρησή της. Οπότε εδώ θα μιλάμε για μία κατάσταση που με την πρώτη ματιά θα δείχνει άσχημη, αλλά με την δεύτερη, θα φαίνεται λυτρωτική. Ωστόσο, στα δεσμευμένα ζευγάρια προβλέπεται πρόταση γάμου.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό, όμως δεν αισθάνεστε πως αυτός είναι η δίκαιη κατάληξη της σχέσης σας, ενδεχομένως να υπάρξουν ευκαιρίες για επανασύνδεση. Ίσως είναι προτιμότερο να δώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, αλλά και στον άλλον, ώστε να είστε βέβαιοι-ες πως δεν είναι καλύτερα να χωρίσετε οριστικά. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν οι πιθανότητες να τα πάτε καλά είναι αρκετές, τούτες δεν φτάνουν για την μελλοντική σας ευτυχία. Χρειάζεται και μία δόση πάθους ή αισθηματικής λαχτάρας. Αν αυτό λείψει από την επανασύνδεσή σας, και περιοριστείτε στην συντροφικότητα με έμφαση στην αισθηματική σας ασφάλεια, είναι πιθανόν να νιώθετε ένα συνεχόμενο κενό. Γι αυτό μην υποτιμάτε το πάθος μεταξύ σας και βρείτε τρόπους να τονώσετε τούτο το κομμάτι της σχέσης σας. Κατά τ’ άλλα θα είστε σε καλό δρόμο.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μια γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που θα σας θαυμάσει. Θα επιθυμεί να μοιραστεί μαζί σας πράγματα. Δεν αποκλείεται η γνωριμία αυτή να γίνει σε επαγγελματικό χώρο, τον δικό σας, του-της άλλου-ης, ή σε έναν ουδέτερο. Προβλέπεται το ξεκίνημα μίας τίμιας γνωριμίας, με την στόφα να εξελιχθεί σε σχέση. Αν παίξετε με ειλικρινείς όρους, θα δημιουργηθεί σιγά-σιγά ένας δυνατός δεσμός με προοπτικές για μέλλον. Τούτο δηλαδή θα εξαρτηθεί από το πόσο είστε ή δεν είστε έτοιμοι-ες να μπείτε σε κάτι αληθινό.

Όσοι εργάζεστε, θα δεχτείτε αναγνώριση στην δουλειά σας, επίσημη ή ανεπίσημη. Η εικόνα σας ως εργαζόμενου ή επαγγελματία θα είναι άψογη. Οι οικονομικές σας απολαβές, παρότι θα είναι σταθερές, ενδέχεται να μην σας ικανοποιούν στον βαθμό που τις θέλετε ή που τις αξίζετε. Παρόλα αυτά καλύτερα να μείνετε στην δουλειά σας προς το παρόν, κάνοντας υπομονή για το συγκεκριμένο θέμα. Αργότερα θα δείτε πιο καθαρά, αν θα αλλάξετε εργασία με στόχο τις καλύτερες αποδοχές, ή εάν τελικά θα παραμείνετε εκεί που είστε, απολαμβάνοντας τα υπόλοιπα καλά που σας προσφέρει η εργασία σας, όπως την αναγνώριση κτλ.

Όσοι δεν εργάζεστε και αναζητάτε την επόμενη δουλειά σας, ή θα ωφεληθείτε άμεσα από ισχυρό πρόσωπο για τη είσοδό σας σε έναν  αξιόλογο χώρο, ή θα μπείτε κατόπιν διαγωνισμού ή επιλογής σε μεγάλη κρατική πόρτα. Ο μήνας, αν και γενικότερα χαρακτηρίζεται «νεκρός», για εσάς θα είναι μήνας ευκαιριών! Τούτο είναι το κάρμα του αριθμού σας γι αυτόν το μήνα. Προβλέπεται επαγγελματική αποκατάσταση και μάλιστα σε καλή και σταθερή θέση. Οι αποδοχές σας θα είναι ικανοποιητικές. Αφήστε την πίστη σας για το μέλλον να σας συνοδεύει αισιόδοξα.

          Προσωπικός αριθμός ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ]

Αυτόν το μήνα θα μάθετε πολλά πράγματα μέσα από την διαδικασία της γνώσης ή της εμπειρίας. Ένα πρόσωπο που νοιάζεται για εσάς θα είναι πλάι σας. Ίσως να έχει μία διδασκαλική στάση απέναντί σας, κι αυτό ενδέχεται να σας εκνευρίσει. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας. Αν είστε άντρας, θα ωφεληθείτε ιδιαίτερα από μία ή περισσότερες γυναίκες. Αν είστε γυναίκα, μία φίλη σας ίσως φανεί πολύτιμη για τα αδιέξοδά σας. Εναλλακτικά, θα είναι ένας άντρας φίλος ή αγαπημένος με στοργικά στοιχεία στον χαρακτήρα του.

Όσοι άντρες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα έχετε αρκετή υποστήριξη από την σύντροφο ή την σύζυγό σας. Θα σας καταλάβει και θα σας ενδυναμώσει, αρκεί να την πείσετε ότι χρειάζεστε πραγματικά κάτι τέτοιο. Επίσης, να μην  της δώσετε την εντύπωση ότι κάνετε κατάχρηση της υπομονής της, γιατί η διάθεσή της  θα αλλάξει και τότε θα σας αγνοήσει. Ίσως ακούγοντας τις συμβουλές της, να δείτε μπροστά σας μία αισιόδοξη προοπτική για εκείνα που σας απασχολούν.

Όσες γυναίκες είστε δεσμευμένες ή παντρεμένες φροντίστε να κατανοήσετε την συμπεριφορά του συντρόφου ή του συζύγου σας, που ενδέχεται τώρα να είναι περισσότερο από ότι συνήθως απασχολημένος. Αν δεν βιαστείτε να ασκήσετε κριτική κι αν αποκωδικοποιήσετε την συμπεριφορά του σωστά, θα διαπιστώσετε ότι μάλλον θέλει το καλό του δεσμού ή του γάμου σας και πασχίζει για αυτό. Παρόλα αυτά θα σας εκπλήξει μέσα στον μήνα με ξαφνικές πρωτοβουλίες σχετικές με αποδράσεις και κοινωνική ζωή. Οι ανύπαντρες είναι πιθανόν να δεχτείτε πρόταση γάμου από τον καλό σας.

Εάν έχετε χωρίσει και βιώνετε έναν στενόχωρο Αύγουστο, ίσως το μόνο που περιμένετε να σας ανεβάσει είναι ένα σημάδι από τον ή την πρώην σας. Αυτό θα έρθει. Πιθανόν να μην είναι όπως θα το περιμένατε. Δηλαδή, μάλλον ο ή η πρώην σας θα επικοινωνήσει με διάθεση διερεύνησης για το τι έχετε καταλάβει και τι όχι από τον χωρισμό σας. Τούτο πιθανόν να το αντιληφθείτε και να προκαλέσει την πρόσκαιρη απογοήτευση σας. Όμως η έξυπνη στάση θα είναι να μην αντιδράσετε αρνητικά. Εξάλλου, το πρώην ταίρι σας ότι κάνει το κάνει γιατί πιστεύει πως είναι καλό για την μελλοντική σας ευτυχία. Αν λοιπόν δώσετε χρόνο να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, χωρίς υπερβολικές αντιδράσει και με αμοιβαία κατανόηση, η επανασύνδεση προς το τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα διαπιστώσετε ότι η μοίρα σας παίζει ένα αναπάντεχο παιχνίδι! Θα κάνετε γνωριμία, οι μεν άντρες με γυναίκα που θα θυμίζει την μητέρα σας στον χαρακτήρα της. Οι δε γυναίκες με άντρα που αντίστοιχα θα θυμίζει στον χαρακτήρα του τον πατέρα σας. Κι αν βιάζεστε να σκεφτείτε ότι αυτά υπονοούν αντίστοιχα το οιδιπόδειο σύμπλεγμα ή το σύμπλεγμα της Ηλέκτρας,  μάλλον δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο. Αλλά για μία στοργή ή φροντίδα ή προστασία ή συμβουλευτική, σύμφωνα με τα αντίστοιχα γονεϊκά σας πρότυπα, από την μεριά της νέας σας γνωριμίας. Οπότε αυτό, παρότι θα ενέχει κάτι το οικείο, ταυτόχρονα μπορεί να σας εκνευρίζει ορισμένες στιγμές. Θα χρειαστεί να διαχειριστείτε τις ισορροπίες και να ελέγξετε τα πιθανά απωθημένα σας.

Εάν εργάζεστε, στην δουλειά σας θα τα πάτε πολύ καλά, τόσο από επαγγελματικής απόψεως, όσο κι από οικονομικής. Ενδέχεται να σας καθοδηγεί ένας προϊστάμενός σας, που ορισμένες φορές θα σας πιέζει. Μην δείτε αρνητικά αυτήν την συγκυρία, και πάρτε το ως ένα επαγγελματικό μάθημα διαχείρισης του θυμού ή του άγχους σας. Οι επιτυχίες που προβλέπονται θα δικαιώσουν την υπομονή σας και θα διώξουν από πάνω σας την όποια μελαγχολική διάθεση.

Όσοι δεν εργάζεστε, αλλά θέλετε να βρείτε δουλειά, θα νιώσετε σαν ένα αόρατο χέρι να σας καθοδηγεί στην επίτευξη τούτου του στόχου. Μην αφήσετε κάποια πιθανή προηγούμενη επαγγελματική σας απογοήτευση να σας κυριεύσει και να χάσετε τώρα μία καλή ευκαιρία. Αν το υποστηρίξετε, θα εισέλθετε σε έναν καλό χώρο, ιδιωτικό ή δημόσιο. Οι αποδοχές σας θα είναι έως και γενναιόδωρες. Ταυτόχρονα με την εργασία θα μάθετε νέα πράγματα και θα πλουτίσετε με καινούριες γνώσεις κι εμπειρίες. Κρατήστε ένα ταπεινό προφίλ και δείξτε σεβασμό στους παλιότερους από εσάς.

                                       Προσωπικός αριθμός ΠΕΝΤΕ [ 5 ]

Ένας μήνας χαράς σας υποδέχεται. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι εποικοδομητικές, χωρίς να γίνονται κουραστικές. Θα επικοινωνείτε γιατί πρέπει να το κάνετε για τις δουλειές σας, ή γενικότερα επειδή χρειάζεστε κάτι από τους άλλους και πιθανόν εκείνοι από εσάς. Ταυτόχρονα όμως η επικοινωνία αυτή θα γίνεται μέσα σε ένα ευχάριστο πλαίσιο.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλον. Στην σχέση με τον-την σύντροφο ή σύζυγό σας θα υπάρχει αλληλοεπικάλυψη στα σημεία που ο-η καθένας-μία σας  το χρειάζεται. Θα νιώσετε ότι ο άνθρωπός σας, σας στηρίζει ή, εκεί που χρειάζεται, σας υποστηρίζει. Το ίδιο προβλέπεται κι από την δική σας μεριά προς αυτόν-την. Ευχάριστες ιδέες για μικρότερες ή μεγαλύτερες αποδράσεις, ή για παρέα με αγαπημένους σας φίλους κτλ. θα δώσουν μία επιπλέον νότα ευθυμίας στην σχέση σας. Απολαύστε αυτήν την όμορφη χρονική στιγμή με το ταίρι σας και διατηρήστε την όσο περισσότερο μπορείτε.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε χωρισμό, ίσως εσωτερικά να νιώθετε θλίψη για τούτην την κατάσταση, όμως εξωτερικά προσπαθείτε να το διαχειριστείτε, και να απολαύσετε, όσο είναι εφικτό, τον Αύγουστο. Η «δυσαρμονία» στο μέσα με το έξω σας, ενδέχεται να σας προκαλέσει σύγχυση. Έτσι, όλος ο μήνας μπορεί να περάσει με προσπάθειες να αποδείξετε στον εαυτό σας το ένα ή το άλλο. Ωστόσο, κατά τη γνώμη μας, δεν θα έπρεπε να εστιάζεται σ’ αυτό. Αλλά στο αν πραγματικά θέλετε ή όχι να μπείτε σε επανασύνδεση με τον ή την πρώην σας. Ο πόνος του χωρισμού είναι αναπόφευκτος και στην μία και στην άλλη περίπτωση. Όταν όμως δεν γνωρίζετε τι πραγματικά θέλετε, τότε «ξεγελάτε» συνεχώς τον εαυτό σας. Πιθανόν να ζείτε στιγμές σε έναν φανταστικό κόσμο, όπου θυμίζει μυθιστόρημα, και σας απομακρύνει από την πραγματικότητά σας. Διερευνήστε όλα αυτά και σιγά-σιγά ξεκαθαρίστε τι θέλετε. Αν είστε γυναίκα, ο πρώην σας θα σας διεκδικήσει και πάλι. Αν είστε άντρας, θα χρειαστεί να κάνετε το πρώτο βήμα. Αυτό θα έχει επιτυχία, εφόσον εκπέμπεται στην πρώην σας την βεβαιότητα ότι την θέλετε πραγματικά.

Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες προβλέπεται μία πολύ καλή γνωριμία, με βάση τις παραδοσιακές αξίες για τις σχέσεις. Ένας ιπποτικός και ευχάριστος άντρας θα εμφανιστεί, αν είστε γυναίκα. Μία σοβαρή και έξυπνη γυναίκα, που δεν θα αδικεί ωστόσο την θηλυκότητα της, θα βρεθεί στον δρόμο σας, αν είστε άντρας. Ενδεχομένως η γνωριμία να γίνει σε πλαίσιο διακοπών, ή γενικότερα χαλάρωσης και διασκέδασης. Αν κάνετε κάποιο καλοκαιρινό σπορ, δεν αποκλείεται να τον-την γνωρίσετε εκεί. Αν θα γίνει ή όχι σχέση θα εξαρτηθεί από την αποφασιστικότητά σας.

Όσοι εργάζεστε θα βρεθείτε επαγγελματικά σε μία πολύ καλή στιγμή. Ένα πάρε-δώσε ανάμεσα σε σας και στους πελάτες ή τους συναδέλφους σας θα έχει απρόσκοπτη ροή. Θα βγάζετε χρήματα, ενώ ταυτόχρονα θα δίνεται στους άλλους αυτό που χρειάζονται, είτε ως παροχή υπηρεσιών, είτε ως κάλυψη των αναγκών τους, που αφορούν στο αντικείμενό σας. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα είναι σε καλό επίπεδο. Η εργασία σας θα σας αποφέρει κέρδος, ενώ ταυτόχρονα θα περνάτε καλά στον χώρο της δουλειάς.

Εάν δεν εργάζεστε κι αναζητάτε εργασία τον Αύγουστο, μπορείτε εύκολα να διαψεύσετε την φήμη πως είναι «νεκρός» μήνας. Θα λάβετε υποστήριξη, είτε από δικό σας άνθρωπο με γνωριμίες, είτε από κάποια κρατική διαδικασία που θα σας αφορά. Ενδεχομένως να έχετε εξειδικευμένες γνώσεις, που θα χρειαστούν στον χώρο, στον οποίο θα προταθείτε για εργασία. Η ηθική σας ικανοποίηση, και τα καλά οικονομικά δεδομένα της υποψήφιας δουλειάς σας, θα είναι δύο δυνατά κίνητρα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, και θα είναι έξυπνο να επωφεληθείτε από αυτήν εδώ και τώρα.

                          Προσωπικός αριθμός ΕΞΙ [ 6 ]

Τούτος ο Αύγουστος θα σας ξεκουράσει. Οι διάφορες υποθέσεις, που ίσως σας ταλαιπώρησαν από την αρχή του καλοκαιριού, ή έστω τον προηγούμενο μήνα, θα έχουν ήδη πάρει τον δρόμο της λύσης τους. Είναι πιθανόν, αναπάντεχα να βρεθεί κοντά σας ένα άτομο. Μπορεί να εμφανιστεί από το παρελθόν σας ή να είναι καινούριο. Θα σας στηρίξει και θα σας δώσει την φιλία του ή τον έρωτά του αναλόγως. Ενδεχομένως να έχει μια προστατευτική στάση απέναντί σας, που θα σας αρέσει.

  Στον γάμο ή στον δεσμό σας, αν είστε ο άντρας, καλό θα είναι να  προσέχετε με τα φλερτ. Η σύζυγος ή η σύντροφός σας θα είναι δίπλα σας με αφοσίωση, προκειμένου να φροντίζει εσάς και ταυτόχρονα την σχέση σας. Παρόλα αυτά, εάν θεωρήσετε δεδομένη την καλή στάση της και παρασυρθείτε σε φλερτ, με σκοπό να διασκεδάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας, η στάση της αυτή θα αλλάξει. Τότε ενδέχεται να σχηματιστεί μία ρωγμή στην σχέση σας. Επομένως χρειάζεται να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας, ή τουλάχιστον να τις κάνετε με απόλυτη επιφύλαξη!

Αν είστε δεσμευμένη γυναίκα, είναι πιθανόν να σας γίνει πρόταση γάμου από τον σύντροφό σας. Εάν είστε είτε δεσμευμένη, είτε παντρεμένη, θα περάσετε ένα όμορφο μήνα, αφού το ταίρι σας θα σας επιφυλάσσει εκπλήξεις, δείχνοντας πόσο νοιάζεται για την ευτυχία σας. Γενικότερα θα είναι δίπλα σας με τρυφερότητα. Μην είστε απρόσεκτες ως προς την δική σας συμπεριφορά, θεωρώντας δεδομένη την καλή του διάθεση. Φροντίστε να μην τον απογοητεύετε με αψυχολόγητους εκνευρισμούς.

Εάν περνάτε φάση χωρισμού, που δεν σας αρέσει, γιατί επιθυμείτε την επανασύνδεση, στην μέση ή προς το τέλος του μήνα θα δεχτείτε κίνηση καλής θέλησης από τον ή την πρώην σας. Έως τότε καλό θα είναι να δείτε μέσα σας κατά πόσο θέλετε πραγματικά να είστε ξανά μαζί του-της. Η ειλικρινής απάντηση που θα δώσετε στον εαυτό σας, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην μελλοντική ευτυχία και των δύο σας. Εάν το θέλετε πραγματικά, τότε θα φροντίσετε να γίνουν οι αλλαγές που χρειάζονται, ώστε η σχέση σας να ανανεωθεί και να αφήσει πίσω της τα δυσάρεστα πράγματα. Αν όμως δεν είστε βέβαιες-οι, είναι προτιμότερο να ζητήσετε κι άλλον χρόνο, ή, ακόμη, να μην δώσετε ευκαιρία. Έτσι θα απελευθερωθείτε κι εσείς και ο-η άλλος-η, ώστε να προχωρήσετε τις ζωές σας παρακάτω. Επομένως η απάντηση-απόφασή σας θα πρέπει να γίνει μα σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα ξεκινήσετε με παιχνιδιάρικη διάθεση μία νέα γνωριμία. Τούτο μπορεί να σας βγει σε καλό, αλλά και όχι, εάν παρατραβήξετε την… πλάκα! Με μία γυναίκα ή με έναν άντρα, που θα γνωρίσετε αντίστοιχα σε οποιονδήποτε χώρο, άνευ περιορισμών, θα ξεκινήσει ένα φλερτ μεταξύ αστεϊσμού και σοβαρότητας. Αν αυτό δεν τραβήξει πολύ, ώστε να σας κουράσει, ενδέχεται να προκύψει σταθερότητα και αργότερα σχέση. Αν όμως οι αστεϊσμοί, που ενίοτε μπορούν να είναι έμμεσες προσβολές, γίνουν ένα μόνιμο μέσον επικοινωνίας ανάμεσά σας, ίσως να οδηγήσουν στην απογοήτευση. Για παράδειγμα, εάν τονίζετε εσείς ή ο-η άλλος-η ένα χαρακτηριστικό σας, μπορεί στην αρχή να έχει πλάκα, με παρατεταμένη χρήση όμως θα εκνευρίσει και θα επιφέρει δυσθυμία ή και θυμό. Όπως χαρακτηρισμοί του τύπου : «ψηλέ», «κοντέ», «ξανθιά», «γκρινιάρα», κτλ.

Εργάζεστε; Ακόμη κι αν ακούγεται ευτράπελο, τούτος ο… «νεκρός» μήνας θα σας φέρει άνοδο στην εργασία σας, σε πλήρη αντίθεση μάλιστα με τους προηγούμενους δύο καλοκαιρινούς μήνες. Τα οικονομικά σας, είτε από την εργασία, είτε από άλλη πηγή, θα είναι στα καλύτερά τους! Θα πάρετε οικονομικές ανάσες. Ενδεχομένως πολύ σημαντική να είναι η παρουσία ή η εμφάνιση ενός ανθρώπου στον επαγγελματικό σας χώρο, που θα σας ενδυναμώσει ιδιαίτερα. Αν στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας αντιμετωπίζετε άλυτα προβλήματα, ίσως τότε αυτό το πρόσωπο να προέρχεται από άλλον χώρο δουλειάς, και να σας προτείνει κάτι ενδιαφέρον. Ενδέχεται να σας βγάλει από το επαγγελματικό σας αδιέξοδο.

Όσοι δεν εργάζεστε κι αναζητάτε νέα δουλειά, αρκεί να εμπιστευτείτε την τύχη σας, ή κάποιους ανθρώπους που φροντίζουν για την επαγγελματική σας αποκατάσταση. Θα σας προκύψει μία πολύ καλή ευκαιρία, για εργασία σε χώρο ή επάγγελμα της προτίμησής σας. Ταυτόχρονα θα σας δοθούν, εφόσον το ακολουθήσετε, καλές αμοιβές. Θα έχετε προστασία. Προβλέπεται σταθερότητα εκεί που θα δουλέψετε. Καλό θα είναι να ποντάρετε πάνω στις καλές σχέσεις με τους άλλους και σε ένα ταπεινό δικό σας προφίλ, που δεν θα προκαλεί αντιπάθειες.

                                       Προσωπικός αριθμός ΕΠΤΑ [ 7 ]

Θα θελήσετε να πάτε κόντρα στα πράγματα που σας ενοχλούν εδώ και καιρό. Παρότι θα έρθετε σε ρήξη με άτομα από το περιβάλλον σας, η εμπιστοσύνη που σας έχουν γενικότερα, θα προκαλέσει την ήπια αντίδραση των άλλων προς το πρόσωπό σας. Το αποτέλεσμα θα είναι αμφιλεγόμενο, όμως κάπως θα έχουν ταρακουνηθεί τα λιμνάζοντα νερά.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θέλετε να εκφράσετε εκείνα που σας καταπιέζουν καιρό και δεν ξέρετε αν πρέπει ή όχι να τα πείτε. Πιθανόν ο κόμπος να έφτασε στο χτένι από την αδιαφορία του ή της συντρόφου σας στο να σας καταλάβει. Η κατάσταση, ωστόσο, δεν είναι τόσο βαριά, ώστε να μιλάμε για ένα αξεπέραστο πρόβλημα. Τολμήστε να πείτε αυτά που σας απασχολούν, όμως κάντε το με τρόπο που δεν θα προσβάλει ή θα ακυρώνει το ταίρι σας. Ίσως, και προς μεγάλη σας έκπληξη, να σας ακούσει και να περάσει στην δράση, προκειμένου να γίνει εκείνο που ζητάτε. Ο άνθρωπός σας, σας εμπιστεύεται και σας παίρνει στα σοβαρά, αν και κάποιες φορές ξεχνιέται στα δικά του-της. Αν για παράδειγμα είστε γυναίκα που βρίσκεται σε δεσμό, και δεν βλέπετε στον αγαπημένο σας την πρωτοβουλία να προχωρήσει σε πρόταση γάμου, μπορείτε να του μιλήσετε γι αυτό το θέμα, ώστε να μην αναρωτιέστε συνεχώς. Το αποτέλεσμα ενδέχεται να σας ξαφνιάσει! Ίσως να το θέλει κι εκείνος, αλλά δεν βρήκε τον τρόπο να  σας το πει, πιθανόν από ανασφάλεια.

Αν είστε γυναίκα που έχετε χωρίσει, ενώ αυτή δεν ήταν η πραγματική επιθυμία σας, σύντομα θα δεχτείτε την πρόκληση για επανασύνδεση από τον πρώην σας. Εάν επιστρέψετε στην σχέση, μπορεί να χρειαστεί να προσπεράσετε κάποιους μικρούς εγωισμούς σας. Το ταίρι σας ενδέχεται να σας επισημάνει μερικά σημεία που θα ήθελε να βελτιωθούν. Εφόσον δεν επιθυμείτε να περάσει κι άλλος χρόνος απομάκρυνσης, κι εφόσον βρίσκετε λογικά εκείνα που ζητάει, καλό θα είναι να τα αποδεχτείτε.

Εάν είστε άντρας που χώρισε, αλλά δεν περνάτε καλά μακριά από την πρώην σας, καλό θα είναι να κάνετε ένα ειλικρινές βήμα προσέγγισης. Ορισμένα πράγματα διορθώνονται και η σχέση μπορεί να αναγεννηθεί. Μην είστε αυστηρός με τα μικρά λάθη της. Ωστόσο επισημάνετέ της ότι τούτες οι λεπτομέρειες μπορεί να είναι σημαντικές. Θα ανταποκριθεί, αρκεί να σηκώσετε κι εσείς το βάρος της δικής σας ευθύνης, όπως το ζητάτε κι από εκείνη. Θα δώσετε μαζί μία νέα ευκαιρία στην σχέση σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, μεγαλύτερη-ό σας. Η διαφορά της ηλικίας δεν θα είναι απαραίτητα τεράστια, χωρίς και να αποκλείεται κάτι τέτοιο. Θα πρόκειται για ένα άτομο καταξιωμένο κοινωνικά και οικονομικά. Τούτο, αν και ακούγεται καλό, ενέχει και το στοιχείο της δικής σας ευθύνης, να σταθείτε επάξια δίπλα σε ένα τέτοιο άτομο. Παράλληλα, ωστόσο, δεν θα πρέπει να αφήσετε να «εξαφανιστεί» η δική σας προσωπικότητα. Εφόσον θέλετε να το προχωρήσετε, η έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις λεπτές ισορροπίες.

Αν εργάζεστε θα έχετε έναν εξαιρετικό μήνα από επαγγελματικής πλευράς. Το δυνατό σας σημείο θα είναι η υποστήριξη που θα έχετε από τον χώρο σας. Πιθανόν από άτομο με ισχύ. Φροντίστε να μην χάσετε την εύνοιά του! Ταυτόχρονα, συνεχίστε να είστε καλοί στο αντικείμενό σας και μην επαναπαύεστε. Ίσως να σας πουν κάτι που σας αφορά και έχει να κάνει με προαγωγή ή αναβάθμιση δική σας. Προσέξτε να μην  πιστέψετε στον εαυτό σας περισσότερο από ότι χρειάζεται. Ποντάρετε εξίσου και στην υποστήριξη των άλλων. Με τούτον τον τρόπο το Σύμπαν σας υποστηρίζει, δηλαδή δια μέσου της στήριξης των συνεργατών σας. Ότι λέτε να το λέτε με ευγένεια και χωρίς τουπέ. Τα οικονομικά σας θα ανέβουν τόσο από την εργασία σας, όσο κι από άλλες, αναμενόμενες ή μη, πηγές.

Εάν δεν εργάζεστε, όμως θέλετε να βρείτε νέα δουλειά το Αύγουστο, ενδεχομένως μία εσωτερική φωνή-πληροφορία, να σας λέει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι καλό. Πέραν των τυχερών συγκυριών που θα σας τύχουν, έχετε την εύνοια του Σύμπαντος. Τούτο σημαίνει ότι ο πραγματικός… εργοδότης σας είναι το Σύμπαν. Η εργασία που θα βρείτε, και η οποία θα σας αρέσει, θα είναι ταυτόχρονα καρμική αποστολή! Είτε για να εξελίξετε το κάρμα σας, είτε για να κάνετε κάτι καλό δια μέσου αυτής στους ανθρώπους. Θα αμείβεστε καλά.

                                      Προσωπικός αριθμός ΟΚΤΩ [ 8 ]

Καινούρια και ευχάριστα πράγματα θα εισέλθουν στην ζωή σας αυτόν το μήνα. Ίσως κάποιος-α να σας «παρασύρει» στο να δείτε την ζωή πιο αισιόδοξα και να τολμήσετε να βάλετε λίγη τρέλα στην καθημερινότητά σας. Όχι όμως σε βαθμό που θα σας βγάλει έξω από τα νερά σας. Αλλά στον βαθμό που θα σας εξελίξει, κι ενδεχομένως θα σας βοηθήσει να βρείτε κι άλλους τρόπους έκφρασης του εαυτού σας.

Αν είστε παντρεμένος-η ή βρίσκεστε σε σταθερό δεσμό, θα διαπιστώσετε ότι η ή ο σύζυγος ή σύντροφος σας θα θελήσει να σας ξεσηκώσει. Τούτο μπορεί να αφορά σε επαγγελματικά-οικονομικά θέματα, σε διακοπές, σε διαπροσωπικά σας θέματα κτλ. Ίσως στην αρχή να αντιδράσετε, όμως αργότερα μπορεί να δείτε πιο ψύχραιμα της ιδέες της-του. Θα διαπραγματευτείτε μεταξύ σας μέχρι να βρεθεί το αποτέλεσμα, που θα ικανοποιεί και τους δύο σας. Ωστόσο, τόσο εσείς, όσο κι ο-η άλλος-η, θα έχετε κάνει μικρότερα ή μεγαλύτερα βήματα αλλαγών. Αυτό θα ανανεώσει τον γάμο ή τον δεσμό σας, αλλά και τον καθένα σας προσωπικά. Μέσα στις αλλαγές προβλέπονται σχέδια γάμου ή συγκατοίκησης για τα ανύπαντρα ζευγάρια.

Οι χωρισμένοι-ες ενδέχεται να περιμένετε παθητικά μία κίνηση από την ή τον πρώην σας. Ίσως σε αρκετούς-ες οι πρωτοβουλίες στην σχέση σας να παίρνονταν συνήθως από την-τον άλλην-ον. Η κίνηση αυτή θα γίνει. Καλό θα είναι, παρόλα αυτά, να φανείτε κι εσείς δυναμικοί-ες. Μην τα περιμένετε όλα από την άλλη πλευρά. Δώστε ενέργεια κι αφήστε τα συναισθήματά σας να φανούν. Εάν κρατήσετε μία στάση μετριοπάθειας, ίσως να αποκαρδιώσετε τον ή την πρώην σας και να το εκλάβει ως δική σας αβεβαιότητα για το αν τον-την θέλετε πραγματικά. Με τούτη την λογική θα έχετε μία ευχάριστη εξέλιξη που θα οδηγήσει στην επανασύνδεση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες πρόκειται να γνωρίσετε ένα δυναμικό άτομο, που θα εστιάσει από την αρχή της γνωριμίας σας το ενδιαφέρον του επάνω σας. Αυτό θα σας ανεβάσει και θα νιώσετε εξ αρχής ότι έχετε γοητεύσει αυτήν την γυναίκα ή αυτόν τον άντρα αντίστοιχα. Πιθανόν η γνωριμία σας να γίνει με αφορμή ένα κοινό ενδιαφέρον. Θα πρέπει να δώσετε κι εσείς στον άλλον ή στην άλλη να καταλάβει ότι σας αρέσει, ακόμη κι αν η δική σας ενέργεια είναι λίγο πιο υποτονική από εκείνου-ης. Στην πορεία, εφόσον προχωρήσει τούτη η γνωριμία, θα διαπιστώσετε ότι αλληλοσυμπληρώνεστε μεταξύ σας.

Όσοι εργάζεστε θα διαπιστώσετε πως κάποιος-οι στον χώρο σας, σας εμπιστεύονται κι ενδεχομένως θέλουν να σας προωθήσουν. Θα χρειαστεί να πιστέψετε στον εαυτό σας για να αποδεχτείτε τις προτάσεις τους. Εφόσον νιώθετε πως δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε, πείτε το με ειλικρίνεια. Θα εκτιμηθεί. Είναι καλύτερο κάτι τέτοιο, από το να αναλάβετε μία υποχρέωση, την οποία δεν θα μπορείτε να εξυπηρετήσετε. Στην άλλη περίπτωση, όπου θα σας ενθουσιάσει η εμπιστοσύνη των άλλων και οι προτάσεις τους, τα πράγματα για εσάς θα εξελιχθούν πολύ καλά. Θα έρθει η επιτυχία. Μην ξεχνάτε, ωστόσο, το πόσο σημαντικοί είναι οι άλλοι για εσάς. Τα οικονομικά σας δεδομένα φαίνονται αρκετά ανεβασμένα και ικανοποιητικά.

Εάν δεν εργάζεστε, αλλά ψάχνετε για δουλειά μέσα στον Αύγουστο, δεν κάνετε λάθος. Είναι μία καλή χρονική στιγμή συγχρονισμού για εσάς. Τούτο σημαίνει ότι μπορεί να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος, η κατάλληλη θέση, τα κατάλληλα δεδομένα για να βρείτε την κατάλληλη δουλειά για εσάς. Προσέξτε τα σημάδια του συμπαντικού συγχρονισμού κι αποκωδικοποιήστε τα άμεσα. Μην κωλυσιεργείτε και χάσετε μία καλή ευκαιρία, περιμένοντας γενικά κι αόριστα κάτι καλό στο μέλλον σας. Ταυτόχρονα θα σας αρέσουν και τα οικονομικά δεδομένα της νέα σας εργασίας.

                                        Προσωπικός αριθμός ΕΝΝΙΑ [ 9 ]

Ο μήνας αυτός θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστος για εσάς, αφού τόσο οι προσωπικές, όσο και οι επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα έχουν την καλύτερη εξέλιξη. Το δυνατό σας σημείο θα είναι οι καλές σχέσεις σας με τους άλλους, από τις οποίες θα πηγάζει η αισιοδοξία και η χαρά για το παρόν και το μέλλον. 

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα υπάρξει συνεννόηση και αλληλοϋποστήριξη. Η σχέση άντρα-γυναίκας θα είναι ισορροπημένη. Αν είστε άντρας θα ενδυναμώσετε την σύζυγο ή την σύντροφό σας. Αν είστε γυναίκα θα εμπνεύσετε τον  άνθρωπό σας για δημιουργικά πράγματα, τόσο ως προς την σχέση σας, όσο και ως προς τα επαγγελματικά και οικονομικά του σπιτιού σας. Στην περίπτωση που είστε ανύπαντρη, είναι πιθανόν να σας γίνει πρόταση γάμου. Εάν κάνετε τούτον το μήνα τις διακοπές σας, αυτές θα κυλήσουν πολύ όμορφα και αρμονικά.

Εάν ο Αύγουστος σας βρίσκει σε κατάσταση χωρισμού, τότε θα επικρατήσει μία από τις επόμενες δύο περιπτώσεις : α) Ή θα έχετε χωρίσει οριστικά, όμως χωρίς αυτό να θεωρείται ατυχία, αλλά επιλογή. Στην περίπτωση αυτή είναι πιθανόν να παραμείνετε φίλοι. Συνοπτικά, το αρχικό πάθος σας μετουσιώθηκε σε κάτι άλλο, πιο βαθύ, το οποίο δυστυχώς δεν μπορέσατε ή δεν ξέρατε να διαχειριστείτε. Έτσι, σωστά ή λάθος, προτιμήσατε την απομάκρυνση. Αξίζει να πούμε ότι τούτη η απόφαση θα μπορούσε να ανατραπεί, εάν δείτε αλλιώς τα πράγματα. β) Να έχετε χωρίσει από μικρές παρεξηγήσεις και κατ’ ουσία ο χωρισμός σας να είναι ένα καπρίτσιο. Αυτό θα ξεπεραστεί σύντομα και θα επανέλθετε κοντά. Παρόλα αυτά, μην συμπεριφέρεστε επιπόλαια, με την βεβαιότητα ότι δεν θα χαλάσει η σχέση σας. Καλύτερα να είστε προσεκτικοί-ες.

Οι ελεύθεροι άντρες κι οι ελεύθερες γυναίκες βρίσκεστε σε μία περίοδο συναισθηματικής τύχης! Ακόμη κι αν κάνετε γνωριμία με ένα καρμικό σας ταίρι, κάτι που ορισμένες φορές θεωρείτε δυσμενές, αυτή θα εξελιχθεί περίφημα. Γιατί το κάρμα σας θα έχει να κάνει με ολοκλήρωση προηγούμενης ενσάρκωσης, κι όχι με αποτίμηση καρμικού χρέους. Ενδεχομένως σε προηγούμενη ζωή να υπήρξατε ζευγάρι, που η τότε μοίρα σας χώρισε άδοξα, ενώ υπήρχε μεταξύ σας αγάπη και πίστη. Τώρα έρχεστε ξανά κοντά για να ζήσετε εκείνο που χάθηκε τότε, πριν καλά-καλά το χαρείτε, όπως θα θέλατε. Προσέξτε μόνο να μην πέσετε στην παγίδα της φθοράς. Τότε η σχέση δεν πρόλαβε να… κουραστεί. Τώρα θα έχετε όλον τον χρόνο να ζήσετε όλα τα στάδιά της! Επιπλέον θα πρέπει να πούμε, πως δεν θα είναι οπωσδήποτε όλες οι γνωριμίες καρμικές. Ασφαλώς θα υπάρξουν και γνωριμίες αυτής της ενσάρκωσης με καλή χημεία και προοπτική. Αν είναι καρμική ή όχι η γνωριμία σας θα το νιώσετε μέσα σας. Συνήθως υπάρχει η πληροφορία και η αίσθηση αρκεί να την ακούσουμε και να την δούμε. Εναλλακτικά ρωτήστε έναν-μία ψυχοερευνητή-τρια που εμπιστεύεστε.

Στην δουλειά σας, όσοι εργάζεστε, θα έχετε πρόοδο. Θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους άλλους, ή απλά θα εξακολουθήσουν να είναι καλές. Εάν έχετε κάποια θέση εξουσίας, θα είστε αγαπητοί από τους υφισταμένους σας και θα υπάρχει περιβάλλον συνεργασίας. Δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα οικονομικό πρόβλημα. Τουναντίον προβλέπονται παραπάνω έσοδα ή κέρδη. Προσέξτε, ωστόσο, να είστε γενναιόδωροι και με τους άλλους, εάν η θέση σας προβλέπει κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον να είστε ακριβοδίκαιοι.

Εάν δεν εργάζεστε, όμως ο Αύγουστος σας εμπνέει να ξεκινήσετε νέα εργασία, η επιθυμία σας θα μπορεί να πραγματοποιηθεί. Θα ωφεληθείτε από άτομα ή ευκαιρίες κατάλληλες για τον στόχο σας. Ίσως να σας προταθεί μία θέση με αρχηγικές ικανότητες, ώστε να συντονίσετε μία ομάδα. Θα τα καταφέρετε, αρκεί να μην είστε πολύ αγχωμένοι και τούτο σας βγει σε αυστηρότητα. Γενικότερα, θα έχετε την ευκαιρία να εισέλθετε σε χώρο που θα σας ταιριάζει, οπότε δεν θα χρειαστεί να καταπιεστείτε. Καλό θα είναι να αξιολογήσετε σωστά την καλή σας τύχη, ώστε να μην πέσετε στην παγίδα της αγνωμοσύνης. Τα οικονομικά δεδομένα σας, θα είναι ικανοποιητικά.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προσωπικές  προβλέψεις Αύγουστος ‘20 Μια ιδιαίτερη εποχή, ...

Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

                              Αύγουστος 2020. Μήνας Αφοσίωσης. Ο Αύγουστος του 2020 έχει την ...

Σελήνη κενής πορείας Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

 Ιούλιος 2020. Μήνας (Καρμικών) Σχέσεων. Ο Ιούλιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία τ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

                                Προσωπικός αριθμός & ο μήνας δύο (2). Πριν τις αναλυτικέ ...

Σελήνη κενής πορείας Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u