Αριθμολογικές Προβλέψεις Σεπτέμβριος 2020


            Προσωπικός αριθμός & ο μήνας τέσσερα (4).

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Σεπτεμβρίου, θα θυμηθούμε πώς βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό. Ας υποθέσουμε ότι κάποιος είναι γεννημένος στην 1/9/2020. Για να βρούμε τον προσωπικό του αριθμό αρκεί να προσθέσουμε ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς του, μέχρι να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό : 1 + 9 + 2 + 0 + 2 + 0 = 14 = 1 + 4 = 5. Επομένως ο προσωπικός αριθμός αυτού του ατόμου είναι το πέντε (5). Οι προσωπικοί αριθμοί είναι εννιά, από το 1 έως το 9, όσοι δηλαδή και οι μονοψήφιοι αριθμοί. Μας αποκαλύπτουν στοιχεία τόσο για το πεπρωμένο, όσο και για τον χαρακτήρα του καθενός μας.

Ο Σεπτέμβριος του 2020 είναι μήνας τέσσερα (4). Αυτό γιατί αν προσθέσουμε την αριθμητική του αξία εννέα, επειδή είναι ο 9ος μήνας, στην αριθμητική αξία του έτους (4), γιατί 2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4, μας δίνει το αριθμολογικό άθροισμα 4  : 9 + 4 = 13 = 1 + 3 = 4.

Σύμφωνα με εκείνα που γράψαμε στις ετήσιες αριθμολογικές προβλέψεις του 2020, ο αριθμός 4 στην δυτική αριθμολογία «επηρεάζεται» από τον πλανήτη Ουρανό, ενώ στην ινδική από τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Για να απλοποιήσουμε κάπως τις έννοιες, θα ακολουθήσουμε εδώ την δυτική αριθμολογία. Επομένως ο μήνας θα έχει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του πλανήτη Ουρανού. Αυτά είναι : η μεταβλητότητα, οι ξαφνικές αλλαγές, η εκκεντρικότητα, η αντιδραστικότητα, οι προστριβές, η εξέλιξη, η δημιουργικότητα, η ξαφνική απόκτηση χρημάτων, οι απρόβλεπτες επαγγελματικές ευκαιρίες, οι κεραυνοβόλοι έρωτες, οι απρόβλεπτες προτάσεις για οτιδήποτε πχ. γάμο, συγκατοίκηση, συνεργασία κτλ.

Εκείνο-ες που θα ωφεληθείτε κατά τι παραπάνω αυτόν το μήνα, ασχέτως του προσωπικού αριθμού σας, είστε όσοι-ες είστε γεννημένοι στις 4, 13, 22, 31, οποιουδήποτε μήνα. Επίσης εκείνοι-ες που έχετε προσωπικό αριθμό το 4, αλλά και τους αριθμούς 5, 6, 7, 8, που είναι φιλικοί αριθμοί με το 4.

Επίσης θα έχετε κάποια επιπλέον εύνοια όσοι-ες έχετε ως αρχικά ή ως διάσπαρτα στο ονοματεπώνυμό σας τα γράμματα : Δ, δ – Μ, μ – Υ, υ, που αντιστοιχούν στον αριθμό 4. Τα γράμματα Ε, ε – Ν, ν – Φ, φ, που αντιπροσωπεύουν τον αριθμό 5, φιλικό με το 4. Τα γράμματα Ξ, ξ – Χ, χ , τα οποία ανήκουν στον αριθμό 6, επίσης φίλο του 4. Τα γράμματα Ζ, ζ – Ο, ο – Ψ, ψ, που εκπροσωπούν τον αριθμό 7, πάλι φίλο του 4. Και τα γράμματα Η, η – Π, π – Ω, ω, του αριθμού 8, επίσης φιλικού με το 4. * Η παραπάνω αντιστοιχία αριθμών και γραμμάτων βασίζεται στην πυθαγόρεια αριθμολογία. ** Όταν λέμε ονοματεπώνυμο εννοούμε εκείνο που είναι γραμμένο στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς μας. *** Στο λατινικό αλφάβητο τα γράμματα που αντιστοιχούν στο 4 είναι τα : D, d – M, m – V, v.  

                          Προσωπικός αριθμός ΕΝΑ [ 1 ]

Τούτος ο μήνας θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες σχέσεις σας. Όχι πάντα με ανώδυνο τρόπο. Μερικοί ίσως μπορέσετε να δείτε τα εσωτερικά σας μπερδέματα, που δημιουργούν πολλές φορές και τα εξωτερικά.

Αρκετοί παντρεμένοι-ες και δεσμευμένοι-ες έχετε βγάλει στο τώρα άλλα συμπεράσματα για το ταίρι σας από τα αρχικά. Ενδεχομένως και ο-η σύντροφός σας για εσάς! Η διαφορά από ζευγάρι σε ζευγάρι είναι στο  μέγεθος της… απογοήτευσης που νιώθετε. Για να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, εσείς ή ο-η άλλος-η, καθίστε και σκεφτείτε, αν κάποιος από τους δύο σας ωφελείτε περισσότερο σ’ αυτήν την σχέση, και συνεπώς κάποιος βγαίνει χαμένος. Εάν συμβαίνει αυτό, φέρτε ισορροπία, για να ηρεμίσετε στο μέλλον. Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε κάντε υπομονή μέχρι να περάσει αυτή η φάση και να αυτοϊαθεί η σχέση σας. Εν τω μεταξύ μην προσπαθείτε το οτιδήποτε και μην προκαλείτε ο ένας τον άλλον.

Χωρισμένοι-ες και πικραμένοι-ες; Η περίπτωση να τα ξαναβρείτε με την ή τον πρώην σας είναι μεγάλη. Ενδεχομένως το βασικότερο είναι να αλλάξουν, έστω και μικρά πράγματα, που θα φέρουν περισσότερη αμοιβαιότητα στην σχέση σας. Δηλαδή να κάνετε πάνω-κάτω την ίδια προσπάθεια για την σχέση σας, κι όχι ο-η ένας-μία να κοπιάζει και η-ο άλλη-ος να μην κάνει σχεδόν τίποτα. Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, τότε μπείτε στην επανασύνδεση και δώστε τον καλύτερο εαυτό σας. Αν νομίζετε πως λίγο-πολύ τα πράγματα θα είναι τα ίδια, αναρωτηθείτε μήπως ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε  από μία «άδικη» σχέση. Παρακάτω θα κάνετε κάποια σοφότερη επιλογή συντρόφου.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα τύχετε μίας απρόσμενης γνωριμίας, η οποία θα σας ενθουσιάσει! Δώστε βάση στα «σημάδια» που θα δείτε από την αρχή, κι αναλόγως προχωρήστε ή κάντε μία παύση για να βεβαιωθείτε πρώτα ότι αξίζει. Εδώ δεν μιλάμε για την ποιότητα του ανθρώπου που θα γνωρίσετε. Αυτή θα είναι δεδομένη! Ωστόσο αναφερόμαστε στην διάθεσή του-της να δώσει μέσα στην γνωριμία-σχέση, ή να πάρει. Εάν καταλάβετε πως θέλει να πάρει πολύ περισσότερο από όσο να δώσει, τότε ίσως να καθυστερήσετε την απόφασή σας να μπείτε σε σχέση μαζί του-της. Ή μπορείτε να πείτε αυτό που διαπιστώνετε, έστω κι αν είναι κάπως άβολο. Τουλάχιστον θα ξέρετε που βαδίζετε, κι αν τελικά θα πρέπει να προχωρήσετε ή να γυρίσετε την πλάτη σας, αφήνοντας τον χρόνο να φέρει στον δρόμο σας κάποιο πιο… φιλότιμο ταίρι!

Στην εργασία σας αντικειμενικά θα τα πάτε πολύ καλά. Η δουλειά σας θα είναι ανεβασμένη. Προσέξτε μήπως κάποιος ή κάποιοι θέλουν να σας εκμεταλλευτούν. Αν αυτό συμβαίνει σε βαθμό που σας ενοχλεί, καλό θα είναι να αντιδράσετε, στην αρχή ήπια κι αν χρειαστεί και πιο αποφασιστικά. Εάν είναι κάτι που πιστεύετε πως μπορείτε να το παραβλέψετε και δεν σας πειράζει ιδιαίτερα, μην κάνετε τίποτα. Θα λυθεί με τον χρόνο μόνο του. Τα οικονομικά σας θα είναι καλά και οι αποδοχές σας τακτικές. Οπότε η «εκμετάλλευση» μπορεί να αφορά όχι τόσο στο οικονομικό κομμάτι, αλλά σε άλλες παραμέτρους της εργασίας σας, όπως στον χρόνο δουλειάς, στις αλλαγές ωραρίων, στο φόρτο εργασίας κτλ.

Όσοι δεν εργάζεστε και ψάχνετε για δουλειά, θα πάρετε μία ευχάριστη είδηση από φιλικό ή γνωστό σας άτομο, για έναν χώρο εργασίας, που θα σας αφορά. Θα είναι κάτι καλό. Θα το ψάξετε, και είναι πολύ πιθανόν να θελήσετε να εργαστείτε εκεί. Γενικότερα προβλέπεται να βρίσκετε δουλειά που θα σας αρέσει, δια μέσου τρίτου ατόμου, το οποίο ή θα μεσολαβήσει ή θα σας πληροφορήσει γι αυτό. Οι αποδοχές σας, εφόσον ξεκινήσετε, θα σας φανούν δίκαιες.

                                Προσωπικός αριθμός ΔΥΟ [ 2 ]

Προοδεύετε και εξελίσσεστε όσο κανείς. Αυτό δεν γίνεται χωρίς κόπο ή άνευ εντάσεων, στο σημείο που εξυπηρετούν την πρόοδό σας. ίσως ορισμένοι να πιεστείτε να πάτε μπροστά. Σε αρκετούς θα λυθεί μέσα σας η «παρεξήγηση» πως σας πιέζουν οι άλλοι, ενώ στην πραγματικότητα σας πιέζουν οι παλιές εμπειρίες σας, τούτης ή της προηγούμενης ενσάρκωσής σας.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα δεχθείτε βοήθεια από τον-την σύντροφο ή σύζυγό σας, σε ένα θέμα που σας απασχολεί ιδιαίτερα. Η συμπαράστασή του-της θα σας λύσει τα χέρια. Ταυτόχρονα θα την εκλάβετε ως ένα είδος δέσμευσης, πως οφείλετε να λύσετε το πρόβλημά σας. Επειδή υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να εκνευριστείτε με τον άνθρωπό σας, ενώ εκείνος-η θα περίμενε να τον-την ευχαριστήσετε, προσπαθήστε να δείτε μέσα σας τι συμβαίνει ακριβώς. Μήπως η «πίεση» που χρεώνετε στο ταίρι σας, είναι στην πραγματικότητα μία πιο βαθιά εσωτερική σας πίεση; Μήπως εσείς έχετε παρουσιάσει το πρόβλημά σας στον-στην άλλον-η με τέτοιον τρόπο, ώστε να τον ενεργοποιήσετε να σας βοηθήσει; Από την άλλη πάλι, μήπως ο-η σύντροφος ή σύζυγός σας είναι γενικότερα βοηθητικός-η μαζί σας, αλλά έχει μείνει πίσω στο στοργικό κομμάτι της σχέσης σας και τούτο τελικά σας εκνευρίζει; Ήρθε η ώρα να τα δείτε όλα αυτά και να κοιτάξετε πιο βαθιά την αλήθεια του δεσμού ή του γάμου σας και τί μπορεί να βελτιωθεί, εάν όντος χρειάζεται κάτι τέτοιο.

Οι χωρισμένοι-ες που επιθυμείτε να είστε και πάλι μαζί με την ή τον πρώην σας, θα χαρείτε με το αποτέλεσμα, γιατί το ίδιο θέλει κι εκείνη-ος. Ο χωρισμός σας ίσως να ήταν αψυχολόγητος και επιπόλαιος. Ήδη το έχετε καταλάβει κι οι δύο σας και κινήστε προς την επανασύνδεση. Η οποία και θα γίνει. Για να μην βρίσκετε πάλι και πάλι τα ίδια θέματα μπροστά σας, που σας φέρνουν σε αδιέξοδο, φροντίστε να δείτε λίγο πιο ουσιαστικά ο-η ένας-μία τις ανάγκες της-του άλλης-ου. Για παράδειγμα, εάν το ταίρι σας ή εσείς λέτε ο ένας στον άλλον : « Δεν είμαι καλά ψυχολογικά». Τούτο δεν σημαίνει ότι πρέπει να ψάχνετε αμέσως εκείνο που θα τον-την ανεβάσει, όπως ένα δωράκι κτλ. Αλλά σταθείτε δίπλα του-της και περάσετε μαζί αυτήν την φάση. Αποφεύγετε τις «μαγικές λύσεις».

Ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα; Όχι πλέον! Θα κάνετε μία καρμική γνωριμία που θα σας βγάλει ανάμεικτα συναισθήματα. Από την μία θα νιώθετε σαν να ξέρατε το άτομο αυτό από χρόνια, κι από την άλλη θα θέλετε να το… βάλετε στα πόδια, ωσάν να… κινδυνεύει η ελευθερία σας. Όμως, επειδή η γνωριμία θα είναι καρμική, δύσκολα θα ξεφύγετε. Έτσι μπαίνετε στην διαδικασία να έρθετε κοντά με μία γυναίκα ή έναν άντρα, που θα σας λυτρώσει από καρμικές οφειλές κι εσείς εκείνην-ον. Εάν αναρωτιέστε, αν είναι αυτό λόγος για να κάνει κανείς σχέση, η απάντηση είναι : αναλόγως του «βάρους» που έχει το κάρμα σας. Αν είναι μεγάλο, δύσκολο να την αποφύγετε. Αν είναι μικρό, μπορείτε να την προσπεράσετε. Τις απαντήσεις θα τις πάρετε από το μέσα σας, ή εναλλακτικά συμβουλευτείτε έναν-μία ψυχοερευνητή-τρια, που εμπιστεύεστε.

Στην εργασία σας, όσοι εργάζεστε, θα σταθείτε τυχεροί, αφού θα δεχτείτε αρκετή υποστήριξη, ή ακόμη και προβολή από τον επαγγελματικό σας χώρο.  Φροντίστε να μην απογοητεύσετε εκείνους που ποντάρουν  σε σας και σας πιστεύουν. Μην λειτουργείτε παρασκηνιακά, αλλά κάντε τις κινήσεις σας, ή πείτε αυτά που σας απασχολούν στο φως. Τα οικονομικά κέρδη από την δουλειά σας θα εκτιναχθούν στα ύψη! Αν κάνετε μία εργασία με προβολή, όπως πολιτικός, καλλιτέχνης, δημοσιογράφος κτλ. θα έχετε εξαιρετική αποδοχή και αναγνώριση.

Όσοι ψάχνετε για εργασία, και δεν εργάζεστε προς το παρόν, θα δεχθείτε την βοήθεια ενός ατόμου με κύρος, ή μίας ομάδας, ή ακόμη του κρατικού φορέα. Πρόκειται να προταθείτε για μία δουλειά, η οποία ενδεχομένως να σας φανεί ανώτερη των προσδοκιών σας, σε σημείο που μπορεί να σας τρομάξει το «μέγεθός» της. Παρόλα αυτά, βρίσκεστε σε μία καλή στιγμή σας, ιδίως από πλευράς υποστήριξης. Έτσι και στον χώρο στον οποίο θα βρεθείτε, όσο κι αν σας φανεί μεγαλύτερος των προσδοκιών σας, θα έχετε υποστήριξη. Ταυτόχρονα θα αναμετρηθείτε με τις δυνάμεις σας. Ίσως να επαναπροσδιορίσετε την γνώμη που είχατε μέχρι τώρα για τις δυνατότητές σας. Οι αμοιβές σας θα είναι σε καλό επίπεδο.

                                Προσωπικός αριθμός ΤΡΙΑ [ 3 ]

Πόσα μυστικά αντέχετε; Μάλλον λίγα, μιας κι ο αριθμός σας είναι της διαφάνειας και της τόλμης στο να λέει την αλήθεια. Αυτόν τον μήνα όμως ενδέχεται να υποχρεωθείτε να κρατήσετε κάποια πράγματα μυστικά. Ή να νιώσετε ότι οι γύρω σας άνθρωποι κάτι σας κρύβουν.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας η επικοινωνία δεν θα είναι στην καλύτερή της φάση. Αν είστε άντρας, θα σας κουράσει κάπως η εσωστρέφεια της συντρόφου ή της συζύγου σας. Αν είστε γυναίκα, θα απογοητευτείτε από την κυκλοθυμία ή την μυστικότητα του καλού σας. Ίσως να θέλετε να πάρετε δύναμη από εκείνον, αλλά μάλλον η στάση του θα σας συγχύζει χειρότερα. Διερευνήστε τόσο οι μεν, όσο και οι δε, αν τούτο είναι ένα σταθερό φαινόμενο, ή πρόσφατο. Στην πρώτη περίπτωση, μάλλον έφτασε η ώρα να το συζητήσετε. Στην δεύτερη περίπτωση, κάντε λίγη υπομονή. Αν χρειαστεί δείξτε επιτηδευμένη αδιαφορία προς το ταίρι σας, ώστε να τον-την «αναγκάσετε» νε σας ανοιχτεί. Έτσι θα λυθεί το μυστήριο. Ενδεχομένως να μάθετε κάτι που θα σας δικαιολογήσει την στάση του-της. Πάντως το… μυστικό του-της δεν διαφαίνεται να αφορά σε τρίτο πρόσωπο, αλλά σε κάτι άλλο.

Έχετε χωρίσει; Αναρωτιέστε πώς φτάσατε σ’ αυτό το σημείο; Αν όντος ισχύει κάτι τέτοιο, τούτο δεν είναι πολύ καλό σημάδι για την σχέση σας. Βασικά φανερώνει μία άγνοια που δεν ταιριάζει στα επιτυχημένα ζευγάρια. Θα έχετε μέσα στον μήνα μία ευκαιρία επανασύνδεσης. Τα συναισθήματά σας είναι αμοιβαίως ζωντανά. Φροντίστε από κοινού να μιλήσετε με ειλικρίνεια, ακόμη κι αν αυτά που θα πείτε δεν είναι εκείνα που θέλει ο-η άλλος-η να ακούσει. Κάντε λίγο πιο αληθινή την επικοινωνία σας. Αποφύγετε τα τυπικά κλισέ. Πάρτε ιδέες από ένα σχετικό βιβλίο, ή από σχετικά site στο internet. Ή από έναν φίλο ή σύμβουλο που εμπιστεύεστε την γνώμη του.

Είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, που θέλετε πλέον κάτι σταθερό στην ζωή σας; Το Σύμπαν θα ανταποκριθεί στην επιθυμία σας, όχι όμως χωρίς να σας βάλει κάποιον βαθμό δυσκολίας. Αν είστε άντρας, θα γνωρίσετε μία γυναίκα, που θα σας γοητεύσει, αλλά θα έχει τα… κολλήματά της, π.χ. θα ξοδεύει ώρες στα μαγαζιά. Αν είστε γυναίκα, ένας άντρας με γοητεία και δυναμισμό θα βρεθεί στον δρόμο σας, που ωστόσο ενδέχεται να σας πέσει κατά τι πιο δραστήριος από ότι… αντέχουν οι ρυθμοί σας. Με κατανόηση και καλή συνεννόηση μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας. Διαφορετικά, ίσως να τα παρατήσετε και να περιμένετε την επόμενη ή τον επόμενο που θα σας φανεί περισσότερο συμβατός-η με την δική σας ιδιοσυγκρασία.

Όσοι εργάζεστε, θα τα πάτε πολύ καλά στη δουλειά σας από οικονομικής και δημιουργικής πλευράς. Ίσως να υπάρξουν μικρές προστριβές με συνεργάτες ή συναδέλφους σας. Αν είστε προϊστάμενος-η, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ένας-μία υφιστάμενος-η σας δεν σας προσέχει όσο θα θέλατε και κάνει τα δικά του-της. Στην περίπτωση αυτή δώστε του-της ευκαιρίες, όμως ταυτόχρονα επισημάνετέ του-της πως θα χρειαστεί να συντονιστεί με το κλίμα της δουλειάς, διαφορετικά μπορεί να δημιουργεί κενά στην ροή της εργασίας.

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν, όμως ψάχνετε για δουλειά, θα σας αποκαλυφθεί μία ευκαιρία, που μπορεί να ήταν μπροστά στα μάτια σας, απλά τώρα την βλέπετε ξεκάθαρα. Γενικότερα ευνοείστε να κάνετε κάτι που προϋπήρχε και δεν το αντιληφθήκατε έως τώρα, ή δεν έτυχε να ενημερωθείτε για την ύπαρξή του. Θα σας ταιριάζει γάντι και θα σας αποφέρει ικανοποιητικές οικονομικές αποδοχές.

                                 Προσωπικός αριθμός ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ]

Όλα καλά θα σας πάνε τούτον το μήνα. Ίσως εκείνο που θα σας λείψει, να είναι εκείνο που νομίζατε πως δεν θα σας έλειπε ποτέ! Οι δυσκολίες! Από ότι φαίνεται, μάλλον αποτελούν τελικά κινητήρια δύναμη στην ζωής σας, και προφανώς στις ζωές των περισσότερων ανθρώπων.

Η ζωή στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα κυλίσει μέσα σε μία ιλαρή διάθεση. Η χαρά, η αποτελεσματική επικοινωνία, οι ευχάριστες στιγμές θα σας χαρακτηρίσουν. Φροντίστε να το απολαύσετε, χωρίς να φτάνετε σε ακρότητες ευδαιμονίας, όπως για παράδειγμα να συζητάτε για ώρες τι θα μαγειρέψετε, ή πού θα πιείτε τον καφέ σας κτλ. Αν έχετε περίσσευμα χαράς, δώστε λίγη με τον τρόπο σας, σε κοντινά σας άτομα, που ενδεχομένως να περνούν μία πιο δυσμενή φάση. Πάρτε τους τηλέφωνο. Καλύτερα να μην μιλάτε πολύ για την ευτυχία σας, ώστε να μην τραβήξετε τον φθόνο επάνω σας. Παίξτε, επίσης, μεταξύ σας, ακόμη και με σκανταλιάρικο τρόπο, πειράζοντας με τακτ ο-η ένας-μία την-τον άλλην-ον, για να μην εισχωρήσει η ανία στην σχέση σας.

Χωρίσατε κι αναζητάτε μία αφορμή, ώστε να ξαναμιλήστε με το πρώην ταίρι σας; Ίσως να πρέπει να την δημιουργήσετε εσείς οι ίδιοι, εννοώντας είτε εσάς, είτε τον-την πρώην σας. Αυτή η πρωτοβουλία, αφενός θα φανερώσει τον δυναμισμό σας στο να διεκδικήσετε, αφετέρου θα σταματήσει την αδράνεια, στην οποία έχετε πέσει κι οι δύο σας κοιτώντας το… ταβάνι. Το επόμενο βήμα είναι να υπάρξει ανταπόκριση στο κάλεσμα. Τα υπόλοιπα θα κυλίσουν σαν το νεράκι και θα είστε και πάλι μαζί. Εκείνο που χρειάζεται για να σταθεροποιηθείτε είναι να μην θεωρείτε δεδομένη την σχέση σας και να βρείτε τρόπο να την ενισχύσετε στο σημείο που είναι υποτονική. Αν για παράδειγμα πρόκειται για την συναισθηματική κάλυψη, γίνετε λίγο πιο ρομαντικοί μεταξύ σας. Αν πρόκειται για το πάθος, κάντε κάτι να το εξάψετε κτλ.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που θα μπει στην ζωή σας, σχεδόν χωρίς να το καταλάβετε. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μία τόσο άνετη και συμβατή επικοινωνία, που θα είναι σαν να γνωρίζεστε από καιρό. Προσέξτε δύο «παγίδες» : α) Να μην θεωρήσετε δεδομένη την έκβαση της γνωριμίας και την διακόψετε τελικά από λάθη που θα οφείλονται στην πολύ σιγουριά σας. β) Να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να πλήξει. Δώστε χρόνο πριν βγάλετε ένα τέτοιο συμπέρασμα. Παρακάτω θα διαπιστώσετε ότι τούτο το άτομο μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα.

Όσοι εργάζεστε, θα απολαύσετε μία περίοδο εύρυθμης λειτουργίας της δουλειάς σας. Ακόμη περισσότερο, εάν το προηγούμενο διάστημα  είχατε αγχωθεί για την πορεία της. Οι χρηματικές σας αποδοχές θα ανέβουν και θα γίνουν τακτικές, κυρίως αν προηγουμένως υπήρξαν καθυστερήσεις. Αρκετά καλές θα είναι οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας. Ανακαλύψτε τρόπους να κεντρίζετε το επαγγελματικό σας ενδιαφέρον, ώστε να μην πέφτετε στην μονότονη διάθεση της ρουτίνας.

Εάν δεν εργάζεστε κι αναζητάτε νέα εργασία, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εισέλθετε σε ένα καλό πόστο του ιδιωτικού τομέα, ή σε μεγάλη πόρτα του δημοσίου. Δεν αποκλείεται να προταθείτε ή να υποστηριχθείτε από φίλο ή γνωστό σας, που πιστεύει στις δυνατότητές σας. Η καλή σας τύχη τούτον το μήνα θα σας δώσει την ευκαιρία. Θα ήταν έξυπνο από την μεριά σας να την… αρπάξετε. Παρόλα αυτά, εάν δεν το κάνετε, καλό θα είναι να έχετε ένα σοβαρό λόγο. Διαφορετικά θα χάσετε μία καλή στιγμή της τύχης σας, εξαιτίας της αναποφασιστικότητας ή της υπερβολικής απαισιοδοξίας σας.

                                     Προσωπικός αριθμός ΠΕΝΤΕ [ 5 ]

Ο μήνας σας καλεί να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σταθούν πλάι σας, σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας. Αν, ωστόσο, κάποιες… θέσεις είναι κατειλημμένες, τότε καλείστε να επαναπροσδιορίσετε τις ισορροπίες σας με τους άλλους, ώστε οι σχέσεις σας να είναι βιώσιμες. Διαφορετικά ενδέχεται να οδηγηθούν στην λήξη τους.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο είναι πιθανόν να εμπλέκεστε μεταξύ σας σε «διαλόγους», που περιλαμβάνουν εκφράσεις του τύπου : «Πού πήγες και βρέθηκες στον δόμο μου;!» ή «Πού είχα το μυαλό μου, όταν σε γνώρισα:!» κτλ. Μερικοί τα εννοείτε, οι λιγότεροι, ενώ οι άλλοι, οι περισσότεροι, τα λέτε χωρίς να τα πιστεύετε. Σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως να φτάνετε στα όρια μίας αστεία «συνομιλίας», όπου ο-η ένας-μία απαξιώνει την-τον άλλη-ον, χωρίς βέβαια να υπάρχει εσωτερικά αυτή η πεποίθηση. Κάτι που μάλλον γίνεται για λόγους εκτόνωσης του θυμού σας. Στην περίπτωση αυτή προσέξτε να μην υπερβάλετε λέγοντας πράγματα που ίσως πληγώσουν τον-την άλλον-η. Περιοριστείτε σε εκφράσεις που μπορούν να αναγνωστούν και με χιουμοριστική διάθεση. Μην βαρύνετε το κλίμα. Στην περίπτωση που τα εννοείτε αυτά τα λόγια, που είπαμε παραπάνω, μάλλον ήρθε η ώρα να τα βάλετε κάτω και να δείτε, αν μπορεί να βελτιωθεί η επικοινωνία σας και να αλλάξει προς το καλύτερο η άποψη του ενός για τον άλλον.

Εάν είστε χωρισμένοι-ες, όμως σας βασανίζει ένα «γιατί», προσέξτε τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό. Είναι, δηλαδή, ένα «γιατί» «εγωιστικό»; «Γιατί εγώ να χωρίσω;». Ή είναι ένα «γιατί» πραγματικό; «Αγαπώ ακόμα τον-την πρώην σύντροφό μου». Αν ισχύει το πρώτο, είναι πιθανόν να ξοδεύετε χρόνο και ενέργεια για κάτι που δεν θα σας ωφελήσει ουσιαστικά. Καλύτερα να δείτε την προοπτική μίας νέας γνωριμίας σε μία σοφότερη επιλογή συντρόφου. Αν ισχύει το δεύτερο, τολμήστε να κάνετε μία εναρκτήρια κίνηση επικοινωνίας. Εφόσον είναι αληθινή, θα έχει αποτέλεσμα. Θα ανοίξει ο δρόμος της επανασύνδεσης. Επίσης, μπορεί τούτη η κίνηση να γίνει από τον-την πρώην σας και να σας εκπλήξει. Φροντίστε να ανταποκριθείτε με θετική στάση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα εισέλθετε σε έναν πειραματικό μήνα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κάνετε περισσότερες από μία γνωριμίες, και κατά βάση να δοκιμάζετε πώς ταιριάζετε με τον έναν και με τον άλλον κτλ. Η πιθανότητα να σταθείτε σε μία γνωριμία δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Αν γίνει, θα πρέπει να έχετε αποφασίσει, πως μπορεί τελικά να μπείτε σε σχέση με άτομο που δεν είναι ο-η τέλειος-α για εσάς. Αν όμως σας αρέσουν οι προκλήσεις, τούτο ενδέχεται να έχει την… πλάκα του. Δηλαδή οι διαφορές σας! Γιατί όχι!

Όσοι εργάζεστε καλό θα είναι να συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας και να μην ασχολείστε με άλλες παραμέτρους, εκτός κι αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν σας ευνοεί ιδιαίτερα να εμπλέκεστε σε καταστάσεις που δεν είναι άμεσα συνδεδεμένες με το έργο σας. Μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις, έως και εχθρότητες. Η εργασίας σας, κατά τ’ άλλα, θα πάει καλά και θα λαμβάνετε τακτικά τις αμοιβές σας. Προβλέπεται παράλληλα βελτίωση των οικονομικών σας, ίσως κι από πηγή εκτός της εργασίας σας.

Αν έχετε μείνει χωρίς εργασία κι αναζητάτε μία, μην  προβληματίζεστε πολύ. Κάντε μία γρήγορη επιλογή σε κάτι που σας αρέσει και σας εξασφαλίζει τις αμοιβές σας. Με λίγα λόγια ο μήνας αυτός δεν είναι για πολλά-πολλά. Εδώ και τώρα συμβαίνει το καλύτερο και το καλύτερο είναι εκείνο που έρχεται να σας βρει και σας ταιριάζει. Αν αναλύσετε πολύ τα πράγματα, ή εάν ψάχνετε για κάτι εξεζητημένο, είναι πιθανόν να περάσει αυτός ο μήνας χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Παρακάτω ίσως η τύχη σας να είναι καλύτερη. Αν είστε μπλοκαρισμένοι στο τώρα σας, ακούστε προσεκτικά όχι τόσο την λογική σας, όσο την φωνή της διόρασης σας. Εναλλακτικά, συμβουλευτείτε έναν φίλο ή έναν σύμβουλο που εμπιστεύεστε. Κινηθείτε, ωστόσο, με γοργούς ρυθμούς.

                                      Προσωπικός αριθμός ΕΞΙ [ 6 ]

Μπαίνετε σε έναν μήνα, στον οποίο ίσως θα πρέπει να αποφασίσετε ποιους θα αποφύγετε. Οι αλλαγές στην ζωή σας θα στηριχθούν περισσότερο στις επαφές σας. Οι άνθρωποι που θα μείνουν κοντά σας, θα καθορίσουν την πορεία σας στο μέλλον. Ενώ εκείνοι που θα απομακρυνθούν, ενδεχομένως να είναι συνδεδεμένοι με ένα κεφάλαιο ζωής, μικρό ή μεγάλο, που πάλιωσε και ήρθε η ώρα του να κλείσει.

Αν είστε παντρεμένος-η ή δεσμευμένος-η κάπως έχετε κουραστεί μέσα στον γάμο ή στον δεσμό σας. Πιθανόν εκείνο που σας έχει κουράσει περισσότερο να είναι η ασυνεννοησία. Η-ο σύζυγος ή σύντροφό σας μάλλον αρνείται να σας ακούσει-προσέξει και τραβάει έναν μοναχικό δρόμο. Ενδεχομένως να νομίζει πως θέλετε να την-τον καταπιέσετε. Καλό θα είναι αρχικά να διερευνήσετε, εάν είναι έτσι ο χαρακτήρας της-του, ή αν η συμπεριφορά αυτή απευθύνετε μόνο σε εσάς, από λόγους προκατάληψης προς το πρόσωπό σας. Εάν είναι θέμα χαρακτήρα, προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση, κάνοντας ταυτόχρονα ότι καλύτερο μπορείτε, προκειμένου να φτιάξει η επικοινωνία σας. Αν είναι θέμα… άμυνας απέναντί σας, κάντε αρχικά την αυτοκριτική σας, για να βεβαιωθείτε εάν οφείλετε σε εσάς, ή εάν τελικά είναι μία άδικη στάση της-του άλλης-ου προς το άτομό σας. Στην τελευταία τούτη περίπτωση, ίσως να χρειαστεί να τραβήξετε παράλληλους δρόμους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνετε μία προσπάθεια να το ανατρέψετε.

Εάν έχετε χωρίσει και σας μπαίνει συνέχεια στο μυαλό η ιδέα της επανασύνδεσης, αρχικά να πούμε ότι ίσως να μην είναι η καλύτερη ιδέα! Βασικά εκείνο που σας ευνοεί περισσότερο είναι μία νέα γνωριμία, στο τώρα ή στο μέλλον σας. Η επανασύνδεση ως συγκυρία δεν είναι δύσκολο να επέλθει, ακόμη κι αν προς το παρόν πιστεύετε το αντίθετο. Παρόλα αυτά η συνεννόηση και η ηρεμία στην σχέση σας δεν είναι δεδομένα. Ακόμη κι αν εσείς κάνετε φιλότιμη προσπάθεια, θα πρέπει να την κάνει κι ο-η άλλος-η. Αν γίνει μονομερώς από την μεριά σας, δεν θα φέρει την πραγματική ανανέωση που χρειάζεται τούτη η σχέση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα τύχετε ευκαιριών γνωριμίας. Μην παρασύρεστε τόσο από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της-του άλλης-ου, αλλά από τα εσωτερικά. Η πιθανότητα να πάει καλά μία νέα γνωριμία σας, είναι να νιώθετε άνετα και οικεία με την-τον άλλη-ον, ακόμα κι αν η εμφάνισή της-του δεν είναι στα πρότυπα… μοντέλου! Εάν είναι να επιλέξετε ανάμεσα στην εμφάνιση και στον χαρακτήρα, προτιμείστε το δεύτερο. Τούτο ισχύει στην περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε κάτι σταθερό. Ενδεχομένως σε ορισμένους-ες να τύχουν και τα δύο μαζί, και παρουσιαστικό του τύπου σας και ταιριαστή προσωπικότητα με την δική σας.

Η εργασία σας, για όσους εργάζεστε, θα κινηθεί σε καλή συχνότητα. Η δουλειά θα είναι στα επάνω της. Πιθανά προηγούμενα προβλήματα με την πληρωμή σας, θα μπουν σε τάξη. Ίσως να δεχτείτε επιπλέον οικονομική ενίσχυση από την ίδια την εργασία σας, από κρατικό παράγοντα ή από οποιαδήποτε άλλη πηγή, ακόμη κι απρόβλεπτη. Σε γενικές γραμμές κρατήστε ένα προφίλ χαμηλών τόνων. Αποφύγετε να… καθοδηγείτε κάποιον ή κάποιους, κυρίως εάν αυτό δεν είναι καθόλου στην δικαιοδοσία σας. Είναι πιθανόν να σας αντιπαθήσουν, εάν επιμένετε σε κάτι τέτοιο.

Όσοι δεν εργάζεστε και ψάχνετε για νέα δουλειά, κινηθείτε καλύτερα στα λιτά και γνωστά σας μέρη. Αποφύγετε, εφόσον δεν είναι πρόδηλο, ένα μεγαλεπήβολο πόστο, που δεν σας φαίνεται οικείο. Ίσως πίσω από το φανταχτερό περιτύλιγμα, να κρύβεται μία αγχωτική  συνθήκη. Θα ήταν δυσάρεστο για εσάς να βρεθείτε σε έναν χώρο, στον οποίο δεν θα αισθάνεστε πως ανήκετε σ’ αυτόν. Ποντάρετε στην εσωτερική σας διόραση και επιλέξτε μια δουλειά που σας προκαλεί χαρά να την κάνετε. Όχι κάτι που δεν σας εκφράζει, αλλά θα σας δίνει τάχα το «μπράβο» από τους άλλους. Και τελικά, από οικονομικής  πλευράς, «κάλλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρι»!

                                       Προσωπικός αριθμός ΕΠΤΑ [ 7 ]

Ο μήνας αυτός θα έχει μικρά σκαμπανεβάσματα για εσάς, ίσα-ίσα για να βρείτε τις ισορροπίες σας. Ωστόσο, όταν τις βρείτε, οι μικρές «διορθώσεις» που θα γίνουν, μπορούν να φέρουν ένα θεαματικό αποτέλεσμα και απίστευτες αλλαγές στην ζωή σας, πάντα προς το καλύτερο στην παρούσα φάση!

Είστε δεσμευμένος ή παντρεμένος άντρας; Ίσως χωρίς να το έχετε καταλάβει να δημιουργείτε δυσκολίες στην σύντροφο ή στην σύζυγό σας. Αυτές μπορεί να αφορούν σε λεπτομέρειες της καθημερινότητας, ή σε πιο οριακά θέματα, όπως η πρωτοβουλία για έναν γάμο για τους δεσμευμένους κτλ. Φροντίστε να αποκωδικοποιήσετε σωστά την συμπεριφορά της, που ενδεχομένως έχει αλλάξει. Δηλαδή σκεφτείτε, μήπως κάποιες δικές σας συμπεριφορές προκαλούν την δική της σιωπηλή ή εύγλωττη αντίδραση. Εάν κάνετε την αυτοκριτική σας και βελτιώσετε ορισμένες λεπτομέρειες, που ωστόσο είναι σημαντικές, θα φέρετε ξανά την ισορροπία στον δεσμό ή στο γάμο σας. θα απελευθερωθεί η θετική ενέργεια του καθενός σας και θα περνάτε καλύτερα!

Είστε δεσμευμένη ή παντρεμένη γυναίκα; Συνεχίστε αυτό ακριβώς που κάνετε! Δηλαδή το να δίνετε την προσοχή σας και την κατανόησή σας στον σύντροφο ή στον σύζυγό σας. Μην αλλάζετε «προφίλ» χωρίς λόγο, το οποίο θα απογοητεύσει τον άνθρωπό σας. Η ηρεμία στον δεσμό ή στον γάμο σας, οφείλετε αρκετά στην δική σας καλή και έξυπνη στάση. Παρόλα αυτά, εάν νομίζετε πως ο καλός σας κάπου σας «αδικεί», επισημάνετέ του το, όσο πιο ειλικρινά γίνεται. Θα σας ακούσει και θα προσπαθήσει να διορθώσει αυτό που σας πειράζει. Μην ζητάτε πολλά μαζί ταυτόχρονα, και φροντίστε να είστε συγκεκριμένες και όχι γενικόλογες. Για παράδειγμα αντί να  λέτε : « Πότε θα έχεις χρόνο για την σχέση μας;», καλύτερα να  πείτε: «Πότε θα πάρεις ρεπό; Να κανονίσουμε να πάμε μία εκδρομή (ή σινεμά ή στην παραλία κτλ)».

Αν έχετε χωρίσει, ο χωρισμός σας μπορεί να είναι επώδυνος, επειδή είχατε φανταστεί το μέλλον σας με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και όλο αυτό το όνειρο γκρεμίστηκε σε μια στιγμή! Τίποτα, ωστόσο, δεν είναι μη αναστρέψιμο. Το σημείο που θα πρέπει να προσέξετε, αν ξανασμίξετε, είναι να έχετε την βεβαιότητα ότι το θέλετε και οι δύο και δεν πρόκειται για έναν ανεύθυνο πειραματισμό. Δυστυχώς η θλίψη θα είναι μεγαλύτερη, εφόσον αποτύχει μία δεύτερη, επιπόλαιη, προσπάθεια. Η ευκαιρία για μια επανασύνδεση θα έρθει, όμως πραγματική επιτυχία θα είναι η μετέπειτα σταθερότητα με το πρώην ταίρι σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα έχετε μία καλή ευκαιρία να γνωρίσετε ένα πολύ ταιριαστό με εσάς άτομο. Ωστόσο, μπορεί να διαπιστώσετε, πως παρά την καλή σας χημεία, θα προκύψουν προβλήματα του τύπου ποιος θα έχει το επάνω χέρι. Αν αυτό το δείτε ανάλαφρα και κινηθείτε διπλωματικά, θα το ξεπεράσετε χωρίς ένταση. Εάν κολλήσετε σε τέτοιες «κόντρες» και τις τραβήξετε σε μάκρος, πιθανόν να δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα, που δεν θα εγγυάται την καλή συνέχεια της γνωριμίας σας. Επομένως, αν θέλετε να υποστηρίξετε τούτη τη γνωριμία, διατηρείστε το χιούμορ σας και την καλή σας διάθεση. Εστιάστε περισσότερο στα θετικά σημεία.

Όσοι εργάζεστε, θα λάβετε υποστήριξη από τον εργασιακό σας χώρο, όπου σας εμπιστεύονται και σας  εκτιμούν. Τούτο θα σας εδραιώσει πολύ περισσότερο στην θέση που βρίσκεστε, ή θα σας προωθήσει για μία ανώτερη. Αν είστε υφιστάμενος-η, ίσως να νιώσετε ότι σας πιέζουν. Δείτε το ψύχραιμα, για να μην σας βάλουν στο… μάτι! Αν είστε προϊστάμενος-η, φροντίστε να διατηρήσετε ένα καλό κλίμα στον χώρο εργασίας. Μην κάνετε αψυχολόγητες κινήσεις που μπορούν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία των υφισταμένων σας. Τα οικονομικά σας γενικά θα είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.

Εάν δεν εργάζεστε και ψάχνετε για νέα δουλειά, θα σας δοθεί μία καλή ευκαιρία. Τούτη μάλλον θα  έχει να κάνει με τις έννοιες της σταθερότητας και των αξιοπρεπών αμοιβών. Όμως ο χώρος και το αντικείμενο ενδεχομένως να μην είναι επιλογή σας, αλλά να σας βρουν από την μοίρα σας. Παρόλα αυτά, από πίσω θα κρύβεται μία πρόκληση : να εδραιωθείτε σε κάτι που δεν επιλέξατε, αλλά σας επέλεξε εκείνο. Εφόσον το ακολουθήσετε, μπορεί και να εξασφαλίσετε το επαγγελματικό μέλλον σας. Στην πορεία θα έχετε να ανακαλύψετε ή να μάθετε πολλά πράγματα για την συγκεκριμένη δουλειά, αλλά και για τις δυνατότητες του εαυτού σας.

                                         Προσωπικός αριθμός ΟΚΤΩ [ 8 ]

Αυτόν το μήνα θα προχωρήσουν ή θα εξελιχθούν οι όποιες σχέσεις σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Εκείνο που θα καθορίσει αυτές τις εξελίξεις θα είναι τα οικονομικά δεδομένα που εμπλέκονται μεταξύ σας. Έτσι, μην σας φανεί παράξενο, εάν δείτε να «παζαρεύονται» πράγματα που μέχρι τώρα νομίζατε πως τα κινούν τα συναισθήματα.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας μπορεί να… πέσετε από τα σύννεφα διαπιστώνοντας πως το ταίρι σας ή ο ίδιος σας ο εαυτός, έχετε μετατρέψει την σχέση σας σε ένα χρηματικό αλισβερίσι. Οι συζητήσεις σας ίσως να περιστρέφονται γύρω από οικονομικές διαφωνίες, διαφορετικές απόψεις για την κοινή διαχείριση των οικονομικών σας, ή ψεύδη, προκειμένου να καλύψετε κάποια ανεξήγητα έξοδά σας. Αρχικά διερευνήστε, εάν αυτή η κατάσταση σας χαρακτηρίζει εδώ και καιρό, ή αν πρόκειται για κάποιο πρόσκαιρο φαινόμενο, που εμφανίστηκε ξαφνικά μεταξύ σας, ίσως εξαιτίας μίας οικονομικής ατυχίας που προηγήθηκε. Καλό θα ήταν, ωστόσο, να φροντίσετε να βρείτε κοινό παρονομαστή για τις οικονομικές σας απόψεις, διαφορετικά ενδέχεται να σας απομακρύνουν περισσότερο. Να είστε επίσης βέβαιοι-ες, ότι η στάση που κρατάτε, εσείς ή ο-η άλλος-η δεν έχει σχέση με ακραίες απόψεις περί χρημάτων, όπως απληστία, τσιγγουνιά κτλ.

Εάν έχετε χωρίσει, είναι πιθανόν να νιώθετε κάπως ανασφαλείς μέσα στην νέα τούτη κατάσταση. Ίσως να διαπιστώσετε, εσείς ή ο-η άλλος-η, ότι το ταίρι σας είχε τελικά δίκαιο σε κάποια πράγματα. Κυρίως σε θέματα που είχαν να κάνουν με την οικονομική σας ασφάλεια. Παρόλα αυτά, ίσως να μην είχε τον σωστό τρόπο να σας τα πει. Θα έχετε μία νέα ευκαιρία επανασύνδεσης. Εκείνο που θα χρειαστεί να βελτιωθεί στην σχέση σας, είναι η επικοινωνία σας. Επίσης, μέχρι ενός σημείου θα πρέπει ο-η ένας-μία κι η-ο άλλη-ος να δεχτείτε πως δεν μπορείτε να επιβάλετε πάντα την γνώμη σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία ταιριαστή γνωριμία τούτον το μήνα. Μαντέψτε σε ποιο σημείο θα ταιριάζετε πολύ. Στην διαχείριση των οικονομικών σας! Πέραν λοιπόν της καλής σας ερωτικής χημείας, το σημείο αυτό θα σας ενώσει παραπάνω. Ενδέχεται μάλιστα ο-η ένας-μία να μάθετε στην-στον άλλη-ον χρήσιμα πράγματα για την καλύτερη διαχείριση των χρημάτων της-του. Αυτό, αν και από μία πρώτη ματιά φαίνεται επουσιώδες, στην ουσία θα λειτουργήσει χαλαρωτικά και θα δώσει μία επιπλέον αίσθηση ασφάλειας μεταξύ σας. Φανταστείτε για παράδειγμα, εσείς να θέλατε να πηγαίνετε ου δύο σας σε ένα συνοικιακό ταβερνάκι για να κάνετε οικονομία, και ο-η άλλος-η σε ένα αριστοκρατικό εστιατόριο για να κάνει… φιγούρα κτλ.

Όσοι εργάζεστε, ίσως να δεχτείτε στην δουλειά σας την έλευση ενός νέου προσώπου σε θέση κλειδί. Είναι πολύ πιθανόν η παρουσία αυτή να σας ωφελήσει. Κάποιους, ένας ανώτερός σας ιεραρχικά, θα σας δει με καλό μάτι και ίσως να σας συμβουλεύετε σε θέματα που εσείς τα γνωρίζετε καλά! Γενικότερα στην εργασία σας προβλέπετε να τα πηγαίνετε πολύ καλά, να έχετε καλές αμοιβές, και ορισμένοι να είστε υποψήφιοι για την κατάκτηση μίας ανώτερης θέσης.

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν, όμως θέλετε να αποκαταστήσετε την απουσία δουλειάς, αρχικά θα δεχτείτε την καθοδήγηση κάποιου ατόμου. Μπορεί να ανήκει στο φιλικό, στο συγγενικό ή στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον που σας αφορά. Ουσιαστικά θα σας «σπρώξει» να ασχοληθείτε με κάτι, που εσείς μπορεί να μην το θεωρείτε δικό σας «χωράφι». Έτσι, μάλλον χρειάζεστε έναν αποφασιστικό άνθρωπο να σας ωθήσει προς τα εκεί, προκειμένου να βγείτε από την ανασφάλεια της ανεργίας. Εκείνος μπορεί να βλέπει κάτι που εσείς δεν το βλέπετε. Ασφαλώς την τελευταία κουβέντα θα την πείτε εσείς! Εάν κάνετε τούτο το βήμα, θα αλλάξει ευχάριστα η οικονομική σας κατάσταση και κατά συνέπεια η ζωή σας.

                                        Προσωπικός αριθμός ΕΝΝΙΑ [ 9 ]

Ο μήνας σας φέρνει σε μια σύγκρουση μεταξύ της πραγματικότητας και της φαντασίας. Πολλές φορές θέλετε να ταξιδέψετε με την φαντασία σας. Να δείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον σας, μέσα από μία διαδικασία οραματισμού. Κάποιος όμως έρχεται και σας προσγειώνει. Αυτός ή αυτοί που το κάνουν, χωρίς να το γνωρίζουν, ρισκάρουν να χάσουν την θέση τους στην ζωή σας. Ενδεχομένως να μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας γειώσει. Παρόλα αυτά σκεφτείτε το καλά, πριν πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε. Ή δοκιμάστε να μπείτε στην διαδικασία διαλόγου.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια, μάλλον το πρόβλημα έχει φτάσει στα άκρα. Κι ο-η ένας-μία και η-ο άλλη-ος, μιλάτε διαφορετικές γλώσσες. Αν και κατά βάθος εκτιμάτε τις απόψεις σας μεταξύ σας, δεν είστε διατεθειμένοι-ες να υποχωρήσετε. Το σχοινί είναι τεντωμένο. Σκεφτείτε προσεκτικά τι ακριβώς θέλετε. Θέλετε να ηρεμήσει η κατάσταση στον γάμο ή στον δεσμό σας; Ή προτιμάτε να έρθετε σε οριστική ρήξη, ώστε τελικά να χωρίσετε; Τούτο θα εξαρτηθεί περισσότερο από το χρονικό διάστημα που υπάρχει ο μεταξύ σας ανταγωνισμός. Αν κρατάει… χρόνια αυτή η κολόνια, τότε ίσως να μην γίνεται πλέον να συμφιλιωθείτε. Αν είναι κάτι που προέκυψε το τελευταίο χρονικό διάστημα, σίγουρα μπορείτε να το… συμμαζέψετε, προτού πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Σε κάθε περίπτωση δείτε μέσα σας τι πραγματικά θέλετε.

Αν έχετε χωρίσει και σας βγαίνει μία νοσταλγία για τον ή την πρώην σας, ίσως θα πρέπει να αναρωτηθείτε, εάν τούτο συμβαίνει από συνήθεια, ή από οποιονδήποτε άλλον λόγο εκτός του συναισθηματικού. Η σχέση ενδέχεται να είχε έντονα ανταγωνιστικά στοιχεία, με αποτέλεσμα ο-η ένας-μία να πλήγωνε συχνά την-τον άλλη-ον. Σε κάποια θέματα ίσως να είχατε καλή συνοχή, για παράδειγμα στην ερωτική σας χημεία. Παρόλα αυτά, τούτο περιορίζονταν σε κάποιες καλές στιγμές. Ασφαλώς δεν θα μπορούσε να χτιστεί η ευτυχία σας σε αυτές τις λίγες στιγμές. Επομένως σκεφτείτε πολύ υπεύθυνα, αν θα επιστρέψετε σε μία δύσκολη σχέση, ή αν θα αφήσετε τον εαυτό σας να βρει την ευτυχία δίπλα σε ένα πιο συμβατό άτομο, που λίγο παρακάτω θα έρθει στην ζωή σας. Ευκαιρίες για επανασύνδεση πρόκειται να προκύψουν.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες αξίζει να παραμείνετε έτσι, ακόμα και μέσα σε μία καινούρια γνωριμία. Αποφύγετε να εμπλακείτε με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα σας δώσει από την αρχή την εντύπωση ότι τα ξέρει όλα! Ή ακόμη που θα σας τα δίνει όλα, όμως κάτι μέσα σας δεν θα σας «κάθεται» καλά. Προχωρήστε σε νέα γνωριμία με άτομο, το οποίο σας κάνει να νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας, χωρίς την υποψία ότι σας κολακεύει. Η σωστή ή η λάθος επιλογή προσώπου, θα καθορίσει αντίστοιχα την ηρεμία ή τις ταραχές που θα σας βρουν παρακάτω.

Όσοι εργάζεστε, θα νιώσετε ωσάν να κάνετε ένα έργο, που περισσότερο ωφελεί τους άλλους και λιγότερο εσάς τους ίδιους. Σ’ αυτήν την αίσθηση μπορεί να συμμετέχει το γενικότερο κλίμα του χώρου εργασίας σας, ή κάποιος ανώτερός σας. Επειδή, ωστόσο, το… εγωκεντρικό σας κομμάτι, μπορεί να μένει ανικανοποίητο, βρείτε τον τρόπο να το τονώσετε. Διαφορετικά είναι πιθανόν να τα… παρατήσετε. Τούτο είναι ανθρώπινο. Σε κάθε περίπτωση διεκδικείστε. Θα λάβετε εκείνο που δικαιούστε. Αν όχι, καλύτερα να κάνετε λίγη υπομονή, ψάχνοντας ταυτόχρονα για κάτι που θα σας ανταμείψει ηθικά και οικονομικά, όπως σας αρμόζει. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Όσοι ψάχνετε για εργασία και δεν βρίσκεστε τώρα σε κάποια δουλειά, θα έχετε την ευκαιρία σας να κατακτήσετε μία. Ίσως επειδή αυτό θα γίνει με κάποιον κόπο ή κάποια προσπάθεια πχ. εξετάσεις, συνέντευξη, διαγωνισμό κτλ. , θα το πάρετε αρκετά στα σοβαρά και θα το υποστηρίξετε. Προσέξτε ιδιαιτέρως την συμπεριφορά σας, αλλά και τις αντιδράσεις σας στην συμπεριφορά των άλλων. Να είστε, όσο γίνεται, ταπεινοί, αλλά όχι κόλακες. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αισθητά.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προτάσεις με τις κάρτες Αγγέλων Δεκέμβριος 2020

In category Ταρώ

Το 2020 σε τελική ευθεία … επιτέλους! Όλα είναι σε φάση ανασυγκρότησης και επανεκκίν ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Δεκέμβριος 2020

In category Ταρώ

                             Προσωπικός αριθμός & ο μήνας επτά ( 7 ). Πριν πούμε τις αναλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Δεκέμβριος 2020

In category Ταρώ

                      Δεκέμβριος 2020  :  Μήνας Απελευθέρωσης. Ο Δεκέμβριος του 2020 έχει τ ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Νοέμβριος 2020

In category Ταρώ

Ένας μήνας, γεμάτος ανατροπές και σε όλα τα πεδία της καθημερινότητας. Οι ανάδρομε ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Νοέμβριος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας έξι (6). Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Οκτώβριος 2020

In category Ταρώ

Ο καινούργιος μήνας, θα στρώσει το κόκκινο χαλί της αγάπης, στην πλειοψηφία των ζωδ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u