Δεύτερο γάμο; “Θα έπρεπε να παντρευτώ ξανά;”


Έχετε διαζύγιο και σκέφτεστε να παντρευτείτε ξανά;
Πρόσεχε. Το να ξαναπαντρευτεί μπορεί να έχει πολύ νόημα ή μπορεί να είναι μια καταστροφή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τα κοινά λάθη που κάνουν οι άνθρωποι να πηγαίνουν σε μια άλλη μακροπρόθεσμη σχέση. Αν σκέφτεστε να ξαναπαντρευτείτε, ελέγξτε τα παρακάτω στοιχεία που ισχύουν για εσάς.
1. Ακόμα κατηγορείτε τον πρώην συνεργάτη σας για την αποτυχία του γάμου σας;
Μπορεί να έχετε κάθε δικαίωμα να είστε θυμωμένοι για την αποτυχία του γάμου σας. Και είναι ένας φυσικός αμυντικός μηχανισμός για να πει κανείς, “Είναι όλο σου το λάθος.” Αλλά ακόμα κι αν αυτό ήταν αλήθεια, ο θυμός σου θα επηρεάσει την ικανότητά σου να ασχοληθείς πλήρως με το νέο σου σύντροφο. Έτσι, αντί να κατηγορούμε τον πρώην συνεργάτη σας, είναι καλύτερο να μάθουμε πώς να τον αφήσουμε να φύγει.
2. Πιστεύετε ότι αν οι δύο άνθρωποι πάσχουν από το πάθος τους, πρέπει πραγματικά να παντρευτούν;
Η αγάπη είναι ο παραδοσιακός τρόπος για να επιλέξετε έναν σύντροφο και ξεπλένει τη μνήμη της τελευταίας σας σχέσης. Αλλά μερικές φορές το ξέγνοιαστο συναίσθημα στην αρχή μιας σχέσης δεν συνδέει τους ανθρώπους μαζί πολύ καλά για το μακροπρόθεσμο. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί πρώτοι γάμοι καταλήγουν στο διαζύγιο.
Αυτό συμβαίνει γιατί όταν χτυπάτε από την αγάπη, δεν γνωρίζετε πολύ καλά τον νέο συνεργάτη σας πολύ καλά πριν βγείτε έξω για να παντρευτείτε. Τότε ξυπνάς μια μέρα σκέπτοντας ότι είσαι στο κρεβάτι με έναν ξένο. Κανένα από αυτά δεν είναι δικό σας λάθος, όμως, επειδή η κατάσταση της αγάπης αλλάζει φυσικά. Η αγάπη είτε ωριμάζει είτε πέφτει μακριά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι καλύτερο να περιμένετε να ξαναπαντρευτείτε μέχρι να γνωρίζετε τον σύντροφό σας αρκετά καλά για να αισθάνεστε ανταμειφθείτε μερικές φορές απλά για να είστε γύρω του. Εν τω μεταξύ, απολαύστε τη φλεγόμενη ζεστή σχέση σας, αλλά μην κάνετε μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις. Οχι ακόμα.
3. Είστε παντρεμένοι με το πρόσωπο με το οποίο είχατε μια υπόθεση;
Το πρόσωπο με το οποίο είχατε μια υπόθεση φαίνεται βέβαια ακαταμάχητο. Αυτός ή αυτή μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε νέοι και αναζωογονημένοι. Όμως, οι άνθρωποι που έχουν υποθέσεις συνήθως θα αποδειχθούν κακοί εταίροι γάμου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το 80% των σχετικών με την υπόθεση γάμων καταλήγει στο διαζύγιο. Έτσι, αν έχετε μια υπόθεση, επιβραδύνετε, πάρτε λίγο χώρο και σκεφτείτε τι κάνετε. Μπορεί να παντρευτείτε ένα άτομο που έχει αδυναμία να έχει υποθέσεις. Μπορεί να έχετε ακόμα την ίδια αδυναμία.
4. Ξαναπαντρεύστε επειδή έχετε βρει “το ένα;”
Είναι υπέροχο, στην πραγματικότητα, αν νομίζετε ότι έχετε βρει τον σύντροφο ψυχής σας. Και ίσως είσαι ψηλός σαν χαρταετός, χαρούμενος που το όνειρό σου έχει γίνει πραγματικότητα. Αλλά τόσοι πολλοί είπαν ότι είναι ο τελευταίος τους συνεργάτης. Τότε ο τέλειος νέος συνεργάτης θα αποδειχτεί ένας εφιάλτης. Όταν συμβεί αυτό, οι άνθρωποι βγαίνουν διαζευγμένοι και κατηγορούν ο ένας τον άλλον, λέγοντας ότι παντρεύτηκαν το λάθος άτομο. Αλλά είναι πιθανό να βρουν έναν άλλο «τέλειο συνεργάτη», λένε ότι είναι “ο ένας” και ο κύκλος της μη ικανοποιητικής σχέσης επαναλαμβάνεται ξανά.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

«Πάντα ήθελα καριέρα και τώρα που θέλω σχέση, δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. Τι να κάνω;»

In category Γυναίκα - Γάμος

Το πρόβλημα μου έχει να κάνει με τους ερωτικούς μου συντρόφους. Είναι 25 και ζω στο ε ...

Θέλει «ανοιχτή» σχέση; Μάθε τους κανόνες πριν τού απαντήσεις

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανοιχτή σχέση είναι ίσως παραπάνω δημοφιλής από ότι μπορεί να φαντάζεσαι και η σ ...

Η ακαταστασία του μου σπάει τα νεύρα! Πώς να τον πείσω να αλλάξει;

In category Γυναίκα - Γάμος

Μόλις μετακόμισες με το αγόρι σου και ανακάλυψες, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ...

Για πάντα μαζί! Για πάντα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Ένας νέος χρόνος ανοίγεται μπροστά μας. Μπορεί να έχει δυσκολίες, και πότε δεν ζήσα ...

Παράξενα ερωτικά έθιμα ανά τους αιώνες..

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει πολλές αλλαγές. Ο έρωτας πάντα συνδέθηκε με την ηθική ...

Η τέχνη του να τον αλλάξεις!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Αλλάζουν οι άνθρωποι; Σε γενικές γραμμές όχι πολύ. Και σίγουρα δεν αλλάζουν πριν με ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u