Είναι σε σένα;


Κριός

Κριός δεν είναι ακριβώς ένα ανεπαίσθητο σημάδι. Αν ο τύπος σας είναι Κριός , περιμένουμε τα πράγματα να ζεσταθούν γρήγορα. Αυτός απλά δεν ξέρουν πώς να το παίξει χαλαρός ή να πάνε τα πράγματα σιγά-σιγά.

Ταύρος

Ταύρος είναι μια απόλαυση να αναζητούν το σημάδι, καθώς επίσης και γενναιόδωρα ζώδια. Αν ο τύπος σας είναι Ταύρος , αυτός θα σας αφήσει να μάθετε ότι του αρέσετε μέσα από αυτό που σας δίνει.

Δίδυμοι

Όταν πρόκειται για την έλξη, μπορεί να είναι δύσκολο να διαβάσετε ένα Δίδυμο. Το σημάδι των διδύμων μπορεί να είναι αρκετά γοητευτικός και ερωτύλος, αλλά οι Δίδυμοι τείνουν να φλερτάρουν με τα μέρη των ανθρώπων, αντί να εστιάζουν την προσοχή τους σε ένα μόνο τυχερό παραλήπτη.

Καρκίνος

Στο Καρκίνο μπορεί να είναι δύσκολο να διαβάσετε τα πολλά επίπεδα τους, συμπεριλαμβανομένου ενός ρομαντικού.

Με αυτή τη βαθιά συναισθηματική πλευρά πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, πριν αυτός αφήσει την καρδιά του σε εκείνο που θαυμάζει.

Λέων

Όταν πρόκειται για Λέων συνήθως δεν είναι δύσκολο να γνωρίζουμε αν είναι σε σας. Αυτό είναι το σημάδι του Lion, – ο βασιλιάς της ζούγκλας, αυτό το πανέμορφο, παθιασμένος θηρίο με μια γενναία καρδιά που βρυχάται τα συναισθήματά του για όλους να ακούσουν.

Παρθένος

Αν αναρωτιέστε αν ένας Παρθένος άνδρας είναι σε σας, μην περιμένετε μεγάλες οθόνες ή εμπαθείς δηλώσεις της αγάπης – τουλάχιστον όχι στην αρχή.

Παρθένος είναι ένα δεσμευμένο σημάδι που κινείται προς τα εμπρός αργά και προσεκτικά στο παιχνίδι της αγάπης.

Ζυγός

Θέλετε να μάθετε αν ένας Ζυγός είναι σε σας; Είναι αρκετά απλό: Αν φαίνεται να ενδιαφέρετε, τότε πιθανότατα είναι αληθινά.

Δεδομένου ότι ο Ζυγός είναι το ζώδιο της συντροφικότητας και κυβερνάται από την Αφροδίτη , τον πλανήτη της αγάπης, αυτό είναι ένα εξαιρετικά ρομαντικό σημάδι.

Σκορπιός

Εάν ένας Σκορπιός είναι σε σας, περιμένετε παθιασμένη προσοχή. Αυτός είναι ο τύπος που πιάνει το βλέμμα σας σε μια κατάμεστη αίθουσα ή που έχει μάτια μόνο για σας.

Τοξότης

Αν αναρωτιέστε αν ένας Τοξότης είναι σε σας, δεν εξετάσουμε περαιτέρω από την λάμψη στα μάτια του και το χαμόγελο στα χείλη του. Ο Τοξότης λατρεύει συνάντησης νέων και συναρπαστικών ανθρώπων. Αν είναι σε σας, θα πάνε έξω από το δρόμο του για να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί σας.

Αιγόκερως

Πολυάσχολος Αιγόκερως δεν έχει το χρόνο ποτέ. Πλέον, Αιγόκεροι τείνουν να έχουν μια παραδοσιακή προσέγγιση για ρομαντισμό, οπότε αν αυτός είναι σε σας, αυτός θα σας κάνει να το γνωρίζεται.

Υδροχόος

Όταν πρόκειται για ρομαντισμό, μπορεί να είναι δύσκολο να διαβάσετε ένα Υδροχόο. Αυτό είναι ένα συναρπαστικό σημάδι που χορεύετε στο ρυθμό του Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να ξέρετε, οι Υδροχόοι ότι δεν είναι φυσικά επιπόλαιοι ή ερωτύλοι.

Ιχθύες

Αν ένας Ιχθύς είναι σε σας, αυτός θα δείξει το ενδιαφέρον του σε μια ποικιλία τρόπων. Είναι ένα βαθιά διαισθητικό και ρομαντικό ζώδιο, έτσι αναμένουμε μια συναισθηματική σύνδεση.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

«Πάντα ήθελα καριέρα και τώρα που θέλω σχέση, δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. Τι να κάνω;»

In category Γυναίκα - Γάμος

Το πρόβλημα μου έχει να κάνει με τους ερωτικούς μου συντρόφους. Είναι 25 και ζω στο ε ...

Θέλει «ανοιχτή» σχέση; Μάθε τους κανόνες πριν τού απαντήσεις

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανοιχτή σχέση είναι ίσως παραπάνω δημοφιλής από ότι μπορεί να φαντάζεσαι και η σ ...

Η ακαταστασία του μου σπάει τα νεύρα! Πώς να τον πείσω να αλλάξει;

In category Γυναίκα - Γάμος

Μόλις μετακόμισες με το αγόρι σου και ανακάλυψες, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ...

Για πάντα μαζί ! Για πάντα …

In category Γυναίκα - Γάμος

Ένας νέος χρόνος ανοίγεται μπροστά μας. Μπορεί να έχει δυσκολίες, και πότε δεν ζήσα ...

Παράξενα ερωτικά έθιμα ανά τους αιώνες …

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει πολλές αλλαγές. Ο έρωτας πάντα συνδέθηκε με την ηθική ...

Η τέχνη του να τον αλλάξεις !

In category Γυναίκα - Γάμος

Αλλάζουν οι άνθρωποι; Σε γενικές γραμμές όχι πολύ. Και σίγουρα δεν αλλάζουν πριν με ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u