Ποιος είναι, λοιπόν, ο ζωδιακός σου ωροσκόπος και πώς θα διαμορφωθεί ο χαρακτήρας σου στο μέλλον;


Ο ωροσκόπος αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι για την κατανόηση της προσωπικότητάς μας. Πρόκειται για ένα ζώδιο που προκύπτει μέσω υπολογισμών βασισμένων στην τοπική ώρα γέννησης και την γεωγραφική τοποθεσία. Επομένως, πολλοί άνθρωποι μπορεί να έχουν τον ίδιο ωροσκόπο, αλλά διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Οι μοίρες του ωροσκόπου αλλάζουν κάθε 4 λεπτά, κάτι που καθιστά σημαντικό τον προσδιορισμό της ακριβούς ώρας γέννησης πριν εξετάσουμε τον χάρτη μας.

Ο ωροσκόπος αποτυπώνει τον χαρακτήρα μας και τον τρόπο έκφρασής μας, αποτελώντας την πρώτη εντύπωση που αφήνουμε στους άλλους. Δείχνει τα ταλέντα και τις δυνατότητές μας. Αν το ζώδιο του ωροσκόπου μας δεν είναι συμβατό με τα άλλα στοιχεία του ωροσκοπίου, η πρώτη εντύπωση μας μπορεί να είναι εσφαλμένη.

Ο προοδευμένος ωροσκόπος μας δείχνει πώς θα εξελιχθούμε σε προχωρημένη ηλικία, λαμβάνοντας υπόψη επιρροές από τα επόμενα ζώδια που βρίσκονται στον ωροσκόπο μας. Για να το υπολογίσουμε σωστά, πρέπει να γνωρίζουμε τη μοίρα του ωροσκόπου μας και να μετράμε 30 μοίρες μπροστά.

Στο ποιο δεκαήμερο γεννηθήκαμε και στα χαρακτηριστικά μας σύμφωνα με το ζώδιό μας.

Ποιος είναι ο ζωδιακός σου ωροσκόπος και πώς θα διαμορφωθεί ο χαρακτήρας σου στο μέλλον;

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΡΙΟΣ
Εμφανίζεις δυναμισμό και δραστηριότητα. Διαθέτεις τόλμη και αποφασιστικότητα, θέτεις στόχους και τους πετυχαίνεις. Είσαι ηγέτης στην παρέα, αυθόρμητος και ενθουσιώδης. Ερωτεύεσαι παρορμητικά, αλλά χάνεις εύκολα το ενδιαφέρον. Θυμώνεις εύκολα, αλλά ξεχνάς γρήγορα. Λαμβάνεις γρήγορες αποφάσεις που μετανιώνεις εύκολα. Ξοδεύεις χρήματα για να απολαμβάνεις τη ζωή.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΑΥΡΟΣ
Εμφανίζεσαι ως ήρεμος και ευγενικός, δείχνεις δυσκολία στις αλλαγές και παραμένεις πιστός στις συνήθειες σου. Αγαπάς τις ανέσεις, την πολυτέλεια, το καλό φαγητό και την καλαισθησία. Θέτεις στόχους και τους πετυχαίνεις με υπομονή και επιμονή. Είσαι ρομαντικός και αισθησιακός, αλλά στον έρωτα γίνεσαι κτητικός και απαιτητικός. Διαθέτεις πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη και επικεντρώνεσαι στην ύλη.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΔΙΔΥΜΟΣ
Εκπέμπεις επικοινωνιακότητα, δραστηριότητα και εξωστρέφεια. Διαθέτεις ευχάριστη προσωπικότητα και αποτελείς την ψυχή της παρέας. Προσαρμόζεσαι εύκολα και αγαπάς τα ταξίδια. Οι κρούσεις μεταξύ λογικής και συναισθήματος οδηγούν σε κυκλοθυμίες και αστάθεια στις σχέσεις σου. Στον έρωτα, το μυαλό σου έχει προτεραιότητα. Αγαπάς την ελευθερία, είσαι έξυπνος αλλά νευρικός και σπαταλη. Δεν σταθεροποιείσαι εύκολα.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Παρουσιάζεσαι ευγενικός και υπερβολικά συναισθηματικός. Αναζητάς σταθερότητα και ασφάλεια, προσφέροντας στήριξη στους γύρω σου. Είσαι ευαίσθητος και προστατευτικός. Επιδιώκεις να νιώθεις αγαπημένος, αλλά μερικές φορές μπορείς να πνίξεις τους άλλους με την αφοσίωσή σου. Διαχειρίζεσαι προσεκτικά τα οικονομικά σου και δεν ξοδεύεις παρά μόνο για την ευχαρίστησή σου. Η αυτοπεποίθησή σου είναι περιορισμένη, ενώ το σπίτι και η οικογένεια αποτελούν τον ασφαλή καταφύγιό σου.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΛΕΩΝ
Εκπέμπεις δημιουργικότητα, ενθουσιασμό, μεγαλοψυχία και ανοικτόκαρδη διάθεση. Έχεις πολλές φιλοδοξίες και επιζητάς την επαίνεση. Θέλεις να θαυμάζονται τα επιτεύγματά σου. Ζεις με πάθος τον έρωτα και επιθυμείς να έχεις πάντα τον έλεγχο. Οικονομικά είσαι σπάταλος, επειδή αγαπάς να έχεις ό,τι σου αρέσει. Δεν αντέχεις την πίεση, είσαι αυτοκρατορικός και αντιδράς άμεσα. Η γενναιοδωρία σου μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές. Αφιερώνεσαι με πάθος σε ό,τι σε ενδιαφέρει.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρουσιάζεσαι ως σεμνός, ευγενικός, διακριτικός και πειθαρχημένος. Δίνεις έμφαση στη λεπτομέρεια, επιζητείς την τάξη και την τελειότητα. Είσαι εργατικός, εμπνέεις εμπιστοσύνη και αξιοπιστία στο περιβάλλον σου. Στις σχέσεις σου, είσαι συγκρατημένος, αναλύεις και σχολιάζεις τον σύντροφό σου. Οικονομικά είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και διατηρείς ισορροπία. Είσαι ανήσυχος και τίθεσαι περιοριστικά στον εαυτό σου.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΖΥΓΟΣ
Χαρακτηρίζεσαι από δικαιοσύνη, δημοκρατικό πνεύμα και αγάπη για την κοινωνία και τη συντροφικότητα. Στοχεύεις στη διατήρηση της ισορροπίας και της αρμονίας χωρίς να θέλεις να ενοχλήσεις τους άλλους. Προσαρμόζεσαι ανάλογα με τις συνθήκες, είτε εκφράζεσαι με δυναμισμό και αποφασιστικότητα είτε εμφανίζεσαι ανασφαλής, αναζητώντας υποστήριξη από αγαπημένα πρόσωπα. Τραβάς την προσοχή σου στην καλαισθησία, την ομορφιά και την επικοινωνία. Στις σχέσεις, μπορεί να αντιμετωπίζεις περιορισμούς από φόβο μην το μετανιώσεις αν αποφασίσεις να φύγεις. Οικονομικά, διατηρείς ισορροπία, δαπανώντας όταν είσαι άνετη.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σε χαρακτηρίζει η δυναμικότητα, η υπομονή και η έντονη συναισθηματικότητα. Έχεις εξαιρετική διαίσθηση, φαντασία και μαγνητισμό, ενώ διαθέτεις αντοχή, επιμονή και αποφασιστικότητα. Στις σχέσεις σου, δρας με πάθος και τα συναισθήματά σου είναι εντονα. Είσαι σεξουαλικά προκλητική, αλλά και καχύποπτη, εκδικητική αν πληγωθείς. Οικονομικά, διαχειρίζεσαι σωστά και πολλές φορές προσφέρεις χρήματα σε φιλανθρωπίες.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι αισιόδοξη, χαρούμενη και κοινωνική, ξεπερνάς τις δυσκολίες με τη θετική σου διάθεση και το χαμόγελο. Λατρεύεις τα ταξίδια, τη φύση και τον αθλητισμό, ενώ θέλεις να γνωρίζεις νέους ανθρώπους και πολιτισμούς. Στις σχέσεις, επιθυμείς ελευθερία και ανεξαρτησία. Μερικές φορές είσαι επιπόλαιη και βαριέσαι εύκολα, ενώ δεν προσπαθείς πολύ για τους στόχους σου. Οικονομικά, είσαι σπάταλη, αλλά γνωρίζεις να ζεις και με τα λίγα. Έχεις έξυπνο βλέμμα και βλέπεις πέρα από την επιφάνεια των πραγμάτων.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Διακρίνεσαι για τη συνέπεια, την υπευθυνότητα, τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία. Είσαι φιλόδοξη, αναζητώντας την επαγγελματική και οικονομική επιτυχία. Δουλεύεις σκληρά, θέτεις στόχους και τους πετυχαίνεις με υπομονή και μέθοδο. Διατηρείς σταθερές απόψεις και εκφράζεις τα συναισθήματά σου όταν νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά. Αγαπάς την οικογένεια και γίνεσαι προστατευτική και τρυφερή. Περισσότερο από μια φορά, όμως, είσαι απαισιόδοξη και τσιγκούνα, αποταμιεύοντας χρήματα για να αποκτήσεις περιουσία.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Περιγράφεσαι ως συμπονετική, φιλάνθρωπη και ευαίσθητη, με κοινωνικές ευαισθησίες. Διακρίνεσαι για το έξυπνο και πρωτοποριακό πνεύμα σου, ενώ η εφευρετικότητά σου και η επιθυμία για μάθηση σε καθιστούν ενημερωμένο. Παρουσιάζεις τάσεις ανατροπής και αμφισβήτησης χωρίς σαφή αιτία, προσφέρεις βοήθεια σε όσους σε χρειάζονται και αγαπάς να μαθαίνεις νέα πράγματα. Ερωτικά, είσαι ελεύθερη και ανεξάρτητη, αλλά όταν αγαπάς αφοσιώνεσαι πλήρως. Κατά καιρούς, χαρακτηρίζεσαι από αδιακρισία, εκκεντρικότητα και αντιδραστικότητα. Οικονομικά, δεν δίνεις ιδιαίτερη βαρύτητα, επικεντρώνεσαι περισσότερο στη συναισθηματική ικανοποίηση.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΙΧΘΥΣ

Είσαι ευαίσθητη, συμπονετική και βοηθάς τους άλλους ακόμα και με καμία υποχώρηση στις προσωπικές σου επιθυμίες. Με τη φαντασία σου, πλάθεις έναν κόσμο μακριά από την πραγματικότητα. Στηρίζεις όσους σε περιτριγυρίζουν, αν και συχνά αντιμετωπίζεις δυσκολίες στο να παίρνεις αποφάσεις λόγω έλλειψης υπομονής. Ερωτικά, ενθουσιάζεσαι εύκολα και πληγώνεσαι εξίσου εύκολα. Δεν δίνεις ιδιαίτερη σημασία στα οικονομικά, αναζητώντας περισσότερο συναισθηματική ικανοποίηση.


Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!