Είναι το παιδί σας ψυχικό ;


Είναι κοινή πεποίθηση,

Ότι τα παιδιά είναι πιο ανοιχτά σε ψυχικές, ικανότητες από ό, τι πολλοί ενήλικες, καθώς δεν έχουν ακόμη το χρόνο να αναπτύξουν μια κοσμοθεωρία, ή βιώνουν πίεση από ομοτίμους για να καταγγείλουν τέτοια πράγματα όπως ανοησίες.

Εάν το παιδί σας αρχίζει να εμφανίζει ψυχική συμπεριφορά, όμως, μπορεί να είναι μια ανησυχητική περίοδος.

Τι πρέπει να κάνετε για το καλύτερο, και πώς μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί σας;

Η πιο κοινή γονική αντίδραση είναι ο φόβος ή άγχος, γιατί οι γονείς συνήθως φοβούνται για τα παιδιά τους, ανησυχούν για το πώς το παιδί θα το αντιμετωπίσει, ανησυχούν για τον εκφοβισμό και πρέπει να καθοδηγήσουν το μικρό τους με ασφάλεια.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη από ψυχικές ικανότητες, και πολλοί τρόποι με τους οποίους το παιδί σας μπορεί να ενημερωθεί για το ότι συμβαίνει. Κάθε οικογένεια θα χειριστεί το θέμα λίγο διαφορετικά, αλλά υπάρχουν δύο χρυσοί κανόνες: Μείνετε ήρεμοι

Πιστέψτε το παιδί σας

Εξασφάλιση είναι ζωτικής σημασίας

Είτε το παιδί σας είναι φοβισμένο από αυτό που έχει βιώσει, ή συγκινημένο, ή απλώς περίεργο, αυτό που ψάχνει από εσάς είναι η επιβεβαίωση.

Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας και τη δική σας πεποιθήσεις, ίσως να θέλετε να μιλήσετε για τον κόσμο των πνευμάτων και να εξηγήσετε ότι τίποτα στο πνεύμα δεν μπορεί να το βλάψει.

Διορθώσεις Βραχυπρόθεσμες

Ως βραχυπρόθεσμη πρακτική λύση, ειδικά εάν το παιδί σας βιώνει τα πράγματα το βράδυ, αφήνοντας ένα φως τη νύχτα σε βοηθά συχνά να μειώσει τη δραστηριότητα από πνεύματα. Καθοδηγούμενος διαλογισμός μπορεί επίσης να βοηθήσει ακόμη και το νεότερο από τα παιδιά, τα οποία μπορούν να διδαχθούν να περιβάλλουν τον εαυτό τους με ένα χρυσό φως προστασίας και ηρεμίας.

Αν το παιδί φοβάται την επαφή πνεύματος, εξηγεί ότι σε μια εποχή κατάλληλη μπορεί να ζητήσει από το πνεύμα να το αφήσει μόνο του, όπως ακριβώς θα μπορούσε να ζητήσει από ένα πρόσωπο που ζει για να μην το ενοχλεί.

Αναζητώντας Συμβουλές

Ενώ μπορείτε να προσαρμόσετε στις ειδήσεις, προσπαθήστε να είναι σαφές στο μυαλό σας ως προς το τι είδους λύση ψάχνετε. Θέλετε να βοηθήσετε το παιδί σας να αναπτύξει τις ικανότητές του, στο χρόνο;

Για πολλούς γονείς, η απάντηση σε αυτό θα είναι ναι, αλλά αν το παιδί σας είναι πολύ στενοχωρημένο από το όλο θέμα, μπορείτε να το κρίνετε καλύτερα να προσπαθήσει να περιορίσει τη δραστηριότητα πνεύμα ή να τα μειώσει όλα μαζί, τουλάχιστον έως ότου το παιδί είναι πολύ μεγαλύτερα.

Κρατήστε ένα ημερολόγιο για μια-δυο εβδομάδες και σημειώστε κάθε ψυχικό επεισόδιο που συμβαίνει.

Αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε το θέμα σε μια προοπτική και θα δώσει επίσης τη διορατικότητα για συμβουλές.

Πιθανώς το καλύτερο μέρος για να πάτε για συμβουλές είναι η τοπική εκκλησία,

Ο πνευματιστής σας, τα περισσότερα εκ των οποίων θα έχει τους ανθρώπους που έχουν συναντήσει αυτό πολλές φορές στο παρελθόν και θα είναι σε θέση να σας συμβουλεύσει, και μάλιστα να συνεργαστούν με το παιδί σας.

Προχωρώντας μπροστά

Αν το ψυχικό παιδί σας είναι έφηβος, που θα επωφεληθούν κατά πάσα πιθανότητα από την επίσκεψη σε μια εκκλησία πνευματιστής μαζί σας, διαβάζοντας βιβλία για το θέμα και την εύρεση ενός μέντορα (με τη βοήθεια και την επίβλεψή σας) – έναν έμπειρο μέσο ή ψυχικό που πέρασαν από αυτό τον εαυτό τους ως έφηβος .

Τα μικρότερα παιδιά θα αναπτύξουν τα δώρα τους με πιο αργό, αλλά φυσικό ρυθμό την προϋπόθεση ότι θα τους στηρίξουν με αγάπη και δεν τους αποθαρρύνουν ενεργά.

Εάν το παιδί σας θέλει ενεργά να εργαστεί για το δώρο του, και νομίζετε ότι είναι σκόπιμο, τα μικρά παιδιά να απολαύσουν τα ψυχικά παιχνίδια, όπως κάρτες Zener και την απομακρυσμένη προβολή, και απολαμβάνουν επίσης ήσυχο διαλογισμό.



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u