Ερωτοσκόπιο 20-6-2018

Ερωτοσκόπιο 20-6-2018


Η αλλαγή του ζωδίου τις επόμενες μέρες, θα φέρει και κάποια καλά καθώς αλήθειες και ευκαιρίες θα έρθουν στο αφρό. Εξελίξεις και λύσεις σε σχέσεις  και εργασία, θα δώσουν μια καλή ώθηση!

Η εποχή του συναισθηματικού Καρκίνου…θα φέρει και το τελευταίο  αντίο, που ολόψυχα θα πουν και οι εραστές, που από κοινού πια έχουν συμφωνήσει ότι ένας χωρισμός, θα λύτρωνε όλους!

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα δεχτούν ένα περίεργο μήνυμα – τηλεφώνημα από έναν πρώην τους. Οι Κριοί, έχουν κάποια ταξίδια στο εξωτερικό να κάνουν και κάπου εκεί θα βρεθούν, μπροστά σε έναν νέο έρωτα. Οι Ζυγοί, δεν ξέρουν αν πρέπει να δώσουν μια ακόμη ερωτική ευκαιρία, σε κάποιον πρώην σύντροφο τους. Οι Καρκίνοι θέλουν να ξεκαθαρίσουν με την οικογένεια τους, πολλά ζητήματα. Οι Αιγόκεροι, είναι μόνο απασχολημένοι με τα οικονομικά και τα εργασιακά τους.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς,  δεν έχουν κάποιον συγκεκριμένο λόγο που θέλουν να λήξουν αυτήν την ερωτική σχέση, μόνο την ανία πια. Οι Δίδυμοι ζουν έναν παραλογισμό μεταξύ οικογένειας και επαγγελματικών θεμάτων. Οι Τοξότες, αναμένουν πως και πως την περίοδο των διακοπών τους. Οι Παρθένοι κάνουν ήδη κάποια σχέδια για ταξίδια- επενδύσεις σε άλλα μονοπάτια. Οι Ιχθείς, έχουν πολλά ζητήματα, μάλλον από το παρελθόν που πρέπει να κλείσουν.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί έχουν υποψίες ότι κάποιος από τον χώρο των συνεργασιών τους, τους βλέπει και πιο ερωτικά. Οι Υδροχόοι, έχουν πολλά να κάνουν και ελάχιστο χρόνο για να βρουν τις λύσεις τους. Οι Λέοντες ξέρουν ότι μόνο μέσα από αλήθειες θα έρθει και πάλι η εμπιστοσύνη στην σχέση τους. Οι Ταύροι ανήκουν στους τυχερούς που πρέπει να βρουν τον σωστό τρόπο, μιας ερωτικής επανασύνδεσης. Οι Σκορπιοί δεν θα μιλήσουν ακόμη, για γάμους και σχετικές δεσμεύσεις.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//