Η πανίσχυρη κρυσταλλοθεραπεία !


Οι κρύσταλλοι είναι ένα μέγα μυστήριο.

Η μοριακή δομή τους, η εξωτερική τους ομορφιά, η διαφάνεια, τα χρώματα, η εκλεπτυσμένη τους αρμονία, τους έχουν φορτίσει μέσα στην ανθρώπινη ιστορία με πλήθος νοημάτων και ιδιοτήτων.

Είναι γνωστό ότι οι αρχαίοι ναοί ενσωμάτωναν στην δομή τους συγκεκριμένους κρυστάλλους, τους βαίτυλους, οι οποίοι υπόσχονταν στους μύστες μακροζωία και ίσως και αθανασία.

Το εκπληκτικό είναι πως η σύγχρονη επιστήμη επιβεβαιώνει την αρχαία γνώση και σοφία, παραδεχόμενη την εκπληκτική θεραπευτική αξία των κρυστάλλων.Οι λόγοι είναι πολλοί.

Πιεζοηλεκτρικά δυναμικά

Μέσα στους δεσμούς των κρυστάλλων, με την αρμονική πολυεδρική σχέση, εγκλωβίζονται τεράστια ποσά ηλεκτρισμού, τα λεγόμενα πιεζοηλεκτρικά δυναμικά.

Πρόκειται για τεράστιες δυνάμεις σε μορφή…χαπιού!

Κάθε δεσμός ενός κρυστάλλου για να υπάρξει, δεσμεύει τεράστια ηλεκτρική ενέργεια, αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που οι κρύσταλλοι θεωρούνται ιδανικοί για να χρησιμοποιηθούν, κάποια στιγμή που θα ξέρουμε πώς να εξελίξουμε την τεχνολογία τους, στην παραγωγή ενέργειας.

Αυτή η αποθήκη ενέργειας, όταν είναι κοντά μας, βγάζει στην ατμόσφαιρα, με πολύ αργούς αλλά σημαντικούς ρυθμούς, αυτήν την ενέργεια, φορτίζοντας τον χώρο μας και το σώμα μας.

Η κρυσταλλική δομή

Ο τρόπος που είναι τοποθετημένοι οι μοριακοί δεσμοί στους κρυστάλλους, είναι τόσο συμμετρικοί, απλοί και ταυτόχρονα πολύπλοκοι, που μαγεύουν τον νου.

Μέσα στα σημαντικά πολύεδρα που παράγει η κρυσταλλική δομή βρίσκονται μοτίβα ενέργειας και συμπαντικών δυνάμεων πέρα από κάθε φαντασία.

Ίσως να μην ξέρουμε γιατί δουλεύουν αυτές οι δομές, αλλά πολλά δεν ξέρουμε, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύουν, επειδή δεν τα γνωρίζουμε!

Μηνύματα από το σώμα στο σύμπαν και αντίστροφα

Ένα από α πιο προκλητικά αινίγματα, τα οποία μας βάζουν οι κρύσταλλοι είναι το γεγονός ότι με κάποιον αδιόρατο για εμάς τρόπο, απαντούν στις διαθέσεις μας!

Δεν είναι πολύ παράξενο, ένα από τα σημαντικότερα πεδία του εγκεφάλου μας, το οποίο ορίζει την νοητική και συναισθηματική μας συνέχεια αλλά και τις εμπνεύσεις, εξελίσσεται στην λεγόμενη γλοία, την γκρίζα ουσία.

Εκεί, πολύπλοκες χημικές διεργασίες δημιουργούν τα λεγόμενα αστροκύτταρα (!) – ενώσεις ασβεστίου που μοιάζουν πολύ με τους κρυστάλλους, ενώ οι ανώτερες πνευματικές λειτουργίες δημιουργούν κυριολεκτικά διαμάντια μέσα στο μυαλό μας, δεν μιλάμε μεταφορικά.

Μικρά διαμάντια δημιουργούνται σε καίριες σκέψεις μας.

Οι κρύσταλλοι που έχουμε γύρω μας μπορεί να αντιδρούν σε αυτήν την ομοιότητα που αναγνωρίζουν με τις εγκεφαλικές μας διαδικασίες.

Και εκεί είναι που μπορούμε να λάβουμε σήματα από τους κρυστάλλους, αλλά και να τους στείλουμε εμείς τις δικές μας επιθυμίες, για να λειτουργήσουν ως ενισχυτές των θελήσεών μας!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

4 τρόποι που επηρεάζει η Σελήνη το σώμα μας !

In category Υγεία

Είναι δεδομένο ότι η Σελήνη ορίζει πολύ τους βιορυθμούς μας, όχι απλά συμπληρωματι ...

Η εσωτερική ομορφιά !

In category Υγεία

Το σώμα μας και το πρόσωπό μας σίγουρα αντανακλούν την ψυχική μας κατάσταση. Η ψυχο ...

Ομορφιά: Μυστικά που δεν κοστίζουν !

In category Υγεία

Η γυναικεία ομορφιά έχει εξελιχθεί, Σε ολόκληρη επιστήμη και επιχείρηση, σίγουρα.Κ ...

5 τρόποι για να προστατεύσετε το δέρμα σας !

In category Υγεία

Ο Dennis Thompson Jr. MD, MPH, Είναι ο πλέον ειδικός γιατρός – ειδικευμένος στην δερματολογία ...

Ισορροπία και Ευτυχία !

In category Υγεία

Οι περισσότεροι άνθρωποι επιδιώκουν να περάσουν καλά και ήρεμα την ζωή τους, Όμως ...

Ανοιξιάτικη διατροφή !

In category Υγεία

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας γελαστός και χαριτωμένος, Με χρώματα και αρώματα μεθυσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u