Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Δεκέμβριος 2018


Η αλλαγή της εποχής φέρνει θετικές τροποποιήσεις στην ζωή και την καθημερινότητα όλων των ζωδίων, που ήδη μέσα τους έχουν μια κρυφή χαρά, για τα γνωστά φωτεινά γεγονότα … που χαρακτηρίζουν τον Δεκέμβριο.

Για όλους:

Κριός : Η ΔΥΝΑΜΗ

Είστε από τους πιο ευνοημένους του νέου μήνα, που πραγματικά μέσα από μια καλύτερη πια ψυχολογία και λιγότερα πρακτικά προβλήματα, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε στόχους πριν να έρθει το 2019. Στα αισθηματικά σας θα έχετε επίσης, μια σημαντική αλλαγή εσείς οι εν σχέση που ίσως και να μεταφράζεται σε νέοι απόγονο ή και πρόταση γάμου. Φυσικά και οι ελεύθεροι, θα βρουν νέο ταίρι, που θα δέσει την καρδιά τους!

Τυχερό διάστημα μήνα :  11 – 18/12

Ταύρος : Η ΦΙΛΙΑ

Μόνο επιτυχίες μπορούν να περιμένουν το ζώδιο σας, που έχει περάσει μέσα από μια δύσκολη εποχή και τώρα σαν νικητής μπορεί, να διεκδικήσει τα δώρα. Εσείς οι ελεύθεροι έχετε την ευλογία και την προστασία του σύμπαντος… για να βρείτε το καρμικό σας ταίρι και μαζί να προχωρήσετε σε μια ολοκληρωμένη και ευτυχισμένη σχέση. Σίγουρα όμως εν αρχή αφήστε το παρελθόν να κλείσει τον κύκλο του.

Τυχερό διάστημα μήνα : 10 – 17/12

Δίδυμοι :  Η ΣΤΕΓΑΣΗ

Οι δρόμοι που έχετε πάρει, μόνο στην ερωτική ευτυχία και την επαγγελματική επιτυχία θα σας οδηγήσουν, νωρίς μέσα στον νέο μήνα. Οι σχέσεις που πέρασαν από διάφορες στενωπούς, τώρα θα βρουν και πάλι την ισορροπία τους. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα δεχτούν να δώσουν μια ακόμη αλλά έσχατη ευκαιρία στον πρώην αγαπημένο τους. Σίγουρα και οι αγαπημένοι σύντροφοι, θα βάλουν προς για κάτι νέο στην καθημερινότητα τους, ίσως και ένα παιδί!

Τυχερό διάστημα μήνα : 02 – 14/12

Καρκίνος : Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Θα σας βοηθήσουν πολλοί άνθρωποι που είναι στους κύκλους, σας για να ξεπεράσετε κάποια θλίψη που έχει ριζώσει μέσα στην καρδιά σας. Το θετικό είναι ότι μέσα, από αυτήν την προσωρινή δοκιμασία, εσείς θα βγείτε πολύ πιο δυνατοί και αυτάρκεις. Μια νέα ζωή, θα ξεκινήσει και υπό νέα πια φιλοσοφία, που θα σας οδηγήσει μέσα στο 2019. Εκεί θα υπάρχει για εσάς, μια αγάπη όπως την έχετε ονειρευτεί.

Τυχερό διάστημα μήνα : 05 – 11/12

Λέων : ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Συνδέεστε με πολύ κόσμο, αλλά μόνο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχετε καταλάβει ότι κάποιοι – λίγοι από αυτούς, είναι πολύτιμοι με όλους τους τρόπους, για εσάς και την καθημερινότητα σας. Επίσης, μερικοί από εσάς, θα βρείτε και έναν νέο σύντροφο που θα μπορέσει να καλύψει την καρδιά σας. Στα καλά της εποχής, είναι πλέον και η υλική σας σταθεροποίηση.

Τυχερό διάστημα μήνα : 04 – 09/12

Παρθένος : Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Σας αναζητά το έτερον σας ήμισυ,  που ακόμη σας περιμένει να του δώσετε μια τελική απάντηση για αυτά που σας έχει ερωτήσει. Σίγουρα δηλώνετε και δεν το κρύβετε πια, ότι είστε άκρως μπερδεμένοι και θέλετε τον χρόνο σας. Αυτός όμως ο χρόνος που ζητάτε, θα λήξει μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Δεκεμβρίου. Ουδείς θα σας περιμένει για πάντα. Βρείτε τα με τον εαυτό σας, και δράστε για τα δικά σας συμφέροντα.

Τυχερό διάστημα μήνα : 03 – 12/12

Ζυγός : …ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ

Είστε επηρεασμένοι θετικά, από μια νέα φιλία – γνωριμία, που έχει προκύψει στην ζωή σας. Έχουν πραγματικά ανοίξει περισσότερο οι ορίζοντες σας, και σιγά – σιγά ξεχνάτε τις ασχήμιες του παρελθόντος. Αυτό πιθανόν και σε μερικούς από εσάς, να δημιουργήσει και έναν έρωτα. Όσοι έχουν ήδη βρει τον άνθρωπο της ζωής σας, να είστε έτοιμοι για πολλά αισθηματικά δώρα και εκπλήξεις από την μεριά του.

Τυχερό διάστημα μήνα : 10 – 17/12

Σκορπιός : Η ΑΡΜΟΝΙΑ

Είστε οι πιο τυχεροί, που θα δουν την ζωή τους σε κάθε επίπεδο να προχωράει σταθερά, προς την ολοκλήρωση των σκοπών σας. Τα εμπόδια πια έχουν καταπέσει, αλλά και εσείς έχετε κρατήσει κοντά σας, μόνο αυτούς που αγαπάτε και εμπιστεύεστε απόλυτα. Με αυτήν την νέα και υγιή βάση, θα μπορέσετε και την αισθηματική σας ζωή, να την βελτιώσετε και να είστε και πιο καλά πια με τον σύντροφο σας.

Τυχερό διάστημα μήνα : 15 – 19/12

Τοξότης : ΤΑ ΝΕΑ ΞΕΚΙΜΗΜΑΤΑ

Το σύμπαν σας έχει δώσει ότι έχετε ζητήσει… και ακόμη τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, θα λάβετε ακόμη περισσότερα. Με όλα αυτά θα πρέπει να είστε και πια προσεχτικοί! Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι εύθραυστες και ειδικά οι ερωτικές. Εσείς που τώρα έχετε μια καινούργια σχέση, να είστε πολύ εγκρατείς, καθώς είναι νωρίς για να τα πείτε όλα… ή και να εμπιστευτείτε! Σίγουρα και στον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρξουν οι επιτυχίες που θα σας φέρουν χρήμα και υλική ανεξαρτησία.

Τυχερό διάστημα μήνα : 06 – 19/12

Αιγόκερως : Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Δεν θα συνεχίσετε σε καμία των περιπτώσεων να υποστηρίζετε άτομα, καταστάσεις και ιστορίες, που δεν σας χαροποιούν ή έστω δεν σας προσφέρουν αυτά που σας αξίζουν. Τους τρόπους τους έχετε, άρα μην χάνετε άδικα τον χρόνο σας, μόνο μέσα από μια αίολη ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν… ούτε και εσείς. Βρείτε πιο συμβατά άτομα με την δική σας νοοτροπία.

Τυχερό διάστημα μήνα : 01 – 08/12

Υδροχόος :  Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Οι πόρτες του νέου μήνα, θα ανοίξουν διάπλατα για εσάς και θα σας φέρουν πιο κοντά σε στόχους αλλά και αγαπημένα άτομα. Τώρα που  και εσείς είστε πολύ πιο ώριμοι και κατασταλαγμένοι, θα εκμεταλλευτείτε καταστάσεις προς όφελος σας. Σίγουρα θα βρείτε και τους τρόπους, όπου και η προσωπική σας ζωή, θα ισορροπήσει. Εσείς, που ακόμη δεν έχετε βρει το άλλο σας μισό… να είστε σίγουροι, ότι πριν τις γιορτές, θα το έχετε  βρει!

Τυχερό διάστημα μήνα : 07 – 11/12

Ιχθύς : Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Επιτρέπεται, να χαμογελάτε… και χωρίς άλλο να φοβάστε. Περάσανε πια τα δύσκολα και τώρα η εποχή του Δεκεμβρίου, θα σας δώσει αγάπη και ανέσεις που μπορείτε να τις μεταφράσετε όπως θέλετε μέσα στην καθημερινότητα σας. Τώρα που είστε και πιο σοφοί, θα πρέπει και να απομακρυνθείτε από πρόσωπα και υποθέσεις που σας σταματούν, χωρίς εσείς να το θέλετε. Αυτό μπορεί και να σημαίνει και ένα διαζύγιο, που σε βάθος χρόνου θα είναι λυτρωτικό και για τις δύο πλευρές.

Τυχερό διάστημα μήνα : 08 – 19/12

Από την Χαρά ΙωάννουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη κενής πορείας Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Σελήνη κενής πορείας Μάιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός απ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2020

In category Ταρώ

Μάιος 2020. Μήνας Αναζήτησης. Ο Μάιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του εννιά (9). Α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας εννιά (9). Προτού μιλήσουμε διεξοδικά για τις προβλέψ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u