Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιανουάριος 2021


Το σύμπαν λοιπόν, σε μια καρμική αλλαγή που θα αφήσει το πρακτικό της στίγμα, για πολύ και σε όλα τα ζώδια. Παλιές αγάπες θα εμφανιστούν και όνειρα που έμεινα μισά θα ολοκληρωθούν. Οι γνώσεις πια και οι δυναμικές θα φέρουν την ισορροπία και την γαλήνη σε όλους!

Πιο αναλυτικά:

Κριός  Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Πολλά τα βήματα που πρέπει να κάνετε, για να μπορέσετε να πιάσετε τους προσωπικούς σας στόχους. Κυρίως στα εργασιακά σας, θα βρείτε βοήθειες που θα σας ανοίξουν τα πεδία για μια πιο ομαλή ζωή. Η αισθηματική σας καθημερινότητα θα φέρει αλλαγές που τις καρτερείτε!

Ταύρος Η ΑΡΜΟΝΙΑ

Πιο πολύ το νέο έτος, θα καταπιαστείτε με την δουλειά και τις σπουδές σας. Αυτό σίγουρα θα φέρει και απαντήσεις – λύσεις σε αισθηματικά και οικογενειακά θέματα. Πιο τυχεροί από όλους, οι ελεύθεροι που πια θα είναι άκρως προσεχτικοί στις όποιες επόμενες τους επιλογές.

Δίδυμοι Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Είναι μια σημαντική περίοδος  που θα δείτε ξεκάθαρα όλες τις επιλογές σας και στο τέλος θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας, και σε εργασιακά και σε προσωπική ζητήματα. Εσείς που ακόμη περιμένετε κάποιον, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να προχωρήσετε.

Καρκίνος Ο ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟΣ  

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, θα μπορέσετε να βρείτε τις διεξόδους που θα ισορροπήσουν πια έσοδα και έξοδα. Μερικοί θα βάλετε μπρος και μια δική σας επιχείρηση – επένδυση. Σχέσεις και γάμοι, που έχουν περάσει από δυσκολίες, θα βρουν την ηρεμία τους.

Λέων Η ΘΕΪΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ  

Υπάρχουν άπειρα θέματα που τα έχετε αφήσει, στην τύχη τους… και  που πρέπει να τα κοιτάξετε πιο υπεύθυνα. Οι σχέσεις που έχουν μπει σε ρουτίνα… σίγουρα θα ανανεωθούν μέσα από μια σειρά από πρωτοβουλίες που θα πάρουν συνάμα και οι δύο σύντροφοι.

Παρθένος Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Είστε αποφασισμένοι, να μην αφήσετε αυτόν τον χρόνο να περάσει χωρίς να πάτε την ζωή σας, πιο κάτω. Ελεύθεροι και χωρισμένοι, θα κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες τους με το παρελθόν, και θα ανοίξουν τις πόρτες σε νέες ποιοτικές καταστάσεις.

Ζυγός Η ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ

Είστε σε μια φάση, που μπορείτε πια να κάνετε τα πλάνα σας, για το πώς θέλετε να συνεχίσετε μέσα στο νέο έτος. Ειδικά εσείς οι δεσμευμένοι, θα σκεφτείτε αγορά ακινήτου, νέο απόγονο ακόμη και μετοίκηση, υπό όμως συγκεκριμένες συνθήκες!

Σκορπιός Η ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, που θα έχουν ευκαιρίες για να βελτιώσουν τα οικονομικά αλλά και την οικογενειακή τους καθημερινότητα. Κάποιοι που θα κάνουν μια τελευταία προσπάθεια, για να επανασυνδεθούν με κάποιον πρώην, θα το καταφέρουν.

Τοξότης Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Έτοιμοι αισθάνεστε σε κάθε επίπεδο, για να κάνετε νέα ανοίγματα στην εργασία και στα οικονομικά σας. Από το τέλος του Αιγόκερω και μετά, θα βρείτε και υποστηρικτικούς συνεργάτες. Τα ερωτικά σας έρχονται σε δεύτερη μοίρα, αλλά αυτό ακόμη δεν σας απασχολεί.

Αιγόκερως Η ΑΥΤΟΑΠΟΔΟΧΗ

Εσείς που έχετε αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή, θα πρέπει να κινηθείτε με προσοχή και εγκράτεια.  Δεν είστε πια για άλλα λάθη, αλλά και ούτε να πληγώσετε κάποιον τρίτον. Σε εργασία και σπουδές, δώστε χρόνο για να εξετάσετε όλες τις επιλογές σας.

Υδροχόος Η  ΜΟΥΣΙΚΗ  

Είστε οι τυχεροί του 2021. Αυτό θα το δείτε σχετικά άμεσα, και σε κάθε τομέα της ζωής σας. Οι ελεύθεροι, θα βρεθούν  μπροστά σε διλήμματα αλλά και καταστάσεις που θα τους οδηγήσουν σε ποιοτικές σχέσεις ακόμη και γάμο. Όλα τα παλιά, απλά διαγράψτε τα από το μυαλό σας.

Ιχθύς  Η ΜΕΛΕΤΗ   

Μπορείτε να ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς και να πετύχετε πολλά. Κυρίως σε υποθέσεις καριέρας, θα έχετε εκπλήξεις που θα δικαιώσουν τους πολυετής κόπους σας. Οικογένεια και σύντροφος, είναι στο πλευρό σας σε κάθε επόμενο βήμα σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Κριός  :  Η Βασίλισσα από τα Πεντάκτινα. Ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μία δυ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Οκτώβριος  2021.  Μήνας  Έξι  ( 6 ). Προτού περάσουμε στις προβλέψεις του Οκτωβρίου με ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Η νέα εποχή είναι εδώ, και προσφέρει τις καλύτερες και πιο γόνιμες συνθήκες για όλα ...

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Το Πέντε από τα Ραβδιά. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, έσ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογία ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

Σημαντικές αλλαγές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητας των ζωδίων, φέρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u