Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2019


Κριός : Ο Ακόλουθος από τα Ξίφη.

Εισέρχεστε στην καρδιά του καλοκαιριού με την ικανοποίηση ότι έχετε πετύχει αρκετούς στόχους σας. Ορισμένοι βάζετε τώρα νέους στόχους, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από μία πρωτοτυπία. Μία καινούρια ιδέα σας, αρκετά πρωτοποριακή, θα δείτε να υλοποιείται μέσα από την δική σας πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τους κατάλληλους ανθρώπους. Η επιμονή σ’ αυτό που πιστεύετε είναι το δυνατό σας σημείο.

Στον επαγγελματικό σας χώρο, θα κάνετε δυναμικές αλλαγές, κυρίως όσοι έχετε τον έλεγχο της εργασίας σας, όπως οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Όσοι εργάζεστε ως υπάλληλοι θα έχετε σταθερότητα, ενδέχεται ωστόσο να γίνουν αλλαγές στη δουλειά σας που θα την ανανεώσουν. Τα οικονομικά σας προβλέπονται σταθερά με ανοδική τάση.

Όσοι ψάχνετε για εργασία θα μπείτε σε έναν χώρο, όπου θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας ή την προϋπηρεσία σας. Ο χώρος αυτός εξίσου μπορεί να αφορά στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα.

Ο αισθηματικός σας τομέας έλκει μία γνωριμία με διαφορά ηλικίας! Όσοι κι όσες είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες θα γνωρίσετε αντιστοίχως μία γυναίκα ή έναν άντρα με την-τον οποία-ο είναι πιθανόν να έχετε ηλικιακή απόσταση έως και μία δεκαετία, με ίσες πιθανότητες προς το μικρότερο ή προς το μεγαλύτερο. Η γνωριμία αυτή μπορεί να γίνει σε κάποιον χώρο, στον οποίο θα βρεθείτε για ένα κοινό σκοπό, όπως μία ερασιτεχνική ομάδα, ένα  επαγγελματικό γκρουπ, μία εθελοντική ομάδα, αλλά και ένα πολυκατάστημα, μία λαϊκή αγορά κτλ. Η αντάμωσή σας ενδέχεται να ανοίξει ένα καινούριο αισθηματικό κεφάλαιο, για το οποίο θα δώσετε ταυτόχρονα την μάχη σας απέναντι σε στερεότυπες αντιλήψεις του περιβάλλοντός σας για τα  ζευγάρια με ηλικιακή απόσταση. Παρόλα αυτά προβλέπεται ο έρωτας να θριαμβεύει!

Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, αρχικά είναι πιθανόν να έχετε μία ευχάριστη είδηση σχετική με εγκυμοσύνη! Η σχέση σας περνάει μία καλή φάση. Παράλληλα θα γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα για πράγματα που εμποδίζουν την καλή επικοινωνία σας. Ο μήνας προβλέπεται να έχει αρκετές εξορμήσεις, αλλά και επαγγελματικά ταξίδια. Θα χρειαστεί να προσέξετε εξίσου οι άντρες και οι γυναίκες, ένα «επιθετικό» φλερτ, που θα δεχθείτε από νεαρότερη γυναίκα ή άντρα αντιστοίχως. Εάν ενδώσετε, αυτό το φλερτ θα έχει την δυναμική να εξελιχθεί σε δυνατό, παράλληλο δεσμό. Κάτι τέτοιο θα αλλάξει εντελώς το γαλήνιο τοπίο της οικογενειακής σας ζωής!

Ταύρος : Το Τρία από τα Κύπελλα.

Ένας ερωτικός Ιούλιος σας περιμένει, όπου θα δώσετε έμφαση στην προσωπική σας ζωή και στα συναισθήματά σας! Ακόμη κι αν ορισμένοι ασχοληθείτε περισσότερο με τη δουλειά σας, αυτό θα το κάνετε με ερωτική αφοσίωση προς το αντικείμενό σας! Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα βρεθείτε, το πιθανότερο, μπροστά στην ευχάριστη εξέλιξη μίας εγκυμοσύνης! Για τα ανύπαντρα ζευγάρια, τούτο μπορεί να δώσει ένα κίνητρο για πιο γρήγορη επισημοποίηση!

Αρκετοί παντρεμένοι και δεσμευμένοι θα έρθετε πολύ κοντά με τον ή την σύντροφό σας και θα «συνεργαστείτε» για την οργάνωση της σχέσης σας και του προγράμματός σας. Αυτό μπορεί να αφορά στα κοινά οικονομικά σας, στον σχεδιασμό των διακοπών σας, στην αγορά ενός νέου περιουσιακού στοιχείου, αλλά και στην απόκτηση ενός κατοικίδιου ζώου κτλ. Η συνεννόηση σας βρίσκεται σε αρμονία κι αυτό σας ηρεμεί από τα καθημερινά άγχη, δίνοντάς σας θετική ενέργεια. Θα είναι καλό ωστόσο μέσα από τον μικρό σας παράδεισο να μην ξεχνάτε τους κοντινούς σας ανθρώπους. Στην περίπτωση αυτή κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε ως εγωκεντρικοί! Η αρμονία στη σχέση σας θα μπορούσε να δώσει έμπνευση και σε άλλους ανθρώπους στο περιβάλλον σας!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία σημαντική γνωριμία με άτομο που θα έχει καλή κοινωνική θέση. Η γνωριμία αυτή αναλόγως θα είναι τύχη ή «ατυχία».  Τύχη θα είναι εφόσον αυτή η γυναίκα ή αυτός ο άντρας, πέραν της γοητευτικής της-του θέσης, θα σας αγγίξει και στην καρδιά σας. «Ατυχία» θα είναι, εάν ποντάρετε μόνο στο κοινωνικό γόητρο, χωρίς να υπάρχει και το αντίστοιχο χτυποκάρδι. Κάτι τέτοιο είναι πιθανόν να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μία ψυχοφθόρα σχέση. Προκειμένου να συμβεί αυτό, θα έχετε την επιλογή να προσπεράσετε αυτήν τη γνωριμία. Ίσως να περιπλανηθείτε στην περίπτωση αυτή σε εφήμερες γνωριμίες ως το τέλος του μήνα.

Στα επαγγελματικά σας προβλέπεται, για όσους εργάζεστε ή έχετε δική σας δουλειά, μία δυναμική εξέλιξη της εργασίας σας με αύξηση των εσόδων σας. Η δουλειά σας θα γίνει πηγή χαράς για εσάς, επειδή η άνοδός της θα σας γεμίσει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Σχεδόν όλοι, με όποιο αντικείμενο και να ασχολείστε, θα δείτε ότι θα το αγαπήσετε περισσότερο. Αυτό θα σας εξελίσσει ταυτόχρονα σε έναν καλό επαγγελματία. Αν ορισμένοι βρίσκεστε σε μία προσωρινή εργασία, θα υπάρξει η δυνατότητα να παραμείνετε σταθερά!

Όσοι ψάχνετε για δουλειά θα μπείτε σε έναν χώρο, στον οποίο ο σεβασμός και το ήθος θα είναι βασικές έννοιες. Αυτό θα σας κάνει να πιστέψετε σ’ αυτόν το χώρο και να εργαστείτε με μεράκι. Κάποιοι μπορεί να εξελίξετε ένα αγαπημένο χόμπι σας σε επάγγελμα, όπως την αγάπη σας για την μαγειρική να την μετουσιώσετε στο επάγγελμα του βοηθού σεφ κτλ.

  Δίδυμοι : Ο Αυτοκράτορας.

Μία θετική αντρική παρουσία θα επηρεάσει τη ζωή σας. Εάν αυτό που χρειάζεστε για την εξέλιξή σας είναι η αλλαγή, αυτός ο άντρας θα βοηθήσει να την πραγματοποιήσετε. Εάν πάλι αυτό που σας ωφελεί είναι η σταθερότητα, θα την διατηρήσετε με την χείρα βοηθείας αυτού του άντρα. Οι γυναίκες που στο κοντινό σας παρελθόν έχετε κάνει μία καινούρια γνωριμία, αλλά δεν έχετε ακόμη τη βεβαιότητα ότι αυτός που γνωρίσατε σας διεκδικεί ξεκάθαρα, θα δείτε τώρα αυτόν τον άντρα να παίρνει δυναμικές πρωτοβουλίες. Για να του αφήσετε χώρο να ολοκληρώσει το φλερτ του, μην προτρέξετε και μην πάρετε περισσότερες πρωτοβουλίες από αυτόν! Η υπομονή και η παρατηρητικότητά σας, θα φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα, ώστε αυτός ο άντρας να σας προτείνει σχέση!

Αν είστε τελείως ελεύθερη, θα πέσετε πάνω σε έναν επιτυχημένο άντρα. Ταυτόχρονα θα υπάρχει χημεία μεταξύ σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε μία ευοίωνη σχέση μαζί του. Αν παρατηρήσετε κάποια υπεροπτική συμπεριφορά από μεριάς του, μην προτρέξετε να του το πείτε ως παρατήρηση. Αφήστε το χρόνο να κυλίσει, μέχρι να καταλάβετε ποιός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να του επισημάνετε οτιδήποτε σας πειράζει.

Οι γυναίκες που βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα βρεθείτε μπροστά σε δύο προκλήσεις με τον σύντροφο ή τον σύζυγό σας : η πρώτη είναι να διαπιστώσετε μία αυταρχική στάση από την μεριά του προς εσάς. Η δεύτερη είναι να νιώσετε έναν υπερβάλλοντα θαυμασμό γι αυτόν, από κάτι που θα κάνει γενικότερα ή  συγκεκριμένα από μία επαγγελματική του επιτυχία. Και στην μία και στην άλλη περίπτωση φροντίστε να κρατήσετε τη θέση σας και να μην ισοπεδώσετε την δική σας προσωπικότητα. Αυτό θα το επιτύχετε διατηρώντας αφενός την ψυχραιμία σας και αφετέρου μιλώντας με υπευθυνότητα και ειλικρίνεια είτε γι αυτό που σας ενοχλεί, είτε γι αυτό που σας εντυπωσιάζει.

Οι άντρες του ζωδίου σας θα βρεθείτε στα πάνω σας τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα. Είτε βρίσκεστε σε δεσμό, είτε σε γάμο, είτε είστε ελεύθεροι, η γυναίκα που υπάρχει στη ζωή σας ή εκείνη που έρχεται, πρόκειται να σας δείξει αφοσίωση και να σας θαυμάσει γι αυτό που είστε. Έχοντας αυτήν τη συναισθηματική «εξουσία» θα χρειαστεί να δείξετε αυτοπεποίθηση αλλά όχι φιλαρέσκεια. Εάν πέσετε στην πλάνη της υπερεκτίμησης του εαυτού σας, αργά ή γρήγορα θα «εκθρονιστείτε» από τον «θρόνο» σας. Γι αυτό ανταποδώστε με αγάπη και τρυφερότητα την αφοσίωση της συντρόφου σας.

Για άντρες και γυναίκες τα επαγγελματικά σας θα βρεθούν σε πολύ καλή φάση. Ενώ ευνοείστε όσοι κι όσες θέλετε να κατακτήσετε θέσεις εξουσίας στον επαγγελματικό σας χώρο. Τα οικονομικά σας θα πάνε εξαιρετικά καλά. Ευνοϊκή θα είναι η υποστήριξη ενός άντρα με ισχυρή οικονομική ή επαγγελματική θέση.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας θα λάβετε βοήθεια από άντρα με δύναμη. Θα νιώσετε προστατευμένοι στον χώρο όπου θα βρεθείτε, γι αυτό φροντίστε να  ανταποδώστε με τον καλύτερό σας εαυτό. Οι προοπτικές σας στον χώρο αυτό θα είναι θαυμαστές! Όλα θα κερδηθούν μέσω του ήθους και της εργατικότητάς σας.

Καρκίνος : Ο Βασιλιάς από τα Πεντάκτινα.

Αυτόν το μήνα θα είστε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στον οικονομικό τομέα. Οι υποθέσεις και οι συναλλαγές σας θα έχουν εξαιρετική έκβαση! Η αυτοπεποίθηση και το αίσθημα της ασφάλειας θα γεμίσουν τον εσωτερικό σας κόσμο. Οι γυναίκες που είστε μόνες προβλέπεται να βαδίσετε στον εξής μονόδρομο : γνωριμία με έναν οικονομικά πετυχημένο άντρα! Ο άντρας αυτός θα σας εντυπωσιάσει εξίσου με την ισχύ του όσο και με τον ερωτισμό του! Είναι ένας δύσκολος άντρας, εννοώντας ότι δεν γοητεύεται εύκολα. Αυτό σημαίνει ότι είστε πραγματικά αυτό που θέλει. «Εκμεταλλευτείτε» αυτή σας την ευκαιρία με την καλή έννοια. Δηλαδή εντυπωσιάστε, πάντα με ειλικρίνεια, αυτόν τον άντρα, προβάλλοντας τα καλά στοιχεία της προσωπικότητάς σας. Η σχέση που θα προκύψει θα σας ταξιδέψει στα συναισθηματικά όνειρά σας, τα οποία θα δείτε να γίνονται πραγματικότητα.

Καλά είναι τα νέα και για όσους κι όσες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο. Κάποια οικονομική άνοδος θα προκύψει στο κοινό πορτοφόλι σας, και θα  μοιραστείτε μαζί αυτήν την χαρά. Από τη μία θα καταστρώσετε ένα  οικονομικό πλάνο για το μέλλον σας, κι από την άλλη θα επιτρέψετε στους εαυτού σας μικρές σπατάλες! Αρκετοί που είστε σε δεσμό θα ξεκινήσετε να οργανώνετε το γάμο σας. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι ευνοούνται τα συνοικέσια και οι γνωριμίες με άμεσο στόχο το γάμο! Στην καθομιλουμένη : τα προξενιά!

Επίσης για τους χωρισμένους, που η επανασύνδεση είναι κάτι το οποίο εύχεστε να συμβεί, είναι ευνοϊκότερο να πετύχετε ένα θετικό αποτέλεσμα μέσω ενός κοινού γνωστού ή φίλου, που θα μπορούσε να διαμεσολαβήσει!

Οι ελεύθεροι άντρες θα γοητεύσετε μία γυναίκα τόσο με την εξωτερική σας εμφάνιση, όσο και με την εξυπνάδα και την επαγγελματική ικανότητά σας. Δεν αποκλείεται μία νέα γνωριμία να γίνει γύρω-τριγύρω από τον  χώρο της εργασίας σας.

Τα επαγγελματικά, γενικότερα, για τους άντρες και τις γυναίκες του ζωδίου σας, θα είναι σε πολύ καλή απόδοση!  Ευνοούνται τα κέρδη μέσω της εργασία σας. Εξαιρετική επιτυχία θα έχετε όσοι ασχολείστε με επαγγέλματα όπου τα χρήματα έχουν ουσιαστικό ρόλο, όπως είναι το εμπόριο, οι επενδύσεις κτλ. Δεν αποκλείεται επίσης να δεχθείτε οικονομική ή επαγγελματική υποστήριξη από ισχυρό άντρα.

Όσοι ψάχνετε για δουλειά προβλέπεται να εργαστείτε σε χώρο με καλές αμοιβές. Όσοι θέλετε να τολμήσετε ένα ξεκίνημα ως ελεύθεροι επαγγελματίες, θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα. Καλό θα είναι ταυτόχρονα να σας ταιριάζει αυτό που θα κάνετε, για να το διατηρήσετε σε μάκρος χρόνου. Αξίζει να πούμε ότι η τύχη σας ευνοεί ιδιαίτερα, γι αυτό μπορείτε να της δώσετε μια ευκαιρία αγοράζοντας ένα τυχερό λαχείο!

  Λέων : Το Έξι από τα Ξίφη.

Ανανεώνεστε γενικότερα κι αφήνετε στην άκρη δυσάρεστα συναισθήματα, που σας κατέλαβαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Προχωράτε στο μέλλον σας με ανακαινισμένο τον εσωτερικό σας κόσμο, κάτι που εκπέμπει θετικότητα και στο περιβάλλον σας. Για κάποιους είναι σαν να γυρνάτε σελίδα.

Όσοι εργάζεστε σε σταθερή εργασία θα δεχθείτε στο χώρο σας ένα καινούριο άτομο, που θα έχει δύναμη και θα θελήσει να φέρει ορισμένες αλλαγές. Αυτό στην αρχή ενδέχεται να προκαλέσει την αντίδραση ή την ανασφάλειά σας, ωστόσο θα χρειαστεί να το δείτε θετικά για να μην αποσυντονιστείτε. Λίγο παρακάτω θα διαπιστώσετε ότι έχετε καταφέρει να προσαρμοστείτε, και αυτό θα σας κάνει να νιώθετε υπερήφανοι για τον επαγγελματισμό σας. Αξίζει να πούμε πως οποιαδήποτε αλλαγή στην εργασία σας θα είναι υπέρ των προσωπικών αμοιβών σας.

Όσοι ψάχνετε για δουλειά θα δεχθείτε μία πρόταση ή μία θετική απάντηση από κάποια εργασία. Ίσως αυτή η εργασία να μην εκπληρώνει το πραγματικό σας όνειρο, αλλά οπωσδήποτε θα είναι μία καλή ευκαιρία να βγάλετε χρήματα και κυρίως να μάθετε στον εαυτό σας να προσαρμόζεται και να επιβιώνει! Ένα στοιχείο που μπορεί να σας δημιουργήσει στην αρχή στρες, είναι ότι πιθανόν να χρειαστεί να αλλάξετε τόπο διαμονής προκειμένου να εργαστείτε ή τουλάχιστον η νέα σας εργασία να προϋποθέτει συχνές μετακινήσεις.

Σχετικά με την προσωπική σας ζωή, οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες αφήνετε σιγά-σιγά πίσω σας τις εντάσεις και προχωράτε στην οργάνωση της καθημερινής σας ζωής. Θα οργανώσετε εξορμήσεις στη φύση και προφανώς στις παραλίες, που θα σας γεμίσουν χαρά και θα ανεβάσουν την μεταξύ σας  λίμπιντο! Ενδέχεται να οργανώσετε εκδρομή με φιλικό ζευγάρι, και να περάσετε αξέχαστες στιγμές παρέας και ξεγνοιασιάς. Οι συζητήσεις και η ενέργεια των φίλων σας ή αλλιώς η κοινωνικότητά σας, θα ανανεώσουν και τη δική σας σχέση!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με μία γυναίκα ή έναν άντρα με γοητευτικά στοιχεία, αρκετά ώστε να σας σαγηνεύσουν! Μία εσωτερική πάλη ωστόσο θα σταθεί για ορισμένους εμπόδιο στην ομαλή εξέλιξη αυτής της γνωριμίας. Θα έχει να κάνει με έναν βαθύτερο διχασμό σας : να περιμένετε την επανασύνδεση με την ή τον πρώην σας ή να ανοιχτείτε στο νέο άτομο; Επειδή η πιθανότητα μιας επανασύνδεσης είναι μεγάλη όσο και η δυνατότητα για μία νέα σχέση, θα λέγαμε συμβουλευτικά να οραματιστείτε σε μία ήρεμη στιγμή σας, το μέλλον σας με τον ή την πρώην σας και το μέλλον σας με το καινούριο πρόσωπο. Αυτό που θα σας κάνει να νιώσετε ομορφότερα θα είναι και το σωστό! Παρόλα αυτά αν κάτι τέτοιο δεν «πιάσει», προτείνουμε, όσοι γνωρίζετε που έχετε τη σελήνη σας, να διαβάσετε στις εδώ προβλέψεις του Ιουλίου και το ζώδιο στο οποίο ανήκει η σελήνη σας.  Ίσως από εκεί να πάρετε ένα χρήσιμο μήνυμα για το επίμαχο δίλλημα σας.

Παρθένος : Η Δύναμη.

Αυτόν το μήνα πολλά πράγματα που δεν σας πήγαιναν καλά, παίρνουν το δρόμο προς τη βελτίωση τους. Επίσης ανεβαίνει η ψυχολογία σας και «ανεφοδιάζονται» τα ψυχικά σας αποθέματα! Στον ερωτικό τομέα, αρκετοί που διεκδικείτε ένα άτομο, το οποίο δεν ανταποκρίνεται μέχρι στιγμής, θα λάβετε τα πρώτα φανερά δείγματα του ενδιαφέροντος του. Χειριστείτε την εξέλιξη με αυτοπεποίθηση, αλλά και με αυτοέλεγχο, ώστε να οδηγηθείτε σε σχέση.

Όσοι κι όσες είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες θα κάνετε τώρα μία νέα γνωριμία, με γυναίκα ή άντρα που θα γοητεύσει το μυαλό σας! Ταυτόχρονα είστε έτοιμοι να ζήσετε μια παθιασμένη γνωριμία μαζί της ή μαζί του. Όλα θα πάνε καλά, αλλά θα χρειαστεί να δώσετε προσοχή στο ερωτικό πάθος σας. Αν παρασυρθείτε σε μία σεξουαλική απόλαυση, η οποία θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας, ενδέχεται να αποτύχετε στο χτίσιμο μίας ολοκληρωμένης σχέσης. Επίσης ελέγξτε τις απαιτήσεις σας προς τον άλλο, γιατί όσο ενθουσιασμός κι αν υπάρχει, η υπερβολή θα κουράσει.

Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα έρθετε πιο κοντά, ενώ θα ανέβει και η ζωντάνια της ερωτικής σας ζωής. Ασυνεννοησίες και μισαλλοδοξίες μένουν πίσω σιγά-σιγά και η δύναμη της αγάπης σας, φέρνει την χαρά και την θετική επικοινωνία. Μερικοί μπορεί να θελήσετε να μοιραστείτε τα αποθέματα της ζωτικότητάς σας και με τρίτο άτομο. Αν τελικά προκύψει αυτό, φροντίστε τουλάχιστον να είναι κάτι που προσθέτει στην προσωπική ευτυχία σας, κι όχι κάτι που θα σας φέρει δυστυχία. Αξιοποιήστε τη σοφία που διαθέτει το ζώδιό σας, για να κάνετε μία σοφή επιλογή!

Η αγάπη θα θριαμβέψει και για τα χωρισμένα ζευγάρια, που έχετε καταλάβει τί χρειάζεται για την «ανάρρωση» της σχέσης ή του γάμου σας. Θα σας  προκύψει επανασύνδεση. Προβληματιστείτε ωστόσο, αν για την σταθερότητα της επανασύνδεσης αυτής, αρκεί μόνο η αγάπη. Αναρωτηθείτε μήπως θα χρειαστείτε και κάποιες υγιείς δόσεις ταπεινότητας. Η υπεροψία και η ισχυρογνωμοσύνη δεν θα βοηθήσουν!

Ως προς τον επαγγελματικό σας τομέα, θα δείτε την εργασία σας να ανεβαίνει! Αρκετοί που δουλεύετε με σύμβαση, θα την ανανεώσετε ή θα μονιμοποιηθείτε! Όσοι εργάζεστε σε επαγγέλματα όπου η σωματική ή η ψυχική σας δύναμη έχουν καθοριστική σημασία, θα τα πάτε περίφημα. Αν είστε αθλητές, θα ξεχωρίσετε. Τα οικονομικά σας πρόκειται να πάνε πολύ καλά, ενώ θα έχουν θετική έκβαση οι οικονομικές σας υποθέσεις και εκκρεμότητες.

Εάν ψάχνετε για δουλειά, θα σας υποδεχτούν σε έναν υγιή και δυναμικό χώρο, όπου οι οικονομικές σας απολαβές θα είναι ζηλευτές. Όσοι ενδιαφέρεστε για συνεργασίες, θα πετύχετε μία πολύ καλή. Επίσης όσοι είστε επαγγελματίες σε επαγγέλματα που στέφονται γύρω από τον τομέα της υγείας, Θα βρείτε γρήγορα δουλειά επάνω στο αντικείμενό σας.

Ζυγός : Η Βασίλισσα από τα Ραβδιά.

Ξεκινώντας από τους άντρες του ζωδίου σας, θα πούμε, ότι ίσως, ηθελημένα ή αθέλητα, να προκαλέσετε ψυχικό πόνο σε μία γυναίκα, η οποία μπορεί να κλαίει εξαιτίας σας. Αυτό πιθανόν να οφείλετε στο ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, είχατε νιώσει μειονεκτικά σε σχέση με αυτήν τη γυναίκα, και τώρα θέλετε να πάρετε τη ρεβάνς , αφήνοντάς την μόνη της ή πηγαίνοντας κόντρα στις επιθυμίες της. Δεν αποκλείεται επίσης, η ηθελημένη ή αθέλητη ισχυρογνωμοσύνη αυτής της γυναίκας, να πυροδότησε την «άκαρδη» συμπεριφορά σας.

Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο ίσως είναι καλύτερα να μείνετε για λίγο καιρό σε απομάκρυνση. Μην προσπαθήσετε να διορθώσετε τώρα τον ανταγωνισμό που πάει να κυριαρχήσει ανάμεσά σας.  Δώστε χρόνο ο καθένας στον εαυτό του, ώστε να κατανοήσετε σε ποιά σημεία υπήρξατε αδιάλλακτοι. Προς το τέλος του μήνα είναι πολύ πιθανόν να δείτε με περισσότερη συμπάθεια ο ένας τις απόψεις του άλλου και να έρθετε πιο κοντά. Η βιασύνη να λύσετε το πρόβλημα εδώ και τώρα μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερο ανταγωνισμό μεταξύ σας και να  προξενήσει περισσότερα συναισθηματικά τραύματα. Μην φοβάστε τον χρόνο. Επίσης αποφύγετε τις απόλυτες εκφράσεις του τύπου : «πάντα έχω δίκιο» ή «κανείς δεν τα βγάζει πέρα μαζί σου» ή «εσύ δεν θα αλλάξεις ποτέ» κτλ.

Οι γυναίκες του ζωδίου σας είναι πιθανόν να νιώσετε αδικημένες από την στάση του συντρόφου ή του συζύγου σας . Η σχέση όμως παρακάτω θα φτιάξει και η συμπεριφορά του ανθρώπου σας θα αλλάξει. Ωστόσο η πικρή αλλά γυμνή αλήθεια είναι ότι γενικότερα μπορούμε να βοηθήσουμε τη σχέση μας, ξεκινώντας τις αλλαγές από τον εαυτό μας και όχι ζητώντας αλλαγές από τον άλλο. Αυτό είναι μονόδρομος για όλους και όλες που θέλουμε να ασχοληθούμε θετικά και «θεραπευτικά» με την σχέση που νοσεί!

Οι ελεύθεροι άντρες θα πέσετε «θύματα» της σαγήνης μίας απαιτητικής αλλά και ειλικρινούς γυναίκας. Ενώ οι ελεύθερες γυναίκες θα γοητευτείτε από έναν δυναμικό αλλά και πεισματάρη άντρα. Το καλό και στις δύο περιπτώσεις είναι ότι αυτοί οι «δύσκολοι» σύντροφοι θα σας ερωτευτούν. Το αρνητικό είναι ότι θα χρειαστεί να ανακαλύψετε τα «κουμπιά» τους για να περνάτε όμορφα μαζί τους. Κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητα κακό, αν λάβετε υπόψη σας πως σε αρκετούς και αρκετές αρέσουν τα δύσκολα στον έρωτα!

Η δουλειά σας θα κυλίσει απροβλημάτιστα και θα είστε ήρεμοι  ως προς αυτό το θέμα. Μία γυναίκα στον επαγγελματικό σας χώρο, είτε είστε άντρας, είτε είστε γυναίκα, θα χρειαστεί την συνεργασία σας για μία κοινή δραστηριότητα. Θα της την προσφέρετε με επιτυχή έκβαση, κάτι το οποίο θα μετρήσει θετικά στο επαγγελματικό προφίλ σας! Επίσης εξαιρετικά πρόκειται να εξελιχθούν τα οικονομικά σας, και οι οικονομικές σας εκκρεμότητες θα μπούνε σε τάξη. Θα έχετε την κατανόηση ανθρώπων που μπορεί να τους οφείλετε χρήματα.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, πρόκειται να βρείτε δουλειά σε έναν χώρο όπου θα σας υποδεχτούν με συμπάθεια. Αυτό εξίσου μπορεί να συμβεί στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα. Αξιοποιήστε την καλή ενέργεια που θα λάβετε και ανταποδώστε την με θετικότητα. Αποφύγετε μια «δήθεν» συμπεριφορά, γιατί κάτι τέτοιο θα προκαλέσει έναν αχρείαστο ανταγωνισμό, που μόνο ψυχοφθόρος θα μπορούσε να είναι για εσάς.

Σκορπιός : Το Εννιά από τα Πεντάκτινα.

Ένας αβυσσαλέος μήνας σας περιμένει, γύρω από υποθέσεις κέρδους και χρηματικών απολαβών. Στην δουλειά σας θα ανέβετε κλίμακα, αυτοί που το έχετε προσπαθήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλά και κάποιοι που θα σας έρθει μία ξαφνική προαγωγή! Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο ή την παροχή υπηρεσιών θα κάνετε χρυσές δουλειές. Τα χρήματα έρχονται επάνω σας ωσάν να τα μαγνητίζετε, αλλά στους περισσότερους κατόπιν δικής σας στρατηγικής κέρδους! Κάποιοι θα αξιοποιήσετε την ικανότητά σας να είστε πρακτικοί και αποτελεσματικοί και κάποιοι άλλοι το ταλέντο σας στην πρωτοτυπία των ιδεών. Η επαγγελματική σας τόλμη σε συνδυασμό με την ικανότητά σας να οργανώνεστε, θα φέρουν χρήματα στην τσέπη σας.

Εάν είστε στην φάση να βρείτε ή να πάτε σε νέα δουλειά, αυτό που διακρίνεται είναι ένας χώρος με καλές απολαβές, που πιθανόν να έχει κάποιους σκληρούς όρους της αγοράς ή του ανταγωνισμού. Αυτό ίσως να σας φανεί τρομακτικό στην αρχή, ιδίως εάν δεν έχετε παρόμοια επαγγελματική εμπειρία, αλλά παρακάτω μάλλον θα σας κάνει να ανακαλύψετε έναν επαγγελματία-τίγρη, που κρύβατε μέσα σας. Θα ήταν καλό ωστόσο να θυμάστε ότι μόνο στην επαγγελματική αρένα θα σας ωφελήσει αυτή η ιδιότητα, οπότε διατηρείστε την ευαισθησία σας στους υπόλοιπους ρόλους, που καλείστε να παίξετε στη ζωή.

Στην προσωπική σας ζωή, οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα ανταλλάξετε με το ταίρι σας δώρα, ίσως και ακριβά, συμπεριλαμβανομένου και ενός Σαββατοκύριακου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων! Καινούρια προϊόντα ομορφιάς, αρώματα, ή καινούρια θελκτικά ενδύματα, εξίσου για άντρες και γυναίκες, ενδέχεται να εξιτάρουν την μεταξύ σας ερωτική φαντασία. Παρότι θα έρθετε πολύ κοντά με το ταίρι σας, αυτό στην παρούσα φάση θα βασίζεται στην ύλη περισσότερο κι όχι στο ψυχικό σας κομμάτι. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι κακό. Ασφαλώς θα έρθουν αργότερα άλλες φάσεις πιο συναισθηματικές και βαθιές.

Στους χωρισμένους και στις χωρισμένες έρχεται μία προσέγγιση από την ή τον πρώην σας, η οποία θα ξεκινήσει με ένα δώρο ή ένα ακριβό κέρασμα. Εάν η διαίσθησή σας, την οποία έχετε αναπτυγμένη, σας λέει να προχωρήσετε, τότε αφήστε τα πράγματα να οδηγήσουν στην επανασύνδεση. Εάν κάτι μέσα σας αντιδρά αρνητικά, τότε διακριτικά και ευγενικά ζητήστε από τον ή την πρώην σας να μείνετε φίλοι ή να διατηρήσετε τουλάχιστον μία πολιτισμένη επικοινωνία. Σε κάθε περίπτωση, που επιθυμείτε να απομακρυνθείτε οριστικά, καλύτερα να το κάνετε με ευγένεια και σεβασμό στον ψυχικό πόνο του άλλου.

Οι ελεύθεροι άντρες θα γνωρίσετε μία έξυπνη γυναίκα, που θα την εντυπωσιάσει η επαγγελματική σας θέση ή αλλιώς οτιδήποτε μπορεί να έχετε, που σας κάνει έναν ξεχωριστό άντρα με προοπτικές. Οι ελεύθερες γυναίκες θα γνωρίσετε έναν άντρα με καλή επαγγελματική και οικονομική θέση, όπου θα τον εμπνεύσει η παρουσία σας και θα θελήσει να σας κατακτήσει. Για να οδηγηθείτε σε σχέση μαζί του θα χρειαστεί να μπείτε κάπως στη λογική του, αλλά και να του δείξετε ότι τον θεωρείτε σημαντικό.

Τοξότης : Ο Μάγος.

Φτάνει η ώρα όπου θα αποκαλύψετε τις κρυφές σκέψεις σας, αλλά και ορισμένα μυστικά σας, από εκείνα που λέγονται. Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα πείτε αλήθειες, που μπορούν να δώσουν χαρά όσο και λύπη, αναλόγως, στον ή στην σύντροφό σας. Πατάτε σταθερά πάνω σε μία αρετή των σχέσεων, την   ειλικρίνεια, κι αυτό σας δίνει την βεβαιότητα ότι πράττετε το σωστό, ακόμη κι αν αυτά που θα πείτε ενοχλήσουν, πόσο μάλλον αν προκαλέσουν την ευχαρίστηση του ανθρώπου σας.

Αρκετές ζυμώσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, τις οποίες θα έχετε προκαλέσει εσείς. Από αυτές θα βγει ένα συμπέρασμα, που θα οδηγήσει σε έναν επαναπροσδιορισμό της σχέσης σας. Θέματα επικοινωνίας, οικονομικής διαχείρισης, συναισθημάτων, ακόμη και σεξουαλικά, θα τεθούν επί τάπητος και θα υπάρξει ξεκαθάρισμα. Εφόσον το ταίρι σας δεν θα είναι έτοιμο να μπει σε μία τέτοια εκ βαθέων διερεύνηση της σχέσης σας, ενδέχεται να του δώσετε λίγο χρόνο ή να επιμείνετε. Συμβουλευτικά θα λέγαμε ότι είναι σωστές και οι δύο παραπάνω θέσεις. Ακόμη και να επιμείνετε δεν είναι κακό, γιατί κατ’ ουσία «γλυτώνετε» από περαιτέρω σύγχυση και ψεύδος. Το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε είναι εφικτός στόχος για εσάς στην παρούσα φάση.

Αν είστε χωρισμένοι και θέλετε να επαναφέρετε στη ζωή σας τον ή την πρώην σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κι εκείνος ή εκείνη θέλει το ίδιο με εσάς. Αρκεί να κάνετε μία αποφασιστική κίνηση και το θέμα θα αρχίσει να εξελίσσετε θετικά. Στην περίπτωση που δεν σας βγαίνει καθόλου να πάρετε πρώτοι την πρωτοβουλία, ως το τέλος του μήνα θα την πάρει ο άλλος. Τότε όμως οφείλετε να τον ή την ενθαρρύνετε και να κρατήσετε θετική και ανοιχτή στάση!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα τολμήσετε, ως επί το πλείστον, να ανταποκριθείτε σε ένα φλερτ, στο οποίο προηγουμένως κρατήσατε διστακτική στάση. Πιθανόν επειδή νιώθατε ανασφάλεια. Άλλοι, θα γίνετε πιο τολμηροί στην διεκδίκηση ενός ατόμου, που σας βγάζει κρυψίνοια και δεν εκδηλώνεται. Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις θα καταφέρετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα! Γιατί αυτόν το μήνα είστε ο γητευτής ή η γητεύτρα των «άλυτων» προβλημάτων!

Όσοι εργάζεστε, κι εκείνο που αξιοποιείτε στη δουλειά σας είναι το μυαλό σας, θα έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα. Η διπλωματία, με την καλή έννοια, οι πρωτοβουλίες, οι σωστές προβλέψεις για τη δουλειά σας, και άρα οι σωστοί ελιγμοί, θα σας χαρακτηρίσουν. Αυτά τα αβαντάζ σας θα εκτιμηθούν από τους εργοδότες ή από τους συνεργάτες σας. Οι αποδοχές σας θα ανέβουν κι αν υπάρχει η δυνατότητα θα πάρετε μπόνους. Οι άλλοι θα σας δουν σαν τον από μηχανής θεό, που μπορεί να λύσει το κάθε πρόβλημα που μοιάζει άλυτο. Βέβαια κι όσοι εργάζεστε σε επαγγέλματα που απαιτούν περισσότερο φυσικές και πρακτικές ικανότητες, επίσης θα δώσετε δυνατά δείγματα δημιουργικότητας και θέλησης.

Αν ψάχνετε για δουλειά, θα βρείτε μία ενδιαφέρουσα εργασία, πιθανόν μέσω ενός γνωστού σας άντρα. Στην δουλειά αυτή είτε πάτε ως ειδικευμένοι, είτε ως αρχάριοι, θα μάθετε πολλά πράγματα και θα αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία. Ταυτόχρονα θα μπορείτε, εφόσον το θέλετε, να παραμείνετε για πολύ καιρό, ώστε να μην σας απασχολήσει  πλέον η οποιαδήποτε  επαγγελματική αβεβαιότητα.

Αιγόκερως : Ο Ιππότης από τα Κύπελλα.

Αυτόν το μήνα η διαίσθησή σας θα είναι εξαιρετικά δυνατή. Θα γίνετε   ο μικρός γκουρού τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Αν ασχολείστε επαγγελματικά με τις μαντικές τέχνες ή με την αστρολογία, ο συνδυασμός γνώσεων και ενόρασης θα σας κάνει τρομακτικά ακριβείς στις προβλέψεις σας! Τι προβλέπετε λοιπόν για το μέλλον σας;

Όσοι βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο μεταμορφώνεστε σε έναν ή μία υπηρέτη ή υπηρέτρια της σχέσης ή του σπιτικού σας. Από καρδιάς σας βγαίνει να προσφέρετε τις «υπηρεσίες» σας για να στηρίξετε τον άνθρωπό σας ή ένα κοινό πρόβλημα. Ταυτόχρονα ωστόσο διατηρείτε την αισθητική σας. Όσοι κι όσες έχετε πρακτικές ή άλλες γνώσεις, όπως τεχνολογίας κτλ., θα δώσετε ένα χεράκι για να ελαφρύνετε τις δουλειές του αγαπημένου ή της αγαπημένης σας. Ενδέχεται παρόλα αυτά το ταίρι σας να είναι αρκετά βυθισμένο στα θέματα που πρέπει να διεκπεραιώσει, ώστε να μην σας δείξει την ευγνωμοσύνη του για την συμπαράστασή σας. Επειδή και η ανωτερότητα έχει και τα όριά της, λίγο αργότερα, που θα χαλαρώσει, ζητήστε του μία χάρη και μην φοβηθείτε να του υπενθυμίσετε με ευγένεια ότι αξίζετε να σας την κάνει!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία γνωριμία με μία γυναίκα ή έναν άντρα, όπου θα υπάρχει καλή επικοινωνία, και  πνευματική ταύτιση σε πολλές απόψεις. Δεν αποκλείεται να σας ενδιαφέρουν κοινά μεταφυσικά θέματα, όπως η ύπαρξη προηγούμενης ζωής. Άραγε να είχατε γνωριστεί σε κάποια προηγούμενη ενσάρκωσή σας;! Ίσως δεν θα είναι τυχαίο ότι αισθάνεστε π.χ. συμπάθεια και οι δύο για την ίδια ξένη χώρα ή για τον ίδιο αρχαίο πολιτισμό, ή θαυμάζετε τα ίδια ιστορικά πρόσωπα κτλ. Επίσης αξίζει να πούμε ότι ίσως να καταρρίψετε τον μύθο ότι όλες οι καρμικές σχέσεις είναι καταδικασμένες σε χωρισμό! Δημιουργώντας μία σταθερή και ζηλευτή σχέση!

Στα επαγγελματικά σας θα εμφανίσετε μία σχεδόν εθελοντική ανιδιοτέλεια, από αγάπη για τη δουλειά σας. Αυτό θα εκτιμηθεί από τους ανωτέρους σας, ή στην περίπτωση που είστε ελεύθερος επαγγελματίας από τους πελάτες σας. Όσοι  εργάζεστε ή έχετε κάποιο λειτούργημα σε πνευματικούς χώρους, όπως η θρησκεία, η παιδεία κτλ., θα δώσετε σπουδαία δείγματα ήθους και προόδου. Επίσης θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα όσοι θέλετε να πλουτίσετε τις όποιες γνώσεις σας με περαιτέρω επιμόρφωση ή επιστημονική έρευνα. Τα οικονομικά σας είναι σε ευνοϊκή μοίρα, χωρίς ωστόσο στην παρούσα φάση να τα βάζετε στους πρώτους στόχους σας.

Όσοι ψάχνετε για δουλειά θα  λάβετε βοήθεια από ένα άτομο με πνευματικό υπόβαθρο και επίπεδο. Η εργασία που θα βρείτε ενδέχεται να είναι επικοινωνιακή και να αφορά σε κόσμο. Δεν αποκλείετε να αξιοποιήσετε κάποιο πτυχίο σας. Ευνοούνται επαγγέλματα όπως δημοσιογράφος, ξεναγός, διαφημιστής-ρια, αθλητικογράφος, αλλά και ηθοποιός, τραγουδοποιός, τραγουδιστής-ρια, ψάλτης-ρια κτλ.

Υδροχόος : Το Δύο από τα Ραβδιά.

Αυτόν το μήνα η εργασία σας θα παίξει ίσως τον σημαντικότερο ρόλο στη ζωή σας. Θα δεχθείτε σχεδόν από το πουθενά μία ή και δύο νέες επαγγελματικές προτάσεις, που θα σας βάλουν σε συλλογισμό για το επόμενο επαγγελματικό σας βήμα. Ταυτόχρονα είναι πολύ πιθανόν να ανέβουν οι αποδοχές σας στην εργασία που ήδη βρίσκεστε. Ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο, οι οποίες θα σας ικανοποιήσουν. Σαφώς θα βρεθείτε μπροστά σε ένα βασανιστικό δίλλημα, εάν δηλαδή ήρθε η ώρα να αλλάξετε δουλειά ή εάν θα παραμείνετε σ’ αυτήν που είστε, αφήνοντας να προσπεράσουν προς το παρόν οι άλλες επαγγελματικές ευκαιρίες. Το σημαντικό σε όλα αυτά είναι ότι ρέει η ενέργεια για τα επαγγελματικά σας και βρίσκεστε στην πλεονεκτική θέση να έχετε επιλογές.

Συμβουλευτικά θα λέγαμε, επειδή ανήκετε σε ένα ανθρωποκεντρικό ζώδιο, να επιλέξετε βασικά με γνώμονα τους ανθρώπους που βρίσκονται στον εκάστοτε χώρο, κι όχι με οικονομικό ή άλλο κριτήριο. Αυτό θα είναι εγγύηση ότι θα μείνετε για πολύ καιρό στην δουλεία, στην οποία θα υπάρχει ταύτιση απόψεων με τους άλλους. Στην αντίθετη περίπτωση είναι πιθανόν να ξυπνήσει ο επαναστάτης που κοιμάται μέσα σας και να τα βροντήξετε χάμω.

Όσοι βρίσκεστε προς αναζήτηση εργασίας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σταθείτε μπροστά σε δύο επιλογές. Για τους παραπάνω λόγους, επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία σας κι όχι εκείνη με τα περισσότερα χρήματα. Ακριβώς γιατί στην δεύτερη περίπτωση μπορεί να αποχωρίσετε σύντομα, εφόσον δεν σας ταιριάξει το περιβάλλον ή οι άνθρωποι που θα συνεργαστείτε. Εάν επιλέξετε αυτό που σας πάει, θα παραμείνετε εκεί πολύ καιρό!

Ως προς τον αισθηματικό σας τομέα, όσοι κι όσες είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία με μία ευκατάστατη γυναίκα ή με έναν ευκατάστατο άντρα. Είναι πολύ πιθανόν το άτομο αυτό να θέλει να σας εντυπωσιάσει προβάλλοντας την οικονομική του ισχύ. Εφόσον νιώσετε πραγματικά γοητευμένοι ή γοητευμένες, αξίζει να το προχωρήσετε για σχέση, ποντάροντας κυρίως στο θαυμασμό προς την προσωπικότητά του άλλου και στην χημεία μεταξύ σας. Εφόσον όμως δεν ισχύουν αυτά κι απλώς ενθουσιαστείτε από την  οικονομική του άνεση, τότε τα θεμέλια που θα βάλετε για μία σταθερή σχέση θα είναι σαθρά.

Οι παντρεμένοι και οι δεσμευμένοι ενδέχεται να βρεθείτε σε κάποια ένταση με το ταίρι σας εξαιτίας ενός οικονομικού θέματος. Για την ακρίβεια ίσως αντιληφθείτε ότι ο ή η σύντροφός σας προσπάθησε κατά μία έννοια να σας «εξαπατήσει» για να κερδίσει κάτι. Αν δεν είστε βέβαιοι γι αυτό, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Αν πάλι είστε βέβαιοι, τότε ελέγξτε για ποιόν λόγο έγινε κάτι τέτοιο. Μήπως έχετε κι εσείς ευθύνη, επειδή κρατάτε μονίμως μία αρνητική θέση απέναντι στο ξόδεμα των χρημάτων; Για τα ζευγάρια που δεν υφίσταται τέτοιο θέμα, προβλέπετε να περάσετε όμορφες στιγμές απόδρασης, επιτρέποντας μικρές πολυτέλειες στους εαυτούς σας και κάνοντας μικρές αγορές, όπως αξεσουάρ θαλάσσης, καλοκαιρινά ρούχα, υποδήματα και κοσμήματα, εξειδικευμένα προϊόντα προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία κτλ.

Ιχθύς : Ο Τρελός.

Αυτόν το μήνα για σας θα προβλέψουμε το απρόβλεπτο! Μιας και τα απρόβλεπτα γεγονότα θα είναι το σήμα κατατεθέν της καθημερινότητάς σας! Κι αυτή ίσως είναι η πιο δύσκολη δουλειά για έναν μελλοντολόγο, να καλείται δηλαδή να αποκαλύψει αυτό που δεν είναι το προφανές ή το λογικό. Πριν ξεκινήσουμε λοιπόν για κάτι τέτοιο, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι το απρόβλεπτο δεν είναι πάντα αρνητικό, αλλά είναι και θετικό. Οι εκπλήξεις στη ζωή άλλοτε είναι μισητές κι άλλοτε αξιαγάπητες!

Στα επαγγελματικά σας θα δείτε να έρχονται τα πάνω-κάτω! Αν περιμένατε μία προαγωγή ή κάποια αύξηση, ίσως αυτά να καθυστερήσουν προς το παρόν και να αναβληθούν για αργότερα! Αν κάποιοι ετοιμαζόσασταν να φύγετε από τη δουλειά σας, ενδέχεται να γίνει κάτι που θα σας κρατήσει, ή ακόμα να απομακρυνθεί κάποιο άλλο άτομο αντί για εσάς, που υπέσκαπτε πιθανόν την θέση σας. Εάν επίσης ετοιμάζεστε να αποχωρήσετε από έναν χώρο, όπου λήγει η σύμβασή σας, μάλλον θα μάθετε ότι αυτή παίρνει παράταση ή ότι ανανεώνεται! Αν εσείς οι ίδιοι έχετε από μόνοι σας τάσεις φυγής σχετικά με τη δουλειά σας, ένας απρόβλεπτος παράγοντας θα σας κάνει να δείτε θετικά τα πράγματα και να ανανεωθείτε μέσα σας. Πιθανόν σε αυτό να παίξει συμπληρωματικό ρόλο και μία άδεια, που θα ανανεώσει τη διάθεσή σας.

Παρότι ανήκετε σε ένα μεταβλητό ζώδιο, που προσαρμόζεται εύκολα, αξίζει να πούμε ότι θα χρειαστεί για τις αλλαγές τις οποίες έρχονται, να δείξετε ενδιαφέρον και υπευθυνότητα. Μπορεί να μην είστε σε θέση να ελέγξετε όλες τις αλλαγές, αλλά τουλάχιστον μπορείτε να ελέγξετε τη δική σας στάση απέναντι σ’ αυτές.

Όσοι αναζητάτε δουλειά, μάλλον το κάνετε με μία διάθεση ανεμελιάς, η οποία δεν σας ευνοεί για κάτι πολύ «βαρύ» επαγγελματικά. Για όσους  νιώθετε έτσι, είναι προτιμότερο να αξιοποιήσετε την ξεγνοιασιά σας εποικοδομητικά, παρά να πάτε ενάντια σε αυτήν! Για παράδειγμα επιλέξτε να κάνετε κάτι, τουλάχιστον στο τώρα, που δεν είναι εξαιρετικά υπεύθυνο και πιθανόν να είναι και ευχάριστο, όπως υπάλληλος σε κατάστημα με τουριστικά είδη, όπου θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε και μία τυχόν ξένη γλώσσα που γνωρίζετε, σερβιτόρος-α σε παραλιακό μπαρ με μουσική που σας ανεβάζει κτλ.

Ως προς τον προσωπικό σας τομέα, αν είστε σε δεσμό ή σε γάμο και η σχέση με το ταίρι σας πάει καλά, θα «ξεχαστείτε» μαζί στις παραλίες και θα ξεδώσετε με «αποδράσεις». Εάν η σχέση σας περνάει κρίση, ενδέχεται αυτό να επιδεινωθεί με  περαιτέρω αδιαφορία μεταξύ σας. Ενώ ταυτόχρονα ίσως έχετε τάσεις να ψαχτείτε εκτός τις σχέσης σας. Δυστυχώς στην περίπτωση αυτή και μέσα στα πλαίσια του απρόβλεπτου, που αναφέραμε παραπάνω, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να «παραιτηθείτε» από κάθε προσπάθεια  να φτιάξετε την κατάσταση. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας κι αφήστε τη σχέση σας να περιφέρετε στο χάος. Πιθανόν προς το τέλος του μήνα, ξαφνικά, να σας πλησιάσει ο ή η σύντροφός σας με τις καλύτερες προθέσεις! Από το σημείο αυτό και μετά θα χρειαστεί να δείξετε υπευθυνότητα, αλλά όχι ακαμψία!

Το ίδιο ξαφνικά ενδέχεται να δεχθείτε μία προσέγγιση από τον ή την πρώην σας. Εφόσον σας απασχολεί η επανασύνδεση, δείξτε ενδιαφέρον χωρίς να φανεί ότι αγχώνεστε υπερβολικά για το αποτέλεσμα. Επίσης παρατηρήστε διακριτικά, χωρίς να κάνετε πολλές ερωτήσεις, πιο είναι το κίνητρο που έφερε ξανά τον ή την πρώην σας κοντά σας. Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία που δεν αποκλείεται αρχικά να περιοριστεί στο ερωτικό-σεξουαλικό στοιχείο, το οποίο θα είναι συναρπαστικό. Θα χρειαστεί να κοιτάξετε δύο σημεία, εάν θέλετε να πάει παρακάτω αυτή η γνωριμία : πρώτον να διερευνήσετε, αν το άτομο που γνωρίσατε σας αποκρύπτει κάτι για την προσωπική του ζωή, πχ. είναι παντρεμένο, βρίσκετε σε άλλη σχέση κτλ. Και δεύτερον, να βρείτε κι άλλα σημεία επαφής πέραν της ερωτικής πρόκλησης.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u