Ζυγός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

24 Μαΐου 2019

Γενικά

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί.
Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα φιλόδοξα σχέδια σας στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με τη βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή, το κλίμα που θα δημιουργηθεί θα είναι πολύ ευχάριστο , ενώ αρκετοί από εσάς θα δείξετε ότι είστε διαθέσιμοι στο παιχνίδι του φλερτ.

Ερωτικά

Όταν από την ερωτική σας ζωή, δεν παίρνετε εκείνα που θέλετε, απογοητεύεστε και θυμώνετε. Σήμερα η μέρα αυτή, θα έχει μία έκρυθμη ψυχολογία. Προσέξτε λοιπόν τον τρόπο που επικοινωνείτε, είτε με τον άνθρωπο που συνοδεύει μόνιμα την ερωτική σας ζωή, είτε με εκείνον που έχετε έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα. Δεν απαιτούμε την προσοχή των άλλων ανθρώπων ιδίως όσοι από αυτούς ανήκουν στους ερωτικούς μας συντρόφους, την εμπνέουμε. Και ενώ είστε άτομα πολύ γοητευτικά, χειρίζεστε σχεδόν αριστοτεχνικά το λόγο όταν πρόκειται να πλησιάσετε ερωτικά κάποιον άνθρωπο, σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα δείχνετε ακριβώς το αντίθετο.Αύριο

25 Μαΐου 2019

Γενικά

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά. Ιδιαίτερα θετική όμως, είναι για εσάς και η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία και η οποία θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τα σχέδια σας.

Ερωτικά

Εάν λειτουργήσετε περισσότερο με τη λογική σας και όχι με το παρορμητικό σας συναίσθημα, σίγουρα θα καταφέρετε σήμερα να ρίξετε τους τόνους μεταξύ εσάς και του ανθρώπου που συντροφεύει ερωτικά τη ζωή σας και ασφαλώς θα του δώσετε χώρο, στο να σας εκφράσει κάποια πράγματα που ανήκουν στα “θέλω” του. Το ίδιο ισχύει και για εσάς που εδώ και λίγο καιρό, έχετε καταφέρει να έρθετε πιο κοντά με κάποιον άνθρωπο ερωτικά αλλά που όμως λόγο κάποιων στοιχείων του χαρακτήρα σας, τον αποθαρρύνουν να μείνει μαζί σας. Εάν πάλι είστε μόνοι και μιλάτε με κάποιον άνθρωπο που πλησιάσατε ερωτικά, αποφύγετε να του μιλάτε συνεχώς για εσάς.

Ζυγός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   19/5 – 26/5/2019

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε αυτή την εβδομάδα  εσείς οι Ζυγοί.
Την Κυριακή η Πανσέληνος που θα  πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού φωτίζει τον άξονα των αξιών σας.  Το βασικό της μήνυμα  είναι, ότι ήρθε η στιγμή να δείτε από τη μια πλευρά τι έχει πραγματική αξία για εσάς, ενώ από την άλλη πλευρά, στην προσπάθεια σας να δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα πόσο σημαντικά είναι για εσάς, γίνεστε κτητικοί με αποτέλεσμα να ασφυκτιούνε.
Την Δευτέρα η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του Τοξότη τον Δία, ευνοεί τις επαγγελματικές όσο και τις φιλικές συζητήσεις, κατά τη διάρκεια τους, ο γλυκός σας τρόπος και ο εκφραστικός σας λόγος θα καθηλώσουν ακόμα και τους πιο δύστροπους συνομιλητές σας και θα τους κάνετε να συμφωνήσουν με τις θέσεις σας.
Την Τρίτη, η είσοδος  του Ήλιου και του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να προχωρήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια αλλά και να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι, ενώ την ίδια ημέρα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή ευνοεί την επικοινωνία με το εξωτερικό.
Την Τετάρτη η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την δημόσια εικόνα σας .
Την Πέμπτη η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα στρέψει την προσοχή σας στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας.
Την Παρασκευή η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή θα σας ωθήσει να οργανώσετε ένα ταξίδι για εσάς και το ταίρι σας.
Το Σάββατο η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τα σχέδια σας.
Ενώ την Κυριακή, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση.

Ερωτικά

Αυτή την εβδομάδα, η Σελήνη εισέρχεται στον 5ο Οίκο σου (αισθηματικά) και σε κάνει να συγκεντρώνεις όλη σου την προσοχή εκεί. Κυρίως από την Τετάρτη και μετά, συνειδητοποιώντας  πόση ανάγκη έχεις τη συντροφικότητα στη ζωή σου και κάνεις αποφασιστικές κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Αν είσαι δεσμευμένος/η με το ξεκίνημα της εβδομάδας, τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου, θα επιτρέψετε σε εξωτερικούς παράγοντες να επηρεάσουν τη σχέση σας, κάτι που θα φέρει περιττές εντάσεις, οι οποίες όμως γρήγορα θα μεταφραστούν σε ερωτικό πάθος που θα ανεβάσει τη λίμπιντο και των δυο σας στα ύψη.

Αν είσαι αδέσμευτος/η νιώθεις την έμφυτη ανάγκη σου για συντροφικότητα να εντείνεται, ωστόσο κάθε φορά που διαισθάνεσαι ότι υπάρχει πιθανότητα σοβαρής δέσμευσης, το…βάζεις στα πόδια από το φόβο της απώλειας της ελευθερίας σου. Δεν αποκλείεται να βρεις σύντομα, αν δεν έχεις ήδη κάποιο πρόσωπο στη ζωή σου, με το οποίο θα βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στη συντροφικότητα και τον προσωπικό χώρο.

Μάϊος 2019

Γενικά

Επιτρέπεις στα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στο χώρο του σπιτιού να παρεμβάλλουν σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής σου, κάτι που φαίνεται ότι θα σε πάει πίσω συνολικά, αφού συχνά θα εστιάζεις την προσοχή σου εκεί, αντί στα εκάστοτε ζητούμενα ανά τομέα. Από τα μέσα του μήνα και μετά, όμως, θα μπορέσεις να καλύψεις το χαμένο έδαφος, αφού ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο (10ος Οίκος – επαγγελματικά) και σε ενεργοποιεί σημαντικά. Η ενέργεια που φέρνει μαζί του, θα είναι πολύτιμη στο να κατακτήσεις στόχους που μέχρι τώρα σου ξεγλιστρούσαν.

1ο δεκαήμερο

[23 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου]

Αυτός ο μήνας είναι βαθιά πνευματικός για σένα και σε οδηγεί στο να ερευνάς τα πάντα περισσότερο. Έχεις μία δημιουργική ανησυχία και εξετάζεις σε βάθος και όχι στην επιφάνειά τους όλες τις υποθέσεις που σου παρουσιάζονται. Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας σου για το Μάιο, καθώς τώρα μπορείς να βρεις λύσεις και απαντήσεις στα πιο περίπλοκα και δύσκολα ζητήματα.

Στον επαγγελματικό τομέα έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα, τα οποία εδώ και καιρό  δημιουργούσαν υπογείως εμπόδια για την καλή λειτουργία και συνεργασία στη δουλειά. Εσύ φαίνεται πως έχεις την υπομονή και την οξυδέρκεια να υποδεχθείς αυτή τη νέα συνθήκη στο χώρο εργασίας από την ασφαλή θέση του παρατηρητή, άλλωστε δεν είναι κάτι που σε αφορά άμεσα, οπότε δεν είναι απαραίτητο να παρέμβεις. Η διακριτικότητά σου και η απολύτως επαγγελματική σου στάση πρόκειται να επιβραβευτεί από ανθρώπους που έχουν κάποια ισχύ στον εργασιακό χώρο.

Στον τομέα των οικονομικών φαίνεται πως σε περιμένουν εκπλήξεις, τις οποίες θα κληθείς να διαχειριστείς με σύνεση, καθώς λόγω του ενθουσιασμού που σε καταλαμβάνει, ενδέχεται να ξεφύγεις από το μηνιαίο προϋπολογισμό σου.

2ο δεκαήμερο

[3-12 Οκτωβρίου]

Ένας ιδιαίτερα εργατικός μήνας για σένα, αρκετά παραγωγικός, όσο και αποτελεσματικός. Κάνε κράτει στις δυνάμεις σου γιατί αν συνεχίσεις με αυτούς τους ρυθμούς, οι πιθανότητες να φτάσεις στην εξάντληση είναι πάρα πολλές.

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις τη δύναμη, μέσω της ομαδικής εργασίας αυτόν το μήνα, να αυξήσεις το κύρος σου και να γίνεις ιδιαίτερα αγαπητός/ή ανάμεσα στους συναδέλφους αλλά και τους εργοδότες σου. Ωστόσο, πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή στη συμπεριφορά σου εντός του εργασιακού χώρου, γιατί τείνεις να γίνεσαι αλαζονικός/ή, ίσως κάποιες φορές και επικριτικός/ή και αυτό μπορεί να σε φέρει σε ρήξη με κάποιους.

Στον οικονομικό τομέα ασχολείσαι με ζητήματα που αφορούν στο παρελθόν, είτε αυτά σχετίζονται με δικές σου υποχρεώσεις ή υποχρεώσεις τρίτων. Διατήρησε πιο μετριοπαθή στάση στις συζητήσεις που κάνεις, καθώς ακόμα και αν οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου, μπορεί να βγεις χαμένος/η.

3ο δεκαήμερο

[13-22 Οκτωβρίου]

Ποντάρεις πολλά στις προσωπικές σου σχέσεις και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν εκεί καλά, επηρεάζουν συνολικά όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Βρες τρόπο να τους διαχωρίσεις, ώστε να μην υπάρχουν επιπτώσεις συνολικά όταν ένα πράγμα μπορεί να μη λειτουργεί τέλεια.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθεί μία καθυστέρηση, αφού η πλήρης προσήλωσή σου στις προσωπικές σου σχέσεις θα σε κάνει να τον παραμελήσεις σημαντικά. Όταν στρέψεις ξανά την προσοχή σου στα επαγγελματικά σου, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις δυσαρέσκεια, την οποία δε θα μπορείς να καταλάβεις πώς προκάλεσες. Απόφυγε να ρίχνεις το βάρος μόνο σε έναν τομέα της ζωής σου για να αποφευχθούν τέτοιου είδους καταστάσεις.

Στον οικονομικό τομέα δεν έχεις σημαντικές μεταβολές και ιδιαίτερα μεταβολές που θα έπρεπε να σε ανησυχήσουν. Έτσι, θα γίνεις αρκετά σπάταλος/η προκειμένου να βελτιώσεις την κατάσταση του χώρου του σπιτιού.

Ερωτικά

Μπορεί να φταίει η άνοιξη, μπορεί και όχι, ένα όμως είναι σίγουρο: η ανεξαρτησία σου αυτό το μήνα θα είναι ο απόλυτος στόχος και η απόλυτη επιθυμία σου. Μάλιστα, ο βαθμός στον οποίο έχεις ανάγκη την αυτονομία σου είναι τέτοιος που μπορεί να σε οδηγήσει ακόμα και σε υπερβολές. Αυτό μπορεί να μπερδέψει τους ανθρώπους γύρω σου, είτε μιλάμε για το ταίρι σου, είτε για το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου και υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθεί σοβαρό επικοινωνιακό χάσμα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η δε φαίνεται να μπορείς να διαχειριστείς ικανοποιητικά την τάση σου για ανεξαρτησία, κάτι που γεννά πολλές αμφιβολίες στο ταίρι σου, αφού δεν μπορεί να γνωρίζει τι σου συμβαίνει και υποθέτει τα χειρότερα. Φρόντισε να είσαι πιο ανοιχτός/ή και πιο σαφής στις προθέσεις σου, ούτως ώστε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις μεταξύ σας, οι οποίες μπορεί να εξελιχθούν σε μη αναστρέψιμες.

Αν είσαι αδέσμευτος/η βρίσκεσαι σε διαρκή κίνηση και σε διαρκή αναζήτηση, αφού νιώθεις ότι κανένας/καμία δεν είναι ιδανικός/ή για σένα. Έτσι προτιμάς να γνωρίζεις πολλούς ανθρώπους, χωρίς καμία απολύτως πρόθεση να “δέσεις σε κάποιο λιμάνι”. Ο μόνος λόγος που θα σε έκανε να περιορίσεις τώρα την ανεξαρτησία σου είναι η απόλυτη ιδεολογική ταύτιση με ένα/μία υποψήφιο/α σύντροφο, αλλά αναρωτήσου: είναι κάτι τέτοιο εφικτό.

1ο δεκαήμερο

[23 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου] 

Επαγγελματικά

Υπερβολικά δραστήριος και με έντονους ρυθμούς, ο νέος χρόνος δε θα σε αφήσει να βαρεθείς ούτε στιγμή, αλλά το κυριότερο θα αποτελέσει την αφετηρία για την εκπλήρωση στόχων στα επαγγελματικά σου, που μέχρι σήμερα σε είχαν ταλαιπωρήσει. Για να συμβούν όλα αυτά, βέβαια, θα πρέπει να κινηθείς με μυστικοπάθεια και να φροντίζεις να μη γίνονται ευρέως γνωστά όλα αυτά που σκέφτεσαι και σχεδιάζεις. Μην αφήνεις όσα υπάρχουν στο μυαλό σου βορά στην κακοπροαίρετη κρίση των ανταγωνιστών σου. Από το Μάιο μέχρι τον Ιούλιο πρέπει με υπομονή και πίστη να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου, έως το τέλος του 2019, ωστόσο εμπιστευόμενος/η ανθρώπους που γνωρίζεις καλά, αποτελούν σχέσεις χρόνων, και όχι συναδέλφους για τους οποίους δεν μπορείς να είσαι σίγουρος/η.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες με σύστημα, πρόγραμμα και μεθοδικότητα, αλλά και με έναν σταθερό και στέρεο σχεδιασμό, μπορείτε να σημειώσετε αρκετά κέρδη μέσα στο 2019. Το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους θα είναι καταλυτικής σημασίας για την έκβαση αυτών των σχεδίων, αφού θα απαιτήσει από σένα έντονη κινητικότητα και δραστηριοποίηση προκειμένου να σου εκπληρώσει τις “ευχές”. Τους επόμενους μήνες, όταν θα έχουν μπει τα πράγματα σε ένα ρυθμό και θα έχουν εκκινηθεί ορισμένες διαδικασίες από σένα, θα είσαι και σε θέση να εκτιμήσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια πόσα μπορείς να περιμένεις μέσα στο 2019.

Οι άνεργοι/ες θα έχετε ευκαιρίες και αρκετές πιθανότητες να αποκατασταθείτε επαγγελματικά, ωστόσο αν θέλετε να βρείτε κάτι πραγματικά αξιόλογο, θα πρέπει να φορτσάρετε κατά το πρώτο ήμισυ του χρόνου, αφού τότε θα παρουσιαστούν οι πιο ελκυστικές επιλογές. Αν εργαστείς σκληρά, κυρίως ως προς το κυνήγι των ευκαιριών, μέχρι τον Ιούνιο, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι φανταστικό, το οποίο σε περιμένει να το ανακαλύψεις. Αν παραμείνεις αδρανής κατά το διάστημα αυτό, τότε δύο τινά μπορεί να συμβούν: είτε να μη βρεις τίποτα, είτε να βρεις κάτι το οποίο θα αποτελεί δυσάρεστο συμβιβασμό, μόνο και μόνο για να μην είσαι χωρίς δουλειά. Δραστηριοποιήσου και θα δεις ότι τα πράγματα θα λειτουργήσουν προς όφελός σου.

Οικονομικά

Τα δύο πρώτα τετράμηνα του νέου έτους έρχονται…ειρηνικά, χωρίς μεγάλες μεταβολές, κάτι που θα πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο, φροντίζοντας να κάνεις όσες περισσότερες οικονομίες μπορείς, αφού το τελευταίο τετράμηνο του 2019, έρχεται με ορισμένες δυνάμει δυσάρεστες εκπλήξεις. Το αν και κατά πόσο θα είναι δυσάρεστες για σένα, θα κριθεί ακριβώς από τη δραστηριότητά σου τους προηγούμενους οκτώ μήνες, αφού για την τελευταία φάση του το 2019 σου επιφυλάσσει πολλά έξοδα, όπως φόροι, κληρονομιές και δάνεια ή κάρτες. Αν έχεις προνοήσει γι’ αυτά, θα βγεις αλώβητος/η από την όλη κατάσταση, ειδικά εφόσον επιλέξεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες πριν από το προβλεπόμενο διάστημα. Απόφυγε να παραβλέψεις αυτήν την περίοδο αυτοσυγκράτησης γιατί τότε θα μιλάμε για πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας θέματα, τα οποία μπορεί και να μην καταφέρεις να εξισορροπήσεις ικανοποιητικά. Η σταθερότητα (τουλάχιστον στην προκειμένη περίπτωση) είναι φίλη σου, μην το ξεχνάς!

Αισθηματικά

Η επιθυμία σου για αλλαγές θα κυριαρχεί στο βασίλειο των αισθηματικών σου για το 2019. Αν είσαι δεσμευμένος/η νιώθεις πιο έτοιμος/η από ποτέ για μία περαιτέρω δέσμευση, όπως και αν μεταφράζεται αυτό στη φάση που βρίσκεται η σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, από την άλλη, τείνεις προς την ελευθερία και την ανεξαρτησία, ακόμα και αν υπάρχει κάποιο άτομο που μπορεί να σε ενδιαφέρει. Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεσαι σε σχέση ή όχι, αισθάνεσαι ότι η κατάσταση στα αισθηματικά σου ως έχει, είναι πολύ ενεργοβόρα, σου καταναλώνει όλη σου τη ζωτικότητα, ενώ μπορεί πολλές φορές να μη βρίσκεις καν νόημα στις μέχρι τώρα συνήθειές σου.

Οι δεσμευμένοι/ες με την έλευση του 2019, μπορεί να κάνετε ένα δύσκολο ξεκίνημα με το ταίρι σας, όχι σοβαρό, αλλά γεμάτο γκρίνια που μπορεί να σας χαλάει τη διάθεση. Ωστόσο, από το Μάρτιο και μετά βρίσκετε οι δυο σας την αναγκαία ισορροπία για τη σχέση σας, μέσα από τη συνειδητοποίηση ότι θέλετε τα ίδια πράγματα και η μέχρι πρότινος γκρίνια δεν είχε κανένα λόγο ύπαρξης. Η κοινή σας αυτή αρχή θα στηρίζεται σε πολύ πιο στέρεες βάσεις, ενώ ταυτόχρονα θα σας δέσει ακόμα περισσότερο, αφού θα αντιληφθείτε την ομοιότητά σας στα απολύτως σημαντικά. Δεν αποκλείεται, τόσο εσύ, όσο και ο/η σύντροφός σου να αρχίσετε να συζητάτε έντονα τα επόμενα βήματα, καθώς και τη διάθεσή σας να τα πραγματοποιήσετε.

Οι αδέσμευτοι/ες το 2019 θέλετε να μείνετε μακριά από δεσμεύσεις, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ή αν εν πάση περιπτώσει να προσεγγίζετε πολύ προσεκτικότερα το ζήτημα “σχέση” και κυρίως τους ανθρώπους με τους οποίους την επιχειρείτε. Η αλήθεια είναι ότι σου έχει λείψει κάπως η έντονη κινητικότητα και ζωτικότητα στη ζωή σου, η ελευθερία, αν θες, οπότε φέτος θα την επιδιώξεις εντονότερα, αποφεύγοντας δεσμεύσεις που μπορεί να χαλάνε την καλή σου διάθεση. Μην απορρίπτεις, ωστόσο, εύκολα ανθρώπους γιατί μπορεί να αφήσεις έξω από τη ζωή σου κάποιον/α που μπορεί πραγματικά να είναι σχεδόν ιδανικός/ή για σένα.  

2ο δεκαήμερο

[3-12 Οκτωβρίου] 

Επαγγελματικά

Το 2019 ξεκινά ήπια για την επαγγελματική σου καταξίωση, κάτι που σε διευκολύνει αρκετά στην ολοκλήρωση των έργων που έχεις αναλάβει και έχεις καθυστερήσει ή ακόμα και να “τρέξεις” λίγο περισσότερο ορισμένες υποθέσεις, προκειμένου να μη χρειαστεί να κατεβάσεις ταχύτητες αργότερα. Συνολικά το έτος είναι αρκετά ευνοϊκό για τον επαγγελματικό σου τομέα, όμως υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να προσέξεις. Από το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου κάποια οικογενειακά ζητήματα σε αποσυντονίζουν, με αποτέλεσμα να μειώνεται η παραγωγικότητά σου σταδιακά. Υπάρχουν δύο τρόποι να το αντιμετωπίσεις, ο ένας είναι να μην επιτρέπεις στους εξωγενής παράγοντες να επηρεάζουν τη δουλειά σου, δεδομένου ότι μπορείς να διατηρείς την αυτοκυριαρχία σου, ιδιαίτερα σε ζητήματα με τα οποία εμπλέκεσαι προσωπικά και συναισθηματικά, ενώ ο άλλος είναι πριν ξεσπάσει η καταιγίδα να φροντίσεις να έχεις προχωρήσει περισσότερο με τις εκκρεμότητές σου στη δουλειά προκειμένου να έχεις τη δυνατότητα να κατεβάζεις ρυθμούς, όταν είναι απαραίτητο να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Είτε έτσι, είτε αλλιώς είναι ένα έτος, κατά το οποίο μπορείς να διακριθείς επαγγελματικά, αρκεί να δείξεις σεβασμό, εμπιστοσύνη και αλληλεγγύη στους συναδέλφους/συνεργάτες σου, όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η εισέρχεσαι σε ένα αρκετά δυναμικό και δραστήριο έτος και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η και ξεκούραστος/η, προκειμένου να ανταπεξέλθεις. Μπορείς αυτό το χρόνο να αυξήσεις σημαντικά τη δύναμή σου, είτε πρόκειται για τη δημοτικότητά σου, είτε την οικονομική σου ισχύ. Αυτό προϋποθέτει να είσαι 100% προσηλωμένος/η στη δουλειά και να εργάζεσαι ασταμάτητα, ακόμα και τις ώρες ανάπαυσης. Η αλήθεια είναι πως η ένταση της καθημερινότητας θα σε εξαντλεί συχνά, όμως δε θα έχεις χρόνο για ξεκούραση. Πρέπει να βρεις τρόπους να ξεκουράζεσαι, χωρίς να “κλέβεις” χρόνο από τη δουλειά. Όσο όμως κι αν δυσκολεύεσαι, τα κέρδη του έτους και η καλή φήμη που έχεις αποκτήσει σε κάνουν να αντέχεις και να δίνεις ακόμα περισσότερη ενέργεια για την καταξίωσή σου. Προς το τέλος του 2019 και κάνοντας τον ετήσιο απολογισμό θα διαπιστώσεις πως άξιζαν οι θυσίες που έκανες και η κούραση που τράβηξες και με το παραπάνω.

Αν είσαι άνεργος/η το 2019 δε θα σε αφήσει παραπονεμένο/η. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται είναι αμέτρητες και αξιόλογες. Η αλήθεια είναι πως ιδιαίτερα τον πρώτο καιρό φαίνεσαι λίγο ντεφορμέ, οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν ευκολότερα απ’ ό, τι πριν, ενώ δε βρίσκεσαι στο ζενίθ της παραγωγικότητάς σου. Μην ανησυχήσεις δεν είναι μόνιμο, χρειάζεσαι λίγο χρόνο μέχρι να συνηθίσεις και να ξαναβρείς τον παλιό, καλό και εργατικό σου εαυτό! Μόλις ανακτήσεις την αυτοκυριαρχία σου και την ενέργειά σου, ετοιμάσου για σημαντικότατες εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα, και μάλιστα με πολλές προοπτικές εξέλιξης.


Οικονομικά

Οικονομικά νιώθεις σιγουριά και σταθερότητα, οι οποίες σε πολύ μεγάλο βαθμό σου παρέχονται από την οικογένειά σου. Είτε σε στηρίζουν οικονομικά όταν χρειάζεσαι βοήθεια, είτε σε στηρίζουν ψυχολογικά και πρακτικά στην καθημερινότητά σου, προκειμένου να φεύγεις πιο ξέγνοιαστος/η από το σπίτι για να δουλέψεις. Η εικόνα των οικονομικών σου είναι σαφώς πιο βελτιωμένη από πέρυσι και αυτό σου δίνει την αυτοπεποίθηση να βγαίνεις κάθε μέρα όλο και πιο δυναμικά και να διεκδικείς δουλεύοντας. Σε ό, τι αφορά στα έξοδά σου γι’ αυτό το χρόνο φαίνονται και αυτά αυξημένα. Δαπανάς σημαντικά χρηματικά ποσά κατά τη διάρκεια του έτους, κυρίως για τη βελτίωση και την αναβάθμιση του οικιακού περιβάλλοντος. Το πιο ευχάριστο όμως είναι πως φέτος θα έχεις τη δυνατότητα να αποταμιεύσεις και κάποιο σημαντικό ποσό, παρά τα έξοδα που κάνεις. Ο μόνος τρόπος να μετατρέψεις το πλεόνασμα σε έλλειμμα είναι να σπαταλάς άσκοπα και απερίσκεπτα τα χρήματά σου. Η επιλογή είναι δική σου.


Αισθηματικά

Αυτόν το χρόνο είσαι σημαντικά σοφότερος/η όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αφού φαίνεται ότι ξέρεις τι είναι αυτό που θες και το διεκδικείς ανυποχώρητα. Έχεις την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό να διαμορφώσεις τη ζωή σου σαν να έχεις τον πλήρη έλεγχο (ανεξάρτητα από το αν δεν τον έχεις πάντα) και στέκεσαι απέναντι σε οτιδήποτε αισθηματικό με τη δυναμική του ανθρώπου που έχει πλέον την εμπειρία να ξέρει καλά τι του ταιριάζει και τι όχι.

Οι δεσμευμένοι/ες ίσως έχετε ένα κάπως δύσκολο ξεκίνημα το 2019, αφού αναμένεται να πρέπει να διαχειριστείτε προστριβές με το/τη σύντροφό σας. Όλες οι διαφωνίες θα εδράζονται στη μορφή που είχε μέχρι τώρα η σχέση σου και κυρίως στο ότι αυτή δε σε ικανοποιεί πλέον. Παρ’ όλα αυτά, προς ευχάριστη έκπληξή σου, θα δεις ότι το ταίρι σου συμφωνεί μαζί σου και θα κινηθείτε στο ίδιο μήκος κύματος ως προς τις αλλαγές που θέλετε από κοινού να πραγματοποιήσετε στη σχέση σας. Σταδιακά και αργά θα μπείτε στη διαδικασία να αλλάξετε συνήθειες και ρουτίνα, γεγονός που θα δώσει στη σχέση σου μια πιο στέρεη βάση για τα επόμενα βήματα, όπως κι αν αυτά μεταφράζονται, με αποτέλεσμα μέσα στο πρώτο τετράμηνο να καταφέρετε και οι δύο να κάνετε τη σχέση σας πιο ισχυρή και πιο ανθεκτική σε οποιαδήποτε εξωγενή επίθεση.

Οι αδέσμευτοι/ες εκπρόσωποι του ζωδίου νιώθετε μια ισχυρή έλξη προς την έντονη κοινωνική και συναισθηματική ζωή, τη διασκέδαση, το φλερτ και το παιχνίδι. Μέσα σε αυτό το…κλίμα ευφορίας, θα πραγματοποιήσεις και αρκετές μετακινήσεις, κάποιες από αυτές και ταξίδια, ώστε να μπορέσεις να κάνεις πιο έντονη την εμπειρία του ερωτικού παιχνιδιού. Εκεί, ανάμεσα στους ανθρώπους που θα γνωρίσεις -οι οποίοι δε θα είναι λίγοι-, θα συναντήσεις και άτομα με κοινή νοοτροπία με σένα, με τα οποία δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις και μία σύντομη, διασκεδαστική σχέση. Μην αποκλείσεις εντελώς το ενδεχόμενο μιας πιο μόνιμης αποκατάστασης, ωστόσο σιγουρέψου ότι είσαι απόλυτα έτοιμος/η πριν το δοκιμάσεις.

3ο δεκαήμερο

[13-22 Οκτωβρίου] 

Επαγγελματικά

Έντονη δραστηριότητα αλλά ταυτόχρονα σταθερότητα χαρακτηρίζει τους πρώτους μήνες του 2019 τα επαγγελματικά σου, ωστόσο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες δημιουργείται μία αλληλεπικάλυψη των ζητημάτων της εργασίας σου και του σπιτιού σου, με ζητήματα που απαιτούν την προσοχή σου να προκύπτουν ταυτόχρονα και στους δύο χώρους. Μπορεί να νιώσεις να σφυροκοπείσαι αδιάκοπα από την απαίτηση να λαμβάνεις διαρκώς αποφάσεις (τι τρόμος!), ωστόσο είναι τώρα σημαντικότερο από ποτέ να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να εξασκηθείς στο πώς μπορείς να διαχωρίζεις αποτελεσματικά τους διαφορετικούς τομείς της ζωής σου. Πάνω απ’ όλα, είναι εξαιρετικά σημαντικό να διατηρήσεις την προσωπική σου ισορροπία, αφού θα είναι το κλειδί ώστε όλα να λειτουργήσουν όπως πρέπει, χωρίς απώλειες πουθενά. Αν το καταφέρεις αυτό, τότε τα πράγματα θα σταθεροποιηθούν και εσύ θα βγεις αλώβητος/η από τη δοκιμασία.

Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι/ες έχετε μπροστά σας ένα αρκετά πλούσιο σε δραστηριότητα 2019, ιδιαίτερα στο πρώτο του τετράμηνο, ενώ μπαίνετε σε μία διαδικασία ολικής αναδόμησης, ψάχνοντας την ταυτότητα της επιχείρησής σου (ενίοτε και επαναπροσδιορίζοντάς τη), εξετάζοντας τη δομή και την επάρκειά της και κάνοντας σημαντικές αλλαγές, με προσεκτικό όμως σχεδιασμό, κάτι που εγγυάται μεγαλύτερο βαθμό επιτυχίας. Δεν αποκλείεται, πολλές από τις αποφάσεις που θα πάρεις, να είναι προϊόν ήρεμης και ξεκούραστης δουλειάς από το σπίτι, οπότε δες πώς μπορείς να μοιράσεις τις εργασιακές σου υποχρεώσεις συνετά. Καθ΄ όλη τη διάρκεια του νέου έτους μπορεί να νιώσεις εξαντλημένος/η αλλά είναι σημαντικό να αντισταθείς συστηματικά σε αυτές τις στιγμές “παραίτησης” (ακόμα και αν παραίτηση εδώ σημαίνει ότι θα αναβάλεις μία απόφαση για 2-3 μέρες).

Αν είστε άνεργοι/ες θα έχετε αρκετές ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης, ωστόσο οι μεγαλύτερες πιθανότητές σας για κάτι αξιόλογο βρίσκονται είτε σε εργασίες που σχετίζονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με το χώρο του σπιτιού, της εστίασης ή (αν το αντέχετε) με τη νύχτα. Μπορεί να σου φαίνεται κάπως παράδοξο, όμως θα πρέπει να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου και πέρα από τα συνηθισμένα σου. Για να αυξήσεις ακόμα περισσότερο τις πιθανότητές σου, εστίασε την προσοχή στην ανεύρεση εργασίας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019, καθώς στο δεύτερο ήμισυ δε θα υπάρχει κάτι εξίσου ενδιαφέρον για σένα.


Οικονομικά

Όσες δυσκολίες και να αντιμετωπίσεις στα επαγγελματικά σου, τα οικονομικά σου φαίνεται ότι βρίσκονται στο άλλο άκρο, αφού φαίνεται να αποκτάς με κάποιον τρόπο μια οικονομική ισχύ που δεν είχες το προηγούμενο διάστημα. Δράττεσαι της ευκαιρίας να κάνεις έξοδα που σχετίζονται με το σπίτι, για την οικογένεια, για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ακόμα και για σένα. Το διάλειμμα αυτό έρχεται σαν όαση στην ερημιά (ή την οικονομική ξηρότητα) αφού για καιρό έσφιγγες το ζωνάρι, ακόμα και για πράγματα που για πολλούς ανθρώπους θεωρούνται απαραίτητα. Παρ’ όλα αυτά, μέσα σε αυτό το κλίμα ευμάρειας, θα έχεις ακόμα και την ευκαιρία αποταμίευσης, κάτι που έρχεται σαν μάννα εξ ουρανού, ταυτόχρονα με τις όχι ιδανικές συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα. Μην εκπλαγείς (ευχάριστα πάντα) αν το 2020 σε βρει με κομπόδεμα από το 2019 και μη φοβάσαι να κακομάθεις λίγο τον εαυτό σου και τους ανθρώπους που αγαπάς. Σου αξίζει να το απολαμβάνεις πού και πού.


Αισθηματικά

Έχεις μια σύγχυση όσον αφορά στα προσωπικά σου ή μάλλον, ορθότερα, μια αναποφασιστικότητα (έκπληξη!) σχετικά με το αν θες να (συνεχίσεις να) είσαι σε σχέση ή όχι. Ιδιαίτερα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα συμβούν πολλές εσωτερικές ζυμώσεις, οι οποίες θα σε έχουν σε διαρκή λειτουργία σκέψης. Ενδεχομένως να σε κουράσει ψυχολογικά αυτή η αναμονή, αλλά να είσαι σίγουρος/η ότι μετά τον Ιούνιο, τα πράγματα (πρωτίστως μέσα σου) σταθεροποιούνται και θα είναι εξαιρετικά πιθανό να καταλήξεις σε μία απόφαση (και να είναι η σωστή).

Οι δεσμευμένοι/ες φαίνεται πως έχετε εγκλωβιστεί στα προβλήματα και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, με αποτέλεσμα τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας να ασφυκτιάτε μέσα στη σχέση σας. Ειδικά το πρώτο διάστημα και μέχρι να αντιληφθείς τόσο εσύ, όσο και το ταίρι σου τι είναι αυτό που σας φταίει, να εκδηλώνετε εκατέρωθεν επιθετική συμπεριφορά. Ψυχραιμία! Σταδιακά και χάρη στη βαθιά καλή σας επικοινωνία, τελικά εντοπίζετε το πρόβλημα, το οποίο δεν είναι άλλος από το ότι ζητάτε τα ίδια πράγματα ο ένας από τον άλλον με διαφορετικό τρόπο, αλλά κυρίως μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων (εντός και εκτός της σχέσης), κάτι στο οποίο θα συμφωνήσετε από κοινού, οπότε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. Απόλαυσε την επιθυμία από και προς το ταίρι σου, η οποία μετά την αποσαφήνιση των προσδοκιών σας, θα μεγεθυνθεί.

Αν είστε αδέσμευτοι/ες, βρίσκεστε, κυρίως κατά το πρώτο ήμισυ του 2019, σε μία διαδικασία αμφιβολίας του ίδιου σας του εαυτού. Θέλεις σχέση; Δε θέλεις σχέση; Αν θέλεις, τι είδους σχέση θα είναι αυτή; Είσαι έτοιμος/η; Μπορείς να παραχωρήσεις μέρος του χώρου και του χρόνου σου σε έναν άλλον άνθρωπο; Τα ερωτήματα αυτά θα σε βασανίζουν τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο (ακόμα και αν γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε ενδιαφέρει πολύ), ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό το άτομο να έχει ακριβώς την ίδια φιλοσοφία, ή και αμφιβολία αν θες, με σένα, οπότε είναι αρκετά πιθανό η απάντηση στο πρώτο σου ερώτημα να είναι “ναι, θες σχέση”. Ψυχραιμία, όλα θα πάνε όπως πρέπει! 

Μάθε πως επηρεάζεται άμεσα η ερωτική σου σχέση σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Τι πρέπει να προσέξεις αν έχεις γεννηθεί το πρώτο 10ημερο; Οι χαρισματικοί αστρολόγοι σου δίνουν αλάνθαστη πρόβλεψη για το μέλλον! Και προβλέψεις Ταρώ.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός

Γενικά

24/9 - 23/10

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι παρορμητικοί και εξωστρεφείς. Είναι δίκαιοι, διανοητικοί, ενεργητικοί και ιδιαίτερα συντροφικοί.

Επιθυμούν πάντα την αρμονία, στις σχέσεις τους με τους άλλους. Συνήθως ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τον σύντροφο τους, έχουν την ανάγκη της στενής επικοινωνίας, θέλουν μια ισορροπημένη σχέση με αγάπη και αρμονία.

Οι Ζυγοί είναι ευχάριστοι στην παρέα, είναι διπλωματικοί και χαριτωμένοι. Συνήθως έχουν καλλιτεχνικές τάσεις και πάντα αναζητούν το ωραίο.

Ζυγός : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Δεν είναι ο ευγενικός, ήρεμος, ψύχραιμος και γοητευτικός τύπος που βλέπετε. Έχει κα ...

Η γυναίκα Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Η γυναίκα Ζυγός έχει οβάλ πρόσωπο. Έχει όμορφο δέρμα και υπέροχο σώμα. Ξοδεύει πολύ ...

Ζυγός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ζυγό

Η δικαιοσύνη και η συντροφικότητα ενός Ζυγού

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το 7ο ζώδιο του Ζωδιακού κύκλου. Είναι το 2ο ζώδιο του Αέρα. Ο κυβερνήτ ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ζυγό

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Πάνω από όλα ο Ζυγός είναι το πιο παθιασμένο, παρηγορητικό και προσιτό ζώδιο του ζω ...

Ωροσκόπος Ζυγός –Αισθητική Αρμονία

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Για τους ανθρώπους με Ωροσκόπο Ζυγό, η ζωή βιώνεται σαν μία συνεχόμενη ροή επιλογώ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Φαίη

Αν έχεις κουραστεί με την αβεβαιότητα στην ζωή σου, αν θέλεις να κάνεις αλλαγές και ξεκαθαρίσματα , είμαι εδώ για να σου πω με σιγουριά το πότε , το πώς και το αποτέλεσμα των επιλογών σου.

Μερόπη

Οποιοδήποτε πρόβλημα έχει την λύση του, και μπορώ να σου την προσφέρω. Κάνε μια νέα αρχή στην ζωή σου και κυνήγησε τα όνειρα σου.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Πώς να σταματήσεις να είσαι πάνω από το τηλέφωνο!!

Γιατί δεν κάλεσε; Με κάθε ειλικρίνεια, πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτό το θέμα, διότι πρό ...

Σχέσεις - Αγάπη

Με ποιον τρόπο χωρίζει ένας Καρκίνος;

Πρέπει εξαρχής να πούμε πως ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο ιδιαίτερα συναισθηματικό. Μπορ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μαγεία: Οι απαραίτητες αρχές

Ποια είναι α απαραίτητα συστατικά της μαγείας; Εννοείται ότι υπάρχουν φυσικά συστατικ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u