Ζυγός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

25 Μαΐου 2022

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 7ο σας οίκο και θα είναι μια θετική ημέρα για εσάς και την επικοινωνία σας αλλά και τις επαφές σας με το εξωτερικό και με φίλους.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι ή θα έχετε πολύ ευνοϊκή επικοινωνία με το ταίρι σας.Οι αδέσμευτοι θα έχετε μια πολύ ευνοϊκή γνωριμία σήμερα.Αύριο

26 Μαΐου 2022

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 7ο σας οίκο και μπορεί να κάνετε κάποιες κινήσεις για να κάνετε μια νέα συνεργασία και θα καταφέρετε να έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα και σταθερότητα.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι ίσως επισημοποιήσετε μια σχέση σας σήμερα ή ίσως έχετε ευχάριστα νέα για το σπίτι σας.Οι αδέσμευτοι ίσως επικοινωνήσετε με ένα άτομο από μακριά που σας ενδιαφέρει.

Ζυγός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το εξάγωνο Ηλίου-Δία που ίσως να σας φέρει νέες γνωριμίες και εύνοια σε συνεργασίες ενώ το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα ίσως να είναι κάποια βοήθεια σε υποχρεώσεις που ίσως να έχετε στην οικογένεια σας.

Επίσης το εξάγωνο της Αφροδίτης  με τον Κρόνο στις 24.05 ίσως να σας ευνοήσει με σταθεροποίηση σε κάποιους στόχους σας και σε σχέσεις .Ο Άρης θα περάσει στον Κριό στις 25.05 και ίσως να έχετε προτάσεις και γνωριμίες ενώ κάποιοι στις 27.05 προσέχετε θέματα που θα αντιμετωπίσετε με την οικογένειά σας με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα.

Στις 28.05 η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο και ίσως θελήσετε να ασχοληθείτε με οικονομικά αλλά και τα συναισθήματα των άλλων ενώ η σύνοδος Άρη-Δία ίσως να φέρει σε κάποιους από εσάς μια επιτυχία σε μια συνεργασία αλλά και μια ξαφνική σχέση ή γνωριμία.

Του 1ου δεκαημέρου

Θα έχετε μια αρκετά όμορφη εβδομάδα που θα σας φέρει ευκαιρίες και νέες γνωριμίες,όμορφες στιγμές με φίλους αλλά και προτάσεις για κάποια συνεργασία ή ένα νέο ξεκίνημα ενώ θα έχετε βελτίωση και στα οικονομικά σας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε ευχάριστα νέα από το ταίρι σας και ίσως να κάνετε και κάποιο ταξίδι που θα σας ανανεώσει ενώ πολλοί ίσως να πάρετε απόφαση να κάνετε μια ξαφνική επισημοποίηση στη σχέση σας.Οι αδέσμευτοι ίσως να κάνετε μια νέα γνωριμία και να ξεκινήσετε μια σχέση εντελώς ξαφνικά.

Του 2ου δεκαημέρου

Θα συνεχίσετε να έχετε κάποια έξοδα και κάποια πίεση στα οικονομικά σας ωστόσο αυτή η εβδομάδα θα είναι πιο ήρεμη χωρίς πολλές εναλλαγές.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να θελήσετε να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ώστε να λύσετε θέματα απόστασης μεταξύ σας αλλά και οικονομικά ενώ οι αδέσμευτοι δεν θα έχετε εξελίξεις και θα συνεχίσετε να φλερτάρετε και να προκαλείτε.

Του 3ου δεκαημέρου

Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις σας μέσα στην καθημερινότητα ενώ ίσως να έχετε και κάποια επιστροφή χρημάτων που θα σας βοηθήσει επίσης.Κάποιοι στα μέσα της εβδομάδας θα σταθεροποιήσετε οικονομικά και συνεργασίες ωστόσο προσέχετε προς το τέλος της εβδομάδας τις σχέσεις σας με συνεργάτες και την οικογένειά σας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε αυτή την εβδομάδα να είστε συνεπείς σε υποχρεώσεις των παιδιών σας και να λύσετε θέματα οικογενειακά ωστόσο προσέχετε προς το τέλος της εβδομάδας τις σχέσεις με την οικογένειά σας και το ταίρι σας.Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε συναντήσεις με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον.

Μάιος 2022

Ο μήνας θα ξεκινήσει με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο και Ηλιακή έκλειψη που ίσως να σας βάλει στη διαδικασία να κάνετε κάποιες τακτοποιήσεις με οφειλές ενώ η σύνοδος Αφροδίτης-Δία θα σας φέρει αρκετή τύχη μέσα στην εργασία σας αλλά και σε οικογενειακές τακτοποιήσεις που θέλετε να κάνετε.Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα επίσης θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια στις 04.05.

Ο Ερμής θα έχει περάσει στους Διδύμους από τις αρχές του μήνα και θα έχετε εύνοια σε ταξίδια ,σπουδές και νομικά θέματα ωστόσο εάν έχετε κάποιο σχέδιο ή εάν κάνετε κάποιες επαφές για να πετύχετε κάποιους στόχους σας με την αναδρομή του Ερμή από τις 11.05 θα έχετε κάποιες αναβολές και καθυστερήσεις και θα τα καταφέρετε από τον επόμενο μήνα.Την ίδια ημέρα ο Δίας θα περάσει στον Κριό και οι αρχές του 1ου δεκαημέρου θα ευνοηθείτε αρκετά σε νέες σχέσεις και γνωριμίες ή συνεργασίες .

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16.05 και Πανσέληνος θα σας πιέσει κάπως με οικονομικά θέματα αλλά και συναισθηματικά ενώ και γύρω στις 23.05 ίσως να πρέπει να είστε προσεχτικοί σε κάποια ψυχρότητα που μπορεί να προκύψει με αγαπημένα σας πρόσωπα ή με συνεργάτες.Τα πράγματα ίσως να φτιάξουν στις 25.05 και την ίδια ημέρα κάποιοι από εσάς θα ευνοηθείτε και από την είσοδο του Άρη στον Κριό που θα δυναμώσει κάποια συνεργασία.Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στο τέλος του μήνα θα είναι ευνοϊκή για το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας που θα καταφέρετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με σπουδές,ή κάποια συνεργασία στο εξωτερικό ωστόσο του 3ου ίσως να νοιώθετε αρκετή ένταση με κάποια συνεργασία σας.

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Του 1ου δεκαημέρου θα ευνοηθείτε σε συμφωνίες και επαφές ίσως και με το εξωτερικό ωστόσο μετά τις 11.05 ίσως να έχετε κάποιες καθυστερήσεις.Ωστόσο ο Δίας στον Κριό θα ευνοήσει να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και συνεργασίες αλλά και νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε ένα νέο κύκλο στη ζωή σας.Στο τέλος του μήνα με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους ίσως να έχετε κάποια επιτυχία και ένα νέο ξεκίνημα επαγγελματικό.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Θα ασχοληθείτε από τις αρχές του μήνα με συζητήσεις που θα έχουν σχέση με κάποια συνεργασία αλλά για οικονομικά θέματα ή έξοδα που θα προκύψουν .Ωστόσο μετά τις 25.05 ίσως να πρέπει να δώσετε και κάποια χρήματα ώστε να επενδύσετε σε μια συνεργασία και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Από την αρχή του μήνα ίσως να έχετε κάποιες ανατροπές μέσα στον τομέα της εργασίας σας αλλά ίσως να πάρετε και κάποια απογοήτευση ή κάποιο παρασκήνιο από συναδέλφους ή συνεργάτες ενώ και στις 05.05 ίσως να έχετε κάποιες διαφωνίες που θα σας κουράσουν και θα σας απογοητεύσουν.Από τις 12.05 και μετά ωστόσο θα καταφέρετε να διαχειριστείτε καλύτερα τα σχέδιά σας αλλά να προχωρήσετε σε καλύτερη συνεννόηση αλλά και κάποια νέα συνθήκη που θα σας ικανοποιήσει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η Ηλιακή έκλειψη στις αρχές του μήνα ίσως να σας επηρεάσει σε σχέση με κάποια οικονομική  συμφωνία που ίσως να έχετε κάνει ενώ ίσως να προκύψουν και ξαφνικά έξοδα που θα σας αναστατώσουν.Μέχρι και τις 11.05 ίσως να συνεχίσετε να έχετε έξοδα για θέματα της καθημερινότητας και κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν ενώ ίσως να πρέπει να δώσετε και κάποια χρήματα για να ενισχύσετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπα.Στη συνέχεια τα οικονομικά σας θα εξισσοροπήσουν και θα έχετε περισσότερη ηρεμία.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο μήνας θα ξεκινήσει αρκετά θετικά σε θέματα της εργασίας σας και ίσως να έχετε και κάποια επιτυχία ή αναγνώριση ωστόσο γύρω στις 16.05 ίσως να πάρετε απογοητεύσεις ενώ ίσως να έχετε και διαφωνίες ή παρεξηγήσεις μέχρι και το τέλος του μήνα για κάποιες εκκρεμότητες που ίσως να έχετε από το παρελθόν.Προς το τέλος του μήνα επίσης προσέχετε εντάσεις και διαφωνίες στην καριέρα σας αλλά και τις συνεργασίες σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις στις αρχές του μήνα στα οικονομικά σας και κάποια ικανοποίηση στην εργασία σας ενώ ίσως να καταφέρετε να κάνετε μια σημαντική οικονομική συμφωνία ή να έχετε κάποια υποστήριξη.Ωστόσο η Σεληνιακή έκλειψη στις 16.05 ίσως να σας προβληματίσει έντονα για θέματα οικονομικά που ίσως να προκύψουν ενώ ίσως να δυσκολευτείτε για κάποιες επενδύσεις ,ίσως να αναγκαστείτε να διακόψετε πράγματα ή χόμπι που σας ικανοποιούν ενώ ίσως να έχετε και κάποια έξοδα για τα παιδιά σας που θα σας πιέσουν αρκετά. 

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή στους Διδύμους που θα ευνοήσει νέες γνωριμίες ,ταξίδια αλλά και την επικοινωνία σας ενώ η Αφροδίτη στον Κριό από τις 02.05 θα ευνοήσει αρκετά νέες γνωριμίες,την δημιουργία σχέσεων αλλά και βελτίωση στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις.Ο Δίας επίσης στον Κριό από τις 11.05 θα μπορούσε να φέρει κάποια επισημοποίηση για κάποιους από εσάς .βελτίωση στις σχέσεις σας αλλά και νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό σας περιβάλλον αρκετά τυχερές.

Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα ίσως να βοηθήσει τη δημιουργία οικογένειας για κάποιους από εσάς ή κάποια βελτίωση που ίσως να θέλετε να κάνετε στο σπίτι σας ωστόσο η Σεληνιακή έκλειψη στις 16.05 ίσως να προβληματίσει αρκετά κάποιους από εσάς του 3ου δεκαημέρου για τις συναισθηματικές σας ανάγκες .

Κάποιοι ίσως να αντιμετωπίσετε και κάποια δυσκολία με τα παιδιά σας ή να πιεστείτε και για οικονομικά θέματα ενώ προς το τέλος του μήνα ίσως να έχετε και αρκετές εντάσεις με το ταίρι σας.Οι αδέσμευτοι ίσως να κάνετε κάποιες παθιασμένες γνωριμίες προς το τέλος του μήνα ενώ η Νέα Σελήνη στους Διδύμους με τη σύνοδο Άρη-Δία στον Κριό ίσως να σας φέρει μια νέα γνωριμία σε κάποιους από εσάς που μπορεί να σας ταιριάζει ενώ κάποιοι ίσως να έχετε γρήγορες εξελίξεις σχετικά με κάποια σχέση που θα αποφασίσετε να επισημοποιηθεί.

Έτος 2022

Η χρονιά να ξεκινήσει με την Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης σας να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω και κάποιοι ίσως να είστε σε κατάσταση επανεξέτασης οικογενειακών ζητημάτων ,οικονομικών ή κληρονομικών που μπορεί να αφορούν κάποιο οίκημα ένα οικογενειακό σπίτι ωστόσο καλό θα είναι να πάρετε τις αποφάσεις σας μετά το τέλος Ιανουαρίου ενώ ο Πλούτωνας που θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο ίσως να φέρει ριζικές αλλαγές στον τομέα της οικογένειας για εσάς των τελευταίων ημερών του 3ου δεκαημέρου.

Ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει να βρίσκεται στους Ιχθύς και τον οίκο της καθημερινότητας και της εργασίας σας και μέσα στο 2022 θα φτάσει μέχρι και την 25η μοίρα των Ιχθύων και θα επηρεάσει περισσότερο εσάς του 3ου δεκαημέρου .

Ο Ουρανός από τον Ταύρο και τον 8ο σας οίκο θα επηρεάσει φέτος το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας  από την 10η έως την 18η μοίρα και θα πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά σας ενώ το τετράγωνό του με τον Κρόνο στις αρχές της χρονιάς αλλά και μέσα στο Φθινόπωρο ίσως αυξήσουν τα έξοδά σας για κάποια σταθεροποίηση που θα θέλετε να κάνετε στην προσωπική σας ζωή.Ωστόσο ο Κρόνος θα βοηθήσει το 2ο και το 3ο δεκαήμερο να έχετε προγραμματισμό και να έχετε εύνοια στα σχέδιά σας.

Ο Δίας από την αρχή της χρονιάς επίσης θα έχει περάσει στον 6ο σας οίκο και θα φέρει βελτίωση μέσα στην καθημερινότητά σας και τον χώρο εργασίας σας μέχρι και τις 11.05 ενώ ο Δίας από τον Κριό στη συνέχεια μέχρι και τις 29.10 θα σας φέρει εύνοια σε νέες σχέσεις και συνεργασίες.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα επηρεάσουν τον οικονομικό σας τομέα και θα χρειαστεί να κάνετε οικονομία σε όλη τη χρονιά ,ωστόσο ίσως να έρθετε σε αντιπαραθέσεις και με αγαπημένα σας άτομα για θέματα οικονομικά και κληρονομικά ενώ αποφύγετε να πάρετε ένα δάνειο ή να δανείσετε.

Του 1ου δεκαημέρου

Θα έχετε την ευκαιρία από τις αρχές της νέας χρονιάς να έχετε βελτίωση μέσα στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας,να βρείτε μια νέα εργασία αλλά να ακολουθήσετε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής με τον Δία που θα έχει περάσει στους Ιχθύς και σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας και θα σας επηρεάσει μέχρι τις 11.02.Από τις 12.05 και μετά ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό και θα έχετε μεγάλη εύνοια σε νέες γνωριμίες,προτάσεις και συνεργασίες .Παρόλο που δεν θα έχετε πια στο δεκαήμερο σας τον Ουρανό να σας δημιουργεί έξοδα και ανατροπές στα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέχετε τις εκλείψεις που θα σας επηρεάσουν τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο και θα πρέπει να μην κάνετε άσκοπα έξοδα και να σκεφτείτε ρεαλιστικά.

Του 2ου δεκαημέρου

Θα έχετε κι εσείς την εύνοια του Δία μέσα στην καθημερινότητά σας από 12.02-25.03 και θα έχετε βελτίωση μέσα στην εργασία σας και την καθημερινότητα ωστόσο το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού ίσως να σας βάλει σε αρκετά έξοδα και ίσως σε περισσότερα από ότι είχατε υπολογίσεις στις αρχές της χρονιάς αλλά και από το Φθινόπωρο και μετά.Ωστόσο κάποιοι ίσως να καταφέρετε να κάνετε μακροχρόνιες συμφωνίες .Η Σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου θα επηρεάσει το δεκαήμερο σας που ίσως να σας φέρει κάποια νέα για θέματα φορολογικά ή οφειλών που μπορεί να σας ταράξουν για αυτό και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι με μια καλή οικονομική διαχείριση.

Του 3ου δεκαημέρου

Θα έχετε την θετική επιρροή του Δία από τις 27.03-10.05 και θα καταφέρετε να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας ενώ κάποιοι ίσως με τη σύνοδο Δία-Ποσειδώνα στις 12.05 και γύρω από το διάστημα αυτό να βρείτε την εργασία των ονείρων σας ,κάποιοι ίσως να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο για τέχνη ή μεταφυσική ενώ ίσως να έχετε την ανάγκη να προσφέρετε βοήθεια ή να διαμορφώσετε διαφορετικά τη διατροφή σας.Προσέχετε ωστόσο κάποιοι να μην κάνετε υπερβολές με τη διατροφή σας.Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε στόχους ,σχέσεις και συνεργασίες 10.03-10.09 και από τις 03.12 έως το τέλος του 2022 και θα έχετε εύνοια για μόνιμες σχέσεις και συνεργασίες.Ο Πλούτωνας θα επηρεάσει τις τελευταίες  πέντε μέρες του ζωδίου σας και θα φέρει ριζικές αλλαγές μέσα στην οικογένειά σας ,ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια μεταμόρφωση μέσα στο σπίτι σας ή να προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες με οικογενειακά θέματα.Η έκλειψη που θα σας επηρεάσει περισσότερο θα είναι αυτή της 16.05 που θα είναι Σεληνιακή στον Σκορπιό και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με έξοδα που θα κάνετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Από την αρχή της χρονιάς θα έχετε συζητήσεις για συνεργασίες ωστόσο ίσως και να μην είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για να πάρετε αποφάσεις αφού θα υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις.Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 24.01 έως τις αρχές Μαρτίου ίσως να σας φέρει εντάσεις με συνεργάτες  και αρκετή κούραση ενώ η συνάντηση του Άρη με τον Πλούτωνα στις 25.02 που θα επηρεάσει το τέλος του ζωδίου σας θα χρειαστεί την προσοχή σας και την ψυχραιμία σας.Ο Άρης στον Υδροχόο επίσης από 07.03-14.04 θα ευνοήσει να καταφέρετε κάποιους στόχους σας ενώ η σύνοδος Άρη-Κρόνου στις 05.04 θα σταθεροποιήσει κάποια προσπάθειά σας.

Ο Άρης στους Ιχθύς ίσως να φέρει περισσότερη κούραση ή απογοήτευση από 15.04-24.05 ενώ ο Άρης στον Κριό από 25.05-04.07 θα φέρει νέες συνεργασίες και ξεκινήματα ενώ των αρχικών ημερών θα έχετε μια σημαντική επιτυχία στην εργασία σας γύρω στις 29.05 με τη σύνοδο Άρη-Δία.Ο Άρης στον Ταύρο θα σας φέρει έξοδα μέχρι και τις 20.08 και μαζί με τις εκλείψεις που θα γίνουν σε αυτό τον άξονα του ζωδίου σας θα πρέπει να κάνετε πολύ συνετή διαχείριση των οικονομικών σας.

Ο Άρης στους Διδύμους θα βρίσκεται στη συνέχεια στους Διδύμους μέχρι και το τέλος της χρονιάς και θα ευνοηθείτε σε σπουδές ,συνεργασίες με το εξωτερικό αλλά και νέα σχέδια για εσάς ενώ από τις 30.10 μέχρι και το τέλος της χρονιάς που ο Άρης θα βρίσκεται ανάδρομος ίσως να επιστρέψουν στη ζωή σας παλιοί συνεργάτες ή να πρέπει να κατεβάσετε λίγο την προσπάθειά σας για τα σχέδιά σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Από την αρχή της χρονιάς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη και κάποιοι ίσως να έχετε επιστροφές από το παρελθόν στις ερωτικές σας σχέσεις αλλά και κάποια ερωτικά μπερδέματα ενώ κάποιοι ίσως να επανεξετάζετε ή να έχετε μια διαδικασία μεταμόρφωσης μέσα στο σπίτι και της οικογένειάς σας ειδικά όσοι θα επηρεαστούν από τη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα ενώ κάποιοι γύρω στις αρχές Μαρτίου να κάνετε και κάποια αγοραπωλησία σπιτιού.Κάποιοι ωστόσο ίσως με την σύνοδο Αφροδίτης-Άρη ίσως να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε.

Επίσης και ο Ερμής ανάδρομος στον τομέα των ερωτικών σας θα μπορούσε να σας φέρει επιστροφές από το παρελθόν μέχρι και τις 04.02. ενώ και ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας  από 10.09-02.10 ίσως να σας βάλει στη διαδικασία να επανεξετάσετε σχέσεις.Ο Κρόνος θα επηρεάσει το 2ο και το 3ο δεκαήμερο και θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε ερωτικές σχέσεις σε όλο το διάστημα της χρονιάς αλλά και οι δεσμευμένοι να έχετε εξελίξεις με μια εγκυμοσύνη ή σε θέματα των παιδιών τους ενώ ο Δίας που θα περάσει στον Κριό από τις 11.05 θα φέρει στο 1ο δεκαήμερο μέχρι και τις 29.10 νέες γνωριμίες ,νέες σχέσεις ,το ξεκίνημα της ζωής με ένα γάμο ή μια συγκατοίκηση.

Επίσης θετικό διάστημα για τα ερωτικά σας θα είναι περίπου το ίδιο διάστημα από 02.05-27.05 που η Αφροδίτη θα περάσει στον Κριό και θα φέρει νέες γνωριμίες,βελτίωση στις μόνιμες σχέσεις αλλά και έναν γάμο ενώ και η Αφροδίτη στους Διδύμους από 23.06-17.07 θα ευνοήσει το ζώδιό σας με νέες γνωριμίες ,εύνοια και χαρά στις μόνιμες σχέσεις ενώ το εξάγωνο της με τον Δία στις 29.06 και το τρίγωνο με τον Κρόνο στις 13.07 θα μπορούσε να φέρει μονιμοποίηση ή επισημοποίηση στις σχέσεις που ήδη θα έχετε.Επίσης η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 30.09-23.10 θα φέρει εύνοια στην ερωτική σας ζωή ενώ το τρίγωνο με τον Κρόνο θα φέρει και πάλι εύνοια για σοβαρές σχέσεις στις 13.10 ενώ το τρίγωνο με τον Άρη στις 18.10 θα φέρει νέους έρωτες και εύνοια στην ερωτική σας ζωή.Οι δεσμευμένοι θα έχετε εύνοια αν το θελήσετε να τεκνοποιήσετε και να έχετε εύνοια σε θέματα με τα παιδιά σας.

Μάθε πως επηρεάζεται άμεσα η ερωτική σου σχέση σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Τι πρέπει να προσέξεις αν έχεις γεννηθεί το πρώτο 10ημερο; Οι χαρισματικοί αστρολόγοι σου δίνουν αλάνθαστη πρόβλεψη για το μέλλον! Και προβλέψεις Ταρώ.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός

Γενικά

24/9 - 23/10

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι παρορμητικοί και εξωστρεφείς. Είναι δίκαιοι, διανοητικοί, ενεργητικοί και ιδιαίτερα συντροφικοί.

Επιθυμούν πάντα την αρμονία, στις σχέσεις τους με τους άλλους. Συνήθως ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τον σύντροφο τους, έχουν την ανάγκη της στενής επικοινωνίας, θέλουν μια ισορροπημένη σχέση με αγάπη και αρμονία.

Οι Ζυγοί είναι ευχάριστοι στην παρέα, είναι διπλωματικοί και χαριτωμένοι. Συνήθως έχουν καλλιτεχνικές τάσεις και πάντα αναζητούν το ωραίο.

Ζυγός : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Δεν είναι ο ευγενικός, ήρεμος, ψύχραιμος και γοητευτικός τύπος που βλέπετε. Έχει κα ...

Η γυναίκα Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Η γυναίκα Ζυγός έχει οβάλ πρόσωπο. Έχει όμορφο δέρμα και υπέροχο σώμα. Ξοδεύει πολύ ...

Ζυγός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ζυγό

Ωροσκόπος Ζυγός –Αισθητική Αρμονία

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Για τους ανθρώπους με Ωροσκόπο Ζυγό, η ζωή βιώνεται σαν μία συνεχόμενη ροή επιλογώ ...

Η δικαιοσύνη και η συντροφικότητα ενός Ζυγού

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το 7ο ζώδιο του Ζωδιακού κύκλου. Είναι το 2ο ζώδιο του Αέρα. Ο κυβερνήτ ...

Ζυγός: Ουράνια τόξα και έρωτες

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Ο Ζυγός είναι τόσο ερωτευμένος με την ιδέα του έρωτα που τείνει να ζει τη ζωή του σα ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αφροδίτη

Είμαι η Αφροδίτη. Εχω γεννηθεί στην Κούβα. Η μητέρα μου κατάγεται από εκεί ο πατέρας μου είναι Έλληνας. Μεγάλωσα στην Ελλάδα αλλά πάντα είχα επαφές με τον τόπο που γεννήθηκα. Ο τρόπος που κάνω την πρόβλεψη είναι ίσως για εσάς κάτι ...

Βίκυ

Πως θα εξελιχθεί η σχέση σου; Παράλληλη σχέση; Συναισθηματικό αδιέξοδο; Τρίτο πρόσωπο; Μάθε την αλήθεια και προχώρησε ανάλογα την ζωή σου. Είναι ο/η ιδανικός/ή για σένα ; Μάθε τώρα με ένα τηλεφώνημα .  Μπορείς να μιλήσεις μαζί μου κ ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Ζώδια: Ζημιά με Ζημιά !

Είσαστε ίδιο ζώδιο με τον σύντροφό σου; Ειδική περίπτωση! Μάθε τι σε περιμένει, ποια εί ...

Σχέσεις - Αγάπη

Η λατρεμένη Αφροδίτη !

Όλοι γνωρίζουμε πως η θέση της Αφροδίτης, Στον γενέθλιο χάρτη μας είναι πολύ σημαντική ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μπορώ να ασκήσω μαγεία μόνος μου ;

Είναι μία βασική ερώτηση στον αποκρυφισμό, Κυρίως όσων προσεγγίζουν για πρώτη φορά το ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u