Ζυγός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

24 Μαρτίου 2019

Γενικά

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι, εσείς οι Ζυγοί θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό, στην προσπάθεια σας να κάνετε εντύπωση, να σας παρασύρει σε έξοδα τα οποία θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Επίσης, καλό είναι να θυμηθείτε την έννοια των ορίων,  γιατί, κάτω από την επιρροή της  όψης συνόδου  που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να είστε πολύ ευκολόπιστοι με τους συναδέλφους σας με αποτέλεσμα να σας χειρίζονται όπως αυτοί θέλουν.

Ερωτικά

Κάποιες φορές θα βιώνεις μέσα σου τέτοια ένταση, σε ζητήματα που αφορούν τις ερωτικές και ψυχικές σου επιθυμίες, που θα έχεις μεγάλη ανάγκη να την εκτονώσεις. Είτε είσαι σε κάποια σχέση, είτε όχι, εκείνο που πρέπει να θυμάσαι, είναι ότι η σκέψη σου δεν είναι καθαρή. Δε σκέφτεσαι με τη λογική αλλά με το συναίσθημα. Τις επόμενες ημέρες, αυτό σιγά σιγά θα πέφτει και θα νιώσεις περισσότερη συναισθηματική ισορροπία. Κάνε λοιπόν λιγάκι υπομονή να περάσουν οι μέρες αυτές.Αύριο

25 Μαρτίου 2019

Γενικά

Χαρούμενοι, ευδιάθετοι και γεμάτη ενέργεια θα είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τους φίλους και τους συγγενείς σας θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τους προβληματισμούς σας γύρω από τα θέματα που σας απασχολούν. Επίσης , αρκετοί από εσάς θα εκμεταλλευτείτε την σημερινή ημέρα για να κάνετε μια βόλτα με το αυτοκίνητο.

Ερωτικά

Η εβδομάδα αυτή που ξεκινά, θα σε προκαλέσει ερωτικά να βιώσεις κάποιες πτυχές στον έρωτα που δεν έχεις ξανά γευτεί. Είτε βρίσκεσαι αυτή την εποχή σε κάποια σχέση, είτε φλερτάρεις απλώς για να περάσεις όμορφα, κάπου εκεί στη γωνία σε περιμένουν ανατροπές. Το αν θα χαρακτηριστούν καλές οι κακές, αυτό εξαρτάται από τον τρόπο που θα τις ερμηνεύσεις. Στοχεύουν όμως στο να σε ξεκολλήσουν, από όλα εκείνα που θεωρούσες δεδομένα. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, οι καταστάσεις που μέχρι στιγμής έβλεπες τελματωμένες και τις αντιμετώπιζες σχεδόν ως τελειωμένες, θα αρχίσεις να τις επανεξετάζεις εκ νέου. Κι σε όσα είπες ο κύκλος «έκλεισε» θα δεις πως τώρα ανοίγει για τα καλά.

Ζυγός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   24/3 – 31/3/2019

Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας λέει ότι αυτή την εβδομάδα εσείς οι Ζυγοί θα έχετε μια γεμάτη εβδομάδα.
Την Κυριακή η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό, στην προσπάθεια σας να κάνετε εντύπωση, να σας παρασύρει σε έξοδα τα οποία θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Επίσης, καλό είναι να θυμηθείτε την έννοια των ορίων,  γιατί, κάτω από την επιρροή της  όψης συνόδου  που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να είστε πολύ ευκολόπιστοι με τους συναδέλφους σας με αποτέλεσμα να σας χειρίζονται όπως αυτοί θέλουν.
Την Δευτέρα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τους φίλους και τους συγγενείς σας θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τους προβληματισμούς σας γύρω από τα θέματα που σας απασχολούν.
Την Τρίτη η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την υγεία και την εξωτερική σας εμφάνιση.
Την Τετάρτη η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να φέρει ευχάριστες αλλαγές στα οικονομικά σας.
Την Πέμπτη ο Ερμής θα ολοκληρώσει  την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων.
Την  Παρασκευή θα σας προβληματίσουν οι οικογενειακές σας σχέσεις.
Το Σάββατο η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων,  θα βοηθήσει να αποκατασταθεί η επικοινωνία με τους συναδέλφους σας.
Ενώ την Κυριακή, η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια.

Ερωτικά

Στο χώρο της εργασίας σας επικρατεί ένα χάος που σας εξαντλεί πνευματικά και σωματικά, με αποτέλεσμα, επιστρέφοντας στην προσωπική σας ζωή, να αισθάνεστε υποτονικοί/ές και δυσαρεστημένοι/ες. Το ευχάριστο είναι πως δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να υποκύψει σε αυτή την κατάσταση, έτσι φροντίζετε να περάσετε όσο το δυνατόν πιο διασκεδαστικά μπορείτε την εβδομάδα σας με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας, και ακόμα και αν δε σας ενδιαφέρει κάποιος/α, βγαίνετε έξω, φλερτάρετε και γοητεύετε τα πλήθη.

Οι δεσμευμένοι καταβάλετε προσπάθειες για γαλήνη μέσα στη σχέση σας και η αλήθεια είναι πως μπορείτε πράγματι να επαναφέρετε τις ισορροπίες μεταξύ σας, αρκεί να μην είστε διστακτικοί.  Άλλωστε, δεν είστε επισκέπτες μέσα σε αυτή τη σχέση και έχετε το δικαίωμα να παίρνετε πρωτοβουλίες. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αν βλέπετε πως χάνεται η επικοινωνία και ταλαντεύονται ξανά οι ισορροπίες, πάρτε αποστάσεις και δώστε χρόνο. Μπόρα είναι και θα περάσει.

Οι αδέσμευτοι δεν έχετε ευθύνες απέναντι σε τρίτους και είναι γεγονός πως σας αρέσει, τουλάχιστον προς το παρόν. Παρ’ όλα αυτά δε θέλετε να κρατήσετε έξω από τη ζωή σας τη συντροφικότητα. Έτσι καταφεύγετε σε φλερτ και σε πιο εφήμερες καταστάσεις, προκειμένου να μη στερηθείτε τη χαρά του ερωτικού παιχνιδιού. Είστε μαγνητικοί, δέχεστε με χαρά την πολιορκία των άλλων και δημιουργείτε σχέσεις μέχρι εκεί που θέλετε εσείς.

Μάρτιος 2019

Έχετε μία έντονη ζωτικότητα την οποία δεν βρίσκετε τρόπους να εκτονώσετε. Για το λόγο αυτό, το ρίχνετε στη δουλειά, εξυπηρετώντας έτσι ένα διττό σκοπό: ηρεμεί η υπερκινητικότητά σας και ταυτόχρονα αποσπάται η προσοχή σας από άλλα ζητήματα που μπορεί να σας ταλάνιζαν. 

1ο δεκαήμερο

[23 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου]

Για εσάς ο ανταγωνισμός είναι κίνητρο, όχι για το χρήμα, ούτε για τη φήμη σας, αλλά για να αλλάξετε ουσιαστικά. Δε σας αρκεί να αποδείξετε απλώς την αξία σας, αλλά θέλετε να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Στον επαγγελματικό τομέα ξέρετε πως είστε ικανοί, αλλά αυτό από μόνο του δε σας αρκεί, γιατί θέλετε να είστε οι καλύτεροι. Δεν έχει σημασία πόσο ψηλά μπορείτε να φτάσετε ή πόσα πολλά μπορείτε να κερδίσετε. Το μόνο που σας ενδιαφέρει και εργάζεστε μέρα με τη μέρα όλο και πιο σκληρά είναι να είστε οι καλύτεροι και να είναι εμφανές και γνωστό σε όλους. Κίνητρό σας για τον Μάρτιο είναι να αναγνωρίσουν όλοι την ανωτερότητά σας και θα το πετύχετε.

Στον οικονομικό τομέα γίνονται αλλαγές τις οποίες γνωρίζατε εδώ και καιρό. Το εισόδημά σας αυξάνεται από χρήματα που σας όφειλαν από παλιά, όμως έχετε ήδη σχεδιάσει να τα δαπανήσετε για πολύ συγκεκριμένο λόγο. Δεδομένου ότι μένετε πιστοί στα σχέδιά σας, τα οποία σας παρέχουν τη σταθερότητά που χρειάζεστε για να νιώθετε ασφαλείς, αυτά τα επιπλέον χρήματα είναι σα να έχουν ήδη ξοδευτεί.

2ο δεκαήμερο

[3-12 Οκτωβρίου]

Το περιβάλλον σας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αυτό το μήνα, κάτι που σας γεμίζει δύναμη, κυρίως πνευματική και αυτοπεποίθηση. Είστε γεμάτοι/ες όρεξη και νέες ιδέες και αυτό το οφείλετε σε πολύ μεγάλο βαθμό στου οικείους σας.

Στον επαγγελματικό τομέα συμβαίνουν πράγματα που σας γεμίζουν ελπίδες και σας κάνουν να ονειρεύεστε. Ξέρετε πως τα όνειρά σας δεν είναι άμεσα υλοποιήσιμα, αυτό όμως δε σας εμποδίζει να οργανωθείτε όσο καλύτερα μπορείτε, προκειμένου να είστε 100% έτοιμοι/ες όταν θα έρθει η δική σας ευκαιρία και να μη σας κόψει τη φόρα τίποτα και κανείς.

Στον οικονομικό τομέα σας απασχολεί ιδιαίτερα αυτό το διάστημα η οικονομική εξασφάλιση σε καθημερινή βάση. Η διευθέτηση των εκκρεμοτήτων που τρέχουν είναι η μόνη σας έγνοια. Δεν αποκλείεται αυτήν την περίοδο να οργανώσετε με τέτοιο τρόπο τα οικονομικά σας που να σας εξασφαλίζουν μία σταθερότητα μεσοπρόθεσμα σ’ ό, τι αφορά τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

3ο δεκαήμερο

[13-22 Οκτωβρίου]

Ένας ιδιαίτερα εργατικός μήνας για εσάς, αρκετά παραγωγικός, όσο και αποτελεσματικός. Κάντε κράτει στις δυνάμεις σας γιατί αν συνεχίσετε με αυτούς τους ρυθμούς, οι πιθανότητες να φτάσετε στην εξάντληση είναι πάρα πολλές.

Στον επαγγελματικό τομέα έχετε τη δύναμη, μέσω της ομαδικής εργασίας αυτόν το μήνα, να αυξήσετε το κύρος σας και να γίνετε ιδιαίτερα αγαπητοί/ες ανάμεσα στους συναδέλφους αλλά και τους εργοδότες σας. Ωστόσο, αποφύγετε τη δεσποτική και αυταρχική συμπεριφορά εντός του εργασιακού χώρου, γιατί μπορεί η στάση σας αυτή μπορεί να σας φέρει ρήξη με όλους.

Στον οικονομικό τομέα ασχολείστε με ζητήματα που αφορούν στο παρελθόν, είτε αυτές σχετίζονται με δικές σας υποχρεώσεις ή υποχρεώσεις τρίτων. Διατηρήστε πιο μετριοπαθή στάση στις συζητήσεις που κάνετε, καθώς ακόμα και αν οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας, μπορεί να βγείτε χαμένοι.

Ερωτικά

Ο Μάρτιος σας φέρνει αντιμέτωπους με τα προβλήματα που αμελήσατε στο παρελθόν. Είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι, έχετε θέματα να λύσετε, τα οποία δεν έχουν σκοπό να σας αφήσουν ήσυχους εάν δε βρείτε τις λύσεις τους.

Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου καλείστε αυτό το διάστημα να αφιερώσετε πολύ χρόνο στα ζητήματα που ταλανίζουν τη σχέση σας. Μπορεί σα διαδικασία να μη σας είναι ευχάριστη, όμως είναι απαραίτητη για την εξυγίανση του δεσμού σας. Είναι σημαντικό να βρείτε κώδικες επικοινωνίας με το/τη σύντροφό σας και να εξομαλύνετε το κλίμα ανάμεσά σας. Προς το τέλος του μήνα η σχέση σας βελτιώνεται σημαντικά, χωρίς να αποκλείεται μάλιστα αυτό το διάστημα να συζητήσετε το ενδεχόμενο να περάσετε στο επόμενο βήμα, καθώς νιώθετε και οι δύο την ίδια ετοιμότητα.

Οι αδέσμευτοι είστε στα “νύχια”, χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Χρειάζεστε αυτό το μήνα χώρο, προκειμένου να ηρεμείτε και να ανασυγκροτήστε. Το στενό σας περιβάλλον προσπαθεί πολύ να σας φτιάξει τη διάθεση, όμως είστε λίγο αρνητικοί και δε διευκολύνετε την κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά δεν είναι πολύ καλή ιδέα να επιμείνετε στο να βρείτε κάποιον/α, ιδιαίτερα με αυτή τη διάθεση.

1ο δεκαήμερο

[23 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου] 

Επαγγελματικά

Υπερβολικά δραστήριος και με έντονους ρυθμούς, ο νέος χρόνος δε θα σε αφήσει να βαρεθείς ούτε στιγμή, αλλά το κυριότερο θα αποτελέσει την αφετηρία για την εκπλήρωση στόχων στα επαγγελματικά σου, που μέχρι σήμερα σε είχαν ταλαιπωρήσει. Για να συμβούν όλα αυτά, βέβαια, θα πρέπει να κινηθείς με μυστικοπάθεια και να φροντίζεις να μη γίνονται ευρέως γνωστά όλα αυτά που σκέφτεσαι και σχεδιάζεις. Μην αφήνεις όσα υπάρχουν στο μυαλό σου βορά στην κακοπροαίρετη κρίση των ανταγωνιστών σου. Από το Μάιο μέχρι τον Ιούλιο πρέπει με υπομονή και πίστη να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου, έως το τέλος του 2019, ωστόσο εμπιστευόμενος/η ανθρώπους που γνωρίζεις καλά, αποτελούν σχέσεις χρόνων, και όχι συναδέλφους για τους οποίους δεν μπορείς να είσαι σίγουρος/η.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες με σύστημα, πρόγραμμα και μεθοδικότητα, αλλά και με έναν σταθερό και στέρεο σχεδιασμό, μπορείτε να σημειώσετε αρκετά κέρδη μέσα στο 2019. Το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους θα είναι καταλυτικής σημασίας για την έκβαση αυτών των σχεδίων, αφού θα απαιτήσει από σένα έντονη κινητικότητα και δραστηριοποίηση προκειμένου να σου εκπληρώσει τις “ευχές”. Τους επόμενους μήνες, όταν θα έχουν μπει τα πράγματα σε ένα ρυθμό και θα έχουν εκκινηθεί ορισμένες διαδικασίες από σένα, θα είσαι και σε θέση να εκτιμήσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια πόσα μπορείς να περιμένεις μέσα στο 2019.

Οι άνεργοι/ες θα έχετε ευκαιρίες και αρκετές πιθανότητες να αποκατασταθείτε επαγγελματικά, ωστόσο αν θέλετε να βρείτε κάτι πραγματικά αξιόλογο, θα πρέπει να φορτσάρετε κατά το πρώτο ήμισυ του χρόνου, αφού τότε θα παρουσιαστούν οι πιο ελκυστικές επιλογές. Αν εργαστείς σκληρά, κυρίως ως προς το κυνήγι των ευκαιριών, μέχρι τον Ιούνιο, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι φανταστικό, το οποίο σε περιμένει να το ανακαλύψεις. Αν παραμείνεις αδρανής κατά το διάστημα αυτό, τότε δύο τινά μπορεί να συμβούν: είτε να μη βρεις τίποτα, είτε να βρεις κάτι το οποίο θα αποτελεί δυσάρεστο συμβιβασμό, μόνο και μόνο για να μην είσαι χωρίς δουλειά. Δραστηριοποιήσου και θα δεις ότι τα πράγματα θα λειτουργήσουν προς όφελός σου.

Οικονομικά

Τα δύο πρώτα τετράμηνα του νέου έτους έρχονται…ειρηνικά, χωρίς μεγάλες μεταβολές, κάτι που θα πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο, φροντίζοντας να κάνεις όσες περισσότερες οικονομίες μπορείς, αφού το τελευταίο τετράμηνο του 2019, έρχεται με ορισμένες δυνάμει δυσάρεστες εκπλήξεις. Το αν και κατά πόσο θα είναι δυσάρεστες για σένα, θα κριθεί ακριβώς από τη δραστηριότητά σου τους προηγούμενους οκτώ μήνες, αφού για την τελευταία φάση του το 2019 σου επιφυλάσσει πολλά έξοδα, όπως φόροι, κληρονομιές και δάνεια ή κάρτες. Αν έχεις προνοήσει γι’ αυτά, θα βγεις αλώβητος/η από την όλη κατάσταση, ειδικά εφόσον επιλέξεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες πριν από το προβλεπόμενο διάστημα. Απόφυγε να παραβλέψεις αυτήν την περίοδο αυτοσυγκράτησης γιατί τότε θα μιλάμε για πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας θέματα, τα οποία μπορεί και να μην καταφέρεις να εξισορροπήσεις ικανοποιητικά. Η σταθερότητα (τουλάχιστον στην προκειμένη περίπτωση) είναι φίλη σου, μην το ξεχνάς!

Αισθηματικά

Η επιθυμία σου για αλλαγές θα κυριαρχεί στο βασίλειο των αισθηματικών σου για το 2019. Αν είσαι δεσμευμένος/η νιώθεις πιο έτοιμος/η από ποτέ για μία περαιτέρω δέσμευση, όπως και αν μεταφράζεται αυτό στη φάση που βρίσκεται η σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, από την άλλη, τείνεις προς την ελευθερία και την ανεξαρτησία, ακόμα και αν υπάρχει κάποιο άτομο που μπορεί να σε ενδιαφέρει. Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεσαι σε σχέση ή όχι, αισθάνεσαι ότι η κατάσταση στα αισθηματικά σου ως έχει, είναι πολύ ενεργοβόρα, σου καταναλώνει όλη σου τη ζωτικότητα, ενώ μπορεί πολλές φορές να μη βρίσκεις καν νόημα στις μέχρι τώρα συνήθειές σου.

Οι δεσμευμένοι/ες με την έλευση του 2019, μπορεί να κάνετε ένα δύσκολο ξεκίνημα με το ταίρι σας, όχι σοβαρό, αλλά γεμάτο γκρίνια που μπορεί να σας χαλάει τη διάθεση. Ωστόσο, από το Μάρτιο και μετά βρίσκετε οι δυο σας την αναγκαία ισορροπία για τη σχέση σας, μέσα από τη συνειδητοποίηση ότι θέλετε τα ίδια πράγματα και η μέχρι πρότινος γκρίνια δεν είχε κανένα λόγο ύπαρξης. Η κοινή σας αυτή αρχή θα στηρίζεται σε πολύ πιο στέρεες βάσεις, ενώ ταυτόχρονα θα σας δέσει ακόμα περισσότερο, αφού θα αντιληφθείτε την ομοιότητά σας στα απολύτως σημαντικά. Δεν αποκλείεται, τόσο εσύ, όσο και ο/η σύντροφός σου να αρχίσετε να συζητάτε έντονα τα επόμενα βήματα, καθώς και τη διάθεσή σας να τα πραγματοποιήσετε.

Οι αδέσμευτοι/ες το 2019 θέλετε να μείνετε μακριά από δεσμεύσεις, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ή αν εν πάση περιπτώσει να προσεγγίζετε πολύ προσεκτικότερα το ζήτημα “σχέση” και κυρίως τους ανθρώπους με τους οποίους την επιχειρείτε. Η αλήθεια είναι ότι σου έχει λείψει κάπως η έντονη κινητικότητα και ζωτικότητα στη ζωή σου, η ελευθερία, αν θες, οπότε φέτος θα την επιδιώξεις εντονότερα, αποφεύγοντας δεσμεύσεις που μπορεί να χαλάνε την καλή σου διάθεση. Μην απορρίπτεις, ωστόσο, εύκολα ανθρώπους γιατί μπορεί να αφήσεις έξω από τη ζωή σου κάποιον/α που μπορεί πραγματικά να είναι σχεδόν ιδανικός/ή για σένα.  

2ο δεκαήμερο

[3-12 Οκτωβρίου] 

Επαγγελματικά

Το 2019 ξεκινά ήπια για την επαγγελματική σου καταξίωση, κάτι που σε διευκολύνει αρκετά στην ολοκλήρωση των έργων που έχεις αναλάβει και έχεις καθυστερήσει ή ακόμα και να “τρέξεις” λίγο περισσότερο ορισμένες υποθέσεις, προκειμένου να μη χρειαστεί να κατεβάσεις ταχύτητες αργότερα. Συνολικά το έτος είναι αρκετά ευνοϊκό για τον επαγγελματικό σου τομέα, όμως υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να προσέξεις. Από το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου κάποια οικογενειακά ζητήματα σε αποσυντονίζουν, με αποτέλεσμα να μειώνεται η παραγωγικότητά σου σταδιακά. Υπάρχουν δύο τρόποι να το αντιμετωπίσεις, ο ένας είναι να μην επιτρέπεις στους εξωγενής παράγοντες να επηρεάζουν τη δουλειά σου, δεδομένου ότι μπορείς να διατηρείς την αυτοκυριαρχία σου, ιδιαίτερα σε ζητήματα με τα οποία εμπλέκεσαι προσωπικά και συναισθηματικά, ενώ ο άλλος είναι πριν ξεσπάσει η καταιγίδα να φροντίσεις να έχεις προχωρήσει περισσότερο με τις εκκρεμότητές σου στη δουλειά προκειμένου να έχεις τη δυνατότητα να κατεβάζεις ρυθμούς, όταν είναι απαραίτητο να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Είτε έτσι, είτε αλλιώς είναι ένα έτος, κατά το οποίο μπορείς να διακριθείς επαγγελματικά, αρκεί να δείξεις σεβασμό, εμπιστοσύνη και αλληλεγγύη στους συναδέλφους/συνεργάτες σου, όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η εισέρχεσαι σε ένα αρκετά δυναμικό και δραστήριο έτος και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η και ξεκούραστος/η, προκειμένου να ανταπεξέλθεις. Μπορείς αυτό το χρόνο να αυξήσεις σημαντικά τη δύναμή σου, είτε πρόκειται για τη δημοτικότητά σου, είτε την οικονομική σου ισχύ. Αυτό προϋποθέτει να είσαι 100% προσηλωμένος/η στη δουλειά και να εργάζεσαι ασταμάτητα, ακόμα και τις ώρες ανάπαυσης. Η αλήθεια είναι πως η ένταση της καθημερινότητας θα σε εξαντλεί συχνά, όμως δε θα έχεις χρόνο για ξεκούραση. Πρέπει να βρεις τρόπους να ξεκουράζεσαι, χωρίς να “κλέβεις” χρόνο από τη δουλειά. Όσο όμως κι αν δυσκολεύεσαι, τα κέρδη του έτους και η καλή φήμη που έχεις αποκτήσει σε κάνουν να αντέχεις και να δίνεις ακόμα περισσότερη ενέργεια για την καταξίωσή σου. Προς το τέλος του 2019 και κάνοντας τον ετήσιο απολογισμό θα διαπιστώσεις πως άξιζαν οι θυσίες που έκανες και η κούραση που τράβηξες και με το παραπάνω.

Αν είσαι άνεργος/η το 2019 δε θα σε αφήσει παραπονεμένο/η. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται είναι αμέτρητες και αξιόλογες. Η αλήθεια είναι πως ιδιαίτερα τον πρώτο καιρό φαίνεσαι λίγο ντεφορμέ, οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν ευκολότερα απ’ ό, τι πριν, ενώ δε βρίσκεσαι στο ζενίθ της παραγωγικότητάς σου. Μην ανησυχήσεις δεν είναι μόνιμο, χρειάζεσαι λίγο χρόνο μέχρι να συνηθίσεις και να ξαναβρείς τον παλιό, καλό και εργατικό σου εαυτό! Μόλις ανακτήσεις την αυτοκυριαρχία σου και την ενέργειά σου, ετοιμάσου για σημαντικότατες εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα, και μάλιστα με πολλές προοπτικές εξέλιξης.


Οικονομικά

Οικονομικά νιώθεις σιγουριά και σταθερότητα, οι οποίες σε πολύ μεγάλο βαθμό σου παρέχονται από την οικογένειά σου. Είτε σε στηρίζουν οικονομικά όταν χρειάζεσαι βοήθεια, είτε σε στηρίζουν ψυχολογικά και πρακτικά στην καθημερινότητά σου, προκειμένου να φεύγεις πιο ξέγνοιαστος/η από το σπίτι για να δουλέψεις. Η εικόνα των οικονομικών σου είναι σαφώς πιο βελτιωμένη από πέρυσι και αυτό σου δίνει την αυτοπεποίθηση να βγαίνεις κάθε μέρα όλο και πιο δυναμικά και να διεκδικείς δουλεύοντας. Σε ό, τι αφορά στα έξοδά σου γι’ αυτό το χρόνο φαίνονται και αυτά αυξημένα. Δαπανάς σημαντικά χρηματικά ποσά κατά τη διάρκεια του έτους, κυρίως για τη βελτίωση και την αναβάθμιση του οικιακού περιβάλλοντος. Το πιο ευχάριστο όμως είναι πως φέτος θα έχεις τη δυνατότητα να αποταμιεύσεις και κάποιο σημαντικό ποσό, παρά τα έξοδα που κάνεις. Ο μόνος τρόπος να μετατρέψεις το πλεόνασμα σε έλλειμμα είναι να σπαταλάς άσκοπα και απερίσκεπτα τα χρήματά σου. Η επιλογή είναι δική σου.


Αισθηματικά

Αυτόν το χρόνο είσαι σημαντικά σοφότερος/η όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αφού φαίνεται ότι ξέρεις τι είναι αυτό που θες και το διεκδικείς ανυποχώρητα. Έχεις την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό να διαμορφώσεις τη ζωή σου σαν να έχεις τον πλήρη έλεγχο (ανεξάρτητα από το αν δεν τον έχεις πάντα) και στέκεσαι απέναντι σε οτιδήποτε αισθηματικό με τη δυναμική του ανθρώπου που έχει πλέον την εμπειρία να ξέρει καλά τι του ταιριάζει και τι όχι.

Οι δεσμευμένοι/ες ίσως έχετε ένα κάπως δύσκολο ξεκίνημα το 2019, αφού αναμένεται να πρέπει να διαχειριστείτε προστριβές με το/τη σύντροφό σας. Όλες οι διαφωνίες θα εδράζονται στη μορφή που είχε μέχρι τώρα η σχέση σου και κυρίως στο ότι αυτή δε σε ικανοποιεί πλέον. Παρ’ όλα αυτά, προς ευχάριστη έκπληξή σου, θα δεις ότι το ταίρι σου συμφωνεί μαζί σου και θα κινηθείτε στο ίδιο μήκος κύματος ως προς τις αλλαγές που θέλετε από κοινού να πραγματοποιήσετε στη σχέση σας. Σταδιακά και αργά θα μπείτε στη διαδικασία να αλλάξετε συνήθειες και ρουτίνα, γεγονός που θα δώσει στη σχέση σου μια πιο στέρεη βάση για τα επόμενα βήματα, όπως κι αν αυτά μεταφράζονται, με αποτέλεσμα μέσα στο πρώτο τετράμηνο να καταφέρετε και οι δύο να κάνετε τη σχέση σας πιο ισχυρή και πιο ανθεκτική σε οποιαδήποτε εξωγενή επίθεση.

Οι αδέσμευτοι/ες εκπρόσωποι του ζωδίου νιώθετε μια ισχυρή έλξη προς την έντονη κοινωνική και συναισθηματική ζωή, τη διασκέδαση, το φλερτ και το παιχνίδι. Μέσα σε αυτό το…κλίμα ευφορίας, θα πραγματοποιήσεις και αρκετές μετακινήσεις, κάποιες από αυτές και ταξίδια, ώστε να μπορέσεις να κάνεις πιο έντονη την εμπειρία του ερωτικού παιχνιδιού. Εκεί, ανάμεσα στους ανθρώπους που θα γνωρίσεις -οι οποίοι δε θα είναι λίγοι-, θα συναντήσεις και άτομα με κοινή νοοτροπία με σένα, με τα οποία δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις και μία σύντομη, διασκεδαστική σχέση. Μην αποκλείσεις εντελώς το ενδεχόμενο μιας πιο μόνιμης αποκατάστασης, ωστόσο σιγουρέψου ότι είσαι απόλυτα έτοιμος/η πριν το δοκιμάσεις.

3ο δεκαήμερο

[13-22 Οκτωβρίου] 

Επαγγελματικά

Έντονη δραστηριότητα αλλά ταυτόχρονα σταθερότητα χαρακτηρίζει τους πρώτους μήνες του 2019 τα επαγγελματικά σου, ωστόσο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες δημιουργείται μία αλληλεπικάλυψη των ζητημάτων της εργασίας σου και του σπιτιού σου, με ζητήματα που απαιτούν την προσοχή σου να προκύπτουν ταυτόχρονα και στους δύο χώρους. Μπορεί να νιώσεις να σφυροκοπείσαι αδιάκοπα από την απαίτηση να λαμβάνεις διαρκώς αποφάσεις (τι τρόμος!), ωστόσο είναι τώρα σημαντικότερο από ποτέ να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να εξασκηθείς στο πώς μπορείς να διαχωρίζεις αποτελεσματικά τους διαφορετικούς τομείς της ζωής σου. Πάνω απ’ όλα, είναι εξαιρετικά σημαντικό να διατηρήσεις την προσωπική σου ισορροπία, αφού θα είναι το κλειδί ώστε όλα να λειτουργήσουν όπως πρέπει, χωρίς απώλειες πουθενά. Αν το καταφέρεις αυτό, τότε τα πράγματα θα σταθεροποιηθούν και εσύ θα βγεις αλώβητος/η από τη δοκιμασία.

Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι/ες έχετε μπροστά σας ένα αρκετά πλούσιο σε δραστηριότητα 2019, ιδιαίτερα στο πρώτο του τετράμηνο, ενώ μπαίνετε σε μία διαδικασία ολικής αναδόμησης, ψάχνοντας την ταυτότητα της επιχείρησής σου (ενίοτε και επαναπροσδιορίζοντάς τη), εξετάζοντας τη δομή και την επάρκειά της και κάνοντας σημαντικές αλλαγές, με προσεκτικό όμως σχεδιασμό, κάτι που εγγυάται μεγαλύτερο βαθμό επιτυχίας. Δεν αποκλείεται, πολλές από τις αποφάσεις που θα πάρεις, να είναι προϊόν ήρεμης και ξεκούραστης δουλειάς από το σπίτι, οπότε δες πώς μπορείς να μοιράσεις τις εργασιακές σου υποχρεώσεις συνετά. Καθ΄ όλη τη διάρκεια του νέου έτους μπορεί να νιώσεις εξαντλημένος/η αλλά είναι σημαντικό να αντισταθείς συστηματικά σε αυτές τις στιγμές “παραίτησης” (ακόμα και αν παραίτηση εδώ σημαίνει ότι θα αναβάλεις μία απόφαση για 2-3 μέρες).

Αν είστε άνεργοι/ες θα έχετε αρκετές ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης, ωστόσο οι μεγαλύτερες πιθανότητές σας για κάτι αξιόλογο βρίσκονται είτε σε εργασίες που σχετίζονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με το χώρο του σπιτιού, της εστίασης ή (αν το αντέχετε) με τη νύχτα. Μπορεί να σου φαίνεται κάπως παράδοξο, όμως θα πρέπει να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου και πέρα από τα συνηθισμένα σου. Για να αυξήσεις ακόμα περισσότερο τις πιθανότητές σου, εστίασε την προσοχή στην ανεύρεση εργασίας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019, καθώς στο δεύτερο ήμισυ δε θα υπάρχει κάτι εξίσου ενδιαφέρον για σένα.


Οικονομικά

Όσες δυσκολίες και να αντιμετωπίσεις στα επαγγελματικά σου, τα οικονομικά σου φαίνεται ότι βρίσκονται στο άλλο άκρο, αφού φαίνεται να αποκτάς με κάποιον τρόπο μια οικονομική ισχύ που δεν είχες το προηγούμενο διάστημα. Δράττεσαι της ευκαιρίας να κάνεις έξοδα που σχετίζονται με το σπίτι, για την οικογένεια, για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ακόμα και για σένα. Το διάλειμμα αυτό έρχεται σαν όαση στην ερημιά (ή την οικονομική ξηρότητα) αφού για καιρό έσφιγγες το ζωνάρι, ακόμα και για πράγματα που για πολλούς ανθρώπους θεωρούνται απαραίτητα. Παρ’ όλα αυτά, μέσα σε αυτό το κλίμα ευμάρειας, θα έχεις ακόμα και την ευκαιρία αποταμίευσης, κάτι που έρχεται σαν μάννα εξ ουρανού, ταυτόχρονα με τις όχι ιδανικές συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα. Μην εκπλαγείς (ευχάριστα πάντα) αν το 2020 σε βρει με κομπόδεμα από το 2019 και μη φοβάσαι να κακομάθεις λίγο τον εαυτό σου και τους ανθρώπους που αγαπάς. Σου αξίζει να το απολαμβάνεις πού και πού.


Αισθηματικά

Έχεις μια σύγχυση όσον αφορά στα προσωπικά σου ή μάλλον, ορθότερα, μια αναποφασιστικότητα (έκπληξη!) σχετικά με το αν θες να (συνεχίσεις να) είσαι σε σχέση ή όχι. Ιδιαίτερα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα συμβούν πολλές εσωτερικές ζυμώσεις, οι οποίες θα σε έχουν σε διαρκή λειτουργία σκέψης. Ενδεχομένως να σε κουράσει ψυχολογικά αυτή η αναμονή, αλλά να είσαι σίγουρος/η ότι μετά τον Ιούνιο, τα πράγματα (πρωτίστως μέσα σου) σταθεροποιούνται και θα είναι εξαιρετικά πιθανό να καταλήξεις σε μία απόφαση (και να είναι η σωστή).

Οι δεσμευμένοι/ες φαίνεται πως έχετε εγκλωβιστεί στα προβλήματα και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, με αποτέλεσμα τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας να ασφυκτιάτε μέσα στη σχέση σας. Ειδικά το πρώτο διάστημα και μέχρι να αντιληφθείς τόσο εσύ, όσο και το ταίρι σου τι είναι αυτό που σας φταίει, να εκδηλώνετε εκατέρωθεν επιθετική συμπεριφορά. Ψυχραιμία! Σταδιακά και χάρη στη βαθιά καλή σας επικοινωνία, τελικά εντοπίζετε το πρόβλημα, το οποίο δεν είναι άλλος από το ότι ζητάτε τα ίδια πράγματα ο ένας από τον άλλον με διαφορετικό τρόπο, αλλά κυρίως μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων (εντός και εκτός της σχέσης), κάτι στο οποίο θα συμφωνήσετε από κοινού, οπότε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. Απόλαυσε την επιθυμία από και προς το ταίρι σου, η οποία μετά την αποσαφήνιση των προσδοκιών σας, θα μεγεθυνθεί.

Αν είστε αδέσμευτοι/ες, βρίσκεστε, κυρίως κατά το πρώτο ήμισυ του 2019, σε μία διαδικασία αμφιβολίας του ίδιου σας του εαυτού. Θέλεις σχέση; Δε θέλεις σχέση; Αν θέλεις, τι είδους σχέση θα είναι αυτή; Είσαι έτοιμος/η; Μπορείς να παραχωρήσεις μέρος του χώρου και του χρόνου σου σε έναν άλλον άνθρωπο; Τα ερωτήματα αυτά θα σε βασανίζουν τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο (ακόμα και αν γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε ενδιαφέρει πολύ), ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό το άτομο να έχει ακριβώς την ίδια φιλοσοφία, ή και αμφιβολία αν θες, με σένα, οπότε είναι αρκετά πιθανό η απάντηση στο πρώτο σου ερώτημα να είναι “ναι, θες σχέση”. Ψυχραιμία, όλα θα πάνε όπως πρέπει! 

Μάθε πως επηρεάζεται άμεσα η ερωτική σου σχέση σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Τι πρέπει να προσέξεις αν έχεις γεννηθεί το πρώτο 10ημερο; Οι χαρισματικοί αστρολόγοι σου δίνουν αλάνθαστη πρόβλεψη για το μέλλον! Και προβλέψεις Ταρώ.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός

Γενικά

24/9 - 23/10

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι παρορμητικοί και εξωστρεφείς. Είναι δίκαιοι, διανοητικοί, ενεργητικοί και ιδιαίτερα συντροφικοί.

Επιθυμούν πάντα την αρμονία, στις σχέσεις τους με τους άλλους. Συνήθως ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τον σύντροφο τους, έχουν την ανάγκη της στενής επικοινωνίας, θέλουν μια ισορροπημένη σχέση με αγάπη και αρμονία.

Οι Ζυγοί είναι ευχάριστοι στην παρέα, είναι διπλωματικοί και χαριτωμένοι. Συνήθως έχουν καλλιτεχνικές τάσεις και πάντα αναζητούν το ωραίο.

Ζυγός : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Δεν είναι ο ευγενικός, ήρεμος, ψύχραιμος και γοητευτικός τύπος που βλέπετε. Έχει κα ...

Η γυναίκα Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Η γυναίκα Ζυγός έχει οβάλ πρόσωπο. Έχει όμορφο δέρμα και υπέροχο σώμα. Ξοδεύει πολύ ...

Ζυγός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ζυγό

Ωροσκόπος Ζυγός –Αισθητική Αρμονία

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Για τους ανθρώπους με Ωροσκόπο Ζυγό, η ζωή βιώνεται σαν μία συνεχόμενη ροή επιλογώ ...

Ζυγός: Ουράνια τόξα και έρωτες

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Ο Ζυγός είναι τόσο ερωτευμένος με την ιδέα του έρωτα που τείνει να ζει τη ζωή του σα ...

Η δικαιοσύνη και η συντροφικότητα ενός Ζυγού

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το 7ο ζώδιο του Ζωδιακού κύκλου. Είναι το 2ο ζώδιο του Αέρα. Ο κυβερνήτ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Δήμητρα

Ίσως αυτή η εποχή να μην είναι η καλύτερη για εσένα, αλλά μέσα από την βοήθεια της γνώσης - πρόβλεψης, που θα σου προσφέρω, σίγουρα θα μπορέσεις να κάνεις καλύτερη την ζωή σου παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις και αξιοποιώντας τις κα ...

Όλγα

Για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί μπορώ να σου δώσω απάντηση μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Οτιδήποτε σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην ζωή σου , μην το αφήνεις.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Η γλώσσα του σώματος..

Οι άνδρες είναι ντροπαλοί όσο αφορά την ύπαρξη κάποια δέσμευσης και αυτό είναι πασίγν ...

Σχέσεις - Αγάπη

Είστε οικονομικά στενά; Δοκιμάστε αυτές τις φτηνές και ρομαντικές λύσεις…

Ίσως η ιδέα σας για ένα μεγάλο πρώτο ραντεβού απαιτεί δείπνο σε ένα υπέροχο εστιατόριο ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Το Πνεύμα που μας συνοδεύει

Ο εσωτερισμός είναι το σύστημα που μεταξύ άλλων προσπαθεί να ανακαλύψει μέσα μας αυτό ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u