Ζυγός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

5 Φεβρουαρίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα και στον 11ο σας οίκο και μαζί με την Πανσέληνο θα ευνοηθείτε σε θέματα στόχων και μπορεί να έχετε και κάποια επιτυχία ωστόσο οικονομικά θέματα ίσως να σας απασχολήσουν.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε με θέματα των παιδιών σας και κάποια χρήματα που θα πρέπει να δώσετε ωστόσο θα είναι για την επιτυχία τους.Οι αδέσμευτοι ίσως κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία αρκετά έντονη.Αύριο

6 Φεβρουαρίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 11ο σας οίκο και ίσως κάποιες υποχρεώσεις επαγγελματικές να μην σας αφήσουν περιθώρια να συναντήσετε φίλους και να ξεσκάσετε.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα πιεστείτε αρκετά με θέματα των παιδιών σας αλλά και κάποια απαιτητικότητα που θα έχει το ταίρι σας ωστόσο μάλλον θα ισορροπήσετε τις καταστάσεις.Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε ακύρωση μιας συνάντησης σήμερα.

Ζυγός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Πανσέληνο στον Λέοντα που θα έχει προηγηθεί να σας έχει επηρεάσει σε ένα επίπεδο στόχων ή σε θέματα με φίλους αλλά και κάποια οικονομικά θέματα.

Ωστόσο το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Αφροδίτη με τον Ουρανό θα σας φέρει ξαφνικές λύσεις αλλά και κάποια ξαφνική πρόταση ίσως και εργασιακή που θα σας ευνοήσει αρκετά.

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα βέβαια ίσως να φέρει συζητήσεις σε καριέρα ή οικογένεια που θα σας προβληματίσουν και θα έχουν αρκετή ένταση ωστόσο από τις 12.02 που ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο θα έχετε πιο θετικά αποτελέσματα στην επικοινωνία σας ή τις συζητήσεις σας ενώ θα έχετε και περισσότερη εύνοια να ασχοληθείτε με χόμπι αλλά και πράγματα που σας ικανοποιούν.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να είχατε κάποιες διαφωνίες με το ταίρι σας σχετικά με τα παιδιά σας αλλά ίσως και κάποιο άγχος για θέματα των παιδιών σας ωστόσο μέσα στην εβδομάδα θα βρείτε λύσεις  ενώ κάποιοι ίσως να έχετε έναν προβληματισμό και συζητήσεις μέσα στην οικογένειά σας ίσως και για κάποιο σας γονιό.

Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε ξαφνικές προτάσεις ερωτικές που ωστόσο ίσως να μην αντιστοιχούν στη σοβαρότητα μιας κατάστασης που εσείς έχετε ανάγκη αλλά από το τέλος της εβδομάδας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες ή να έχετε επικοινωνία με κάποιο άτομο από το παρελθόν.

Φεβρουάριος 2023

Ο μήνας θα ξεκινήσει αρκετά θετικά  με τον Άρη να έχει γυρίσει ευθύδρομος και να έχουν πάρει καλύτερη ροή κάποια σχέδιά σας ενώ κάποιοι ίσως να είχατε τελικές αποφάσεις σε σχέδια,μετακινήσεις και σπουδές ενώ ο Δίας θα συνεχίσει να ευνοεί γνωριμίες ,σχέσεις και συνεργασίες.Η Αφροδίτη στους Ιχθύς επίσης θα βελτιώσει κατά πολύ την καθημερινότητα και θέματα της εργασίας σας ενώ θα ασχοληθείτε περισσότερο με αυτόν τον τομέα της ζωής σας αλλά και με την φυσική σας κατάσταση.

Ο Ερμής στον Αιγόκερω ίσως να φέρει συζητήσεις στην οικογένεια και την καριέρα σας και κάποιοι ίσως να ρυθμίσετε  θέματα καθημερινότητας και υποχρεώσεις με το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 05.02 ωστόσο κάποιοι από εσάς με την Πανσέληνο στον Λέοντα ίσως να πιεστείτε για οικονομικά θέματα  αλλά ίσως και με κάποια θέματα με φιλικά σας πρόσωπα ή ομάδες.

Ωστόσο θα βρείτε λύσεις μέσα από δικές σας προσπάθειες με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 08.02 ωστόσο στις 10.02 αποφύγετε συζητήσεις και εμμονές μέσα στην οικογένειά σας.Από τις 12.02 που ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια σε επαφές ενώ το εξάγωνο Ερμή-Δία ίσως να σας δώσει την ευκαιρία για μια συνεργασία.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς θα σας φέρει ένα νέο εργασιακό ξεκίνημα ή κάποιο νέο ξεκίνημα στην καθημερινότητά σας στις 20.02 ενώ το τρίγωνο Ερμή-Άρη και η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στο τέλος του μήνα θα φέρει αρκετή τύχη,ευκαιρίες αλλά και εύνοια σε νέες γνωριμίες ή συνεργασίες.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι παρόλο που ίσως να υπάρξουν μέρες που ίσως να δυσκολευτείτε οικονομικά ή συναισθηματικά με το ταίρι σας θα βρείτε λύσεις και θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τη σχέση σας και τη συναισθηματική σας επαφή ενώ κάποιοι ίσως να επισημοποιήσετε τη σχέση σας προς το τέλος του μήνα ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην καθημερινότητά σας..

Οι αδέσμευτοι ίσως να ξεκαθαρίσετε σχέσεις από το παρελθόν και να προχωρήσετε νέες γνωριμίες που θα είναι αρκετά ευνοϊκές και προς το τέλος του μήνα να σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση και ευτυχία.

Η νέα χρονιά θα ξεκινήσει με τον Άρη ανάδρομο στους Διδύμους και τον Ερμή επίσης ανάδρομο στον Αιγόκερω και πολλοί ίσως να μπορέσετε να διαχειριστείτε κάποιες καθυστερήσεις σε σχέδιά σας,σπουδές αλλά και νομικά ωστόσο δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε κάποιες παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μέσα στην οικογένεια ή τον επαγγελματικό σας χώρο τουλάχιστον μέχρι και τις 20.01.Ωστόσο ο Δίας θα έχει περάσει στον Κριό και θα ευνοήσει σταδιακά όλο το ζώδιό σας σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και νέες γνωριμίες μέχρι τις 15.05 ενώ όταν ο Δίας θα περάσει στον Ταύρο στη συνέχεια θα ευνοήσει τα οικονομικά σας ,υποστήριξη από συνεργασίες αλλά και κληρονομικά θέματα.

Κάποια προσοχή θα χρειαστεί να δώσετε με τον Κρόνο στους Ιχθύς και τον 6ο σας οίκο που ίσως φέρει σε κάποιους  μεγάλη πίεση στην καθημερινότητα ή την εργασία σας αλλά ίσως να πρέπει να αναλάβετε και κάποιο μεγαλύτερο πρόσωπο μέσα από την οικογένειά σας που θα σας έχει ανάγκη.Κάποιοι θα πρέπει να προσέξετε ωστόσο και την δική σας υγεία ενώ κάποιοι ίσως να έχετε διακοπή εργασίας ή στην θετική περίπτωση να προχωρήσετε σε συνταξιοδότηση.Επίσης από τις 23.03-12.06.23 ο Πλούτωνας θα κάνει την επίσκεψή του στο ζώδιο του Υδροχόου και πολλοί των αρχών του δεκαημέρου σας θα νιώσετε την ενέργειά του αλλά και κάποια μεγάλη υποστήριξη στους στόχους σας και τις επιθυμίες σας.

Ο Ουρανός θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Ταύρο και ίσως να συνεχίσει να περιορίζει κάπως τα έσοδά σας ενώ ο Ποσειδώνας επίσης στο ζώδιο των Ιχθύων και πάλι θα σας τονίσει να κάνετε πιο ρεαλιστικές επιλογές στην καθημερινότητα και την εργασία σας.Ωστόσο το εξάγωνο Κρόνου-Δία  ον Ιούνιο θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε έσοδα μέσα από κάποια μόνιμη εργασία ή κάποια συνεργασία που θα έχετε ενώ και η προσέγγιση του Δία προς τον Ουρανό τον Αύγουστο και πάλι ίσως να σας φέρει έσοδα αλλά και ξαφνικούς έρωτες.

Θετικές ημερομηνίες για τα οικονομικά σας επίσης αλλά και τα αισθηματικά σας θα είναι από 03.01 μέχρι το τέλος Ιανουαρίου με την Αφροδίτη στον Υδροχόο που θα σας φέρει σε επαφές με το φιλικό σας περιβάλλον αλλά και με νέες ερωτικές γνωριμίες,με την Αφροδίτη στον Κριό και στο απέναντί σας ζώδιο από 21.0216.03,με την Αφροδίτη στους Διδύμους από 11.04 -07.07 ενώ και η Αφροδίτη στον Λέοντα από 05.06-08.10 θα σας φέρει νέους φίλους ,την δυνατότητα να βγάλετε χρήματα από συλλόγους ή ομάδες αλλά και με την αναδρομή της κάποιοι θα έρθετε σε επαφή με φίλους από το παρελθόν αλλά ίσως να έχετε και επιστροφές από το παρελθόν.Επίσης η Αφροδίτη στο ζώδιό σας  από 09.11-04.12 θα σας ομορφύνει περισσότερο αλλά θα σας ευνοήσει και οικονομικά αλλά και συναισθηματικά.

Οι Εκλείψεις θα αλλάξουν άξονα μέσα στο 2023  και θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας αυτή την αλλαγή αφού θα πρέπει να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας,κληρονομικά φορολογικά και τα υλικά ή συναισθηματικά σας αποκτήματα ώστε να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες.Κάποιοι των τελευταίων ημερών ίσως να πιεστείτε με τις δύο Ηλιακές εκλείψεις που θα δημιουργήσουν γεγονότα στις 20.04 και στις 14.10.23  και καλό θα είναι να μην κάνετε νέα ξεκινήματα αλλά να αντιμετωπίσετε και με στωϊκότητα ότι προκύψει ενώ οι δύο Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 05.05 και 14.10  ίσως να σας πιέσουν περισσότερο σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο και κάποιοι ίσως να πρέπει να κλείσετε κεφάλαια .

Επίσης αποφύγετε με τον ανάδρομο Ερμή να υπογράψετε συμφωνίες,να κάνετε ένα ταξίδι,να αγοράσετε ένα μεταφορικό μέσον ή ηλεκτρονικές συσκευές  και τα διαστήματα αυτά θα είναι από 28.12-18.01 στον Αιγόκερω που μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις στην οικογένειά σας,από 20.04-15.05 στον Ταύρο μην υπογράψετε οικονομικές συμφωνίες ωστόσο ίσως πάρετε κάποια χρήματα από επιστροφή,από 23.08-15.09 στην Παρθένο που ίσως να σας φέρει κάποιες αμφιβολίες μέσα σας για κάποιες αποφάσεις σας ενώ και από 13.12-02.01.24 και πάλι στον Αιγόκερω θα σας απασχολήσει με θέματα του σπιτιού .

Μάθε πως επηρεάζεται άμεσα η ερωτική σου σχέση σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις!
Κάλεσε σήμερα στο 875 876 86 86
Τι πρέπει να προσέξεις αν έχεις γεννηθεί το πρώτο 10ημερο; Οι χαρισματικοί αστρολόγοι σου δίνουν αλάνθαστη πρόβλεψη για το μέλλον! Και προβλέψεις Ταρώ.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός

Γενικά

24/9 - 23/10

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι παρορμητικοί και εξωστρεφείς. Είναι δίκαιοι, διανοητικοί, ενεργητικοί και ιδιαίτερα συντροφικοί.

Επιθυμούν πάντα την αρμονία, στις σχέσεις τους με τους άλλους. Συνήθως ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τον σύντροφο τους, έχουν την ανάγκη της στενής επικοινωνίας, θέλουν μια ισορροπημένη σχέση με αγάπη και αρμονία.

Οι Ζυγοί είναι ευχάριστοι στην παρέα, είναι διπλωματικοί και χαριτωμένοι. Συνήθως έχουν καλλιτεχνικές τάσεις και πάντα αναζητούν το ωραίο.

Ζυγός : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Η γυναίκα Ζυγός έχει οβάλ πρόσωπο. Έχει όμορφο δέρμα και υπέροχο σώμα. Ξοδεύει πολύ ...

Ο άντρας Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Δεν είναι ο ευγενικός, ήρεμος, ψύχραιμος και γοητευτικός τύπος που βλέπετε. Έχει κα ...

Ζυγός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ζυγό

Ωροσκόπος Ζυγός –Αισθητική Αρμονία

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Για τους ανθρώπους με Ωροσκόπο Ζυγό, η ζωή βιώνεται σαν μία συνεχόμενη ροή επιλογώ ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ζυγό

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Πάνω από όλα ο Ζυγός είναι το πιο παθιασμένο, παρηγορητικό και προσιτό ζώδιο του ζω ...

Η δικαιοσύνη και η συντροφικότητα ενός Ζυγού

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το 7ο ζώδιο του Ζωδιακού κύκλου. Είναι το 2ο ζώδιο του Αέρα. Ο κυβερνήτ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Δανάη Χριστοπούλου

Μην αφήνεις τις υποθέσεις σου  στην τύχη τους!

Ήρα Φωτάκη

Μάθε πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, ο γάμος σου η εργασία σου. Ο σκοπός είναι να γνωρίζεις από πριν για να προλάβεις τις όποιες εξελίξεις στην ζωή σου. Αν γνωρίζεις σίγουρα διαχειρίζεσαι καλύτερα τα πάντα!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Έρωτας και αφοσίωση !

Νιώθεις ότι η καρδιά σου θέλει απόλυτα τον έρωτα; Θέλεις το ταίρι σου να σε λατρεύει με ...

Σχέσεις - Αγάπη

Είσαι ευτυχισμένη με τη σχέση σου; Ή μήπως λείπει το βασικό συστατικό ώστε να έχει διάρκεια στον χρόνο;

Για να καταφέρουμε να έχουμε μια σχέση με διάρκεια χρειάζεται να έχουμε την ικανότητα ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Εξωγήινο το νερό μας;

Από πού ήρθε το νερό στη γη; Μπορεί να το έφεραν εξωγήινοι; Μπορεί να το έφεραν εξωπλανή ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u