Ζυγός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

25 Σεπτεμβρίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια στη διασκέδαση με φίλους σας και ίσως κάποιοι να κάνετε και μια εκδρομή ωστόσο αποφύγετε υπερβολές σε έξοδα .

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα έχετε μια όμορφη ημέρα με το ταίρι σας και τα παιδιά σας ωστόσο ίσως να πιεστείτε με έξοδα που θα πρέπει να κάνετε.Οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε αρκετά ωστόσο προσέχετε τις σεξουαλικές κινήσεις σας και επιλογές.Αύριο

26 Σεπτεμβρίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια στη διασκέδαση με φίλους σας και ίσως κάποιοι να κάνετε και μια εκδρομή.Ωστόσο προσέχετε έξοδα που θα κάνετε , τις σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα ή κάποια κύρωση που ίσως να έχετε σε κάποια βοήθεια που περιμένατε.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα έχετε μια όμορφη ημέρα με το ταίρι σας και τα παιδιά σας.Οι αδέσμευτοι ίσως κάνετε μια γνωριμία μέσα από μια βόλτα ή εκδρομή με φίλους.

Ζυγός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Από την αρχή της εβδομάδας ο Ήλιος και ο Άρης θα βρίσκονται στο ζώδιό σας και θα έχετε εύνοια ώστε να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους σας ωστόσο ίσως να πιεστείτε από κάποιους συνεργάτες σας αλλά να έχετε και κάποιον εκνευρισμό ή κούραση.

Το τρίγωνο Ερμή-Δία ίσως να σας βοηθήσει να κάνετε κάποια συνεργασία και να σας φέρει και κάποια έσοδα ίσως και μυστικά  ή να έχετε κάποια μυστική πληροφόρηση που θα σας βοηθήσει ενώ και η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σας ευνοήσει σε στόχους ,σε ομάδες που συμμετέχετε αλλά ίσως να έχετε και εύνοια από φιλικά σας πρόσωπα.

Προσέχετε το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 29.09  και μην πιέσετε καταστάσεις που ίσως να σας φέρουν  κάποιες ανατροπές αλλά και έξοδα ενώ η Πανσέληνος στο ζώδιό σας ίσως να ολοκληρώσει σχέσεις και συνεργασίες για κάποιους από εσάς.Προς το τέλος της εβδομάδας με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού ίσως να έχετε κάποια μυστικά έσοδα αλλά και κάποια ευκαιρία που μάλλον θα πρέπει να την κρατήσετε για την ώρα μυστική.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε κάποιες συζητήσεις με τα παιδιά σας που ίσως να πρέπει να κρατήσετε μυστικές ενώ κάποιοι από εσάς ίσως να θελήσετε να τακτοποιήσετε κληρονομικά θέματα.Κάποιοι ίσως να ολοκληρώσετε τη σχέση σας ενώ κάποιες διαφωνίες και παρεξηγήσεις με το ταίρι σας ή τα παιδιά σας θα βρουν λύσεις προς το τέλος της εβδομάδας.

Οι αδέσμευτοι ίσως να κάνετε μια μυστική συνάντηση και ίσως να πάρετε αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή ενώ κάποιες ενώ εάν υπάρξει κάποια παρανόηση ή παρεξήγηση με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα τακτοποιηθεί προς το τέλος της εβδομάδας.

Σεπτέμβριος 2023

Ο μήνας θα ξεκινήσει με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα που ίσως να συνεχίσει να σας φέρνει αγαπημένα πρόσωπα και φίλους από το παρελθόν ωστόσο εάν έχετε αμφιβολίες και καθυστερήσεις σε κάποιους στόχους σας μετά τις 05.09 θα έχετε πιο γρήγορες εξελίξεις.Επίσης ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο ίσως να σας φέρνει συζητήσεις και αναπόληση στο παρελθόν.

Ωστόσο επίσης ίσως φέρει καθυστερήσεις αλλά και προτάσεις από πρόσωπα που είχατε ξανασυζητήσει κάποια συμφωνία και η οποία μάλλον θα πραγματοποιηθεί ή θα ολοκληρωθεί γύρω στις 25.09 που ο Ερμής ευθύδρομος θα πραγματοποιήσει ξανά όψη τριγώνου με τον Δία.Αποφύγετε κάποιες υπερβολές γύρω στις 18.09 σε έξοδα ωστόσο ίσως να περάσετε όμορφα με φίλους.Το τρίγωνο Ηλίου-Πλούτωνα επίσης στις 20.09 θα τακτοποιήσει ίσως θέματα οικογενειακά αλλά ίσως να έχετε και στήριξη από την οικογένειά σας σε κάποια σχέδιά σας ενώ η Πανσέληνος στον Κριό στις 29.09 ίσως να σας φέρει την ολοκλήρωση μιας σχέσης ή συνεργασίας.

Ωστόσο κάποιοι που θα επηρεαστείτε από το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ίσως να διακόψετε ξαφνικά μια φιλική σχέση ή συνεργασία ή να έχετε κάποια ξαφνική διακοπή σε ένα έσοδό σας.Τέλος σε όλη τη διάρκεια του μήνα  ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και ίσως να σας φέρνει κάποιον εκνευρισμό σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και κάποιες εντάσεις στην καριέρα και την οικογένειά σας.

Η νέα χρονιά θα ξεκινήσει με τον Άρη ανάδρομο στους Διδύμους και τον Ερμή επίσης ανάδρομο στον Αιγόκερω και πολλοί ίσως να μπορέσετε να διαχειριστείτε κάποιες καθυστερήσεις σε σχέδιά σας,σπουδές αλλά και νομικά ωστόσο δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε κάποιες παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μέσα στην οικογένεια ή τον επαγγελματικό σας χώρο τουλάχιστον μέχρι και τις 20.01.Ωστόσο ο Δίας θα έχει περάσει στον Κριό και θα ευνοήσει σταδιακά όλο το ζώδιό σας σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και νέες γνωριμίες μέχρι τις 15.05 ενώ όταν ο Δίας θα περάσει στον Ταύρο στη συνέχεια θα ευνοήσει τα οικονομικά σας ,υποστήριξη από συνεργασίες αλλά και κληρονομικά θέματα.

Κάποια προσοχή θα χρειαστεί να δώσετε με τον Κρόνο στους Ιχθύς και τον 6ο σας οίκο που ίσως φέρει σε κάποιους  μεγάλη πίεση στην καθημερινότητα ή την εργασία σας αλλά ίσως να πρέπει να αναλάβετε και κάποιο μεγαλύτερο πρόσωπο μέσα από την οικογένειά σας που θα σας έχει ανάγκη.Κάποιοι θα πρέπει να προσέξετε ωστόσο και την δική σας υγεία ενώ κάποιοι ίσως να έχετε διακοπή εργασίας ή στην θετική περίπτωση να προχωρήσετε σε συνταξιοδότηση.Επίσης από τις 23.03-12.06.23 ο Πλούτωνας θα κάνει την επίσκεψή του στο ζώδιο του Υδροχόου και πολλοί των αρχών του δεκαημέρου σας θα νιώσετε την ενέργειά του αλλά και κάποια μεγάλη υποστήριξη στους στόχους σας και τις επιθυμίες σας.

Ο Ουρανός θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Ταύρο και ίσως να συνεχίσει να περιορίζει κάπως τα έσοδά σας ενώ ο Ποσειδώνας επίσης στο ζώδιο των Ιχθύων και πάλι θα σας τονίσει να κάνετε πιο ρεαλιστικές επιλογές στην καθημερινότητα και την εργασία σας.Ωστόσο το εξάγωνο Κρόνου-Δία  ον Ιούνιο θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε έσοδα μέσα από κάποια μόνιμη εργασία ή κάποια συνεργασία που θα έχετε ενώ και η προσέγγιση του Δία προς τον Ουρανό τον Αύγουστο και πάλι ίσως να σας φέρει έσοδα αλλά και ξαφνικούς έρωτες.

Θετικές ημερομηνίες για τα οικονομικά σας επίσης αλλά και τα αισθηματικά σας θα είναι από 03.01 μέχρι το τέλος Ιανουαρίου με την Αφροδίτη στον Υδροχόο που θα σας φέρει σε επαφές με το φιλικό σας περιβάλλον αλλά και με νέες ερωτικές γνωριμίες,με την Αφροδίτη στον Κριό και στο απέναντί σας ζώδιο από 21.0216.03,με την Αφροδίτη στους Διδύμους από 11.04 -07.07 ενώ και η Αφροδίτη στον Λέοντα από 05.06-08.10 θα σας φέρει νέους φίλους ,την δυνατότητα να βγάλετε χρήματα από συλλόγους ή ομάδες αλλά και με την αναδρομή της κάποιοι θα έρθετε σε επαφή με φίλους από το παρελθόν αλλά ίσως να έχετε και επιστροφές από το παρελθόν.Επίσης η Αφροδίτη στο ζώδιό σας  από 09.11-04.12 θα σας ομορφύνει περισσότερο αλλά θα σας ευνοήσει και οικονομικά αλλά και συναισθηματικά.

Οι Εκλείψεις θα αλλάξουν άξονα μέσα στο 2023  και θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας αυτή την αλλαγή αφού θα πρέπει να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας,κληρονομικά φορολογικά και τα υλικά ή συναισθηματικά σας αποκτήματα ώστε να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες.Κάποιοι των τελευταίων ημερών ίσως να πιεστείτε με τις δύο Ηλιακές εκλείψεις που θα δημιουργήσουν γεγονότα στις 20.04 και στις 14.10.23  και καλό θα είναι να μην κάνετε νέα ξεκινήματα αλλά να αντιμετωπίσετε και με στωϊκότητα ότι προκύψει ενώ οι δύο Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 05.05 και 14.10  ίσως να σας πιέσουν περισσότερο σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο και κάποιοι ίσως να πρέπει να κλείσετε κεφάλαια .

Επίσης αποφύγετε με τον ανάδρομο Ερμή να υπογράψετε συμφωνίες,να κάνετε ένα ταξίδι,να αγοράσετε ένα μεταφορικό μέσον ή ηλεκτρονικές συσκευές  και τα διαστήματα αυτά θα είναι από 28.12-18.01 στον Αιγόκερω που μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις στην οικογένειά σας,από 20.04-15.05 στον Ταύρο μην υπογράψετε οικονομικές συμφωνίες ωστόσο ίσως πάρετε κάποια χρήματα από επιστροφή,από 23.08-15.09 στην Παρθένο που ίσως να σας φέρει κάποιες αμφιβολίες μέσα σας για κάποιες αποφάσεις σας ενώ και από 13.12-02.01.24 και πάλι στον Αιγόκερω θα σας απασχολήσει με θέματα του σπιτιού .

Μάθε πως επηρεάζεται άμεσα η ερωτική σου σχέση σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις!
Κάλεσε σήμερα στο 875 876 86 86
Τι πρέπει να προσέξεις αν έχεις γεννηθεί το πρώτο 10ημερο; Οι χαρισματικοί αστρολόγοι σου δίνουν αλάνθαστη πρόβλεψη για το μέλλον! Και προβλέψεις Ταρώ.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός

Γενικά

24/9 - 23/10

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι παρορμητικοί και εξωστρεφείς. Είναι δίκαιοι, διανοητικοί, ενεργητικοί και ιδιαίτερα συντροφικοί.

Επιθυμούν πάντα την αρμονία, στις σχέσεις τους με τους άλλους. Συνήθως ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τον σύντροφο τους, έχουν την ανάγκη της στενής επικοινωνίας, θέλουν μια ισορροπημένη σχέση με αγάπη και αρμονία.

Οι Ζυγοί είναι ευχάριστοι στην παρέα, είναι διπλωματικοί και χαριτωμένοι. Συνήθως έχουν καλλιτεχνικές τάσεις και πάντα αναζητούν το ωραίο.

Ζυγός : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Δεν είναι ο ευγενικός, ήρεμος, ψύχραιμος και γοητευτικός τύπος που βλέπετε. Έχει κα ...

Η γυναίκα Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Η γυναίκα Ζυγός έχει οβάλ πρόσωπο. Έχει όμορφο δέρμα και υπέροχο σώμα. Ξοδεύει πολύ ...

Ζυγός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ζυγό

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ζυγό

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Πάνω από όλα ο Ζυγός είναι το πιο παθιασμένο, παρηγορητικό και προσιτό ζώδιο του ζω ...

Ζυγός: Ουράνια τόξα και έρωτες

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Ο Ζυγός είναι τόσο ερωτευμένος με την ιδέα του έρωτα που τείνει να ζει τη ζωή του σα ...

Η δικαιοσύνη και η συντροφικότητα ενός Ζυγού

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το 7ο ζώδιο του Ζωδιακού κύκλου. Είναι το 2ο ζώδιο του Αέρα. Ο κυβερνήτ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Μανώλης Αναγνώστου

Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει την λύση του! Απλά κάνε focus στην λύση και όχι στο πρόβλημα ! Είμαι εδώ για να σου πω τι πρέπει να κάνεις. Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους μεθόδους πρόβλεψης που γνωρίζω και θα έχουμε την οριστική ...

Βίκυ

Πως θα εξελιχθεί η σχέση σου; Παράλληλη σχέση; Συναισθηματικό αδιέξοδο; Τρίτο πρόσωπο; Μάθε την αλήθεια και προχώρησε ανάλογα την ζωή σου. Είναι ο/η ιδανικός/ή για σένα ; Μάθε τώρα με ένα τηλεφώνημα .  Μπορείς να μιλήσεις μαζί μου κ ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Καμιά πρόταση;

Aν κάθε φορά που βγαίνεις για ραντεβού, Μαζί του σκέφτεσαι ένα και μόνο πράγμα, αν σε τρ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Γυναίκα Υδροχόος – Άντρας Υδροχόος και όμως θα μπορούσε να πετύχει !

Αυτοί οι δύο, είτε θα ταιριάξουν απόλυτα από την αρχή, Είτε θα τρέξουν αμέσως προς διαφ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μόδα και μεταφυσική !

Τι μυστήριο κρύβει η μόδα; Η λέξη μόδα είναι ιταλική και σημαίνει τρόπος. Την χρησιμοπο ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u