Ζυγός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

22 Ιανουαρίου 2019

Γενικά

Το χαμόγελο θα επιστρέψει και πάλι σήμερα στα χείλη των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Επίσης σήμερα,  η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Δία από το ζώδιο του  Τοξότη, σας υπόσχεται ευχάριστες ειδήσεις και τυχερές γνωριμίες. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μην αφήσετε αυτές τις γνωριμίες ανεκμετάλλευτες.

Ερωτικά

Το να αναζητάτε τρόπους και έμμεσες δικαιολογίες για να πλησιάσετε τον πρώην σας ή κάποιο άτομο που σας έχει δελεάσει το ερωτικό σας ταμπεραμέντο, μόνο σε λάθος καταστάσεις θα φτάσετε. Διαβάσετε πιο προσεχτικά τις συνθήκες της ζωής του άλλου ανθρώπου, και από τον καινούργιο μήνα, που όλα στο ζώδιο σας θα είναι πιο θετικά, κάντε τις ώριμες και τις σοβαρές σας προτάσεις… ευθέως!Αύριο

23 Ιανουαρίου 2019

Γενικά

Οι τελευταίες ημέρες ήταν αρκετά έντονες για εσάς τους Ζυγούς με αποτέλεσμα να αισθάνεστε ενεργειακά άδειοι. Όλη αυτή η κατάσταση θα ενισχυθεί από την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, η οποία  θα είναι η αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις τόσο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και στις σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε μαζί τους , όταν αυτοί δεν θα συμφωνούν με τις απόψεις σας, θα είστε αναίτια επιθετικοί απέναντι τους γεγονός που θα τους κάνει αρνητική εντύπωση μιας και συνήθως είστε πράοι και συγκαταβατικοί.

Ερωτικά

Τα ερωτικά δεσμά δεν είναι για εσάς. Είστε σε μια εποχή, που θέλετε να αποδείξετε τις ικανότητες σας στην εργασία και μάλλον έχετε ρίξει όλο το βάρος και την προσοχή σας εκεί. Από την εποχή που θα πάει ο Ήλιος, στους Ιχθείς και τα περισσότερα θα είναι λυμένα, τότε πιθανόν να ανοίξετε και  λίγο περισσότερο την καρδιά σας, σε αυτούς που τόσο καιρό την αναζητούν. Εσείς που είστε μέσα σε σοβαρές σχέσεις, έχει έρθει και το σωστό χρονικό σημείο, για το επόμενο κοινό βήμα.

Ζυγός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   20/1 – 27/1/2019

Με τους καλύτερους οιωνούς θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ζυγούς. Την Κυριακή η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ευχάριστες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του η δημιουργικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη, ενώ δεν θα διστάσετε να αφήσετε πίσω σας τις έγνοιες και να διασκεδάσετε, δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σας να απολαύσει όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε , γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να έχετε λάθος εικόνα.
Την Δευτέρα η Πανσέληνος – Ολική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας ωθήσει να κάνετε την επανάσταση σας και να αλλάξετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Η αλλαγή αυτή θα είναι ριζική και απρόσμενη, καθώς τα νέα πρόσωπα που θα μπούνε στην ζωή σας θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα δημιουργήσει σύγκρουση ανάμεσα στα πρέπει της οικογένειας σας και τα θέλω σας.
Την Τρίτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη σας υπόσχεται σημαντικές επιτυχίες. Την Τετάρτη όμως, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό θα προκαλέσει ρήξεις τόσο στις φιλικές όσο και στις οικογενειακές σας σχέσεις.
Την Πέμπτη θα νιώσετε την ενέργεια σας πεσμένη, ενώ η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σας. Την Παρασκευή η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε  μια νέα συνεργασία η οποία φαίνεται αρκετά τολμηρή. Το Σάββατο η ανάγκη σας για δράση θα είναι πολύ έντονη. Ενώ την Κυριακή θα ασχοληθείτε με ότι και όποιον έχει αξία για εσάς.

Ερωτικά

Πραγματοποιούνται αρκετές ανακατατάξεις αυτήν την εβδομάδα στις προσωπικές σας σχέσεις -φιλικές και ερωτικές-, αλλά θα υπάρξουν επικοινωνιακά κωλύματα, με αποτέλεσμα το νόημα να χαθεί κάπου στη μετάφραση. Είναι προτιμότερο να αποφύγετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές ή σημαντικές συζητήσεις με το πρόσωπο του ενδιαφέροντος σας αυτές τις μέρες.

Οι δεσμευμένοι έχετε πολλές αναταραχές στη σχέση σας, κυρίως από προβλήματα που προκύπτουν στον οικογενειακό σας χώρο, αφού συμβαίνουν διαρκώς πράγματα που δημιουργούν ένταση στη σχέση σας. Προς το τέλος της εβδομάδας δραστηριοποιείστε ουσιαστικά για την υπέρβαση των προβλημάτων που προκλήθηκαν με αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Οι αδέσμευτοι προσπαθείτε να μοιράσετε το χρόνο σας ανάμεσα σε συναισθηματική ζωή και φίλους, όμως δεν έχετε ιδιαίτερα καλή οργάνωση, πρωτίστως στη σκέψη σας, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να διαχειριστείτε επαρκώς τα δεδομένα και το χρόνο σας. Οργανωθείτε καλύτερα και προσπαθήστε να μην ασχοληθείτε αυτήν την εβδομάδα με κάτι τέτοιο.

Ιανουάριος 2019

Γενικά

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα είναι στο προσκήνιο κατά το μεγαλύτερο μέρος του Ιανουαρίου, αφού δίνετε ιδιαίτερο βάρος στο να κατανοήσετε πώς επιδρούν στην καθημερινότητά σας και πώς σας επηρεάζουν συνολικά.

1ο δεκαήμερο

[23 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου]

Ποντάρετε πολλά στις προσωπικές σας σχέσεις, εκτός εργασίας, και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν εκεί καλά, επηρεάζουν συνολικά όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σας. Βρείτε τρόπο να τους διαχωρίσετε, ώστε να μην υπάρχουν επιπτώσεις συνολικά όταν ένα πράγμα μπορεί να μη λειτουργεί τέλεια.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθεί μία καθυστέρηση, αφού η πλήρης προσήλωσή σας στις προσωπικές σας σχέσεις θα σας κάνει να τον παραμελήσετε σημαντικά. Όταν στρέψετε ξανά την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε δυσαρέσκεια, την οποία δε θα μπορείτε να καταλάβετε πώς προκαλέσατε. Αποφύγετε να ρίχνετε το βάρος μόνο σε έναν τομέα της ζωής σας για να αποφευχθούν τέτοιου είδους καταστάσεις.

Στον οικονομικό τομέα δεν έχετε σημαντικές μεταβολές και ιδιαίτερα μεταβολές που θα έπρεπε να σας ανησυχήσουν. Έτσι, θα γίνετε αρκετά σπάταλοι προκειμένου να βελτιώσετε την κατάσταση του χώρου του σπιτιού.

2ο δεκαήμερο

[3-12 Οκτωβρίου]

Τον Ιανουάριο, η καθημερινότητά σας είναι αρκετά “πυκνή” με πολλά πράγματα να συμβαίνουν ταυτόχρονα, κάτι που μπορεί να απαιτήσει καλύτερη διαχείριση χρόνου από εσάς για να μη φτάσετε σε δυσθεώρητα επίπεδα ψυχικής κόπωσης.

Στον επαγγελματικό τομέα επιτρέπετε στα ζητήματα σπιτιού και στα οικογενειακά σας θέματα να εισβάλλουν και να κατακλύζουν την καθημερινότητά σας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είστε μηχανικοί στη δουλειά σας, θέτοντας τον αυτόματο σε λειτουργία, κάτι που σας δυσκολεύει να έχετε έλεγχο στην πορεία της καριέρας σας.

Στον οικονομικό τομέα παρά τη γενική σύγχυση που αναμένεται συνολικά στη ζωή σας, υπάρχει σταθερότητα και όχι αξιοσημείωτες μεταβολές. Δεν αποκλείεται να συζητήσετε με οικογενειακά σας πρόσωπα κάποιες κινήσεις που σκέφτεστε να κάνετε για κάποιο ξεκίνημα, το οποίο θα έχει όμως οικονομικές προεκτάσεις. 

3ο δεκαήμερο

[13-22 Οκτωβρίου]

Οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στην καθημερινότητά σας και στο σπίτι σας τον πρώτο μήνα του νέου έτους, δε σας επιτρέπουν να προσηλωθείτε σε κανέναν άλλο τομέα της ζωής σας για την ώρα. Για το λόγο αυτό, χάνετε σημαντικές στιγμές, κάτι που αλλάζει όμως από τον επόμενο μήνα.

Στον επαγγελματικό τομέα το προσωπικό σας περιβάλλον είναι πολύ σημαντικότερο για εσάς τώρα από την καριέρα σας, οπότε στρέφετε πλήρως την προσοχή σας εκεί. Παρ’ όλα αυτά, είστε αρκετά τυχεροί, γιατί ενώ κοιτάζετε αλλού, καλά πράγματα συμβαίνουν, τα οποία και μαθαίνετε σε δεύτερο χρόνο.

Στον οικονομικό τομέα σπαταλάτε και χρήμα αλλά και χρόνο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ωστόσο στην πραγματικότητα ο χρόνος που θα αφιερώσετε για την αύξηση των εσόδων σας θα είναι μηδαμινός, συνεπώς δε θα πρέπει να περιμένετε σημαντικές μεταβολές προς τα πάνω.

Ερωτικά

Αρκετά κοινωνική περίοδος αυτή που διανύετε με πολλές επικοινωνίες. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αυτή η κοινωνικότητα επηρεάζει και την ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε μόνο να είστε πολύ συγκεκριμένοι στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε, ενδεχομένως και λίγο προσεκτικοί, καθώς υπάρχει η τάση να παρερμηνεύονται τα λεγόμενα. Μην απομονωθείτε από φόβο μην παρεξηγηθείτε ή παρανοήσετε κάτι. Συναντηθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί ούτως ή άλλως προς το τέλος του μήνα η επικοινωνία βελτιώνεται σημαντικά.

Οι δεσμευμένοι νιώθετε πιο παθιασμένοι από ποτέ με το/τη σύντροφό σας και γι’ αυτό θέλετε να κάνετε σχέδια που να αφορούν το κοινό σας μέλλον. Μη κρατήσετε στο σκοτάδι το ταίρι σας, γιατί ενδέχεται αυτός ο αποκλεισμός να προκαλέσει εντάσεις μεταξύ σας. Το συναισθηματικό δέσιμο που έχετε είναι πολύ ισχυρό και όταν αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις μαζί γίνεστε ακόμα δυνατότεροι. Είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε να κάνετε και κάποια μετακίνηση μαζί για να ξεκουραστείτε και να έρθετε πιο κοντά.

Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε πολύ μεγαλύτερη ελευθερία στις κινήσεις σας. Το να είσαι ελεύθερος έχει τα δικά του πλεονεκτήματα. Δεν νιώθετε μόνοι, έχετε άλλωστε τόσο κόσμο γύρω σας. Η κοινωνικότητά σας είναι συχνά αυτή που δε σας επιτρέπει να κοιτάξετε πιο σοβαρά την αισθηματική σας ζωή, αλλά από την άλλη είναι και αυτή που πολλές φορές ωφελεί και την ερωτική σας ζωή σας. Απολαύστε λοιπόν την κοινωνικότητά σας, όμως κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί δεν αποκλείεται να συναντήσετε το άλλο σας μισό. 

1ο δεκαήμερο

[23 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου] 

Επαγγελματικά

Υπερβολικά δραστήριος και με έντονους ρυθμούς, ο νέος χρόνος δε θα σε αφήσει να βαρεθείς ούτε στιγμή, αλλά το κυριότερο θα αποτελέσει την αφετηρία για την εκπλήρωση στόχων στα επαγγελματικά σου, που μέχρι σήμερα σε είχαν ταλαιπωρήσει. Για να συμβούν όλα αυτά, βέβαια, θα πρέπει να κινηθείς με μυστικοπάθεια και να φροντίζεις να μη γίνονται ευρέως γνωστά όλα αυτά που σκέφτεσαι και σχεδιάζεις. Μην αφήνεις όσα υπάρχουν στο μυαλό σου βορά στην κακοπροαίρετη κρίση των ανταγωνιστών σου. Από το Μάιο μέχρι τον Ιούλιο πρέπει με υπομονή και πίστη να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου, έως το τέλος του 2019, ωστόσο εμπιστευόμενος/η ανθρώπους που γνωρίζεις καλά, αποτελούν σχέσεις χρόνων, και όχι συναδέλφους για τους οποίους δεν μπορείς να είσαι σίγουρος/η.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες με σύστημα, πρόγραμμα και μεθοδικότητα, αλλά και με έναν σταθερό και στέρεο σχεδιασμό, μπορείτε να σημειώσετε αρκετά κέρδη μέσα στο 2019. Το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους θα είναι καταλυτικής σημασίας για την έκβαση αυτών των σχεδίων, αφού θα απαιτήσει από σένα έντονη κινητικότητα και δραστηριοποίηση προκειμένου να σου εκπληρώσει τις “ευχές”. Τους επόμενους μήνες, όταν θα έχουν μπει τα πράγματα σε ένα ρυθμό και θα έχουν εκκινηθεί ορισμένες διαδικασίες από σένα, θα είσαι και σε θέση να εκτιμήσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια πόσα μπορείς να περιμένεις μέσα στο 2019.

Οι άνεργοι/ες θα έχετε ευκαιρίες και αρκετές πιθανότητες να αποκατασταθείτε επαγγελματικά, ωστόσο αν θέλετε να βρείτε κάτι πραγματικά αξιόλογο, θα πρέπει να φορτσάρετε κατά το πρώτο ήμισυ του χρόνου, αφού τότε θα παρουσιαστούν οι πιο ελκυστικές επιλογές. Αν εργαστείς σκληρά, κυρίως ως προς το κυνήγι των ευκαιριών, μέχρι τον Ιούνιο, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι φανταστικό, το οποίο σε περιμένει να το ανακαλύψεις. Αν παραμείνεις αδρανής κατά το διάστημα αυτό, τότε δύο τινά μπορεί να συμβούν: είτε να μη βρεις τίποτα, είτε να βρεις κάτι το οποίο θα αποτελεί δυσάρεστο συμβιβασμό, μόνο και μόνο για να μην είσαι χωρίς δουλειά. Δραστηριοποιήσου και θα δεις ότι τα πράγματα θα λειτουργήσουν προς όφελός σου.

Οικονομικά

Τα δύο πρώτα τετράμηνα του νέου έτους έρχονται…ειρηνικά, χωρίς μεγάλες μεταβολές, κάτι που θα πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο, φροντίζοντας να κάνεις όσες περισσότερες οικονομίες μπορείς, αφού το τελευταίο τετράμηνο του 2019, έρχεται με ορισμένες δυνάμει δυσάρεστες εκπλήξεις. Το αν και κατά πόσο θα είναι δυσάρεστες για σένα, θα κριθεί ακριβώς από τη δραστηριότητά σου τους προηγούμενους οκτώ μήνες, αφού για την τελευταία φάση του το 2019 σου επιφυλάσσει πολλά έξοδα, όπως φόροι, κληρονομιές και δάνεια ή κάρτες. Αν έχεις προνοήσει γι’ αυτά, θα βγεις αλώβητος/η από την όλη κατάσταση, ειδικά εφόσον επιλέξεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες πριν από το προβλεπόμενο διάστημα. Απόφυγε να παραβλέψεις αυτήν την περίοδο αυτοσυγκράτησης γιατί τότε θα μιλάμε για πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας θέματα, τα οποία μπορεί και να μην καταφέρεις να εξισορροπήσεις ικανοποιητικά. Η σταθερότητα (τουλάχιστον στην προκειμένη περίπτωση) είναι φίλη σου, μην το ξεχνάς!

Αισθηματικά

Η επιθυμία σου για αλλαγές θα κυριαρχεί στο βασίλειο των αισθηματικών σου για το 2019. Αν είσαι δεσμευμένος/η νιώθεις πιο έτοιμος/η από ποτέ για μία περαιτέρω δέσμευση, όπως και αν μεταφράζεται αυτό στη φάση που βρίσκεται η σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, από την άλλη, τείνεις προς την ελευθερία και την ανεξαρτησία, ακόμα και αν υπάρχει κάποιο άτομο που μπορεί να σε ενδιαφέρει. Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεσαι σε σχέση ή όχι, αισθάνεσαι ότι η κατάσταση στα αισθηματικά σου ως έχει, είναι πολύ ενεργοβόρα, σου καταναλώνει όλη σου τη ζωτικότητα, ενώ μπορεί πολλές φορές να μη βρίσκεις καν νόημα στις μέχρι τώρα συνήθειές σου.

Οι δεσμευμένοι/ες με την έλευση του 2019, μπορεί να κάνετε ένα δύσκολο ξεκίνημα με το ταίρι σας, όχι σοβαρό, αλλά γεμάτο γκρίνια που μπορεί να σας χαλάει τη διάθεση. Ωστόσο, από το Μάρτιο και μετά βρίσκετε οι δυο σας την αναγκαία ισορροπία για τη σχέση σας, μέσα από τη συνειδητοποίηση ότι θέλετε τα ίδια πράγματα και η μέχρι πρότινος γκρίνια δεν είχε κανένα λόγο ύπαρξης. Η κοινή σας αυτή αρχή θα στηρίζεται σε πολύ πιο στέρεες βάσεις, ενώ ταυτόχρονα θα σας δέσει ακόμα περισσότερο, αφού θα αντιληφθείτε την ομοιότητά σας στα απολύτως σημαντικά. Δεν αποκλείεται, τόσο εσύ, όσο και ο/η σύντροφός σου να αρχίσετε να συζητάτε έντονα τα επόμενα βήματα, καθώς και τη διάθεσή σας να τα πραγματοποιήσετε.

Οι αδέσμευτοι/ες το 2019 θέλετε να μείνετε μακριά από δεσμεύσεις, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ή αν εν πάση περιπτώσει να προσεγγίζετε πολύ προσεκτικότερα το ζήτημα “σχέση” και κυρίως τους ανθρώπους με τους οποίους την επιχειρείτε. Η αλήθεια είναι ότι σου έχει λείψει κάπως η έντονη κινητικότητα και ζωτικότητα στη ζωή σου, η ελευθερία, αν θες, οπότε φέτος θα την επιδιώξεις εντονότερα, αποφεύγοντας δεσμεύσεις που μπορεί να χαλάνε την καλή σου διάθεση. Μην απορρίπτεις, ωστόσο, εύκολα ανθρώπους γιατί μπορεί να αφήσεις έξω από τη ζωή σου κάποιον/α που μπορεί πραγματικά να είναι σχεδόν ιδανικός/ή για σένα.  

2ο δεκαήμερο

[3-12 Οκτωβρίου] 

Επαγγελματικά

Το 2019 ξεκινά ήπια για την επαγγελματική σου καταξίωση, κάτι που σε διευκολύνει αρκετά στην ολοκλήρωση των έργων που έχεις αναλάβει και έχεις καθυστερήσει ή ακόμα και να “τρέξεις” λίγο περισσότερο ορισμένες υποθέσεις, προκειμένου να μη χρειαστεί να κατεβάσεις ταχύτητες αργότερα. Συνολικά το έτος είναι αρκετά ευνοϊκό για τον επαγγελματικό σου τομέα, όμως υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να προσέξεις. Από το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου κάποια οικογενειακά ζητήματα σε αποσυντονίζουν, με αποτέλεσμα να μειώνεται η παραγωγικότητά σου σταδιακά. Υπάρχουν δύο τρόποι να το αντιμετωπίσεις, ο ένας είναι να μην επιτρέπεις στους εξωγενής παράγοντες να επηρεάζουν τη δουλειά σου, δεδομένου ότι μπορείς να διατηρείς την αυτοκυριαρχία σου, ιδιαίτερα σε ζητήματα με τα οποία εμπλέκεσαι προσωπικά και συναισθηματικά, ενώ ο άλλος είναι πριν ξεσπάσει η καταιγίδα να φροντίσεις να έχεις προχωρήσει περισσότερο με τις εκκρεμότητές σου στη δουλειά προκειμένου να έχεις τη δυνατότητα να κατεβάζεις ρυθμούς, όταν είναι απαραίτητο να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Είτε έτσι, είτε αλλιώς είναι ένα έτος, κατά το οποίο μπορείς να διακριθείς επαγγελματικά, αρκεί να δείξεις σεβασμό, εμπιστοσύνη και αλληλεγγύη στους συναδέλφους/συνεργάτες σου, όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η εισέρχεσαι σε ένα αρκετά δυναμικό και δραστήριο έτος και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η και ξεκούραστος/η, προκειμένου να ανταπεξέλθεις. Μπορείς αυτό το χρόνο να αυξήσεις σημαντικά τη δύναμή σου, είτε πρόκειται για τη δημοτικότητά σου, είτε την οικονομική σου ισχύ. Αυτό προϋποθέτει να είσαι 100% προσηλωμένος/η στη δουλειά και να εργάζεσαι ασταμάτητα, ακόμα και τις ώρες ανάπαυσης. Η αλήθεια είναι πως η ένταση της καθημερινότητας θα σε εξαντλεί συχνά, όμως δε θα έχεις χρόνο για ξεκούραση. Πρέπει να βρεις τρόπους να ξεκουράζεσαι, χωρίς να “κλέβεις” χρόνο από τη δουλειά. Όσο όμως κι αν δυσκολεύεσαι, τα κέρδη του έτους και η καλή φήμη που έχεις αποκτήσει σε κάνουν να αντέχεις και να δίνεις ακόμα περισσότερη ενέργεια για την καταξίωσή σου. Προς το τέλος του 2019 και κάνοντας τον ετήσιο απολογισμό θα διαπιστώσεις πως άξιζαν οι θυσίες που έκανες και η κούραση που τράβηξες και με το παραπάνω.

Αν είσαι άνεργος/η το 2019 δε θα σε αφήσει παραπονεμένο/η. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται είναι αμέτρητες και αξιόλογες. Η αλήθεια είναι πως ιδιαίτερα τον πρώτο καιρό φαίνεσαι λίγο ντεφορμέ, οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν ευκολότερα απ’ ό, τι πριν, ενώ δε βρίσκεσαι στο ζενίθ της παραγωγικότητάς σου. Μην ανησυχήσεις δεν είναι μόνιμο, χρειάζεσαι λίγο χρόνο μέχρι να συνηθίσεις και να ξαναβρείς τον παλιό, καλό και εργατικό σου εαυτό! Μόλις ανακτήσεις την αυτοκυριαρχία σου και την ενέργειά σου, ετοιμάσου για σημαντικότατες εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα, και μάλιστα με πολλές προοπτικές εξέλιξης.


Οικονομικά

Οικονομικά νιώθεις σιγουριά και σταθερότητα, οι οποίες σε πολύ μεγάλο βαθμό σου παρέχονται από την οικογένειά σου. Είτε σε στηρίζουν οικονομικά όταν χρειάζεσαι βοήθεια, είτε σε στηρίζουν ψυχολογικά και πρακτικά στην καθημερινότητά σου, προκειμένου να φεύγεις πιο ξέγνοιαστος/η από το σπίτι για να δουλέψεις. Η εικόνα των οικονομικών σου είναι σαφώς πιο βελτιωμένη από πέρυσι και αυτό σου δίνει την αυτοπεποίθηση να βγαίνεις κάθε μέρα όλο και πιο δυναμικά και να διεκδικείς δουλεύοντας. Σε ό, τι αφορά στα έξοδά σου γι’ αυτό το χρόνο φαίνονται και αυτά αυξημένα. Δαπανάς σημαντικά χρηματικά ποσά κατά τη διάρκεια του έτους, κυρίως για τη βελτίωση και την αναβάθμιση του οικιακού περιβάλλοντος. Το πιο ευχάριστο όμως είναι πως φέτος θα έχεις τη δυνατότητα να αποταμιεύσεις και κάποιο σημαντικό ποσό, παρά τα έξοδα που κάνεις. Ο μόνος τρόπος να μετατρέψεις το πλεόνασμα σε έλλειμμα είναι να σπαταλάς άσκοπα και απερίσκεπτα τα χρήματά σου. Η επιλογή είναι δική σου.


Αισθηματικά

Αυτόν το χρόνο είσαι σημαντικά σοφότερος/η όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αφού φαίνεται ότι ξέρεις τι είναι αυτό που θες και το διεκδικείς ανυποχώρητα. Έχεις την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό να διαμορφώσεις τη ζωή σου σαν να έχεις τον πλήρη έλεγχο (ανεξάρτητα από το αν δεν τον έχεις πάντα) και στέκεσαι απέναντι σε οτιδήποτε αισθηματικό με τη δυναμική του ανθρώπου που έχει πλέον την εμπειρία να ξέρει καλά τι του ταιριάζει και τι όχι.

Οι δεσμευμένοι/ες ίσως έχετε ένα κάπως δύσκολο ξεκίνημα το 2019, αφού αναμένεται να πρέπει να διαχειριστείτε προστριβές με το/τη σύντροφό σας. Όλες οι διαφωνίες θα εδράζονται στη μορφή που είχε μέχρι τώρα η σχέση σου και κυρίως στο ότι αυτή δε σε ικανοποιεί πλέον. Παρ’ όλα αυτά, προς ευχάριστη έκπληξή σου, θα δεις ότι το ταίρι σου συμφωνεί μαζί σου και θα κινηθείτε στο ίδιο μήκος κύματος ως προς τις αλλαγές που θέλετε από κοινού να πραγματοποιήσετε στη σχέση σας. Σταδιακά και αργά θα μπείτε στη διαδικασία να αλλάξετε συνήθειες και ρουτίνα, γεγονός που θα δώσει στη σχέση σου μια πιο στέρεη βάση για τα επόμενα βήματα, όπως κι αν αυτά μεταφράζονται, με αποτέλεσμα μέσα στο πρώτο τετράμηνο να καταφέρετε και οι δύο να κάνετε τη σχέση σας πιο ισχυρή και πιο ανθεκτική σε οποιαδήποτε εξωγενή επίθεση.

Οι αδέσμευτοι/ες εκπρόσωποι του ζωδίου νιώθετε μια ισχυρή έλξη προς την έντονη κοινωνική και συναισθηματική ζωή, τη διασκέδαση, το φλερτ και το παιχνίδι. Μέσα σε αυτό το…κλίμα ευφορίας, θα πραγματοποιήσεις και αρκετές μετακινήσεις, κάποιες από αυτές και ταξίδια, ώστε να μπορέσεις να κάνεις πιο έντονη την εμπειρία του ερωτικού παιχνιδιού. Εκεί, ανάμεσα στους ανθρώπους που θα γνωρίσεις -οι οποίοι δε θα είναι λίγοι-, θα συναντήσεις και άτομα με κοινή νοοτροπία με σένα, με τα οποία δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις και μία σύντομη, διασκεδαστική σχέση. Μην αποκλείσεις εντελώς το ενδεχόμενο μιας πιο μόνιμης αποκατάστασης, ωστόσο σιγουρέψου ότι είσαι απόλυτα έτοιμος/η πριν το δοκιμάσεις.

3ο δεκαήμερο

[13-22 Οκτωβρίου] 

Επαγγελματικά

Έντονη δραστηριότητα αλλά ταυτόχρονα σταθερότητα χαρακτηρίζει τους πρώτους μήνες του 2019 τα επαγγελματικά σου, ωστόσο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες δημιουργείται μία αλληλεπικάλυψη των ζητημάτων της εργασίας σου και του σπιτιού σου, με ζητήματα που απαιτούν την προσοχή σου να προκύπτουν ταυτόχρονα και στους δύο χώρους. Μπορεί να νιώσεις να σφυροκοπείσαι αδιάκοπα από την απαίτηση να λαμβάνεις διαρκώς αποφάσεις (τι τρόμος!), ωστόσο είναι τώρα σημαντικότερο από ποτέ να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να εξασκηθείς στο πώς μπορείς να διαχωρίζεις αποτελεσματικά τους διαφορετικούς τομείς της ζωής σου. Πάνω απ’ όλα, είναι εξαιρετικά σημαντικό να διατηρήσεις την προσωπική σου ισορροπία, αφού θα είναι το κλειδί ώστε όλα να λειτουργήσουν όπως πρέπει, χωρίς απώλειες πουθενά. Αν το καταφέρεις αυτό, τότε τα πράγματα θα σταθεροποιηθούν και εσύ θα βγεις αλώβητος/η από τη δοκιμασία.

Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι/ες έχετε μπροστά σας ένα αρκετά πλούσιο σε δραστηριότητα 2019, ιδιαίτερα στο πρώτο του τετράμηνο, ενώ μπαίνετε σε μία διαδικασία ολικής αναδόμησης, ψάχνοντας την ταυτότητα της επιχείρησής σου (ενίοτε και επαναπροσδιορίζοντάς τη), εξετάζοντας τη δομή και την επάρκειά της και κάνοντας σημαντικές αλλαγές, με προσεκτικό όμως σχεδιασμό, κάτι που εγγυάται μεγαλύτερο βαθμό επιτυχίας. Δεν αποκλείεται, πολλές από τις αποφάσεις που θα πάρεις, να είναι προϊόν ήρεμης και ξεκούραστης δουλειάς από το σπίτι, οπότε δες πώς μπορείς να μοιράσεις τις εργασιακές σου υποχρεώσεις συνετά. Καθ΄ όλη τη διάρκεια του νέου έτους μπορεί να νιώσεις εξαντλημένος/η αλλά είναι σημαντικό να αντισταθείς συστηματικά σε αυτές τις στιγμές “παραίτησης” (ακόμα και αν παραίτηση εδώ σημαίνει ότι θα αναβάλεις μία απόφαση για 2-3 μέρες).

Αν είστε άνεργοι/ες θα έχετε αρκετές ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης, ωστόσο οι μεγαλύτερες πιθανότητές σας για κάτι αξιόλογο βρίσκονται είτε σε εργασίες που σχετίζονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με το χώρο του σπιτιού, της εστίασης ή (αν το αντέχετε) με τη νύχτα. Μπορεί να σου φαίνεται κάπως παράδοξο, όμως θα πρέπει να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου και πέρα από τα συνηθισμένα σου. Για να αυξήσεις ακόμα περισσότερο τις πιθανότητές σου, εστίασε την προσοχή στην ανεύρεση εργασίας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019, καθώς στο δεύτερο ήμισυ δε θα υπάρχει κάτι εξίσου ενδιαφέρον για σένα.


Οικονομικά

Όσες δυσκολίες και να αντιμετωπίσεις στα επαγγελματικά σου, τα οικονομικά σου φαίνεται ότι βρίσκονται στο άλλο άκρο, αφού φαίνεται να αποκτάς με κάποιον τρόπο μια οικονομική ισχύ που δεν είχες το προηγούμενο διάστημα. Δράττεσαι της ευκαιρίας να κάνεις έξοδα που σχετίζονται με το σπίτι, για την οικογένεια, για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ακόμα και για σένα. Το διάλειμμα αυτό έρχεται σαν όαση στην ερημιά (ή την οικονομική ξηρότητα) αφού για καιρό έσφιγγες το ζωνάρι, ακόμα και για πράγματα που για πολλούς ανθρώπους θεωρούνται απαραίτητα. Παρ’ όλα αυτά, μέσα σε αυτό το κλίμα ευμάρειας, θα έχεις ακόμα και την ευκαιρία αποταμίευσης, κάτι που έρχεται σαν μάννα εξ ουρανού, ταυτόχρονα με τις όχι ιδανικές συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα. Μην εκπλαγείς (ευχάριστα πάντα) αν το 2020 σε βρει με κομπόδεμα από το 2019 και μη φοβάσαι να κακομάθεις λίγο τον εαυτό σου και τους ανθρώπους που αγαπάς. Σου αξίζει να το απολαμβάνεις πού και πού.


Αισθηματικά

Έχεις μια σύγχυση όσον αφορά στα προσωπικά σου ή μάλλον, ορθότερα, μια αναποφασιστικότητα (έκπληξη!) σχετικά με το αν θες να (συνεχίσεις να) είσαι σε σχέση ή όχι. Ιδιαίτερα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα συμβούν πολλές εσωτερικές ζυμώσεις, οι οποίες θα σε έχουν σε διαρκή λειτουργία σκέψης. Ενδεχομένως να σε κουράσει ψυχολογικά αυτή η αναμονή, αλλά να είσαι σίγουρος/η ότι μετά τον Ιούνιο, τα πράγματα (πρωτίστως μέσα σου) σταθεροποιούνται και θα είναι εξαιρετικά πιθανό να καταλήξεις σε μία απόφαση (και να είναι η σωστή).

Οι δεσμευμένοι/ες φαίνεται πως έχετε εγκλωβιστεί στα προβλήματα και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, με αποτέλεσμα τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας να ασφυκτιάτε μέσα στη σχέση σας. Ειδικά το πρώτο διάστημα και μέχρι να αντιληφθείς τόσο εσύ, όσο και το ταίρι σου τι είναι αυτό που σας φταίει, να εκδηλώνετε εκατέρωθεν επιθετική συμπεριφορά. Ψυχραιμία! Σταδιακά και χάρη στη βαθιά καλή σας επικοινωνία, τελικά εντοπίζετε το πρόβλημα, το οποίο δεν είναι άλλος από το ότι ζητάτε τα ίδια πράγματα ο ένας από τον άλλον με διαφορετικό τρόπο, αλλά κυρίως μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων (εντός και εκτός της σχέσης), κάτι στο οποίο θα συμφωνήσετε από κοινού, οπότε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. Απόλαυσε την επιθυμία από και προς το ταίρι σου, η οποία μετά την αποσαφήνιση των προσδοκιών σας, θα μεγεθυνθεί.

Αν είστε αδέσμευτοι/ες, βρίσκεστε, κυρίως κατά το πρώτο ήμισυ του 2019, σε μία διαδικασία αμφιβολίας του ίδιου σας του εαυτού. Θέλεις σχέση; Δε θέλεις σχέση; Αν θέλεις, τι είδους σχέση θα είναι αυτή; Είσαι έτοιμος/η; Μπορείς να παραχωρήσεις μέρος του χώρου και του χρόνου σου σε έναν άλλον άνθρωπο; Τα ερωτήματα αυτά θα σε βασανίζουν τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο (ακόμα και αν γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε ενδιαφέρει πολύ), ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό το άτομο να έχει ακριβώς την ίδια φιλοσοφία, ή και αμφιβολία αν θες, με σένα, οπότε είναι αρκετά πιθανό η απάντηση στο πρώτο σου ερώτημα να είναι “ναι, θες σχέση”. Ψυχραιμία, όλα θα πάνε όπως πρέπει! 

Μάθε πως επηρεάζεται άμεσα η ερωτική σου σχέση σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Τι πρέπει να προσέξεις αν έχεις γεννηθεί το πρώτο 10ημερο; Οι χαρισματικοί αστρολόγοι σου δίνουν αλάνθαστη πρόβλεψη για το μέλλον! Και προβλέψεις Ταρώ.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός

Oroskopos.tv

Γενικά

24/9 - 23/10

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι παρορμητικοί και εξωστρεφείς. Είναι δίκαιοι, διανοητικοί, ενεργητικοί και ιδιαίτερα συντροφικοί.

Επιθυμούν πάντα την αρμονία, στις σχέσεις τους με τους άλλους. Συνήθως ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τον σύντροφο τους, έχουν την ανάγκη της στενής επικοινωνίας, θέλουν μια ισορροπημένη σχέση με αγάπη και αρμονία.

Οι Ζυγοί είναι ευχάριστοι στην παρέα, είναι διπλωματικοί και χαριτωμένοι. Συνήθως έχουν καλλιτεχνικές τάσεις και πάντα αναζητούν το ωραίο.

Ζυγός : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Ο άντρας Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Δεν είναι ο ευγενικός, ήρεμος, ψύχραιμος και γοητευτικός τύπος που βλέπετε. Έχει κα ...

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Η γυναίκα Ζυγός έχει οβάλ πρόσωπο. Έχει όμορφο δέρμα και υπέροχο σώμα. Ξοδεύει πολύ ...

Ζυγός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ζυγό

Oroskopos.tv

Ζυγός: Ουράνια τόξα και έρωτες

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Ο Ζυγός είναι τόσο ερωτευμένος με την ιδέα του έρωτα που τείνει να ζει τη ζωή του σα ...

Oroskopos.tv

Ωροσκόπος Ζυγός –Αισθητική Αρμονία

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Για τους ανθρώπους με Ωροσκόπο Ζυγό, η ζωή βιώνεται σαν μία συνεχόμενη ροή επιλογώ ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ζυγό

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Πάνω από όλα ο Ζυγός είναι το πιο παθιασμένο, παρηγορητικό και προσιτό ζώδιο του ζω ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Όλγα

Για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί μπορώ να σου δώσω απάντηση μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Οτιδήποτε σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην ζωή σου , μην το αφήνεις.

Μανώλης

Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει την λύση του! Απλά κάνε focus στην λύση και όχι στο πρόβλημα ! Είμαι εδώ για να σου πω τι πρέπει να κάνεις. Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους μεθόδους πρόβλεψης που γνωρίζω και θα έχουμε την οριστική ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Η Αγάπη της Γυναίκας

Ποιος είναι το κέντρο βάρους μιας σχέσης, ο άντρας ή η γυναίκα; Μην βιαστείτε να απαντή ...

Σχέσεις - Αγάπη

Λόγους και αιτίες μην ψάχνεις

Ζούμε τις καλύτερες ερωτικές στιγμές της ζωής μας. Και αντί να τις ζούμε σε όλο του το υ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γέφυρα στους Κόσμους

Ο εσωτερισμός τελικά έχει στόχο βασικό να δημιουργήσει μία γέφυρα, η οποία έρχεται να ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u