Ζυγός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

6 Ιουνίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 4ο σας οίκο και παρόλο που θα σας απασχολήσουν θέματα οικογενειακά  θα καταφέρετε να βρείτε τρόπους να επιλύσετε θέματα οικονομικά ή υποχρεώσεις προς τρίτους.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να δουλέψετε από το σπίτι σήμερα και να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας ενώ ίσως να συζητήσετε και με την οικογένειά σας θέματα κληρονομικά.Οι αδέσμευτοι ίσως να φλερτάρετε έντονα σήμερα.Αύριο

7 Ιουνίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια στη διασκέδαση με φίλους σας και ίσως κάποιοι να κάνετε και μια εκδρομή.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα έχετε μια όμορφη ημέρα με το ταίρι σας και τα παιδιά σας.Οι αδέσμευτοι ίσως κάνετε μια γνωριμία μέσα από μια βόλτα ή εκδρομή με φίλους.

Ζυγός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη να περνάει στον Λέοντα και θα ενεργοποιηθεί η κοινωνική σας ζωή ενώ κάποιοι θα έχετε περισσότερες επαφές με φίλους και θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε αλλά να καταφέρετε και κάποιους σας στόχους.Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 09.06  ίσως να σας φέρει κάποια έσοδα από την εργασία σας αλλά καλό θα είναι να είστε συνεπείς μέσα στην καθημερινότητά σας και να προσέχετε και την υγεία σας.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία προς το τέλος της εβδομάδας  ίσως να σας βάλει στη διαδικασία να κάνετε κάποιες υπερβολές και έξοδα για φιλικά σας πρόσωπα ή για να περάσετε όμορφα ωστόσο καλό θα είναι να μην πιέσετε φίλους για να καταφέρετε κάποια σχέδιά σας.

Σχεδόν ταυτόχρονα ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους και θα έχετε εύνοια σε επαφές και ταξίδια ενώ οι σπουδαστές θα έχετε εύνοια στις εξετάσεις σας.Ο Πλούτωνας επίσης θα περάσει ανάδρομος στον Αιγόκερω και ίσως να πρέπει να ασχοληθείτε και πάλι με κάποια οικογενειακά αλλά και οικονομικά θέματα.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα με φιλικά σας πρόσωπα και να έχετε και καλή επικοινωνία με το ταίρι σας ωστόσο κάποιοι ίσως να πρέπει και πάλι να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικά προβλήματα με την οικογένειά σας.

Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και να φλερτάρετε,θα έχετε ερωτικές περιπέτειες ωστόσο αποφύγετε να κάνετε υπερβολές ή να πιέσετε κάποιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε από τον ενθουσιασμό σας.

Ιούνιος 2023

Ο μήνας θα ξεκινήσει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που ίσως να σας βοηθήσει να έχετε θετικές επαφές μέσα στην καριέρα σας ωστόσο ίσως να έχετε και κάποιο ωστόσο καλό θα είναι να προσέχετε κάποια λάθη ή κάποιες θολές καταστάσεις που ίσως να σας κουράσουν αρκετά.Στις 04.06 η Πανσέληνος στους Διδύμους ίσως να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάποια σχέδιά σας ή να κάνετε ένα ταξίδι αλλά και να τακτοποιήσετε νομικά θέματα ή σπουδές ωστόσο καλό θα είναι να είστε συγκεντρωμένοι και να πάρετε αποφάσεις με την λογική και όχι με το συναίσθημα.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ωστόσο από τις 05.06 θα ευνοήσει τις επαφές σας με φιλικά σας πρόσωπα ωστόσο των αρχικών ημερών προσέχετε κάπως εντάσεις με φιλικά σας πρόσωπα λόγω κάποιων οικονομικών αλλά κάποιοι ίσως να βιώσετε και έντονες ερωτικές καταστάσεις.Στις 11.06 το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία θα σας ευνοήσει σε ένα οικονομικό επίπεδο ωστόσο αποφύγετε κάποιοι να κάνετε και υπερβολές σε έξοδα ενώ το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου ίσως να σας βάλει περιορισμούς σε κάποια σχέδιά σας ή να έχετε κάποια πίεση μέσα στην εργασία σας.

Στις 17.06 το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης θα σας φέρει και πάλι ευχάριστες επαφές ,ταξίδια με φίλους αλλά και θετικά αποτελέσματα σε ότι κι αν επιχειρήσετε ενώ η Νέα Σελήνη στις 18.06 θα βοηθήσει και πάλι νέα ξεκινήματα ,ταξίδια ,σπουδές ωστόσο θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και με καθαρό μυαλό.

Από τις 21.06 ο Ήλιος θα περάσει στον Καρκίνο και θα ευνοηθεί αρκετά η καριέρα σας ενώ το εξάγωνο Ηλίου-Κρόνου στο τέλος του μήνα θα σας βοηθήσει να έχετε κάποιες σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις .Ωστόσο προσέχετε κάποιοι του 3ου δεκαημέρου γύρω στις 26.06 αντιπαραθέσεις με φίλους και συνεργάτες αλλά κάποιοι ίσως να έχετε εντάσεις και διακοπή σχέσης με ένα φλερτ αλλά και αποκαλύψεις από κάποιο πρόσωπο που θα σας ταράξουν αρκετά.

Η νέα χρονιά θα ξεκινήσει με τον Άρη ανάδρομο στους Διδύμους και τον Ερμή επίσης ανάδρομο στον Αιγόκερω και πολλοί ίσως να μπορέσετε να διαχειριστείτε κάποιες καθυστερήσεις σε σχέδιά σας,σπουδές αλλά και νομικά ωστόσο δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε κάποιες παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μέσα στην οικογένεια ή τον επαγγελματικό σας χώρο τουλάχιστον μέχρι και τις 20.01.Ωστόσο ο Δίας θα έχει περάσει στον Κριό και θα ευνοήσει σταδιακά όλο το ζώδιό σας σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και νέες γνωριμίες μέχρι τις 15.05 ενώ όταν ο Δίας θα περάσει στον Ταύρο στη συνέχεια θα ευνοήσει τα οικονομικά σας ,υποστήριξη από συνεργασίες αλλά και κληρονομικά θέματα.

Κάποια προσοχή θα χρειαστεί να δώσετε με τον Κρόνο στους Ιχθύς και τον 6ο σας οίκο που ίσως φέρει σε κάποιους  μεγάλη πίεση στην καθημερινότητα ή την εργασία σας αλλά ίσως να πρέπει να αναλάβετε και κάποιο μεγαλύτερο πρόσωπο μέσα από την οικογένειά σας που θα σας έχει ανάγκη.Κάποιοι θα πρέπει να προσέξετε ωστόσο και την δική σας υγεία ενώ κάποιοι ίσως να έχετε διακοπή εργασίας ή στην θετική περίπτωση να προχωρήσετε σε συνταξιοδότηση.Επίσης από τις 23.03-12.06.23 ο Πλούτωνας θα κάνει την επίσκεψή του στο ζώδιο του Υδροχόου και πολλοί των αρχών του δεκαημέρου σας θα νιώσετε την ενέργειά του αλλά και κάποια μεγάλη υποστήριξη στους στόχους σας και τις επιθυμίες σας.

Ο Ουρανός θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Ταύρο και ίσως να συνεχίσει να περιορίζει κάπως τα έσοδά σας ενώ ο Ποσειδώνας επίσης στο ζώδιο των Ιχθύων και πάλι θα σας τονίσει να κάνετε πιο ρεαλιστικές επιλογές στην καθημερινότητα και την εργασία σας.Ωστόσο το εξάγωνο Κρόνου-Δία  ον Ιούνιο θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε έσοδα μέσα από κάποια μόνιμη εργασία ή κάποια συνεργασία που θα έχετε ενώ και η προσέγγιση του Δία προς τον Ουρανό τον Αύγουστο και πάλι ίσως να σας φέρει έσοδα αλλά και ξαφνικούς έρωτες.

Θετικές ημερομηνίες για τα οικονομικά σας επίσης αλλά και τα αισθηματικά σας θα είναι από 03.01 μέχρι το τέλος Ιανουαρίου με την Αφροδίτη στον Υδροχόο που θα σας φέρει σε επαφές με το φιλικό σας περιβάλλον αλλά και με νέες ερωτικές γνωριμίες,με την Αφροδίτη στον Κριό και στο απέναντί σας ζώδιο από 21.0216.03,με την Αφροδίτη στους Διδύμους από 11.04 -07.07 ενώ και η Αφροδίτη στον Λέοντα από 05.06-08.10 θα σας φέρει νέους φίλους ,την δυνατότητα να βγάλετε χρήματα από συλλόγους ή ομάδες αλλά και με την αναδρομή της κάποιοι θα έρθετε σε επαφή με φίλους από το παρελθόν αλλά ίσως να έχετε και επιστροφές από το παρελθόν.Επίσης η Αφροδίτη στο ζώδιό σας  από 09.11-04.12 θα σας ομορφύνει περισσότερο αλλά θα σας ευνοήσει και οικονομικά αλλά και συναισθηματικά.

Οι Εκλείψεις θα αλλάξουν άξονα μέσα στο 2023  και θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας αυτή την αλλαγή αφού θα πρέπει να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας,κληρονομικά φορολογικά και τα υλικά ή συναισθηματικά σας αποκτήματα ώστε να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες.Κάποιοι των τελευταίων ημερών ίσως να πιεστείτε με τις δύο Ηλιακές εκλείψεις που θα δημιουργήσουν γεγονότα στις 20.04 και στις 14.10.23  και καλό θα είναι να μην κάνετε νέα ξεκινήματα αλλά να αντιμετωπίσετε και με στωϊκότητα ότι προκύψει ενώ οι δύο Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 05.05 και 14.10  ίσως να σας πιέσουν περισσότερο σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο και κάποιοι ίσως να πρέπει να κλείσετε κεφάλαια .

Επίσης αποφύγετε με τον ανάδρομο Ερμή να υπογράψετε συμφωνίες,να κάνετε ένα ταξίδι,να αγοράσετε ένα μεταφορικό μέσον ή ηλεκτρονικές συσκευές  και τα διαστήματα αυτά θα είναι από 28.12-18.01 στον Αιγόκερω που μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις στην οικογένειά σας,από 20.04-15.05 στον Ταύρο μην υπογράψετε οικονομικές συμφωνίες ωστόσο ίσως πάρετε κάποια χρήματα από επιστροφή,από 23.08-15.09 στην Παρθένο που ίσως να σας φέρει κάποιες αμφιβολίες μέσα σας για κάποιες αποφάσεις σας ενώ και από 13.12-02.01.24 και πάλι στον Αιγόκερω θα σας απασχολήσει με θέματα του σπιτιού .

Μάθε πως επηρεάζεται άμεσα η ερωτική σου σχέση σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις!
Κάλεσε σήμερα στο 875 876 86 86
Τι πρέπει να προσέξεις αν έχεις γεννηθεί το πρώτο 10ημερο; Οι χαρισματικοί αστρολόγοι σου δίνουν αλάνθαστη πρόβλεψη για το μέλλον! Και προβλέψεις Ταρώ.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός

Γενικά

24/9 - 23/10

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι παρορμητικοί και εξωστρεφείς. Είναι δίκαιοι, διανοητικοί, ενεργητικοί και ιδιαίτερα συντροφικοί.

Επιθυμούν πάντα την αρμονία, στις σχέσεις τους με τους άλλους. Συνήθως ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τον σύντροφο τους, έχουν την ανάγκη της στενής επικοινωνίας, θέλουν μια ισορροπημένη σχέση με αγάπη και αρμονία.

Οι Ζυγοί είναι ευχάριστοι στην παρέα, είναι διπλωματικοί και χαριτωμένοι. Συνήθως έχουν καλλιτεχνικές τάσεις και πάντα αναζητούν το ωραίο.

Ζυγός : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Δεν είναι ο ευγενικός, ήρεμος, ψύχραιμος και γοητευτικός τύπος που βλέπετε. Έχει κα ...

Η γυναίκα Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Η γυναίκα Ζυγός έχει οβάλ πρόσωπο. Έχει όμορφο δέρμα και υπέροχο σώμα. Ξοδεύει πολύ ...

Ζυγός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ζυγό

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ζυγό

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Πάνω από όλα ο Ζυγός είναι το πιο παθιασμένο, παρηγορητικό και προσιτό ζώδιο του ζω ...

Ζυγός: Ουράνια τόξα και έρωτες

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Ο Ζυγός είναι τόσο ερωτευμένος με την ιδέα του έρωτα που τείνει να ζει τη ζωή του σα ...

Ωροσκόπος Ζυγός –Αισθητική Αρμονία

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Για τους ανθρώπους με Ωροσκόπο Ζυγό, η ζωή βιώνεται σαν μία συνεχόμενη ροή επιλογώ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Χαρά

Ο στόχος μου είναι να σε καθοδηγήσω και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου.

Κατερίνα

Αν νοιώθεις ότι στην ζωή σου όλα είναι στάσιμα στους περισσότερους τομείς της καθημερινότητας σου, είμαι εδώ για να συμβουλεύσω και να σε καθοδηγήσω πώς να αλλάξεις την ζωή σου και να έλξεις όλα αυτά που εσύ επιθυμείς

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Χτίσε την εμπιστοσύνη μεταξύ σας !

Ας δούμε πώς μπορούμε να οικοδομήσουμε την εμπιστοσύνη, Πάλι επειδή είναι ένα βασικό σ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Γιατί δεν επικοινωνούμε με τον άνδρα μου;

“Eίμαστε παντρεμένοι 7 χρόνια. Το πρόβλημα το οποίο θα ήθελα να σας θέσω είναι το θέμ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

H αξία της επαγρύπνησης !

Ο πνευματικός δρόμος, η συνεχής δηλαδή μύησή μας, πρέπει πραγματικά να είναι αδιάκοπος ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u