Ζυγός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

23 Ιανουαρίου 2020

Το ερωτικό σου μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, αφού η διάθεση σου δεν είναι η καταλληλότερη για ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις. Άφησε να περάσει η κακή ψυχολογία. Το «παραμύθι»που σου ρίχνουν, καλά κρατεί. Μάλιστα, έχεις επηρεαστεί τόσο, που κάνεις μεγαλόπνοα σχέδια, χωρίς ουσιαστικά να σε ωφελούν. Οικονομικά, ζημιές και κέρδη.Αύριο

24 Ιανουαρίου 2020

Σε φάση εκτάκτων ερωτικών περιπετειών αλλά και μιας εκ βαθέων εξομολόγησης σας βρίσκει αυτή η περίοδος. Η διάθεση σας είναι «ανεβασμένη»και οι προοπτικές πολύ καλές. Καινούργια πράγματα και νέα πρόταση, που αφορά αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον σας. Στα οικονομικά βελτίωση αλλά και άσκοπα έξοδα. Προσοχή.

Ζυγός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά  19/1 – 26/1/2020

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ζυγούς.

Την Κυριακή θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφράσει τα συναισθήματα του.

Την Δευτέρα το πρόγραμμα σας θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο,  ενώ η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα  εγκαινιάσει μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς.

Την Τρίτη θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις σκέψεις σας με ιδιαίτερη θέρμη.

Την Τετάρτη θα ασχοληθείτε με τα θέματα του σπιτιού σας.

Την Πέμπτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό είναι πιθανό να φέρει απρόσμενες ανατροπές στα σχέδια σας , ενώ τη ίδια ημέρα η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Δία θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο όμορφη και αρμονική την καθημερινότητα σας .

Την Παρασκευή η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου είναι πιθανό να φέρει ένα ξαφνικό έρωτα στην ζωή σας.

Το Σάββατο η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ερμή θα σας κάνει αυθόρμητο και ειλικρινή απέναντι στο ταίρι σας.

Ενώ την Κυριακή η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη θα προκαλέσει ερωτικά καβγαδάκια.

Ερωτικά

Οι σκέψεις σου βγαίνουν όλες στην επιφάνεια, όμως κρατάς καλά φυλαγμένα τα συναισθήματά σου. Έχεις την πρόθεση, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η να ανοιχτείς αυτήν την εβδομάδα στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, αλλά μέχρι εκεί που αισθάνεσαι εσείς ασφαλείς.

Αν είσαι δεσμευμένος/η αυτή την εβδομάδα σε καθημερινή βάση φροντίζεις και ασχολείσαι με τα αισθηματικά σου, ενώ παράλληλα προσπαθείς με υπομονή και επιμονή να διορθώσεις τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η σχέση σου στο παρελθόν. Είναι σημαντικό να λειτουργήσεις ευέλικτα, προκειμένου να αποφύγεις να ανακινήσεις ζητήματα που δεν πρέπει, ούτως ώστε η εβδομάδα να έχει την τέλεια εξέλιξη που μπορεί να έχει.

Αν είσαι αδέσμευτος/η φαίνεται ότι εφαρμόζεις πολύ αυστηρά κριτήρια στην αναζήτηση συντρόφου, κάτι που δε σε αφήνει να δεις την πραγματική ομορφιά στους άλλους, αλλά μόνο ψεγάδια. Φρόντισε να αναθεωρήσεις αυτή την προσέγγιση, αφού ούτε εσύ είσαι τέλειος/α. Η αναζήτηση της τελειότητας έρχεται πάντα με ένα τίμημα και αυτό είναι η μοναξιά.

Τρέχων μήνας

Ιανουάριος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Για να νιώσεις πιο θετικά συναισθήματα και να ανακτήσεις την ψυχική σου γαλήνη, θα πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου. Με την Αφροδίτη στον έκτο οίκο σου (υγείας), πηγαίνοντας στο γυμναστήριο ή κάνοντας γιόγκα, θα μπορούσε πραγματικά να σε εμπνεύσει και να σε ανανεώσει.

Ποιος ξέρει … μπορεί μέσα σε αυτούς τους χώρους να κάνεις ακόμη και μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία. Καθώς ο Άρης κινείται στον τρίτο οίκο σου (κοινωνικότητα, επικοινωνία) νιώθεις άνετα να μιλήσεις με τους ανθρώπους. 

1ο δεκαήμερο

[23 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθεί μία καθυστέρηση, αφού η πλήρης προσήλωσή σου στις προσωπικές σου σχέσεις θα σε κάνει να τον παραμελήσεις σημαντικά. Όταν στρέψεις ξανά την προσοχή σου στα επαγγελματικά σου, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις δυσαρέσκεια, την οποία δε θα μπορείς να καταλάβεις πώς προκάλεσες. Απόφυγε να ρίχνεις το βάρος μόνο σε έναν τομέα της ζωής σου για να αποφευχθούν τέτοιου είδους καταστάσεις.

Στον οικονομικό τομέα δεν έχεις σημαντικές μεταβολές και ιδιαίτερα μεταβολές που θα έπρεπε να σε ανησυχήσουν. Έτσι, θα γίνεις αρκετά σπάταλος/η προκειμένου να βελτιώσεις την κατάσταση του χώρου του σπιτιού.

2ο δεκαήμερο

[3-12 Οκτωβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα σου ταιριάζει καλύτερα να δουλεύεις σόλο αυτό το διάστημα και η αλήθεια είναι πως το απολαμβάνεις. Η δουλειά που παρουσιάζεις στους ανωτέρους σου είναι πολύ καλύτερη από αυτή που παρουσίαζες το περασμένο διάστημα και παίρνεις όλα τα εύσημα. Φρόντισε μόνο να μην αποκοπείς πλήρως από το εργασιακό περιβάλλον, γιατί όταν επιστρέψεις στην ομαδική δουλειά, ενδέχεται να νιώσεις ξένο σώμα.

Στον οικονομικό τομέα ξεκινάει μία έντονη δραστηριότητα. Παράγεις χρήματα με μεγάλη ευκολία, αλλά με την ίδια ευκολία ξοδεύεις. Είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα χρειαστεί να δαπανήσεις σημαντικό ποσό για επισκευές και βελτιώσεις μέσα στο σπίτι, τις οποίες όμως δεν υπολόγιζες.

3ο δεκαήμερο

[13-22 Οκτωβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα σού επιτρέπετε να επαναπροσδιορίσεις τη θέση σου και να ορίσεις νέους κανόνες, σεβόμενος/η όμως και το χώρο των ανθρώπων γύρω σου. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θα χρειαστείς όσο το δυνατόν περισσότερη βοήθεια, έτσι στρέφεσαι σε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και μπορούν πραγματικά να σε ωφελήσουν με τις προτάσεις τους. Τον Ιανουάριο σου παρουσιάζονται πραγματικά σημαντικές ευκαιρίες για την καριέρα σου, τις οποίες πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση.

Στον οικονομικό τομέα δέχεσαι πολύ ευνοϊκή επιρροή, η οποία φέρνει κέρδη από πηγές που ούτε καν τις φανταζόσουν. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που γίνεσαι πιο σπάταλος/η απ’ ό, τι συνήθως. Μέχρι το τέλος του μήνα είναι πιθανό να μην περισσέψει τίποτα από αυτά τα χρήματα που ήρθαν ξαφνικά στη ζωή σου, αλλά τι πειράζει; Ούτως ή άλλως δεν ήταν υπολογισμένα στον προϋπολογισμό σου. Απόλαυσέ το!

ΕΡΩΤΙΚΑ

Οι προτεραιότητές σου για τον Ιανουάριο σχετίζονται με οτιδήποτε άλλο πλην του αισθηματικού σου τομέα. Αυτό ενδέχεται να προκαλέσει ορισμένες αναταραχές στην αισθηματική σου ζωή, εφόσον υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι σημαντικό, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε όχι να προσέχεις τη συμπεριφορά σου απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς οι δυσκολίες στον αισθηματικό τομέα είναι προσωρινές αλλά οι συνέπειες από τον τρόπο που φέρεσαι μπορεί να είναι μόνιμες.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, εκτός σχέσης αντιμετωπίζεις ορισμένα προβλήματα που σου προκαλούν τρομερή πνευματική σύγχυση. Αυτά τα προβλήματα τα “κουβαλάς” στη σχέση σου, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται τόσο ο δεσμός σου όσο και ο/η σύντροφός σου. Προσπάθησε να κρατήσεις διαχωρισμένους τους διάφορους τομείς της ζωής σου.

Αν είσαι αδέσμευτος/η εξαιτίας των άλλων τομέων της ζωής σου, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερη κίνηση αυτόν το μήνα, φροντίζεις να απομακρύνεις οτιδήποτε σχετίζεται με τα αισθηματικά σου και πολλές φορές τείνεις να είσαι απότομος/η χωρίς λόγο στους ανθρώπους με τους οποίους, εφήμερα, προσπαθείς να νικήσεις τη μοναξιά σου. Έχεις κάθε δικαίωμα να μη θέλεις σχέση, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς τη συμπεριφορά σου περισσότερο.

Τρέχον έτος

Έτος 2020

Οι δοκιμασίες για το ζώδιο σας, εξακολουθούν, με την μορφή επίκρισης και προσπάθεια επιβολής των άλλων επάνω σας, με ανατρεπτικές διαδικασίες, τις οποίες καλό θα είναι να τις αποδέχεστε-όσο δεν σας ενοχλούν «ιερά και όσια». Το μεγαλύτερο βάρος πέφτει σε όσους είναι γεννημένοι το τρίτο 10ήμερο.

Άλλωστε το δικό σας 10ήμερο είναι στο «μάτι του κυκλώνα», με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να σας έχουν στην τσίτα. Ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιο  σας από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου.  Μπορεί να είναι μια εποχή που παλεύετε με παλιά ζητήματα, που χρειάζονται επανεξέταση.

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, γίνεται ανάδρομη στις 13 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου. Αυτό φυσικά, δεν σας αφήνει ανεπηρέαστους και μπορεί να αισθάνεστε με ένα λεπτό τρόπο, κάθε λεπτό από την κίνηση της Αφροδίτης, αφού θα σας το υπενθυμίζουν οι αργοπορίες και η προσωρινή αναποδιά.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(23 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου)

Μέχρι τις 17 Ιανουαρίου: Ο Δίας τετράγωνο με τον δεκανό σας, από την 1η Δεκεμβρίου 2019 σας ωθεί από τη ζώνη άνεσης σας για να δημιουργήσετε ευκαιρίες για την ανάπτυξη. Θα νιώσετε την ανάγκη να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, να δοκιμάσετε νέα, μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Το κλειδί για την επιτυχία είναι η μετριοπάθεια. Αποφύγετε την υπερβολή, την απληστία και την υπερβολική αυτοπεποίθηση.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Στο χέρι σας είναι να δουλέψετε με σύνεση και να φέρετε καλύτερες εξελίξεις στον τομέα της οικογένειας σας. Αυτή η έκλειψη, έχει την δυνατότητα να φέρει μια νέα αποχή, με ημερομηνία έναρξης 26/12/2019.

15 Μαρτίου έως 10 Ιουλίου: Πρέπει να εργαστείτε σκληρά για την οικοδόμηση  ασφαλών θεμελίων για τα επόμενα χρόνια. Θα μπορούσατε να λάβετε μια προώθηση στην εργασία και να σας ανατεθεί περισσότερη ευθύνη. Να θυμάστε όμως, πως ο Κρόνος από την θέση του, δεν παίζει καθόλου.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου, φέρνει νέες προοπτικές συνεργασίας. Θα αυξήσει την επιθυμία σας ή την ανάγκη να πετύχετε τα σπουδαία πράγματα και να πετύχετε.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(4 – 14 Οκτωβρίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η έκλειψη Σελήνης, φέρνει προβλήματα στον οικογενειακό χώρο, με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό. Συγκεντρωθείτε στις δυνάμεις σας και μη”λιποψυχήσετε”, αν η διάθεση σας φαίνεται να είναι πεσμένη. Είναι βασικό, να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Αν όμως δείξετε αδυναμία, τα πράγματα δεν θα είναι καλά.

10 Ιανουαρίου έως 9 Μαρτίου: Ο Δία σας, σας κάνει τετράγωνο στο 10ήμερο σας. Αυτό σημαίνει το εξής: Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και όχι αλαζόνες. Μόνο με αυτό το “moto”θα μπορέσετε δείτε Θεού πρόσωπο. Και προσπαθήστε να ισορροπήσετε ανάμεσα στην αισιοδοξία και την υπεραισιοδοξία. Οτιδήποτε ξεφεύγει από την σωστή “δόση”, βλάπτει.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Με αυτήν την έκλειψη, θα καταλάβετε ποιους πρέπει να κρατήσετε και ποιους όχι κοντά σας. Η  Σεληνιακού έκλειψη της 5ης Ιουνίου, έχει ακριβώς αυτήν την σκοπιμότητα. Σαν διάστημα συνεπώς, δεν είναι και πολύ καλό, οπότε προσέξτε όσο μπορείτε.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη Σελήνης στις 5 Ιουλίου, παρουσιάζει την ανάγκη της συνύπαρξης με άτομα, που στην πραγματικότητα, θέλουν εντελώς διαφορετικά πράγματα από ότι εσείς.   Το τετράγωνο που γίνεται στο ζώδιο σας, υποδηλώνει την δυσκολία μιας τέτοιας συνύπαρξης.

16 Σεπτέμβριος έως 27 Οκτώβρη: Ο Ποσειδώνας εξάγωνο Δίας, δηλώνει μια χρονική στιγμή όπου μπορείτε να στραφείτε σε εσωτερισμό, διαλογισμό, προσευχή και γενικά σε ότι σε φέρνει κοντά στον ανώτερο εαυτό σου. Η ανάπτυξη και η καλή τύχη είναι δυνατές μέσω της περαιτέρω εκπαίδευσης, των ομαδικών δραστηριοτήτων.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(14 – 22 Οκτωβρίου)

Όλο το χρόνο: Ο Πλούτωνας σε τετράγωνο με το 10ήμερο σας, φανερώνει ακραία γεγονότα που αφορούν την προσωπικότητα σας. Η δυναμική του πλανήτη, έρχεται με την μορφή του υποσυνείδητου, αλλά και του ακραίου τιμωρού. Διανύετε ένα διάστημα, όπου οφείλετε να είστε συγκεντρωμένοι με το μέσα σας και να μην εξωτερικεύετε ιδέες και σκέψεις. Αυτά πρόκειται να σας εκθέσουν, με όχι καλό τρόπο.

Μέχρι τις 31 Μαρτίου: Ο  Κρόνος από την κυριαρχία του, είναι απέναντι σας σαν ένα τεράστιο βουνό που οφείλετε να μάθετε να κρατάτε στους ώμους σας. Οποιαδήποτε παρέκκλιση, τιμωρείτε με αυστηρότητα. Με την θέση του πάνω σας, είναι πολύ πιθανόν, να μάθετε την μοναξιά. Αυτό σημαίνει πως πολλοί μπαίνετε σε διαδικασία χωρισμών.

Μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου: Ο Κρόνος σε συσχέτιση με τον Πλούτωνα από τις 19 Δεκεμβρίου 2019 με ολοκλήρωση στις 12 Ιανουαρίου 2020. Η σκληρότητα σε όλο της το μεγαλείο. Θα νοιώθετε αυτήν την σκληρότητα, σε κάθε δυνατή στιγμή. Αυτοί οι πλανήτες, είναι και οι δύο της σιωπής και της τιμωρίας. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να αλλάξετε ριζικά κάποιες σας συνήθειες  Πρόκειται για μια περίοδο σκληρής δουλειάς και σοβαρών επιχειρήσεων. Θα χρειαστείτε υπομονή και αποφασιστικότητα καθώς αντιμετωπίζετε επιπλέον ευθύνες. Πρόκειται για μια εποχή για μια σκόπιμη, καλά εξεταζόμενη αλλαγή. Αυτή είναι μια αργή, εξελικτική διαδικασία που δημιουργεί νέα θεμέλια για να ευημερήσει τα επόμενα χρόνια.

2 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, στο δικό σας δεκαήμερο, έρχεται να υπενθυμίσει τις αλλαγές που πρέπει να υποστείτε, δίνοντας σας μια νότα ανάσας κι ελπίδας. Αν μετά την μικρή αυτή εύνοια δεν αρχίσετε να διαφοροποιήστε, τότε θα υποστείτε την αυστηρότητα του Κρόνου και του Πλούτωνα ξανά.

21 Ιουνίου έως 21 Δεκεμβρίου: Το τετράγωνο του  Κρόνου, σας φέρνει και πάλι μια περίοδο δοκιμασίας. Η αίσθηση του “βουνού”παραμένει και τα θέματα σας θα γίνονται όλο και πιο αναπάντεχα, αν εν τω μεταξύ, δεν έχετε προβεί σε διόρθωση κάποιων θεμάτων του χαρακτήρα σας. Αν όμως πηγαίνετε με την ροή και τις “απαιτήσεις”του Κρόνου, τότε δεν έχετε να φοβάστε κάτι.

28 Οκτωβρίου έως 25 Νοεμβρίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα για τελευταία φορά στις 12 Νοεμβρίου σας καλεί να εστιάσετε και να οδηγηθείτε   σε αυτό που είστε πιο παθιασμένοι. Όμως, η ψυχαναγκαστική συμπεριφορά όχι μόνο θα προκαλέσει προβλήματα σχέσης στο σπίτι, αλλά μπορεί επίσης να σας κερδίσει ισχυρούς εχθρούς.

Μάθε πως επηρεάζεται άμεσα η ερωτική σου σχέση σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Τι πρέπει να προσέξεις αν έχεις γεννηθεί το πρώτο 10ημερο; Οι χαρισματικοί αστρολόγοι σου δίνουν αλάνθαστη πρόβλεψη για το μέλλον! Και προβλέψεις Ταρώ.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός

Γενικά

24/9 - 23/10

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι παρορμητικοί και εξωστρεφείς. Είναι δίκαιοι, διανοητικοί, ενεργητικοί και ιδιαίτερα συντροφικοί.

Επιθυμούν πάντα την αρμονία, στις σχέσεις τους με τους άλλους. Συνήθως ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τον σύντροφο τους, έχουν την ανάγκη της στενής επικοινωνίας, θέλουν μια ισορροπημένη σχέση με αγάπη και αρμονία.

Οι Ζυγοί είναι ευχάριστοι στην παρέα, είναι διπλωματικοί και χαριτωμένοι. Συνήθως έχουν καλλιτεχνικές τάσεις και πάντα αναζητούν το ωραίο.

Ζυγός : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Η γυναίκα Ζυγός έχει οβάλ πρόσωπο. Έχει όμορφο δέρμα και υπέροχο σώμα. Ξοδεύει πολύ ...

Ο άντρας Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Δεν είναι ο ευγενικός, ήρεμος, ψύχραιμος και γοητευτικός τύπος που βλέπετε. Έχει κα ...

Ζυγός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ζυγό

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ζυγό

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Πάνω από όλα ο Ζυγός είναι το πιο παθιασμένο, παρηγορητικό και προσιτό ζώδιο του ζω ...

Ωροσκόπος Ζυγός –Αισθητική Αρμονία

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Για τους ανθρώπους με Ωροσκόπο Ζυγό, η ζωή βιώνεται σαν μία συνεχόμενη ροή επιλογώ ...

Ζυγός: Ουράνια τόξα και έρωτες

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Ο Ζυγός είναι τόσο ερωτευμένος με την ιδέα του έρωτα που τείνει να ζει τη ζωή του σα ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Χαρά

Ο στόχος μου είναι να σε καθοδηγήσω και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου.

Δήμητρα

Ίσως αυτή η εποχή να μην είναι η καλύτερη για εσένα, αλλά μέσα από την βοήθεια της γνώσης - πρόβλεψης, που θα σου προσφέρω, σίγουρα θα μπορέσεις να κάνεις καλύτερη την ζωή σου παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις και αξιοποιώντας τις κα ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Μου αρέσει ένας απόμακρος τύπος…

Σου αρέσει ένας απόμακρος και τα πράγματα είναι όντως δύσκολα και επάνω σε αυτό κανένα ...

Σχέσεις - Αγάπη

Σελήνη: Ο Κυρίαρχος των Συναισθημάτων!!

Δεδομένου ότι η Σελήνη είναι ο πλησιέστερος «πλανήτης» προς τη Γη, αυτός ο δορυφόρος φ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Τελικά…τους είδαμε τους εξωγήινους ;

Αυτό μπορεί να αποτελεί και ένα προσωπικό ερώτημα: «Μήπως είδα ένα φαινόμενο που μπορε ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u