Ζυγός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

12 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Με τους καλύτερους οιωνούς θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για  σας εσάς τους Ζυγού. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η αντίδραση τους θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στην υλοποίηση του. Επίσης σήμερα, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με την αγαπημένη σας αθλητική δραστηριότητα.

Ερωτικά

Ο σκοπός σας, είναι εντός αυτής της εβδομάδας, να μιλήσετε πιο διεξοδικά με τον σύντροφο σας και να βρείτε λύσεις, σε κάποια διαδικαστικά / οικονομικά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί. Σίγουρα έχετε την πλήρη εύνοια του σύμπαντος για είστε πολύ καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Εσείς που έχετε προσφάτως μπει μέσα σε σχέσεις ερωτικές, θα πρέπει να πατήσετε και λίγο φρένο, καθώς ακόμη δεν γνωρίζεστε εσείς οι δύο τόσο καλά!Αύριο

13 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Χαρούμενοι, ευδιάθετοι και γεμάτοι ενέργεια θα είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην πιο ετερόκλητη συνεργασία. Ενώ, η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει της επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις ιδέες σας με μεγάλη ευκολία. Επειδή όμως θέλετε να τους έχετε όλους ικανοποιημένους, καλό θα ήταν να μην  δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε.

Ερωτικά

Κάποιος που κινείται μέσα στους κοινωνικούς / φιλικούς σας κύκλους, θέλει να σας γνωρίσει και πιο πολύ. Υπάρχει έρωτας από την δική του την μεριά, και θα καταλάβετε το επόμενο διάστημα, μια παραπάνω επικοινωνιακή διάθεση και σχετική πολιορκία. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, δεν υπάρχει κάποιο άλλο αποτέλεσμα, από την έναρξη μιας όμορφης αισθηματικής κατάστασης,  που εντός του 2019, μπορεί και να γίνει γάμος! Τύχη έχετε και στα οικονομικά σας.

Ζυγός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   9/12 – 16/12/2018

Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας θα περάσει αυτή την εβδομάδα από πολλά σκαμπανεβάσματα. Την Κυριακή η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη διαδοχικά  με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα,  θα σας ωθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια.
Την Δευτέρα κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τα οικεία σας πρόσωπα, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, γιατί εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να δημιουργηθούν ξαφνικές εντάσεις.
Την Τρίτη και την Τετάρτη η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα σας θυμίσει ότι πρέπει να απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής. Την Πέμπτη , η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας  Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες.
Την Παρασκευή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει στην προσοχή σας στο χώρο της εργασίας σας. Το Σάββατο θα ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση.
Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας κάνει ιδιαίτερα προστατευτικούς απέναντι στην οικογένεια σας.

Ερωτικά

Η ερχόμενη εβδομάδα σάς καλεί να θέσετε σημαντικά όρια στα αισθηματικά σας, κάτι που σίγουρα δε θα πρέπει να εκλάβετε ως αρνητικό. Είναι απαραίτητο τώρα να οριοθετήσετε τόσο τη δική σας συμπεριφορά, όσο και των άλλων, ούτως ώστε να αποφευχθούν σοβαρές διαφωνίες.
Οι δεσμευμένοι θα χρειαστεί να παραμείνετε σθεναρά στη θέση σας, αρκεί φυσικά να είναι λογική, και να μην υποχωρήσετε (για ακόμα μια φορά) στις επιθυμίες του/της συντρόφου σας, καθώς αφήνετε να εννοηθεί ότι τις περισσότερες φορές προτιμάτε να δίνετε τη συγκατάθεσή σας σε ορισμένες καταστάσεις από το φόβο της σύγκρουσης, με αποτέλεσμα να βρίσκεστε συνεχώς “ριγμένοι”. Το ταίρι σας θα σας εκτιμά και θα σας αγαπάει ακόμα και αν διεκδικείτε πιο έντονα αυτό που θέλετε.

Οι αδέσμευτοι προς τα μέσα της εβδομάδας θα νιώσετε μία ακατανίκητη ανάγκη να ξεσκάσετε, μακριά από τα άγχη του ερωτικού παιχνιδιού. Εμπιστευθείτε τους φίλους σας για αυτό. Δε θα σας απογοητεύσουν. Αξιοποιήστε αυτήν την εβδομάδα για τον εαυτό σας και έπονται καλύτερες μέρες για τα αισθηματικά σας.

Δεκέμβριος 2018

Γενικά

Αυτός ο μήνας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για χριστουγεννιάτικα σχέδια που κάνεις εδώ και λίγο καιρό. Δίνεις μεγάλο μέρος της προσοχής σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενδεχομένως αρκετές φορές και σε βάρος της καριέρας σου. Από την άλλη όμως, αν δεν το κάνεις τώρα, πότε; Νιώθεις πως έχεις παραμελήσει την προσωπική σου ζωή και τώρα της δίνεις χώρο και χρόνο.

1ο δεκαήμερο [23 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου]

Η καθημερινότητά σου αποκτά χρώμα και ενδιαφέρον. Είσαι αποφασισμένος/η να γιορτάσεις σαν φυσιολογικός άνθρωπος τα φετινά Χριστούγεννα και κάνεις ό, τι μπορείς, προκειμένου να γίνει η ρουτίνα σου πιο γιορτινή. Είσαι αισιόδοξος/η και χαρούμενος/η και τίποτα δε μπορεί να στο χαλάσει.

Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί το ξεκίνημα του μήνα να μην είναι ιδανικό, όμως από τα μέσα και μετά το κλίμα αλλάζει. Έρχονται αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο, οι οποίες υπόσχονται πολλά για μέλλον σου εκεί. Είτε αφορά στην αναβάθμιση του ρόλου σου, είτε ακόμα και την αναβάθμιση της θέσης σου, το σίγουρο είναι πως αυτές οι αλλαγές θα σου φέρουν χαρά τη σωστή στιγμή.

Στον οικονομικό τομέα απολαμβάνεις ιδιαίτερη εύνοια, καθώς τα έσοδά σου αυξάνονται σημαντικά αυτό το μήνα. Κάποια από αυτά προέρχονται καθαρά από την τύχη, ενώ τα υπόλοιπα είναι η επιβράβευση της δουλειάς σου. Μάλιστα δεν αποκλείεται να τα έξτρα χρήματα που θα λάβεις από την εργασία σου να έχουν πιο μόνιμη μορφή.

2ο δεκαήμερο [3-12 Οκτωβρίου]

Για σένα είναι πιο ήσυχος αυτός ο μήνας. Απολαμβάνεις την περίοδο των γιορτών και κάνεις σχέδια για τα Χριστούγεννα. Όλα πηγαίνουν όπως τα προγραμματίζεις και οι μόνες εκπλήξεις που σε περιμένουν αυτόν το μήνα είναι μόνο ευχάριστες.

Στον επαγγελματικό τομέα διανύεις ένα διάστημα αρκετά εποικοδομητικό, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ευνοϊκό, αν κι εσύ κινητοποιηθείς. Μπορείς αυτήν την περίοδο να υλοποιήσεις  τους στόχους σου, όσο αδύνατοι κι αν φαίνονται, θα πρέπει όμως, να εργαστείς επίμονα και μεθοδικά, προκειμένου να δεις τα όνειρά σου να υλοποιούνται. Είναι απαραίτητο, προκειμένου να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις, να κινηθείς στον επαγγελματικό χώρο καθοδηγούμενος/η περισσότερο με το ένστικτο και λιγότερο με τη λογική.

Στον οικονομικό τομέα κερδίζεις κάποια έξτρα χρήματα, τα οποία θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η να διαχειριστείς, διότι είναι πολύ πιθανό από τον ενθουσιασμό των ημερών να παρασυρθείς σε άσκοπες σπατάλες.

3ο δεκαήμερο [13-22 Οκτωβρίου]

Ο Δεκέμβριος φέρνει στη ζωή σου ένταση και ενέργεια, με αποτέλεσμα να έχεις την ανάγκη αυτό το διάστημα να κινείσαι συνεχώς και να είσαι μόνιμα απασχολημένος/η με κάτι ότι κι αν είναι αυτό.

Στον επαγγελματικό τομέα σού επιτρέπεται να επαναπροσδιορίσεις τη θέση σου και να ορίσεις νέους κανόνες, σεβόμενος/η όμως και το χώρο των ανθρώπων γύρω σου. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θα χρειαστείς όσο το δυνατόν περισσότερη βοήθεια, έτσι στρέφεσαι σε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και μπορούν πραγματικά να σε ωφελήσουν με τις προτάσεις τους. Το Δεκέμβριο σου παρουσιάζονται πραγματικά σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, τις οποίες πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση.

Στον οικονομικό τομέα δέχεσαι πολύ ευνοϊκή επιρροή, η οποία φέρνει κέρδη από πηγές που ούτε καν τις φανταζόσουν. Η περίοδος είναι τέτοια που ούτως ή άλλως είναι πολύ δαπανηρή, όμως αυτό το μήνα δε σε απασχολούν ιδιαίτερα τα έξοδα. Απόλαυσέ το!

Ερωτικά

Ο τελευταίος μήνας του έτους μπορεί να φέρει αλλαγές που δεν τις υπολογίζατε. Κάποιες από αυτές θα είναι θετικές και κάποιες αρνητικές, το σίγουρο όμως είναι που θα αλλάξουν κάποια πράγματα και πρέπει να είστε έτοιμοι να τις υποδεχθείτε.

Οι δεσμευμένοι μπορεί να αισθανθείτε πως βρίσκεστε σε μία σχέση που δε σας γεμίζει ή ότι αναζητάτε κάτι άλλο. Μπορεί να φταίνε οι γιορτές, που πάντα μας επιβάλλουν να είμαστε χαρούμενοι και να έχουμε δίπλα μας το τέλειο αλλά με σύμβουλο τη λογική και μόνο μπορείτε να αποφύγετε λανθασμένες αποφάσεις και να σιγουρευτείτε για τις τις επόμενες κινήσεις σας.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου είναι σημαντικό μέσα στο Δεκέμβριο να ακολουθήσετε την καρδιά σας, η οποία επίμονα σας ζητά να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας, είτε μπείτε σε κάποια σχέση, είτε όχι. Αν έχετε γύρω σας ανθρώπους που θέλουν να σας ελέγχουν, καλό θα ήταν να τους απομακρύνετε από τη ζωή σας, πριν φύγει το 2018.

Το έτος 2018 θα βοηθήσει τους Ζυγούς να επικεντρωθούν περισσότερο στον εαυτό τους αντί να τροφοδοτούν τις ανάγκες των γύρω ανθρώπων. Παρόλο που σας συνιστούμε να παραμείνετε στην αναζήτηση των αξιών σας, να επικεντρωθείτε στα ιδανικά σας στη ζωή. Η σχέση με τους άλλους θα έχει μια νέα σημασία για το επόμενο έτος. Θα υπάρξει ένας μεγάλος αριθμός ευκαιριών για να προχωρήσετε στη ζωή σας αυτήν την περίοδο. Κατανοείτε την πραγματικότητα που σας περιβάλλει και ενισχύετε τη βάση σας στις προσωπικές σχέσεις και τις επαγγελματικές σχέσεις αυτή την χρονιά. Αυτό το έτος, ο τομέας της καριέρας σας θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές όπως ποτέ πριν. Οι περισσότερες ευθύνες και θέσεις θα σας επιβαρύνουν και α σας κουράσουν κατά καιρούς, αλλά θα αποτελούν δείγμα πολύ καλής τύχης. Θα υπάρξουν πολλές μακροπρόθεσμες θετικές εξελίξεις στην επαγγελματική σας πλευρά. Τα ενεργειακά σας επίπεδα θα είναι απλά θαυμάσια για να θέσουν την καριέρα σας στην σωστή προοπτική. Είναι μια καλή στιγμή, ειδικά για την τελειοποίηση των δεξιοτήτων σας. Δώστε επίσης σημασία στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα ή τα χόμπι σας, μερικοί από εσάς ίσως σας αποκτήσουν ένα στέρεο όνομα και φήμη. Προσπαθήστε να φέρετε μια καλή ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής φέτος, αλλιώς μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα και από τις δύο πλευρές. Θα υπάρξει μια ακαταμάχητη ώθηση σε σας για να οικοδομήσετε ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Μην διστάσετε να ζητήσετε ευνοϊκές ή μισθολογικές αυξήσεις ή μεταφορές και βάρδιες. Ρωτήστε για κάτι και θα σας δοθεί. Κατά τη διάρκεια του έτους 2018, θα μπορούσατε να έχετε καλύτερη κατανόηση των συντρόφων τους στη ζωή, ότι η αγάπη θα είχε ένα νέο νόημα. Ο Δίας θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια πιο ουσιαστική σχέση με τον συνεργάτη σας φέτος. Έντονο πάθος και ρομαντισμός θα συναντούσατε κατά τη διαδρομή. Θα υπήρχε η ελπίδα να αλλάξετε τις υπάρχουσες σχέσεις σας που είναι αρκετά παχιά. Πρέπει να απλώσετε τα φτερά σας και να επεκτείνετε τον ορίζοντα αγάπης σας. Ωστόσο, οι Ζυγοί συμβουλεύονται να μην λάβουν παρορμητικές ενέργειες στην πλευρά του έρωτα για το επόμενο έτος. Πράγματι, τα πράγματα αναπτύσσονται και εξαφανίζονται στο μέτωπο αγάπης σας γρήγορα και όμορφα. Ο εταίρος θα είναι πιο ικανοποιητικός από ποτέ και αυτός ή αυτή θα πάρει τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων. Η αποχώρηση από κάποιες κακές σχέσεις θα ανοίξει δρόμο για την απόλυτη ευτυχία και δέσμευση για τα υπάρχοντα. Πάρτε βήματα για να αναπτύξετε θετικά τις σχέσεις σας φέτος. Η διαχείριση του προϋπολογισμού σας θα είναι το κλειδί για τη χρηματοοικονομική σας σταθερότητα και επιβίωση για το έτος 2018. Θα φανεί πιο λογικό στις δαπάνες, αν και η εξοικονόμηση θα ήταν λίγο δύσκολη για το επόμενο έτος. Αλλά τότε ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας, χωρίς πολύ κόπο. Ορισμένες δαπάνες που σχετίζονται με φίλους και συγγενείς ενδέχεται να μην ολοκληρωθούν ομαλά, ωστόσο θα βρείτε μια άκρη σύντομα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επενδύσετε ή να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι. Οι επενδύσεις σας θα αποφέρουν μεγάλους καρπούς το επόμενο έτος. Τα ενεργειακά σας επίπεδα για το έτος 2018 θα είναι απλά υπέροχα. Το πρώτο τρίμηνο του έτους θα στερηθείτε την κόπωση και άλλα θέματα υγείας. Τα ενεργειακά σας αποθέματα θα ήταν άφθονα για να σας κρατήσουν για μεγάλες περιόδους. Γύρω από την αρχή του δεύτερου τετάρτου, όμως, τα πράγματα θα αρχίσουν να δείχνουν μια κάμψη της γενικής υγείας για ορισμένους από εσάς. Αλλά μέχρι τότε τα περισσότερα από τα μεγάλα σας καθήκοντα έχουν γίνει και επομένως θα ήταν ένας χρόνος για να κάνετε ένα διάλειμμα. Η ψυχική σας υγεία χρειάζεται επίσης μια αναζωογόνηση. Το τελευταίο τέταρτο του έτους 2018 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξευγενίσει τις ικανότητές σας για να βελτιώσετε το πνεύμα σας. τότε η ηθική σας υγεία θα βελτιωνόταν πολύ, με αποτέλεσμα τη γενική σας ευημερία.

Μάθε πως επηρεάζεται άμεσα η ερωτική σου σχέση σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Τι πρέπει να προσέξεις αν έχεις γεννηθεί το πρώτο 10ημερο; Οι χαρισματικοί αστρολόγοι σου δίνουν αλάνθαστη πρόβλεψη για το μέλλον! Και προβλέψεις Ταρώ.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός

Oroskopos.tv

Γενικά

24/9 - 23/10

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι παρορμητικοί και εξωστρεφείς. Είναι δίκαιοι, διανοητικοί, ενεργητικοί και ιδιαίτερα συντροφικοί.

Επιθυμούν πάντα την αρμονία, στις σχέσεις τους με τους άλλους. Συνήθως ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τον σύντροφο τους, έχουν την ανάγκη της στενής επικοινωνίας, θέλουν μια ισορροπημένη σχέση με αγάπη και αρμονία.

Οι Ζυγοί είναι ευχάριστοι στην παρέα, είναι διπλωματικοί και χαριτωμένοι. Συνήθως έχουν καλλιτεχνικές τάσεις και πάντα αναζητούν το ωραίο.

Ζυγός : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Η γυναίκα Ζυγός έχει οβάλ πρόσωπο. Έχει όμορφο δέρμα και υπέροχο σώμα. Ξοδεύει πολύ ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Δεν είναι ο ευγενικός, ήρεμος, ψύχραιμος και γοητευτικός τύπος που βλέπετε. Έχει κα ...

Ζυγός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ζυγό

Oroskopos.tv

Ζυγός: Ουράνια τόξα και έρωτες

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Ο Ζυγός είναι τόσο ερωτευμένος με την ιδέα του έρωτα που τείνει να ζει τη ζωή του σα ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ζυγό

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Πάνω από όλα ο Ζυγός είναι το πιο παθιασμένο, παρηγορητικό και προσιτό ζώδιο του ζω ...

Oroskopos.tv

Η δικαιοσύνη και η συντροφικότητα ενός Ζυγού

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το 7ο ζώδιο του Ζωδιακού κύκλου. Είναι το 2ο ζώδιο του Αέρα. Ο κυβερνήτ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Φαίη

Αν έχεις κουραστεί με την αβεβαιότητα στην ζωή σου, αν θέλεις να κάνεις αλλαγές και ξεκαθαρίσματα , είμαι εδώ για να σου πω με σιγουριά το πότε , το πώς και το αποτέλεσμα των επιλογών σου.

Όλγα

Για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί μπορώ να σου δώσω απάντηση μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Οτιδήποτε σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην ζωή σου , μην το αφήνεις.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Η Αγάπη της Γυναίκας

Ποιος είναι το κέντρο βάρους μιας σχέσης, ο άντρας ή η γυναίκα; Μην βιαστείτε να απαντή ...

Σχέσεις - Αγάπη

Χιλιάδες σ’ αγαπώ

Πώς εκφράζουν την αγάπη τους οι γυναίκες και οι άντρες στα 4 σημεία του πλανήτη; Είναι τ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο μυθικός Φοίνικας

Ο Αιγυπτιακός Πολιτισμός, ο Ελληνικός Πολιτισμός, οι Κινέζοι, οι Ιάπωνες, οι Ινδοί, οι Α ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!