Ζυγός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

1 Απριλίου 2020

Εκεί που πάτε να κάνετε ένα βήμα εμπρός, εκεί νοιώθετε τα «φρένα»να σας κρατάνε λίγο πίσω. Οι εξελίξεις, μπορεί να μην φαίνονται τόσο έντονες ακόμη, αλλά θα διατηρήσουν μια σοβαρότητα. Η επαγγελματική σας «μοίρα», φαίνεται πως σας ευλογεί. Εσείς απλά εκμεταλλευτείτε την, με κάθε τρόπο. Οικονομικά, έχετε εύνοια, αλλά και τσιγκουνιά.  Αύριο

2 Απριλίου 2020

Για πολύ καιρό, αναγκαστήκατε να βαδίζετε σύμφωνα με το που κινείτε ο «άνεμος», όχι λόγω δειλίας, αλλά λόγω τριτογενών παραγόντων. Τώρα όμως, όλο το παιχνίδι είναι πάνω σας. Εκμεταλλευτείτε τις νέες γνωριμίες που παρουσιάζονται, με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας σας. Ευνοούνται επαφές και μετακινήσεις.

Ζυγός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   29/3 – 5/4/2020

Το χαμόγελο και η καλή σας διάθεση, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, θα έρθει και πάλι στη ζωή σας.

Την Κυριακή θα αφήσετε το μυαλό σας να ταξιδέψει.

Την Δευτέρα η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να περνάτε δημιουργικά και ευχάριστα το χρόνο σας ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα ενισχύσει την ερωτική σας διάθεση.

Την Τρίτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σας σχέσης.

Την Τετάρτη θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην εικόνα σας.

Την Πέμπτη είναι πιθανό να νιώσετε ότι ένας συνεργάτης σας προσπαθεί να επηρεάσει τις αποφάσεις σας.

Την Παρασκευή η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων θα ανανεώσει την διάθεση σας και θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σας, από την άλλη πλευρά η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να φέρει στα αυτιά σας ψευδείς ειδήσεις.

Το Σάββατο η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να βάλετε την ερωτική σας ζωή σε σταθερές βάσεις.

Ενώ την Κυριακή η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Πλούτωνα θα βοηθήσει την συναισθηματική σας αναγέννηση.

Ερωτικά

Αυτήν την εβδομάδα δίνεις ιδιαίτερη βαρύτητα στα εσωτερικά σου θέματα και στα θέλω σου, όπως επίσης και στις ανάγκες σου από τον αισθηματικό τομέα. Αυτά έρχονται στο φως μετά από πολύ καιρό καταπίεσης μέσα σου και συνειδητοποιείς πόσο σε πλήγωνε αυτή η συμπεριφορά μέχρι τώρα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η βγάζεις στην επιφάνεια τα συναισθήματά σου (θετικά και αρνητικά) με τέτοιο τρόπο που περισσότερο θυμίζει επιθετικότητα, παρά δυναμισμό. Αυτή τουλάχιστον είναι η εντύπωση που δίνεις στο ταίρι σου. Καλά κάνεις και ανοίγεσαι, καθώς πολλά καλά μπορούν να προκύψουν από την ειλικρίνεια, όμως πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/ή στον τρόπο με τον οποίο το προσεγγίζεις, γιατί είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσεις λάθος εντυπώσεις.

Αν είσαι αδέσμευτος/η φαίνεται πως σε ταλαιπωρούν σκέψεις από το παρελθόν, οι οποίες αφορούν κυρίως σε ανολοκλήρωτες ή ανεκπλήρωτες επιθυμίες. Φροντίζεις να κρατάς τον εαυτό σου συνεχώς απασχολημένο προκειμένου να κρατάς τη σκέψη σου ήσυχη, αλλά αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι αυτήν την εβδομάδα είναι η ουσιαστική επικοινωνία. Κράτα τους φίλους σου κοντά μπορούν να σου δώσουν πολύ δύναμη τώρα.

Απρίλιος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Τον Απρίλιο επαναπροσδιορίζεις τις σχέσεις σου, ανεξαρτήτως φύσεως, με γνώμονα τις δικές σου ανάγκες. Η καθημερινότητά σου σε αναγκάζει να γίνεις πιο δραστήριος/α και να συμπεριλάβεις πολλούς ανθρώπους και πολλές νέες δραστηριότητες στη ζωή σου. Φρόντισε μόνο να εξασφαλίζεις χρόνο για την ξεκούρασή σου, διότι ναι μεν τα ενεργειακά σου αποθέματα είναι υψηλά αυτήν την περίοδο, η υπερβολική ένταση όμως είναι ικανή να σε αποφορτίσει πολύ γρήγορα.

1ο δεκαήμερο

[23 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει ένας εκνευρισμός, ο οποίος κυριαρχεί για το μήνα αυτό στη ζωή σου, κάτι που σε αποδιοργανώνει και δε σου επιτρέπει να δείξεις πλήρως τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Είναι αναγκαίο να συγκροτηθείς και να ανακτήσεις την αυτοκυριαρχία σου γιατί όσο παραμένεις έρμαιο της έντασής σου, ο ανταγωνισμός κάνει πάρτι.

Στον οικονομικό τομέα παρατηρείται σημαντική κινητικότητα τον Απρίλιο, άλλες φορές με επικερδές πρόσημο και άλλες με όχι και τόσο. Είναι πιθανό να χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα για επισκευές που δεν ήταν στο πρόγραμμα. Φρόντισε να κάνεις καλύτερη διαχείριση που θα “προβλέψει” και κάποια έκτακτα έξοδα.

2ο δεκαήμερο

[3-12 Οκτωβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να παλέψεις αρκετά ώστε να επιτύχεις τους στόχους σου, καθώς ο Απρίλιος θα αποδειχθεί κάπως δύσκολος μήνας για την εργασία σου. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή στις κινήσεις σου, ώστε να αποφύγεις λάθη που μπορούν να σου κοστίσουν.

Στον οικονομικό τομέα φαίνεται ότι τα πράγματα, προς το παρόν τουλάχιστον είναι σταθερά, αλλά μην εφησυχάσεις καθώς η σταθερότητα αυτή είναι ρευστή. Η κρίση σου μπορεί να μην είναι πολύ καθαρή αυτόν το μήνα, κάτι που μπορεί να σου φέρει περισσότερα έξοδα από όσα υπολόγιζες. Προσοχή στη διαχείριση.

3ο δεκαήμερο

[13-22 Οκτωβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα κινείσαι με τρομερή εσωστρέφεια αλλά και με απίστευτη μεθοδικότητα προκειμένου να καταφέρεις να κερδίσεις αύξηση των εσόδων σου με το σπαθί σου. Δεν είναι τόσο το οικονομικό κομμάτι που σε απασχολεί, όσο η επέκταση του κύρους σου, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για σένα.

Στον οικονομικό τομέα εργάζεσαι πολύ και σκληρά ούτως ώστε να πετύχεις αύξηση τόσο των εσόδων σου, όσο και του κύρους σου. Μπορεί το δεύτερο να είναι σημαντικότερο για σένα, αλλά και τα οικονομικά σου θα σημειώσουν άνθιση, αρκεί να μην υιοθετήσεις αθέμιτες μεθόδους για να το πετύχεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο Απρίλιος φέρνει τα πάνω κάτω, αφού καταφέρνει να σε κάνει φειδωλό/ή στην έκφραση των συναισθημάτων σου, κάτι που δημιουργεί στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε έχετε σχέση, είτε όχι, μια αίσθηση αβεβαιότητας και ανασφάλειας. Όσο προχωράει ο μήνας, θα έρχεσαι όλο και πιο κοντά στον παλιό, καλό, εκφραστικό σου εαυτό ενώ παράλληλα θα διεκδικείς πιο σθεναρά και με μεγαλύτερη ευθύτητα όσα έχεις ανάγκη από την αισθηματική σου ζωή.

Αν είσαι δεσμευμένος/η αναπτύσσεις μια πιο φιλελεύθερη και ανεξάρτητη στάση μέσα στη σχέση σου, ενώ ταυτόχρονα ο τρόπος που εκφράζεσαι προς το ταίρι σου γίνεται πιο “τετράγωνος” και πρακτικός, κάτι που αποδιοργανώνει και δημιουργεί ανασφάλεια στο/στη σύντροφό σου. Όσο θα νιώθεις και θα φέρεσαι έτσι, η επικοινωνία σας ενδέχεται να πληγεί, αλλά τα πράγματα δε θα αργήσουν να επανέλθουν στην πρότερη σχεδόν ιδανική κατάσταση.

Αν είσαι αδέσμευτος/η η αυτοπεποίθηση και η διεκδικητικότητά σου βρίσκονται στα ύψη και εσύ αντιμετωπίζεις την αισθηματική σου ζωή με νέα δυναμική. Αυτό θα σε οδηγήσει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια (για σένα), αλλά η τόλμη σου θα ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα.

Έτος 2020

Οι δοκιμασίες για το ζώδιο σας, εξακολουθούν, με την μορφή επίκρισης και προσπάθεια επιβολής των άλλων επάνω σας, με ανατρεπτικές διαδικασίες, τις οποίες καλό θα είναι να τις αποδέχεστε-όσο δεν σας ενοχλούν «ιερά και όσια». Το μεγαλύτερο βάρος πέφτει σε όσους είναι γεννημένοι το τρίτο 10ήμερο.

Άλλωστε το δικό σας 10ήμερο είναι στο «μάτι του κυκλώνα», με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να σας έχουν στην τσίτα. Ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιο  σας από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου.  Μπορεί να είναι μια εποχή που παλεύετε με παλιά ζητήματα, που χρειάζονται επανεξέταση.

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, γίνεται ανάδρομη στις 13 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου. Αυτό φυσικά, δεν σας αφήνει ανεπηρέαστους και μπορεί να αισθάνεστε με ένα λεπτό τρόπο, κάθε λεπτό από την κίνηση της Αφροδίτης, αφού θα σας το υπενθυμίζουν οι αργοπορίες και η προσωρινή αναποδιά.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(23 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου)

Μέχρι τις 17 Ιανουαρίου: Ο Δίας τετράγωνο με τον δεκανό σας, από την 1η Δεκεμβρίου 2019 σας ωθεί από τη ζώνη άνεσης σας για να δημιουργήσετε ευκαιρίες για την ανάπτυξη. Θα νιώσετε την ανάγκη να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, να δοκιμάσετε νέα, μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Το κλειδί για την επιτυχία είναι η μετριοπάθεια. Αποφύγετε την υπερβολή, την απληστία και την υπερβολική αυτοπεποίθηση.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Στο χέρι σας είναι να δουλέψετε με σύνεση και να φέρετε καλύτερες εξελίξεις στον τομέα της οικογένειας σας. Αυτή η έκλειψη, έχει την δυνατότητα να φέρει μια νέα αποχή, με ημερομηνία έναρξης 26/12/2019.

15 Μαρτίου έως 10 Ιουλίου: Πρέπει να εργαστείτε σκληρά για την οικοδόμηση  ασφαλών θεμελίων για τα επόμενα χρόνια. Θα μπορούσατε να λάβετε μια προώθηση στην εργασία και να σας ανατεθεί περισσότερη ευθύνη. Να θυμάστε όμως, πως ο Κρόνος από την θέση του, δεν παίζει καθόλου.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου, φέρνει νέες προοπτικές συνεργασίας. Θα αυξήσει την επιθυμία σας ή την ανάγκη να πετύχετε τα σπουδαία πράγματα και να πετύχετε.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(4 – 14 Οκτωβρίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η έκλειψη Σελήνης, φέρνει προβλήματα στον οικογενειακό χώρο, με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό. Συγκεντρωθείτε στις δυνάμεις σας και μη”λιποψυχήσετε”, αν η διάθεση σας φαίνεται να είναι πεσμένη. Είναι βασικό, να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Αν όμως δείξετε αδυναμία, τα πράγματα δεν θα είναι καλά.

10 Ιανουαρίου έως 9 Μαρτίου: Ο Δία σας, σας κάνει τετράγωνο στο 10ήμερο σας. Αυτό σημαίνει το εξής: Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και όχι αλαζόνες. Μόνο με αυτό το “moto”θα μπορέσετε δείτε Θεού πρόσωπο. Και προσπαθήστε να ισορροπήσετε ανάμεσα στην αισιοδοξία και την υπεραισιοδοξία. Οτιδήποτε ξεφεύγει από την σωστή “δόση”, βλάπτει.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Με αυτήν την έκλειψη, θα καταλάβετε ποιους πρέπει να κρατήσετε και ποιους όχι κοντά σας. Η  Σεληνιακού έκλειψη της 5ης Ιουνίου, έχει ακριβώς αυτήν την σκοπιμότητα. Σαν διάστημα συνεπώς, δεν είναι και πολύ καλό, οπότε προσέξτε όσο μπορείτε.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη Σελήνης στις 5 Ιουλίου, παρουσιάζει την ανάγκη της συνύπαρξης με άτομα, που στην πραγματικότητα, θέλουν εντελώς διαφορετικά πράγματα από ότι εσείς.   Το τετράγωνο που γίνεται στο ζώδιο σας, υποδηλώνει την δυσκολία μιας τέτοιας συνύπαρξης.

16 Σεπτέμβριος έως 27 Οκτώβρη: Ο Ποσειδώνας εξάγωνο Δίας, δηλώνει μια χρονική στιγμή όπου μπορείτε να στραφείτε σε εσωτερισμό, διαλογισμό, προσευχή και γενικά σε ότι σε φέρνει κοντά στον ανώτερο εαυτό σου. Η ανάπτυξη και η καλή τύχη είναι δυνατές μέσω της περαιτέρω εκπαίδευσης, των ομαδικών δραστηριοτήτων.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(14 – 22 Οκτωβρίου)

Όλο το χρόνο: Ο Πλούτωνας σε τετράγωνο με το 10ήμερο σας, φανερώνει ακραία γεγονότα που αφορούν την προσωπικότητα σας. Η δυναμική του πλανήτη, έρχεται με την μορφή του υποσυνείδητου, αλλά και του ακραίου τιμωρού. Διανύετε ένα διάστημα, όπου οφείλετε να είστε συγκεντρωμένοι με το μέσα σας και να μην εξωτερικεύετε ιδέες και σκέψεις. Αυτά πρόκειται να σας εκθέσουν, με όχι καλό τρόπο.

Μέχρι τις 31 Μαρτίου: Ο  Κρόνος από την κυριαρχία του, είναι απέναντι σας σαν ένα τεράστιο βουνό που οφείλετε να μάθετε να κρατάτε στους ώμους σας. Οποιαδήποτε παρέκκλιση, τιμωρείτε με αυστηρότητα. Με την θέση του πάνω σας, είναι πολύ πιθανόν, να μάθετε την μοναξιά. Αυτό σημαίνει πως πολλοί μπαίνετε σε διαδικασία χωρισμών.

Μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου: Ο Κρόνος σε συσχέτιση με τον Πλούτωνα από τις 19 Δεκεμβρίου 2019 με ολοκλήρωση στις 12 Ιανουαρίου 2020. Η σκληρότητα σε όλο της το μεγαλείο. Θα νοιώθετε αυτήν την σκληρότητα, σε κάθε δυνατή στιγμή. Αυτοί οι πλανήτες, είναι και οι δύο της σιωπής και της τιμωρίας. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να αλλάξετε ριζικά κάποιες σας συνήθειες  Πρόκειται για μια περίοδο σκληρής δουλειάς και σοβαρών επιχειρήσεων. Θα χρειαστείτε υπομονή και αποφασιστικότητα καθώς αντιμετωπίζετε επιπλέον ευθύνες. Πρόκειται για μια εποχή για μια σκόπιμη, καλά εξεταζόμενη αλλαγή. Αυτή είναι μια αργή, εξελικτική διαδικασία που δημιουργεί νέα θεμέλια για να ευημερήσει τα επόμενα χρόνια.

2 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, στο δικό σας δεκαήμερο, έρχεται να υπενθυμίσει τις αλλαγές που πρέπει να υποστείτε, δίνοντας σας μια νότα ανάσας κι ελπίδας. Αν μετά την μικρή αυτή εύνοια δεν αρχίσετε να διαφοροποιήστε, τότε θα υποστείτε την αυστηρότητα του Κρόνου και του Πλούτωνα ξανά.

21 Ιουνίου έως 21 Δεκεμβρίου: Το τετράγωνο του  Κρόνου, σας φέρνει και πάλι μια περίοδο δοκιμασίας. Η αίσθηση του “βουνού”παραμένει και τα θέματα σας θα γίνονται όλο και πιο αναπάντεχα, αν εν τω μεταξύ, δεν έχετε προβεί σε διόρθωση κάποιων θεμάτων του χαρακτήρα σας. Αν όμως πηγαίνετε με την ροή και τις “απαιτήσεις”του Κρόνου, τότε δεν έχετε να φοβάστε κάτι.

28 Οκτωβρίου έως 25 Νοεμβρίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα για τελευταία φορά στις 12 Νοεμβρίου σας καλεί να εστιάσετε και να οδηγηθείτε   σε αυτό που είστε πιο παθιασμένοι. Όμως, η ψυχαναγκαστική συμπεριφορά όχι μόνο θα προκαλέσει προβλήματα σχέσης στο σπίτι, αλλά μπορεί επίσης να σας κερδίσει ισχυρούς εχθρούς.

Μάθε πως επηρεάζεται άμεσα η ερωτική σου σχέση σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Τι πρέπει να προσέξεις αν έχεις γεννηθεί το πρώτο 10ημερο; Οι χαρισματικοί αστρολόγοι σου δίνουν αλάνθαστη πρόβλεψη για το μέλλον! Και προβλέψεις Ταρώ.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός

Γενικά

24/9 - 23/10

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι παρορμητικοί και εξωστρεφείς. Είναι δίκαιοι, διανοητικοί, ενεργητικοί και ιδιαίτερα συντροφικοί.

Επιθυμούν πάντα την αρμονία, στις σχέσεις τους με τους άλλους. Συνήθως ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τον σύντροφο τους, έχουν την ανάγκη της στενής επικοινωνίας, θέλουν μια ισορροπημένη σχέση με αγάπη και αρμονία.

Οι Ζυγοί είναι ευχάριστοι στην παρέα, είναι διπλωματικοί και χαριτωμένοι. Συνήθως έχουν καλλιτεχνικές τάσεις και πάντα αναζητούν το ωραίο.

Ζυγός : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Δεν είναι ο ευγενικός, ήρεμος, ψύχραιμος και γοητευτικός τύπος που βλέπετε. Έχει κα ...

Η γυναίκα Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Η γυναίκα Ζυγός έχει οβάλ πρόσωπο. Έχει όμορφο δέρμα και υπέροχο σώμα. Ξοδεύει πολύ ...

Ζυγός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ζυγό

Η δικαιοσύνη και η συντροφικότητα ενός Ζυγού

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το 7ο ζώδιο του Ζωδιακού κύκλου. Είναι το 2ο ζώδιο του Αέρα. Ο κυβερνήτ ...

Ζυγός: Ουράνια τόξα και έρωτες

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Ο Ζυγός είναι τόσο ερωτευμένος με την ιδέα του έρωτα που τείνει να ζει τη ζωή του σα ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ζυγό

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Πάνω από όλα ο Ζυγός είναι το πιο παθιασμένο, παρηγορητικό και προσιτό ζώδιο του ζω ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Νεφέλη

Είμαι η Νεφέλη και εδώ περίπου και 20 χρόνια είμαι επαγγελματίας μέντιουμ. Έχω την τύχη να έχω μαθητεύσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ισπανία όπου εκεί πήρα την πρώτη μου μύηση. Η δυνατή μου ενόραση και το ισχυρό chaneling που ...

Ιωάννα

Αν είσαι μέσα σε προβληματικές καταστάσεις και δεν ξέρεις ή δεν μπορείς να απεγκλωβιστείς , κάλεσε με για να σε βοηθήσω να προχωρήσεις και να βάλεις τάξη στην ζωή σου.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Πώς να σπάσεις τον πάγο…

Μια πρώτη γνωριμία, ακούγεται τόσο απλό αλλά είναι τόσο δύσκολη κατάσταση να την διαχε ...

Σχέσεις - Αγάπη

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχουν μ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Αρχαίες Μελωδίες !

Είχαν μουσικά όργανα οι αρχαίοι Έλληνες; Ποια ήταν η αρχαιοελληνική μουσική; Οι αρχαίο ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u