Ζυγός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

19 Νοεμβρίου 2019

Γενικά

Η κοινωνικότητά σου σήμερα χτυπάει κόκκινο και καλό είναι να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να διασκεδάσεις με φίλους. Αν δεν τα καταφέρεις, αναμένεται να μεταφέρεις το…πάρτυ στη δουλειά, όπου (για σήμερα τουλάχιστον) γίνεσαι ο/η αγαπημένος/η συνάδελφος όλων.

Συμβουλή: Είναι πολύ πιθανό σήμερα να αντιμετωπίσεις εμπόδια και καθυστερήσεις για κάποιο οικονομικό ζήτημα. Υπομονή λίγες μέρες.

Ερωτικά

Θα έχετε την τάση να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από όσο σας επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας σήμερα, προκειμένου να καλύψετε το συναισθηματικό σας κενό, μέσα από μία καταναλωτική έφεση που τις τελευταίες ημέρες έχετε. Ίσως μάλιστα να βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να τους προσφέρετε μία έξοδο, σε ανταπόδοση της συμπάθειας και αγάπης που σας δείχνουν. Έχετε τόσο ανάγκη να πάρετε αγάπη το τελευταίο διάστημα, που φτάνετε στο σημείο ακόμα και να “δωροδοκήσετε” αισθήματα από τους άλλους. Περιοριστείτε όμως στο ξόδεμα.Αύριο

20 Νοεμβρίου 2019

Γενικά

Έχεις μία τάση στην εσωστρέφεια και την απομόνωση σήμερα με πρόθεση όμως την ανασύνταξη. Δεν πετάς το χρόνο στα “σκουπίδια”, χωρίς να κάνεις τίποτα. Ανασυντάσσεσαι πνευματικά και οργανώνεις πρακτικά τη ζωή σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα και θέματα διαχείρισης.

Ερωτικά

Εάν τις ημέρες αυτές κάνετε μία γνωριμία, ή έχετε ήδη κάνει μια πρόσφατη και ανάμεσα σε εσάς και στο άτομο αυτό, υπάρχει μία ερωτική χροιά, ή καλλιεργείται μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, προσέξτε γιατί κινδυνεύετε να παραπλανηθείτε από μια κατάσταση, που ενώ θα σας κάνει να πετάτε στα σύννεφα, δεν είναι εκείνη που τελικά θα σας πάει στον παράδεισο. Πίσω από τις ευγενικές προθέσεις του ατόμου αυτού, ίσως να κρύβεται ένας χειριστικός χαρακτήρας, που λίγο αργότερα θα καταλάβετε, ότι σας χρησιμοποιεί εκμεταλλευόμενος τα ευγενικά σας αισθήματα.

Ζυγός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   17/11 – 24/11/2019

Το χαμόγελο επιστρέφει και πάλι στα χείλη σας, λέει το εβδομαδιαίο  ωροσκόπιο σας, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας για εσάς τους Ζυγούς.

Την Κυριακή η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στο ξεκίνημα της ημέρα η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας πιέσει να αλλάξετε ουσιαστικά την εικόνα σας. Ενώ στη συνέχεια, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο σας, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε παρορμητικές αντιδράσεις οι οποίες μπορεί να βλάψουν την δημόσια εικόνα σας.

Την Δευτέρα η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα σας φέρει ευχάριστες προσκλήσεις τις οποίες και δεν πρέπει να αρνηθείτε.

Την Τρίτη η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού θα κλείσει μια ιδιαίτερα πιεστική περίοδο για εσάς, παράλληλα όμως, θα εγκαινιάσει μια νέα με πολλά έξοδα.

Την Τετάρτη θα αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Την Πέμπτη η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία .

Την Παρασκευή η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους της χρονιάς κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας.

Το Σάββατο εξαιτίας των όψεων τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο σας τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Πλούτωνα είναι πιθανό να νιώσετε ότι οι αγαπημένοι σας είναι ιδιαίτερα αυστηροί μαζί σας.

Ενώ την Κυριακή η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Τοξότη σας υπόσχεται την έναρξη μιας πολύ τυχερής συνεργασίας, από την άλλη πλευρά η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ουρανό, θα προκαλέσει τριγμούς στον άξονα των αξιών σας, καθώς θα μπείτε στην διαδικασία να επαναξιολογήσετε όχι μόνο τι αλλά και ποιοι άνθρωποι έχουν ουσιαστική αξία για εσάς.

Ερωτικά

Η καλή σου διάθεση να λύσεις προβλήματα και να δώσεις πράγματα στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η, κερδίζει έδαφος απέναντι στις απογοητεύσεις που μπορεί να αντιμετωπίσεις στην αρχή της εβδομάδας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μία πιο ευχάριστη και διασκεδαστική εβδομάδα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, αντιμετωπίζεις ορισμένες συναισθηματικές δυσκολίες με το/τη σύντροφό σου. Το ευχάριστο είναι πως είσαι πρόθυμος/η να επιλύσεις τις όποιες διαφωνίες και να κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου προκειμένου να περάσει ομαλά και ευχάριστα αυτό το διάστημα, κάτι που φαίνεται πως  καταφέρνεις, συσπειρώνοντας όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα γύρω σου.

Αν είσαι αδέσμευτος/η, έχεις τώρα αρκετά έντονες επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίες σε κρατούν πίσω στην αισθηματική σου ζωή. Όσο κι αν το θέλεις δεν είσαι σε θέση να αφιερώσεις το χρόνο που απαιτείται για να επιτύχει μία σχέση. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να χάνεις ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που τραβάνε την προσοχή σου, όμως μόλις βρεις τους ρυθμούς στον εργασιακό χώρο δεν αποκλείεται να βρεις τον τρόπο να το διορθώσεις!

Νοέμβριος 2019

ΓΕΝΙΚΑ

Υπάρχει τεράστια κινητικότητα στην καθημερινότητά σου, γεγονός που μπορεί να σου φέρει αρκετό άγχος το οποίο θα δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς, τουλάχιστον μέσα στο Νοέμβριο. Αυτή τη στιγμή μπορεί να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο μάτι ενός κυκλώνα εξελίξεων, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα στρεσογόνο, ωστόσο τα πράγματα ηρεμούν από τον επόμενο μήνα. Υπομονή!

1ο δεκαήμερο

[23 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου]

Νιώθεις μια εσωτερική ανησυχία αυτόν το μήνα, η προέλευση της οποίας παραμείνει ασαφής, και έτσι στρέφεσαι στην οικογένειά σου ώστε να ζητήσεις καθοδήγηση. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα σου και θα πρέπει να τις αναζητήσεις.

Στον επαγγελματικό τομέα η ανασφάλειά σου απορρέει από την αστάθεια του εργασιακού σου χώρου. Οι οικονομικές ανακατατάξεις στον επαγγελματικό σου τομέα, σου προκαλούν τον εύλογο φόβο ότι μπορεί να ακολουθηθούν και από αντίστοιχες οικονομικές. Μην αγχώνεσαι, καθώς είναι περισσότερο δική σου αίσθηση, αλλά αν συνεχίσεις να μην το διαχειρίζεσαι, μπορεί να κάνεις το φόβο σου πραγματικότητα.

Στον οικονομικό τομέα παρ’ όλες τις φοβίες σου, όπως αναφέρθηκαν παραπάνω, ο Νοέμβριος θα είναι ένας αρκετά σταθερός, αν όχι ανοδικός, μήνας για τα έσοδά σου. Μάλιστα, φαίνεται ότι θα κάνεις και αρκετά έξοδα…καλοπέρασης για το σπίτι. Μην ανησυχείς, όλα βαίνουν ομαλώς.

2ο δεκαήμερο

[3-12 Οκτωβρίου]

Μία σημαντική απόφαση που αφορά στα οικονομικά του σπιτιού φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αυτό το μήνα. Ταυτόχρονα, η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τα ζητήματα του σπιτιού θα κάνει τα αγαπημένα σου πρόσωπα να νιώσουν ασφάλεια και σιγουριά για τις υποθέσεις που διαχειρίζεσαι.

Στον επαγγελματικό τομέα η κακή επικοινωνία και συνεννόηση είναι το σήμα κατατεθέν. Υπάρχει ασάφεια σε όσα λέγονται και γίνονται, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Εσύ τώρα καλείσαι να βρεις κώδικες επικοινωνίας με τους συναδέλφους/συνεργάτες, κάτι που μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα συσφίγξει τις σχέσεις σου στο χώρο εργασίας και θα σε κάνει πολύ δημοφιλή.

Στον οικονομικό τομέα φαίνεται πως από δική σου λανθασμένη εκτίμηση ή κακή διαχείριση, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες. Αυτό δε σημαίνει πως δε θα έχεις κέρδη, όμως μία λάθος οικονομική συναλλαγή, είναι πιθανό να σε ταλαιπωρήσει κατά τη διάρκεια του μήνα.

3ο δεκαήμερο

[13-22 Οκτωβρίου]

Έχεις έναν εκνευρισμό αυτό το διάστημα, τον οποίο και μεταφέρεις στο περιβάλλον σου. Ιδιαίτερα το πρώτο μισό του Νοεμβρίου κάποιες υποχρεώσεις που αφορούν στην οικογένεια σου αποπροσανατολίζουν από τους στόχους σου και ξεσπάς παντού.

Στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται πως υπάρχουν οι προδιαγραφές για την ανοδική πορεία της σταδιοδρομίας σου, όμως όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις έτσι κι εδώ, θα πρέπει να κινητοποιηθείς εσύ, προκειμένου να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Ίσως να χρειαστεί να ιδρώσεις, όμως να είσαι σίγουρος/η πως αξίζει τον κόπο.

Στον οικονομικό τομέα θα έχεις μεγάλες εκπλήξεις να περιμένεις. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις λίγο περισσότερο, όμως στο τέλος θα δικαιωθείς για την υπομονή σου. Έχεις δουλέψει πολύ σκληρά το περασμένο διάστημα και μέσα στο Νοέμβριο αναγνωρίζονται οι κόποι σου και επιβραβεύεται η δουλειά σου από ανθρώπους με ισχύ μέσα στο χώρο της εργασίας.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Χρειάζεσαι επειγόντως μία αλλαγή, ίσως και περισσότερες στην ερωτική σου ζωή, καθώς νιώθεις πως βαλτώνεις στην ίδια ανιαρή κατάσταση για μεγάλο διάστημα και αυτό σε κουράζει. Μπορείς να επιδιώξεις αλλαγές και να τις πετύχεις.

Αν είσαι δεσμευμένος/η διανύεις ένα εξαιρετικό διάστημα. Υπάρχει αλληλοκατανόηση στη σχέση σου και προσπαθείτε και οι δύο πολύ για να διατηρήσετε αυτό το κλίμα. Είστε πολύ υποστηρικτικοί ο ένας προς τον άλλο και αφιερώνετε χρόνο για να ακούσετε τις σκέψεις και τις ανησυχίες, ανεξάρτητα με τον τομέα της ζωής σας. Θα έλεγε κανείς πως έχετε πατήσει το κουμπί της εκκίνησης και όλα είναι ρομαντικά και ιδανικά σαν πρώτα. Για να διατηρηθεί αυτό το κλίμα όμως, είναι απαραίτητο να μοιράσεις ισόποσα το χρόνο σου ανάμεσα στη σχέση και τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου.

Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις ανάγκη τη συντροφικότητα, όμως οι συνθήκες της ζωής σου αυτή τη στιγμή δε σου επιτρέπουν αντιπερισπασμούς. Ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος και βρίσκεσαι σε ιδιαίτερα κομβικό σημείο για την καριέρα σου. Το πρόβλημα είναι πως όταν μιλάμε για αντιπερισπασμούς αυτό το διάστημα, δε μιλάμε μόνο για τους ερωτικούς πειρασμούς που προσπαθούν να μπουν στη ζωή σου, αλλά και για την απλή φιλική συντροφιά.

1ο δεκαήμερο

[23 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου] 

Επαγγελματικά

Υπερβολικά δραστήριος και με έντονους ρυθμούς, ο νέος χρόνος δε θα σε αφήσει να βαρεθείς ούτε στιγμή, αλλά το κυριότερο θα αποτελέσει την αφετηρία για την εκπλήρωση στόχων στα επαγγελματικά σου, που μέχρι σήμερα σε είχαν ταλαιπωρήσει. Για να συμβούν όλα αυτά, βέβαια, θα πρέπει να κινηθείς με μυστικοπάθεια και να φροντίζεις να μη γίνονται ευρέως γνωστά όλα αυτά που σκέφτεσαι και σχεδιάζεις. Μην αφήνεις όσα υπάρχουν στο μυαλό σου βορά στην κακοπροαίρετη κρίση των ανταγωνιστών σου. Από το Μάιο μέχρι τον Ιούλιο πρέπει με υπομονή και πίστη να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου, έως το τέλος του 2019, ωστόσο εμπιστευόμενος/η ανθρώπους που γνωρίζεις καλά, αποτελούν σχέσεις χρόνων, και όχι συναδέλφους για τους οποίους δεν μπορείς να είσαι σίγουρος/η.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες με σύστημα, πρόγραμμα και μεθοδικότητα, αλλά και με έναν σταθερό και στέρεο σχεδιασμό, μπορείτε να σημειώσετε αρκετά κέρδη μέσα στο 2019. Το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους θα είναι καταλυτικής σημασίας για την έκβαση αυτών των σχεδίων, αφού θα απαιτήσει από σένα έντονη κινητικότητα και δραστηριοποίηση προκειμένου να σου εκπληρώσει τις “ευχές”. Τους επόμενους μήνες, όταν θα έχουν μπει τα πράγματα σε ένα ρυθμό και θα έχουν εκκινηθεί ορισμένες διαδικασίες από σένα, θα είσαι και σε θέση να εκτιμήσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια πόσα μπορείς να περιμένεις μέσα στο 2019.

Οι άνεργοι/ες θα έχετε ευκαιρίες και αρκετές πιθανότητες να αποκατασταθείτε επαγγελματικά, ωστόσο αν θέλετε να βρείτε κάτι πραγματικά αξιόλογο, θα πρέπει να φορτσάρετε κατά το πρώτο ήμισυ του χρόνου, αφού τότε θα παρουσιαστούν οι πιο ελκυστικές επιλογές. Αν εργαστείς σκληρά, κυρίως ως προς το κυνήγι των ευκαιριών, μέχρι τον Ιούνιο, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι φανταστικό, το οποίο σε περιμένει να το ανακαλύψεις. Αν παραμείνεις αδρανής κατά το διάστημα αυτό, τότε δύο τινά μπορεί να συμβούν: είτε να μη βρεις τίποτα, είτε να βρεις κάτι το οποίο θα αποτελεί δυσάρεστο συμβιβασμό, μόνο και μόνο για να μην είσαι χωρίς δουλειά. Δραστηριοποιήσου και θα δεις ότι τα πράγματα θα λειτουργήσουν προς όφελός σου.

Οικονομικά

Τα δύο πρώτα τετράμηνα του νέου έτους έρχονται…ειρηνικά, χωρίς μεγάλες μεταβολές, κάτι που θα πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο, φροντίζοντας να κάνεις όσες περισσότερες οικονομίες μπορείς, αφού το τελευταίο τετράμηνο του 2019, έρχεται με ορισμένες δυνάμει δυσάρεστες εκπλήξεις. Το αν και κατά πόσο θα είναι δυσάρεστες για σένα, θα κριθεί ακριβώς από τη δραστηριότητά σου τους προηγούμενους οκτώ μήνες, αφού για την τελευταία φάση του το 2019 σου επιφυλάσσει πολλά έξοδα, όπως φόροι, κληρονομιές και δάνεια ή κάρτες. Αν έχεις προνοήσει γι’ αυτά, θα βγεις αλώβητος/η από την όλη κατάσταση, ειδικά εφόσον επιλέξεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες πριν από το προβλεπόμενο διάστημα. Απόφυγε να παραβλέψεις αυτήν την περίοδο αυτοσυγκράτησης γιατί τότε θα μιλάμε για πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας θέματα, τα οποία μπορεί και να μην καταφέρεις να εξισορροπήσεις ικανοποιητικά. Η σταθερότητα (τουλάχιστον στην προκειμένη περίπτωση) είναι φίλη σου, μην το ξεχνάς!

Αισθηματικά

Η επιθυμία σου για αλλαγές θα κυριαρχεί στο βασίλειο των αισθηματικών σου για το 2019. Αν είσαι δεσμευμένος/η νιώθεις πιο έτοιμος/η από ποτέ για μία περαιτέρω δέσμευση, όπως και αν μεταφράζεται αυτό στη φάση που βρίσκεται η σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, από την άλλη, τείνεις προς την ελευθερία και την ανεξαρτησία, ακόμα και αν υπάρχει κάποιο άτομο που μπορεί να σε ενδιαφέρει. Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεσαι σε σχέση ή όχι, αισθάνεσαι ότι η κατάσταση στα αισθηματικά σου ως έχει, είναι πολύ ενεργοβόρα, σου καταναλώνει όλη σου τη ζωτικότητα, ενώ μπορεί πολλές φορές να μη βρίσκεις καν νόημα στις μέχρι τώρα συνήθειές σου.

Οι δεσμευμένοι/ες με την έλευση του 2019, μπορεί να κάνετε ένα δύσκολο ξεκίνημα με το ταίρι σας, όχι σοβαρό, αλλά γεμάτο γκρίνια που μπορεί να σας χαλάει τη διάθεση. Ωστόσο, από το Μάρτιο και μετά βρίσκετε οι δυο σας την αναγκαία ισορροπία για τη σχέση σας, μέσα από τη συνειδητοποίηση ότι θέλετε τα ίδια πράγματα και η μέχρι πρότινος γκρίνια δεν είχε κανένα λόγο ύπαρξης. Η κοινή σας αυτή αρχή θα στηρίζεται σε πολύ πιο στέρεες βάσεις, ενώ ταυτόχρονα θα σας δέσει ακόμα περισσότερο, αφού θα αντιληφθείτε την ομοιότητά σας στα απολύτως σημαντικά. Δεν αποκλείεται, τόσο εσύ, όσο και ο/η σύντροφός σου να αρχίσετε να συζητάτε έντονα τα επόμενα βήματα, καθώς και τη διάθεσή σας να τα πραγματοποιήσετε.

Οι αδέσμευτοι/ες το 2019 θέλετε να μείνετε μακριά από δεσμεύσεις, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ή αν εν πάση περιπτώσει να προσεγγίζετε πολύ προσεκτικότερα το ζήτημα “σχέση” και κυρίως τους ανθρώπους με τους οποίους την επιχειρείτε. Η αλήθεια είναι ότι σου έχει λείψει κάπως η έντονη κινητικότητα και ζωτικότητα στη ζωή σου, η ελευθερία, αν θες, οπότε φέτος θα την επιδιώξεις εντονότερα, αποφεύγοντας δεσμεύσεις που μπορεί να χαλάνε την καλή σου διάθεση. Μην απορρίπτεις, ωστόσο, εύκολα ανθρώπους γιατί μπορεί να αφήσεις έξω από τη ζωή σου κάποιον/α που μπορεί πραγματικά να είναι σχεδόν ιδανικός/ή για σένα.  

2ο δεκαήμερο

[3-12 Οκτωβρίου] 

Επαγγελματικά

Το 2019 ξεκινά ήπια για την επαγγελματική σου καταξίωση, κάτι που σε διευκολύνει αρκετά στην ολοκλήρωση των έργων που έχεις αναλάβει και έχεις καθυστερήσει ή ακόμα και να “τρέξεις” λίγο περισσότερο ορισμένες υποθέσεις, προκειμένου να μη χρειαστεί να κατεβάσεις ταχύτητες αργότερα. Συνολικά το έτος είναι αρκετά ευνοϊκό για τον επαγγελματικό σου τομέα, όμως υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να προσέξεις. Από το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου κάποια οικογενειακά ζητήματα σε αποσυντονίζουν, με αποτέλεσμα να μειώνεται η παραγωγικότητά σου σταδιακά. Υπάρχουν δύο τρόποι να το αντιμετωπίσεις, ο ένας είναι να μην επιτρέπεις στους εξωγενής παράγοντες να επηρεάζουν τη δουλειά σου, δεδομένου ότι μπορείς να διατηρείς την αυτοκυριαρχία σου, ιδιαίτερα σε ζητήματα με τα οποία εμπλέκεσαι προσωπικά και συναισθηματικά, ενώ ο άλλος είναι πριν ξεσπάσει η καταιγίδα να φροντίσεις να έχεις προχωρήσει περισσότερο με τις εκκρεμότητές σου στη δουλειά προκειμένου να έχεις τη δυνατότητα να κατεβάζεις ρυθμούς, όταν είναι απαραίτητο να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Είτε έτσι, είτε αλλιώς είναι ένα έτος, κατά το οποίο μπορείς να διακριθείς επαγγελματικά, αρκεί να δείξεις σεβασμό, εμπιστοσύνη και αλληλεγγύη στους συναδέλφους/συνεργάτες σου, όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η εισέρχεσαι σε ένα αρκετά δυναμικό και δραστήριο έτος και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η και ξεκούραστος/η, προκειμένου να ανταπεξέλθεις. Μπορείς αυτό το χρόνο να αυξήσεις σημαντικά τη δύναμή σου, είτε πρόκειται για τη δημοτικότητά σου, είτε την οικονομική σου ισχύ. Αυτό προϋποθέτει να είσαι 100% προσηλωμένος/η στη δουλειά και να εργάζεσαι ασταμάτητα, ακόμα και τις ώρες ανάπαυσης. Η αλήθεια είναι πως η ένταση της καθημερινότητας θα σε εξαντλεί συχνά, όμως δε θα έχεις χρόνο για ξεκούραση. Πρέπει να βρεις τρόπους να ξεκουράζεσαι, χωρίς να “κλέβεις” χρόνο από τη δουλειά. Όσο όμως κι αν δυσκολεύεσαι, τα κέρδη του έτους και η καλή φήμη που έχεις αποκτήσει σε κάνουν να αντέχεις και να δίνεις ακόμα περισσότερη ενέργεια για την καταξίωσή σου. Προς το τέλος του 2019 και κάνοντας τον ετήσιο απολογισμό θα διαπιστώσεις πως άξιζαν οι θυσίες που έκανες και η κούραση που τράβηξες και με το παραπάνω.

Αν είσαι άνεργος/η το 2019 δε θα σε αφήσει παραπονεμένο/η. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται είναι αμέτρητες και αξιόλογες. Η αλήθεια είναι πως ιδιαίτερα τον πρώτο καιρό φαίνεσαι λίγο ντεφορμέ, οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν ευκολότερα απ’ ό, τι πριν, ενώ δε βρίσκεσαι στο ζενίθ της παραγωγικότητάς σου. Μην ανησυχήσεις δεν είναι μόνιμο, χρειάζεσαι λίγο χρόνο μέχρι να συνηθίσεις και να ξαναβρείς τον παλιό, καλό και εργατικό σου εαυτό! Μόλις ανακτήσεις την αυτοκυριαρχία σου και την ενέργειά σου, ετοιμάσου για σημαντικότατες εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα, και μάλιστα με πολλές προοπτικές εξέλιξης.


Οικονομικά

Οικονομικά νιώθεις σιγουριά και σταθερότητα, οι οποίες σε πολύ μεγάλο βαθμό σου παρέχονται από την οικογένειά σου. Είτε σε στηρίζουν οικονομικά όταν χρειάζεσαι βοήθεια, είτε σε στηρίζουν ψυχολογικά και πρακτικά στην καθημερινότητά σου, προκειμένου να φεύγεις πιο ξέγνοιαστος/η από το σπίτι για να δουλέψεις. Η εικόνα των οικονομικών σου είναι σαφώς πιο βελτιωμένη από πέρυσι και αυτό σου δίνει την αυτοπεποίθηση να βγαίνεις κάθε μέρα όλο και πιο δυναμικά και να διεκδικείς δουλεύοντας. Σε ό, τι αφορά στα έξοδά σου γι’ αυτό το χρόνο φαίνονται και αυτά αυξημένα. Δαπανάς σημαντικά χρηματικά ποσά κατά τη διάρκεια του έτους, κυρίως για τη βελτίωση και την αναβάθμιση του οικιακού περιβάλλοντος. Το πιο ευχάριστο όμως είναι πως φέτος θα έχεις τη δυνατότητα να αποταμιεύσεις και κάποιο σημαντικό ποσό, παρά τα έξοδα που κάνεις. Ο μόνος τρόπος να μετατρέψεις το πλεόνασμα σε έλλειμμα είναι να σπαταλάς άσκοπα και απερίσκεπτα τα χρήματά σου. Η επιλογή είναι δική σου.


Αισθηματικά

Αυτόν το χρόνο είσαι σημαντικά σοφότερος/η όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αφού φαίνεται ότι ξέρεις τι είναι αυτό που θες και το διεκδικείς ανυποχώρητα. Έχεις την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό να διαμορφώσεις τη ζωή σου σαν να έχεις τον πλήρη έλεγχο (ανεξάρτητα από το αν δεν τον έχεις πάντα) και στέκεσαι απέναντι σε οτιδήποτε αισθηματικό με τη δυναμική του ανθρώπου που έχει πλέον την εμπειρία να ξέρει καλά τι του ταιριάζει και τι όχι.

Οι δεσμευμένοι/ες ίσως έχετε ένα κάπως δύσκολο ξεκίνημα το 2019, αφού αναμένεται να πρέπει να διαχειριστείτε προστριβές με το/τη σύντροφό σας. Όλες οι διαφωνίες θα εδράζονται στη μορφή που είχε μέχρι τώρα η σχέση σου και κυρίως στο ότι αυτή δε σε ικανοποιεί πλέον. Παρ’ όλα αυτά, προς ευχάριστη έκπληξή σου, θα δεις ότι το ταίρι σου συμφωνεί μαζί σου και θα κινηθείτε στο ίδιο μήκος κύματος ως προς τις αλλαγές που θέλετε από κοινού να πραγματοποιήσετε στη σχέση σας. Σταδιακά και αργά θα μπείτε στη διαδικασία να αλλάξετε συνήθειες και ρουτίνα, γεγονός που θα δώσει στη σχέση σου μια πιο στέρεη βάση για τα επόμενα βήματα, όπως κι αν αυτά μεταφράζονται, με αποτέλεσμα μέσα στο πρώτο τετράμηνο να καταφέρετε και οι δύο να κάνετε τη σχέση σας πιο ισχυρή και πιο ανθεκτική σε οποιαδήποτε εξωγενή επίθεση.

Οι αδέσμευτοι/ες εκπρόσωποι του ζωδίου νιώθετε μια ισχυρή έλξη προς την έντονη κοινωνική και συναισθηματική ζωή, τη διασκέδαση, το φλερτ και το παιχνίδι. Μέσα σε αυτό το…κλίμα ευφορίας, θα πραγματοποιήσεις και αρκετές μετακινήσεις, κάποιες από αυτές και ταξίδια, ώστε να μπορέσεις να κάνεις πιο έντονη την εμπειρία του ερωτικού παιχνιδιού. Εκεί, ανάμεσα στους ανθρώπους που θα γνωρίσεις -οι οποίοι δε θα είναι λίγοι-, θα συναντήσεις και άτομα με κοινή νοοτροπία με σένα, με τα οποία δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις και μία σύντομη, διασκεδαστική σχέση. Μην αποκλείσεις εντελώς το ενδεχόμενο μιας πιο μόνιμης αποκατάστασης, ωστόσο σιγουρέψου ότι είσαι απόλυτα έτοιμος/η πριν το δοκιμάσεις.

3ο δεκαήμερο

[13-22 Οκτωβρίου] 

Επαγγελματικά

Έντονη δραστηριότητα αλλά ταυτόχρονα σταθερότητα χαρακτηρίζει τους πρώτους μήνες του 2019 τα επαγγελματικά σου, ωστόσο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες δημιουργείται μία αλληλεπικάλυψη των ζητημάτων της εργασίας σου και του σπιτιού σου, με ζητήματα που απαιτούν την προσοχή σου να προκύπτουν ταυτόχρονα και στους δύο χώρους. Μπορεί να νιώσεις να σφυροκοπείσαι αδιάκοπα από την απαίτηση να λαμβάνεις διαρκώς αποφάσεις (τι τρόμος!), ωστόσο είναι τώρα σημαντικότερο από ποτέ να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να εξασκηθείς στο πώς μπορείς να διαχωρίζεις αποτελεσματικά τους διαφορετικούς τομείς της ζωής σου. Πάνω απ’ όλα, είναι εξαιρετικά σημαντικό να διατηρήσεις την προσωπική σου ισορροπία, αφού θα είναι το κλειδί ώστε όλα να λειτουργήσουν όπως πρέπει, χωρίς απώλειες πουθενά. Αν το καταφέρεις αυτό, τότε τα πράγματα θα σταθεροποιηθούν και εσύ θα βγεις αλώβητος/η από τη δοκιμασία.

Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι/ες έχετε μπροστά σας ένα αρκετά πλούσιο σε δραστηριότητα 2019, ιδιαίτερα στο πρώτο του τετράμηνο, ενώ μπαίνετε σε μία διαδικασία ολικής αναδόμησης, ψάχνοντας την ταυτότητα της επιχείρησής σου (ενίοτε και επαναπροσδιορίζοντάς τη), εξετάζοντας τη δομή και την επάρκειά της και κάνοντας σημαντικές αλλαγές, με προσεκτικό όμως σχεδιασμό, κάτι που εγγυάται μεγαλύτερο βαθμό επιτυχίας. Δεν αποκλείεται, πολλές από τις αποφάσεις που θα πάρεις, να είναι προϊόν ήρεμης και ξεκούραστης δουλειάς από το σπίτι, οπότε δες πώς μπορείς να μοιράσεις τις εργασιακές σου υποχρεώσεις συνετά. Καθ΄ όλη τη διάρκεια του νέου έτους μπορεί να νιώσεις εξαντλημένος/η αλλά είναι σημαντικό να αντισταθείς συστηματικά σε αυτές τις στιγμές “παραίτησης” (ακόμα και αν παραίτηση εδώ σημαίνει ότι θα αναβάλεις μία απόφαση για 2-3 μέρες).

Αν είστε άνεργοι/ες θα έχετε αρκετές ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης, ωστόσο οι μεγαλύτερες πιθανότητές σας για κάτι αξιόλογο βρίσκονται είτε σε εργασίες που σχετίζονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με το χώρο του σπιτιού, της εστίασης ή (αν το αντέχετε) με τη νύχτα. Μπορεί να σου φαίνεται κάπως παράδοξο, όμως θα πρέπει να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου και πέρα από τα συνηθισμένα σου. Για να αυξήσεις ακόμα περισσότερο τις πιθανότητές σου, εστίασε την προσοχή στην ανεύρεση εργασίας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019, καθώς στο δεύτερο ήμισυ δε θα υπάρχει κάτι εξίσου ενδιαφέρον για σένα.


Οικονομικά

Όσες δυσκολίες και να αντιμετωπίσεις στα επαγγελματικά σου, τα οικονομικά σου φαίνεται ότι βρίσκονται στο άλλο άκρο, αφού φαίνεται να αποκτάς με κάποιον τρόπο μια οικονομική ισχύ που δεν είχες το προηγούμενο διάστημα. Δράττεσαι της ευκαιρίας να κάνεις έξοδα που σχετίζονται με το σπίτι, για την οικογένεια, για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ακόμα και για σένα. Το διάλειμμα αυτό έρχεται σαν όαση στην ερημιά (ή την οικονομική ξηρότητα) αφού για καιρό έσφιγγες το ζωνάρι, ακόμα και για πράγματα που για πολλούς ανθρώπους θεωρούνται απαραίτητα. Παρ’ όλα αυτά, μέσα σε αυτό το κλίμα ευμάρειας, θα έχεις ακόμα και την ευκαιρία αποταμίευσης, κάτι που έρχεται σαν μάννα εξ ουρανού, ταυτόχρονα με τις όχι ιδανικές συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα. Μην εκπλαγείς (ευχάριστα πάντα) αν το 2020 σε βρει με κομπόδεμα από το 2019 και μη φοβάσαι να κακομάθεις λίγο τον εαυτό σου και τους ανθρώπους που αγαπάς. Σου αξίζει να το απολαμβάνεις πού και πού.


Αισθηματικά

Έχεις μια σύγχυση όσον αφορά στα προσωπικά σου ή μάλλον, ορθότερα, μια αναποφασιστικότητα (έκπληξη!) σχετικά με το αν θες να (συνεχίσεις να) είσαι σε σχέση ή όχι. Ιδιαίτερα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα συμβούν πολλές εσωτερικές ζυμώσεις, οι οποίες θα σε έχουν σε διαρκή λειτουργία σκέψης. Ενδεχομένως να σε κουράσει ψυχολογικά αυτή η αναμονή, αλλά να είσαι σίγουρος/η ότι μετά τον Ιούνιο, τα πράγματα (πρωτίστως μέσα σου) σταθεροποιούνται και θα είναι εξαιρετικά πιθανό να καταλήξεις σε μία απόφαση (και να είναι η σωστή).

Οι δεσμευμένοι/ες φαίνεται πως έχετε εγκλωβιστεί στα προβλήματα και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, με αποτέλεσμα τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας να ασφυκτιάτε μέσα στη σχέση σας. Ειδικά το πρώτο διάστημα και μέχρι να αντιληφθείς τόσο εσύ, όσο και το ταίρι σου τι είναι αυτό που σας φταίει, να εκδηλώνετε εκατέρωθεν επιθετική συμπεριφορά. Ψυχραιμία! Σταδιακά και χάρη στη βαθιά καλή σας επικοινωνία, τελικά εντοπίζετε το πρόβλημα, το οποίο δεν είναι άλλος από το ότι ζητάτε τα ίδια πράγματα ο ένας από τον άλλον με διαφορετικό τρόπο, αλλά κυρίως μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων (εντός και εκτός της σχέσης), κάτι στο οποίο θα συμφωνήσετε από κοινού, οπότε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. Απόλαυσε την επιθυμία από και προς το ταίρι σου, η οποία μετά την αποσαφήνιση των προσδοκιών σας, θα μεγεθυνθεί.

Αν είστε αδέσμευτοι/ες, βρίσκεστε, κυρίως κατά το πρώτο ήμισυ του 2019, σε μία διαδικασία αμφιβολίας του ίδιου σας του εαυτού. Θέλεις σχέση; Δε θέλεις σχέση; Αν θέλεις, τι είδους σχέση θα είναι αυτή; Είσαι έτοιμος/η; Μπορείς να παραχωρήσεις μέρος του χώρου και του χρόνου σου σε έναν άλλον άνθρωπο; Τα ερωτήματα αυτά θα σε βασανίζουν τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο (ακόμα και αν γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε ενδιαφέρει πολύ), ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό το άτομο να έχει ακριβώς την ίδια φιλοσοφία, ή και αμφιβολία αν θες, με σένα, οπότε είναι αρκετά πιθανό η απάντηση στο πρώτο σου ερώτημα να είναι “ναι, θες σχέση”. Ψυχραιμία, όλα θα πάνε όπως πρέπει! 

Μάθε πως επηρεάζεται άμεσα η ερωτική σου σχέση σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Τι πρέπει να προσέξεις αν έχεις γεννηθεί το πρώτο 10ημερο; Οι χαρισματικοί αστρολόγοι σου δίνουν αλάνθαστη πρόβλεψη για το μέλλον! Και προβλέψεις Ταρώ.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ζυγός

Γενικά

24/9 - 23/10

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα και ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι παρορμητικοί και εξωστρεφείς. Είναι δίκαιοι, διανοητικοί, ενεργητικοί και ιδιαίτερα συντροφικοί.

Επιθυμούν πάντα την αρμονία, στις σχέσεις τους με τους άλλους. Συνήθως ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τον σύντροφο τους, έχουν την ανάγκη της στενής επικοινωνίας, θέλουν μια ισορροπημένη σχέση με αγάπη και αρμονία.

Οι Ζυγοί είναι ευχάριστοι στην παρέα, είναι διπλωματικοί και χαριτωμένοι. Συνήθως έχουν καλλιτεχνικές τάσεις και πάντα αναζητούν το ωραίο.

Ζυγός : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Δεν είναι ο ευγενικός, ήρεμος, ψύχραιμος και γοητευτικός τύπος που βλέπετε. Έχει κα ...

Η γυναίκα Ζυγός

In category Ζυγός αστρολογία

Η γυναίκα Ζυγός έχει οβάλ πρόσωπο. Έχει όμορφο δέρμα και υπέροχο σώμα. Ξοδεύει πολύ ...

Ζυγός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ζυγό

Ωροσκόπος Ζυγός –Αισθητική Αρμονία

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Για τους ανθρώπους με Ωροσκόπο Ζυγό, η ζωή βιώνεται σαν μία συνεχόμενη ροή επιλογώ ...

Ζυγός: Ουράνια τόξα και έρωτες

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Ο Ζυγός είναι τόσο ερωτευμένος με την ιδέα του έρωτα που τείνει να ζει τη ζωή του σα ...

Η δικαιοσύνη και η συντροφικότητα ενός Ζυγού

In category Αρθρογραφία Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το 7ο ζώδιο του Ζωδιακού κύκλου. Είναι το 2ο ζώδιο του Αέρα. Ο κυβερνήτ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Μανώλης

Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει την λύση του! Απλά κάνε focus στην λύση και όχι στο πρόβλημα ! Είμαι εδώ για να σου πω τι πρέπει να κάνεις. Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους μεθόδους πρόβλεψης που γνωρίζω και θα έχουμε την οριστική ...

Χαρά

Ο στόχος μου είναι να σε καθοδηγήσω και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Μοιραία Έλξη !

Ποια μοίρα θα γεννήσει απίστευτα ζευγάρια; Ποια είναι τα ζώδια που θέλουν δεν θέλουν, θ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Μπορείτε να έχετε πολύ casual ερωτική επαφή;

Από τη σεξουαλική επανάσταση της δεκαετίας του 1960, το περιστασιακό σεξ έγινε πιο αποδε ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Χειρομαντεία: μια πανάρχαια τέχνη !

Το ανθρώπινο χέρι είναι ένας χάρτης που υποδεικνύει την προσωπικότητα, τη φύση, τα χαρ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u