Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 29-8-2014
Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να αξιολογήσετε τις καταστάσεις ή ακόμη και κάποιες ευκαιρίες. Οι προβληματισμοί θα είναι ζωηροί γι αυτό οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία. Σχέσεις και συνεργασίες θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα δεχθούν κραδασμούς. Ακολουθήστε την οδό της φρόνησης και μην κάνετε καινούργια ανοίγματα.
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 29-8-2014
Έχει μεγάλη σημασία να στηρίξετε τις καινούργιες μεθόδους και τεχνικές που θα βρείτε για την προώθηση της δουλειάς σας, στους ανώτερους σας. Να ξέρετε όμως ότι θα χρειαστεί να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Προσέξτε να μην βγάλετε στην επιφάνεια απωθημένα που έχουν να κάνουν με ζήλιες και ανασφάλειες. ...
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο 29-8-2014
Θα νιώσετε κουρασμένοι ψυχικά, καθώς η πίεση στο εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονη. Θα πρέπει όμως να στηριχτείτε γερά στα πόδια σας, αποβάλλοντας τις ανασφάλειες που κατά καιρούς σας πιάνουν και μετά να προχωρήσετε. Παράλληλα όμως θα χρειαστεί να καλύψετε έξοδα που ήδη έχετε κάνει, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ανοιχτείτε πολύ. Φανείτε συνεπείς και ...
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 29-8-2014
Αισθηματικά θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να επαναφέρετε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας. Από την μια παρουσιάζονται κάποιες δελεαστικές ευκαιρίες ή προοπτικές και από την άλλη συμβαίνουν ανατροπές που σας βγάζουν εκτός προγράμματος. Αρκετοί από εσάς, θα επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Δεν αποκλείετε ...
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο 29-8-2014
Επανεξετάστε προσεκτικά τις όποιες τυχόν προτάσεις σας γίνουν, διαφυλάξατε τα κεκτημένα σας και μην παρασύρεστε από επαναστατικές, ριζοσπαστικές τάσεις. Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον. Όσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα με τους συνεργάτες σας, μπορείτε τώρα να βρείτε λύσεις μέσα από την αμοιβαία κατανόηση και τον διάλογο.
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 29-8-2014
Κινηθείτε συντηρητικά και αποφύγετε κάθε καινούργια κίνηση σε οικονομικά θέματα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την σχέση σας και μην παρασύρεστε από τις γνώμες τρίτων. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα υπάρξουν ευκαιρίες για αναθέρμανση των σχέσεων σας. Στον οικονομικό σας τομέα, τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται και ...
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 29-8-2014
Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις. Ο έρωτας είναι πάντα σημείο αναφοράς στη ζωή σας. Ρυθμίστε προσωπικές σας υποθέσεις ώστε να μπορέσετε να κάνετε όλα όσα επιθυμείτε. Φροντίστε να τις αρπάξετε γρήγορα και να τις εκμεταλλευτείτε σωστά.
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 29-8-2014
Έχετε τη δυνατότητα να περάσετε όμορφες στιγμές αυτό το διάστημα αρκεί να το επιδιώξετε. Μην αφήσετε τις όποιες ανατρεπτικές καταστάσεις να σας γεμίσουν άγχος και στρες επηρεάζοντας την υγεία σας. Παράλληλα θα αναζητήστε άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, τα οποία έχετε καιρό να δείτε και θα αναθερμάνετε τις μεταξύ σας σχέσεις.
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο 29-8-2014
Σήμερα θα σας βοηθήσουν ηθικά και πρακτικά, πρόσωπα από το στενό σας φιλικό περιβάλλον. Αποφύγετε καινούργια ανοίγματα και περιοριστείτε σε αυτά που ήδη έχετε. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις διλλήματα ή περιπλοκές με τον σύντροφο ή και τους συνεργάτες. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να εφαρμόσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να θωρακίσετε ...
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο 29-8-2014
Ένα παρασκήνιο είναι πολύ πιθανόν να κινείτε σε βάρος σας. Με σκληρή δουλειά, συνέπεια και προσήλωση στους στόχους σας, θα κερδίσετε την επιτυχία. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, ενδέχεται να αναπτύξετε κάποια σχέση κατά τη διάρκεια των εξορμήσεων σας. Στα οικονομικά σας είναι καλή περίοδος να ξεκαθαρίσετε με παρελθοντολογικές σας οφειλές.
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 29-8-2014
Ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο θα σας πλησιάσει περισσότερο…. Κινηθείτε με διαλλακτικότητα προκειμένου να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι ελεύθεροι αποφύγετε να μπλέξετε σε εφήμερες καταστάσεις που θα σας φθείρουν και δεν θα έχουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Στα επαγγελματικά θα πιεστείτε και θα ...
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο 29-8-2014
Κάντε υπομονή και σύντομα οι όποιες αντιξοότητες μπορεί να βιώνετε, θα πάρουν τέλος. Αποφύγετε οποιαδήποτε ενέργεια οικονομικής φύσεως και μην προβείτε σε επενδύσεις ή οικονομικούς διακανονισμούς. Δείξτε προσοχή γύρω από θέματα οικονομικά, που αφορούν φορολογικά, δάνεια ή κληρονομικά. Διαφυλάξτε τη σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο και μην ...
Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 28-8-2014
Η επικοινωνία είναι το βασικό σημείο της σημερινής σας ατζέντας, γι’ αυτό αφήστε κατά μέρους τους εγωισμούς και τις εμμονές σας και επενδύστε στη σωστή συνεννόηση (ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα βάλετε πρώτοι νερό στο κρασί σας). Ηρεμία στα οικογενειακά σας, μετά από αρκετές μέρες με αναταραχές.
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 28-8-2014
Μία καινούργια γνωριμία σας εξάπτει το ενδιαφέρον, αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε. Η εμπιστοσύνη θέλει κι άλλο χρόνο για να καλλιεργηθεί, επομένως κρατήστε για την ώρα κλειστά τα χαρτιά σας. Δώστε περισσότερη έμφαση στη λεπτομέρεια, σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά δρώμενα. Εκεί είναι που θα κριθεί ο νικητής.
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο 28-8-2014
Σήμερα γίνεται η αρχή για μία εποικοδομητική συνεργασία, που όμως θα πάρει αρκετό χρόνο μέχρι να στρώσει. Οπλιστείτε με υπομονή, και μην πέσετε θύματα της νευρικότητας και της ανυπομονησίας σας. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας. Εμπιστευτείτε τους Καρκίνους του στενού σας περιβάλλοντος – γνωρίζουν για ποιο πράγμα σας μιλάνε.
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 28-8-2014
Θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας σήμερα, με μια νέα και ευοίωνη προοπτική να ανοίγεται μπροστά σας. Σκεφτείτε προσεκτικά, προτού πείτε όχι σε τολμηρές προτάσεις, γιατί δεν είναι όσο επικίνδυνες φαντάζεστε. Σταθερά τα αισθηματικά σας. Βάλτε στην άκρη τον ανταγωνισμό και εστιάστε στην ουσία των συναισθημάτων που έχουν δημιουργηθεί.
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο 28-8-2014
Κάντε υπομονή με ένα πρόσωπο που σας προσεγγίζει τώρα, προσδοκώντας την ερωτική σας ανταπόκριση. Ο καθένας μαθαίνει με τους ρυθμούς του, Λέοντες, επομένως μην απαιτείτε απ’ τους άλλους να σας “διαβάσουν” αμέσως μόλις σας γνωρίσουν. Οι επαγγελματικές τρικλοποδιές είναι μία αναπόφευκτη πραγματικότητα τώρα. Προσέχετε πού πατάτε και ποιους εμπιστεύεστε.
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 28-8-2014
Η τέχνη σήμερα σας ασκεί ξεχωριστή επίδραση (με τις διάφορες μορφές της), επομένως δώστε της περισσότερη σημασία απ’ ό, τι συνήθως. Οι απαντήσεις στα ερωτήματα που σας απασχολούν, δεν βρίσκονται πολύ μακριά σας. Άνοδος στα οικονομικά, χάρη στην επιρροή του Κρόνου. Καιρός να ικανοποιήσετε μια μακροχρόνια ανάγκη σας.
Celebrities
Τζόυς Ευείδη: Έβαλε τα ...
Η Τζόυς Ευείδη βρέθηκε στην Μυτιλήνη. Τι συνέβη όμως ...
Ανακοίνωση διάψευσης της ...
Με μία ανακοίνωση στα ΜΜΕ διαψεύδεται ότι ο Νίκος ...
Βάσεις 2014: Περήφανη μαμά η ...
Σήμερα βγήκαν οι βάσεις των πανελλαδικών και το άγχος ...
Βάσεις 2014: Το μήνυμα της ...
Με αφορμή τα αποτελέσματα των πανελλαδικών η Μαρία ...
Αυτή είναι η δίαιτα της ...
Τι τρώει η Έλενα Παπαβασιλείου και διατηρείται πάντα ...
Χριστίνα Πάζιου Give me five!
Η Χριστίνα Πάζιου έγινε γνωστή μέσα από την ελληνική ...
Νίκος Αλιάγας: Διακοπές ...
Καλοκαίρι μακριά από την Ελλάδα δεν γίνεται και ο ...
Το «κορμί» φτιάχνει το ...
Μία σέξι φωτογραφία της δημοσίευσε στο facebook και αμέσως ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου