Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 28-11-2014
Η ημέρα σας θα είναι πολύ δυνατή και γεμάτη αντιφάσεις. Είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε κάποιες αλλαγές που θα σας επιτρέψουν να διαχειριστείτε καλύτερα και τα οικονομικά σας και τον χρόνο σας – ίσως να σκοπεύετε μια μετακόμιση που θα σας ωφελήσει γιατί θα σας εξοικονομήσει χρήματα. Από την άλλη μεριά νιώθετε μια αφόρητη συναισθηματική ένταση, θέλετε να προλάβετε και να ζήσετε κάποια πράγματα ενώ οι υποχρεώσεις σας δεν σας το επιτρέπουν. Κάντε λίγο υπομονή, περαστικά είναι όλα αυτά.
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 28-11-2014
Η ημέρα σας μπορεί να γίνει ένα εκπληκτικό εφαλτήριο τόσο για την αγάπη όσο και για τα δημιουργικά πεδία. Είστε σε μεγάλη συναισθηματική δίνη, που ωστόσο δεν είναι κακή, σας δίνει έμπνευση και πιθανόν να αποφασίσετε να εκφράσετε τον ψυχισμό σας με τρόπους συναρπαστικούς. Αν και γενικά δεν αγαπάτε τις μεγάλες αλλαγές, ωριμάζει μέσα σας η ιδέα να αλλάξετε πολλά πράγματα, κύρια στον επαγγελματικό τομέα και ίσως να ανοίξετε έναν κύκλο επαφών με ανθρώπους που να μπορούν να στηρίξουν κάτι εντελώς νέο στην ζωή σας.
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο 28-11-2014
Με τον Ερμή μόλις μια μέρα πριν περάσει στον ευφάνταστο και πολικό σας Τοξότη να σας χαρίζει μια πλειάδα όψεων και με την Αφροδίτη να έχει πολύ καλές αλλά και δυνατές όψεις είστε σε πολύ έντονη διέγερση και πολλά νήματα της μοίρας φαίνονται καθαρά στα σχέδιά σας πώς θα πρέπει να τα ενώσετε για να έχετε μια όμορφη εικόνα. Έχετε μεγάλη επαφή με την σύμπτωση και την διαίσθηση και είναι πιθανόν άνθρωποι από συλλόγους και δραστηριότητες που τις είχατε αφήσει παραπίσω να εμφανιστούν στο προσκήνιο με έξυπνες ιδέες που θα σας βοηθήσουν. Η αγάπη είναι ...
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 28-11-2014
Η σημερινή ημέρα έχει να σας προσφέρει έξυπνες λύσεις στα προβλήματά σας μέσα από ξαφνικές αναλαμπές – έχετε μεγάλη ζωτικότητα αλλά θα πρέπει να προσέξετε τον τομέα των μετακινήσεων γιατί ίσως να είστε κάπως αφηρημένοι, ειδικά αν οδηγείτε εσείς. Παρά το γεγονός ότι η ημέρα σας είναι καλή υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος να παρασυρθείτε σε περισσότερα έξοδα από όσα θα έπρεπε, αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος να αντιμετωπίσετε κάποιες αναβολές, ειδικά αν σκοπεύετε να κάνετε μια καινούρια δουλειά, περιμένετε χρήματα ή θέλετε να ταξιδέψετε. ...
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο 28-11-2014
Οι Λέοντες σήμερα θα πέσετε στα βαθιά της αγάπης! Οι αδέσμευτοι θα έχετε μια πολύ ξεχωριστή ημέρα, απλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε αν είστε μπροστά σε μια καινούρια σχέση να μην δώσετε όλο σας το είναι από την πρώτη στιγμή, ούτε να περιμένετε οι άλλοι να καταλάβουν από μόνοι τους πού είναι τα όριά σας. Αυτό είναι συνηθισμένο λάθος σας – δίνετε πάρα πολλά και πολλές φορές σας εκμεταλλεύονται. Όσοι είστε σε σχέση αντιμετωπίζετε με μεγάλη σιγουριά προβλήματα που αφορούν τον σύντροφό σας και αυτό σας κάνει πολύτιμους όσο ποτέ.
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 28-11-2014
Η ημέρα σας χρειάζεται προσοχή, εγρήγορση και αγάπη για τον εαυτό σας. Είστε σε μια πολύ έντονη περίοδο, αλλά ο Ποσειδώνας με την ανάδρομη φορά του στον πολικό σας Ιχθύ και οι έντονες όψεις του σας κάνουν να χάνετε το μέτρο. Η ψυχική σας σφαίρα αρχίζει να περιδινείται – έρχονται από παντού πληροφορίες για ανθρώπους που αγαπάτε, είτε πολύ καλές, είτε πολύ κακές, πάντως σίγουρα όχι κοινότυπες και αδιάφορες. Δεν μπορείτε να εντοπίσετε το σημείο ισορροπίας σας, θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί αλλά δεν έχετε δυνάμεις. Πρέπει λίγο να ...
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 28-11-2014
Μία ακόμα πάρα πολύ έντονη ημέρα, με πολλές δυνατότητες να πλησιάσετε τα ουσιαστικά σας όνειρα αλλά και πολλές και πολύ εκνευριστικές αναμονές. Να είστε αισιόδοξοι και να ασχοληθείτε μόνον με τον πυρήνα των πολύ δικών σας ανθρώπων, χωρίς περισπασμούς. Πρέπει να απομακρυνθείτε από υπερβολές και κακές συνήθειες που σας κρατάνε στάσιμους, πρέπει να προσέξετε την διατροφή σας, τον ύπνο σας και μια κάποια σωματική άσκηση, το σώμα σας δεν αντέχει τις πιέσεις που έρχονται. Αγαπημένοι σας άνθρωποι σας χρειάζονται και πρέπει να είστε δυνατοί.
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 28-11-2014
Έντονη και παράξενη ημέρα, όπου μπορείτε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα με ανέλπιστη επιτυχία. Έχετε και την τύχη με το μέρος σας, απλά να ξέρετε ότι η τύχη είναι ένα παράθυρο που μένει ανοιχτό για πολύ λίγο και δεν μπορείτε για πάντα να στηρίζεστε σε αυτήν: την χρησιμοποιείτε για όσο χρόνο φαίνεται ότι ρέει προς εσάς, αλλά πρέπει επάνω της να χτίσετε με προσωπικό μόχθο και δουλειά. Ο άρχοντας των ποταμών του χρόνου, ο Κρόνος, σας χαρίζει την εύνοιά του για όλο αυτό το διάστημα και έχετε καλές εκβάσεις σε νομικά ζητήματα.
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο 28-11-2014
Δυνατές συγκρούσεις με τον ίδιο σας τον εαυτό, ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα πολλαπλών υποχρεώσεων και οι ανάγκες σας σε συναισθηματικό επίπεδο που για διάφορους λόγους μένουν προς το παρόν ακάλυπτες δημιουργούν μια εσωτερική – πιθανόν οι άλλοι να μην την νιώθουν – έκρηξη. Η αγάπη είναι η σανίδα από όπου θα πιαστείτε για να βρείτε στεριά σε αυτό το ποτάμι αισθήσεων και ιδεών που σας παρασύρει. Και την χρειάζεστε αυτήν την στεριά. Καθαρίστε το μυαλό σας, οργανώστε τον χρόνο σας και μην σπαταλάτε τις δυνάμεις σας. Οι άνθρωποι που σας αγαπάνε ...
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο 28-11-2014
Οι πολλές όψεις του Άρη έχουν υποχωρήσει και το ζώδιό σας νιώθει πως επιτέλους μπορεί να πάρει μια ανάσα. Είστε σε πολύ καλή και επικοινωνιακή φάση, αλλά η Σελήνη με δύσκολη προσέγγιση του κυβερνήτη σας του Κρόνου σας κάνει μια τιμητική επίσκεψη που μπορεί να σας ταράξει. Να μην αφήσετε καμία εκκρεμότητα που αφορά νομικά ζητήματα, να είστε προσεκτικοί σε ζητήματα τάξης και ιεραρχίας και να δώσετε βάση σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας και τα αποκτήματά σας, είναι μια λίγο επικίνδυνη μέρα σε αυτά τα θέματα.
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 28-11-2014
Η υγεία σας θα σας απασχολήσει, αφού δεν ασχολείστε εσείς με αυτήν. Είναι μια περίοδος τόσο μεγάλου στρες που θα πρέπει να κατεβάσετε ταχύτητες οικιοθελώς και νωρίς, για να μην σας αναγκάσει το σώμα σας να ακούσετε τις ανάγκες του μέσα από προβλήματα που θα σας δώσει. Δεν χτίστηκε σε μια μέρα η Ρώμη, ούτε είστε υπεύθυνοι για τα πάντα σε αυτόν τον πλανήτη! Πάρτε λίγο χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ουσιαστικά, αφήστε τους ανθρώπους σας να πάρουν ένα μέρος από τα προβλήματά σας και ασχοληθείτε με το μέλλον όχι σαν να είστε επάνω σε μια ...
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο 28-11-2014
Η ψυχή σας είναι γεμάτη από χίλια και ένα χρώματα που παλεύουν να αναδειχτούν και να σας τραβήξουν την προσοχή. Έχετε τόσα πολλά να σκεφτείτε, να νοσταλγήσετε και να χαρείτε, που ίσως τελικά να νιώσετε πελαγωμένοι και αδρανείς! Άνθρωποι κάθε είδους – με καλές ή πολύ κακές προθέσεις – θα συναντηθούν μαζί σας σήμερα και θα πρέπει να ακονίσετε την διαίσθησή σας για να δείτε με ποιους θα πρέπει να ανταλλάξετε ιδέες και συναισθήματα και ποιοι είναι απλά χάσιμο χρόνου – αν όχι και χρημάτων. Να προσέξετε τι θα σας πουν μεγαλύτεροι άνθρωποι και να ...
Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 27-11-2014
Οι πολύ θετικές όψεις του Άρη σας βοηθάνε να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και σας χαρίζουν εύνοια σε νομικά και κληρονομικά θέματα. Ίσως έχει έρθει η ώρα να δικαιωθείτε για κάποια παλιά σας υπόθεση ή ίσως να πάρετε χρωστούμενα από το δημόσιο. Είναι καλό να φροντίσετε τους ηλικιωμένους της οικογένειάς σας, πιθανόν να έχουν ανάγκη την συμπαράστασή σας.
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 27-11-2014
Οι πολύ καλές πλανητικές όψεις σας κάνουν να λάμπετε. Έχετε εξαιρετική διάθεση και μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ίσως να σας απασχολήσουν ζητήματα διακόσμησης ή ίσως πάλι να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας. Έχετε μια κάποια εύνοια στα οικονομικά αλλά δεν θα πρέπει να ξεφύγετε από το πλαίσιό σας - ίσως να έχετε σήμερα μια τάση για σπατάλη. Καλό είναι να δείτε λίγο τον σύντροφό σας – μπορεί να θέλει στήριξη.
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο 27-11-2014
Ο δυναμισμός σας κοντράρει με την γενική τάση των ανθρώπων που είναι γύρω σας να έχουν πιο αργούς ρυθμούς. Έχετε πολύ μεγάλη πιθανότητα να ακούσετε καλά νέα για κάποιο νομικό σας ζήτημα, ενώ έχετε και την στήριξη μεγαλύτερων ή ιεραρχικά ανώτερών σας. Η μέρα σας θα είναι πολύ θετική, αλλά θα έχετε και μια τάση για σπατάλες, ίσως και να εκνευριστείτε με τους ρυθμούς κάποιων συνεργατών σας. Δώστε λίγη από την ενέργειά σας στο να βοηθήσετε τους άλλους να σας παρακολουθήσουν.
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 27-11-2014
Με τις πολλές και θετικές της όψεις οι Σελήνη σας βοηθάει πολύ να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά και στον επαγγελματικό και στον ερωτικό τομέα. Το νιώθετε ότι οι άνθρωποί σας, σας αγαπούν και αυτό σας γεμίζει με αισιοδοξία. Είναι πιθανόν να βρείτε καινούριο ενδιαφέρον σε ασχολίες που είχατε στο παρελθόν, και είναι επίσης πιθανόν να βρεθείτε με παλιούς σας φίλους – είναι ωραία ιδέα να ανοίξετε το σπίτι σας σε φίλους και συγγενείς.
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο 27-11-2014
Η δυνατή συναισθηματική σας φόρτιση ίσως δεν σας επιτρέπει να βλέπετε καθαρά τα προθέσεις των άλλων είτε σε περίπτωση που θέλουν να σας βλάψουν είτε σε περίπτωση που θέλουν να σας φανούν χρήσιμοι. Έχετε πολλές αμφιβολίες για το κατά πόσο οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας είναι ειλικρινείς στις σκέψεις, στις προθέσεις και τα συναισθήματα. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί η διαίσθησή σας θα σας ξεγελάσει και δεν θα σας δώσει καθαρό σήμα. Περιμένετε πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση.
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 27-11-2014
Μέσα στο πρόγραμμά σας πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με τα προβλήματα κάποιων φίλων σας. Ίσως σας ζητήσουν την βοήθειά σας άνθρωποι αγαπημένοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Μπορεί να φανείτε πολύτιμοι και με τις συμβουλές σας και με τις γνωριμίες σας – είναι μια μέρα και γενικά μια περίοδος που οι άλλοι θα προστρέχουν σε εσάς γιατί θα σας χρειάζονται. Θα πάρετε πολύ καλές ειδήσεις για ένα κοντινό ή συγγενικό σας πρόσωπο.
Celebrities
Ναταλία Γερμανού: Υπήρξε ...
Δεν το βρίσκει λίγο υποκριτικό η Ναταλία Γερμανού όταν ...
Βαγγέλης Γερμανός: «Το ...
Ο δάσκαλος του Music School, Βαγγέλης Γερμανός, μιλά και ...
Σοφία Καρβέλα: Εσπευσμένα ...
Θλίψη και πόνος για την Σοφία Καρβέλα και την ...
Δημήτρης Κοργιαλάς: «Πρώτα ...
Το ψάρεμα είναι η μεγάλη αγάπη του Δημήτρη Κοργιαλά ...
Πήγε στο σχολείο των ...
Αυτή και αν ήταν εμφάνιση που... προβλημάτισε. ...
Γιώργος Γιαννόπουλος: «Σε ...
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος βρίσκεται αρκετά χρόνια στον ...
Ποζάρει στο μπάνιο της με ...
Απίστευτη πόζα από την παρουσιάστρια Chelsea Handler. Τι ...
Το «καρφί» του Βουτσά στον ...
O Κώστας Βουτσάς είναι ένας... αιώνιος έφηβος. Έρωτας ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου