Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 3-9-2014
Επεξεργαστείτε τώρα νέα σχέδια και συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν, αλλά θέστε τα σε εφαρμογή το φθινόπωρο. Ξεκαθαρίσματα, παραπλανήσεις αλλά και αιφνιδιασμοί είναι πολύ πιθανόν να συμβούν. Προσπαθήστε το βράδυ να είστε με το σύντροφο σας για να αποκαταστήσετε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας.
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 3-9-2014
Επιμείνετε στους στόχους σας και κινηθείτε με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή. Μην διστάσετε να το κάνετε γιατί θα βρείτε θετική ανταπόκριση από την πλευρά του. Οι συνθήκες σας ευνοούν, αρκεί να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας. Στα προσωπικά σας, εσείς που έχετε μόνιμο δεσμό προσέξτε λίγο την συμπεριφορά σας γιατί η κρίση σας ...
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο 3-9-2014
Αναμένονται πολλά και σημαντικά ξεκαθαρίσματα. Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και θα δείτε καλύτερα ποιος άνθρωπος ταιριάζει να είναι δίπλα σας. Είστε από εκείνους που αυτό το διάστημα ευνοήστε. Ερωτικά, ενώ τα πράγματα μέσα στην σχέση σας θα αρχίσουν να στρώνουν, εσείς θα νιώθετε ακόμα ανασφάλεια και απογοήτευση που όμως δεν θα έχει υπόβαθρο τώρα πια.
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 3-9-2014
Από την μια μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας από εκεί που δεν το περιμένετε. Δεν αποκλείεται σε αρκετούς από εσάς να προκληθεί ψυχολογική αναστάτωση με αφορμή κάποια οικογενειακά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Έντονες σκέψεις ή και συζητήσεις φαίνεται να σας απασχολούν αυτήν την περίοδο, σχετικά με τα ...
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο 3-9-2014
Η καριέρα και η κοινωνική σας προβολή δέχεται ευνοϊκές επιρροές αυτήν την περίοδο, γι αυτό καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείτε δεόντως. Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει αυτήν την περίοδο και ίσως υπάρξουν προβλήματα με τους συνεργάτες σας. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας.
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 3-9-2014
Επικεντρωθείτε στο έργο που σας έχουν αναθέσει, για να το τελειώσετε γρήγορα, αποφεύγοντας να προκαλέσετε την δυσαρέσκεια των ανωτέρων σας. Μην αφήσετε το άγχος και την ανασφάλεια να σας κυριεύσουν και μη βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα αν κάποια πράγματα τύχει να σας ενοχλούν. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται αυτήν την περίοδο δεν αφήνουν και πολλά ...
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 3-9-2014
Δεν αποκλείεται κάποιοι να προσπαθούν με διάφορους τρόπους να εμποδίσουν τις ενέργειές σας με αθέμιτους τρόπους, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Η προσοχή σας εξακολουθεί να είναι στραμμένη σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν εσάς ή τρίτους, (ερωτικό σύντροφο ) και έχουν σχέση με οφειλές, δάνεια, εφορίες.
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 3-9-2014
Δεν πρέπει να είστε καθόλου χαλαροί αυτές τις ημέρες, γιατί ίσως χάσετε σημαντικές ευκαιρίες για να προβάλλετε τα ταλέντα σας. Η προσωπική σας ζωή, η σχέση σας με τον σύντροφο σας ή και με τους συνεργάτες είναι στις προτεραιότητές σας αυτό το διάστημα. Μην βάζετε τον πήχη πιο ψηλά από ότι επιτρέπουν οι συνθήκες και μην ξεπερνάτε τα όρια της αντοχής σας. Οι ...
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο 3-9-2014
Προσπαθήστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες. Στα οικονομικά σας θα σημειωθεί μια αύξηση των εσόδων σας και θα κινηθείτε πιο άνετα αυτή τη περίοδο. Στον επαγγελματικό τομέα χρειάζεται ψυχραιμία προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές είναι πιθανόν να προκύψουν. Σύντομα θα εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμείτε.
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο 3-9-2014
Οι προβληματισμοί θα είναι ζωηροί γι αυτό οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία. Ακολουθήστε την οδό της φρόνησης και μην κάνετε καινούργια ανοίγματα. Ανατροπές, εντάσεις, υπερβολές αλλά και λάθη είχαν την τιμητική τους. Αποφύγετε τις ακραίες συμπεριφορές και προσεγγίστε τους άλλους χωρίς να είστε καχύποπτοι και απόλυτοι.
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 3-9-2014
Στα αισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας γιατί θα κουραστεί και θα τον χάσετε. Στα οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, αφού δεν μπορείτε να περιορίσετε την καταναλωτική σας μανία. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να αλλάξετε τακτική γιατί θα βγάλετε ...
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο 3-9-2014
Ένα έντονο παρασκήνιο προβλέπετε για εσάς το επόμενο διάστημα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Κάποια από τα μελλοντικά σχέδια ή κάποια διαδικαστικά θέματα εξακολουθούν να καθυστερούν αλλά μην απογοητεύεστε όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Οι επιπόλαιες σχέσεις θα τελειώσουν οριστικά πια.
Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2-9-2014
Μολονότι η ημέρα σας ευχαριστεί προσωρινά, πρέπει να δείτε τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Ο ερωτικός τομέας είναι ευνοϊκός με διάθεση για απόλαυση και περιπέτεια. Συνεχίστε την προσπάθεια, μην απογοητεύεστε και θα δείτε αρκετούς από τους στόχους σας να πραγματοποιούνται. Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας επιφυλάσσει ισορροπία και ευχάριστες στιγμές.
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2-9-2014
Θα πετύχετε πολλά πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Ο οικονομικός τομέας επηρεάζετε περισσότερο τη συγκεκριμένη περίοδο. Παράλληλα, θα νιώσετε πιεσμένοι και αγχωμένοι για θέματα οικονομικής φύσεως, γι΄ αυτό προσέξτε πως θα χειριστείτε τα χρήματα σας και να αποφύγετε τα περιττά έξοδα.
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2-9-2014
Αποβάλλετε τις ανασφάλειες που έχετε και τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα με τις κινήσεις που θα κάνετε. Δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή την περίοδο για τη πορεία της σχέσης σας, γιατί η κρίση σας είναι μπερδεμένη. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου νοιώθετε πιο ώριμοι από ποτέ και αρχίζετε να ψάχνετε την ουσία και την ποιότητα στην ερωτική σας ...
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2-9-2014
Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία του δεσμού σας. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι δύσκολη και θα υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ σας. Οι εξελίξεις από εδώ και πέρα στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι ραγδαίες και σίγουρα δεν θα έχετε την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου.
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2-9-2014
Έχετε πολλά στο μυαλό σας και αυτό σημαίνει ότι έχετε την τάση και τη διάθεση να προσπεράσετε τις όποιες δυσκολίες, να κάνετε νέα ξεκινήματα και γενικά να αλλάξετε στη ζωή σας ότι δεν σας ικανοποιεί. Οι αδέσμευτοι βρίσκεστε σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής σας και αρχίζετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας.
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2-9-2014
Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να μη ρισκάρετε και τόσο πολύ σε μεγάλα ανοίγματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα είσαστε μελαγχολικοί γιατί θα νιώθετε μοναξιά και δεν πρέπει να αφήσετε να σας πάρει από κάτω. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας, θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο, γι΄ αυτό μην ανοίγεστε συναισθηματικά ...
Celebrities
Ηθοποιός έγινε ...
Μετά την υποκριτική ήρθανε τα... σκάφη στην ζωή της. ...
Βλοντάκης: «Την Κορίνα δεν ...
Ζηλεύει ο Αντώνης Βλοντάκης; «Ζηλεύω στα ...
Δάνης Κατρανίδης: «Εμείς ...
Τηλεόραση βλέπει ο Δάνης Κατρανίδης; «Ναι, ...
Ηθοποιός-ροκάς ξέσπασε ...
Παρακολουθεί τηλεόραση; Τον ενδιαφέρει; ...
Την Πέμπτη τελικά η κηδεία ...
Την Πέμπτη τελικά θα πουν οι συγγενείς, συνεργάτες και ...
Γιάννης Βαρδής: Τι είπε για ...
Ο Γιάννης δεν είναι καλά. Δεν έχει φάει ...
Eλένη Μενεγάκη: Η επιστροφή ...
Στην πρωτεύουσα επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη, έπειτα από ...
Ευρυδίκη: «Υπάρχει ένα ...
Ο άνθρωπος που ήρθε την κατάλληλη στιγμή στη ζωή της ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου