Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-12-2014
Μια δημιουργική έκρηξη θα σας κάνει να είστε πολύ δραστήριοι και να έχετε πολλές νέες ιδέες. Μην νοιώσετε αμηχανία αν κάποιοι από τους συνεργάτες σας ή άλλους κοντινούς σας ανθρώπους δυσκολεύονται να ακολουθήσουν την σκέψη σας, θα μπορέσετε να τους εξηγήσετε αργότερα, αφού ό, τι σκεφτείτε σήμερα θα σας φέρει τεράστια μελλοντική επιτυχία. Οι σημερινές σας αποφάσεις θα σας βγάλουν από αδιέξοδα, θα ήταν καλό οποιαδήποτε σκέψη σας να την σημειώσετε.
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-12-2014
Θα έχετε σήμερα την ευκαιρία να απολαύσετε κάποιες υπέροχες στιγμές. Σίγουρα θα λάβετε μια ανταμοιβή, είτε αυτή είναι χρηματική, είτε είναι ο σεβασμός και η βαθειά εκτίμηση από τους άλλους. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να επανεξετάσετε μερικά από τα σχέδιά σας και να τα βελτιώσετε σε βαθμό τελειότητας. Μια απλή συζήτηση θα σας βοηθήσει να αλλάξετε κάποια πράγματα με τον εαυτό σας και να αισθανθείτε απελευθερωμένοι.
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-12-2014
Θα έχετε μια μέρα όπου η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι σε σημείο τελειότητας. Όσοι από εσάς έχουν σχέση με τον τομέα της λογοτεχνίας, της διαφήμισης, των επικοινωνιών και των μεταφορών θα έχετε μεγάλη επιτυχία. Είναι επίσης μια πολύ καλή στιγμή να ομαλοποιήσετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας, να σχεδιάσετε τις διακοπές των Χριστουγέννων και να μοιραστείτε την χαρά σας μαζί του. Όπως επίσης με φίλους και γνωστούς.
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-12-2014
Θα ήταν καλό να μην ασχολείστε μόνο με θεωρητικά και γενικά ζητήματα. Τα πάντα αποτελούνται και από μικρά κομμάτια, έτσι λοιπόν κι εσείς μην παραμελείτε κάποιες λεπτομέρειες που θα σας δώσουν και σε εσάς χαρά, όπως και στους γύρω σας. Κάποιο δώρο δεν είναι πολυτέλεια, ούτε μια ευχή στον άνθρωπο που έχετε πλάι σας ή στην οικογένειά σας. Είστε κάπως απόμακροι και θα ήταν καλό να δείτε με μεγαλύτερη τρυφερότητα τους δίπλα σας.
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-12-2014
Η ημέρα έχει πολύ θετικό πρόσημο και ίσως να σας κάνει την χάρη να σας γνωρίσει και με κάποιο καινούριο και πολλά υποσχόμενο γοητευτικό πρόσωπο! Η καρδιά σας θέλει να ταξιδέψει, να χαρεί αυτές τις ημέρες και ίσως να αποδείξει και σε κάποιους ανθρώπους ότι κακώς έκαναν που απομακρύνθηκαν από κοντά σας- θέλετε να τους αποδείξετε τι πολλά πράγματα μπορείτε να κάνετε και πόσο χρήσιμοι είστε. Ουσιαστικά έχετε δίκιο, αλλά καλό είναι να μην κολλήσει η σκέψη σας σε αυτό το μοτίβο γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Κάντε το καλύτερο που ξέρετε και μπορείτε ...
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-12-2014
Η ημέρα σας κινείται σε υψηλές ταχύτητες, παρά το γεγονός ότι πολλές από τις υποχρεώσεις σας έχουν ανασταλεί λόγω των ημερών. Ξαφνικές υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να σηκώσετε τα μανίκια και να ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα, ίσως και έξω από τις συνηθισμένες σας εργασίες. Να είστε προσεκτικοί γιατί το κράμα υπερκόπωσης και νεύρων μπορεί να σας κάνει να μαλώσετε με ανθρώπους ή να εκτεθείτε σε κάποιους που δεν θέλετε να ξέρουν ότι μπορείτε να γίνετε και ευάλωτοι.
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-12-2014
Πάρα πολλές υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής δεν σας έχουν αφήσει να ευχαριστηθείτε το πνεύμα αυτών των ημερών. Δουλεύετε ακατάπαυστα και παρ’ όλα αυτά υπάρχει και οικονομική ανασφάλεια. Ίσως μάλιστα να μην έχετε κοντά σας και όλους όσους θα θέλατε για να χαρείτε αυτές τις ημέρες που προετοιμάζουν τα Χριστούγεννα. Συγκεντρωθείτε στα καλά της ζωής σας που είναι πολλά και πάρτε θάρρος, άλλοι δεν έχουν την τύχη την δική σας, γενικά έχετε περάσει συγκριτικά πολύ μικρές απώλειες σε κάθε τομέα. Πετάξτε τις αρνητικές σκέψεις και επικεντρωθείτε ...
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-12-2014
Η καρδιά σας χτυπά δυνατά από έντονη προσμονή. Είναι φανερό ότι στην γωνία σας περιμένουν αλλαγές και είναι αλήθεια, σε λίγο θα αλλάξει προς το καλύτερο όλη σας η πραγματικότητα. Όχι όμως σήμερα, φυλαχτείτε. Ο Κρόνος ακόμα έχει το μάτι του επάνω σας και είναι κρίμα τώρα που φτάνει στο τέλος της αυτή η δοκιμασία να βιαστείτε και να εκτεθείτε. Φυλάξτε κλειστό το πορτοφόλι σας, το στόμα σας και το μυαλό σας. Αφήστε αυτήν την ημέρα να περάσει ήσυχα και χωρίς θεαματικά γεγονότα. Είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να αφήσετε τον Κρόνο να ...
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-12-2014
Μια πολύ δυνατή ημέρα, όπου όλη σας η καλή διάθεση και η αναγεννητική τάση βρίσκει και συμπαράσταση και κατανόηση. Κάνετε πολλά σχέδια με τους ανθρώπους που αγαπάτε, αν και έχετε ακόμα αρκετές υποχρεώσεις – είστε από τα ζώδια που δεν θα προλάβουν να κάνουν χορταστικές διακοπές αυτά τα Χριστούγεννα. Ωστόσο δεν σας πτοεί τίποτα. Πιθανόν να έχετε περάσει μια κάποια περιπέτεια υγείας πρόσφατα και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να φροντίσετε να μην δημιουργήσετε παρενέργειες στον οργανισμό σας με υπερβολές και καταχρήσεις.
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-12-2014
Είστε σε έντονη ψυχική διέγερση. Τόσο η γενική πολυαστρία στο ζώδιό σας όσο και ειδικότερα η πολύ ελπιδοφόρα Νέα Σελήνη σας αναστατώνουν και σας φέρνουν και μεγάλη πρωτοτυπία και δυναμισμό, αλλά και έντονα ερωτική διάθεση. Πρέπει να προσέξετε λίγο ακόμα γιατί ο Κρόνος δεν έχει εγκαταλείψει τον Σκορπιό και η σημερινή ημέρα, παρά τα θετικά της χαρακτηριστικά είναι μεταβατική και μπορεί να κρύβει απρόοπτα και εκπλήξεις. Φυλάξτε την υγεία σας και φροντίστε να ξεκουραστείτε, όσο κι αν έχετε την διάθεση να βάλετε τις μηχανές να δουλεύουν στο φουλ.
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-12-2014
Οι ημέρες αυτές γενικά είναι πονηρές και κρύβουν παγίδες. Όσο κι αν υπάρχει η καλή διάθεση από την Νέα Σελήνη στον γειτονικό σας Αιγόκερω, είναι δεδομένο ότι η σφιχτή τανάλια του τετραγώνου του Ουρανού με τον Πλούτωνα, αλλά και η δύσκολη σχέση του κυβερνήτη σας Ουρανού με τον Ερμή δεν θα σας αφήσουν πολλά περιθώρια να πάρετε ανάσα. Όχι ότι δεν υπάρχει λύση. Απλά χρειάζεται να αναπτύξετε το χάρισμα της υπομονής και της ψυχραιμίας, να μην βιάζεστε και να μην αγχώνεστε. Αυτό ίσως να είναι τελικά το μάθημα που καλείστε να πάρετε.
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-12-2014
Η ημέρα σας προβλέπεται πολύ ερωτική, όπως κάθε φορά που υπάρχει Νέα Σελήνη και ειδικά τώρα, με τον Αιγόκερω να σας φέρνει ρίγη ερωτικής έξαψης. Οι διαθέσεις σας προσανατολίζονται αυστηρά σε συναισθηματικά θέματα και κάνετε μια «επανάσταση’ στο δύσκολο τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Ουρανό που σας υποχρεώνει όλη αυτήν την περίοδο να περιορίσετε όλες σας τις δράσεις ή να αντιδράτε σπασμωδικά. Αν δώσετε βάση στην διαίσθησή σας, όπως έχετε την τάση να κάνετε, θα βγείτε κερδισμένοι σε όλα τα επίπεδα, και στον έρωτα και επαγγελματικά.
Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 21-12-2014
Παρά τη θετική διάθεση, που έχετε σήμερα, είστε ταυτόχρονα επιρρεπείς σε αισθήματα που σας προκαλούν ένταση ή μελαγχολία. Οι λόγοι μπορεί να ποικίλουν, και να είναι ορισμένα ζητήματα που θεωρείται σημαντικά, όπως τα οικονομικά προβλήματα η κάποιος απροσδόκητος φόρτος εργασίας. Παρ’ όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε, επειδή έχετε την δυνατότητα, με καθαρή ματιά και να ξεπεράσετε αυτήν την αρνητική σας στάση.
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 21-12-2014
Σήμερα μπορεί να αποδειχθεί, ότι το πιο δύσκολο πράγμα για εσάς είναι να επικεντρωθείτε στα προσωπικά σας θέματα και υποθέσεις. Κατά τη διάρκεια της ημέρας τα προβλήματα μέσα στην οικογένειά σας μπορεί να διογκωθούν και σ’ αυτό θα συμβάλει συνολικά η τεταμένη ψυχολογική ατμόσφαιρα στο σπίτι. Θα ήταν καλό να προτιμούσατε μια έξοδο με κάποιο έμπιστο άτομο που θα σας βοηθούσε να δείτε μέσα από μια άλλη ματιά τα πράγματα.
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο 21-12-2014
Το πιθανότερο είναι να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε εγκλωβισμένοι και γύρω σας σφίγγει ο κλοιός. Ζητήματα προσωπικής υπομονής και αντοχής θα παίξουν ρόλο σήμερα και θα κριθείτε για τα επόμενα βήματά σας. Πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας και ειδικά όσοι έχετε κάποιο βεβαρυμμένο ιστορικό, ίσως εμφανιστεί κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα. Προσέξτε την οδήγηση και γενικότερα προσπαθήστε να είστε ασφαλείς στις κινήσεις σας.
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 21-12-2014
Σήμερα, χρησιμοποιείτε την κοινή λογική, έχετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, εκφράζεστε με λιτότητα και γνωρίζετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Θα βοηθήσετε κάποιους φίλους ή στενούς συγγενείς να βγουν από αδιέξοδα, προσφέροντάς τους λύσεις που δεν μπορούν να τις κατανοήσουν, αν και είναι μπροστά στα μάτια τους. Κατά το βράδυ πιθανόν να χρειαστεί την βοήθειά σας κάποιο μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο.
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο 21-12-2014
Κάθε εμπόδιο μπορείτε να το ξεπεράσετε, χρειάζεται όμως απόφαση από τους ίδιους σας να προσέξετε κάποια πράγματα και να μην τα αφήνετε να παραμένουν σε εκκρεμότητα. Δείξτε την δέουσα προσοχή στην υγεία σας, δώστε λύση στις οικογενειακές διαφωνίες και τότε θα μπορέσετε χωρίς να αποσπάστε και να αγχώνεστε να ασχοληθείτε με τις συνεχώς αυξανόμενες ευθύνες σας. Γίνεστε πιστευτοί όταν μιλάτε στους άλλους και τους πείθετε.
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 21-12-2014
Σήμερα θα εστιάσετε κυρίως σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν για αυτούς που είναι σε σχέση η θέληση για αναζωογόνηση και ο ρομαντισμός στη σχέση με τους. Ενώ για κάποιους άλλους η αναθέρμανση μιας παλιάς σχέσης, ή η εμφάνιση στο προσκήνιο μιας μυστικής σχέσης. Γενικά θα έχετε ζεστή διάθεση και θα θέλετε να προσφέρετε τρυφερότητα στο άτομο που αγαπάτε.
Celebrities
Στρατής: Σχολίασε το ...
Ο Μύρωνας Στρατής μίλησε για το δημοσίευμα που τον ...
Κατερίνα Καινούργιου: Με ...
Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρόσφατα νυχτερινή έξοδο ...
Πάρτυ για φιλανθρωπικό ...
Ένα πάρτυ με φιλανθρωπικό σκοπό έγινε την Παρασκευή το ...
Nέο ζευγάρι στη showbiz; ...
Και ευτυχώς η νυν είναι καλύτερη από την πρώην! ...
Οικονομάκου: Τα τρυφερά ...
Η Αθηνά Οικονομάκου έχει βρει τον άντρα της ζωής της ...
Η «Φρουτοπία» άνοιξε ...
Η «Φρουτοπία» του Ευγένιου Τριβιζά έκανε πρεμιέρα το ...
Οι ευχές της Ελένης για τις ...
Τις ευχές της, όπως συνηθίζει τέτοιες γιορτινές μέρες, ...
Πασίγνωστος Έλληνας ...
Ειλικρινής, ρεαλιστής ή απλά ένας καλλιτέχνης που δεν ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου