Συμβουλές του Παλατιού: Οικονομικά


Ταρώ δεν είναι μόνο η Μεγάλη Αρκάνα. Οι μη γνώστες ίσως νομίσουν κάτι τέτοιο, αλλά το μεγαλείο μιας τράπουλας Ταρώ κρύβεται στα πιο «μικρά» φύλλα. Αυτά που δίνουν νόημα σε φύλλα όπως ο Κρεμασμένος, οι Εραστές κι η Μεγάλη Ιέρεια.

Αν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα το μεγαλείο των Ταρώ, καλέστε τους psychic readers του 875 876 86 86 όλο το 24ωρο.

Από τι αποτελείται μια τράπουλα Ταρώ;

Πρώτο μέρος της είναι Μεγάλη Αρκάνα, της οποίας τα μηνύματα συνδέονται με τους νόμους του Σύμπαντος. Οι φιγούρες στις κάρτες της, παρουσιάζουν τα στάδια και τις εμπειρίες από τις οποίες όλοι περνάμε στη ζωή μας. Κάποιοι, λανθασμένα, φοβούνται τις φιγούρες αυτές. Όμως, η κάθε μία έχει τη δική της μοναδική ιστορία κι αν τη διαβάσουμε σε βάθος, θα καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε.

Ύστερα περνάμε στην Μικρή Αρκάνα της οποίας τα μηνύματα φανερώνουν γεγονότα που συνδέονται με τους νόμους της ανθρώπινης φύσης. Εδώ, οι κάρτες περιγράφουν άτομα, γεγονότα, συναισθήματα και περιστάσεις που συναντάμε στο προσωπικό μας ταξίδι. Ωστόσο, η χρησιμότητα της Μικρής Αρκάνα είναι ότι όχι μόνο μας παρουσιάζει τα γεγονότα, αλλά μας φανερώνει και τους τρόπους να τα αντιμετωπίσουμε.

Τέλος, είναι οι κάρτες του Παλατιού, που αποτελούν «γέφυρα» μεταξύ της Μεγάλης και της Μικρής Αρκάνα. Ο Ακόλουθος, ο Ιππότης, η Βασίλισσα κι ο Βασιλιάς περιγράφουν τα αρχέτυπα της προσωπικότητας. Οι ερμηνείες τους έχουν να κάνουν με άτομα: εμάς, τις σκέψεις μας, τους ανθρώπους στη ζωή μας, τον βαθμό ωριμότητάς μας ή ακόμη και τον χαρακτήρα μας.

Σε τι διαφέρει αυτό το ρίξιμο;

Στο συγκεκριμένο ρίξιμο θα ασχοληθούμε με τις τέσσερις φιγούρες του Παλατιού των Πεντάκτινων. Ο εν λόγω οίκος έχει να κάνει κυρίως με τα οικονομικά, τις υλικές μας ανάγκες, αλλά και τις σωματικές. Σκεφτείτε μία ερώτηση. Ύστερα παρατηρήστε τα τέσσερα φύλλα. Κλείστε τα μάτια κι επιλέξτε ένα από αυτά. Τέλος, διαβάστε την ερμηνεία.

tarot numbers 1

Αν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα το μεγαλείο των Ταρώ, καλέστε τους psychic readers του 875 876 86 86 όλο το 24ωρο.

Κάρτα 1 – Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων

Φιλοδοξία και πλούτος

king pentacles

Αν το όνειρό σας είναι όχι μόνο να βγάλετε πολλά χρήματα, αλλά και να είστε αναγνωρίσιμοι, τότε σίγουρα δεν επιλέξατε τυχαία αυτό το φύλλο.

Αν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα το μεγαλείο των Ταρώ, καλέστε τους psychic readers του 875 876 86 86 όλο το 24ωρο.

Οι Βασιλιάδες είναι κατ’ εξοχήν τα φύλλα που συμβολίζουν την εγκαθίδρυση κι ανάπτυξη σταθερών κρατών. Συγκεκριμένα, ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων είναι η προσωποποίηση της υλικής φιλοδοξίας. Όχι μάταιης όμως. Βρίσκει πάντοτε τον τρόπο να πετύχει αυτά που θέλει.

Το μυστικό της επιτυχίας και του πλούτου του είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων «έξω από το κουτί». Αν, για παράδειγμα, μέχρι τώρα κάνατε μία πρακτική δουλειά, δοκιμάστε να κάνετε κάτι θεωρητικό, όπως σεμινάρια ποίησης ή δημιουργικής γραφής και το αντίστροφο. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα τα καταφέρετε. Οι γνωριμίες, όμως, που θα κάνετε θα σας προσφέρουν κάτι πολύ μεγαλύτερο. Κάτι που ούτε καν φαντάζεστε.

Κάρτα 2 – Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων

Προσήλωση κι εξέλιξη

page pentacles

Ο λόγος που επιλέξατε αυτό το φύλλο είναι γιατί ξεκινάει για εσάς μία περίοδος αργής, αλλά πολύ παραγωγικής εξέλιξης. Ο Ακόλουθος είναι το φύλλο που επινοεί ιδέες.

Αν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα το μεγαλείο των Ταρώ, καλέστε τους psychic readers του 875 876 86 86 όλο το 24ωρο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το παν είναι να θέσετε ξεκάθαρους στόχους και να μείνετε προσηλωμένοι σε αυτούς. Ύστερα, όλα θα γίνουν μόνα τους. Σίγουρα θα υπάρξουν πρακτικά ζητήματα ή εμπόδια που θα σας κάνουν να αμφιβάλλετε. Κι εκεί ακριβώς είναι που θα σιγουρευτείτε ότι έχετε θέσει τους σωστούς στόχους.

Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων ήρθε για να φέρει αλλαγή στη ζωή σας. Το γεγονός ότι θα αρχίσετε να εξελίσσεστε οικονομικά, σημαίνει πως ήρθε η στιγμή να ξεκινήσετε να κάνετε αποταμίευση για να αγοράσετε το σπίτι ή το αυτοκίνητο που πάντοτε θέλατε. Σιγά σιγά και με υπομονή θα ανταμειφθείτε για όλα.

Κάρτα 3 – Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων

Ισορροπία και βοήθεια

queen pentacles

Αν μέχρι τώρα ξοδεύατε αλόγιστα τα χρήματά σας, έρχεται η Βασίλισσα των Πεντάκτινων να σας θυμίσει πως πρέπει να προσγειωθείτε, αν δεν θέλετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Αν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα το μεγαλείο των Ταρώ, καλέστε τους psychic readers του 875 876 86 86 όλο το 24ωρο.

Αν η Βασίλισσα των Πεντάκτινων ήταν πρόσωπο, τότε θα ήταν σίγουρα η μητέρα σας. Προστατευτική, γενναιόδωρη, ευαίσθητη, αλλά και αυστηρή, έχει φτιαχτεί για να γεννά και να αναθρέφει το καινούριο. Η παρουσία της εδώ δεν είναι τυχαία. Ήρθε για να σας κάνει να δημιουργήσετε καινούριες ισορροπίες και να μάθετε να κολυμπάτε σε νερά αχαρτογράφητα.

Μην ανησυχείτε όμως. Πλούτος και ασφάλεια θα έρθουν στον τομέα των οικονομικών σας. Αλλά δεν θα γίνει χωρίς θυσίες. Πρέπει να βρείτε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος ή να δείτε τελείως διαφορετικά αυτές που έχετε. Σκεφτείτε όπως θα σκεφτόταν η μητέρα σας για να έχετε απόλυτη επιτυχία. Και θα έχετε.

Κάρτα 4 – Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Αποφασιστικότητα κι εκπλήξεις

knight pentacles

Μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή του Ιππότη. Ιππότης είναι το φύλλο της δράσης. Ωστόσο, εδώ, ο Ιππότης των Πεντάκτινων δεν έρχεται μόνος του.

Αν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα το μεγαλείο των Ταρώ, καλέστε τους psychic readers του 875 876 86 86 όλο το 24ωρο.

Ένα άτομο με αποφασιστικό πνεύμα και γήινη πρακτικότητα θα εισέλθει σε πολύ λίγο καιρό στη ζωή σας. Ένα άτομο σταθερό που θα μπορείτε να στηριχτείτε πάνω του. Ένα άτομο που θα αλλάξει τη ζωή σας για πάντα.

Το αν θα είναι κάποιος ερωτικός σύντροφος που θα σας παρέχει και οικονομική βοήθεια ή αν θα είναι ένας καινούριος εργοδότης που θα πιστέψει ακράδαντα σε σας, δεν μπορούμε να σας το απαντήσουμε. Σίγουρα όμως, το άτομο αυτό θα σας σημαδέψει (με την καλή έννοια) για πολλά χρόνια.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!