αστρολογικα

Αστρολογικά Tips για την Πανσέληνο

Όταν έχουμε μείζονα αστρολογικά φαινόμενα, όπως είναι μια Πανσέληνος, πάντα λέμε «συντονιστείτε με την ενέργειά της και όλα θα πάνε καλά». Απόλυτα σωστό. Πώς γίνεται αυτός ο συντονισμός όμως; Δεν αρκεί να έχουμε μια εν γένει…ζεν στάση, ούτε να είμαστε απλά ανοιχτοί στις κοσμικές ενέργειες. Πρέπει να δρούμε «επιθετικά», ενεργητικά. Η συγκεκριμένη ...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-4-2017

Κριός Σήμερα ολοκληρώνεται το πολύ θετικό τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον τοξότη. Οι σχέσεις σου με Τοξότες, Λέοντες και Αιγόκερους είναι πολύ θερμές ενώ ο έρωτας γενικά σου δίνει την εντύπωση ότι ολοκληρώνει την προσωπικότητα σου. έχεις πολλές ευκαιρίες για σημαντικές σχέσεις ή επαναφορές σε σοβαρούς δεσμούς.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-3-2017

Κριός Η πολύ δυνατή σχέση εξαγώνου ανάμεσα στον κυβερνήτη σου τον Άρη από τον 2ο Οίκο των σχέσεών σου – τον Ταύρο – με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σου αυξάνει και την ανάγκη να ασχοληθείς με τους ανθρώπους που ήδη έχεις στην ζωή σου και να διευρύνεις την ίδια σου την ψυχή. Έχεις πολλά να μοιραστείς με Ιχθείς, Σκορπιούς και Καρκίνους.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Κριός Είναι μια από τις πιο θετικές ερωτικά ημέρες, με την αρχόμενη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και το γενικό δυναμικό πλανητικό σκηνικό ανοίγει όλες τις ευκαιρίες. Σου πάει η άνοιξη, σε κάνει να έχεις πολλές ερωτικές δονήσεις και έχει φτάσει ο καιρός να δεις σοβαρά τον ερωτικό τομέα.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-2-2017

Συμβουλή πρώτη, για την πρώτη ημέρα του παράξενου αυτού Φλεβάρη: βουτάμε την γλώσσα όχι στο μυαλό αλλά στην καρδιά πριν μιλήσουμε σε αυτόν που αγαπάμε, γιατί το μυαλό είναι κάτω από την επίδραση του Ερμή και του Ουρανού που μάχονται μεταξύ τους για το ποιος θα κάνει μεγαλύτερο κακό στις σχέσεις μας. Πάμε καρδιά λοιπόν, που ανακλαδίζεται όλο ηδυπάθεια η ...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-4-2017

Κριός Στην κορυφή της αναστάτωσης, είσαστε οι Κριοί. Ο Ουρανός σας δίνει τρελή διάθεση για παιχνίδι. Στα σχέδιά σας μέσα, ένας έρωτας με κάποιον που είναι Σκορπιός ή Ιχθύς. Αν βρίσκεστε σε σχέση, περνάτε μια μεγαλειώδη και βαθιά συναισθηματική ημέρα, όπου τολμάτε και να κάνουν πολλά πράγματα. Το ίδιο και οι αδέσμευτοι όμως που νιώθετε ότι θέλετε τα πάντα ...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-4-2017

Κριός Η μέρα σήμερα είναι σκέτη φωτιά και να προσέξετε τον θυμό σας. Θα είναι δύσκολο σήμερα να πάρετε αυτά που θέλετε από τον σύντροφό σας. Αν νιώθετε συναισθηματικά απομονωμένοι, μοιραστείτε τα σας ανοιχτά για να εκφράσετε αυτά που έχετε στη καρδιά σας. Αλλά, με ψυχραιμία και αγάπη.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-4-2017

Κριός Ο κυβερνήτης σου ο Άρης περνάει στους Διδύμους και σου ανοίγει δρόμους για καινούριες γνωριμίες, την ίδια στιγμή που υποδέχεσαι τον ανάδρομο Ερμή και μπορείς να συνδεθείς πάλι με ανθρώπους από το παρελθόν σου. Έχεις πολύ έντονα συναισθήματα, αλλά θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι – και κυρίως να μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν ...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-4-2017

Κριός Ο Ήλιος περνάει σήμερα στην μηδενική, άκρως θετική, μοίρα του Ταύρου που για σένα είναι ο Οίκος των μόνιμων σχέσεων. Ξεκινάει μια περίοδος ηρεμίας και όμορφων αποφάσεων, ενώ ειδικά σήμερα έχεις πολλές διπλωματικές ικανότητες που θα σε βοηθήσουν να έχεις καλύτερες και αρμονικότερες σχέσεις.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-4-2017

Κριός Ο Ήλιος στην τελευταία αναιρετική μοίρα του ζωδίου σου, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή από την μηδενική του Ταύρου και τον Ουρανό, αλλά και σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη ευνοεί πολύ την ερωτική σφαίρα. Θα έχεις πολύ συγκινητικές στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς, αλλά και αναπάντεχες συναντήσεις γεμάτες νοσταλγία.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-4-2017

Κριός Καθώς η πολύ δυναμική Σελήνη στον Αιγόκερω κάνει σήμερα τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιό σου αλλά και τετράγωνο επίσης με τον ανάδρομο Δία από τον πολικό σου Ζυγό και τον 7ο Οίκο των σχέσεων έχεις πολλά προβλήματα να λύσεις, πολλά παράπονα να αντιμετωπίσεις και μια δύσκολη ψυχική διάθεση. Προσπάθησε να χαλαρώσεις.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Κριός Το τέλειο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Χείρωνα από τους Ιχθείς σταθεροποιεί και ομορφαίνει τις σχέσεις σου. Είναι πολύ πιθανόν να ζήσεις μια αναβίωση παλιάς σχέσης ή να ισχυροποιήσεις την παρούσα δέσμευσή σου και αγάπη.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-4-2017

Κριός Μια σημαντική συμμαχία ανάμεσα στον Ήλιο από το ζώδιό σου με τον κυβερνήτη σου τον Άρη από τον Ταύρο επιτρέπει στην ψυχή σου να βρει τη ηρεμία που ήταν το ζητούμενο των ημερών αυτών. Είσαι σε κατάσταση που επιτέλους έχεις αποδεχτεί τα όρια των σχέσεών σου και μπορείς να ελπίζεις ότι και αυτοί που αγαπάς θα θάψουν το τσεκούρι του πολέμου.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 14-4-2017

Κριός Η πολύ έντονη σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιό σου που ολοκληρώνεται σήμερα είναι μια αναπάντεχη δίνη ενέργειας που φωτίζει το μυαλό σου και σου δίνει πολλές δυνατότητες σε όλους τους τομείς, και φυσικά και στον έρωτα. Το φλερτ γίνεται μια καυτή υπόθεση και σε έλκουν άνθρωποι που έχουν αντισυμβατικά χαρακτηριστικά.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-4-2017

Κριός Η πολύ καλή σχέση του Άρη από τον ταύρο με τον Ουρανό από το δικό σου ζώδιο είναι ένας κρυφός ερωτικός άσσος που μπορεί να σε βοηθήσει να επιστρατεύσεις το χιούμορ για να πολεμήσεις ενδεχόμενες κρίσεις ζήλιας που επιφέρει η αντίθεση Άρη – Σελήνης. Μην δίνεις μεγάλη σημασία σε λόγια τρίτων, δεν έχουν δουλειά να κάνουν και ασχολούνται με τα ...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-4-2017

Κριός Καθώς στον 7ο Οίκο σου ο ανάδρομος Δίας κάνει τετράγωνη σχέση με τον Πλούτωνα, την ίδια στιγμή που ο κυβερνήτης σου ο Άρης έχει πολύ καλή σχέση από τον 2ο Οίκο των σχέσεων, τον Ταύρο, με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς η διάθεσή σου είναι μπερδεμένη. Σε κατακλύζουν έντονα συναισθήματα, αλλά και έντονες ανασφάλειες όπως και φόβος για μέλλον και ...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Κριός Η πανέμορφη Πανσέληνος ακριβώς στο ζώδιο των σχέσεων, τον Ζυγό, σου φέρνει πάρα πολύ μεγάλες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Ανοίγει κυριολεκτικά η τύχη σου. Με ανθρώπους που αγαπάς μπορεί και να συνεργαστείς, ή με συνεργάτες σου μπορεί να ξεκινήσεις μια ερωτική περιπέτεια. Λύνονται προβλήματα αγάπης με τον πιο εύκολο τρόπο.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-4-2017

Κριός Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στον 2ο Οίκο των σχέσεών σου, τον Ταύρο, και την Σελήνη στον Οίκο της αγάπης, στον Ζυγό, να είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία όλα μιλούν για μια μεγάλη νοσταλγία που θα σε κάνει να δεις με καλό μάτι μια επιστροφή σε σχέση που και παλιά σε είχε απασχολήσει. Οι μόνιμες σχέσεις σου έχουν μια ακόμα ευκαιρία για ...