30-3-2018: Πλανητικές Ώρες

30-3-2018: Πλανητικές Ώρες

Oroskopos.tv


Ο κυβερνήτης της ημέρας είναι η Αφροδίτη, η οποία και σήμερα έρχεται σε σύνοδο με τον Ουρανό, ενώ η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία και τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Ο συνδυασμός αυτός  πρόκειται να προκαλέσει κάποια προβλήματα στην καθημερινότητά μας σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τα επαγγελματικά μας θέματα, είναι πιθανό σήμερα κάποιο πρόβλημα το οποίο είχαμε αγνοήσει στο παρελθόν να επανέλθει αυτήν την περίοδο, το οποίο αν και θα φαίνεται σχετικά ασήμαντο αρχικά, στη συνέχεια θα αποδεχθεί πως η επίλυσή του θα είναι αρκετά πιο δύσκολη απ’ όσο νομίζαμε, μιας και δε θα είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε μεγάλη πίεση σήμερα. Η έλλειψη εστίασης θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας ο οποίος θα μας δυσκολέψει πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας όσον αφορά τα εργασιακά μας εμπόδια και γι αυτό θα είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε αργά και σταθερά βήματα προς την επίλυση των προβλημάτων που είναι πιθανό να παρουσιαστούν. Όσον αφορά τα οικονομικά μας, η ημέρα θα είναι σχετικά επικίνδυνη, μιας και είναι πολύ πιθανό να παρασυρθούμε σε κάποιες παράλογες αγορές, οι οποίες αν και δε θα φαίνονται σημαντικές ακόμα, είναι πολύ πιθανό να μας προξενήσουν σοβαρά προβλήματα σε σχέση με τους οικονομικούς μας πόρους στο άμεσο μέλλον. Θα ήταν καλό να κρατήσουμε μια απόσταση από τα παρορμητικά έξοδα. Τέλος, όσον αφορά τα ζητήματα της σχέσης μας με το ταίρι μας, αν και η ημέρα θα είναι γενικά καλή, υπάρχει η πιθανότητα ενός σημαντικού εκνευρισμού, ο οποίος μπορεί εύκολα να κλιμακωθεί σε έναν ισχυρό καυγά με το πρόσωπο που αγαπάμε. Θα ήταν καλό να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ψυχραιμία μας και το ψυχολογικό μας στάδιο ανά πάσα στιγμή.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u