Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

Oroskopos.tv


Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερνήτη του Σκορπιού τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (19ο 11’). Η όψη εξαγώνου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η όψη εξαγώνου Ήλιου – Πλούτωνα βοηθάει στην ολοκλήρωση του εσωτερικού σας μετασχηματισμού με ομαλό τρόπο, ενισχύει την  ψυχική και σωματική υγεία του ατόμου, ενώ παράλληλα βοηθάει τον οργανισμό του ατόμου να αναρρώνει πιο γρήγορα, επίσης, με τη βοήθεια της όψης το άτομο θα καταφέρει να προσαρμοστεί πιο εύκολα και γρήγορα στις αλλαγές οι οποίες θα τον φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους του, χωρίς ωστόσο, να σπαταλάει άσκοπα την ενέργεια του. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας θα έχετε εσείς οι Κριοί . Η θετική επιρροή της όψης εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις που αφορούν Τρίτους (π.χ. Εφορία, Δάνεια), ώστε να έχετε τα καλύτερα για εσάς οικονομικά αποτελέσματα. Ενώ παράλληλα, η γοητεία και ο  μαγνητισμός σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια νέα περίοδος ξεκινά στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς έχετε ανοίξει τα φτερά σας στο εξωτερικό θα δείτε τους στόχους σας σύντομα να υλοποιούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το βλέμμα σας στραμμένο στο χώρο της εργασίας σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους που σας έχουν τεθεί. Ο άσσος στο μανίκι σας δεν είναι άλλος από τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην υλοποίηση ενός φιλόδοξου δημιουργικού σχεδίου. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο θα δώσει μια έξτρα πινελιά μαγείας στις προσωπικές σας σχέσεις. 

ΛΕΩΝ

Με το βλέμμα σας στραμμένο στις οικογενειακές σας σχέσεις είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα βοηθήσει ώστε να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας, και να επανέλθει η κανονικότητα στην καθημερινή σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μόνο μονότονη δεν μπορείτε να χαρακτηρίσετε την ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, τονίζει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Έτσι, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, στο παιχνίδι του φλερτ θα είστε ασυναγώνιστοι.

ΖΥΓΟΣ

Το βλέμμα σας στραμμένο στις οικονομικές σας συνεργασίες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.  Η όψη εξαγώνου Ήλιου – Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία, η οποία θα δώσει νέα πνοή στα οικονομικά σας. Ενώ, δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε σε γλυκά έξοδα για την οικογένεια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την καλή σας νεράιδα δίπλα σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα δεν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία όποιον στόχο – προσωπικό ή επαγγελματικό – έχετε βάλει. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο ο έντονος μαγνητισμός σας θα σας κάνει ακαταμάχητους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα ευνοεί τις συζητήσεις στο παρασκήνιο, οι οποίες πολύ σύντομα θα γίνουν νέες οικονομικές συμφωνίες. Επίσης, αυτή η όψη ευνοεί τις κρυφές ερωτικές σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μότο σας τα τελευταία χρόνια είναι μεταμορφώνομαι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει, μέσα από τις φιλικές σας συναναστροφές, να αναγεννηθείτε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργεια σας το καταναλώνετε  στην εξέλιξη της καριέρας σας. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια ,να εισπράξετε τον θαυμασμό των συνεργατών σας και να μεταμορφώσετε την δημόσια εικόνα σας.

ΙΧΘΥΣ

Το ρήμα που σας ταιριάζει αυτή την εποχή είναι “επεκτείνομαι”. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα θα βοηθήσει  αρκετούς από εσάς να προχωρήσετε την επέκταση των σχεδίων σας και εκτός συνόρων, ενώ μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις ή τη συμμετοχή σας σε ομάδες θα προχωρήσετε στην αλλαγή της Κοσμοθεωρίας σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχό ...

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, Ακολουθώ την διαίσθηση μου…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 6/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!