Πώς να περάσετε το καλοκαίρι σας!!


Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ, κάνοντας τώρα την τέλεια στιγμή για να βγούμε έξω και να συναντήσετε μια γυναίκα για να απολαύσετε ένα ρομαντικό καλοκαιρινό ρομαντισμό! Εάν έχετε δοκιμάσει ποτέ έναν καλοκαιρινό ρομαντισμό, ξέρετε πόσο θετικές είναι αυτές οι πτήσεις.

Αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ ένα ρομαντικό καλοκαίρι, τότε σίγουρα λείπει. Το ραντεβού μιας γυναίκας για μερικούς μικρούς μήνες όταν ο καιρός είναι τέλειος που πετάνε στον άνεμο είναι μια πεμπτουσία αρσενική εμπειρία, κάθε ένας άνθρωπος πρέπει να επιδοθεί σε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του.

Και εδώ μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό.

Γνωρίστε το σωστό κορίτσι.

Ναι, ο ήλιος λάμπει φωτεινά και ζεστά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε κορίτσι που συναντάτε ψάχνει για μια σχέση εξίσου ελαφριά και ξέγνοιαστη όπως ο καιρός που φθάνει πάνω σας. Όταν ψάχνετε για μια γυναίκα για να μοιραστείτε ένα ρομαντικό καλοκαίρι, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι πλησιάζει τη σύζευξη σας με τις ίδιες χαλαρές προσδοκίες και επιθυμίες όπως και εσείς. Τίποτα δεν θα σπρώξει την προσπάθειά σας για μια εποχιακή απόδραση περισσότερο από το να προσπαθήσετε να έχετε ένα με μια γυναίκα που θέλει να ξέρει, πέρα από κάθε αμφιβολία, αυτό που οι δυο σας μοιράζεστε θα επεκταθεί τον Αύγουστο.

Κρατήστε τα πράγματα περιστασιακά.

Ομοίως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή νοοτροπία για ένα ρομαντικό καλοκαίρι. Μην ανησυχείτε για τις μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις και αποφύγετε αυτή τη λέξη “L” από το λεξιλόγιό σας για τους επόμενους δύο μήνες.

Μόλις συναντήσετε το σωστό κορίτσι για να μοιραστείτε το καλοκαιρινό ρομαντισμό σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα πράγματα παραμένουν εξίσου περιστασιακά με τα δύο που θέλετε να είναι, ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο περνάτε μαζί και ανεξάρτητα από το πόσο καταλήγετε να σας αρέσει αυτό το κορίτσι. Αντί να πλησιάζετε την άνομη σχέση σας ως μια πιθανή μακροπρόθεσμη και σοβαρή δέσμευση, ενεργήστε σαν να μην βλέπετε ποτέ ξανά ο ένας στον άλλον όταν η ψυχρότητα επιστρέψει στον αέρα.

Περάστε λίγο χρόνο στο σπίτι.

Τα χειμερινά ειδύλλια είναι όλα σχετικά με το να διατηρούν ο ένας τον άλλον ζεστό με το να σας παγιδεύει μαζί όσο πιο συχνά γίνεται μέχρι να αρχίσουν να ανθίζουν τα λουλούδια ξανά. Τα καλοκαιρινά ρομάντσια είναι όλα σχετικά με το να βγούμε έξω και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοινωνικοί και δραστήριοι, αν και χέρι-χέρι.

Σίγουρα, πάρτε όλη την ώρα που πρέπει να συνδεθείτε στενά μεταξύ τους όταν χτυπήσει η διάθεση, αλλά να θυμάστε ότι οι ζεστοί καιροί είναι ένα δώρο. Μια καλοκαιρινή μανία καθορίζεται από το χρόνο που περάσατε στην παραλία, την ποδηλασία και την εξερεύνηση των πολλών υπαίθριων δραστηριοτήτων που έχει να προσφέρει το σπίτι σας και αν αγνοήσετε το όλο στοιχείο του σπιτιού σας, απλά δεν θα πάρετε την πλήρη εμπειρία του καλοκαιριού.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u