Προβλέψεις Ιουνίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη


Γενικά [7 κούπα]

Αυτήν την περίοδο τα ξεκινήματα θα ηχούν σε πράγματα και όνειρα που θέλετε να υλοποιήσετε. Κύριο συστατικό όλων αυτών είναι η ευτυχία και η αγάπη που δείχνετε, για κάθε τι που αντιπροσωπεύει τα όνειρα, τους στόχους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εδώ σας δίνετε η ευκαιρία να διορθώσετε προς το καλύτερο, καταστάσεις που κρατούν πίσω όλη σας την ζωή.

ΚΡΙΟΣ [8 καρό]

Η τύχη και οι ευνοϊκές συγκυρίες στην καθημερινότητά σας, σας επιτρέπουν να κάνετε τώρα όλα εκείνα που αναβάλλατε λόγω εμποδίων ή κακού συγχρονισμού. Οι στόχοι σας τώρα έχουν όλες τις προϋποθέσεις να στεφθούν από επιτυχία και ίσως μάλιστα χρειαστεί να κάνετε κάποια μετακίνηση ή ταξίδι για το σκοπό αυτό. Τα επαγγελματικά σας τώρα “ανοίγουν” και μπορείτε να αρχίσετε να εξελίσσεστε προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε, αφού η τύχη πλέον σας χαμογελά και σας δίνει πολύτιμη χείρα βοηθείας, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες. Η διάθεσή σας είναι τόσο ανεβασμένη που η γοητεία σας είναι δύσκολο να παραβλεφθεί και είτε βρίσκεστε σε σχέση, είτε όχι, απολαμβάνετε το θαυμασμό που εισπράττετε.

ΤΑΥΡΟΣ [Κερί ανάποδο]

Ο Ιούνιος μπορεί να κυλάει κάπως αργά όσον αφορά στις εξελίξεις που ίσως θα περιμένατε, αλλά αυτό δε θα πρέπει να σας πτοήσει καθόλου, αφού δεν πρόκειται παρά για προσωρινή κατάσταση. Χρησιμοποιήστε τα εμπόδια που έρχονται τώρα στο δρόμο σας ως μάθημα για την αντιμετώπιση συμπεριφορών που μπορεί να μη λειτούργησαν όπως θα θέλατε και επαναπροσδιορίστε τη δράση σας με την εις άτοπον. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σας, είναι τώρα μια καλή στιγμή για να είστε περισσότερο παρατηρητές, κάτι που θα σας παράσχει χρήσιμες πληροφορίες για τη μετέπειτα δράση σας, ενώ όσον αφορά στα οικονομικά, επενδύστε στους χαμηλούς τόνους και στη διαλλακτικότητα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

ΔΙΔΥΜΟΣ [6 κούπα]

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού ξεκινά με κάπως αμφιλεγόμενες προθέσεις, αφού θα φέρει εξίσου καλές στιγμές αλλά και προβληματισμούς.  Στόχος σας τώρα θα είναι να διατηρήσετε την ισορροπία στις αναποδιές και τα εμπόδια που μπορεί να σας παρουσιαστούν, επιδιώκοντας πρωτίστως να κάνετε πράγματα που σας βοηθούν να είστε ήρεμοι/ες. Στα επαγγελματικά είναι σημαντικό να επιλέγετε πολύ συνετά και σοφά τις μάχες σας, αφού οποιαδήποτε διαφωνία μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση χωρίς λόγο, ενώ δεν προβλέπεται να οδηγήσει και σε κάποια χρήσιμη έκβαση. Η ερωτική σας ζωή είναι τρικυμιώδης και απαιτεί από εσάς χειρουργική ψυχραιμία και βασικά επικράτηση της λογικής και όχι του συναισθήματος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ [πέταλο]

Η εύνοια που σας περιμένει τον Ιούνιο, σε όλους τους τομείς, είναι απαράμιλλη και σας γεμίζει αισιοδοξία και θετικά συναισθήματα. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν τώρα, γιατί σίγουρα θα βελτιώσουν τη ζωή σας σε μεγάλο βαθμό. Στα επαγγελματικά σας, είναι σημαντικό να κινηθείτε αποφασιστικά, δυναμικά και με αυτοπεποίθηση, καθώς οι ευκαιρίες που θα προκύψουν τώρα, θα δώσουν νέα πνοή και μεγαλύτερη δυναμική στις συνεργασίες σας, βοηθώντας σας να κατακτήσετε σημαντικές νίκες. Στα αισθηματικά σας αναμένεται επίσης να είστε ιδιαίτερα τυχεροί/ές, αφού σας οπλίζει με γοητεία αλλά ταυτόχρονα, σας δίνει και την ώθηση να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα (όποιο κι αν είναι αυτό). Μην ξεχνάτε να μοιράζεστε την τύχη σας με το ταίρι σας και σύντομα θα πολλαπλασιαστεί!

ΛΕΩΝ [4 σπαθί]

Κάντε την χάρη στον εαυτό σας για αυτό το μήνα και φροντίστε να ξεκουραστείτε, όσο μπορείτε περισσότερο. Είναι απαραίτητο να πάρετε μερικές μέρες άδεια ή έστω να δημιουργήσετε χρόνο στην καθημερινότητά σας, όπου θα ξεκουράζεστε και φορτίζετε τις μπαταρίες σας. Όσο περισσότερο πιέζετε τον εαυτό σας, τόσο η παραγωγικότητά σας θα μειώνεται, με αποτέλεσμα να δίνετε λάθος εντυπώσεις σε προϊστάμενους και συνεργάτες/συναδέλφους. Στον αισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι/ες έχετε δημιουργήσει μία απόσταση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος ή σημαντικός λόγος. Καλύψτε το κενό και περάστε περισσότερο χρόνο με το/τη σύντροφό σας και όλα τα άλλα θα γίνουν από μόνα τους. Οι αδέσμευτοι/ες μπορεί να βιώνετε ένα αίσθημα μοναξιάς και απογοήτευσης, αλλά με τη βοήθεια των φίλων σας ξαναβρίσκετε τον παλιό καλό και με μεγάλη αυτοπεποίθηση εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ[4 κούπα]

Όσες ανησυχίες και άγχη και να έχετε αυτό το μήνα, το σημαντικό είναι ότι έχετε την απαραίτητη συναισθηματική υποστήριξη του περιβάλλοντός σας (αλλά και την εσωτερική δύναμη) για να τα αντιμετωπίσετε. Μην επιτρέψετε σε διάφορα μικροπροβλήματα να δώσουν τον κυρίαρχο τόνο για όλο τον Ιούνιο, αφού κάθε φορά θα βρίσκετε τρόπο να τα ξεπερνάτε. Στα επαγγελματικά ενδεχομένως να χρειαστεί να δώσετε όλη σας την προσοχή, προκειμένου να αποφευχθούν σοβαρές συνέπειες από ενδεχόμενα λάθη (δικά σας ή άλλων), κάτι που θα σας προκαλέσει περισσότερο στρες απ’ όσο θα θέλατε. Η ψυχραιμία και η λογική σας όμως, θα δώσουν την απάντηση. Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, είναι μια καλή στιγμή για να βρείτε τρόπους επικοινωνίας (με το ταίρι ή το περιβάλλον σας), αφού φαίνεται ότι έχετε χαθεί κάπου στη μετάφραση και αυτό σας χαλάει τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ [Ρήγας καρό]
Ο Ιούνιος μπορεί είτε να επαναφέρει στη ζωή σας ένα αγαπημένο άτομο που έχετε να δείτε καιρό, είτε ευνοήσει μία νέα συνεργασία με πρόσωπο ηλικιακά μεγαλύτερο από εσάς. Το άτομο αυτό μάλιστα έχει την εμπειρία και τη δυνατότητα να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε με επιτυχία τις ιδέες  σας στο χώρο που δραστηριοποιείστε. Η συνεργασία δε θα είναι πάντα ρόδινη, ίσως μάλιστα να σας δυσκολέψει ο χαρακτήρας του και η τάση του να θέλει να γίνονται όλα με το δικό του τρόπο, αλλά δεν είναι παρά ένα αναγκαίο κακό στο δρόμο για την επιτυχία. Όσον αφορά γενικότερα στα επαγγελματικά σας, αυτό το μήνα, διατηρήστε επιφυλακτική στάση και μια υγιή δόση καχυποψίας, ώστε να αποφύγετε τυχόν κακοτοπιές. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας δημιουργεί αμφιβολίες τώρα, αλλά με προσοχή στη λεπτομέρεια, τίποτα δεν είναι μόνιμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ [Ουρανός]
Ένας μήνας γεμάτος ανατροπές, αλλά και τάσεις ανεξαρτησίας προβλέπεται να είναι ο Ιούνιος για εσάς. Προσπαθήστε να μην πηγαίνετε κόντρα στη ροή των πραγμάτων και επιτρέψτε στις συνθήκες να σας επηρεάζουν χωρίς να προβάλετε αντιστάσεις. Όσον αφορά στον επαγγελματικό τομέα, θα χρειαστεί να εξασκήσετε όλη σας τη διαλλακτικότητα και την ευελιξία, προκειμένου να αντιμετωπίσετε εκνευριστικούς ανθρώπους και καταστάσεις. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατευνάσετε τον εκνευρισμό που νιώθετε, διοχετεύοντας την ενέργειά σας σε δραστηριότητες και ασχολίες που σχετίζονται με την τεχνολογία ή διάφορες καινοτομίες. Στα αισθηματικά σας, προσπαθήστε να τιθασεύσετε τις τάσεις ανεξαρτησίας και απομόνωσης, καθώς μπορεί να δημιουργήσετε ένα ψυχρό κλίμα, το οποίο ενδέχεται να προκαλέσει ρήγματα στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι/ες διανύετε μία περίοδο κατά την οποία το μόνο που σας ικανοποιεί είναι η ελευθερία σας. Έτσι αυτό το διάστημα επιλέγετε να μην εμπλακείτε με ανθρώπους που δε σέβονται τον προσωπικό σας χώρο και θέλουν να την περιορίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ [3 σπαθί]
Ένα λάθος κάνετε, δυο σωστά σας βγαίνουν, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Η τάση σας για πρόοδο και εξέλιξη αυτό το μήνα είναι ασταμάτητη, καθώς θα δείτε ότι όχι μόνο εσείς αλλά και οι περιστάσεις συνηγορούν στην επιτυχία σας. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί είτε με επιτυχημένες προτάσεις που θα σας γίνουν, είτε με δικές σας ιδέες που έχουν τις προδιαγραφές για περαιτέρω εξέλιξη. Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, είτε είστε σε σχέση, είτε όχι, οι οποίες θα φέρουν το επόμενο βήμα στην ερωτική σας ζωή, όποιο κι αν είναι αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ [10 σπαθί]

Είστε εργατικοί/ές και αυτό φαίνεται ότι θα μεταφραστεί και ποσοτικά τον Ιούνιο. Αναμένονται κέρδη, τα οποία θα προκύψουν από την προσωπική προσπάθεια που θα έχετε επενδύσει σε ένα project ειδικότερα, είτε γενικά στη δουλειά σας. Αναγνωρίζεται η προσφορά σας και μετατρέπεται σε απτή απόδειξη της εκτίμησης που σας έχουν οι συνεργάτες και οι ανώτεροί σας. Όσον αφορά στα αισθηματικά, η τύχη σας φαίνεται να αλλάζει αφού κι εσείς αλλάζετε αντιμετώπιση ως προς τα αισθηματικά σας και τα βάζετε πλέον σταθερά στο χάρτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ [Στρογγυλό τραπέζι]

Ευχάριστες εκπλήξεις και όμορφες στιγμές αναμένεται να φέρει ο Ιούνιος, γεγονός που θα σας ξεσηκώσει θετικά. Τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, οι εξελίξεις πρόκειται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές με τους κατάλληλους χειρισμούς, παρέχοντάς σας την απαραίτητη ώθηση ώστε να πραγματοποιήσετε στόχους, οι οποίοι παρέμεναν “στον πάγο”, είτε λόγω αναβλητικότητας, είτε λόγω εξωγενών συνθηκών. Σε κάθε περίπτωση, ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού φέρνει μία πολύ θετική έναρξη για το καλοκαίρι και αποτελεί την απαραίτητη κινητήριο δύναμη που θα σας φέρει όσα σχεδιάζετε.

ΙΧΘΥΣ [Άσσος σπαθί]
Θριαμβευτικά θα μπει ο Ιούνιος για εσάς, ο οποίος θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω μάλιστα, επιβραβεύοντας με κάθε δυνατό τρόπο την υπομονή και την επιμονή σας, ανεξαρτήτως τομέα. Μπορείτε να βγαίνετε στο δρόμο και να κοιτάζετε τον κόσμο με πιο αισιόδοξη ματιά, καθώς κι εσείς οι ίδιοι/ες θα διαισθάνεστε την εύνοια της τύχης. Στα επαγγελματικά θα αναγνωριστείτε για το παθιασμένο και καινοτόμο έργο που παράγετε αδιαμαρτύρητα. Βρίσκεστε στο ζενίθ της παραγωγικότητάς σας και γίνεστε συνεχώς αποδέκτες επιδοκιμαστικών σχολίων, όμως αυτό το μήνα θα απολαύσετε έμπρακτα το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη των προϊσταμένων και των συνεργατών/συναδέλφων σας. Όσον αφορά στα αισθηματικά, στιγμές γεμάτες όμορφα συναισθήματα και μία ανάγκη για κάτι πιο σοβαρό, πιο μόνιμο και πιο σταθερό στη ζωή σας σας γεννώνται τον Ιούνιο, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι.

Από την Σταυρούλα ΚαστρίνηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη κενής πορείας Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

 Ιούλιος 2020. Μήνας (Καρμικών) Σχέσεων. Ο Ιούλιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία τ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

                                Προσωπικός αριθμός & ο μήνας δύο (2). Πριν τις αναλυτικέ ...

Σελήνη κενής πορείας Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u