Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιούνιος 2021


Οι εποχές αλλάζουν… και εσείς μαζί! Τροποποιήσεις θα έρθουν σε σχέσεις, φιλίες, συνεργασίες που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Ευκαιρίες και συμπτώσεις θα κάνουν τους χωρισμένους συντρόφους, να δουν υπό άλλη ματιά επανενώσεις και κοινή πορεία. Νέοι έρωτες θα ζεστάνουν την καρδιά των πιστών εργένηδων!

Πιο αναλυτικά:        

Κριός  Ο Φύλακας Άγγελος

Αυτός ο νέος μήνας, σας επιφυλάσσει πολλά και ήδη το νιώθετε. Το πρόσωπο που αγαπάτε, θέλει να σας μιλήσει για το μέλλον σας ίσως και μέσα πια από έναν γάμο ή και την δημιουργία οικογένειας. Πριν απαντήσετε, σκεφτείτε τα πάντα πιο βαθιά! 

Ταύρος Η  Φύση

Έχετε περιορίσει πολύ τον εαυτό σας, καθώς το παρελθόν σας έχει πληγώσει ποικιλοτρόπως. Το Καλοκαίρι, θα σας ανοίξει διάπλατα τους δρόμους, έτσι ώστε να βρείτε αυτό που πραγματικά σας γοητεύει. Ακόμη και στα εργασιακά σας, θα έχετε επιτυχίες. 

Δίδυμοι Η Εστία   

Με όλα τα αστρολογικά να σας ευνοούν, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλές και σημαντικές επιλογές, στην εργασία αλλά και την προσωπική σας ζωή, που δεν είναι ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί. Κάποιοι γνώριμοι σας, θα ζητήσουν και την συμβουλή σας. 

Καρκίνος  Η Ελευθερία 

Πολλές και σημαντικές οι αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε στην σχέση σας, και αυτό έχει κάνει τον άνθρωπο σας να έχει ήδη πολλές ανασφάλειες. Οι συζητήσεις αλλά και οι δράσεις σας, σίγουρα θα σας δικαιώσουν περίτρανα και τους δύο! 

Λέων Τα νέα Ξεκινήματα

Μπορεί να έχετε μείνει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, αλλά αυτό δεν σας πτοεί, καθώς έχετε πάρα πολλές άλλες ευχάριστες δραστηριότητες. Μέσα στον νέο μήνα, κάποιος από το παρελθόν σας θα ξεκινήσει επικοινωνίες. 

Παρθένος Οι Ιδέες και η Έμπνευση 

Με τον ανάδρομο σας κυβερνήτη, πιθανόν και να κάνετε κάποιες πιο ειδικές σκέψεις για το μέλλον σας, είτε είστε μόνοι σας είτε μέσα σε αισθηματική σχέση. Ακόμη και οι αδέσμευτοι, θα θελήσουν να ανοίξουν την καρδιά τους, σε κάτι νέο! 

Ζυγός Η Ηρεμία

Η ισορροπία μέσα στην ζωή σας, είναι κάτι που μόνοι σας το έχετε καταφέρει και σίγουρα δεν ρισκάρετε να την χάσετε. Αν τελικά κάτι – κάποιος σας προβληματίζει, έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου για να βάλετε τα όρια σας. 

Σκορπιός Ακούγοντας 

Υπάρχουν κάποια σημαντικά ζητήματα που ακόμη δεν έχετε ακουμπήσει μέσα στον δεσμό σας. Από την αλλαγή του ζωδίου και μετά 21/06 το ταίρι σας, θα σας μιλήσει για όλα αυτά που άμεσα θα πρέπει να λυθούν χωρίς καθυστερήσεις. 

Τοξότης Η Υποστήριξη

Η πλειοψηφία του ζωδίου σας, είναι σε αδέσμευτη φάση. Αυτό τώρα θα σας κάνει άκρως γοητευτικούς στο αντίθετο φύλο, άρα ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας, σε ότι μόνο είναι ποιοτικό και θετικό με τις δικές σας σκέψεις και όνειρα. 

Αιγόκερως Ο Διαλογισμός 

Οι φίλοι και οι γνωστοί σας, θα σας φέρουν αυτές τις ημέρες νέα και ειδήσεις από κάποιο άτομο που ακόμη τρέχει μέσα στο μυαλό σας. Πιθανόν και από το τρίτο δεκαήμερο του  Ιουνίου, να το δείτε και από κοντά! 

Υδροχόος Η  Αδελφή Ψυχή 

Έχετε πολλά να κάνετε και δύσκολα, άρα μην χάνετε τον χρόνο και την ενέργεια σας με άτομα και υποθέσεις που δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη διέξοδο. Από τα μέσα του Ιουνίου, θα έχετε και τα ικανοποιητικά αποτελέσματα που ζητάτε. 

Ιχθύς  Το Ησυχαστήριο  

Κάποιος που είναι στον φιλικό ή επαγγελματικό σας κύκλο, έχει καιρό τώρα συναισθήματα για εσάς. Πιθανόν και να σας τα εκφράσει με έμμεσο τρόπο την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Σκεφτείτε ώριμα, πριν να δώσετε απαντήσεις.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2021

In category Ταρώ

  ΚΡΙΟΣ : Το Τρία από τα Πεντάκτινα. Οι προσπάθειές σας θα πιάσουν τόπο. Αρκετά από τ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2021

In category Ταρώ

    Ιούνιος  2021  :  Μήνας  Δύο  ( 2 ). Προτού περάσουμε στις προβλέψεις για τον μήνα Ι ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Μάιος 2021

In category Ταρώ

Αυτό που θα χαρακτηρίσει τον νέο μήνα, είναι ο ανάδρομος Ερμής που θα ανακατέψει τη ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2021

In category Ταρώ

                ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάιος 2021

In category Ταρώ

        Μάιος 2021  :  Μήνας  Ένα ( 1 ). Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Απρίλιος 2021

In category Ταρώ

Η Άνοιξη, έχει ήδη αρχίσει και επηρεάζει θετικά όλα τα ζώδια. Ο ψυχισμός ισορροπεί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u