Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Ιούνιος 2021


Οι εποχές αλλάζουν… και εσείς μαζί! Τροποποιήσεις θα έρθουν σε σχέσεις, φιλίες, συνεργασίες που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Ευκαιρίες και συμπτώσεις θα κάνουν τους χωρισμένους συντρόφους, να δουν υπό άλλη ματιά επανενώσεις και κοινή πορεία. Νέοι έρωτες θα ζεστάνουν την καρδιά των πιστών εργένηδων!

Πιο αναλυτικά:        

Κριός  Ο Φύλακας Άγγελος

Αυτός ο νέος μήνας, σας επιφυλάσσει πολλά και ήδη το νιώθετε. Το πρόσωπο που αγαπάτε, θέλει να σας μιλήσει για το μέλλον σας ίσως και μέσα πια από έναν γάμο ή και την δημιουργία οικογένειας. Πριν απαντήσετε, σκεφτείτε τα πάντα πιο βαθιά! 

Ταύρος Η  Φύση

Έχετε περιορίσει πολύ τον εαυτό σας, καθώς το παρελθόν σας έχει πληγώσει ποικιλοτρόπως. Το Καλοκαίρι, θα σας ανοίξει διάπλατα τους δρόμους, έτσι ώστε να βρείτε αυτό που πραγματικά σας γοητεύει. Ακόμη και στα εργασιακά σας, θα έχετε επιτυχίες. 

Δίδυμοι Η Εστία   

Με όλα τα αστρολογικά να σας ευνοούν, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλές και σημαντικές επιλογές, στην εργασία αλλά και την προσωπική σας ζωή, που δεν είναι ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί. Κάποιοι γνώριμοι σας, θα ζητήσουν και την συμβουλή σας. 

Καρκίνος  Η Ελευθερία 

Πολλές και σημαντικές οι αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε στην σχέση σας, και αυτό έχει κάνει τον άνθρωπο σας να έχει ήδη πολλές ανασφάλειες. Οι συζητήσεις αλλά και οι δράσεις σας, σίγουρα θα σας δικαιώσουν περίτρανα και τους δύο! 

Λέων Τα νέα Ξεκινήματα

Μπορεί να έχετε μείνει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, αλλά αυτό δεν σας πτοεί, καθώς έχετε πάρα πολλές άλλες ευχάριστες δραστηριότητες. Μέσα στον νέο μήνα, κάποιος από το παρελθόν σας θα ξεκινήσει επικοινωνίες. 

Παρθένος Οι Ιδέες και η Έμπνευση 

Με τον ανάδρομο σας κυβερνήτη, πιθανόν και να κάνετε κάποιες πιο ειδικές σκέψεις για το μέλλον σας, είτε είστε μόνοι σας είτε μέσα σε αισθηματική σχέση. Ακόμη και οι αδέσμευτοι, θα θελήσουν να ανοίξουν την καρδιά τους, σε κάτι νέο! 

Ζυγός Η Ηρεμία

Η ισορροπία μέσα στην ζωή σας, είναι κάτι που μόνοι σας το έχετε καταφέρει και σίγουρα δεν ρισκάρετε να την χάσετε. Αν τελικά κάτι – κάποιος σας προβληματίζει, έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου για να βάλετε τα όρια σας. 

Σκορπιός Ακούγοντας 

Υπάρχουν κάποια σημαντικά ζητήματα που ακόμη δεν έχετε ακουμπήσει μέσα στον δεσμό σας. Από την αλλαγή του ζωδίου και μετά 21/06 το ταίρι σας, θα σας μιλήσει για όλα αυτά που άμεσα θα πρέπει να λυθούν χωρίς καθυστερήσεις. 

Τοξότης Η Υποστήριξη

Η πλειοψηφία του ζωδίου σας, είναι σε αδέσμευτη φάση. Αυτό τώρα θα σας κάνει άκρως γοητευτικούς στο αντίθετο φύλο, άρα ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας, σε ότι μόνο είναι ποιοτικό και θετικό με τις δικές σας σκέψεις και όνειρα. 

Αιγόκερως Ο Διαλογισμός 

Οι φίλοι και οι γνωστοί σας, θα σας φέρουν αυτές τις ημέρες νέα και ειδήσεις από κάποιο άτομο που ακόμη τρέχει μέσα στο μυαλό σας. Πιθανόν και από το τρίτο δεκαήμερο του  Ιουνίου, να το δείτε και από κοντά! 

Υδροχόος Η  Αδελφή Ψυχή 

Έχετε πολλά να κάνετε και δύσκολα, άρα μην χάνετε τον χρόνο και την ενέργεια σας με άτομα και υποθέσεις που δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη διέξοδο. Από τα μέσα του Ιουνίου, θα έχετε και τα ικανοποιητικά αποτελέσματα που ζητάτε. 

Ιχθύς  Το Ησυχαστήριο  

Κάποιος που είναι στον φιλικό ή επαγγελματικό σας κύκλο, έχει καιρό τώρα συναισθήματα για εσάς. Πιθανόν και να σας τα εκφράσει με έμμεσο τρόπο την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Σκεφτείτε ώριμα, πριν να δώσετε απαντήσεις.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Η νέα εποχή είναι εδώ, και προσφέρει τις καλύτερες και πιο γόνιμες συνθήκες για όλα ...

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Το Πέντε από τα Ραβδιά. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, έσ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογία ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

Σημαντικές αλλαγές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητας των ζωδίων, φέρ ...

Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ιεροφάντης. Θα βρεθείτε μπροστά σε σημαντικές αλλαγές. Οι περισσότερες ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2021

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογίας, ας θυμηθούμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u