Προβλέψεις Σεπτεμβρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη


ΓΕΝΙΚΑ

“Καλό αυτί – κάρτα 67”

Ο Σεπτέμβρης φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Για τα επαγγελματικά, ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά εποικοδομητικός και κατάλληλος για συζητήσεις που αφορούν στην ανανέωση μιας συνεργασίας. Το διάστημα αυτό θα σας δώσει  την ώθηση και την δυνατότητα να ακουστείτε, κερδίζοντας κάθε ακροατήριο και ταυτόχρονα την αναγνώριση των κόπων σας. Εξίσου εύκολα και ευχάριστα είναι τα πράγματα στα ερωτικά, τα οποία σας ανεβάζουν, με κύριο χαρακτηριστικό τις καλές και ουσιώδεις συζητήσεις. Ο μήνας προσφέρεται για να δημιουργήσετε ξεχωριστές στιγμές, μην τον αφήσετε λοιπόν ανεκμετάλλευτο.

ΚΡΙΟΣ

“Οκτώ σπαθί – κάρτα 32”

Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά είναι το μότο σου αυτό το μήνα (και γενικότερα). Υπάρχει έντονη κινητικότητα στην καθημερινότητά σου αυτό το διάστημα, γι’ αυτό το λόγο δε σχεδιάζεις το αύριο, παρά μόνο το σήμερα. Η ταχύτητα των γεγονότων δε σου αφήνει περιθώρια να σκεφτείς περισσότερα κι έτσι “δουλεύεις” μόνο για το τώρα.

Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνεις αρκετά απρόβλεπτος/η. Μπορεί να μην το κάνεις επίτηδες, αλλά να αναγκαστείς εξαιτίας των συνθηκών. Παρ’ όλα αυτά, αυτός ο αυθορμητισμός που έχεις φέρει στη σχέση σου, λειτουργεί θετικά και ανανεωτικά. Δε θα ήταν κακό να συνεχίσεις να κάνεις εκπλήξεις στο/στη σύντροφό σου και αργότερα, όταν οι ταχύτητες της καθημερινότητάς σας καταλαγιάσουν.

Στον επαγγελματικό τομέα χαρακτηρίζεσαι από πολυπραγμοσύνη. Έτσι, αυτός ο μήνας, τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο, θα είναι ένας ακόμα μήνας στη δουλειά. Είσαι μεθοδικός/ή και αποτελεσματικός/ή, γι’ αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνεις κάποιο (σοβαρό) λάθος, αλλά ακόμα κι αν το κάνεις, θα το διορθώσεις πριν το καταλάβει κανείς.

ΤΑΥΡΟΣ

“Πριγκίπισσα καρό – κάρτα 16”

Ο μήνας αυτός θα σου φέρει κάποιες μικροδυσκολίες, οι οποίες θα σε κάνουν πιο γκρινιάρη/α, ενώ ταυτόχρονα θα παρουσιάσεις μια σχετική άρνηση προσαρμογής. Θέλεις τα πράγματα να γίνονται όπως εσύ τα έχεις σχεδιάσει, αλλά τώρα είσαι υποχρεωμένος/η να κάνεις συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, που υπό διαφορετικές συνθήκες δε θα έκανες.

Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει μία έντονη συναισθηματική φόρτιση, η οποία αδυνατείς να καταλάβεις πως έχει προκύψει. Είναι αρκετά έντονη και τακτικά σου προκαλεί μικροεκρήξεις, των οποίων αποδέκτης είναι το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς αυτό το συναισθηματικό χείμαρρο που σε κατακλύζει, διότι είναι πιθανό να χαλάσεις το κλίμα ανάμεσά σας.

Ο επαγγελματικός τομέας πάει καλά για σένα, όμως μέσα στο χώρο εργασίας αναπτύσσονται κάποιες γκρίνιες, εξαιτίας διάφορων κουτσομπολιών, που κάνουν το κλίμα στη δουλειά λίγο ανυπόφορο. Απόφυγε να αναμιχθείς σε συζητήσεις και κόντρες. Δε θα ήταν πολύ έξυπνο να ρισκάρεις την εικόνα σου για παιδιαρίσματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

“Ρήγας κούπα κάρτα 5”

Ο Σεπτέμβριος σε καλεί να φερθείς με καλοσύνη και ευγένεια, προκειμένου να κατακτήσεις τους στόχους σου, ανεξαρτήτως τομέα. Με αυτά τα μέσα μπορείς να πετύχεις περισσότερα απ’ όσα θα  μπορούσες καν να φανταστείς.

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχει έντονη κινητικότητα, γεγονός που θα σε κρατάει σε μόνιμη εγρήγορση, προσφέροντάς σου ευχάριστες στιγμές. Η…αέρινη φύση σου ενδέχεται να σε κάνει να  συμπεριφερθείς απότομα ή αψυχολόγητα στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις μια μικρή απόσταση μεταξύ σας. Ένα έμπιστο άτομο από το στενό σου κύκλο (φιλικό ή οικογενειακό), θα σου δώσει κάποιες συμβουλές που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες, γι’ αυτό αξιοποίησέ τις.

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει έντονη δραστηριοποίηση, η οποία θα σου ανεβάσει σημαντικά την ψυχολογία. Είσαι πιο παραγωγικός/ή όταν αυξάνονται οι ρυθμοί, γεγονός που σου επιτρέπει να παίξεις με τους δικούς σου όρους, υπηρετώντας πιστά τις φιλοδοξίες σου. Θα πρέπει, φυσικά, να παίξεις καθαρά και να διεκδικήσεις έντιμα όλα αυτά που  ονειρεύεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

“Δέκα κούπα – κάρτα 39”

Με το δεξί θα κάνει την είσοδό του ο Σεπτέμβριος, φέρνοντας ευχάριστες εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου και γενικά σε όλους του τομείς της ζωής σου. Οι ευχάριστες συναντήσεις και επικοινωνίες που θα κάνεις θα σου δίνουν την ενέργεια και τη δύναμη που χρειάζεσαι, προκειμένου να αντιμετωπίσεις τη ρουτίνα με περισσότερη ζωντάνια.

Ο αισθηματικός τομέας εξελίσσεται απρόσμενα καλά και η μία ευχάριστη έκπληξη διαδέχεται την άλλη. Το κλίμα ανάμεσα σε σένα και το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου είναι άριστο και η ερωτική σας διάθεση βρίσκεται στα ύψη. Πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να χαλάσεις κάτι τόσο όμορφο, γι’ αυτό άσε την ερωτική σου ζωή να σε οδηγήσει.

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει ένα γενικότερο ανανεωτικό κλίμα, το οποίο συμπεριλαμβάνει πολύ ευχάριστες αλλαγές και για την προσωπική σου καταξίωση. Έχεις δουλέψει σκληρά όλο το περασμένο διάστημα και τώρα είναι καιρός να ανταμειφθούν οι κόποι σου.

ΛΕΩΝ

Δρόμος – κάρτα 71”

Συνεχείς μετακινήσεις σε περιμένουν αυτό το μήνα. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να εξασφαλίζεις περισσότερο χρόνο για την ξεκούρασή σου. Ευθύνες, συναντήσεις, επικοινωνίες, διασκέδαση. Για όποιο λόγο κι αν χρειαστεί να μετακινηθείς, ένα είναι σίγουρο. Δε θα σου περισσεύει χρόνος ούτε για τα…βασικά.

Ο αισθηματικός τομέας μπορεί να σε βοηθήσει να αποσυμφορήσεις την ένταση των ημερών. Μπορεί να κάνετε ένα μικρό ταξίδι με το ταίρι σου, να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνεται και το κλίμα στη σχέση σας, το οποίο ήταν λίγο χλιαρό τελευταία.

Στον επαγγελματικό τομέα σου ανοίγονται πόρτες που μπορούν να κάνουν τα όνειρά σου πραγματικότητα. Σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πραγματικά θα ήταν εφικτό να απογειώσουν την καριέρα σου, ωστόσο, είναι απαραίτητο να τις αρπάξεις αμέσως μόλις εμφανιστούν, διότι πιθανές καθυστερήσεις ενδέχεται να βλάψουν την εξέλιξή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

“Αεροπλάνο – κάρτα 91”

Ταξίδια, νέα ή πρόσωπα από μακριά παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την περίοδο στη ζωή σου. Η αισιοδοξία και η ευδαιμονία που σου δημιουργείται αυτό το μήνα, σε κάνει πιο δεκτικό/ή σε νέες προκλήσεις.

Στον αισθηματικό τομέα το κλίμα είναι εξαιρετικό ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιο ταξίδι μαζί που θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση σας. Εξίσου πιθανό είναι να φιλοξενήσετε κάποιο κοινό φιλικό σας πρόσωπο, το οποίο θα φέρει μεγάλη χαρά και στους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η, διανύεις μία ιδιαίτερα ανέμελη περίοδο, χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Ωστόσο, μέσω μιας μετακίνησης έρχεται στη ζωή σου κάποιο πρόσωπο που θα ταράξει θετικά την ηρεμία σου.

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει έντονη κινητικότητα, η οποία δε σου αφήνει ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σου. Δε σε ενοχλεί, όμως, αυτό καθώς έχεις γεννηθεί για τα δύσκολα και λατρεύεις να αποδεικνύεις τις ικανότητές σου. Έτσι και τώρα, δουλεύεις σκληρά και ανυπομονείς για την αναγνώριση της μοναδικότητάς σου.

ΖΥΓΟΣ

“Κερί όρθιο – κάρτα 87”

Σε όποιο τομέα της ζωής σου κι αν συνάντησες δυσκολίες το περασμένο διάστημα, τώρα μπορείς να αρχίσεις να ελπίζεις ξανά, αφού τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Όλα γίνονται με χαρακτηριστική ευκολία και οι λύσεις σε ενδεχόμενα προβλήματα είναι πέραν των προσδοκιών σου.

Στον αισθηματικό τομέα, εφόσον είσαι δεσμευμένος/η, η σχέση σου περνάει σε άλλο επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις πολύ συγκεκριμένες συζητήσεις με το ταίρι σου, οι οποίες θα οδηγήσουν το δεσμό σας στο επόμενο βήμα, όποιο κι αν είναι αυτό. Αν είσαι αδέσμευτος/η, είτε μπαίνεις σε κάτι πιο επίσημο, είτε γνωρίζεις κάποιο πρόσωπο που πρόκειται να ομορφύνει τη ζωή σου.

Στον επαγγελματικό τομέα οι επιτυχίες του μήνα αυτού μπορούν να αυξήσουν τόσο το κύρος σου στο χώρο εργασίας, όσο και τις απολαβές σου. Διανύεις ένα εξαιρετικό διάστημα με πολλές ευκαιρίες. Μπορείς τώρα να ξεκινάς να υλοποιείς τα όνειρά σου, χωρίς να απαιτείται το ίδιο ποσό ενέργειας με το περασμένο διάστημα. Αξιοποίησέ το!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

“Γιν-Γιαν – κάρτα 94”

Μπορεί να αντιμετωπίζεις δυσκολίες και καθυστερήσεις, αλλά αυτό το μήνα καταφέρνεις να φέρεις την τόσο απαραίτητη ισορροπία στη ζωή σου. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί τώρα είσαι  σε θέση να κατανοήσεις καλύτερα τις αιτίες πίσω από τα γεγονότα καθώς και το τι μπορεί να κάνεις εσύ λάθος στη διαχείρισή τους.

Αισθηματικά αυτό μεταφράζεται σε μια ουσιαστική εξυγίανση της σχέσης σου, εφόσον είσαι δεσμευμένος/η, αφού φαίνεται ότι τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου αναλαμβάνετε τις προσωπικές σας ευθύνες χωρίς να τις ρίχνετε ο ένας στον άλλο. Αν ανήκεις στο γκρουπ των αδέσμευτων, απολαμβάνεις τις δικές σου εσωτερικές ισορροπίες και προετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις μια ενδεχόμενη σχέση.

Στον επαγγελματικό τομέα γνωρίζεις ήδη πως η προσωπική σου ηρεμία βρίσκεται στην επιτυχία σου, η οποία δεν αργεί να έρθει! Δικαιώνονται οι κόποι σου και με αποφασιστικότητα δουλεύεις σκληρότερα, προκειμένου να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

“Πέντε κούπα – κάρτα 19”

Το περασμένο διάστημα συνάντησες αρκετά εμπόδια και δυσκολίες που δεν ξέρεις ακριβώς πώς προέκυψαν αλλά και πώς να τις αντιμετωπίσεις. Αυτό το μήνα, όμως, έρχονται στην επιφάνεια όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι, προκειμένου να βρεις τις πολυπόθητες λύσεις.

Στον αισθηματικό τομέα υπήρχε μία ασάφεια, η οποία θόλωνε  τόσο τη σκέψη όσο και την κρίση σου. Τώρα, όμως, μπορείς να χαλαρώσεις, αφού φαίνεται τα πράγματα να ξεκαθαρίζουν και να βρίσκεις το δρόμο σου. Υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές στον ορίζοντα, γι’ αυτό φρόντισε να επιλέξεις την καλύτερη.

Στον επαγγελματικό τομέα δοκιμάζονται τώρα οι αντοχές σου, ανεξάρτητα από το τι ακριβώς είναι αυτό που αντιμετωπίζεις. Ίσως η καλύτερη εναλλακτική εδώ να είναι η ξεκούραση. Από την άλλη, υπάρχει η πιθανότητα να περνάς κάποιου είδους τεστ από τους ανωτέρους σου για να ελέγξουν τη δυναμική και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι τις διάφορες κρίσεις που μπορεί να προκύψουν, γεγονός που θα κρίνει και την εξέλιξη της καριέρας σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

“Σάλπιγγα – κάρτα 65”

Αυτός ο μήνας θα σε αφυπνίσει με πολλά προμηνύματα που έχουν να κάνουν κυρίως με οικονομικά ζητήματα. Θα κάνεις έναν εξονυχιστικό έλεγχο για τα έσοδα και τα έξοδα του περασμένου διαστήματος και επικεντρωθείς στο πως θα καλυφθούν τυχόν ζημιές.

Ο αισθηματικός τομέας θα κινηθεί σε ρυθμούς χελώνας αυτό το μήνα, καθώς λαμβάνεις συνεχώς νέες πληροφορίες, τις οποίες δε ξέρεις πως να διαχειριστείς. Η κτητικότητα και η ζήλια δεν είναι πολύ βοηθητικές και εν προκειμένω είναι άτοπες, οπότε καλό θα ήταν να τις περιορίσεις.

Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι το επίκεντρο για τον μήνα αυτό, κάτι που σε κρατάει σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Κινήσου έξυπνα και προσπάθησε να “διαβάσεις” τις εξελίξεις που έρχονται στον επαγγελματικό χώρο, προκειμένου να βρεθείς ένα βήμα μπροστά. Έχεις αυτήν την ευχέρεια αυτήν την περίοδο, αξιοποίησέ τη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

“Σκάλα ψηλή – κάρτα 55”

Η προσωπική σου άνοδος, βελτίωση και ανανέωση γίνεται αυτό το μήνα με ταχύτερους ρυθμούς. Ανεξάρτητα από τον τομέα της ζωής σου διαπιστώνεις πως όλα τώρα γίνονται γρηγορότερα και γίνονται όπως ακριβώς τα θέλεις.

Στον αισθηματικό τομέα, η σχέση σου ανανεώνεται, χωρίς απαραίτητα να κάνεις κάτι εσύ και ο/η σύντροφός σου. Οι συγκυρίες είναι ευνοϊκότερες και ο δεσμός σας επωφελείται από αυτές. Αν είσαι ελεύθερος/η περνάς άμεσα από την ανεξαρτησία στη δέσμευση με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Στον τομέα των επαγγελματικών η εύνοια που δέχεσαι είναι σημαντική. Δεν αποκλείεται να αναρριχηθείς γρηγορότερα από το αναμενόμενο, ενώ την ανιούσα παίρνουν και οι απολαβές σου αυτό το διάστημα. Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η ή έχεις δική σου επιχείρηση, αυτό το μήνα θα δεις το τζίρο σου να ανεβαίνει σημαντικά!

ΙΧΘΥΕΣ

“Αρχή – κάρτα 59”

Νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου έρχονται αυτό το μήνα. Αυτή η νέα εποχή φέρνει στο δρόμο σου εξαιρετικές ευκαιρίες που μπορούν να συμβάλλουν στην υλοποίηση των ονείρων σου.

Ο αισθηματικός τομέας γίνεται πιο ενδιαφέρων, καθώς τώρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις ανανεώσεις που χρειαζόσουν για να νιώσεις πιο πλήρης. Αν είσαι δεσμευμένος/η παίρνεις τη σχέση από την αρχή και συμφωνείτε από κοινού με το ταίρι σου τους νέους όρους που στην πραγματικότητα είναι το βήμα παραπάνω, που από καιρό ονειρευόσασταν. Αν είσαι αδέσμευτος/η υποδέχεσαι κάτι νέο στη ζωή σου που έρχεται για να σε κάνει ουσιαστικά ευτυχισμένο/η.

Στον επαγγελματικό τομέα γίνονται ανακατατάξεις που εσένα σε ωφελούν, τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η γι’ αυτό, διότι το προσεχές διάστημα θα αυξηθεί σημαντικά ο όγκος της εργασίας σου και είναι πιθανό να “τρέχεις και να μη φτάνεις”.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Μια ιδιαίτερη εποχή για όλα τα ζώδια, που θα στρώσει ευκολίες αλλά και ευκαιρίες γι ...

Προβλέψεις Ταρώ Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Κριός  :  Η Βασίλισσα από τα Πεντάκτινα. Ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μία δυ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Οκτώβριος  2021.  Μήνας  Έξι  ( 6 ). Προτού περάσουμε στις προβλέψεις του Οκτωβρίου με ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Η νέα εποχή είναι εδώ, και προσφέρει τις καλύτερες και πιο γόνιμες συνθήκες για όλα ...

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Το Πέντε από τα Ραβδιά. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, έσ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογία ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u