Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2020


                              Αύγουστος 2020. Μήνας Αφοσίωσης.

Ο Αύγουστος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του τρία (3). Αυτό γιατί είναι ο 8ος μήνας (8), που όταν προστεθεί στην αριθμολογική αξία του έτους (4) μας δίνει το αριθμολογικό αποτέλεσμα 3. Δηλαδή : 8 + 4 [ 2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4 ] = 12 = 1 + 2 = 3. Στα μεγάλα Αρκάνα της τράπουλας Ταρώ η κάρτα με τον αριθμό 3 είναι εκείνη της Αυτοκράτειρας. Συνεπώς ο μήνας αυτός θα έχει τα χαρακτηριστικά της. Τα οποία είναι : η μητρότητα, η θηλυκή δύναμη, η αφθονία, ο πλούτος, η υγεία, οι αφοσιωμένες σχέσεις (όχι απαραίτητα ερωτικές), η ολοκλήρωση, ο δεσποτισμός, η εξουσιαστική δύναμη κτλ.

Όμως δεν είναι μόνο η κάρτα της αυτοκράτειρας που έχει την αριθμητική αξία του 3. Είναι κι εκείνη του Κρεμασμένου. Επειδή είναι η 12η κάρτα, οπότε : 12 = 1 + 2 = 3. Θα δώσει επίσης τα χαρακτηριστικά της στον μήνα, τα οποία είναι : η αλλαγή (προβλεπόμενη ή ξαφνική), οι δοκιμασίες, οι θυσίες, η πνευματική φώτιση μέσα από το πρόβλημα, οι ανέφικτες φιλοδοξίες που σπαταλούν ενέργεια χωρίς αποτέλεσμα, η υπομονή κτλ.

Μία ακόμη, τρίτη κάρτα από τα μεγάλα Αρκάνα, έρχεται να συμπληρώσει την τριάδα των καρτών με αριθμητική αξία το 3. Είναι η κάρτα του Κόσμου. Πρόκειται για την 21η κάρτα, άρα 21 = 2 + 1 = 3. Τα χαρακτηριστικά που θα δώσει είναι : το κλείσιμο ενός παλιού κύκλου και το άνοιγμα ενός νέου, η απελευθέρωση από τις μίζερες συνθήκες, η ολοκλήρωση ευσεβών πόθων πχ. γάμου κτλ, η επιτυχία στο κομμάτι που την θέλει έκαστος-η πχ. συναισθηματική – υλική – επαγγελματική κτλ, η ευχαρίστηση, οι ανταμοιβές, η οικονομική επάρκεια, οι επιτυχίες σε αποστάσεις ή ταξίδια κτλ.

Συμπέρασμα : Μπαίνει άλλος ένας γυναικείος μήνας. Ο προηγούμενος ανήκε στην Ιέρεια! Μας καλεί να δείξουμε αφοσίωση στα ιδανικά και στους ανθρώπους που έχουμε κοντά μας. Τούτο θα πετύχει αξιοποιώντας περισσότερο τα θηλυκά ψυχικά στοιχεία που έχει έκαστος-η, τα οποία δεν αφορούν στον ερωτισμό, αλλά στον τρόπο σκέψης και δράσης. Πρόκειται για μία θυσιαστική, υπομονετική και ανεκτική τακτική, που την συγκεκριμένη στιγμή θα μας φέρει πιο κοντά στο μυστήριο της ζωής. Αυτή είναι η πραγματική πρόκληση και ανταμοιβή τούτου το μήνα. Η αγάπη για την ζωή, που εκπροσωπεί η Αυτοκράτειρα. Ακόμη κι αν τα πράγματα δεν είναι ιδανικά, αυτή η αγάπη θα δώσει τις λύσεις, έναντι του θυμού ή της παραίτησης. Παίζοντας με τους σωστούς όρους, θα δούμε να γίνονται τα πράγματα, όπως τα ονειρευόμαστε. Έτσι λοιπόν, όταν μιλάμε για αφοσίωση, εννοούμε βασικά την αφοσίωση και συνάμα την πίστη στην ζωή. Τα πρόσωπα, με τα οποία ερχόμαστε σε συνδιαλλαγή, παρότι είναι πραγματικά και υπαρκτά, συμβολίζουν ταυτόχρονα την ποικιλομορφία της ίδιας της ζωής, όπως είναι και οι διαφορετικοί χαρακτήρες των ανθρώπων.

                                            ΚΡΙΟΣ : Ο Τρελός.

Ένας μήνας γεμάτος νέες εμπειρίες σας υποδέχεται. Κοιτάξτε αν θα τις αφομοιώσετε εποικοδομητικά για το μέλλον σας, ή εάν θα τις δείτε καχύποπτα κι ενδεχομένως αρνητικά. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας. Γι αυτό μην κινείστε με ταχύτητα, αλλά δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να αφομοιώσει τις νέες καταστάσεις που θα έρθουν.

Οι δεσμευμένοι-ες κι οι παντρεμένοι-ες μάλλον θα χρειαστεί να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του δεσμού ή του γάμου σας. Αυτές μπορεί να είναι εξίσου θετικές, όπως η σύναψη γάμου για τα ανύπαντρα ζευγάρια, ή αρνητικές, όπως η κατάληξη σε χωρισμό ή διαζύγιο. Το σημείο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να έχουν οι επιλογές σας την βεβαιότητα ότι κάνετε το σωστό. Αν αμφιταλαντεύεστε, μην προχωρήσετε σε δραστικές κινήσεις, ώσπου να βεβαιωθείτε ότι τα πράγματα θα πρέπει να γίνουν έτσι ή αλλιώς. Δυστυχώς δεν βρίσκεστε σε μία περίοδο, όπου η συζήτηση μεταξύ σας θα μπορούσε να είναι το φάρμακο στα πιθανά αδιέξοδα. Επομένως το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε το Σύμπαν και να δώσετε προσοχή στα σημάδια που σας στέλνει. Ταυτόχρονα αφουγκραστείτε το μέσα σας. Εάν δεν σας παρασύρει ο παρορμητισμός, οι αλλαγές που θα έρθουν, θα σας οδηγήσουν στην ηρεμία.

Οι χωρισμένοι-ες είναι πιθανόν να αναλωθείτε αμοιβαία σε μία επίδειξη ψευδούς ανεξαρτησίας, θέλοντας να δώσετε μεταξύ σας την εντύπωση ότι δεν σας νοιάζει ο χωρισμός. Με τον τρόπο αυτό, ωστόσο, απομακρύνεστε χειρότερα ο ένας από τον άλλον, αντί να πλησιάζετε. Δοκιμάστε να είστε ειλικρινείς, φανερώνοντας τις πραγματικές σας προθέσεις, που είναι η επαναπροσέγγιση. Για όσους-ες βέβαια ισχύει αυτό. Μην κάνετε πράγματα για να ζηλέψει ο άλλος και να έρθει κοντά σας. Γενικότερα μην επιδιώκετε επανασύνδεση βασισμένη στον εκφοβισμό. Μείνετε αληθινοί-ες. Θα έχετε την νέα ευκαιρία σας. Θα πάει καλά αν αφοσιωθείτε στο ταίρι σας κι εκείνο σε σας. Μην φαίνεστε πρόθυμοι-ες να τα βροντήξετε με την παραμικρή αναποδιά.

Αν είστε ελεύθεροι ή ελεύθερες θα κάνετε μία ευχάριστη και άνετη γνωριμία. Ενδεχομένως να μην την πάρετε στα σοβαρά, εξαιτίας του βαθμού ευκολίας της. Παρόλα αυτά, ή θα πάει καλά ή θα έχει σύντομη ημερομηνία λήξεως, αναλόγως του τρόπου που εσείς θα την δείτε. Η γνωριμία από μόνη της θα είναι καλή. Θα είναι βατή χωρίς τούτο να σημαίνει ότι δεν αξίζει. Αντιθέτως μπορεί αυτό να είναι εγγύηση μελλοντικής ηρεμίας και συνεννόησης!  Αν την πάρετε στα σοβαρά, θα σταθεροποιηθεί. Αν την δείτε επιπόλαια, θα χαθεί.

Στην εργασία σας προσέξτε τις αλλαγές που θα γίνουν, κυρίως αν έχετε κι εσείς ευθύνη γι αυτές. Μην κάνετε πράγματα που θα μπορούσαν να απογοητεύσουν ανθρώπους, οι οποίοι σας στήριξαν στο παρελθόν. Μην απαξιώνετε τις συναδελφικές σχέσεις, δίνοντας προτεραιότητα μόνο στο συμφέρον. Αργότερα θα διαπιστώσετε ότι οι καλοί συνάδελφοι ή συνεργάτες είναι πολύτιμοι. Φροντίστε να μην τους χάσετε από φίλους. Κατά τ’ άλλα στην δουλειά σας θα αλλάξουν αρκετά πράγματα.  Η προσαρμοστικότητα θα σας φανεί πολύτιμη, κυρίως στην αρχή. Παραμείνετε σε ένα ταπεινό προφίλ μέχρι να εξοικειωθείτε, και μην δίνετε εντυπώσεις αντίδρασης, που θα χρεωθούν εις βάρος σας. Λίγο παρακάτω τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Θα είναι καλύτερα, όπως και οι αμοιβές σας.

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν κι αναζητάτε εργασία, επιλέξτε κάτι που σας φαίνετε απρόσμενο ή… τρελό! Μια δουλειά που θα σας βγάλει από τα γνωστά σας νερά, ευνοείται ιδιαίτερα αυτόν το μήνα. Διασκεδάστε το και ταυτόχρονα χαρείτε το. Όπως όταν παίρνετε ένα απρόσμενο δώρο, που δεν πιστεύατε ποτέ ότι θα σας χαρίσουν. Το Σύμπαν ξέρει! Όσοι παρόλα αυτά προχωρήσετε σε μία συμβατική εργασία για τα δικά  σας δεδομένα, όλο και κάτι περίεργο θα συναντήσετε μπροστά σας. Για παράδειγμα έναν εκκεντρικό εργοδότη ή συνάδελφο κτλ. Ότι κι αν είναι σεβαστείτε το. Τα οικονομικά σας θα ανέβουν. Προσέξτε την διαχείρισή τους. Μην γίνεται σπάταλοι, εξαιτίας απωθημένης προηγούμενης στέρησης!

                                   ΤΑΥΡΟΣ : Η Βασίλισσα από τα ραβδιά.

Μία ώριμη γυναίκα θα σταθεί δίπλα σας αυτόν το μήνα. Θα σας στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί, υλικά, ηθικά, συναισθηματικά, ή και συνδυαστικά. Η ίδια μπορεί να έχει δικά της προβλήματα, που ωστόσο δεν είναι τόσο πιεστικά, όσο τα δικά σας. Ίσως να είναι μόνη της ή να βρίσκεται μέσα σε έναν τυπικό γάμο, οπότε βιώνει και πάλι μοναξιά. Δεχτείτε την βοήθειά της και προσέξτε να μην την «εγκαταλείψετε», όταν δεν θα την χρειάζεστε πλέον.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, ένα τρίτο πρόσωπο, μάλλον γυναικείο, θα σας στηρίξει σε πιθανά προβλήματα της σχέσης με το ταίρι σας. Οι συμβουλές του ενδέχεται να είναι εποικοδομητικές και να σας βγάλουν από κάποιο αδιέξοδο το οποίο περνάτε. Παρόλα αυτά, εφόσον λάβετε θα πρέπει και να δώσετε, ώστε να τηρηθεί η συμπαντική αρμονία. Δείτε τί χρειάζεται περισσότερο τούτο το πρόσωπο, γυναικείο ή αντρικό με ευαίσθητο χαρακτήρα, κι αν μπορείτε δώστε του το. Μπορεί να χρειάζεται απλώς την συμπάθειά σας,  ή έναν καλό λόγο, ίσως μία απλή πρόταση για καφέ και κουβεντολόι κτλ. Μην παίρνετε χωρίς να δώσετε. Αναλογιστείτε ότι ενδεχομένως τα προβλήματα στον δεσμό ή στον γάμο σας να οφείλονται στην προηγούμενη «αδιαφορία» σας για τον περίγυρό σας, και στον περιορισμό σας στον καλά κλειδωμένο μικρό σας παράδεισο. Αναθεωρείστε την παλιά στάση σας και ανοιχτείτε με μέτρο στην ανθρωπότητα που σας περιβάλει.

Κάποιοι-ες δυστυχώς έχετε γευτεί το πικρό ποτήρι του χωρισμού. Ενδεχομένως τούτος να μην είναι ο ιδανικός μήνας της επανασύνδεσης, αλλά είναι εξαιρετικός για την αυτοβελτίωσή σας. Πως ερμηνεύεται αυτό : Θεωρείστε αρχικά τύχη τον χωρισμό σας! Θα έχετε μία εξαιρετική ευκαιρία για να δείτε τα δικά σας λάθη ή του-της πρώην συντρόφου σας. Αντί να αφεθείτε στον πόνο του χωρισμού αβασάνιστα, κοιτάξτε τι θα μπορούσε να είχε γίνει διαφορετικά. Είναι πιθανόν μία καλή φίλη ή ένας αυθεντικός φίλος να σταθεί πλάι σας, αλλά ταυτόχρονα να είναι κάπως ενοχλητικά ειλικρινής και αντικειμενική-ος. Αντί να σας κανακεύει, ενδέχεται να σας τονίζει τις αστοχίες σας μέσα στην σχέση, όπως τις είχε αντιληφθεί από την σκοπιά της-του. Αφιερώστε χρόνο, ώστε να κατανοήσετε αυτές τις πληροφορίες και να δείτε από μακριά πλέον την πρώην σχέση σας. Θα καταλάβετε πολλά πράγματα. Έτσι, ή θα γίνει λίγο αργότερα η επανασύνδεση, με νέα θετικά δεδομένα. Ή θα πάτε παρακάτω στην ζωή σας, αλλά με μία πιο κατάλληλη επιλογή συντρόφου.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες Θα κάνετε νέα γνωριμία με αφορμή ένα κοινό επαγγελματικό ή άλλο ενδιαφέρον. Αν είστε άντρας θα γνωρίσετε μία γοητευτική γυναίκα, ίσως λίγο μεγαλύτερή σας, με ισχυρή προσωπικότητα, αλλά και ευαίσθητη. Αν είστε γυναίκα θα γνωριστείτε με ευπαρουσίαστο άντρα, πιθανόν μικρότερό σας, που θα είναι εργατικός και ταυτόχρονα συντροφικός μαζί σας. Η παρουσία της καλής κοπέλας ή του καλού παιδιού στην νέα ερωτική και συναισθηματική σας ζωή, θα ενέχει το στοιχείο της δικής σας ευθύνης να φανερώσετε τα αντίστοιχα στοιχεία της προσωπικότητάς σας.

Όσοι εργάζεστε θα δείτε άνοδο της εργασίας σας ή αύξηση των ευθυνών σας, με τα προβλεπόμενα οικονομικά κίνητρα. Το γυναικείο στοιχείο θα σταθεί με ευεργετικό τρόπο δίπλα σας. Μπορείτε, είτε είστε άντρας, είτε γυναίκα, να ποντάρετε πάνω στην γυναικεία υποστήριξη ή αλληλεγγύη! Αν μία γυναίκα στον χώρο σας ή ένας ευαίσθητος άντρας ζητήσει την υποστήριξή σας, εννοώντας με καλές προθέσεις, δώστε την. Αργότερα θα σας το επιστρέψει, όταν εσείς χρειαστείτε κάτι. Η ίδια η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει. Τα οικονομικά σας δεδομένα θα είναι… θηλυκού γένους! Εννοώντας ότι θα γεννούν και θα πληθύνονται!

Αν δεν απασχολείστε κάπου προς το παρόν και ψάχνετε να βρείτε δουλειά, μάλλον θα εισέλθετε σε έναν… γυναικείο κόσμο! Οπουδήποτε υπάρχει έντονο το θηλυκό στοιχείο, ευνοείται η επαγγελματική σας αποκατάσταση.  Εναλλακτικά μία δυναμική γυναίκα θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε το επαγγελματικό σας όνειρο. Όμως μην ξεχνάτε πως η ίδια η ζωή είναι γυναίκα, οπότε την έχετε σύμμαχο σας. Εξάλλου η εργασία είναι μία εκδήλωση της ίδιας της ζωής! Αν σε προηγούμενη ενσάρκωσή σας υπήρξατε γυναίκα, θα πάρετε τώρα ότι ενδεχομένως σας είχαν στερήσει τα παλιά στερεότυπα. Αν υπήρξατε άντρας με φαλλοκρατική νοοτροπία, θα δώσετε τώρα στις γυναίκες την φροντίδα που ενδεχομένως τις αποστερήσατε στην προηγούμενή σας ενσάρκωση. Τα οικονομικά σας θα ανεβαίνουν επιτέλους σταθερά.

                                     ΔΙΔΥΜΟΙ : Το Έξι από τα Πεντάκτινα.

Τι αντιλαμβάνεστε όταν ακούτε την λέξη πουθενά; Προφανώς κάτι το αβέβαιο ή το άπιαστο. Ωστόσο αυτόν τον μήνα το πουθενά θα φανερώσει για εσάς το κλειδί που θα ανοίξει την πόρτα ή τις πόρτες της εξόδου από τα προβλήματά σας!

    Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο και νιώθετε πως έχετε βαλτώσει, η λύση είναι εύκολη! Παρόλα αυτά, πολλές φορές τα εύκολα πράγματα δεν τα πιστεύουμε, με αποτέλεσμα να τα προσπερνάμε και νε εμπλεκόμαστε όλο και περισσότερο στο όποιο πρόβλημα. Λοιπόν μην κάνετε τίποτα. Δεχτείτε σχεδόν μοιρολατρικά την κατάσταση. Βρείτε απλά ένα τρόπο να περνάτε καλά, έστω και σε απόσταση από το ταίρι σας. Τούτη την φορά η λύση θα έρθει από το πουθενά. Ένα γεγονός στην ζωή του ενός από τους δύο σας, όπως για παράδειγμα κάποιο απρόβλεπτο κέρδος, θα ανεβάσει την διάθεσή σας. Θα φέρει αισιοδοξία και μαζί την αμοιβαία ανάγκη να μοιραστείτε την χαρά σας. Επίσης θα μπορούσε ένα πρόσωπο να πει μία καλή κουβέντα στον έναν από τους δύο σας, που θα ξυπνήσει μέσα του την λαχτάρα της συντροφικότητας και θα συμπαρασύρει και τον άλλον. Το μόνο που χρειάζεται είναι να θέλετε πραγματικά να βρεθεί η λύση και θα βρεθεί με τρόπο, τον οποίο δεν φαντάζεστε!

Είστε χωρισμένοι-ες και βρίσκεστε στο πουθενά; Τότε είστε στο καλύτερο σημείο! Καμία στρατηγική και καμία κίνηση δεν θα σας βοηθήσει, περισσότερο από εκείνην που το Σύμπαν σας ετοιμάζει. Απλά περιμένετε εκπλήξεις και μείνετε σε ετοιμότητα για να τις αποδεχτείτε. Την κατάλληλη στιγμή δείξτε θετικότητα και ανταποκριθείτε στην πρόκληση της επανασύνδεσης. Μην αναλύετε και μην φιλοσοφείτε πολύ τα πράγματα. Κάτι τέτοιο θα αποδυναμώσει το δώρο που σας κάνει το Σύμπαν κι ενδεχομένως θα κατεβάσει την ενέργεια με το ταίρι σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες που ονειροπολείτε να μπείτε σε καινούρια σχέση δεν έχετε παρά να… εξασκήσετε τις αισθήσεις σας! Συμπεριλαμβανομένης και της έκτης αίσθησης! Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ακούτε και να βλέπετε τα μηνύματα που σας περνούν στο περιβάλλον σας οι θαυμάστριες ή οι θαυμαστές σας. Επίσης, με την ακοή της ψυχής σας να αφουγκράζεστε τα διαισθητικά ερωτικά μηνύματα που σας στέλνουν. Ενδεχομένως μία καλή γνωριμία να γίνει με αφορμή ένα κοινό επαγγελματικό ή άλλο ενδιαφέρον. Συμμετέχετε διακριτικά, ώστε να υπάρξει ένας κρυφός ερωτικός «διάλογος» μεταξύ σας, μέχρι αυτό να αποκαλυφθεί την κατάλληλη στιγμή αμοιβαία.

Εάν εργάζεστε, η δουλειά σας θα πάει πολύ καλά. Πρόκειται να ανέβετε επαγγελματικά με ταυτόχρονη την αύξηση των αποδοχών σας. Ίσως να σας γίνει μία πρόταση για συνεργασία ή για διακανονισμό, εξαιρετικά συμφέρουσα. Το στοιχείο της έκπληξης στον επαγγελματικό σας χώρο, θα είναι μέσα στα καλά νέα αυτού του μήνα. Εάν πρόκειται να διαχειριστείτε πολλά χρήματα, διερευνήστε το προσεκτικά και κατόπιν προχωρήστε σε συμφωνία. Εννοώντας ότι ενώ ο μήνας θα είναι ευχάριστος και θετικός για την δουλειά σας, δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε από ενθουσιασμό και να είστε απρόσεκτοι όταν πρόκειται να επενδύσετε ή να διαχειριστείτε πολλά χρήματα.

Όσοι δεν εργάζεστε και βρίσκεστε προς αναζήτηση νέα δουλειάς, θα δείτε την τύχη σας γενναιόδωρη, να σας προσφέρει μία καλή επαγγελματική ευκαιρία. Τούτο βέβαια δεν πάει να πει πως δεν θα την κατακτήσετε με την αξία σας. Καλό θα είναι να βρίσκεστε σε εγρήγορση, για να μην σας διαφύγει κάτι κάλο, που ίσως να το προσέξετε λιγότερο από όσο θα έπρεπε. Οι πιθανότητες να εισέλθετε σε ένα πόστο του δημοσίου τομέα, όσο και σε μία ενδιαφέρουσα θέση του ιδιωτικού χώρου, είναι εξίσου σημαντικές. Δώστε λοιπόν την προσοχή σας στις ευκαιρίες που σας έρχονται. Η οικονομική σας κατάσταση θα ανέβει σε καλό επίπεδο.

                                         ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  Το Άρμα.

Αυτός ο μήνας θα σας φέρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα μίας προηγούμενης προσπάθειά σας. Αναλόγως του θέματος με το οποίο ασχοληθήκατε και για το οποίο κοπιάσατε, θα πάρετε την ανταμοιβή-δικαίωσή σας. Οι βασικές κατηγορίες είναι δύο : α) εξωτερικά θέματα, που αφορούν στη επίτευξη οικονομικών, επαγγελματικών ή συναισθηματικών στόχων. β) Εσωτερικά θέματα, που αφορούν στην αποκατάσταση ενός χαμένου κομματιού του εαυτού σας.

 Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα είναι αισθητά τα σημάδια της βελτίωσής, που δεν αποκλείεται να βρίσκονται σε συνάρτηση με την προσωπική αυτοβελτίωση του καθενός σας. Ενδεχομένως κι οι δύο να έχετε «ρυθμίσει» τον επιπλέον εγωισμό σας. Τώρα θα λειτουργήσετε περισσότερο σαν ζευγάρι και θα ενώσετε τις δυνάμεις σας για το κοινό σας μέλλον. Αν είστε ανύπαντροι-ες, προβλέπεται πρόταση γάμου. Επίσης, είναι πιθανή μία εγκυμοσύνη. Προβλέπεται, ακόμη, αγορά σημαντικού περιουσιακού στοιχείου, όπως σπιτιού ή αυτοκινήτου. Εναλλακτικά, ενοικίαση νέου σπιτιού, περισσότερο αρεστού κι από τους δύο σας. Προβλέπονται άνετες διακοπές σε κοντινότερο ή μακρινότερο προορισμό. Η καλή σας διάθεση και η πίστη στον δεσμό ή στον γάμο σας, συναλλάσσονται αρμονικά με την βελτίωση και την πρόοδο της κοινής μελλοντικής σας πορείας.

Αν έχετε χωρίσει, κι αυτό είναι κάτι που δεν το θέλατε, η κατάσταση θα διαμορφωθεί κάπως έτσι : α) Θα επιστρέψετε θριαμβευτικά ο ένας στον άλλον, αφού πρώτα έχετε κάνει δουλειά με τον εαυτό σας, κι έχετε αποβάλει από μέσα σας τον επιπλέον εγωισμό. β) Θα διακόψετε, ενώ, επίσης, έχετε κάνει την εσωτερική σας αναζήτηση, κι έχετε πιστέψει ότι δεν θα σας ωφελήσει πλέον αυτή η σχέση και πως αξίζετε κι οι δύο σας κάτι καλύτερο. Στην περίπτωση αυτήν δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει ο ψυχικός πόνος του χωρισμού. Όμως λίγο παρακάτω θα δικαιωθείτε, γιατί θα κάνετε νέα γνωριμία στην οποία θα είστε μαζί με κάποιον-α, αλλά ταυτόχρονα ελεύθερες-οι από τις παλιές εμμονές σας.

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα με την επιθυμία να κάνετε σχέση, θα ενημερωθείτε, κυριολεκτικά ή διαισθητικά, ότι έρχεται ένα καινούριο πρόσωπό στην ζωή σας. Θα διαπιστώσετε σύντομα ότι το πρόσωπο αυτό έχει φτάσει πολύ κοντά σας και είναι έτοιμο να σας διεκδικήσει με θάρρος. Αν είστε γυναίκα, θα είναι ένας αποφασιστικός και αισιόδοξος άντρας. Αν είστε άντρας, θα είναι μία ειλικρινής και γοητευτική γυναίκα. Η γνωριμία σας θα ξεκινήσει με εμπιστοσύνη και πάθος. Μην θεωρείτε όμως τίποτα δεδομένο. Δείξτε συνέπεια και επενδύστε στην καλή συμπεριφορά σας, «λεπτομέρειες» που θα σταθεροποιήσουν αυτήν την γνωριμία και θα την εξελίξουν σε δυνατή σχέση.

Εάν εργάζεστε, ίσως να έχετε κινηθεί δυναμικά για το καλό της δουλειά σας, ή να προβήκατε σε αλλαγές με σκοπό την άνοδο της εργασίας σας. Τα αποτελέσματα θα είναι επιτυχή. Θα πάρετε περισσότερη δύναμη, ώστε να συνεχίσετε δυναμικά. Η εσωτερική σας επαγγελματική ενδυνάμωση θα βρίσκετε σε αλληλεπίδραση με τις εξωτερικές επιτυχίες σας. Συντονίζεστε σιγά-σιγά σε μια καλή και αποδοτική συχνότητα. Πιθανόν να ανέβετε κλίμακα μέσω προαγωγής ή αναβάθμισης του πόστου σας. Σαφώς βλέπετε αύξηση στις χρηματικές απολαβές σας.

Εάν βρίσκεστε σε εργασιακή αναζήτηση και δεν απασχολείστε προς το παρόν κάπου, η καλή σας τύχη είναι δεδομένη, ενώ οι λεπτομέρειες θα κριθούν από το κάρμα σας! Ανάλογα με το καρμικό σας σημάδι, ή θα βρείτε μία καλή και αρεστή εργασία εκεί που βρίσκεστε, ή θα χρειαστεί να μετακινηθείτε γι αυτήν. Αναλόγως του τι θέλετε, θα σας ευχαριστήσει ή θα σας δυσαρεστήσει η παραμονή στο ίδιο μέρος ή η μετακίνηση. Παρόλα αυτά η ίδια η νέα σας εργασία θα είναι σημαντική και καλοπληρωμένη. Ο τόπος θα αφορά σε καρμική ανταμοιβή ή σε καρμικό τίμημα, αναλόγως του τι χρειάζεστε για  την καρμική σας εξισορρόπηση.

                              ΛΕΩΝ : Ο Βασιλιάς από τα Κύπελλα.

Ένα ώριμος άντρας θα δώσει την βοήθειά του στο επίπεδο που την χρειάζεστε. Εναλλακτικά μπορεί να είναι ένας νέος άντρας με ώριμη σκέψη. Πίσω του μπορεί να υπάρχει κάποιος χώρος στον οποίο ανήκει, μάλλον πνευματικός. Η εμφάνισή του στην ζωή σας, σας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο του βίου σας.

Τα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε κάπως αστοχήσει στην αποκατάσταση της ηρεμίας μέσα στην σχέση σας. Τούτο ενδεχομένως να οφείλετε σε παρεξηγήσεις και δεν έχει βαθιές αιτίες. Καλύτερα να μην αποφεύγετε τις διαφωνίες, ωσάν να ήταν κάτι κακό, αλλά να τις ελέγχετε. Αν πει κάτι ο-η άλλος-η, που δεν σας αρέσει, δεν σημαίνει ότι δεν σας αγαπάει. Απομονώστε την κουβέντα του-της στο θέμα που αναφέρεται και μην γενικεύετε. Για παράδειγμα, αν ο σύζυγος πει στην σύζυγο ότι το φαγητό της ήταν ανάλατο, τούτο δεν σημαίνει ότι την απορρίπτει ως γυναίκα κι ως σύντροφο. Επίσης αν η σύζυγος πει στον σύζυγο ότι έχει μείνει κλεισμένη μέσα εξαιτίας του, δεν σημαίνει ότι τον κατηγορεί για ανεπαρκή ή αδύναμο να την κάνει ευτυχισμένη. Αφοσιωθείτε κι οι δύο στην σχέση σας και φροντίστε την. Μην πετάτε την ευθύνη ο ένας στον άλλον. Θα τα πάτε καλά.

Αν όμως έχετε χωρίσει κι η σκέψη σας δεν λέει να φύγει από τον ή την πρώην σας, τότε ενδεχομένως χρειάζεται να κάνετε έναν απολογισμό, πριν έρθει η ευκαιρία της επανασύνδεσης. Εστιάστε στα συναισθήματά σας και κατόπιν δείτε κατά πόσο τούτα δικαιολογούσαν την συμπεριφορά σας. Αν νιώθετε αγάπη για το πρώην ταίρι σας, ενδεχομένως δεν την δείξατε σωστά. Εννοείται πως αυτό διαβάζεται κι ανάστροφα, δηλαδή από τον-την πρώην σας προς εσάς. Μάλλον ήρθε η ώρα να προβάλετε προς τα έξω, εκείνο που νιώθετε μέσα σας. Αν είναι αγάπη, δείξτε αγάπη, απαλλαγμένοι από τον φόβο ότι θα εκτεθείτε. Αν δεν είναι αγάπη, τότε ποιο είναι το νόημα της επανασύνδεσης; Η ευκαιρία πλησιάζει. Βρείτε τα εν τω μεταξύ με τον εαυτό σας.

Είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα; Αναρωτιέστε πότε θα γίνεται ζευγάρι με κάποιο ταίρι; Δεν θα αναρωτιέστε για πολύ ακόμη. Αν είστε γυναίκα πρόκειται να γνωρίσετε έναν άντρα, μάλλον μεγαλύτερό σας και γοητευτικό ή εναλλακτικά συνομήλικο σας και ώριμο στο μυαλό. Ενδέχεται να είναι μορφωμένος και να έχει ευγενικούς  τρόπους. Θα σας προσεγγίσει με μία ρομαντική διάθεση, η οποία θα χρειαστεί κάποιον χρόνο για να γίνει δέσμευση. Εάν δεν είστε βιαστικές, θα τα πάτε πολύ καλά και συν τω χρόνω θα γίνει σχέση μαζί του.

Αν είστε ελεύθερος άντρας, μία γυναίκα με καλοσύνη μέσα της και εκφραστικά μάτια, όμορφη, θα βρεθεί στον δρόμο σας. Ίσως να την γνωρίσετε κάτω από αντίξοες συνθήκες, για παράδειγμα σε μία ουρά κάποιας υπηρεσίας ή κάποιου καταστήματος. Ενδεχομένως να της φερθείτε ιπποτικά και να την σαγηνέψετε με την ανωτερότητα και τον αλτρουισμό σας. Αν είστε έτοιμος να προχωρήσετε και παρακάτω μαζί της, τότε θα ξεκινήσει μια γνωριμία με άριστες προοπτικές. Μην βιαστείτε, ωστόσο, να… απομυθοποιήσετε τον εαυτό σας.

Στον χώρο της δουλειά σας, όσοι εργάζεστε, θα δείτε να ανέρχεται ένα αντρικό πρόσωπο, με ικανότητες διαχείρισης. Τούτο μάλλον θα σας δώσει ικανοποίηση, κυρίως εάν το προηγούμενο διάστημα η εργασία σας δεν πήγαινε καλά από τους κακούς χειρισμούς κάποιων ανωτέρων. Εναλλακτικά μπορεί να είναι μία γυναίκα με μαθηματικό μυαλό! Η δουλειά σας θα ανέβει και μαζί οι αποδοχές σας. Αν είστε καλλιτέχνες, θα σας ανακαλύψει ή θα σας επαναφέρει στα φώτα, ένας ισχυρός άνθρωπος, που θα πιστεύει στο ταλέντο σας.

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν και ψάχνετε για νέα δουλειά, τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους δια μέσου της επαγγελματικής σας αποκατάστασης. Αρχικά πρόκειται να εισέλθετε σε ένα αξιόλογο χώρο του δημοσίου ή του ιδιωτικού τομέα. Πιθανόν να υπάρχουν κριτήρια, τα οποία και διαθέτετε. Στην συνέχεια ένα σημαντικό πρόσωπο, μάλλον αντρικό, θα είναι ο προϊστάμενος σας, ή ο μέντοράς σας. Θα χρειαστεί να τον σεβαστείτε και να μάθετε από αυτόν πράγματα. Η επαγγελματική σχέση σας, ενδέχεται να καθορίσει το μέλλον σας. Βρίσκεστε σε μία στιγμή της ζωή σας που εκπαιδεύεστε πνευματικά, γι αυτό μην κάνετε ότι τα ξέρετε όλα. Οι αμοιβές σας θα είναι ικανοποιητικές, αλλά σημαντικότερη θα είναι η πνευματική σας εξέλιξη δια μέσου του έργου που θα κάνετε στην νέα δουλειά σας. Ταυτόχρονα θα προοδεύσετε πνευματικά διατηρώντας άψογη σχέση με τον ή την πνευματικό σας μέντορα-προϊστάμενο-η.

                                   ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Το Εννιά από τα Ραβδιά.

Τούτος ο μήνας θα σας «εκπαιδεύσει» στην αλληλεπίδραση του εσωτερικού και του εξωτερικού σας κόσμου. Πώς θα σας φαινόταν, εάν μπορούσατε να αλλάξετε γύρω σας εκείνα που σας θλίβουν, σχεδόν μόνο με την εσωτερική σας δύναμη; Μάλλον δύσκολο. Όμως όχι ακατόρθωτο. Είναι η στιγμή σας να γίνεται ένας-μια μικρός-η θαυματοποιός!

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα επιτύχετε την σταθερότητά του. Τα προβλήματα δεν θα είναι πιο δυνατά από την θέλησή σας να τα λύσετε. Το ζητούμενο είναι ότι η δύναμη βγαίνει από μέσα σας. Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας, εφόσον κατά βάθος πιστεύετε στο μέλλον του δεσμού ή του γάμου σας. Μην προδίδεστε από έναν παρορμητισμό, που δεν σας εκπροσωπεί στην πραγματικότητα. Όπως για παράδειγμα από αδικαιολόγητη ζήλεια. Αφήστε την αγάπη σας να αναδυθεί, χωρίς να φοβάστε ότι θα την εκμεταλλευτεί το ταίρι σας. Έχετε την δύναμη να πείσετε τον άλλον, γιατί γνωρίζετε ποιό είναι το κοινό σας καλό. Απλά κάντε το με τον σωστό τρόπο. Αν είστε άντρας, αφήστε την αγάπη σας για την σύντροφο ή την σύζυγό σας να εκφραστεί μέσω της τρυφερής σας πλευράς. Αν είστε γυναίκα δείξτε στον άντρα σας ότι τον θαυμάζετε. Αν ανήκετε στο ένα ή στο άλλο φύλο, δείξτε αποδοχή για το ταίρι σας. Εννοώντας ότι δεν μιλούμε για τις εξαιρέσεις παραβατικών συμπεριφορών, αλλά για τα ξεχωριστά στοιχεία του χαρακτήρα του-της.

Αν έχετε χωρίσει, με τα σύννεφα του χωρισμού σας να μην διαλύονται με τίποτα μέχρι στιγμής, κάντε την ανατροπή! Επικοινωνήστε με τον ή την πρώην σας και αφήστε την θετική σας πλευρά να φανερωθεί. Τούτο σημαίνει ότι θα πείτε εκείνα που θέλει ο άλλος να ακούσει, κι όχι εκείνα που ο εγωισμός σας, σας υποδεικνύει. Αν μιλάτε σε άντρα πείτε του για τις δουλειές του. Αν μιλάτε σε γυναίκα ρωτήστε την για τα νέα της και την διάθεσή της. Αφήστε τον πάγο να σπάσει σιγά-σιγά. Μην μπαίνετε στην ουσία και ζητάτε απαντήσεις εδώ και τώρα. Βήμα-βήμα την φορά. Η υπομονή σας θα σας οδηγήσει στην επιτυχία της επανασύνδεσης. Αν δεν θέλετε να κάνετε εσείς πρώτοι-ες την κίνηση, θα την κάνει προς το τέλος του μήνα η-ο άλλη-ος. Καλό θα είναι να εφαρμόσετε την ίδια τακτική που ειπώθηκε. Δηλαδή να μην σκέφτεστε το αποτέλεσμα, αλλά να εστιάσετε στην στιγμή και να κερδίσετε τον-την άλλον-η με την πραότητα σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες ενδεχομένως στην πλειοψηφία σας να έχετε απογοητευτεί από τις προηγούμενες γνωριμίες σας. Είναι τώρα ευκαιρία να διερευνήσετε αν αυτό ήταν θέμα ατυχίας ή αν τελικά εν αγνοία σας το προκαλούσατε εσείς! Εάν συνέβη το πρώτο, η τύχη σας θα αλλάξει αυτόν το μήνα, και θα γνωρίσετε ένα άτομο με καλά στοιχεία για σύναψη σχέσης. Αν συνέβη το δεύτερο, κοιτάξτε μέσα σας, τι κάνατε λάθος. Μία πιθανότητα είναι να απογοητεύεστε εύκολα και να τα παρατάτε. Στην επόμενη καλή γνωριμία σας, που πλησιάζει τούτον τον μήνα, μην βγάλετε ένα βιαστικό συμπέρασμα δυσαρέσκειας και φύγετε αμέσως. Επιμείνετε και δώστε χρόνο. Θα κάνετε την ευχάριστη διαπίστωση ότι άξιζε τον κόπο!

Όσοι βρίσκεστε σε κάποια εργασία, θα διαπιστώσετε ότι αρχίζει να σταθεροποιείται, ενώ ίσως το προηγούμενο διάστημα να πέρασε από μία αμφίβολη φάση. Τούτο θα σας δώσει δύναμη να βγάλετε τον καλύτερό σας εαυτό. Έως το τέλος αυτού του μήνα τα πράγματα θα έχουν πάρει ξεκάθαρη ανοδική πορεία. Το πελατολόγιό σας θα αυξηθεί. Τα έσοδα στην δουλειά σας θα ανέβουν. Αν είστε ο εργοδότης θα μπορείτε να νιώσετε επαγγελματική και οικονομική ασφάλεια. Αν είστε ο εργαζόμενος, ανάλογα με την σύμβασή σας, ή θα πληρώνεστε καλύτερα, ή πιο σταθερά, ή και τα δύο.

Όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας και περάσατε μία περίοδο ανεργίας, θα απορροφηθείτε σε χώρο που θα ζητά την ειδικότητα ή την προϋπηρεσία σας, είτε σε δημόσιο, είτε σε ιδιωτικό πόστο. Θα νιώθετε ασφάλεια, τόσο εξαιτίας της σοβαρότητας του νέου σας επαγγελματικού χώρου, όσο και λόγω της ακριβοδίκαιης μισθοδοσίας σας. Εναλλακτικά κάποιοι ενδέχεται να ξεκινήσετε με καλές βάσεις κάτι δικό σας, που το αγαπάτε, ως ελεύθεροι επαγγελματίες. Θα γίνει η αρχή με καλούς οιωνούς και βάσιμη ελπίδα για σταθερότητα και πρόοδο. Αποβάλετέ το επιπλέον άγχος, γιατί δεν είστε μόνοι σας, αλλά σας υποβοηθά το Σύμπαν. Είναι καλό που είστε υπεύθυνοι χαρακτήρες, όμως η υπερβολική σας υπευθυνότητα μπορεί να φαίνεται προς τα έξω ως έλλειψη εμπιστοσύνης στους άλλους, ή αγνωμοσύνης στην συμπαντική πρόνοια.

                                                   ΖΥΓΟΣ : Ο Μάγος.

Αυτόν το μήνα θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείξετε μία άλλη πλευρά του εαυτού σας, με δημιουργική χροιά. Ίσως να αποκαλυφθεί μία ικανότητα ή ένα ταλέντο σας, που δεν γνώριζαν μέχρι τώρα οι γύρω σας. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην το γνωρίζατε ούτε κι εσείς οι ίδιοι. Αυτό το νέο στοιχείο μπορεί να σας ωθήσει να αλλάξετε την ζωή σας γενικότερα.

Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο η κορύφωση κάποιου προβλήματος θα σας πιέσει, ώστε να σπάσετε το «κέλυφος» μέσα στο οποίο παραμένατε ως τώρα με ασφάλεια. Αυτό ενδεχομένως θα κάνει καλό σε σας, γιατί θα επεκτείνετε τα όρια σας, όμως ίσως να προβληματίσει τον ή την σύντροφό σας. Η ερμηνεία που θα δώσει μάλλον θα αφορά στην αγάπη σας προς το πρόσωπό του-της. Καλό θα είναι να του-της επεξηγήσετε ότι δεν υπάρχει αλλαγή στα συναισθήματά σας, αλλά η ανάγκη να αντιμετωπιστούν τα νέα ζητούμενα της ζωής σας. Εάν παρόλα αυτά το ταίρι σας δεν δείξει κατανόηση, τότε μπορεί να επέλθει ασυνεννοησία και απομάκρυνση. Αυτή η κατάσταση δεν αποκλείεται για ορισμένους-ες να αποκαλύψει ότι η σχέση με τον άνθρωπό σας δεν είχε επαρκή συναισθηματική εγγύτητα και ως επί το πλείστον βασιζόταν στο τι παίρνω και τι δίνω. Σε άλλες περιπτώσεις, βέβαια, μπορεί η αλλαγή σας να ενθουσιάσει το ταίρι σας! Ενώ ταυτόχρονα να ανεβάσει το ερωτικό σας θερμόμετρο! Σε κάθε περίπτωση θα προκύψουν νέα δεδομένα στον δεσμό ή στον γάμο σας.

Εάν είστε χωρισμένοι-ες, με τον αντίστοιχο προβληματισμό να σας τυραννάει, προβλέπονται μία σειρά από τολμηρές πρωτοβουλίες, τόσο δικές σας, όσο και της ή του συντρόφου σας. Οι ευκαιρίες, οπότε, για την επανασύνδεσή σας είναι δεδομένες. Προσέξτε το σημείο της συναισθηματικής σας προσέγγισης. Ενδεχομένως να «κινδυνεύετε» ο καθένας σας να προβάλετε την τόλμη σας στη διεκδίκηση, χωρίς να αναλογίζεστε το τρυφερό κομμάτι της σχέσης. Καλύτερα να κάνετε μετρημένες κινήσεις με ευαισθησία, παρά πολλές με «επιθετικό» τρόπο εντυπωσιασμού. Τούτη η λογική θα χρειαστεί να ισχύσει και μετά την επανασύνδεσή σας.

Είστε ελεύθεροι ή ελεύθερες; Θέλετε να κάνετε σχέση; Η ερώτηση αυτή είναι κυριολεκτική κι όχι ρητορική. Αν δεν το θέλετε πραγματικά, καλύτερα επενδύστε την ενέργειά σας προς ώρας σε επαγγελματικά ή άλλα ενδιαφέροντά. Αν το θέλετε πραγματικά, η σχέση θα γίνει! Χαλαρώστε μία μέρα και φέρτε μπροστά σας εικόνες από στιγμές με ανθρώπους που σας φλερτάρουν και σας διεκδικούν με τον τρόπο τους. Αφήστε την φαντασία σας να προχωρήσει και οραματιστείτε ποια θα ήταν η εξέλιξη αν σε έναν-μία από αυτούς-ες δίνατε ευκαιρία. Με λίγα λόγια ενεργοποιήστε τον εαυτό σας να αναλογιστεί την συμμετοχή του στο ξεκίνημα και στην εξέλιξη μίας γνωριμίας. Η ενέργειά σας θα ξεμπλοκάρει και θα κάνετε ένα πρώτο βήμα προς την αγάπη.

Η αγάπη όμως είναι δεδομένη για την δουλειά σας. Την ασκείτε με μεράκι και ικανότητα. Κάποιοι θα αφήσετε εντυπωσιασμένους του συνεργάτες ή του συναδέλφους σας, με την πρωτοτυπία ή την πρωτοπορία σας. Η παρουσία σας στον επαγγελματικό σας χώρο θα επιφέρει ανανέωση και άνοδο. Η ικανότητά σας μαζί με την θετική σας ενέργεια θα είναι καθοριστικά της καλής λειτουργίας της εργασίας σας. Θα ανεβάσετε το οικονομικό σας επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε κι άλλη πηγή εσόδων πέραν της βασικής εργασίας σας.

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν και θέλετε να βρείτε δουλειά, οι προηγούμενες αντίστοιχες επιδιώξεις σας, θα φέρουν τώρα θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί ωστόσο να σας ευνοήσει κάποια άμεση επαγγελματική σας προσέγγιση. Θα βρείτε εργασία, δημόσια ή ιδιωτική, πάνω σε κάποια γνώση ή εμπειρία που έχετε. Ευνοείστε ιδιαίτερα όσοι-ες κατέχετε πτυχίο θετικής κατεύθυνσης ή τεχνοκρατικού-πρακτικού προσανατολισμού. Η εργασία γενικότερα που θα βρείτε, ενδέχεται να είναι δημιουργική και να σας επιτρέπει να βάλετε το προσωπικό σας στοιχείο. Κάπως έτσι, η επιτυχία σας θα είναι σε κάποιον βαθμό προσωπική σας υπόθεση. Οι αμοιβές σας θα είναι επαρκείς και εξελισσόμενες με το πέρασμα του χρόνου.

                                    ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο Ακόλουθος από τα Ξίφη.

Ένας νέος άντρας θα μπει στην ζωή σας, προσωρινά ή μόνιμα. Αν είστε γυναίκα, μάλλον θα εισβάλει συναισθηματικά. Αν είστε άντρας, το πιθανότερο να συνεργαστείτε μαζί του. Πρόκειται για αξιόπιστο άτομο. Ίσως να φοράει στολή. Φροντίστε όμως να μην βγάλετε τα όποια απωθημένα σας επάνω του, επειδή θα έχετε το αβαντάζ της ή του μεγαλύτερης-ου. Αν γίνει κάτι τέτοιο, η καλή συγκυρία της παρουσίας του, μπορεί να μεταλλαχτεί σε… καλοκαίρι των δακρύων! 

Οι παντρεμένοι-ες κι όσοι-ες βρίσκεστε σε σταθερό δεσμό, τούτον το μήνα δίνετε την μάχη για να βελτιώσετε την σχέση σας. Ένα νεαρότερο άτομο, μάλλον αντρικό, αλλά ενδεχομένως και γυναικείο, θα εμφανιστεί στο προσκήνιο και θα δώσει με την ενέργειά του-της έμπνευση. Είναι πιθανό να υπάρξει από την μεριά σας ερωτικό ενδιαφέρον. Αλλά και αμοιβαίο μεταξύ υμών και εκείνου-ης. Θα παλέψετε, ώστε να κρατήσετε τούτο το ενδιαφέρον σε πλατωνικό επίπεδο, αποφεύγοντας να απατήσετε το ταίρι σας. Η δοκιμασία αυτή θα έχει δύο πιθανές εξελίξεις : α) Να ενδώσετε τελικά και να ξεκινήσει μία παθιασμένη σχέση, ίσως ρομαντική, αλλά χωρίς αύριο. β) Να παραμείνετε πιστοί-ες στην-στον σύζυγο ή σύντροφό σας, όμως με πολλά θέματα να ανοίγουν. Το βασικότερο μάλλον θα είναι η απουσία του πάθους μεταξύ σας. Η σχέση σας είναι μεν συντροφική, αλλά χωρίς φλόγα. Μήπως αυτή η φλόγα μπορεί να ανάψει; Άραγε ο νέος ή η νέα που σας σκανδάλισε μπορεί να σας εμπνεύσει να τολμήσετε όχι μαζί του-της, αλλά με το ταίρι σας;

Οι χωρισμένοι-ες είναι πιθανόν να ανοίξετε μία παρένθεση, που ασφαλώς θα σας απομακρύνει για λίγο από το αποτέλεσμα μίας επανασύνδεσης. Ωστόσο αργότερα θα σας φέρει και πάλι κοντά. Τούτη η παρένθεση θα είναι ένα ερωτικό ξελόγιασμα με νεαρότερο από εσάς άτομο ή συνομήλικο, εάν είστε κι εσείς νέος-α. Θα ζήσετε μία παθιασμένη ιστοριούλα, που στις περισσότερες περιπτώσεις θα λήξει, μόλις αποχωρήσει το πάθος. Αυτή η, ας πούμε, δοκιμασία, θα σας κάνει να επανεκτιμήσετε το πρώην ταίρι σας ή εκείνο εσάς. Τότε θα γίνει η επανασύνδεση, αν βέβαια δεν σας καθηλώσει ο θιγμένος εγωισμός σας. Παρόλα αυτά ενδεχομένως να μην λογαριάζεται για προδοσία μία σχεσούλα που προέκυψε σε σας ή στον-στην άλλον-η, ενώσω βρισκόσασταν σε χωρισμό μεταξύ σας.

Εάν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα θα σας ξεσηκώσει αντίστοιχα, μία ή ένας ένστολη-ος. Μπορεί να μην ανήκει απαραίτητα σε κάποιο σώμα ασφαλείας, αλλά να εργάζεται σε χώρο με κώδικα ντυσίματος. Θα είναι ένα αξιόπιστο άτομο με ξεκάθαρες κουβέντες. Αν κάτι τέτοιο σας ενοχλεί, ενδεχομένως να χάσετε μία καλή ευκαιρία, εξαιτίας της προτίμησής σας στα μυστηριώδη άτομα. Καλό θα είναι, ωστόσο, να δώσετε χρόνο τόσο στον-στην άλλον-η, όσο και στον εαυτό σας. Αν συμβεί αυτό, μάλλον θα ξεκινήσει μία σχέση, που θα σας ξεβολέψει από την μέχρι τώρα υποτονική σας προσπάθεια να δεσμευτείτε. Ίσως η αρτιότητα τούτου του ατόμου να μην σας επιτρέπει να σκαρφίζεστε δικαιολογίες για να φύγετε.

Η δουλειά σας, για όσους εργάζεστε, θα πάει πολύ καλά. Η έλευση ενός νέου και νεαρού ατόμου σε θέση ισχύος, θα φέρει ανατροπές. Τούτες θα είναι για καλό, αλλά μπορεί στην αρχή να σας δημιουργήσουν ανασφάλεια. Μην μιλάτε για τα πιθανά παράπονά σας, και δώστε χρόνο να κατανοήσετε τις εξελίξεις πριν βγάλετε συμπεράσματα. Θα υπάρξει γενικότερα πειθαρχία, αλλά και δικαιοσύνη. Θα είστε ασφαλείς από οικονομικής πλευράς.

Όσοι ψάχνετε για νέα εργασία και περνάτε φάση ανεργίας, θα ωφεληθείτε αρκετά εάν επιλέξετε ένα επάγγελμα με κώδικα ντυσίματος ή σχετικό με την τάξη και την ασφάλεια, εφόσον σας εκφράζει κάτι τέτοιο. Ο νέος σας χώρος, δημόσιος ή ιδιωτικός, θα σας εμπνέει αυτοπεποίθηση, ωστόσο θα χρειάζεται να είστε πειθαρχημένοι. Επενδύστε στην καλή σας αντίληψη σχετικά με τις σχέσεις εξουσίας, ώστε να προσαρμοστείτε. Ταυτόχρονα θα μάθετε να λειτουργείτε αβίαστα κάτω από εργασιακές σχέσεις ιεραρχίας. Σημαντικό στοιχείο στην καινούρια σας δουλειά θα είναι η ασφάλεια, τόσο η οικονομική, όσο και εκείνη της σταθερότητας.

                                    ΤΟΞΟΤΗΣ : Το Τρία από τα Κύπελλα.

Ήρθε για εσάς ο μήνας, που σχεδόν αποκλειστικά θα ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας. Αν κάποιοι σας… κατηγορούσαν ότι τάχα είχατε παραμελήσει τις σχέσεις με τους γύρω σας, τώρα θα τους διαψεύσετε και θα τους δώσετε να καταλάβουν ότι κάθε τι στην ώρα του. Βέβαια παρακάτω η πρόβλεψη θα επισημάνει και τα δικά σας λάθη, μέσα από την σοφία των Ταρώ.

Είστε παντρεμένος-η; Ή ανήκετε σε δεσμό; Το δεύτερο ενέχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ξεκάθαρα προβλέπεται για εσάς πρόταση γάμου! Ωστόσο, αν ήδη βρίσκεστε σε γάμο, θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στην τόνωσή του, τόσο την συναισθηματική, όσο και την ερωτική. Για ορισμένους-ες η είδηση μίας εγκυμοσύνης θα είναι το νέο του μήνα! Αν κάποιοι-ες διατηρείτε παράλληλη σχέση, θα απομακρυνθείτε προς το παρόν, εστιάζοντας το ενδιαφέρον και την ενέργειά σας στην-στον σύζυγο ή σύντροφό σας. Τούτο το καλοκαίρι θα αποτελέσει σχεδόν ορόσημο για το αν θα συνεχιστεί η άλλη σχέση από Σεπτέμβριο, ή εάν θα χαθεί από το προσκήνιο. Τούτο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φύγετε σαν τον κλέφτη, αλλά με συναισθηματική ευαισθησία, που έτσι κι αλλιώς έχετε, θα είναι καλό να εξηγήσετε την κατάσταση στο τρίτο άτομο και να μην αρνηθείτε τα συναισθήματά σας. Μόνο που αυτά δεν είναι από μόνα τους η λύση. Ωστόσο υπάρχουν και θα υπάρχουν, αν και η ζωή βάζει τους δικούς της όρους, που πολλές φορές πρέπει να σεβόμαστε.

Αν έχετε χωρίσει κι αναρωτιέστε τι θα γίνει τελικά με τον χωρισμό σας, μαντέψτε την απάντηση! Θα έχετε επανασύνδεση! Ασφαλώς ο συναισθηματικός τούτος μήνας δεν θα σας αφήσει χώρια με τον ή την πρώην σας. Μέχρι εδώ είναι το εύκολο κομμάτι. Το δύσκολο ακολουθεί ακριβώς μετά. Εάν θέλετε να σταθεροποιηθεί η επανασύνδεσή σας και μα μην χωρίζετε κάθε λίγο, τότε ακολουθήστε την επόμενη συμβουλή : Κοιτάξτε σε ποιο σημείο υπήρξατε αδύναμοι-ες και τονώστε το. Αν αυτό ήταν η παρουσία σας, γίνετε λίγο πιο διαθέσιμοι-ες. Αν ήταν η κατανόησή σας, φροντίστε να μην είστε επιπόλαιοι-ες. Αν ήταν το υποτονικό πάθος σας, βρείτε τρόπους να το τονώσετε, ενδεχομένως καλλιεργώντας την ερωτική φαντασία σας. Δουλέψτε με λίγα λόγια στο σημείο ή στα σημεία που υπήρξατε, εσείς ή ο-η άλλος-η αδύναμος-η.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα βρεθείτε μπροστά σε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία με ταιριαστή-ο μαζί σας γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα. Αυτή η γνωριμία θα έχει αρκετά καλή χημεία, ώστε να μπορείτε να σκέφτεστε την σύναψη σταθερής σχέσης. Προσέξτε, παρόλα αυτά δύο σημεία : α) Αν η γνωριμία ξεκινήσει από το ερωτικό πάθος, να μην μείνει εκεί, αλλά να την… ντύσετε σχετικά γρήγορα με το ρούχο της συντροφικότητας. β) Εάν η γνωριμία σας ενώνει με τον-την άλλον-η σε θέματα επικοινωνίας, να μην «ξεχαστείτε» ως προς την ερωτικής της πλευρά. Συμπερασματικά, βρείτε γρήγορα την ισορροπία σας ανάμεσα στο ερωτικό-σεξουαλικό και το επικοινωνιακό-συντροφικό στοιχείο.

Εργάζεστε κι αναρωτιέστε για την εξέλιξη της δουλειά σας; Τούτη θα πάει εξαιρετικά, αλλά καλό θα είναι για τον συγκεκριμένο μήνα να εστιάσετε στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους-συνεργάτες σας, παρά σε άλλες παραμέτρους. Ο λόγος είναι ότι αυτό το κομμάτι μπορεί να βελτιωθεί στην παρούσα φάση, ενώ τα υπόλοιπα είναι ήδη δρομολογημένα και οδεύουν σε καλή πορεία. Τηρείτε τις σχέσεις ιεραρχίας. Δείξτε σεβασμό σε όσους βρίσκονται στην ίδια κλίμακα με εσάς. Μην λειτουργείτε παρασκηνιακά ή κομπλεξικά. Ταυτόχρονα αποφύγετε διακριτικά τα άτομα που κάνουν κάτι τέτοιο προς εσάς. Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας μόλις σας δίνετε η ευκαιρία. Η εργασία σας κατά τ’ άλλα θα είναι σταθερή και οι αμοιβές σας ακέραιες.

Αν δεν εργάζεστε και σας απασχολεί η επαγγελματική σας αποκατάσταση, θα βρεθείτε σε χώρο που θα σας αρέσει το αντικείμενο δουλειάς. Ο μήνας σας ευνοεί πολύ στο να ασχοληθείτε με εκείνο που αγαπάτε. Βέβαια, θα πρέπει τούτο να το εκτιμήσετε και να μην τα παρατήσετε με την πρώτη δυσκολία. Ίσως ορισμένοι να βρεθείτε στο δίλημμα να επιλέξετε ανάμεσα σε μία καλά αμειβόμενη εργασία, που μπορεί να μην σας ξετρελαίνει, κι ανάμεσα σε μία μέτρια πληρωμένη, που όμως σας αρέσει πολύ. Θα ήταν καλό να επιλέξετε με οδηγό την διαίσθησή σας. Όμως, αν το δούμε αντικειμενικά, περισσότερες είναι οι πιθανότητες να παραμείνετε για πολύ καιρό σε κάτι που αγαπάτε. Ίσως να σας κουράσει σύντομα κάτι που δεν το θέλετε πολύ. Και πάλι βέβαια εξαρτάτε από τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία σας.

                                     ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο Κρεμασμένος.

Ίσως σας έχει κουράσει, εσάς και όλους μας, να ακούτε-με την λέξη υπομονή. Ή την φράση : «Υπομονή κι όλα θα πάνε καλά!». Ενδεχομένως αυτή η ρήση να είναι αντιπροσωπευτική για εσάς τούτον το μήνα. Μόνο που στην περίπτωσή σας δεν λέγεται για να λέγεται, αλλά είναι κυριολεκτική. Δηλαδή όλα θα πάνε καλά, αρκεί να δεχτείτε το πρόβλημα που υπάρχει τώρα, να το ζήσετε, και να μάθετε μέσα από αυτό. Το κάρμα σας, σας ζητά να ζείτε την στιγμή, όπως κι αν έρχεται. Να μην αδημονείτε για τα καλύτερα, που έτσι κι αλλιώς θα έρθουν, να μην κάνετε υπομονή για την υπομονή, αλλά να λέτε : «Τώρα αποπληρώνω ένα καρμικό μου χρέος. Μόλις το εξοφλήσω, θα είμαι ελεύθερος-η από αυτό».

Τα ζευγάρια, παντρεμένα ή δεσμευμένα, κάνετε κάποιες θυσίες για να μην καταρρεύσει η ισορροπία στον γάμο ή στον δεσμό σας. Ίσως να κάνετε τα πικρά γλυκά. Αυτή βέβαια η κατάσταση έχει νόημα, επειδή προέρχεται από την αγάπη σας, του ενός προς τον άλλον. Δείτε αυτήν την συγκυρία ως μία δοκιμασία, η οποία δεν είναι παρά ένα καρμικό μάθημα. Ενδεχομένως το μάθημα τούτο να λέει ότι μόνη της η αγάπη, ως συναίσθημα, δεν φτάνει για να είναι ένα ζευγάρι ολοκληρωμένο. Χρειάζονται τουλάχιστον και οι πράξεις αγάπης. Επίσης χρειάζονται να γίνονται κι από τους δύο. Αν όλα αυτά τα κατανοήσετε και τα εφαρμόσετε, ο δεσμός ή ο γάμος σας θα αναγεννηθεί.

Χωρίσατε και νιώθετε σαν να χάσατε το τραίνο για την ευτυχία; Εδώ μπορούμε να πούμε τα εξής : Αντί να σκέφτεστε την «χαμένη» ευτυχία γενικόλογα, εστιάστε στον ή στην πρώην σας. Δηλαδή κοιτάξτε αμοιβαία κι οι δύο σας, ποιος-α είναι ο-η άλλος-η, τι θέλει κτλ. Έτσι θα κάνετε τις σωστές κινήσεις ή θα έχετε τις σωστές αντιδράσεις. Αν απλώς νιώθετε μία ερωτική έλξη, όμως έχετε κατά τ’ άλλα πλάσει στην φαντασία σας έναν φανταστικό χαρακτήρα τον οποίο θα θέλατε να έχει το πρώην ταίρι σας, η ψευδαίσθηση αυτή θα σας οδηγεί συνεχώς σε μεγαλύτερη απογοήτευση. Σταματήστε επομένως να σκέφτεστε αόριστα την ευτυχία και αναλογιστείτε την ζωή σας με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, με τα συν και τα πλην. Έτσι θα επέλθει μία… σοφή επανασύνδεση!

Οι  Ελεύθεροι κι οι ελεύθερες διακρίνεστε από κάποια φοβία να δημιουργήσετε σταθερή γνωριμία και σχέση, ενδεχομένως επειδή έχετε πληγωθεί στο άμεσο ή έμμεσο παρελθόν σας. Προσέξτε να μην δραματοποιήσετε τον εαυτό σας, με την υποψία ότι είστε ένα άτυχο πλάσμα στον έρωτα. Ο έρωτας είναι εδώ και σας περιμένει. Όμως θα πρέπει να ξέρετε να τον διεκδικήσετε. Κανόνας πρώτος : Λιγότερο να περιμένετε από τον έρωτα το ένα ή το άλλο, και περισσότερο να τα δημιουργείτε αυτά οι ίδιοι με τον καλό και έξυπνο τρόπο μας. Και ο έρωτας θέλει δουλειά. Δεν χαρίζεται. Ξεκινήστε με τούτο το σκεπτικό και το μελλοντικό ταίρι σας θα εμφανιστεί αμέσως. Το Σύμπαν θα το συγχρονίσει.

Στην εργασία σας, εφόσον εργάζεστε, μην φοβάστε τις αλλαγές. Αποδεχτείτε τις με ελπίδα. Η ίδια η ζωή είναι μία σειρά συνεχόμενων αλλαγών. Γιατί όχι και η δουλειά σας;! Ενδέχεται να αποκαλυφθούν κάποια μυστικά, λιγότερο ή περισσότερο σημαντικά. Ακολουθήστε την διαίσθησή σας. Εκεί που πρέπει μείνετε παρατηρητές κι εκεί που πρέπει λάβετε δράση. Ωστόσο μην ξεπερνάτε τα όριά σας και μην βγαίνετε έξω από το πλαίσιο της θέσης σας. Τα οικονομικά σας μπορεί να παρουσιάσουν μικρή καθυστέρηση, αλλά με καλό αποτέλεσμα, που θα σας δικαιώσει.

Εάν δεν εργάζεστε κι αναζητάτε μία καινούρια δουλειά, θα έχετε δύο βασικές επιλογές : α) Να παραμείνετε χωρίς εργασία και να απολαύστε τον καλοκαιρινό τούτον μήνα ελεύθεροι από υποχρεώσεις. β) Να βρείτε μία εποχιακή δουλειά με καλά χρήματα, αλλά με συγκεκριμένο χρόνο απασχόλησης. Μια Τρίτη επιλογή, είναι να εισέλθετε στην εργασία που θέλετε και με τις αμοιβές που σας ικανοποιούν. Κι εδώ, ωστόσο, θα χρειαστεί να είστε αφοσιωμένοι και υπομονετικοί. Όσο πιο πολύ θέλετε κάτι, τόσο πιο μεγάλη κι η ευθύνη σας να το διατηρήσετε στην ζωή σας. Επομένως η επαγγελματική σας εξέλιξη θα εξαρτηθεί και από την αποφασιστικότητά σας.

                                ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο Ιππότης από τα Πεντάκτινα.

Τούτον το μήνα θα έρθετε σε επαφή με την εσωτερική σας νεότητα. Αν είστε νέος ή νέα ηλικιακά, τότε απλά θα συγχρονιστείτε με την ηλικία σας, κάτι που δεν είναι πάντα αυτονόητο. Αυτή η συνθήκη έχει τα συν και τα πλην της. Σίγουρα ένα συν είναι η ζωντάνια κι ο αυθορμητισμός που θα σας βγει. Ενώ ένα πλην, θα είναι η εσωτερική σας πάλη για το ποιοί-ες είστε, και πού θέλετε να πάτε στην ζωή σας από εδώ και πέρα. Ίσως βέβαια αυτό να μην είναι απαραίτητα ένα πλην!

 Αν βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο, είναι πιθανόν να θέλετε να απομακρυνθείτε κάπως από τον ή την σύντροφό σας και να ψαχτείτε μέσα σας, πιθανόν κάνοντας ταυτόχρονα παρέα με καλούς σας φίλους. Προσέξτε τα μηνύματα που θα περάσετε στο ταίρι σας. Να μην καταλάβει λανθασμένα ότι δεν τον ή την θέλετε πια. Αλλά να γίνει σαφές ότι χρειάζεστε μόνο λίγο προσωπικό χώρο και χρόνο. Παρόλα αυτά, εάν δεν αποδεχτεί κάτι τέτοιο, τότε καλύτερα να επιλέξετε μία ελεγχόμενη ρήξη! Τούτο γιατί, εάν καταπιέσετε τον εαυτό σας, από φόβο μήπως δυσαρεστηθεί πολύ ο-η σύζυγος ή σύντροφός σας, αυτό θα ξεσπάσει αργότερα σε αντιπάθεια. Πιθανόν δηλαδή να προκύψουν μεταξύ σας αρνητικά συναισθήματα. Ενώ και η πιθανότητα να βρείτε παρηγοριά σε ένα τρίτο πρόσωπο είναι μεγάλη, εφόσον διαπιστώσετε ότι δεν σας καταλαβαίνει το ταίρι σας, και σας ασκεί αψυχολόγητη κριτική.

Βρίσκεστε σε χωρισμό με το βασανιστικό ερώτημα, αν αυτός είναι οριστικός ή όχι, να σας επισκιάζει όλη μέρα στην καθημερινότητά σας; Αν ναι, τότε πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, θα επισημάνουμε την προσοχή σας στην ίδια σας την ανασφάλεια. Είναι πραγματικά τόσο σημαντικός-η ο-η άλλος-η; Σας έχει πει, επίσης, κάποιος ότι εξαφανίστηκαν οι άλλοι άντρες ή οι άλλες γυναίκες από την Γη και μόνη επιλογή σας είναι η επανασύνδεση με τον-την πρώην σας; Ακόμη κι αν έχετε συμπεράνει ότι δεν είναι ο καταλληλότερος-η σύντροφος για εσάς; Διερευνήστε αυτά αρχικά για να κατανοήσετε τι είναι εκείνο που σας κάνει να χάνετε την γη κάτω από τα πόδια σας στην πιθανότητα ενός μόνιμου χωρισμού. Πολλά θα καταλάβετε για τον εαυτό σας και ουσιαστικά. Επίσης μιλήστε με αγαπημένους φίλους σας, ή πάρτε την γνώμη ενός συμβούλου-ψυχοερευνητή που εμπιστεύεστε. Μέσα από έναν λαβύρινθο αυτογνωσίας και γνώσης θα φτάσετε επιτυχώς στη ευκαιρία μίας επανασύνδεσης, που ή θα είναι ώριμη ή θα της γυρίσετε την πλάτη. Τελικά η πραγματική «επανασύνδεση» θα γίνει με την δύναμή σας, που την καταθέσατε πριν άνευ όρων, στα χέρια του ή της πρώην συντρόφου σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα φλερτάρετε με αρκετά άτομα. Ωστόσο ένα βήμα πριν την σταθεροποίηση μίας γνωριμίας, φαίνεστε να κάνετε πίσω. Άλλοτε από αμηχανία κι άλλοτε από ανασφάλεια. Ενδεχομένως αυτά να είναι δικαιολογίες προς τον εαυτό σας. Κατά βάθος αποφεύγετε την δέσμευση, γιατί αναλογίζεστε τους περιορισμούς που ενέχει. Πείτε την αλήθεια στον εαυτό σας. Ή, λοιπόν απολαύστε τα φλερτ. Ή δώστε την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που σας ταιριάζει. Ενώ θα έχετε αποφασίσει να υποστηρίξετε την εξέλιξη της συναισθηματικής και όχι μόνο ζωής σας μαζί του-της.

Αν βρίσκεστε σε κάποια εργασία, θα είστε αρκετά αισιόδοξοι για την έκβασή της. Ενδεχομένως να χρειαστεί να διερευνήσετε, αν αυτό προέρχεται από έναν απροσδιόριστο ενθουσιασμό, ή από μία μελετημένη προεργασία. Παρόλα αυτά η δουλειά σας θα πάει εξαιρετικά, με ξεκάθαρες ανοδικές τάσεις. Το ίδιο και το οικονομικό σας όφελος από αυτήν. Φροντίστε να προσδιορίσετε τον εαυτό σας μέσα στην εργασία σας. Ορισμένες στιγμές φαίνεστε να ταλαντεύεστε, ακόμη και για αυτονόητα πράγματα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα λάθος, όμως εάν παρατείνεται, ενώ όλα θα πηγαίνουν καλά, εσείς θα μένετε ένα βήμα πίσω.

Όσοι δεν απασχολήστε κάπου κι αναζητάτε μία νέα εργασία, θα έχετε καλές ευκαιρίες για να καλύψετε τούτη την ανάγκη σας. Κατά βάθος δεν θα πρέπει να σας απασχολεί τίποτε άλλο παρά οι πεποιθήσεις σας. Εννοώντας ότι θα χρειαστεί να πιστέψετε στον εαυτό σας και κατόπιν το μαγνητικό σας ζώδιο θα εντυπωσιάσει τους μελλοντικούς συνεργάτες σας. Με λίγα λόγια μην δείχνετε αδύναμοι ενώ δεν είστε. Επίσης κάντε τους άλλους να σας εμπιστευτούν για την αξία σας, που η αβεβαιότητά σας πολλές φορές την επισκιάζει. Αυτό που πραγματικά σας χρειάζεται για την επαγγελματική σας πρόοδο είναι η πίστη σας σ’ αυτήν. Τα οικονομικά σας διαφαίνονται βελτιωμένα κατά πολύ.

                                            ΙΧΘΥΣ : Το Πέντε από τα Ξίφη.

Θα ξεκινήσουμε την πρόβλεψη αυτού του μήνα με ένα ταχύτατο μάθημα ερμηνείας των Ταρώ! Η κάρτα, λοιπόν που σας αντιστοιχεί για τον Αύγουστο είναι το πέντε από τα ξίφη. Γενικότερα, τόσο στα Ταρώ, όσο και στην Αριθμολογία, ο αριθμός πέντε (5) δηλώνει συνήθως αλλαγές. Μπορεί να μετασχηματίσει, να διαμορφώσει, να ταράξει τα νερά, να φέρει τα πάνω κάτω, ή να αλλάξει την προϋπάρχουσα τάξη.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια, το συγκεκριμένο πεντάρι (5), που κινείτε στο χρώμα των ξιφών, θα φέρει μία νοσταλγική διάθεση. Ίσως να νοσταλγείτε τις καλές μέρες του γάμου ή του δεσμού σας. Ενώ τώρα βιώνετε μία ασυνεννοησία. Οι σκέψεις, τόσο οι δικές σας όσο και του ή της συζύγου ή συντρόφου σας, περιστρέφονται ενίοτε γύρω από την πιθανότητα ενός χωρισμού. Αν υπάρχουν ισχυρά κίνητρα που σας κρατούν κοντά, όπως τα τέκνα ή τα οικονομικά αποκτήματα, ενδεχομένως να παραμείνετε μαζί τυπικά, αλλά όχι ουσιαστικά. Αν δεν τίθεται θέμα αναγκαίας συμβίωσης, ίσως να αναφερθείτε στον χωρισμό, αλλά μέσω συζήτησης, χωρίς να βιάζεστε να πάρετε μία τέτοια απόφαση και δίχως υπερβολικές αντιδράσεις. Μην αποδίδετε την κατάσταση αυτή στην μοίρα σας, αλλά στην θέλησή σας! Στην παρούσα φάση είναι όλα στο χέρι σας, αρκεί να το θέλετε, κι αρκεί να ξεβολευτεί κάπως από τον εγωισμό του ο καθένα από τους δύο σας.

Αν, ωστόσο, βρίσκεστε ήδη στα «χωράφια» του χωρισμού, είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να δείτε την ζωή σας από εδώ και πέρα με ηρεμία. Ίσως μετά από το πετρώδες «έδαφος» του χωρισμού να εμφανιστεί μπροστά σας μία νέα και γόνιμη κοιλάδα ευτυχίας! Η κατάσταση δεν είναι τόσο δύσκολη. Έχετε χρόνο να αποφασίσετε και θα έχετε πολλές ευκαιρίες για την επανασύνδεση. Η επανασύνδεση τούτη θα είναι συνώνυμη της ασφάλειας. Η οριστική απομάκρυνση θα είναι ταυτόσημη της περιπέτειας. Τίποτα από αυτά δεν είναι καλό ή κακό, αρκεί εσείς να δείτε τι θέλετε πραγματικά! Ξέρετε τι θέλετε; Αν ναι, αφοσιωθείτε σε αυτό.

Είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα; Είναι πιθανόν να ζείτε στον απόηχο μίας παλιάς σχέσης σας, που ακόμη δεν έχετε ξεπεράσει. Ο μήνας θα φέρει μπροστά σας ένα άτομο με στοιχεία, που ενδεχομένως θα σας θυμίσουν εκείνη την παλιά σχέση σας. Η χαρά της νέας γνωριμίας και η ανασφάλεια της ομοιότητας θα δώσουν μάχη μέσα σας. Το Σύμπαν δεν είναι ζαβολιάρικο. Απλά θέλει να σας δώσει μία νέα ευκαιρία να θεραπεύσετε την πληγή σας, δημιουργώντας μία υγιή και σταθερή σχέση με τον-την… σωσία του ανθρώπου που σας πλήγωσε στο παρελθόν. Παρόλα αυτά μην αμελήσετε να διορθώσετε και τα δικά σας παλιά λάθη. Ξαναζείτε, λοιπόν, το ίδιο έργο, αλλά τούτη την φορά με happy end!

Οι καρμικοί μοχλοί του Σύμπαντος κινούνται για εσάς, συντονισμένοι στην συχνότητα των αλλαγών! Κάτι τέτοιο θα συμβεί και στην εργασία σας. Κάτι θα χαθεί και κάτι θα εμφανιστεί. Καινούρια πράγματα ή πρόσωπα θα αντικαταστήσουν τα προηγούμενα. Τα συναισθήματά σας θα είναι ένα μείγμα ενθουσιασμού και ανασφάλειας. Θα χρειαστεί να κοιτάτε μπροστά και όχι πίσω. Αφήστε τον εαυτό σας να μπει στην καινούρια ροή των εξελίξεων. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφεθείτε. Ότι αλλάζει, αλλάζει για καλό, μόνο που μπορεί να μην φαίνεται από την πρώτη στιγμή. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν από τούτες τις επαγγελματικές… αναταράξεις.

Είστε χωρίς εργασία και θέλετε να βρείτε μία, έστω κι αν τούτος ο μήνας χαρακτηρίζετε «νεκρός»! Πολύ καλά το σκέφτεστε! Τίποτα δεν είναι «νεκρό», και η ζωή εξελίσσετε με την δική της αυτονομία. Θα βρείτε εργασία με καλά οικονομικά δεδομένα και ευχάριστες συνθήκες. Ίσως, και είναι φυσικό, να νιώσετε μία νοσταλγία για την ανέμελη ζωή σας, ενόσω δεν εργαζόσασταν. Ή για κάποιον χώρο που επιθυμούσατε να πάτε, αλλά τελικά βρεθήκατε σε άλλον. Πιθανόν να σας επηρεάζουν διάφορες φλυαρίες που ακούτε εδώ κι εκεί από κάποιους «καλοθελητές» που θέλουν το καλό σας. Το σημαντικό είναι να προσπεράσετε όλα αυτά και να κοιτάξετε μπροστά το μέλλον σας. Γυρίζετε σελίδα. Ξεκινά ένα νέο επαγγελματικό κεφάλαιο. Ακολουθείστε με αφοσίωση την συμφωνία που κάνατε και το ίδιο «ζητήστε» κι από τους άλλους, προϊσταμένους, συνεργάτες κτλ.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2022

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Η Δύναμη. Αυτόν το μήνα καλείστε να αναμετρήσετε την δύναμή σας! Αν την χε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάιος 2022

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του Μαΐου με την μέθοδο της Αριθμολογ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

   ΚΡΙΟΣ  :  Το Δέκα από τα Ξίφη. Θα κάνετε μία γενική εκκαθάριση! Θα αφήσετε πράγμα ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2022

In category Ταρώ

Μάρτιος  2022.  Μήνας  Εννιά ( 9 ). Πριν περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικές προβλ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

             ΚΡΙΟΣ  :  Ο Ερημίτης. Ένας μήνας εσωτερικής ανασυγκρότησης σας περιμένε ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2022

In category Ταρώ

Πριν περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις του μήνα με την αρχαία μέθοδο της Αριθμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u