Βρυχάται το θηλυκό λιοντάρι;

Βρυχάται το θηλυκό λιοντάρι;


Μα καλά! Να μην έχουμε δει ούτε ένα από τα ντοκιμαντέρ της εκπαιδευτικής τηλεόρασης; Η λιονταρίνα ως γνωστόν είναι εκείνη που κυνηγάει το θήραμα και το φέρνει στην οικογένειά της για φαγητό. Το αρσενικό λιοντάρι αναλαμβάνει την προστασία και το θηλυκό την τροφή. Να μην πολυλογούμε, κάπως έτσι γίνεται και με τη γυναίκα Λέοντα. Μην την υποτιμάς. Κρύβει πολλά πράγματα που δεν ξέρεις. Και σχετικά με το αν βρυχάται…όταν την ακούσεις θα το καταλάβεις.

Η γυναίκα Λέων πρέπει να ξέρει ότι ενδιαφέρεσαι. Αλλιώς να ξέρεις πως δεν θα δεις προκοπή. Μην ξεχνάς να της υπενθυμίζεις ότι είναι σημαντική. Αλλά πρόσεχε, μην το παρακάνεις, ούτε να χρησιμοποιείς κοινοτυπίες. Είναι άνθρωπος που θέλει το πρωτότυπο, να νοιώθει πως αυτός που είναι δίπλα της δεν θα βρεθεί και παραπέρα. Τι; Δύσκολα σου βάζω; Όποιος μπλέκει με πλάσματα άγρια όπως τα λιοντάρια πρέπει να γίνει θηριοδαμαστής. Δες το σαν ευκαιρία. Το ότι θα πρέπει να κεντρίζεις συνεχώς το ενδιαφέρον της λιονταρίνας φέρνει και εσένα σε μία ερωτική εγρήγορση. Μπορεί να σε αγχώσει το ότι δεν είναι δεδομένο είδος ανθρώπου, όμως αυτό θα κρατάει αναμμένη τη φλόγα της σχέσης. Βλέπεις που τα δύσκολα αθλήματα έχουν και καλά έπαθλα;

Η γυναίκα Λέων βρυχάται λοιπόν. Όμως να ξέρεις πως θα βρυχηθεί για να σε υπερασπιστεί. Και μην μου πεις πως ο άντρας είναι το μόνο προστατευτικό πρόσωπο σε μία σχέση. Εδώ κοτζάμ «βασιλιάς της ζούγκλας» δέχεται να τρώει τροφή κυνηγημένη από την λιονταρίνα. Όσο μεγαλύτερη σχέση έχει κάποιος, τόσο περισσότερο καταλαβαίνει πως και τα δύο πρόσωπα μπορούν να προστατέψουν το ένα το άλλο.

Να ξέρεις πως αν καταφέρεις να είσαι με μία γυναίκα Λέοντα, θα μπορείς να της έχεις εμπιστοσύνη, καθώς τα αισθήματά της για τον σύντροφο ο οποίος της φέρεται όπως αρμόζει σε μία Λέοντα, είναι πολύ ισχυρά. Όμως θα πρέπει να αντέξεις το ότι η ακτινοβολία της προσεγγίζει τα υπόλοιπα ανδρικά βλέμματα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το έχεις υπόψιν, γιατί μία Λέων δεν θα πολυανεχτεί τις ζήλειες και ιδιαίτερα τις άδικες. Ξέρεις πως η λιονταρίνες είναι πολύ ερωτεύσιμες. Όπως καταλαβαίνεις δεν είσαι ο μόνος που την πάτησε μαζί της. Χτίσε την εμπιστοσύνη με την σύντροφό σου και προσοχή! Μην την προδώσεις, γιατί τότε θα δεις τι πάει να πει βρυχηθμός!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//