Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 19/09 – 25/09/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 19/09 – 25/09/2016
<p>Τόσο οι όψεις αυτής της περιόδου όσο και οι διελεύσεις των πλανητών θα είναι ευνοϊκές για να προχωρήσουμε τα σχέδιά μας και να αναθερμάνουμε τις σχέσεις μας. Στις 19 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη θα είναι σε εξάγωνο με τον Άρη και για μία εβδομάδα θα μας χαρίσει αρμονία στις αισθηματικές και κοινωνικές μας σχέσεις, αλλά και ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα. Ενώ στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό και μας δίνει ισορροπία στη ζωή μας, ενώ ο Ερμής στην Παρθένο γυρίζει σε ορθή πορεία μέχρι τι 7 Οκτωβρίου και στις 23 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και ανανεώνεται το ερωτικό μας πάθος.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη θα μας βοηθά για μια ολόκληρη εβδομάδα και κυρίως θα ευνοούνται οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα νοιώθετε συναισθηματική ισορροπία και θα υπάρχει αρμονία με τον σύντροφό σας. Ακόμη θα έχετε ευκαιρίες για δημιουργία μιας νέας σχέσης με έντονο ερωτικό πάθος. Ακόμη θα είστε επινοητικοί και επικοινωνιακοί με τους άλλους.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, έτσι ευνοούνται από την διέλευση αυτή κυρίως  

οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, αλλά και οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς. Έτσι θα μπορέσετε να δείτε τα πράγματα με προοπτική και να δημιουργήσετε ένα σταθερό μέλλον. Οι σχέσεις σας θα ομαλοποιηθούν και θα μπορείτε να περάσετε όμορφα με τους γύρω σας.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα έχετε πολύ καλές σχέσεις με τον περίγυρό σας και την υποστήριξή του.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Πλούτωνα μας βοηθούν να επιλύσουμε θέματα του παρελθόντος και να προχωρήσουμε τα σχέδιά μας.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ευνοούνται περισσότερο οι

Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο θα έχετε επιτυχίες. Θα αναμορφώσετε τα σχέδιά σας και θα μπορέσετε να τα υλοποιήσετε. Οι διαπροσωπικές σχέσεις θα έχουν ισορροπία και με την αυτοπεποίθησή σας θα μπορέσετε να καταφέρετε πολλά πράγματα.

Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους, έτσι από την διέλευση αυτή ευνοούνται κυρίως οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι αλλά και οι και Κριοί και οι Λέοντες. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλά και ερωτικά. Θα είστε ενθουσιώδεις και δυναμικοί στις αποφάσεις σας.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Δία μας κάνει γενναιόδωρους και έχουμε κοινωνικές και οικονομικές ευκαιρίες.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό και θα παραμείνει μέχρι τις 23 Οκτωβρίου. Ευνοούνται οι κοινωνικές μας σχέσεις και ισορροπούν και θα είμαστε πολύ ειλικρινείς και δίκαιοι. Προσπαθούμε να ομαλοποιήσουμε την ζωή μας και προβάλλουμε έναν έντιμο εαυτό.

Ο Ερμής στην Παρθένο γυρίζει σε ορθή πορεία μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, ευνοούνται κυρίως οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι άμεση και θα έχετε την υποστήριξή τους. Ευχάριστες εκπλήξεις επαγγελματικές και προσωπικές, αλλά και οικονομικές θα σας ενθουσιάσουν.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα και σε  αντίθεση με τον Κρόνο αλλά και σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα φέρει αλλαγές αιφνιδιαστικά που θα πρέπει να τις προσέξουμε.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου  2016

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και θα παραμείνει μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Ευνοούνται κυρίως οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα έχετε έντονο ερωτικό πάθος και θα ανανεώσετε την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Ακόμη οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για σημαντικές γνωριμίες. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι πολύ άμεση.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο και περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν την διέλευση θα είναι οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς αλλά και οι Ταύροι και οι Παρθένοι. Μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε τον χώρο σας και να ισορροπήσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις. Θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Δία αλλά και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα δημιουργεί έντονα αισθήματα τα οποί αθα πρέπει να ελέγξουμε.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, αλλά και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα θα μας βοηθά με την διορατικότητά μας να επιλ’υσουμε τα προβλήματά μας.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα και περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν την διέλευση θα είναι οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες, αλλά και οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί. Θα είστε ενθουσιώδεις και γοητευτικοί και θα έχετε την ευκαιρία για μια νέα σχέση, αλλά και για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Θα προβάλλετε έναν δυναμικό εαυτό.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, αλλά και σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Δία μας κάνει πολύ κοινωνικούς και ερωτικούς.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 11/09 – 17/09/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 11/09 – 17/09/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 11/09 – 17/09/2017

11 Σεπτεμβρίου – Δίας στον Ζυγό σε εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Λέοντα – πάρα πολύ καλή επιρροή για όλα τα ζώδια – κυρίως...

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 13/02 – 19/02/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 13/02 – 19/02/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 13/02 – 19/02/2017

Σίγουρα θα έχουμε μια πολύ καλή περίοδο και θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε τόσο τα σχέδιά μας στον επαγγελματικό μας τομέα, όσο και τις...

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 19/12 - 25/12/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 19/12 - 25/12/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 19/12 - 25/12/2016

Είμαστε στην εβδομάδα που καταλήγει στα Χριστούγεννα όπου πραγματικά θα είναι εκπληκτικά με τις πανέμορφες όψεις τους. Ο Κρόνος σε...

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 29/08 – 04/09/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 29/08 – 04/09/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 29/08 – 04/09/2016

Ο Αύγουστος μας αφήνει αλλάζοντας τα δεδομένα την προτελευταία του μέρα, αφού στις 30 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό, του οποίου...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 16/01 –17/01/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 16/01 –17/01/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 16/01 –17/01/2016

Θα είμαστε περισσότερο ρεαλιστές στις σχέσεις μας και θα κατανοήσουμε καλύτερα τι αναζητάμε με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο...

Αστρολογικό Δελτίο 26-3-2015

Αστρολογικό Δελτίο 26-3-2015

Αστρολογικό Δελτίο 26-3-2015

Νέες ιδέες και οράματα για την μελλοντική μας εξέλιξη θα είναι αυτά που θα μας απασχολήσουν, αφού τα ζητήματα της καθημερινότητας τα...