Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-4-2017
<p>Κριός

Οι Κριοί περνάτε μια μέρα με γλυκιά ένταση, είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι. Ευνοείται το τρελό και αυθόρμητο φλερτ, με δυναμισμό και πρωτοτυπία, που τελικά θα σας φέρει την μεγάλη αγάπη στην αγκαλιά σας ειδικά αν βγείτε το βραδάκι.  Έχετε διάθεση να ταλαιπωρήσετε γλυκά το ταίρι σας, να του κάνετε καμιά φορά τη ζωήδύσκολη με τις απαιτήσεις που σας εμπνέουν κάποιες όψεις του Άρη, αλλά τελικά γίνεστε ένα με την αγάπη!

Ταύρος

Μεγάλη δόξα για τα ερωτικά των ταύρων, και εσείς δεν ξέρετε πού να σταθείτε από την χαρά σας. Σήμερα όλη μέρα, έχετε την τιμητική σας, δίνοντας μαθήματα έρωτα και ερωτισμού. Σαφώς οι αδέσμευτοι θα έχετε εξελίξεις, μιας και η γοητεία σας είναι πολύ ανεβασμένη και έχετε αφήσει πίσω σας ανασφάλειες και αναστολές . Αυτό που σας χρειάζεται είναι ένα καλό πρόγραμμα, για να επωφεληθείτε στο έπακρο από την δύναμη της ημέρας. .

Δίδυμοι  

Είναι η μέρα  σας στον έρωτα, δεν το συζητάμε. Η τέλεια όψη που πραγματοποιεί  ο Ερμής, , σας κάνουν πολύ επικίνδυνους και έχετε ανεβασμένη γοητεία και ορέξεις. Καταστρώνετε σχέδια που σας βγαίνουν και νιώθετε ότι η καρδιά σας θα σπάσει. Αλλά δεν προλαβαίνει! Κάποιος  που σας θέλει πολύ σας κάνει το μεγαλύτερο δώρο, χαρίζοντάς σας ένα απίστευτο βράδυ!

Καρκίνος

Οι καρκίνοι έχετε βάλει τα καλά σας συναισθηματικά, με την βοήθεια της Σελήνης. Οπότε, με την καλή διάθεση που έχετε, με την γλυκιά επιρροή που ασκείτε στους άλλους,  έχετε την ευκαιρία να φέρετε κοντά σας όποιον αγαπάτε με τη γλύκα σας και να κάνετε και μια επανασύνδεση, που είναι ένα θέμα φλέγον όπως φαίνεται για εσάς.

Λέων

Οι Λέοντες έχετε κάποιον άνθρωπο που σας ταλαιπωρεί λίγο, δεν λέει να σας αφήσει να ζήσετε όσα θέλετε. Κάπως βελτιώνεται η κατάσταση το βράδυ, αλλά και πάλι δεν σας φτάνει, γιατί ο έρωτας που θέλετε εσείς, δεν χωράει σε μια μέρα. Πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας και να πείσετε το ταίρι σας ότι δεν έχει τίποτα να κερδίσει με τους εγωισμούς.

Παρθένος

Οι Παρθένοι ταλαιπωρήστε σήμερα λιγάκι, αν και προς το βράδυ, που η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας,  παίρνετε μια ανάσα, αλλά και πάλι, θα χρειαστεί να περιμένετε, με πολλά πισωγυρίσματα συναισθηματικά. Εντάσεις και ζήλιες θα δώσουν και θα πάρουν και καλό είναι να μη δίνετε και πολλή σημασία στη διαίσθησή σας, γιατί και ο Ερμής έχει βαλθεί να σας κάνει να τρελάνετε το ταίρι σας με ζήλια!

Ζυγός

Οι Ζυγοί περνάτε ένα πολύ όμορφο βράδυ, αν και έχετε πολλά θέματα που θέλετε να τα λύσετε, πρώτα με τον εαυτό σας και μετά με τον σύντροφό σας. Οι άνθρωποι που αγαπάτε στέκονται στο πλευρό σας, και αυτό σας ανακουφίζει και σας ξεκουράζει. αν και έχετε πολλά στο μυαλό σας, καταφέρνετε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο, που τον χρειάζεστε για να πείτε τα σ’ αγαπώ που νιώθετε!

Σκορπιός

Μια ημέρα έντασης και πάθους για τους Σκορπιούς, αλλά όχι εύκολη. Θα σας ταλαιπωρήσουν πολύ ζητήματα που σχετίζονται με το παρελθόν σας, και ίσως να νομίζατε ότι τα έχετε ξεπεράσει, αλλά έρχονται πάλι στην επιφάνεια και απαιτούν λύσεις, που όμως δεν ξέρετε πώς να τις δώσετε. Κάποιοι που πιθανόν να σας έχουν πληγώσει, θέλουν τη συγγνώμησας, αν τη δώσετε, θα ελευθερωθείτε πολύ.

Τοξότης

Οι τοξότες νιώθετε συνέχεια μια ένταση, γιατί είστε μπροστά σε κάτι πολύ καλό. Σας προτρέπει η μέρα να κάνετε πολλά στο ταίρι σας, να πείτε περισσότερα λόγια ίσως από όσα θα θέλατε, αλλά που έχουν άκρως παθιασμένο αποτέλεσμα! Καταφέρνετε να κάνετε να σας προσέξουν όσοι αγαπάτε, αλλά και όσοι φλερτάρετε και έχετε τη δυνατότητα να φανείτε πόσο ώριμοι είστε. και πόσο θερμοί.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι έχετε αντιφατικές πλανητικές επιρροές . Πότε ο Ερμής σας κάνει να φλερτάρετε και πότε ο Κρόνος θυμάται να σας ταρακουνήσει και να σας βγάλει από κάθε πλαίσιο συναισθηματικής ασφάλειας. Αυτή η μέρα θα σας φέρει μπροστά σε πολλά διλλήματα.  Εκμεταλλευτείτε την όμως όσο μπορείτε και επενδύστε συναισθηματικά σε όσους σας αγαπούν.

Υδροχόος

Και σήμερα με τον Ερμή να σας καλεί στο θέμα του φλερτ,  είστε στα ουράνια. Το ταίρι σας επιφυλάσσει δυνατές εκπλήξεις, αλλά εσείς κάνετε ρελάνς με ακόμα μεγαλύτερες! Είναι μια μέρα – και ειδικά ένα βράδυ - που θα τα δώσετε όλα για μια νέα γνωριμία οι αδέσμευτοι, και θα έχετε μεγάλη επιτυχία, γιατί η πρωτοτυπία σας θα συγκινήσει και θα φέρει άμεσα και θετικά αποτελέσματα.

Ιχθείς

Η ημέρα αυτή σας βρίσκει πιο ερωτευμένους από ποτέ! ίσως ο Κρόνος να θέλει να σας το χαλάσει, αλλά η επίδραση του Ερμή στην Σελήνη, δεν τον αφήνει!  Είναι πολύ πιθανό να έχετε μιαεπανασύνδεση που την θέλετε όσο τίποτε άλλο. Αλλά θα πρέπει να μετρήσετε τα πράγματα με προσοχή, γιατί καλό το πάθος, αλλά το θέμα είναι να μην γίνετε άλλη μια φορά εσείς αυτοί που θα δώσετε τόπο στην οργή. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-12-2017

Κριός Εστίαση στην αλλαγή, αλλά και ρεαλιστική ερωτική προσέγγιση σε ό, τι θέλετε να κάνετε. Η κοινή λογική σε συνδυασμό με το συντονισμό...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη του αστερισμού σας, τον Άρη περνάτε σε άλλη φάση. Είσαστε σε...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περνάτε μία φάση που ο εκνευρισμός σας διακατέχει και δεν είσαστε τώρα έτοιμοι για σημαντικές συζητήσεις. Η...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-7-2017

Κριός Εσείς και το ταίρι σας βρίσκεστε σε μια προκλητική και ενεργοποιημένη διάθεση σήμερα. Αισθανθείτε ευκαιρίες και προκλήσεις σε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-4-2017

Κριός Στην κορυφή της αναστάτωσης, είσαστε οι Κριοί. Ο Ουρανός σας δίνει τρελή διάθεση για παιχνίδι. Στα σχέδιά σας μέσα, ένας έρωτας με...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Κριός Είναι μια δύσκολη συναισθηματικά και ερωτικά ημέρα. Η αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον Ήλιο από το ζώδιό...