Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-5-2017
<p>Κριός – Ρήγας των Σπαθιών

Αυτή η κάρτα μπορεί να υποδεικνύει έναν άνθρωπο που είναι Δίδυμος, Ζυγός ή Υδροχόος, ή κάποιος άλλου σημείου που εμφανίζει αυτές τις ιδιότητες. Ένας εξαιρετικά έξυπνος άνθρωπος που έχει κρατήσει σταθερά τα ιδανικά που είναι πρόθυμος να αγωνιστεί με σχεδόν οποιοδήποτε κόστος. Έχει ένα λαμπρό μυαλό και είναι σε θέση να δει όλες τις πλευρές ενός επιχειρήματος, αλλά μπορεί να θεωρηθεί ως κρύος, σκληρός και μακρινός από τους άλλους. Όχι όμως από εσάς.

Ταύρος – Το Αστέρι

Μια όμορφη κάρτα που δείχνει ελπίδα, επούλωση, ανανέωση και ένα νέο μονοπάτι. Ενδέχεται να λάβετε βοήθεια από μια μη αναμενόμενη πηγή. Το Αστέρι είναι το Φέγγος της Ελπίδας και είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει και να σας εμπνεύσει. Είναι εδώ για να σας δείξει ότι όσο δύσκολο όσο είναι τα πράγματα στην αγάπη, έχετε βγει από το άλλο άκρο και τα όλα θα γίνουν καλύτερα.

Δίδυμοι – Οκτώ των Ράβδων

Τα Οκτώ από τα Ραβδί μπορούν να δηλώσουν μια περίοδο φρενίτιδας με τα τηλέφωνα να κουδουνίζουν χωρίς διακοπή, τα γράμματα, τα εισερχόμενα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να ξεχειλίζουν και τα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου να φουντώνουν το ένα μετά το άλλο. Κάτι πραγματικά ενδιαφέρον πρέπει να συνεχιστεί ή να δημιουργηθεί όλη αυτή η τρελή βιασύνη. Μπορεί να έχετε επείγουσες προθεσμίες για να προλάβετε ή να έχετε λάβει σύντομη ειδοποίηση για ένα νέο ραντεβού.

Καρκίνος – Ο Τρελός

Για ερωτήσεις αγάπης και σχέσεων, αυτή την κάρτα ταρώ εμφανίζεται  για ανθρώπους που αισθάνονται ότι είναι στην κορυφή του κόσμου. Για να είμαστε σαφείς, αυτή η κάρτα απεικονίζει ότι μια στιγμή αισθάνεστε ότι η αγάπη είναι τόσο ισχυρή μέσα σας που βλέπει τον κόσμο με έναν νέο τρόπο. Εν ολίγοις, ο Τρελός συνδέεται με την ακραία ευτυχία που αισθάνεστε στην αγάπη.

Λέων – Τέσσερα των Κυπέλλων

Θα μπορούσε να υπάρχει η αίσθηση ότι είστε «κολλημένοι σε μια διαδρομή» αυτή τη στιγμή. Μπορεί να νιώθετε ανίκανοι να μετακομίσετε και να αλλάξετε και να βρεθείτε στον εαυτό σας για το τι θα μπορούσε να είναι αυτό που είναι. Μετράτε όλες τις ευλογίες σας; Τι έχετε τώρα που θα μπορούσατε να είσαστε ευγνώμονες στον έρωτα; Υπάρχουν διαθέσιμες ευκαιρίες αλλαγής.

Παρθένος – Επτά των Κυπέλλων

Ένας χρόνος εξορθολογισμού και ανάλυσης υποδεικνύεται με αυτήν την κάρτα. Μπορεί να είστε αντιμέτωποι με μια επιλογή συντρόφου ή απλά να μην είστε σίγουροι για το τι θέλετε να κάνετε. Αυτή είναι η στιγμή να αποφασίσετε και να εστιάσετε. Τα όνειρα που αξίζει να ακολουθήσετε ερωτικά πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα. Η πραγματική πρόοδος μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν ληφθεί απόφαση.

Ζυγός – Δύο των Ράβδων

Αυτή η κάρτα σας προτρέπει να περιορίσετε την εστίασή σας σε ένα ερωτικό θέμα. Έχετε φτάσει σε μια διασταύρωση και είναι καιρός να αποφασίσετε ποιο δρόμο να πάρετε, κάτι που δεν μπορεί πλέον να αναβληθεί. Οποιαδήποτε κατεύθυνση μπορεί να είναι καλή, αλλά τι σας εμπνέει; Πού θέλετε να εστιάσετε την προσοχή σας και την ενέργεια σας; Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε καθώς δεν θα μπορείτε να κάνετε τα πάντα.

Σκορπιός – Άσσος των Ξιφών

Αν είστε ήδη σε μια σχέση, ο Άσσος του Ξίφους προβάλλει μια νέα κατεύθυνση στις σχέσεις. Αυτός ή αυτή εξακολουθεί να σκέφτεται πολλά για εσάς. Η σχέση ίσως είναι πολύ δίκαιη και ισορροπημένη. Εσείς οι δύο βλέπετε ο ένας τον άλλον ακριβώς όπως είστε και όχι όπως θα θέλετε να είστε. Η αγάπη σας περνάει μέσα από πνευματικά μονοπάτια!

Τοξότης – Δέκα των Ράβδων

Αυτή η κάρτα μπορεί να υποδεικνύει ότι στην σχέση σας κάποιος βάζει όλη τη δουλειά, ενώ ο άλλος σύντροφος κάθεται και απολαμβάνει τις ανταμοιβές. Ανάλογα με την κατάσταση, αυτό θα μπορούσε να γίνει για πολλούς λόγους. Εάν ο σύντροφός σας για παράδειγμα αναρρώνει από μια χειρουργική επέμβαση, το Δέκα Μπαστούνι μπορεί να δηλώνει ότι φροντίζετε τους με πλήρη απασχόληση. Εάν όμως υπάρχει είναι ένα θέμα στη σχέση σας, μπορεί και να χωρίσετε από κούραση.

Αιγόκερως – Άσσος των Κυπέλλων

Προφανώς, επειδή πρόκειται για μια ανάγνωση για να μάθετε εάν έχετε ένα μέλλον με συγκεκριμένο ραντεβού ή αγάπη και βγήκε ο Άσσος των Κυπέλλων μπορείτε να σιγουρευτείτε ότι ναι, σίγουρα θα είστε σε μια πολύ αγαπητή σχέση με έναν σημαντικό σύντροφο. Αν έχετε ήδη σχέση, θα υπάρξει μια συζήτηση μεταξύ των δυο σας, όπου θα μπορέσετε να εκφράσετε την αγάπη που έχετε μεταξύ σας.

Υδροχόος – Η Δικαιοσύνη

Η δικαιοσύνη και η ισορροπία υποδεικνύονται όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα, σημαίνει ότι είναι καιρός να επιστραφεί η ισορροπία στην σχέση σας μέσω της δικαιοσύνης. Η αλήθεια θα βγει στο φως. Αλλά θυμηθείτε, δικαιοσύνη για ένα άτομο, μπορεί να μην είναι δικαιοσύνη για ένα άλλο. Όσο είστε ειλικρινείς και αληθινοί, δεν θα έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Συμβάσεις και νομικά θέματα με τον σύντροφό σας μπορεί επίσης να λυθούν.

Ιχθείς – Ο Μάγος

Επειδή ο Μάγος φέρει τις επιρροές του πλανήτη Ερμή που διέπει το σύστημα επικοινωνίας, θα έχετε πολλές ειδήσεις στον ερωτικό τομέα. Είναι πολύ καλή επιρροή. Έτσι, αντί να είστε επιθετικοί, εσείς και ο σύντροφός σας θα έχετε επίγνωση του γεγονότος ότι η ευγενική συνομιλία είναι απαραίτητη για να υπάρξει κατανόηση στη σχέση σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-5-2017

Κριός – Ντάμα των Ξιφών Η Ντάμα Σπαθί μπορεί να υποδεικνύει μια γυναίκα που είναι Δίδυμος, Ζυγός ή Υδροχόος, ή και μια μελαχρινή γυναίκα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-4-2017

Κριός – Η Κρίση (Ανάποδα) Νιώθεις βαθιά μέσα σου ότι η σχέση σου και η ερωτική σου ζωή έχουν πάρει λάθος δρόμο. Ίσως και να θεωρείς ότι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-4-2017

Κριός – Άσσος των Σπαθιών (Αντεστραμμένο) Η πνευματική σου δύναμη είναι εγκλωβισμένη από προκαταλήψεις. Άρα και ο έρωτας δεν μπορεί να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-3-2017

Κριός – Ρήγας των Ράβδων Ένας σημαντικός άνθρωπος, πιθανόν με μελαχρινό παρουσιαστικό έχει να σου πει πολλά στον ερωτικό τομέα αν είσαι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2017

Είναι ολοφάνερο, μέσα από τα μονοπάτια που μας υποδεικνύει η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ, πως ο έρωτας σήμερα είναι μια μεγάλη θάλασσα...