Feng Shui: αφθονία που ρέει στη ζωή σας

Feng Shui: αφθονία που ρέει στη ζωή σας
<p>Τα οικονομικά σας φτάνουν κάτω, ενώ οι ευκαιρίες σας περνούν; Ίσως η ενεργειακή σας πηγή να εμποδίζεται. Η αρχαία κινεζική τέχνη του Φενγκ Σούι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανοίξετε αυτά τα κανάλια ενέργειας, ώστε να μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερη αφθονία στη ζωή σας. Είναι εύκολο να το κάνετε και δεν χρειάζεται να επενδύσετε πολλά μετρητά για να το απομακρύνετε. Ακολουθήστε απλώς αυτές τις απλές συμβουλές Feng Shui για κάθε περιοχή του σπιτιού ή του διαμερίσματός σας.

Καλωσορίστε την ευημερία

Στην κύρια είσοδο στο σπίτι σας, κρεμάστε τρία κινεζικά νομίσματα - δεμένα μαζί με κόκκινη κορδέλα - στη λαβή της πόρτας. Κόψτε την κορδέλα σε μήκη 9 ή 18 ιντσών, καθώς ο αριθμός 3 είναι το κλειδί για τον πλούτο του Feng Shui. Μπορείτε να βρείτε κινεζικά νομίσματα στα περισσότερα ασιατικά παντοπωλεία. Αν έχετε επιπλέον νομίσματα I Ching, χρησιμοποιήστε τα.

Βεβαιωθείτε ότι η πόρτα ανοίγει πλήρως χωρίς να υπάρχει τίποτα στο δρόμο της. (Αυτή είναι μια καλή συμβουλή για κάθε πόρτα του σπιτιού σας.) Μεντεσέδες με πετσέτα, καθαρίστε το γυαλί και σκεφτείτε τη ζωγραφική της πόρτας. Το κόκκινο είναι καλό χρώμα για ευημερία.

Εάν βρίσκεστε σε ένα κινεζικό κατάστημα ή σερφάρετε στο διαδίκτυο για αντικείμενα του Feng Shui, αναζητήστε έναν τρίποδο βάτραχο. Μερικές φορές έρχονται με ένα νόμισμα στο στόμα τους, ή μπορείτε να βάλετε ένα για να το καταστήσετε πιο ισχυρό. Αυτές οι χαριτωμένες φιγούρες προσελκύουν καλή τύχη και το ιδανικό μέρος για αυτούς είναι διαγώνια από την είσοδο, κάτω από ένα τραπέζι ή ένα γραφείο.

Βεβαιωθείτε ότι ο διάδρομος εισόδου σας είναι καλά φωτισμένος και απαλλαγμένος από ακαταστασία. Τοποθετήστε τα φυτά ανθοφορίας κατά μήκος του - το κόκκινο είναι το καλύτερο χρώμα - και να τα ομαδοποιήσετε, το μαντέψατε, ανά τρία!

Αναζωογονήστε κάθε δωμάτιο

Το φενγκ σούι έχει να κάνει με την καθαριότητα, επομένως σχεδιάστε να δώσετε στο σπίτι σας μια μοναδική ευκαιρία. Η απαλλαγή από το παλιό θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε το νέο, έτσι ρίξτε το  έξω ή δώστε οτιδήποτε δεν χρειάζεστε. Κάντε ειδικές θέσεις για αντικείμενα που τείνουν να τεντωθούν γύρω, ώστε να μπορείτε να κρατάτε τον χώρο σας κανονικά.

Μπορείτε να φωτίσετε την ενέργεια σε οποιοδήποτε δωμάτιο απλά μετακινώντας τα έπιπλα. Ο κανόνας του Feng Shui είναι ο ίδιος για κάθε χώρο: λιγότερα είναι περισσότερα. Πάρα πολλά πράγματα μπορούν να κάνουν τον χώρο να αισθάνεται περιορισμένος και να εμποδίζουν τη ροή των ευκαιριών.

Τα ζωντανά φυτά είναι ιδανικά για πλούτο Feng Shui, γι 'αυτό γεμίστε το σπίτι σας μαζί τους. Τα κυκλικά φύλλα είναι προτιμότερα επειδή μοιάζουν με νομίσματα.

Εάν εργάζεστε στο σπίτι, κρεμάστε ένα κουδούνι από την οροφή πάνω από την περιοχή εργασίας σας για να προσελκύσετε καλό chi, σοφία και επιτυχία.

Ενεργοποιήστε τον τομέα του πλούτου σας

Μέσα στο σπίτι ή στο διαμέρισμά σας, εντοπίστε τη νοτιοανατολική περιοχή. Αυτός είναι ο τομέας της ευημερίας, ένας εξαιρετικός χώρος για να δημιουργήσετε μια μικρή περιοχή που μοιάζει με βωμό όπου μπορείτε να τοποθετήσετε ειδικά αντικείμενα. Στρίψτε μερικά κινεζικά νομίσματα στο βωμό σας και εγκαταστήστε μια βρύση για να κρατήσετε την αφθονία σας να ρέει.

Κρεμάστε τις εικόνες των πραγμάτων που θέλετε να αγοράσετε και σε αυτή την ενότητα. Εάν έχετε κατά νου διακοπές, τοποθετήστε τις εικόνες αυτού του τόπου στο βωμό σας.

Σκεφτείτε να τοποθετήσετε μια δεξαμενή ψαριών στον τομέα του πλούτου σας, κάθε φορά που τροφοδοτείτε τους νέους μικρούς σας φίλους, σκεφτείτε την αφθονία που σας τροφοδοτεί.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Το κέρας της Αμάλθειας

Το κέρας της Αμάλθειας

Το κέρας της Αμάλθειας

Το κέρας της Αμάλθειας είναι το δοχείο που προσφέρει την αφθονία των αγαθών. Σύμφωνα με τον μύθο, όποιος κατέχει το κέρας της Αμάλθειας...

Feng Shui: Χρωματίστε το δρόμο σας για καλή υγεία

Feng Shui: Χρωματίστε το δρόμο σας για καλή υγεία

Feng Shui: Χρωματίστε το δρόμο σας για καλή υγεία

Οι ασκούμενοι του Φενγκ Σούι συνδέουν κάθε μέρος του σώματος με ένα συγκεκριμένο χρώμα. Εάν υποφέρετε από ένα πονηρό πόνο ή πόνο, ελέγξτε...

Τελειοποιήστε την αυλή σας με το Feng Shui

Τελειοποιήστε την αυλή σας με το Feng Shui

Τελειοποιήστε την αυλή σας με το Feng Shui

Δημιουργήστε μια χαλαρωτική ρύθμιση για την εξωτερική αυλή σας. Το Feng Shui επιδιώκει να δημιουργήσει χώρους που μιμούνται τη φύση, οπότε...

Ζωδιακή Σεξουαλικότητα

Ζωδιακή Σεξουαλικότητα

Ζωδιακή Σεξουαλικότητα

Κριός Κριός σημαίνει αφθονία ενέργειας και αυτό είναι που κάνει τον ιδανικό συνεργάτη. Είναι μια δύσκολη μάχη να προσπαθήσετε να...

Ο νόμος της αφθονίας

Ο νόμος της αφθονίας

Ο νόμος της αφθονίας

Υπάρχει ένα πολύ παράδοξο πράγμα στην γήινη πραγματικότητα που αφορά τον άνθρωπο. Όλη η φύση γύρω μας είναι πληθωριστική, όλα υπάρχουν...

Το Χρημα ειναι Ενεργεια!

Το Χρημα ειναι Ενεργεια!

Το Χρημα ειναι Ενεργεια!

Υπάρχει ενέργεια σε κάθε σκέψη που έχετε; Αυτό ισχύει επίσης για κάθε συναίσθημα που βιώνετε; Τα χρήματα είναι μια ουσία που είναι...