Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-7-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-7-2017
<p>Κριός

Οι εμπειρίες σχέσεων παίρνουν μια σοβαρή στροφή για σας σήμερα, με το Σκορπιό Σελήνη στο όγδοο οίκο σας από μυστικά, οικειότητα, και μεταμορφώσεις. Αυτή μπορεί να είναι η μέρα μιας μεγάλης ομιλίας, αλλά αν ακολουθήσετε την καρδιά σας και θα τρέξετε με καλοσύνη, θα βρείτε τις λέξεις που έπληξαν το σωστό σημείο. Αυτό δεν είναι μια μέρα σκέψης, είναι μια ημέρα με συναίσθημα. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, παρόλο που αισθάνεστε λίγο ανήσυχοι για τις αλλαγές που θα ακολουθήσουν.

Ταύρος

Ο Σκορπιός Σελήνη συνεχίζει στο έβδομο οίκο σας των συνεργασιών, ο Ταύρος, και εξακολουθείτε να αισθάνεστε πολλή αγάπη από αυτή τη Σελήνη. Είναι πιθανό να αισθάνεστε στις σχέσεις σας σήμερα, και τα συναισθήματά σας θα μπορούσαν να αισθάνονται έντονα σήμερα. Αλλά με δύο ενέργειες σταθερού σήματος στο παιχνίδι, δικές σας, θα μπορούσατε επίσης να αισθανθείτε σαν μια πολύ δύσκαμπτη ημέρα, και θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποια ένταση σε κάποιο σημείο σήμερα.

Δίδυμοι

Τα θέματα εργασίας και οι λεπτομέρειες παίρνουν έντονο τόνο σήμερα, και αυτό θα μπορούσε να σας κάνει να νιώθετε άβολα. Η ενέργεια μπορεί να φέρει και μια αλλαγή, καθώς ο Σκορπιός Σελήνη είναι αυτό που αλλάζει. Αυτός ο Σκορπιός Σελήνη βρίσκεται στο έκτο οίκο σας της εργασίας και στις λεπτομέρειες σήμερα, έτσι μπορείτε να δείτε μια μεταμόρφωση στο πώς χειρίζεστε καθημερινές ρουτίνες. Ή ίσως απλά να τείνετε στις λεπτομέρειες και τις ρουτίνες σήμερα με μια εμμονή προσέγγιση όπως ο Σκορπιός. Ως μεταβλητό σήμα είστε καλός με την αλλαγή.

Καρκίνος

Ο Σκορπιός Σελήνη είναι ακόμα στον οίκο σου σήμερα, έτσι θέλεις να το διασκεδάσεις. Σήμερα είναι το πώς μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να αισθάνεστε καλά, αλλά σε ένα μακροπρόθεσμο επίπεδο. Αυτή η ενέργεια είναι να αφήσει λίγο τα μαλλιά σας και να τιμήσει το εσωτερικό σας παιδί. Μπορεί επίσης να θέλετε να παίξετε με παιδιά ή να κάνετε κάτι διασκεδαστικό με τα παιδιά σήμερα. Είναι αυτό το ξέγνοιαστο και το εσωτερικό πνεύμα σαν το παιδί που θέλετε να φέρετε στην ημέρα.

Λέων

Υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή που συμβαίνει στο μέτωπο του σπιτιού, και πιθανόν με την πραγματική σας κατοικία ή τοποθεσία. Και είναι μια σοβαρή αλλαγή, αλλά εσείς παίρνετε ενθουσιασμένοι. Σήμερα αισθάνεστε ότι κάποια από αυτά τα πράγματα πέφτουν σε ισχύ, με το Σκορπιό Σελήνη στο τέταρτο οίκο σας των ριζών και των θεμελίων. Αισθάνεστε σαν να έχετε πολλά στη γραμμή, αλλά η καρμική επιστροφή θα είναι αρκετά εντυπωσιακή. Ένα γονικό ζήτημα θα μπορούσε επίσης να τεθεί σε λειτουργία σήμερα.

Παρθένος

Η επικοινωνία εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη εστίαση για εσάς σήμερα, και ίσως είστε υπεύθυνος για κάποια πολύ σοβαρά μηνύματα ή επικοινωνία σήμερα. Ο Σκορπιός Σελήνη στο τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας δίνει μια συναισθηματική και έντονη περιστροφή στα πράγματα. Μπορεί επίσης να έχετε μεγάλη επικοινωνία με την οικογένεια ή τα αδέλφια σας. Υπάρχει κι αυτή μια καρμική ενέργεια στο παιχνίδι, έτσι θέλετε να σκεφτείτε πολύ πριν στείλετε μηνύματα σήμερα.

Ζυγός

Μπορεί να υπάρχουν κάποια μυστικά στο παιχνίδι σήμερα, καθώς ο μυστικός Σκορπιός Σελήνη εισέρχεται στον οίκο σας των χρημάτων. Αυτή είναι μια καρμική διαμετακόμιση, οπότε απλά πρέπει να παίξετε ένα καθαρό παιχνίδι κάρμα για να κερδίσετε σήμερα. Δεν υπάρχουν κακές ειδήσεις σήμερα, αλλά ασχολείστε μόνο με τα πράγματα σε εσωτερικό επίπεδο και αισθάνεστε πιο έντονα από ό, τι στην πραγματικότητα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Σκορπιό Σελήνη είναι συναισθηματικά έντονα, αλλά σας στέλνει καλά μηνύματα και σήμερα. Ακολουθήστε αυτά και μην αφήσετε την παράνοια να κερδίσει σήμερα.

Σκορπιός

Σήμερα αισθάνεστε καλά, καθώς ο Σκορπιός είναι ακόμα στον πρώτο σας οίκο. Και πάντα χαμογελάς όταν συμβαίνει αυτό! Ένα νέο κεφάλαιο ξεδιπλώνεται για σας σήμερα, καθώς αυτό το σπίτι είναι επίσης το σπίτι σας στις νέες αρχές. Μπορείτε να πάρετε κάποιες από τις πολυαναμενόμενες πληροφορίες σήμερα, ή μπορείτε απλά να πάρετε κάποιες πληροφορίες ή νέα που σας βοηθούν να ξεκινήσετε αυτό το νέο κεφάλαιο σήμερα.

Τοξότης

Είναι το τέλος ενός κύκλου για σένα, και σήμερα αισθάνεσαι πολύ σοβαρός γι 'αυτό. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να πάρετε μια προσωπική μέρα, αν μπορείτε. Έχετε μια δραστηριότητα στο δωδέκατο οίκο να συμβαίνει, και είναι έντονα συναισθηματικά. Δεν υπάρχει μεγάλο γεγονός που συμβαίνει σήμερα για εσάς, αλλά υπάρχουν μερικά σοβαρά και καρμικά γεγονότα που ζυγίζουν πάνω σας. Αυτό οφείλεται στο Σκορπιό Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας βάζοντας ένα σοβαρό γύρισμα στην ημέρα σας.

Αιγόκερως

Θα διαπιστώσετε ότι οι ομάδες και οι φιλίες και οι δικτυακές συνδέσεις μπορούν να σας ενθουσιάσουν. Ο Σκορπιός Σελήνη συνεχίζει στο ενδέκατο οίκο των ομάδων σας, και σας φέρνει σε επαφή με πολλούς ανθρώπους. Αυτό μπορεί να είναι μια σοβαρή μέρα για σας, αλλά αν βάζετε τη μύτη σας στο τριβείο και στερεώσετε στο τέλος του παιχνιδιού, οι θεοί του κάρμα θα σας λάμπουν. Επιλέξτε να περάσετε χρόνο με ανθρώπους που είναι ευθυγραμμισμένοι με τα υψηλότερα ιδανικά και στόχους σας.

Υδροχόος

Είναι μια μέρα που πρέπει να είστε στην καλύτερη συμπεριφορά σας, με Σκορπιό Σελήνη στο δέκατο οίκο σας της δημόσιας εικόνας. Είναι επίσης μια πολύ καραϊκή μέρα κάτω από αυτή τη Σελήνη, οπότε πρέπει να επιταχύνετε ότι είστε ένα παιχνίδι καλοσύνης σήμερα. Όλα τα μάτια θα είναι επάνω σου σήμερα.

Ιχθύς

Το μυαλό σας βρίσκεται ακόμα στην Μεγάλη Εικόνα σήμερα, και ίσως να είστε περισσότερο φαντασμένος σήμερα επιρρεπής από το συνηθισμένο, το οποίο για σας λέει κάτι. Ο Σκορπιός Σελήνη στο ένατο οίκο σας των εξωτερικών υποθέσεων σας κάνει να αισθάνεστε συναισθηματικά για τα πάντα. Τα συναισθήματα είναι έντονα σήμερα, αλλά σήμερα σας λένε τι πρέπει να γνωρίζετε ή να κάνετε για να πάρετε ένα μεγάλο όνειρο στο επόμενο επίπεδο. Οι εξωτερικές υποθέσεις ενισχύονται και σήμερα. Μπορεί να υπάρχει ένα καρμικό ζήτημα που θέλετε σήμερα.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Κριός Υπάρχει λίγο ασυνήθιστη ενέργεια στον αέρα για σας σήμερα, αλλά αισθάνεστε καλά γι 'αυτό. Η Σελήνη του Ζυγού στο έβδομο οίκο των...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Κριός Είναι ένας ολοκαίνουριος κύκλος για εσάς, και αισθάνεστε πραγματικά την ενέργεια που οδηγεί στο σπίτι σήμερα. Είστε έτοιμοι για...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-3-2017

Κριός Σήμερα αισθάνεστε κάτω προς τη γη. Μπορεί να μην είστε πάντα, αλλά προς το παρόν το προτιμάτε. Μετά από όλα, το υψηλό και ισχυρό...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Κριός Τυχόν τεταμένες καταστάσεις στη δουλειά ή στο σπίτι θα πρέπει να πλοηγηθούν με προσοχή. Συγκρατήστε τον εαυτό σας, παρά την πίεση...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-3-2017

Κριός Οι ενέργειας του καθενός είναι υψηλότερο από το συνηθισμένο σήμερα, και τα συναισθήματά σας είναι παντού γύρω σας. Μπορεί να...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-3-2017

Κριός Η υψηλή ενέργεια συνεχίζει να κυλά στις φλέβες σας σήμερα, δημιουργώντας μερικές πολύ ενδιαφέρον και μερικές φορές δύσκολες...