Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/09 – 1/10/2017: μικρές πράξεις αγάπης

Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/09 – 1/10/2017: μικρές πράξεις αγάπης
<p>ΚΡΙΟΣ

Έχετε μεγαλύτερη επίγνωση των αναγκών σας για αγάπη και στοργή και πώς να το πάρετε από αυτό που θέλετε αυτήν την εβδομάδα. Με την Αφροδίτη στη Παρθένο, δώστε προσοχή, ίσως δεν σκέφτεστε την αγάπη πολύ αυθόρμητα. Με τον Ήλιο στο Ζυγό, η καρδιά σας θα είναι πιο δεκτική στις μικρές πράξεις αγάπης.

ΤΑΥΡΟΣ

Λίγα λόγια αγάπης και μια λαχτάρα για σύνδεση είναι μαζί σας αυτήν την εβδομάδα. Ακόμα και οι πιο μικρές χειρονομίες σημαίνουν τόσο πολύ. Με την Αφροδίτη στη Παρθένο, ο σύντροφός σας και εσείς θα είστε στο μυαλό του άλλου. Ο χρόνος που πέρασε θα αυξήσει τη σύνδεση ψυχής σας και την κοινή ενέργεια. Με τον Ήλιο στο Ζυγό, μπορεί να διαπιστώσετε ότι τελειώνετε τις σκέψεις του συντρόφου σας περισσότερο και ξέρετε τι σκέφτεται ο άλλος χωρίς να λέτε μια λέξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμοι, ο σύντροφος σας, οι ανάγκες του και ότι είστε εκεί για τον άλλον είναι στο μυαλό σου. Με τη Αφροδίτη στη Παρθένο, αν και δεν επιθυμείτε πάντα τον έρωτα, όντας σε ένα πλήθος με τον άνθρωπό σας μετατρέπεται σε τα πάντα σε πράξεις αγάπης. Με τον Ήλιο στο Ζυγό, ίσως παρατηρήσετε ότι ο σύντροφος σας ανοίγει περισσότερο απ 'ό, τι συνήθως. Είστε επίσης πιο ομιλητικοί και ανοιχτοί στην εύρεση τρόπων να είστε μαζί περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πώς βλέπετε τις σχέσεις γενικά έχει ιδιαίτερο νόημα τώρα καθώς ελπίζετε να τραβήξετε την προσοχή κάποιας ειδικής περίπτωσης. Με την Αφροδίτη στη Παρθένο, μπορεί να βρεθείτε πιο ερωτευμένοι ακόμα και με τους ξένους. Η αίσθηση του εαυτού σας αυξάνεται επίσης. Με τον Ήλιο στο Ζυγό, αν έχετε κάποιες φιλίες, οι προσκλήσεις να ενωθείτε με ερωτικό τρόπο αυξάνονται.

ΛΕΩΝ

Ο έρωτας και η φιλία πάνε χέρι-χέρι για σας αυτήν την εβδομάδα. Αφιερώστε ένα τραγούδι σε αυτόν που αγαπάτε. Με την Αφροδίτη στη Παρθένο, οι καταστάσεις που σας εμποδίζουν να πάρετε χρόνο με τον σύντροφό σας είναι περισπασμοί που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Με τον Ήλιο στο Ζυγό, βρείτε νέους τρόπους για να βεβαιωθείτε ότι έχετε θυμηθεί όλη την ημέρα τον άνθρωπό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διαισθητική ενέργεια σας επιτρέπει να νιώθετε περισσότερο την ενέργεια του συντρόφου σας και να αισθανθείτε τι πρέπει να γίνει αυτήν την εβδομάδα. Με τη Αφροδίτη στη Παρθένο, ο σύντροφός σας χρειάζεται βοήθεια στην οργάνωση των πραγμάτων, και αυτήν την εβδομάδα, τυχαίνει να έχετε λίγο χρόνο. Με τον Ήλιο στο Ζυγό, το να είστε εκεί για τον σύντροφό σας, βελτιώνετε τη σχέση σας στην επικοινωνία αλλά και στην αγάπη.

ΖΥΓΟΣ

Αρμονία και επικοινωνία γίνονται πιο εύκολες με τους αγαπημένους σας.

Με τη Αφροδίτη στη Παρθένο, το ενδιαφέρον σας σε άλλους, ειδικά σε αυτόν που αγαπάτε, μεγαλώνει. Με τον Ήλιο στο Ζυγό, αντισταθείτε στον πειρασμό να αισθανθείτε ανασφαλής αν δεν ξοδεύετε τόσο χρόνο όσο θα θέλατε αυτήν την εβδομάδα. Αντ 'αυτού, σχεδιάστε ένα γεγονός και πείτε του τι πρέπει να φορέσει (το ταίρι σας) για να σας αρέσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια ανακάλυψη σε θέματα αγάπης γίνεται αυτήν την εβδομάδα.

Με την Αφροδίτη στη Παρθένο, μια κατάσταση σας βοηθά να διευκρινίσετε πώς να ισορροπήσετε τον χρόνο σας μόνοι σας και πώς να ευχαριστήσετε τους άλλους. Με τον Ήλιο στο Ζυγό, θα βρεθείτε στο επίκεντρο της ζωής των εραστών σας, παίζοντας υποστηρικτικό ρόλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης, η διασκέδαση και η ανάληψη κινδύνου, αντλούν την ενέργεια σας σε αυθόρμητο χρόνο μακριά με τους αγαπημένους σας. Με την Αφροδίτη στη Παρθένο, το κοιμάστε αγκαλιά με το ταίρι σας και να ξεκουραστείτε ενώ τρώτε πρωινό στο κρεβάτι αναδεικνύει το ρομαντισμό σας. Με τον Ήλιο στο Ζυγό, ο σύντροφός σας μπορεί να είναι πιο δεκτικός για να αλλάξει αυτήν την εβδομάδα. Αν ψάχνετε να προσθέσετε «μπαχαρικά», κάντε μια πρόταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καλή ενέργεια αυξάνει την λίμπιντο σας και μαθαίνετε να αγαπάτε ακόμα περισσότερο από πριν. Με την Αφροδίτη στη το φλερτ ή ο χρόνος που περάσατε σε μικρότερες, οικείες ομάδες αποδείχτηκαν τέλεια για την ενέργειά σας. Με τον Ήλιο στο Ζυγό, επιτρέψτε στον εαυτό σας χρόνο να κοινωνικοποιήσετε τα αισθήματά σας και να κάνετε πράγματα γύρω από το σπίτι που χρειάζεστε και θέλετε να κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παιχνιδιάρικη σας πλευρά βγαίνει αυτήν την εβδομάδα.

Με την Αφροδίτη στη Παρθένο, κάποιος που αγαπάτε βρίσκει έναν τρόπο να σας εκπλήξει και θα ανακαλύψετε κάτι καινούριο για τον εαυτό σας. Με τον Ήλιο στο Ζυγό, η παιδική σας πλευρά γίνεται πολύ γοητευτική.

ΙΧΘΕΙΣ

Μαθαίνετε να αφήνετε να φύγει ότι πια δεν σας εξυπηρετεί συναισθηματικά, χωρίς εμμονές. Με τη Αφροδίτη στη Παρθένο, ο χρόνος που ξοδεύετε για να κάνετε τις πιο απλές δουλειές με τον σύντροφό σας βοηθά να νιώθετε σαν ομάδα. Με τον Ήλιο στο Ζυγό, για να διατηρήσετε την ενέργεια αγάπης που ρέει στη σχέση σας, πάρτε λίγο επιπλέον χρόνο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για να επιβεβαιώσετε τα συναισθήματα του συντρόφου σας καθώς τα περισσότερα ζώδια είναι πιο ομιλητικά αυτήν την εβδομάδα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/12 - 31/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/12 - 31/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/12 - 31/12/2017

Κριός Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για τον έρωτα και θέματα που σχετίζονται με τη αγάπη. Οι πράξεις και τα έργα σας, και όχι ο εαυτός σας,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017

Κριός Ενώ υπάρχουν φορές που μπορεί να εμφανιστούν εντάσεις στον τομέα των σχέσεων, ειδικά στην αρχή της εβδομάδας και στη συνέχεια,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 3/07 - 9/07/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 3/07 - 9/07/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 3/07 - 9/07/2017

Κριός Θα μιλήσετε με τους αγαπημένους σας αυτή την εβδομάδα. Όχι μόνο η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στον τομέα επικοινωνίας σας την Τρίτη,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 26/06 – 2/07/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 26/06 – 2/07/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 26/06 – 2/07/2017

Κριός Οι Κριοί νιώθετε και είστε απέραντα δυνατοί. Η εκπληκτική ενέργεια του Ήλιου με τον Δία, σας κάνει να νιώθετε ότι έχει έρθει η ώρα...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/04 – 23/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/04 – 23/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/04 – 23/04/2017

Κριός Η εβδομάδα ξεκινάει πολύ θετικά για σένα, μιας και στις 17.04.η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς κάνει εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/03 – 19/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/03 – 19/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/03 – 19/03/2017

Κριός Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική για τον έρωτα. Ειδικά από τις 14 και μετά, που ο κυβερνήτης σου ο Άρης από τον Ταύρο θα βρεθεί...