Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-10-2017
<p>Κριός

Ο υψηλός σας ερωτισμός σας επιτρέπει να επακολουθήσετε σημαντικότερες κινήσεις. Το γενικό κλίμα πράγματι σας ευνοεί, όμως και εσείς προσωπικά βρίσκετε σε πλαίσιο θετικής επιρροής.

Ταύρος

Αφήστε στην τρυφερή σας πλευρά να εκφραστεί ελεύθερα και έτσι θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά στον στόχο σας. Μην νοιώσετε αμήχανα, να είστε ευθείς, να δράσετε όπως αισθάνεστε.

Δίδυμοι

Αυτή τη στιγμή η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει όταν αντιληφθείτε πως είστε σε θέση να κάνετε κάποια κίνηση. Πρέπει τώρα η προσέγγισή σας να χαρακτηρίζετε από βεβαιότητα.

Καρκίνος

Δεν έχετε λόγω να βιάζεστε. Όντως, μπορεί η προσέγγισή σας να χρειάζεται να έχει τν χρόνο της και αυτό δεν είναι κακό. Άλλο όμως το να κινήστε αργά και σταθερά και άλλο να μην δράτε καθόλου.

Λέων

Είστε σε θέση να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, διότι αυτή τη στιγμή μπορείτε να τα ονοματίσετε. Γνωρίζετε πολύ καλύτερα το τι έχετε να πείτε και αυτό είναι όντως σημαντικό.

Παρθένος

Η γενικότερη εύνοιά σας στον αισθηματικό τομέα, για αυτό το διάστημα, δεν θα μπορούσε να μην σας επηρεάζει θετικά και στον-απαιτητικό-στόχο μίας επανασύνδεσης.

Ζυγός

Έχετε κάποια ιδιαίτερα τρυφερά συναισθήματα, τα οποία δεν περάνε απαρατήρητα. Μπορούν να συγκινήσουν ιδιαίτερα, μην φοβηθείτε να τα εξωτερικεύσετε άνετα απόψε.

Σκορπιός

Έχουμε ξαναπεί πως το παρελθόν είναι πράγματι ένας δύσκολος ερωτικός στόχος. Παρόλα αυτά, αυτή τη στιγμή μπορείτε να τον προσεγγίσετε, χάρις την αυξημένη διαίσθησή σας.

Τοξότης

Είναι μία στιγμή κατά την οποία δεν έχετε ξεπεράσει ακόμα ορισμένες επιρροές μη ρεαλιστικές και αυτό θα δυσκολέψει πολύ σε κάποια πιο σοβαρή σας προσέγγιση του αγαπημένου σας προσώπου.

Αιγόκερως

Είναι πιθανότατο να έχετε κάποια μελαγχολία σήμερα και να σκέφτεστε εάν είσαστε χαρούμενη με το παρόν σας. Θα πρέπει να αποφασίσετε αν το παρελθόν σας θα αλλάξει αυτές τις σκέψεις.

Υδροχόος

Η ημέρα μπορεί να σας προσφέρει ψευδείς αναπαραστάσεις της ζωής, που σας ξεγελούν και σας αλλάζουν την κατεύθυνσή σας, μην ξεγελαστείτε, να είστε ρεαλιστές.

Ιχθείς

Έχετε τη ευκαιρία να έχετε μία ανανέωση, μέσα από τον τρόπο που επικοινωνείτε. Έτσι, θα μπορέσετε να ανανεώσετε ζητήματα που αφορούν έως και το ερωτικό σας παρελθόν.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Προσοχή απέναντι στις υπερβολές σήμερα. Προσπαθήστε να βρείτε τα προσωπικά σας όρια, αποφεύγοντας να κάντε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Είναι ώρα δράσης και αυτό πρέπει να το αντιληφθείτε βαθειά, εάν θέλετε πράγματι να προχωρήσετε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017

Κριός Αν κα οι δυσκολίες δεν λείπουν από το αισθηματικό παρελθόν σήμερα, πράγματι η πανσέληνος έρχεται για να δώσει μία πολύ θετική νότα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-11-2017

Κριός Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθείτε πως και εσείς εντάσσεστε αυτή τη στιγμή αστρολογικά μέσα στο θετικό πλαίσιο επιρροής....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-10-2017

Κριός Να είστε ο εαυτός σας σήμερα, δηλαδή μην φοβηθείτε να κάνετε κινήσεις πιο απαιτητικές. Είσαστε σε ένα θετικό πλαίσιο και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-5-2017

Κριός Κατά κάποιον τρόπο ο Ερμής περνώντας στον Ταύρο ευνοεί μια επανασύνδεση, αλλά ειδικά σήμερα μια δυσαρμονική σχέση ανάμεσα στην...