Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/11 – 3/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/11 – 3/12/2017
<p>Κριός

Ο εσωτερικός σας επαναστάτης εμφανίζεται το προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα, κάτω από την επίδραση της Πανσελήνου στους Διδύμους. Θέλετε να παίξετε, σας ενδιαφέρουν φίλοι και γνωστοί που θα τους θέλατε να τους δείτε με ακτίνες Χ, έχετε γενικά πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση.

Ταύρος

Ο κόσμος φαίνεται να είναι έτοιμος για κάποιο είδος σημαντικής μεταμόρφωσης αυτήν την εβδομάδα, ακόμα κι αν θα προτιμούσατε το status quo που έχετε πολύ. Απλά δεν είστε πολύ έτοιμοι για την αλλαγή, ποτέ δεν ήσαστε. Προτιμάτε να μάθετε τι έρχεται, και η ιδέα της αλλαγής στην ατμόσφαιρα σας κάνει να αισθάνεστε άβολα. Αλλά να θυμάστε ότι η αλλαγή σημαίνει ανάπτυξη, ενώ η διαμονή σε μόνιμους σταθμούς οδηγεί σε στασιμότητα. Σίγουρα η πρακτική ψυχή σας μπορεί να εκτιμήσει αυτή τη λογική!

Δίδυμος

Καλώς ήλθατε σε μια ευχάριστη, συναρπαστική εβδομάδα, με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας,  που σας ενθαρρύνει να αξιοποιήσετε τη μέγιστη δύναμη σας - δηλαδή την έντονη νοημοσύνη σας. Σκέφτεστε ερωτικά σαν επιστήμονας, αναπτύσσοντας θεωρίες με βάση αυτό που βλέπετε σε συνδυασμό με αυτό που ήδη γνωρίζετε. Είναι διασκεδαστικό να δοκιμάσετε και τις ιδέες σας. Δεν σας πειράζει αν αποδειχθούν λανθασμένες. Κάθε γνώση που συγκεντρώνετε συμβάλλει στην καλύτερη κατανόηση του κόσμου γενικότερα.

Καρκίνος

Υπάρχει μια περίεργη, ζωηρή ενέργεια από την Πανσέληνο στους Διδύμους - και θα μπορούσε να σας κάνει να αισθάνεστε δυσάρεστα. Πρώτα από όλα, δεν είστε συνήθως γοητευμένοι από ασυνήθιστους ανθρώπους ή ιδέες για χάρη της παράξενης η ίδια. Σας παίρνει λίγο χρόνο για να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες οποιουδήποτε είδους. Αν εμφανιστούν ξαφνικές αλλαγές σε κάποια σφαίρα της ζωής σας κάνε το καλύτερο δυνατό να εμπιστευτείτε το σύμπαν.

Λέων

Με την επίδραση της Πανσελήνου στους Διδύμους έχετε μια ισχυρή επιθυμία για να βελτιώσετε τον κόσμο γύρω σας. Η δημιουργία θετικής αλλαγής είναι πραγματικά μια γενναία επιδίωξη - ακόμα κι αν είστε μέσα σε αυτήν για τη δόξα. Η φυσική ενέργεια και η δημιουργικότητά σας ενισχύουν κάθε δράση σας και εάν κερδίζετε τα βραβεία μετά από τη σκληρή δουλειά σας, τόσο το καλύτερο! Απλά μην γίνετε αλαζόνες σε προσωπικό και ερωτικό επίπεδο από τις επιτυχίες σας.

Παρθένος

Με την μεταβλητή Πανσέληνο στους Διδύμους πολλοί άνθρωποι έχουν τη διάθεση να φλερτάρουν με το ζώδιό σας, αν και με κάποια ένταση Αν είστε μέλος μιας ομάδας όπως για παράδειγμα μιας εθελοντικής δράσης, το σύνολο φυσικών δεξιοτήτων σας είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα στο φλερτ. Θα παραμείνετε γειωμένοι στην πραγματικότητα και την πρακτικότητα, αλλά ας έλκουν στους άλλους και ιδεαλιστικές αντιλήψεις.

Ζυγός

Είστε δημιουργικοί από τη φύση και η επιρροή της Πανσελήνου στους Διδύμους αυξάνει την ικανότητά σας να κοιτάξετε τη ζωή από μια εντελώς νέα και εμπνευσμένη προοπτική. Ο λόγος είναι επίσης στο πλευρό σας και η λογική που συνδυάζεται με την καινοτομία είναι ένας ασυναγώνιστος συνδυασμός.

Σκορπιός

Νιώθετε αυτήν την εβδομάδα ότι είστε κοντά σε ασυνήθιστους ανθρώπους και θέματα. Όσο πιο περίπλοκο είναι κάτι, τόσο το καλύτερο! Είναι καλό να ασχολείσαι με παράξενες επιδιώξεις, σας ταιριάζουν. Απλώς αποφύγετε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις με βάση την ανάγκη να ξεχωρίζετε. Οι άνθρωποι που σας ξέρουν ήδη γνωρίζουν ότι πορεύεστε κάθε φορά όπως σας έρθει, έτσι δεν έχετε τίποτα να αποδείξετε για λογαριασμό τους!

Τοξότης

Θα νιώσετε μεγάλη ανάγκη να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε αυτήν την εβδομάδα. Και η Πανσέληνος στους Διδύμους και τον 7ο Οίκο σας κινητοποιεί τα θέματα των σχέσεών σας και η Αφροδίτη σας επισκέπτεται και ας αυξάνει ραγδαία τα γοητόνια (μονάδα μέτρησης κβαντικής γοητείας).

Αιγόκερως

Το να κλειστείτε στον εαυτό σας μπορεί να είναι μια τάση που θα σας γοητεύσει στην αρχή της εβδομάδας, αλλά πρέπει να αντισταθείτε. Έχετε πολλά να κάνετε και δεν έχετε χρόνο να χάνετε με άσκοπες μελαγχολίες. Σε λίγο έρχεται ο μήνας των γενεθλίων σας, κάντε ετοιμασίες για να έχετε ένα αξιόπιστο ταίρι μέχρι το τέλος του χρόνου.

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι να κάνετε το καλύτερο ή το χειρότερο στις σχέσεις σας. Ο πολύ ενεργός Ουρανός σας σπρώχνει  σε ακραίες λύσεις. Ακραίο είναι και το να πέσετε στα πατώματα με μία και μόνη ματιά, ακραίο είναι και το να διαλύσετε μια σχέση για μία και μόνη άστοχη φράση. Προσέξτε.

Ιχθείς

Η σχέση τετραγώνου του Ποσειδώνα από το ζώδιό σας με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα ενεργοποιήσει την περίοδο γύρω στις 16 Ιουνίου, εποχή που ο Ποσειδώνας γύρισε ανάδρομος. Θα ζήσετε μια επανάληψη ερωτικών μοτίβων ώστε να πάρετε τις τελειωτικές σας αποφάσεις. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Κριός Μια εβδομάδα κυριολεκτικά καυτή! Η εκπληκτική όψη τριγώνου που κάνει ο Δίας με τον Κρόνο, σας φέρουν τον έρωτα που θέλετε, όπως τον...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Κριός Μια εύκολη και ίσως ωφέλιμη εβδομάδα για την ερωτική σας ζωή. Ακόμα περισσότερο εάν μια νέα γνωριμία ή αυτή που προσπαθείτε να...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 8/05 – 14/05/2016

Ομοερωτικές Προβλέψεις 8/05 – 14/05/2016

Ομοερωτικές Προβλέψεις 8/05 – 14/05/2016

Κριός Μια πάρα πολύ καυτή εβδομάδα, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό. Έχετε την δυνατότητα να δείτε τις σχέσεις σας να παίρνουν άλλη αξία...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Κριός Οι Κριοί έχετε μια μάλλον αγχωτική εβδομάδα στα ερωτικά σας. Οι όψεις του Άρη σας ταράζουν και σας κάνουν, σε πολλές περιπτώσεις,...

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου του Ερωτοφόρου, και ποιος μας πιάνει! Εν τω μεταξύ να ξέρετε ότι ακριβώς επάνω στου Αγίου Βαλεντίνου...

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Εντάξει, να το πούμε πολλές φορές και να το ευχαριστηθούμε: λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και το τέλος του χρόνου, έχουμε μια παιχνιδιάρα,...